- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
دوست دارم شیلی برزیل رو زودتر حذف کنه ولی امیدی نیست! اونم بدون چند تا بازیکن کلیدی شون.بازی سختیه ولی امیدوارم که شیلی برزیل رو ببره.
دوست دارم شیلی برزیل رو زودتر حذف کنه ولی امیدی نیست! اونم بدون چند تا بازیکن کلیدی شون.بازی سختیه ولی امیدوارم که شیلی برزیل رو ببره.
کی فکر میکرد ایتالیا و فرانسه دور اول اوت شن.
اولا در مورد مارادونا درست صحبت کن !مگه چی گفت؟!
این احمق که همش از آرژانتین و مسی و مارادنای موفنگی تعریف کرد!
دیگه چیکار میخواستید براتون بکنه
اصلا انگار نه انگار گل اول آرژانتین آفساید بوده و گل دومش اشتباه بازیکن مکزیک همش به به و چه چه میکرد
گل سوم هم حتما وزش باد انداخت تو دروازه نه؟
من گفتم شیلی رو قاطعانه شکست ندادن یا برزیل بد بازی کرده :blink: نگرفتن پنالتی در جام جهانی، یه ضعف داوری است، غیر این؟ببینم بازی برزیل شیلی مگه مشکل داوری فاجعه وار داشت ؟ گلهاشون که درست بود همه. تبریک به برزیلی ها
تازه نیمه اول رو لوسیو پنالتی رو نگرفتن که !!!!!!!!!!!
منصف باشید
شیلی رو قاطعانه شکست دادند.
من گفتم شیلی رو قاطعانه شکست ندادن یا برزیل بد بازی کرده :blink: نگرفتن پنالتی در جام جهانی، یه ضعف داوری است، غیر این؟
معتقدم بازی برابری خواهد بود.هر دو تیم اماده و سر حال و رو فرم هستند و خیلی هوشمندانه به دنبال پیروزی هستند.بازی نبرد اندیشه های مربیاس!به شخصه معتقدم هلند بازی خوبی خواهد کرد و برزیل به مشکل می خوره
اون تیکه رو اشتباه گفتی.در واقع به خودت فحش دادی:دی باید بگی Our Referee:دیOrdnance ...Tank ...Firecracker...We Referee ^%(*%#
اون تیکه رو اشتباه گفتی.در واقع به خودت فحش دادی:دی باید بگی Our Referee:دی