• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی خوب بازی نمیکنه. داوری هم تاثیر گذار بود.

1- گل سالم پاراگوئه به اشتباه افساید اعلام شد
2- پنالتی پاراگوئه باید تکرار میشد
3- بعد از زدن پنالتی دوم اسپانیا باز هم خطای پنالتی شد که داور ندید یا نگرفت

کلا داوری خوبی نبود.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
اسپانیا مثل فرانسه در سال 2006 که مفتی مفتی اومد بالا داره میاد بالا!
البته نیمه نهایی ایستگاه آخر اونهاست.

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
مطمئن باشین اسپانیا در مقابل آلمان به مراتب بهتر بازی میکنه در این هیچ شکی ندارم چون مربی برای هر بازی بر اساس آنالیزهاش از تیم مقابل یه سری تاکتیک تو زمین اجرا میکنه و مطمئن باشین تاکتیک اسپانیا مقابل آلمان متفاوت خواهد بود

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
مطمئن باشین اسپانیا در مقابل آلمان به مراتب بهتر بازی میکنه در این هیچ شکی ندارم چون مربی برای هر بازی بر اساس آنالیزهاش از تیم مقابل یه سری تاکتیک تو زمین اجرا میکنه و مطمئن باشین تاکتیک اسپانیا مقابل آلمان متفاوت خواهد بود
در مورد پاراگوئه و پرتقال هم همینطوری میگفتند. البته شما نه. دوستان دیگه.
اما خبری نشد.
و مطمئن باشید خبری نمیشه.
حالا تا چهارشنبه باید صبر کنیم

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
نه!!
من چشمم آب نمی خوره این اسپانیا توان مقابله با آلمان ها رو داشته باشه، مطمونا حذف می شه
اما راجع به اروگوئه نمی شه با این قطعیت حرف زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز بازی رو از شبکه 3 یه لحظه دیدم. یه لوگوی مشکوک بود تو تصویر

عکسش رو گذاشتم. کسی میدونه جریان این لوگو چیه ؟

فایل های ضمیمه

• unknown_logo.jpg
    unknown_logo.jpg
    129 KB · نمایش ها: 25

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن این لوگویMSI لپتاپ جناب جاودانی بدجوری تو ذوق میزنه.

قبلا چسب میزدن روش. لان شده برند تبلیغاتی اقایون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نه اشتباه نکنید! بازی امروز آلمان جلوی یه تیم بی برنامه با یه مربی نالایق بود (با وجود این که مارادونا را به عنوان یه بازیکن دوست دارم ولی کاملا بی تجربه بود) که فقط به تیمش همدلی و انگیزه داده بود که برای قهرمان شدن تو همچین میدانی کافی نیست. ولی اسپانیا کاملا فرق می کنه. مهره و ستاره که تا دلتون بخواد توش هست ولی مهمترین فرقش با آرژانتین اینه که برنامه داره. فکر پشتشه. مربیش کاملا باتجربه و کارکشته است. شاید به نظرتون بازی هایی که جلوی پاراگوئه و پرتغال کرد جالب نبود ولی باید اینم درنظر گرفت که بهترین دفاع ها را این دو تا تیم داشتن و کاملا جلوی اسپانیا بازی را بسته بودن و دلشون به این خوش بود که تو ضدحمله زهرشون را به اسپانیا بریزن (فوتبال از نوعی دیگر!). در حالی که آرژانتین چه طور؟ یه خط دفاع سوراخ سوراخ و یه دروازه بان داغون داشت.
آلمان هم اگه به تیم هایی با دفاع بتونی و بازی بسته بخوره دچار مشکل میشه. به نظر من اگر آلمان هم به این پاراگوئه یا پرتغال خورده بود هیچ تضمینی برای بردش وجود نداشت. دیدید اسپانیا هم با این همه ستاره که دو ساله تو بارسلونا همه مدل دفاعی را به راحتی شکافتن و گل زدن تا لحظه گل تنها تونست یه بار دفاع پاراگوئه را بشکافه و همون یه بار هم گل را زد.

پ.ن: چه قدر تایپ کردم!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
در ضمن این لوگویMSI لپتاپ جناب جاودانی بدجوری تو ذوق میزنه.

قبلا چسب میزدن روش. لان شده برند تبلیغاتی اقایون
قبلا لپ تاپش یه چیز دیگه بود رنگش توسی رنگ بود
امشب به خاطر اینکه اسپانسر شده این رو گذاشتن

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
امروز بازی رو از شبکه 3 یه لحظه دیدم. یه لوگوی مشکوک بود تو تصویر

عکسش رو گذاشتم. کسی میدونه جریان این لوگو چیه ؟

من قبلا این رو دیدم (فکر کنم وقتی گراف کارت د ی و ی ب ی نصب نباشه این میاد ) فکر نکنم چیز خاصی باشه:دی:D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دو تا از تیتر های خبر ورزشی : ( اگه گذاشتنشون خلاف مقررات هست به من بگید )

اولین نیمه نهایی ماتادورها

پایان افسانه دیه گو

غرورم خدشه دار نشد .. مارادونا : اینده ام در ارژانتین مبهم است

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
میخواستم یه چیزی رو بگم که نه قصدم کل کل هست نه چیز دیگه ای.و گر نه تو تاپیک کل کل میگفتم.

به نظرم اسپانیا خیلی بازی سختی جلو این المان اماده و با انگیزه داره. از نظر خود من هنوز اسپانیا نتونسته اون بازی که از قبل از شروع جام هواداراش ازش انتظار داشتن رو اجرا کنه. یه جورایی دل بوسکه هم بیشتر چشم به ستاره هاش داره و با این تفاوت که دفاع خیلی خوبی هم داره (بر عکس ارژانتین).

به هر حال این فقط نظر منه که اگه اسپانیا جلو المان بخواد به همین سبک بازی کنه کارش گره میخوره.

من احتمال برد رو یه جورایی بیشتر به المان میدم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اسپانیا گل اول رو بخوره کارش تمام هست !

اگر گل اول رو بزنه، 100% آلمان رو میبره !

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ریوالدو و همسر کاکا، سرخوش از پیروزی آلمان
سایت گل- رقابت شدید میان آرژانتین و برزیل برای همه شناخته شده و به همین دلیل چندان عجیب نیست که اخباری مبنی بر شادی هواداران برزیلی پس از شکست سنگین آرژانتین مقابل آلمان را مطالعه کنیم.. در بین این افراد شاد می توانیم به کارول سلیکو، همسر کاکا و ریوالدو، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا اشاره کنیم

کارول این بار از طریق توئیتر احساساتش را در پی حذف تیم ملی آرژانتین به قلم درآورده است.همسر کاکا درصفحه توئیتر خود نوشت:« روز بخیر.آیا اکنون که آرژانتین شکست خورده خوشحالید؟ من به نظرهای شما می خندم..این یک روز جدید است.»
کارول در ادامه، نمی توانست شادی اش را از حذف آرژانتین پنهان کند و در این باره نوشت:« این فریاد آه و حسرت می تواند تا انتهای شب ادامه داشته باشد ولی شادی فردا صبح بازخواهد گشت..بسیار خوشحالم.»

ریوالدو یکی از بازیکنان سالهای نه چندان دور تیم ملی برزیل نیز از طریق توئیتر شادی اش را از حذف آرژانتین ابراز کرده است. بازیکن سابق بارسلونا هر یک از گلهای آلمان را به سان یک هوادار سرسخت ژرمن جشن می گرفت و در جریان برگزاری این دیدار در صفحه توئیترش نوشت:« گگگگگگگگگگگگگگگگلللل..خداحافظ آرژانتین. غرق در شادی هستم. »

او با طعنه به آرژانتین نوشت:« رو به جلو آلمان..وقت برای به ثمر رساندن یک گل دیگر باقی است..ما بازی پرگلی می خواهیم.امروز برای جشن گرفتن این پیروزی، غذای ویژه آلمانی خواهم خورد.»

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اسپانیا فعلا باید نگران پاراگوئه باشه! میترسم مثل بازی با سوییس بازی گره بخوره و ...

بریم ببینیم چی میشه :دی
گره خورد اونم چه گره ای :D من مشابه داستان دو پنالتی ای که اتفاق افتاد به یاد نمیارم. ولی باز هم ویا. واقعا چه میکنه این ویا!

متاسفم ولی هر جور به قضیه نگاه میکنم میبینم این اسپانیا حریف آلمان نمیشه! امیدوارم بشه. هر چند به آلمان علاقه پیدا کردم ولی باز هم دوست دارم اسپانیا قهرمان بشه. ولی نه اسپانیا اون تیم رویایی 2008 هست که هر دفاعی رو راحت متلاشی میکرد، و نه آلمان اون تیم نسبتا ضعیف تر اون سال. سال 2008 قوی بودن ولی امسال خیـــــــــلی قوین! خیلی با روحیه و اعتماد به نفس و هماهنگ.

اسپانیا باید به مقام سوم رضایت بده!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اسپانیا اگر میانه زمین رو از دست بده کارش تموم هست ! دفاع های اسپانیا خیلی بهتر از ارژانتین هستند
من فکر می کنم اگر تیمی تو دقایق اولیه یعنی تا 20 بازی گل نزنه بازی میتونه به وقت اضافه کشیده بشه

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
گره خورد اونم چه گره ای :D من مشابه داستان دو پنالتی ای که اتفاق افتاد به یاد نمیارم. ولی باز هم ویا. واقعا چه میکنه این ویا!

متاسفم ولی هر جور به قضیه نگاه میکنم میبینم این اسپانیا حریف آلمان نمیشه! امیدوارم بشه. هر چند به آلمان علاقه پیدا کردم ولی باز هم دوست دارم اسپانیا قهرمان بشه. ولی نه اسپانیا اون تیم رویایی 2008 هست که هر دفاعی رو راحت متلاشی میکرد، و نه آلمان اون تیم نسبتا ضعیف تر اون سال. سال 2008 قوی بودن ولی امسال خیـــــــــلی قوین! خیلی با روحیه و اعتماد به نفس و هماهنگ.

اسپانیا باید به مقام سوم رضایت بده!

باور کن میدونستم!!
icon10.gif
جلوی تیمای آمریکای جنوبی مشکل داره اسپانیا. تورس هم قرار بود بازی کنه و عملا با ده نفر بازی رو شروع کرد اسپانیا!

من بر خلاف تو از برد اسپانیا جلوی آلمان مطمئنم. اهل کل کل بیخود هم نیستم و دوست ندارم کسی پستم رو کوت بکنه بگه "کور خوندی .. ما چهار تای دیگه به شما میزنیم!!" اسپانیا نه دروازه بانش مثل دروازه بان های انگلیس و آرژانتین ه ، نه دفاعش و نه هافبک هاش.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اسپانیا اگر میانه زمین رو از دست بده کارش تموم هست ! دفاع های اسپانیا خیلی بهتر از ارژانتین هستند
من فکر می کنم اگر تیمی تو دقایق اولیه یعنی تا 20 بازی گل نزنه بازی میتونه به وقت اضافه کشیده بشه
بیشترین قدرت اسپانیا میانه زمینه
آلمان اولین تیمی که جلوی اسپانیا هجومی بازی میکنه پرتغال هم میخواست ولی نتونست
بهرحال جا برای مهاجم های ما زیاده ،میانه زمین دست ماست ،بهترین دروازه بان جهان توی دروازمونه که دیدیم دیروز یک پنالتی و یک موقعیت تک به تک رو از پاراگوئه گرفت و با تمام وجود از دروازه دفاع کرد.
مدافعانمون هم مسلط و تکنیکی! هستن و اجازه بازی به آلمانها نخواهند داد.
روی توپ های بلند هم امیدوارم پیکه بهترین بازی جامش رو ارائه بده و اجازه سر زنی به کسی نده.
درسی که اسپانیا از بازی با پاراگوئه گرفت این بود که روی توپهای بلند ضعیف عمل میکنن و سر زن ندارن(سرزن دارن ولی به جای سر زنی توپ سانت میکنن!!!)

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نسرین@
چه عجب شما رو دیدم من:blush:

منم فینال هلند و ارژانتین رو پیش بینی می کنم
و چقدر عذاب خواهم کشید بابت این فینال
چون هلند اولین تیمی بود که من باهاش عاشق فوتبال شدم و همیشه دوستش داشتم
وآرژانتین رو به خاطر مارادونا عاشقش شدم و همیشه برام عزیز بوده
حالا هلندی که همیشه دستش کوتاه بوده از جام
و مارادونایی که لیاقتشه جام بره تو دستاش!
واقعا واسه من سخته:دی
نسل دوست داشتنی هلند جام نگرفت
نسلی که فوق العاده بازی می کرد و ستاره های دوست داشتنی داشت
این تیم خوب بازی نمی کنه ولی داره نتیجه می گیره چیزی که از روز اول جام در مورد هلند گفتم

مرجان جون :( دیه گو رو دیگه نداریم :(
ولی خداییش این آلمان دستمریزاد داره . باید به افتخار تک تک بازیکنانش سر تعظیم فرود آورد . به هر حال دیدن این جام از اینجا به بعدش برای من بدون استرس و دلشوره هست . امیدوارم حق به حقدار برسه...:happy:

Emma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از ارژانتین توقع ندتشتم که از المان ببازه:(
ولی تو ین 4تا تیمی که مونده طرفدار اسپانیام:D

بالا