واقعا این نتیجه جای خجالت داره !!!
مالزی در حد و اندازهای مالدیو بود ولی ما با کمک داور تونستیم ببریمش
کلا هیچ موقع من ایرانو اینقدر خوش شانس ندیدم
فکر کنم تمام بد شانسیهای دورهای قبل تا حالا در این جام جبران شده !!
ایران هم بازی به بازی داره بدتر نشون میده
در بازی اول با شانس و اقبال ازبکستانو بردیم
در بازی دوم با چین دو به دو مساوی کردیم در حالی که چین در بازی بعدیش سه بر صفر از ازبکستان باخت
در این بازی هم به زحمت و با کمک داور دو بر صفر مالزی رو بردیم در حالی که مالدیو در دو بازی قبلیش ده گل خورده بود!!!
با این اوضاع خدا بازی با کره رو به خیر بگذرونه!!!
معذرت می خوام، من اصلا اینجور اظهار نظرها (یعنی حرف هایی که بدون مدرک قابل قبول هست و صرفا حرفی است که روی هوا گفته شده) رو قبول ندارم:
1- بر چه اساسی می گید مالزی در حد مالدیو بود؟ یعنی چون مالزی 5 گل از چین خورده دیگه مالدیو شده؟!
2- ایران در این دو سه بازی کجاها شانس داشته؟ و با کدوم مستندی ما بازی با ازبکستان رو شانسی بردیم؟؟! اتفاقا در اون بازی که دفاع ازبکستان به صورت فشرده کار می کرد بچه های ما نسبتا خوب کار کردند و مخصوصا در نیمه ی دوم حریف رو خوب تحت فشار قرار دادند.
3- بازی ایران با چین و بازی ازبکستان با چین هیچ ربطی به هم ندارند! در نتیجه دلیلی برای مقایسه ی این دو بازی با هم نیست. هر بازی اختصاصات خاص خودش رو داره و ضمنا انگیزه ی تیم ها و شرایط شون هم هر چه جلوتر می رن فرق می کنه. اینجور نیست که چون چین از ازبکستان باخته پس ما هم ازبکستان رو شانسی برده باشیم یا حریف ضعیف و دست و پا بسته بوده باشه!
4- کره هم که می بینیم در گروه خودش به زحمت بالا اومد معلوم نیست در مصاف با ما ضعیف ظاهر بشه! هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.
البته این رو هم در آخر صحبتم اضافه کنم که اصولا انتقادهای بدون پشتوانه کاملا مرسوم شده و همه جا می بینیم برای همین چیز غریبی نیست، مخصوصا که این روزنامه های ورزشی در پیت هم غالبا همینطوری کتره ای حرف می زنن. اما به نظر من ما باید در نوع انتقاداتمون تجدید نظر بکنیم و با در نظر گرفتن خیلی چیزها (شرایط مسابقه، وضعیت جسمانی بازیکنان و مهم تر از اون وضعیت روحی و روانی بازیکنی که داخل زمین هست یا قراره فیکس باشه و ...) انتقاد کنیم. نه اینکه همینجوری فقط یه تیکه بندازیم: اینا که مزخرف بودن!! هیچ امیدی بهمون نیست!! ما فقط شانسی بازی ها رو می بریم!! فقط خلاقیت های فردی بازیکن های ماست که نجاتمون می ده!! عنایتی، خطیبی، ... که بازیکن نیستن، فلانی رو بیارین تو! (بعد همون فلانی رو میارن تو و خوب نتیج نمی ده اون وقت همه می گن صد رحمت به عنایتی!!! خلاصه همه اش شده نق زدن نه انتقاد فنی!)
اما خود من سعی کرده ام اگر انتقادی می کنم یک دلیل براش داشته باشم و پیشنها می کنم اینجا هم از کلی گویی پرهیز کنیم و حرف با حساب و کتاب بزنیم.