• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای آسیا 2007

چه تیمی قهرمان آسیا میشود ؟

• ایران

Votes: 38 39.6%
  • عربستان

Votes: 6 6.3%
  • چین

Votes: 0 0.0%
  • کره جنوبی

Votes: 12 12.5%
  • ژاپن

Votes: 22 22.9%
  • استرالیا

Votes: 15 15.6%
  • تیم دیگر

Votes: 3 3.1%

• Total voters
    96

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
بدبختی آخه هر مربی ای هم میاد خطیبی رو دعوت میکنه!
تو جام جهانی هم اصلا حقش نبود همون چند دقیقه رو هم بازی کنه...
بازی با پرتغال اگه اشتباه نکنم، یه موقعیت تک به تک خراب کرد...انصافا این رجب زاده خیلی بهتر از خطیبی بودش....

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
برو تو بخش خودت اسپم کن من تو پست قبلی گفتم
argh.gif

126fs4345839.gif
شرمندم :دی

ایران 2-0 مالزی

نتیجه ای که هیچ موقع تکرار نخواهد شد

با این تفاصیر من فکر کنم ، رفتن به فینالمون که هیچ ، 100 در صد قهرمانیم.

این الان شوخی بود یا جدی؟؟؟

united

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا این نتیجه جای خجالت داره !!!

مالزی در حد و اندازهای مالدیو بود ولی ما با کمک داور تونستیم ببریمش

کلا هیچ موقع من ایرانو اینقدر خوش شانس ندیدم
فکر کنم تمام بد شانسیهای دورهای قبل تا حالا در این جام جبران شده !!

ایران هم بازی به بازی داره بدتر نشون میده

در بازی اول با شانس و اقبال ازبکستانو بردیم
در بازی دوم با چین دو به دو مساوی کردیم در حالی که چین در بازی بعدیش سه بر صفر از ازبکستان باخت
در این بازی هم به زحمت و با کمک داور دو بر صفر مالزی رو بردیم در حالی که مالدیو در دو بازی قبلیش ده گل خورده بود!!!

با این اوضاع خدا بازی با کره رو به خیر بگذرونه!!!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

در بازی دوم با چین دو به دو مساوی کردیم در حالی که چین در بازی بعدیش سه بر صفر از ازبکستان باخت
در این بازی هم به زحمت و با کمک داور دو بر صفر مالزی رو بردیم در حالی که مالدیو در دو بازی قبلیش ده گل خورده بود!!!

من اصلا با نظرت موافق نیستم درسته تیم ما مشکل داره ئلی نباید این قدر تیم های دیگه رو بالا ببریم . همین ازبکستانی که میگید بهتره برید بازی رو یه بار دیگه نگاه کنید ازبکستان به غیر از همون دو تا موقعیتی که داشت چه کاره خاصه دیگه ای در برابر تیم ما انجام داد؟ نیمه دوم که همش بازی دست ایران بود درسته ما هم موقعیت خطر ناک زیادی نداشتیم ولی اونا هیچ کاره خاصی نکردن بازی رو بسته بودن و دلشون رو به ضده حمله های احتمالی خوش کرده بودن.

بای با چین هم فقط همون 20 دقیقه اول چین فشار آورد و دو تا گل زد بعدش میشه بگید چه کاره خاصی همین تیم چین انجام داد؟ نیمه دوم که کلا تیم چین از نظر قوای بدنی کم آورده بود ( با اینکه آب و هوای کالزی به هوای اونا شباهت بیشتری داره) بازی هم همش دست ایران بود و دو تا گل هم زدیم و چند موقعیت هم خراب کردیم.

بازی امروز هم که بازی کلا دست ایران بود مالزی دو تا حمله شانسی بیستر انجام نداد شما چرا 4 تا تیری رو که بچه ها زدن نمیگید؟( 2 تا هاشمیان-یکی کریمی و یکی دیگم عنایتی) اینا حتما خوش شانسی ایران بوده نه؟ وقتی تمام 11 بازیکن مالزی بیشتر مواقع تو یک سوم دفاعی خودشون بودن و به قول حاج رضایی دیوار گوشتی درس کرده ودن تایم ایران این همه موقعیت بدست آئرد که با بدشانسی تیم ما گل نشد .

حلا نمیدونم شما چرا همش از خوش شانسی تیم ایران حرف میزنید؟ هر سه تیمی که تا حالا باهاشون بازی کردیم نیمه دوم رو از 11 تا 8 نفر دفاع مطلق کردن.

درسته ضعف های داریم خصوصا در جناح چپ و مشکل گلزن نزدن مهاجم ها ولی بقیه تیم ها هم چیی بیشتر از ما ندارن ما فقط بلدیم مشکلات خودمون رو کوچیک کنیم و تیم های دیگه رو بزرگ در صورتی که اصلا همچین چیزی نیست.

حالا مگه تیم کرده چه کاره خاصی کرده که ما باید ازش بترسیم؟ ما پتانسیل این رو داریم که اگه اشتباهات الکی مرتکب نشیم کره رو شکست بدم.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من وقتیکهک دیدم عنایتی تعویض شده، واقعا خوشحال شدم...ولی مقتی دیدم که خطیبی بجاش اومده، گفتم که کاشکی عنایتی عوض نمیشد....

انصافا نمیدونم این خطیبی چی داره که به تیم ملی دعوت شده!!!!!!!!!

بدبختی آخه هر مربی ای هم میاد خطیبی رو دعوت میکنه!
تو جام جهانی هم اصلا حقش نبود همون چند دقیقه رو هم بازی کنه...

بازی با پرتغال اگه اشتباه نکنم، یه موقعیت تک به تک خراب کرد...انصافا این رجب زاده خیلی بهتر از خطیبی بودش....

صحبت های دوستان کاملاً تایید میشه.
فقط خواستم کاملترش کنم، و اینکه این بازیکن حتی بلد نیست خطایی که روش انجام شده رو به داور نشون بده ! اه !
علی کریمی ، به زیرکی تمام ، و با تجربه ای که داشت ، وقتی دفاع حریف ، دستشو گذوشت روی شونش ، خیلی آرام و طبیعی خودشو نقش زمین کرد و از اون طرف ، خطیبی ..... خطا رو روش کردند ، بعد دو ساعت تازه یادش افتاده که میتونه خودشو بندازه زمین ....! آه!
این بازیکن فقط ساخته شده ، تا به پرسپولیس و استقلال گلزنی کنه ، مهارت دیگه ای .....

در ضمن ، رجب زاده رو اصلاً با این بازیکن مقایسش نکن.
رجب زاده ، یه مهاجم طراز اول در لیگ ما ست که ارزشش بیشتر از این چند دقیقه ای بود که بازی کرد.

ایران 2-0 مالزی

نتیجه ای که هیچ موقع تکرار نخواهد شد
4.gif

با این تفاصیر من فکر کنم ، رفتن به فینالمون که هیچ ، 100 در صد قهرمانیم.
18.gif

این الان شوخی بود یا جدی؟؟؟

:D:D:D:D:D
ای ول خیلی خوشم اومد ، موزمار جون.

---------------------------------------------------

این مالزی ها جلو چین بلت نبودن ، دو تا پاس بدن ، حالا واسه ما آدم شده بودن.
ایران همین جور که پشت سر هم داره براش از آسمون طلا میباره ، فک کنم ، بعد از کره ، بخوره به ویتنام !!! دی!!!

-----------------------------------------------------------------

فراموش نشه ، که بازی هایی که تابحال انجام دادیم ، در حد و اندازه ی ایران نبوده و لی ایران فقط جلوی تیمهای بزرگ ، ایران واقعی میشه !!!:p

erphan

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز قدرت ایران رو ندیدید ... تو بازی با کره همتون میفهمید ...

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
هنوز قدرت ایران رو ندیدید ... تو بازی با کره همتون میفهمید ...
اگه مهاجمای تیم یه قدری گلزن تر باشن، مطمئنا این کره ای که امسال اومده، خواهد باخت...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

معذرت می خوام، من اصلا اینجور اظهار نظرها (یعنی حرف هایی که بدون مدرک قابل قبول هست و صرفا حرفی است که روی هوا گفته شده) رو قبول ندارم:

1- بر چه اساسی می گید مالزی در حد مالدیو بود؟ یعنی چون مالزی 5 گل از چین خورده دیگه مالدیو شده؟!

2- ایران در این دو سه بازی کجاها شانس داشته؟ و با کدوم مستندی ما بازی با ازبکستان رو شانسی بردیم؟؟! اتفاقا در اون بازی که دفاع ازبکستان به صورت فشرده کار می کرد بچه های ما نسبتا خوب کار کردند و مخصوصا در نیمه ی دوم حریف رو خوب تحت فشار قرار دادند.

3- بازی ایران با چین و بازی ازبکستان با چین هیچ ربطی به هم ندارند! در نتیجه دلیلی برای مقایسه ی این دو بازی با هم نیست. هر بازی اختصاصات خاص خودش رو داره و ضمنا انگیزه ی تیم ها و شرایط شون هم هر چه جلوتر می رن فرق می کنه. اینجور نیست که چون چین از ازبکستان باخته پس ما هم ازبکستان رو شانسی برده باشیم یا حریف ضعیف و دست و پا بسته بوده باشه!

4- کره هم که می بینیم در گروه خودش به زحمت بالا اومد معلوم نیست در مصاف با ما ضعیف ظاهر بشه! هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.

البته این رو هم در آخر صحبتم اضافه کنم که اصولا انتقادهای بدون پشتوانه کاملا مرسوم شده و همه جا می بینیم برای همین چیز غریبی نیست، مخصوصا که این روزنامه های ورزشی در پیت هم غالبا همینطوری کتره ای حرف می زنن. اما به نظر من ما باید در نوع انتقاداتمون تجدید نظر بکنیم و با در نظر گرفتن خیلی چیزها (شرایط مسابقه، وضعیت جسمانی بازیکنان و مهم تر از اون وضعیت روحی و روانی بازیکنی که داخل زمین هست یا قراره فیکس باشه و ...) انتقاد کنیم. نه اینکه همینجوری فقط یه تیکه بندازیم: اینا که مزخرف بودن!! هیچ امیدی بهمون نیست!! ما فقط شانسی بازی ها رو می بریم!! فقط خلاقیت های فردی بازیکن های ماست که نجاتمون می ده!! عنایتی، خطیبی، ... که بازیکن نیستن، فلانی رو بیارین تو! (بعد همون فلانی رو میارن تو و خوب نتیج نمی ده اون وقت همه می گن صد رحمت به عنایتی!!! خلاصه همه اش شده نق زدن نه انتقاد فنی!)
اما خود من سعی کرده ام اگر انتقادی می کنم یک دلیل براش داشته باشم و پیشنها می کنم اینجا هم از کلی گویی پرهیز کنیم و حرف با حساب و کتاب بزنیم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جام ملت ها و نبرد بزرگان قاره كهن/

قلعه نويي: چرا از من تشكر نمي كنيد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: برخي از دوستان عادت دارند كه از مربيان خارجي تشكر كنند و من تعجب مي كنم كه چرا از من به خاطر بدست آمدن اين پيروزي تشكر نمي كنند.

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به كوالالامپور، امير قلعه نويي پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل تيم ملي مالزي و صعود ايران از گروه C به عنوان تيم نخست در جام ملت هاي 2007 آسيا افزود: ما بازي خيلي خوبي را انجام داديم و موقعيت هاي زيادي داشتيم كه بسيار از اين فرصت ها به گل تبديل نشدند.
وي ادامه داد: من پيش از اين مسابقات گفته بودم كه در گروه دشواري قرار داريم و بازي تيم هاي ملي ازبكستان و چين صحت حرف هاي مرا ثابت كرد.
سرمربي تيم ملي ايران تصريح كرذ: من از عملكرد بازيكنانم راضي هستم زيرا بازي خوبي را ارئه كردند؛ اما آنها بايد بدانند در همه بازي به اين اندازه موقعيت گلزني نخواهند داشت.
وي اظهار داشت: مي خواستيم در مالزي بمانيم كه خوشبختانه اين اتفاف افتاد. ما با ارائه بازي خوب و صدرنشيني به اين مهم دست يافتيم.
قلعه نويي خاطرنشان كرد: تعجب مي كنم كه چرا مالزي در ديدارهاي گذشته چنين بازي را انجام نمي داد اگر اين تيم به مانند امروز بازي مي كرد بدون شك با 2 شكست سنگين حذف نمي شد.
وي تاكيد كرد: برخي از دوستان عادت دارند كه از مربيان خارجي تشكر كنند و سوال من اين است كه چرا از من تشكر نمي كنند به هر حال ما توانستيم تيم ملي ازبكستان را شكست دهيم.
سرمربي سابق استقلال درباره عملكرد مهاجمان گفت: در فوتبال روز دنيا ديگر مهم نيست كه چه كسي گلزني مي كند بلكه آمار گلزني تيم ها بسيار اهميت دارد.
وي درباره تيم ملي كره جنوبي گفت: اجاز بدهيد بعداً به اين سوال پاسخ بدهم؛ چرا كه بايد شرايط اين تيم را ببينم و بعد جواب بدهم.
تيم ملي ايران در مرحله يك چهارم نهايي جام ملت هاي 2007 آسيا بايد با تيم ملي كره جنوبي در روز يك شنبه هفته جاري ديدار كند.

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
[

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: برخي از دوستان عادت دارند كه از مربيان خارجي تشكر كنند و من تعجب مي كنم كه چرا از من به خاطر بدست آمدن اين پيروزي تشكر نمي
همين كه بهش فحش نمي دن خيليه ........ عجب رويي داري اين قلعه نويي:blink::wacko:

بچه ها اگه اولين بازي مالزي با ايران بود براي صعود يا حتي قهرماني اميدوار مي شد:lol::p:D

erphan

Registered User
لایک‌ها
0
الان که من حساب میکنم از ۶ تا گلمون یکیشم مهاجما نزدن ؟

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
[
همين كه بهش فحش نمي دن خيليه ........ عجب رويي داري اين قلعه نويي:blink::wacko:

بچه ها اگه اولين بازي مالزي با ايران بود براي صعود يا حتي قهرماني اميدوار مي شد:lol::p:D
درسته تیم ایران نقاط ضعف زیادی داره ولی اصلا نباید این مالزی رو با مالزی که تو 2 تا بازی اول 10 تا گل خورد مقایسه کرد...کاملا معلوم بود که تیم مالزی داره با تمام وجود بازی میکنه و هرطور که شده میخواد کم گل بخوره..و تقریبا تمام انرژی که تو اون 2 تا بازی اول ازش استفاده نکردن رو تو این بازی استفاده کردند///

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جام ملت ها و نبرد بزرگان قاره كهن/

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: برخي از دوستان عادت دارند كه از مربيان خارجي تشكر كنند و من تعجب مي كنم كه چرا از من به خاطر بدست آمدن اين پيروزي تشكر نمي كنند

عجب !
تیم فکستنی مالزی رو 2تا زد بعدمیگه !
حالا ببینیم مرحله بعد چند تا میخوریم با این گلر!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ای وای... باز که تو یک چهارم ما با کره خوردیم. چندین دوره پشت سر هم هست که این اتفاق تکرار میشه و متاسفانه این بار نوبت باخت ماست.
توی سال 96 ، 2-6 کره رو بردیم.
توی سال2000 ، 1-2 به کره باختیم.
توی سال 2004 ، 3-4 کره رو بردیم.
و این بار باید ببازیم!!!
وای خدا!

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ای وای... باز که تو یک چهارم ما با کره خوردیم. چندین دوره پشت سر هم هست که این اتفاق تکرار میشه و متاسفانه این بار نوبت باخت ماست.
توی سال 96 ، 2-6 کره رو بردیم.
توی سال2000 ، 1-2 به کره باختیم.
توی سال 2004 ، 3-4 کره رو بردیم.
و این بار باید ببازیم!!!
وای خدا!

آره به نطر من میبازیم ..با اون دروازه بانو مربی بیشتر از این انتظار نمیره

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سال 96 با درخشش علی دایی بردیم....سال 2000 با اشتباه علی دایی باختیم....سال 2004 با درخشش علی کریمی بردیم...امیدوارم امسال با درخشش همه بازیکنان، کره رو که خیلی هم قدرتمند نیست، ببریم...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سال 96 با درخشش علی دایی بردیم....سال 2000 با اشتباه علی دایی باختیم....سال 2004 با درخشش علی کریمی بردیم...امیدوارم امسال با درخشش همه بازیکنان، کره رو که خیلی هم قدرتمند نیست، ببریم...

امسال با اشتباه عنایتی و رودباریان و مخصوصا قلعه نوعی و با کمک خدا میبریم.:D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
امسال با اشتباه عنایتی و رودباریان و مخصوصا قلعه نوعی و با کمک خدا میبریم.:D
عنایتی که بد بازی نکرده سره جایه اصلیشم نیست..خطیبی بیاد که با دست توپو استوپ کنه؟!

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عنایتی که بد بازی نکرده سره جایه اصلیشم نیست..خطیبی بیاد که با دست توپو استوپ کنه؟!
نه ولی من فکر می کنم اگه ایران مثل جام ملت های گذشته با تک مهاجم یعنی هاشمیان بازی کنه خیلی بهتره یعنی یه جورایی مثل جام ملت های 3 سال قبل این جوری زندی هم می تونه در جای خودش به بازی گرفته بشه و البته معضل دفاع چپ ما به قوت خودش باقی می مونه که شاید بشه با به کار گرفتن بازیکنانی مثل معدنچی و نصرتی که در جام جهانی در اون پست یعنی دفاع چپ خیلی هم بد کار نکردن این مشکل رو حل کرد.
من فکر میکنم آندرانیک تیموریان هم با این که دیروز یک گل زد اما در پست تخصصیش به کار گرفته نمی شه. بهتر بود به جای هافبک نفوذی متمایل به سمت راست در پست هافبک دفاعی بازی می کرد.

یه جورایی به نظر می رسه اگه ما باز هم سیستم جام ملت های قبلی یعنی 1-3-2-4 رو پیاده کنیم با بازیکنانمون هم خونی بیشتری داشته باشه البته این فقط نظر شخصی منه.
83.gif

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جام ملت‌هاي فوتبال آسيا؛
برنامه‌ي مرحله‌ي يك چهارم نهايي
سرويس: جام ملتهاي آسيا

در پايان مرحله‌ي گروهي چهاردهمين دوره‌ي رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا، تيم‌هاي حاضر در مسابقه‌ها حريفان خود را شناختند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رقابت‌هاي مرحله‌ي يك چهارم نهايي طي روزهاي شنبه و يكشنبه - 30 و 31 تيرماه برگزار مي‌شود:

شنبه:

ژاپن - استراليا

ويتنام؛ ورزشگاه ملي هانوي (17:20 به وقت محلي)

عراق - ويتنام

تايلند؛ ورزشگاه راجامانگالا (20:20)

يكشنبه:

ايران - كره جنوبي

مالزي؛ بوكيت جليل كوالالامپور (18:20 - 13:50 به وقت تهران)

عربستان - ازبكستان

اندونزي؛ ورزشگاه گلورا بانگ كارنوي جاكارتا (20:20)

بالا