• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای آسیا 2007

چه تیمی قهرمان آسیا میشود ؟

• ایران

Votes: 38 39.6%
  • عربستان

Votes: 6 6.3%
  • چین

Votes: 0 0.0%
  • کره جنوبی

Votes: 12 12.5%
  • ژاپن

Votes: 22 22.9%
  • استرالیا

Votes: 15 15.6%
  • تیم دیگر

Votes: 3 3.1%

• Total voters
    96

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/گزارش خبرنگار ايسنا از مالزي/
محرومان مرحله‌ي يك چهارم نهايي جام ملت‌ها مشخص شدند
ايران و كره‌ي جنوبي با تركيب كامل به ديدار هم مي‌روند

ديدار تيم‌هاي ايران و كره‌ي جنوبي تنها ديدار مرحله‌ي يك چهارم نهايي جام ملت‌هاي فوتبال آسياست كه دو تيم حاضر در آن هيچ بازيكن محرومي ندارند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، در حالي كه در زمان برگزاري مرحله‌ي گروهي مسابقات شايعه شده بود اخطارهاي بازيكنان حاضر در اين مرحله در دور يك چهارم نهايي بخشيده مي‌شود، كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كرد كارت‌هاي زرد و قرمز بازيكنان در مرحله‌ي يك چهارم نهايي نيز محاسبه خواهد شد و به اين ترتيب تيم‌ها نمي‌توانند بازيكنان دو اخطاره يا اخراجي‌شان را به همراه داشته باشند.

با اين حال تيم‌هاي ايران و كره‌ي جنوبي كه روز يكشنبه هفته‌ي آينده به مصاف يكديگر مي‌روند، هيچ بازيكن محرومي براي اين ديدار ندارند. وحيد هاشميان، مهدي مهدوي‌كيا، آندرانيك تيموريان، مهرزاد معدنچي و جواد نكونام پنج بازيكن يك اخطاره‌ي تيم ملي ايران هستند كه در صورت دريافت كارت زرد در ديدار مقابل كره‌ي جنوبي و پيروزي احتمالي ايران در اين ديدار بازي مرحله نيمه نهايي را از دست خواهند داد.

در ديدار ژاپن برابر استراليا، "وليلكسير" بازيكن تيم استراليا به سبب دريافت دو كارت زرد در ديدار برابر عراق و تايلند ازبازي روز شنبه محروم است و در ديدار عراق برابر ويتنام، "ابودي" بازيكن تيم عراق به سبب دريافت دو كارت زرد در ديدار مقابل استراليا و عمان در برابر ويتنام غايب خواهد بود.

"باكائف" مهاجم تيم ازبكستان نيز به دليل دريافت دو كارت زرد در ديدار مقابل مالزي و چين نمي‌تواند تيم خود را در ديدار برابر عربستان همراهي كند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دقیقا تیموریان و نکونام یکی بین این دوتا انتخاب بشه و به بازی گرفته بشه که نکونام 100% بهتره..
و با تک مهاجمی مخالفم ..
و..!

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دقیقا تیموریان و نکونام یکی بین این دوتا انتخاب بشه و به بازی گرفته بشه که نکونام 100% بهتره..
و با تک مهاجمی مخالفم ..
و..!
من خودم هم به طور کلی خیلی با تک مهاجمی موافق نیستم اما حس می کنم در شرایط حاضر تیم ما مهاجم مکمل مناسبی نداره در واقع شاید تنها بازیکن آماده این پست مهدی رجب زاده باشه که من فکر می کنم به دلیل تجربه کمش نمی تونه برای بازی حساسی مقابل کره خیلی مناسب باشه.
دلیل دیگه من برای استفاده از تک مهاجم حضور فریدون زندی در پست تخصصیش یعنی هافبک سمت چپه. ما در دو بازی اول یکی از نقاط ضعف عمدمون غیر از بحث تمام کنندگی و دروازه بان سمت چپ خط دفاعیمون بود که زندی بارها و بارها در اون سمت جا می موند و این امر موجب ایجاد خطر روی دروازه ما می شد حتی پایه گذاری گل دوم تیم چین هم روی همین مسئله انجام شد.

به هر حال کسی که به حرفای ما گوش نمی ده و آقایون سرمربیان باز هم کار خودشون رو انجام می دن. تنها کاری که می تونیم انجام بدیم اینه که برای تیم ملی آرزوی موفقیت کنیم و امیدوار باشیم ایران بتونه اولین بازی خوب خودش در این دوره از رقابت ها رو در مقابل کره انجام بده

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
عنایتی که بد بازی نکرده سره جایه اصلیشم نیست..خطیبی بیاد که با دست توپو استوپ کنه؟!

عنایتی با مالزی سر جاش بود دیگه!
اونجا هم ترید...
هاشمیان هم داره بد بازی میکنه.
خطیبی هم که حرفش رو نزنید.اینو تو تیم ملی ب هم نباید بازیش بدن:lol:
میمونه رجب زاده که اونم کلا نشون داده تو بازیهای اینچنینی حرفی واسه گفتن نداره.

فک کنم رودباریان رو بذارن خط حمله بهتره.

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
يه عكس از ادامه مسابقات در مرحله 1/4 تا فينال ساختم.
اميدوارم خوب باشه!

Tournoment-Table.png

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عنایتی که بد بازی نکرده سره جایه اصلیشم نیست..خطیبی بیاد که با دست توپو استوپ کنه؟!

:D:D:D:D:D
عنایتی رو باید بذارن دفاع ، که بتونه حداقل به خودمون گل بزنه :D
تنها بازیکنی هستش که توی جام ملت های امسال ، هرچی پاس بهش دادن ، پاس رو به عقب داده!!!:D
اگه رودباریان بره ، نوک حمله بایسته ، سنگین تره ....

-------------------------
با این عکسی که جناب کرسپو زدند ، فکر کنم ، ایران امسال بالاترین شانسو واسه رسیدن به فینال داره ، از اون طرف هم که ژاپن و عربستان ، خیلی تابحال عالی بازی کردند.
فکر کنم فینال ایران و عربستان ، فینال زیبایی بشه، و جنبه ی حیثیتی پیدا کنه !!!:D

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
:D:D:D:D:D
عنایتی رو باید بذارن دفاع ، که بتونه حداقل به خودمون گل بزنه :D
تنها بازیکنی هستش که توی جام ملت های امسال ، هرچی پاس بهش دادن ، پاس رو به عقب داده!!!:D
اگه رودباریان بره ، نوک حمله بایسته ، سنگین تره ....

-------------------------
با این عکسی که جناب کرسپو زدند ، فکر کنم ، ایران امسال بالاترین شانسو واسه رسیدن به فینال داره ، از اون طرف هم که ژاپن و عربستان ، خیلی تابحال عالی بازی کردند.
فکر کنم فینال ایران و عربستان ، فینال زیبایی بشه، و جنبه ی حیثیتی پیدا کنه !!!:D
دیگه در این حد هم نبوده عنایتی...ولی در کل میتونست بهتر باشه...ولی بازم به نظرم خیلی بهتر خودش رو تو موقعیت مناسب قرار میده...

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه در این حد هم نبوده عنایتی...ولی در کل میتونست بهتر باشه...ولی بازم به نظرم خیلی بهتر خودش رو تو موقعیت مناسب قرار میده...

سلام
اين عنايتي متاسفانه همشهري من هست و من شخصاً هميشه به خاطر اين مسئله رنج كشيدم:wacko:
اصلاً ازش خوشم نمياد با اون دماغش كه پينوكيو رو هم رو سفيد كرده:p:D

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اين عنايتي متاسفانه همشهري من هست و من شخصاً هميشه به خاطر اين مسئله رنج كشيدم:wacko:
اصلاً ازش خوشم نمياد با اون دماغش كه پينوكيو رو هم رو سفيد كرده:p:D
Crespo جان ، شما نوشتی Location: Feizabad !!! عنایتی هم فیض آبادیه ؟! این فیض آباد کجاس حالا ؟!

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
Crespo جان ، شما نوشتی Location: Feizabad !!! عنایتی هم فیض آبادیه ؟! این فیض آباد کجاس حالا ؟!
سلام
ببخشين يادم رفت كه بگم من مشهدي هستم و توي فيض آباد موقتاً زندگي مي كنم.
يه شهرستان توي خراسان رضوي

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سايت معتبر گل درپايان رقابت هاي مرحله مقدماتي تيم برگزيده اين مسابقات را اعلام کرد که البته تنها نام جواد نکونام از بازيکنان ايراني در اين تيم ديده مي شود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سايت گل تيم برگزيده مرحله گروهي چهاردهمين دوره رقابت هاي جام ملت هاي آسيا را به شرح زير اعلام کرده است:

دروازه بان: ياسر ال مسيلم (عربستان)

مدافعان: مايکل بوشامپ (استراليا)، يوجي ناکازاوا (ژاپن)، هونيه کوانگ تان (ويتنام)، سوي ساخا (تايلند)

هافبک ها: جواد نکونام (ايران)، شونسوکه ناکامورا (ژاپن)، نشاط اکرم (عراق)، ياسوهيتو اندو (ژاپن)

مهاجمان: سباستين کوينتانا (قطر)، ماکسيم شاتسکيخ (ازبکستان)

سايت گل همچنين 7 بازيکن را به عنوان بازيکنان ذخيره اين تيم برگزيده معرفي کرده است. ليست ذخيره عبارتند از: ملک ماض و ياسر القحطاني (عربستان)، تيم کاهيل (استراليا)، کيم سانگ شيک (کره جنوبي)، بامبانگ پامونگکاس و فيرمن اوتينا (اندونزي)، نائوهيرو تاکاهارا (ژاپن)

سايت گل دليل انتخاب جواد نکونام از ايران را عملکرد درجه اول او در ترکيب تيم ملي ايران عنوان مي کند و در اين باره مي نويسد: بازي سطح اول نکونام تاثير بسزايي در صعود تيم ملي ايران به مرحله يک چهارم نهايي چهاردهمين دوره رقابت هاي جام ملت هاي آسيا داشت.

29-4-1386%5CIMAGE633205330661204976.jpg

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
عنایتی پاس رو به عقبی که داده شرایط رو دیده واسه طرف بهتره و این رو خیلی خوب میفهمه ..
و به نظر من که خیلی خوب بازی کرد اگه بازیکنی باشه که این وسط بخواین بهش گیر بدین
یکی تیموریان هست و دیگری رودباریان..
زندی هم که از این چرت تر نمیشه سانتر میخواد بکنه توپو مثل پاس میفرسته زمینی زمینی.. سانتر که بلد نیست
من نمیدونم از چیش تعریف میکننین؟!

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عنايتي از تركيب خارج شد

سرمربي تيم ايران پس از آناليز كره امروز گفت كه در تركيب تيم ملي تغييراتي را ايجاد خواهد كرد. رضا عنايتي در ديدار فردا بر روي نيمكت تيم ملي خواهد نشست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منبع خبرتون کجاست ؟؟!؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
عنايتي از تركيب خارج شد

سرمربي تيم ايران پس از آناليز كره امروز گفت كه در تركيب تيم ملي تغييراتي را ايجاد خواهد كرد. رضا عنايتي در ديدار فردا بر روي نيمكت تيم ملي خواهد نشست

بهتره در کنار هاشمیان رسول خطیبی یا مهدی رجب زاده بازی کنه. ضمنا اگه شجاعی هم در شرایط مناسب باشه می تونه به خط هافبک نسبتا کم تحرک ما در چند بازی گذشته، کمک کنه و به نظرم می شه از اون دست کم یک نیمه به جای علی کریمی استفاده کرد. مهم اینه که بازیکن های ما توپ رو خوب به گردش در بیارن و اجازه طراحی حملات رو به کره ای ها ندن، به این ترتیب می شه با ارسال های مکرر از جناحین و گاهی نفوذ از عمق در ضد حمله ها دروازه کره رو باز کرد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ايران ببره به كي ميخوره؟!

امروز بازي هست؟! ساعت چند؟! كي با كي؟!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
ايران ببره به كي ميخوره؟!

امروز بازي هست؟! ساعت چند؟! كي با كي؟!
برنده عراق- ویتنام با ایران بازی میکنه...
الان هم بازی استرالیا- ژاپن در جریانه...
ساعت 4 هم عراق ویتنام...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای ول به ژاپن ، استرالیا رو لوله کرده !!!
6.gif

استرالیا یی ها از چپ و راست میاد رو دروازشون!!

فقط حیف که توی مرحله ی بعد با عربستان دارند !!!
9.gif

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
ای ول به ژاپن ، استرالیا رو لوله کرده !!!
6.gif

استرالیا یی ها از چپ و راست میاد رو دروازشون!!

فقط حیف که توی مرحله ی بعد با عربستان دارند !!!
9.gif
البته الان استرالیا 10 نفره شده و عملا مهاجم هم نداره...ولی با این حال چیزی از ارزشهای ژاپن کم نمیشه...

بالا