خوب ژاپن برد و یه حال درستی از استرالیا گرفته شد:lol:
هری کیول، انقدر روپایی زد، من گفتم الان تور رو هم پاره میکنه....استرالیاییها جدای از بازی، موقع پنالتی خیلی مغرور شده بودن..
هر چند که هیچ دوست ندارم ژاپن این دوره به فینال برسه، اما آفرین که استرالیا رو اوت کردند تا این استرالیایی های مغرور هم گوشی دستشون بیاد که آسیا هم رقبای قوی داره.
برنده عراق- ویتنام با ایران بازی میکنه...
الان هم بازی استرالیا- ژاپن در جریانه...
ساعت 4 هم عراق ویتنام...
بهتره در کنار هاشمیان رسول خطیبی یا مهدی رجب زاده بازی کنه. ضمنا اگه شجاعی هم در شرایط مناسب باشه می تونه به خط هافبک نسبتا کم تحرک ما در چند بازی گذشته، کمک کنه و به نظرم می شه از اون دست کم یک نیمه به جای علی کریمی استفاده کرد. مهم اینه که بازیکن های ما توپ رو خوب به گردش در بیارن و اجازه طراحی حملات رو به کره ای ها ندن، به این ترتیب می شه با ارسال های مکرر از جناحین و گاهی نفوذ از عمق در ضد حمله ها دروازه کره رو باز کرد.
خب ببینیم بدونه عنایتی میشه این بازی !منم با شما موافقم
متاسفانه تیم ما نشون داده اصلا حفظ توپ خوبی نداره
همین که توپ میفته دستشون سریع از دستش میدن
خیلی این قوانین آسیا جالبه.....اولش هم قرار بود که اخطارها رو ببخشن، بعدش یهو گفتن که نمیبخشیم....امروز هم مثل اینکه داورهای بازی ناگهانی تغییر کرده بودن نصیر زاده هم میگفت ممکنه همین کارو برا ایران هم بکنن.
ماشالا به این همه عرق ملی....به نظر من اگه با ترکیب ایده آل بره تو زمین، ایران میتونه کره رو به راحتی ببره...2-0 ...آقا بازي فردا رو چند چند پيشبيني ميكنيد!؟
من ميگم ايران 1-2 ميبازه!
ماشالا به این همه عرق ملی....به نظر من اگه با ترکیب ایده آل بره تو زمین، ایران میتونه کره رو به راحتی ببره...2-0 ...
آقا بازي فردا رو چند چند پيشبيني ميكنيد!؟
خیلی این قوانین آسیا جالبه.....اولش هم قرار بود که اخطارها رو ببخشن، بعدش یهو گفتن که نمیبخشیم....
میزبانی همزمان 4 کشور هم که دیگه از شاهکارهای فدراسیون آسیایی بوده....
آقا بازي فردا رو چند چند پيشبيني ميكنيد!؟
آدم بايد واقع بين باشه!
حقيقتش اينه كه ما بازيكنان خوبي داريم اما اصلآ تيم خوبي نداريم!
حالا اين تركيب ايده آل چي هست!؟
یه جورایی تجزیه تیممون خوبه...ولی *** ترکیبش رو ببرن...آدم بايد واقع بين باشه!
حقيقتش اينه كه ما بازيكنان خوبي داريم اما اصلآ تيم خوبي نداريم!
حالا اين تركيب ايده آل چي هست!؟
نه...دوباره گفتن که نمیبخشیم....البته شاید دوباره با این وضعیت، بخشیده باشن....اینجور که تا حالا پیش رفته، هیچ چیزی بعید نیست....مگه نبخشیدن؟ من نمیدونستم اینقدر کار ریخته سرم وقت نکردم بازیهای امروز رو ببینم امروز دیدی بازی هارو؟ عراق چطوری بازی کردش؟
من که میگم 2-1 میبریم اگه کره یهویی متحول نشده باشه.