• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای آسیا 2007

چه تیمی قهرمان آسیا میشود ؟

• ایران

Votes: 38 39.6%
  • عربستان

Votes: 6 6.3%
  • چین

Votes: 0 0.0%
  • کره جنوبی

Votes: 12 12.5%
  • ژاپن

Votes: 22 22.9%
  • استرالیا

Votes: 15 15.6%
  • تیم دیگر

Votes: 3 3.1%

• Total voters
    96

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
باز هم توجيهات احمقانه شروع شد!

تيم ما تو اين جام بد بود!
هرچند بازي آخر خوب بود اما كلآ مستحق همين مرحله بيشتر نبوديم!

اما متاسفانه بارون - حذف چين و استراليا همه و همه دست به دست هم ميدن كه باز خودشون رو توجيه كنن!
اصلا طرز فکر شما رو نمی پسندم! شما یک طرفه به قضیه نگاه می کنید... اگر ما تیم خوبی نبودیم مگه بقیه تیم ها بهتر بودند! کره که شانس آورد عربها بهش لطف کردند و گرنه با یه تبانی خوشگل همون مرحله اول حذف می شد!

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
نيمه اول بازي عالي بازي كرديم
ولي نيمه ي دوم بايد علي كريمي را مي آورد بالا زيرا در سيستم 3-5-2 هافبك نفوذي بايد توپ را به دو مهاجم برساند
خطيبي هم بايد جاش را به كاظميان مي داد كه ......
حالا بايد ديد اين قلعه نويي را مي اندازند بالا يا نه
عربستان هم دقيقه 2 گل را زد به ازبكستان آدم دلش مي سوزه......

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ای وای ! ای وای از دست این مثلث قلعه نویی - عنایتی - خطیبی که گند زدن به تیم ملی رفت!
عنایتی رو توی بازی های قبل به خاطر این که 90 % توپ ها رو پاس به عقب می داد مسخره کردیم ، این بازی 90% صحنه ها رو خطا کرد.
خطیبی هم توی بازی بد کار نکرد اما با پنالتی احمقانه ای که زد، همه چیز رو به نفع کره کرد.
قلعه نویی هم که اشتباهاتش ماشاالله یکی و دو تا نبود:
1- تعویض هاشمیان و حضور عنایتی در زمین(چی بگم والله)
2- عدم استفاده از تعویض سوم در حین بازی و تمایل به رسیدن بازی به پنالتی ها (در وقت اضافه حضور یکی یا حتی دو تا از کاظمیان ، کعبی ، مبعلی و حتی شجاعی می تونست تضمین پیروزی ما باشه!
3- عدم ارائه هیچ گونه توضیح فنی به بازیکنان تیم (این ستاره های ما بودند که بازی رو پیش بردند)
4- عدم استفاده صحیح از تعویض ها (ما هیچ جا تغییر تاکتیکی در بازی شاهد نبودیم و هر سه تعویض ما فقط تعویض نفرات بود.)
5- حضور معدنچی از اول بازی در زمین و تعویض او در اواسط بازی با زندی( احساس می کنم اگه این کار رو برعکس انجام می دادیم خیلی بهتر بود ، حضور زندی از اول بازی در زمین و در دقایق آخر که مدافعان کره خسته بودند سرعت معدنچی اون ها رو در هم می شکست)
6- ...
7- ...
...
..
.
با این حال اگه بازی رو در نظر بگیریم تیم کره هیچ حرفی برای گفتن نداشت و مطمئنا حق ما بود که پیروز بشیم. هر که غیر این بگه بی انصافیه!

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همين الان ميشه پيش بيني كرد:

قلعه نويي استعفا ميده علي دايي هم ميشه سر مربي::wacko:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این مربی بهتره بره غاز بچرونه
با اون تعویض مضحک آخر بازی
لااقل 10 دقیقه گلرو زودتر میاوردی تو جا بیوفته
بهتر از رسول خطیبی پنالتی زن نداشتیم

میشه گفت ، هر سه تعویضش اشتباه بود.
زندی رو باید از همون اول میذاشت.
هاشمیان خوب کار نکرده بود ولی دیگه بدتر از خطیبی که نبود که از اول تا آخر بازی توی آفساید بود.
پنالتی رو هم که .....
به نظرم این بازیکن ، فقط به درد ، پانتومیم بازی کردن میخوره!
کلاً این بازی کن ، در حد و اندازه ی 5 نفر اول پنالتی زن ما نبود ، اگه یادتون باشه ، دفعه ی قبل هم واسه ایران ، پنالتی چیپ زد که .... :wacko:

قلعه نویی 100% باید کاظمیان رو میاورد (دقیقه ی 80 ) !!!!
واقعا برای این طرز فکرش متاسفم !!!!
تیم ما اصلا کار تیمی بلد نبود , این مربی هیچ چیزی به بچه ها یاد نداده !!!
من 1 سال دروازه بان بودم !! بهترین جا برای گرفتن پنالتی , همون جایی هست که مهدوی کیا زد !!!
از این بازیکن بعیده !
بازیکنی هم که با روی پا پنالتی میزنه در حد لیگ 2 هم نیست !

کاملاً حق با شماست !!!
رجب زاده ، کاظمیان ، بهترین گزینه برای تعویض به جای خطیبی بودن که امیر خان ترجیح داد، عنایتی رو اونم به جای هاشمیان بیارتش.:wacko:

--------------------
ما پنالتی زن های خوبی داشتیم ، نمیدونم چه جوری این ارنج چیده شد.
نکونام
نصرتی
رضایی
کریمی
تیموریان و ....
ظاهراً امیر خان ، فکر کردند ، مهاجم گل بزنه ، امتیازش بیشتره !!!!:D

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط يكي بايد آفسايد هايي رو كه خطيبي توش گير افتاد بشمره

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اصلا طرز فکر شما رو نمی پسندم! شما یک طرفه به قضیه نگاه می کنید... اگر ما تیم خوبی نبودیم مگه بقیه تیم ها بهتر بودند! کره که شانس آورد عربها بهش لطف کردند و گرنه با یه تبانی خوشگل همون مرحله اول حذف می شد!

اين كه طرز تفكر هم رو نپسنديم كاملآ طبيعي هست!
اما ما كي ياد ميگيريم به جاي ايراد هاي بني اسرائيلي گرفتن از بقيه! و افكار دايي جان ناپلئوني به خودمون نگاه كنيم!

ايران در حد خودش نبود!
با اون همه ستاره!

اينكه كره خوب نبود ، استراليا حذف شد چه ربطي به تيم ما داره!
الان سالهاست كه تيم ايران بي هدف بازي ميكنه!
طرح و برنامه اي در فوتبال ما نيست!
اون وضعيت ليگمون هست ....!
نصف فصل فوتبال زمين مناسب براي بازي نداريم!
اون وضعيت بازيكنانمون هست كه همه ميرن امارات و حروم ميشن و بر ميگردن!
اون وضعيت مديريت تيم ها مون هست كه مثل آب خوردن از معتبر ترين بازي هاي آسيايي حذف ميشيم و تيم هاي ما با كوهي از بدهي ليگ رو تموم ميكنن (لطفآ نگيد كه ما تو دادگاه از AFC برديم! 19 تا دادگاه تشكيل شد كه فقط يكيش به سود استقلال بود كه اون قطعي نيست و بهش اعتراض شده!)
اون تيم المپيك كه دو هفته قبل از بازي ها تازه مربيش انتخاب ميشه!
اين هم وضعيت مربي هاي وطني (كه البته مربي خوب هم داريم) اما اكثرآ طبل هاي تو خالي هستند!

من فقط در مورد اين بازي و باختمون صحبت نكردم در مورد فوتبال ايران گفتم كه باز هم اصلاح نميشه متاسفانه چون هرچي بلد نباشيم توجيه كردن رو خوب بلديم

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ما پنالتی زن های خوبی داشتیم ، نمیدونم چه جوری این ارنج چیده شد.
نکونام
نصرتی
رضایی
کریمی
تیموریان و ....
ظاهراً امیر خان ، فکر کردند ، مهاجم گل بزنه ، امتیازش بیشتره !!!!:D
کاملا درسته! این مورد رو هم می خواستم جز اشتباهات قلعه نویی بیارم ولی از بس این آقا گند زد من یادم رفت!
شما توی اون جاهای خالی که گذاشتم قرارش بدید!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
از همين الان ميشه پيش بيني كرد:

قلعه نويي استعفا ميده علي دايي هم ميشه سر مربي::wacko:
این اتفاق اتفاق فرخنده ای هست! چون مطمئنا علی دایی عنایتی و خطیبی رو توی بازی نمی گذاره و این موضوع برای قهرمانی ما در آسیا کافی هست!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

نه فقط ایران خوب بود و بقیه ی تیمها کشک .....:D:D:D

نکنه فراموش کردین ژاپن ، عربستان ، از همون ابتدا عالی کار کردند....
من فکر کنم بازی عربستان - کره ، دوباره در فینال تکرار بشه ، و عربستان با شایستگی قهرمان شه ;)

خدا رو شکر که بعد از این همه ادعا ( تیم ما امسال بهترین تیمو داره... تیم ما 100 در صد قهرمانه ... تیم ما بهترین مربی رو داره .... تیم ما بهترین لژیونر ها رو داره ....و .....) ثابت گردید ، که فقط ایران در آسیا وجود نداره!!!!
امیدوارم که قلعه نویی از کار ، برکنار شه ، و کار به دست کاردانش بیفته....

فقط افسوس میخورم ، که 22 نفر آوردیم ، ولی همشونو بازی ندادیم.
به نظرم بازی مالزی ، ما نباید با ترکیب اصلی می اومدیم.
واقعاً جای بازیکنانی مثل رجب زاده ، عقیلی ، کاظمیان و ... در ترکیب اصلی تیم خالی بود:(

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
292.gif
سرمربی ایرانی !
بدون سرمربی می رفتیم حذف نمی شدیم ! به جان خودم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
عجب پیش بینی شما کردین

خیلی متاسف شدم که حدس من در مورد پنالتی زدن درست از آب در اومد! واقعا در این زمنیه سال هاست که مشکل داریم و کمتر کسی رو داشته ایم که بتونه پنالتی های مطمئن و قاطع بزنه. در بین بازیکن های تیم ملی بیشترین درصد موفقیت پنالتی ها مال علی دایی بوده (گرچه یک بار در همین جام ملت ها سال 96 مقابل عربستان در نیمه نهایی پنالتیش رو زد اوت ولی در ما بقی اوقات موفق بوده) و در رده باشگاهی هم محمد نوازی پنالتی های محکم و مطمئنی می زد ولی دیگه من پنالتی زن قهاری رو به خاطر نمی یارم.
به هر حال باز هم از این نقطه ضربه خوردیم و معلوم نیست کی می خواد این اشکال برطرف بشه. متاسفانه دیگه دروازه بان پنالتی گیری مثل عابدزاده هم نداریم که دلمون به پنجه های اون خوش باشه...

خوب دیگه از این لحظه به بعد مرثیه خوانی قلعی نویی و کادر فنی عریض و طویلش که یک تریلی هجده چرخ هم برای کشیدنش کافی نیست شروع می شه...!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
الآن توی بازی عربستان - ازبکستان کمک داور یه گل صد در صد صحیح رو مردود اعلام کرد که احتمالا در نتیجه بازی تاثیرگزار خواهد بود!
توی بازی ایران هم داور 3 تا آفساید اشتباه به ضرر ایران اعلام کرد که مطمئنا در نتیجه بازی تاثیرگزار بود!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز در خط دفاعی تقریبا خوب بودیم. سید جلال حسینی عالی بازی کرد. رحمان هم اونطرف رو خوب پوشش میداد

نصرتی هم بد نبود در کل خط دفاعی ما روز خوبی داشت

اما برعکس خط میانی و حمله ما خوب بازی نمیکرد. هدفدار نبودند. در کل بازی بیش از 5 موقعیت خطرناک نتونستند ایجاد کنند.

تیم کره هم زیاد خوب بازی نمیکرد. اعتقاد من اینه که باز هم چوب اشتباهات سرمربی مون رو خوردیم.

اینکه کاظمیان نبود جای سوال داشت و اینکه چرا عنایتی دقیقه 80 میاد تو (چرا کاضمیان نمیاد)

چرا معدنچی میره زندی میاد. چرا کعبی نیومد

کریمی که خوب نبود چرا 120 دقیقه بازی کرد !؟!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من نمیدونم اين رسول خطيبی چه **** تو بازی خورد که 120 دقيقه بازی کرد ؟
اين خطيبی احمقم که فقط بلده به استقلال پرسپوليس گل بزنه..........
خيلی جالبه که پنالتی بازی با مالزی جواد نکونام میزنه بعد تو اين بازی اصلاً پنالتی بهش ندادن
اين همه گفتن ما تيم اول بشيم که قوای جسمانيمون خوب باشه و سفر نکنيم به اندونزی
حالا به نظر شما اين زمين بارونيه لغزنده بهتر بود بازی کردن روش يا همين زمينی که الان داره
عربستان بازی میکنه ؟ يه آدمه احمقم میفهمه که اين زمين اندونزی واسه بازی کردن خيلی راحتره
خلاصه ایران با اين همه کبکبه و دبدبه حذف شد و من تا حدودی خوشحال شدم...چون اين تيم با اين تاکتيک تيمی
حقش حذف هست..........
ولی خدايی دقيقه 85 90 بود که بهم الهام شده بود خطيبی 120 دقيقه بازی میکنه و يه پنالتی هدر میده

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اه اه
واقعا که دلم میخواد خطیبیو خفه کنم آخه من میخوام بدونم کس دیگه نبود پنالتی بزنه....حق ما برد بود ما خیلی برتر بودیم ما چقدر موقعیت داشتیم
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خلاصه ایران با اين همه کبکبه و دبدبه حذف شد و من تا حدودی خوشحال شدم...چون اين تيم با اين تاکتيک تيمی
حقش حذف هست..........
ولی خدايی دقيقه 85 90 بود که بهم الهام شده بود خطيبی 120 دقيقه بازی میکنه و يه پنالتی هدر میده
انصافا خوشحال شدی؟؟؟؟؟؟ واقعا که!:blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خط میانی و حمله ما خوب نبود. اصلا خوب نبود

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
غصه نخورید بچه ها! ما 4 سال دیگه توی یک چهارم کره رو می بریم... و می ریم نیمه نهایی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه 4 سال دیگه صعود کنیم به مسابقات شاید اون چیزی که شما میگی پیش اومد .........

بالا