• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای آسیا 2007

چه تیمی قهرمان آسیا میشود ؟

• ایران

Votes: 38 39.6%
  • عربستان

Votes: 6 6.3%
  • چین

Votes: 0 0.0%
  • کره جنوبی

Votes: 12 12.5%
  • ژاپن

Votes: 22 22.9%
  • استرالیا

Votes: 15 15.6%
  • تیم دیگر

Votes: 3 3.1%

• Total voters
    96

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
از همين الان ميشه پيش بيني كرد:

قلعه نويي استعفا ميده علي دايي هم ميشه سر مربي::wacko:

البته قلعه نوعی آدم پررویی و بسیار مغرور بعید می دونم استعفا بده
اما یکی از گزینهای بعدی برای سرمربیگری تیم ملی علی دائی است که شانس زیادی داره
بعد از این اتفاق میمون ! هم فکر کنم 40 یا 50 سال سرمربی تیم ملی تحت هیچ شرایطی تغییر نکنه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
البته قلعه نوعی آدم پررویی و بسیار مغرور بعید می دونم استعفا بده
اما یکی از گزینهای بعدی برای سرمربیگری تیم ملی علی دائی است که شانس زیادی داره
بعد از این اتفاق میمون ! هم فکر کنم 40 یا 50 سال سرمربی تیم ملی تحت هیچ شرایطی تغییر نکنه

بعيد ميدونم دايي در اين شرايط سرمربي تيم ملي بشه!
احتمالآ يا همين آقا ميمونه!
يا طبق سنت قديمي مشكل ما در بين هياهوي مربي داخلي و خارجي گم ميشه و آخرش يه مربي درجه 3-4 مياد ايران! يه مدتي ميمونه ...... باقي داستان تكراري است!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هه هه!

میدونید چیه؟ من شاید از جام جهانی پارسال، اولین بازی ای بود که از ایران میدیدم، اونهم از روی بیکاری!

دیگه نه حذف شدنش منو ناراحت میکنه و نه صعودش منو خوشحال میکنه. کاملا نسبت به تیم کشورم بی تفاوت شدم، چون سال هاست افتاده دست یه سری بی لیاقت.

داستان های تکراری اش هم همچنان دارن تکرار میشن.

قسمت بعدی داستان تکراری تیم ملی ایران: سرمربیگری علی دایی در آینده ای نه چندان دور!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ازبکها چقدر بد شانسن 5 تا زدن به تیرک 2-1 هم عقبن.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
مسابقه عربستان با ازبکستان هم 2-1 به نفع عربستان تمام شد بناراین بازی های دوره بعد به قرار زیر است:

عربستان-ژاپن
عراق-کره جنوبی

دو تا از شرق آسیا دو تا از غرب آسیا ممکنه فینال تمام غربی یا تمام شرقی یا مخلوط باشه :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم قلعه نویی فرار نکنه و توضیح بده چرا از این سیستمها استفاده می کرد !؟؟!؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امیدوارم قلعه نویی فرار نکنه و توضیح بده چرا از این سیستمها استفاده می کرد !؟؟!؟
آقا زمين كه كج بود
داور كه بد بود
بد شانس هم كه بوديم!

تازه كلي هم دست پنهان تو كار بود كه ما قهرمان نشيم!
ديگه از دست امير خان چه كاري برميومد؟! ;)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
صبح توی رادیو یه مصاحبه ازش پخش کرد و گفت چون تو سه تا بازیه قبلی سه تا گل خوردیم امروز قراره که سیستمو عوض کنیم و به دفاع عمق بدیم تا گل نخوریم. ( البته حرفهای قبل از مسابقش بود همونطور که گفتم )

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43

امیدوارم که جواب بده ! ولی حتما میگه که ما سر بد شانسی باختیم و اصلا مستحق باخت نبودیم و با شرایط هوای بد اونجا تونستیم در حد برزیل بازی کنیم . اینها که از رو کم نمیارن که ! این تیم ملی همه چیزش مشکل داره . بازیکن هاش که همه تا جیبشون پر میشه بی خیال بازی میشن و مربی هم که فقط به نور چشمی ها و سفارش شده ها بها میده . آیا واقعا فکر میکنید که تو ایران به این بزرگی بهتر از رسول خطیبی (ملقب به مافنگی ! ) و رضا عنایتی (ملقب به 2 تا مافنگی ! ) مهاجم پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟ آیا رحمان رضایی فقط به خاطر اینکه توی ایتالیا بازی میکنه باید در هر شرایطی به تیم دعوت بشه ؟ آیا علی کریمی که توی 3 تا بازی پشت سر هم حتی کمتر از 10 تا پاس درست و سالم میده باید همیشه توی ترکیب تیم باشه ؟؟؟؟
سوال آخر : تا کی ما جماعت ایرانی باید دنبال آزمون و خطا بریم ؟ چرا همیشه در هر کاری دنبال آزمودن آزموده شده هستیم ؟؟؟؟؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
انصافا خوشحال شدی؟؟؟؟؟؟ واقعا ک
تيمی که تاتکتيک نداشته باشه و اميدش به ضربات پنالتی باشه و شانس رو به بازی کردن
ترجيح بده بدونه بی برو برگرد بايد حقش باخت باشه...تيم ما اگرم ديديد 2 تا دونه موقعيت
خوب به دست اورد فقط به خاطر تاکتيک انفردای بازيکنان بود نه تاکتيک تيمی !!!
کلاً من دوست ندارم تيمی که قشنگ بازی نمیکنه بره مرحله بعد حالا بخواد تيم ملی باشه
يا تيمه ديگه البته کره هم خوب نبود ولی اونا 3 4 تا بازيکن صاحب نامشون که تو ليگ برتر انگليس توپ میزنن رو نداشت

احتمالآ يا همين آقا ميمونه!
يا طبق سنت قديمي مشكل ما در بين هياهوي مربي داخلي و خارجي گم ميشه و آخرش يه مربي درجه 3-4 مياد ايران! يه مدتي ميمونه ...... باقي داستان تكراري است!

تأييد میشه
کلاً فوتبال ما از ريشه مشکل داره ، و مطمئن باشيد فوتبال ما تا 2 3 دهه ديگه پيشرفت قابل توجهی نمیکنه

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
گزارش مهر از مالزی - 236
احساس قلعه نویی را درک می کنم / یک روز به ایران برمی گردم
افشین قطبی با ابراز تاسف از شکست تیم ملی ایران برابر کره جنوبی گفت: از اینکه تیم ایران نتوانست به مرحله بعد صعود کند ناراحتم و امیدوارم مسئولان ورزش ایران بتوانند با اصلاح ساختار فوتبال در آینده ای نزدیک این رشته را قهرمان آسیا کنند.

مربی ایرانی تیم ملی فوتبال کره جنوبی در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به مالزی ضمن بیان این مطلب افزود: ایران در این دیدار فوتبال قابل قبولی را به نمایش گذاشت اما مشکلش این بود که نتوانست از موقعیت ها استفاده کند.

قطبی ادامه داد: شانس در فوتبال نقش تعیین کننده ای دارد و متاسفانه در این بازی شانس با ایران یار نبود.

مربی ایرانی تیم فوتبال کره جنوبی در ادامه با تقدیر از بازیکنان تیم ملی ایران گفت: واقعیت این است که تیم ملی فوتبال ایران بازیکنان بزرگی را در اختیار دارد اما از نظر ساختار فوتبال مشکل دارند. ای کاش ما در تیم ملی کره بازیکنان بزرگی مثل ایرانی ها داشتیم تا با حضور انها به موفقیت های بزرگی دست پیدا می کردیم.

افشین قطبی در پاسخ به این سوال که عملکرد امیر قلعه نویی را چطور ارزیابی می کند گفت: هیچ وقت در مورد عملکرد همکار اظهار نظر نمی کنم اما اینکه فوتبال ایران به یک مربی جوان بها داده است جای امیدواری دارد. به نظر من فوتبال ایران مشکل بازیکن و تکنیک ندارد بلکه ساختار فوتبال ایران مشکل دارد و امیدوارم با برنامه ریزی هایی که صورت خواهد گرفت این ساختار هم مثل تکنیک بازیکنانتان خوب شود.

قطبی ادامه داد: ایران همیشه در قلب من خواهد ماند. امروز روز سختی برایم بود چرا مه مجبور بودم روی نیمکت تیمی بنشیم که روبرویش ایران بازی می کند. اما شغل و حرفه من ایجاب می کرد روی نیمکت کره بنشینم. با این حال در پایان بازی از شکست تیم ملی ایران ناراحت شدم.

مربی ایرانی تیم فوتبال کره جنوبی با بیان اینکه در شرایط فعلی احساس امیر قلعه نویی را کاملا درک می کند خاطر نشان کرد: او مربی جوانی است که در آینده می تواند برای فوتبال ایران مثمر ثمر باشد.

قطبی که نخواست در مورد حضورش در تیم فوتبال پرسپولیس اظهار نظر کند در پایان گفت: یک روز به ایران خواهم آمد تا به فوتبال باشگاهی و ملی این کشور کمک کنم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
صفایی فراهانی در گفتگو با مهر:
دوره قهرمانی های اتفاقی تمام شده است / فدراسیون آینده دلایل شکست را بررسی کند

رئیس دوره انتقالی فدراسیون فوتبال گفت: سالهاست دوره قهرمانی های شانسی در فوتبال آسیا به پایان رسیده و دیگر هیچ تیمی اتفاقی قهرمان آسیا نمی شود.

محسن صفایی فراهانی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت : مسابقه ایران - کره جنوبی را ندیدم و تنها از نتیجه آن باخبر شدم. به نظر من مشکل فوتبال ما عدم برنامه ریزی بلند مدت و میان مدت است و سالهاست فوتبال ما از برنامه ریزی های کوتاه مدت نتیجه نمی گیرد اما با این حال تجربه و اشتباهات دوره های گذشته مجددا تکرار می شود.

وی با اشاره به توانمندی تیم ملی فوتبال کره جنوبی و صعود این تیم به مسابقات جام جهانی خاطرنشان کرد: طبق شنیده های من تیمی که مقابل ایران بازی کرد از میانگین سنی زیر 25 سال برخوردار بود و چند بازیکن اصلی و سرشناس این تیم در مسابقات جام ملت ها حضور نداشتند. این نشان می دهد کره ایها با یک برنامه ریزی بلند مدت روی تیم امید خود برای حضوری قدرتمند در مسابقات جام جهانی 2010 برنامه دارند و به بازی های جام ملت های آسیا به عنوان یک میدان مناسب برای آماده سازی تیم شان نگاه می کنند.

رئیس دوره انتقالی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: سازمان دهی تیم ملی فوتبال کشورمان تنها در سایه برنامه بلند مدت محقق می شود، مسئله ای که سالهاست در فوتبال ما فراموش شده و همواره می خواهیم با برنامه های مقطعی عناوین قهرمانی را در آسیا به دست آوریم و به این نکته توجه نداریم که دوره قهرمانی های شانسی در آسیا سالهاست به پایان رسیده است.

صفایی فراهانی درخصوص واکنش کمیته انتقالی به شکست تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات جام ملت های آسیا و احتمال تغییرات در کادر فنی تیم ملی گفت: این مسئولیت به عهده فدراسیون آینده خواهد بود تاعوامل تاثیرگذار در شکست تیم ملی را بررسی کند. هرگونه تصمیم گیری و تغییر در تیم ملی از جانب کمیته انتقالی نمی تواند ثمربخش باشد چرا که کار این کمیته موقتی است و از امروز به بعد باید به دنبال زمینه سازی برای برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال باشیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه باید قبول کرد

ما با این روند قهرمانی آسیا رو هیچ وقت بدست نخواهیم اورد ........

فقط میشه تاسف خورد. یه جا شنیده بودم قلعه نویی رو با دونگا مقایسه کردن

بابا اون کجا این کجا ---- اون بابا اگه اولش به مکزیک باخت اما بازی به بازی بهتر شد ....

این یکی بازی به بازی بدتر شد....

R@z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عربستان ازبکستان کی برد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خسته نباشید

یه اخبار ورزشی نگاه کن -- مساوی شدند (cooooooooool)

عربستان برد : 2-1

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
عربستان ازبکستان کی برد؟

پس من اینو برا چی نوشتم؟ خوب صفحه قبل رو هم یه نگاه مینداختی:D
مسابقه عربستان با ازبکستان هم 2-1 به نفع عربستان تمام شد بناراین بازی های دوره بعد به قرار زیر است:

عربستان-ژاپن
عراق-کره جنوبی

دو تا از شرق آسیا دو تا از غرب آسیا ممکنه فینال تمام غربی یا تمام شرقی یا مخلوط باشه :دی

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
خدائیش خیلی خوب شد که باختیم! من که واقعا خوشحال شدم. اگه برده بودیم کماکان این آدم مغرور سرمربی باقی میموند اگرچه الانم با این غرور و رویی که این آقا داره بعید میدونم به آسونی کناره گیری کنه!!!

ویرا برزیلی رو یادتونه؟! عجب مربی بود. من که هیچ وقت از یادم نمیره واقعا چه تیمی ساخته بود آخر کارم خوب حسابشو گذاشتن کف دستش!!!

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
خدائیش خیلی خوب شد که باختیم! من که واقعا خوشحال شدم. اگه برده بودیم کماکان این آدم مغرور سرمربی باقی میموند اگرچه الانم با این غرور و رویی که این آقا داره بعید میدونم به آسونی کناره گیری کنه!!!

ویرا برزیلی رو یادتونه؟! عجب مربی بود. من که هیچ وقت از یادم نمیره واقعا چه تیمی ساخته بود آخر کارم خوب حسابشو گذاشتن کف دستش!!!

با این حرفت کاملا موافقم اولیور ویرا برزیلی به نظر من بهترین مربی تیم ملی ایران بوده تا حالا

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17

واقعا موافقم
درسته اون موقه ما بازیکنان واقعا خوبی داشتیم(دایی.ابدزاده.عزیزی.باقری.شاهرودی.مهدوی کیا.خاک پور.پاشازاده.زرینچه.دیگه یادم نمیاد:D)
ولی واقعا مربی خوبی بود کی میشه ما همچین تیمی با همچین مربی دوباره داشته باشیم؟:(
واقعا یاد بازیکنان قدیمی به خیر همین علی دایی-9 8 سال پیش 4 تا گل به تنهایی به این ژاپنیها زد. یادتونه مهدویکیا چه گلی به چین زد 8 سال پیش بود ایران رفت و برگشت 8 تا گل به چین زد ولی حالا به زور مساوی کردیم
یاد اون شوت کریم هم به خیر که به همین کره زد واقعا کجاست اون تیم؟:eek:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
(دایی.ابدزاده.عزیزی.باقری.شاهرودی.مهدوی کیا.خاک پور.پاشازاده.زرینچه.دیگه یادم نمیاد:D)

اون نسل فوتبال ايران رويايي بود!
يادش به خير!
241.gif

اين نسل هم فوقش تا جام جهاني هستند!
هاشميان - مهدوي كيا - كريمي - رضايي و ....

نسل بعدي هم كه بازيكناي خوبي بودن اما با امارت رفتنشون به خودشون و فوتبال ايران بد كردن!

مبعلي - كاظميان - شجاعي

فوتبال ايران بعد از جام جهاني بعدي وضعيت وخيم ميشه چون ديگه اين جمع ستاره ها رو هم نداره!

بالا