• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انگلیس 2 - 3 کرواسی.
نمیدونم چی بگم ، چیزی نمیتونم بگم.
حالم خوش نیست ، پدرام فکر کن آلمان حذف شده چه حالی بهت دست میده ، من الان دقیقا همون حال رو دارم.
قطار جام ملتهای اروپا همه تیم های هم رده مون رو برد به اتریش و سوئیس ولی مارو پیاده کرد.
دیگه به تاپیک سر نمیزنم .
با آرزوی موفقیت برای تیم ملی آلمان در جام.
اتریش و سوئیس خوش بگذره.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
8c1lj4m.jpg

6lxnez7.jpg

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
انگلیس 2 - 3 کرواسی.
حالم خوش نیست ، پدرام فکر کن آلمان حذف شده چه حالی بهت دست میده ، من الان دقیقا همون حال رو دارم.
قطار جام ملتهای اروپا همه تیم های هم رده مون رو برد به اتریش و سوئیس ولی مارو پیاده کرد.
اتریش و سوئیس خوش بگذره.

بابا بی خیال...زیاد خودتو ناراحت نکن...فوتباله دیگه...البته من درکت می کنم و وضعیت تو رو بارها و بارها داشتم ولی بعد از مدتی فراموش می کنی:happy:

در مورد آلمان هم ازت تشکر می کنم ولی یه نگاهی به جدول بندازی می بینی ما هم آره........:(:(:(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
انگلیس 2 - 3 کرواسی.
اتریش و سوئیس خوش بگذره.
عزیزم برو خدا رو شکر کن که انگلیس حذف شد اگه نه که با این مربی باید گل ها رو کامیون کامیون بار می زد از اتریش و سوئیس می اورد. ولی خوزه جون که مربیش بشه حله...

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا بی خیال...زیاد خودتو ناراحت نکن...فوتباله دیگه...البته من درکت می کنم و وضعیت تو رو بارها و بارها داشتم ولی بعد از مدتی فراموش می کنی:happy:

در مورد آلمان هم ازت تشکر می کنم ولی یه نگاهی به جدول بندازی می بینی ما هم آره........:(:(:(

Germany به عنوان تیم دوم؟
بیخیال تیمتون اونقدر قوی هست که راحت میتونه قهرمان بشه.
البته همه تیم ها از این وروجک( کرواسی) میترسن.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیزم برو خدا رو شکر کن که انگلیس حذف شد اگه نه که با این مربی باید گل ها رو کامیون کامیون بار می زد از اتریش و سوئیس می اورد. ولی خوزه جون که مربیش بشه حله...

به نظر من مک لارن 60% مقصره .
اگر انگلیس سعود میکرد مربی رو عوض میکردن.
به لیست مصدومین انگلیس نگاه بکن بعد نظر بده.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به نظر من مک لارن 60% مقصره .
اگر انگلیس سعود میکرد مربی رو عوض میکردن.
به لیست مصدومین انگلیس نگاه بکن بعد نظر بده.
خب دوست من باید بهتون بگم که فقط رونی و تری و اوون نبودن. اونهمه بازیکن دیگه که بودن چی؟ یعنی روی هم دیگه از بازیکن های کرواسی کمتر بودن. مگه یونان با چه داشته هایی قهرمان شد؟؟؟. به نظر من 100% که هیچ این مک لارن ملعون 120% موثره بوده در باخت تیم شما. اون زمانی که انگلیس با اریکسون غوغا می کرد مسوولین تیم شما با توجه به نتایج انداختنش بیرون و همین اشتباهشون 4 سال یه ملت رو در فوتبال عقب انداخت

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب دوست من باید بهتون بگم که فقط رونی و تری و اوون نبودن. اونهمه بازیکن دیگه که بودن چی؟ یعنی روی هم دیگه از بازیکن های کرواسی کمتر بودن. مگه یونان با چه داشته هایی قهرمان شد؟؟؟. به نظر من 100% که هیچ این مک لارن ملعون 120% موثره بوده در باخت تیم شما. اون زمانی که انگلیس با اریکسون غوغا می کرد مسوولین تیم شما با توجه به نتایج انداختنش بیرون و همین اشتباهشون 4 سال یه ملت رو در فوتبال عقب انداخت

خط دفاعی انگلیس با فردیناند ، تری ، گری نویل ، اشلی کول ( که البته مصدوم نبود ولی آمادگی لازم رو نداشت چون سه هفته پیش مصدوم شده بود) با این خط دفاعی که امشب دیدیم یکیه؟
خط حمله با رونی و اوون فرقی نمیکرد نه؟
اگر این بازیکن ها در بازی بودن جرارد در پست تخصصیش بازی میکرد و تاثیر بیشتری میذاشت.
من نمیگم مک لارن مقصر نیست ، هست ولی نا تا این حد که بگیم 100%.
اریکسون غوغا کرد ، ولی اگه یادت باشه جام جهانی2006 انگلیس رو به خاک سیاه نشوند.
دعوت والکات به تیم ملی... یه بازیکن 17 ساله .
به جای والکات میتونست Bent یا Defoe رو دعوت کنه که این کار رو نکرد.
رونی هم مصدوم شد ، دیگه گندش بالا اومد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
جام ملت ها اولین قربانیش رو گرفت. بقیش رو خدا به خیر کنه!

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
طبعا جام ملت ها با حضور انگلیس به جای روسیه جذاب تر میشد. ولی میشه گفت انگلیس حق اش نبود که حذف بشه؟... من میگم نه. انگلیسی ها قدر فرصتی که بعد از برد اسرائیل جلوی روسیه گیرشون اومد رو ندونستن. تا ابد که نمیشه نشست به امید معجزه ها!

تو ناشایستگی مک کلارن که شکی نیست. ولی نبود مهره های کلیدی هم در حذف انگلیس تاثیر داشت. با حضور جان تری و ریو فردیناند انگلیس به این مفتی ها گل نمیخورد. (یا با حضور وین رونی و مایکل اون شاید راحت تر به گل میرسد) ولی اما و شاید ها فایده ای ندارن. جام ملت ها هم انقدر پر از تیم های قوی شده که اصلا غیبت انگلیس به چشم هم نمیاد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
انگلیس - کرواسی ..................
حالم از هرچی کرواته به هم میخوره ، شوالیه ها نابودشون کنید .
بچه ها نگران نباشید انگلیس سعود میکنه.
We are the champions.
Laie_28.gif

انگلیس 'سعود' که نکرد. :D و ظاهرا اینبار به جای We Are The Champions باید از Stop Crying Your Heart Out استفاده کنید. آهنگی که موقع افتضاحات تیم ملی انگلیس میشه محبوب مردم اون کشور!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یه نکته جالب اینکه فرانسه با اون همه ادعای مربی و بازیکن هاش، باز هم "پایین تر" از ایتالیا قرار گرفت... An Inconvenient Truth !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
انگلیس 2 - 3 کرواسی.
اتریش و سوئیس خوش بگذره.

slipknot_james عزيز به عنوان يك طرفدار آلمان واقعا متاسفم انگليس نتونست به جام ملتها راه پيدا بكنه . به نظر من با آمدن انگليس ميتونستيم با كلاسترين جام ملتهاي تاريخ رو مشاهده كنيم :(
اما نظرم اينه كه حال و هواي الان انگليس مثل زمان جام جهاني 94 فرانسه هست . اگر يادت باشه فرانسه توي مقدماتي 94 در آخرين لحظات گل دوم رو از بلغار خورد و به دردناكترين وضعيت در جلوي تماشاگران فرانسوي و مردم كشورش از مسابقات كنار رفت . ولي فرانسه از اون شرايط درس گرفت و با انقلاب بزرگي كه انجام داد موفق شد سال 96 به نيمه نهايي جام ملتها و نهايتا در جام 98 در كشور خودش به قهرماني برسه . شايد اگر سردمداران فوتبال جزيره از اين قضيه الگو بگيرند دو- سه سال ديگه شاهد يك قدرت جديد جهاني به نام انگليس خواهيم بود. ;)
شاد و پيروز باشي رفيق

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه نکته جالب اینکه فرانسه با اون همه ادعای مربی و بازیکن هاش، باز هم "پایین تر" از ایتالیا قرار گرفت... An Inconvenient Truth !

:D آره ... !!!؟ اینجوریه دیگه !!؟ :D:D

=========================
در مورد انگلیس هم باید بگم . کرواسی عالی بازی کرد .

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبعا جام ملت ها با حضور انگلیس به جای روسیه جذاب تر میشد.
قطعا نمیشد چون اگه میشد انگلیس صعود میکرد،انتخابی رو برای همین گذاشتن که تیمای بهتر صعود کنن و تیمای بهتر هستن که جام رو بیشتر Challenging میکنن،انگلیس اگه تیم بهتری بود باید از این گروه صعود میکرد.و البته تیمی که تا حالا فقط یک بار به فینال یه تورنمنت بزرگ رسیده و فکر کنم نهایتا دو سه بار به چهارتا رسیده از نظر سابقه هم چیزی به جام اضافه نمیکرد!
میبینم که بعد از این که مارکوی کبیر گفته بود ما نمیخوایم سید یک باشیم بعدشم رفتیم باختیم به بلاروس به خاطر گند آلمان و پرتغال بازم سید یک شدیم:دی البته خوبیش اینه که وقتی تو یه هفته 3 تا بازی داری دیگه لازم نیست دو بار شهرتو عوض کنی و مایه ی خوشحالیه این قضیه.
در ضمن قرعه کشی رو ZDF نشون میده گویا.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قطعا نمیشد چون اگه میشد انگلیس صعود میکرد،انتخابی رو برای همین گذاشتن که تیمای بهتر صعود کنن و تیمای بهتر هستن که جام رو بیشتر Challenging میکنن،انگلیس اگه تیم بهتری بود باید از این گروه صعود میکرد.و البته تیمی که تا حالا فقط یک بار به فینال یه تورنمنت بزرگ رسیده و فکر کنم نهایتا دو سه بار به چهارتا رسیده از نظر سابقه هم چیزی به جام اضافه نمیکرد!
میبینم که بعد از این که مارکوی کبیر گفته بود ما نمیخوایم سید یک باشیم بعدشم رفتیم باختیم به بلاروس به خاطر گند آلمان و پرتغال بازم سید یک شدیم:دی البته خوبیش اینه که وقتی تو یه هفته 3 تا بازی داری دیگه لازم نیست دو بار شهرتو عوض کنی و مایه ی خوشحالیه این قضیه.
در ضمن قرعه کشی رو ZDF نشون میده گویا.

سلام دوست عزيز
با صحبتهاي شما مخالفم . اگر از ديد سابقه هم بخواهيم نگاه كنيم انگليس خيلي بهتر از روسيه بود . ضمن اينكه اگر ديد شما رو قبول داشته باشيم كه شخصا چنين ديدي رو من ندارم اونوقت تيمهايي مثل هلند هم چندان افتخاري به غير از يك قهرماني جام ملتها و دوبار به فينال رسيدن جام جهاني ندارند.
كلا بودن انگليس تماشاگر پسندتر بود بعنوان مثال آيا شما خودتون اسم فوروارد يا كاپيتان روسيه رو ميدونيد ؟! اما انگلستان تيم پرستاره اي بود كه به غير از هدايت نشدن صحيح از طرف مربي ، يك تيم نيمه مصدوم بود.

شاد و پيروز باشيد

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
با صحبتهاي شما مخالفم . اگر از ديد سابقه هم بخواهيم نگاه كنيم انگليس خيلي بهتر از روسيه بود . ضمن اينكه اگر ديد شما رو قبول داشته باشيم كه شخصا چنين ديدي رو من ندارم اونوقت تيمهايي مثل هلند هم چندان افتخاري به غير از يك قهرماني جام ملتها و دوبار به فينال رسيدن جام جهاني ندارند.
كلا بودن انگليس تماشاگر پسندتر بود بعنوان مثال آيا شما خودتون اسم فوروارد يا كاپيتان روسيه رو ميدونيد ؟! اما انگلستان تيم پرستاره اي بود كه به غير از هدايت نشدن صحيح از طرف مربي ، يك تيم نيمه مصدوم بود.

شاد و پيروز باشيد
انگلیس فقط از نظر اسم بهتر بود.من کاری ندارم که اگه جای مک لارن کس دیگه مربی بود چی میشد،ولی این(تمام تیم متشکل از مک لارن و بقیه) انگلیسی که تو انتخابی بازی کرد(رفت و برگشت با کروسی و روسیه رو دیدم من) از این روسیه تیم بهتری نبود و قطعا اگه هم بود باید صعود میکرد،البته من دارم در مورد این انگلیس صحبت میکنم نه انگلیسی که کاپلو مربیش باشه.
مثل هلند هم چندان افتخاري به غير از يك قهرماني جام ملتها و دوبار به فينال رسيدن جام جهاني ندارند.
هلند بالای 10 بار به چهارتا رسیده که 98 و 2000 و 2004 هم رسید.انگلیس یک بار یه فینال دنیا رسیده یک بار هم به چهارتا اگه اشتباه نکنم،هلند 3 بار به فینال رسیده حدود ده بار هم به چهارتا که سه بارش همین اواخر بوده.
كلا بودن انگليس تماشاگر پسندتر بود
شاید ولی به هیچ وجه عادلانه نیست که الان که روسیه تو بازیا بهتر از انگلیس نتیجه گرفته بگیم که کاش انگلیس میومد.
آيا شما خودتون اسم فوروارد يا كاپيتان روسيه رو ميدونيد ؟!
فکر میکنید چند نفر اسم دو تا بازیکن کرواسی یا رومانی یا لهستان رو میدونن؟هیچ ربطی نداره این قضیه.
يك تيم نيمه مصدوم بود.
یه تیم قرار نیست همیشه همه بازیکناش سالم باشن در شرایط آرمانی.هیچ بازی ای نبود که از بین ون پرسی،روبن،ون دروارت،سیدورف و ون درسار و اشنایدر 3تاشون مصدوم نباشن.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اگه با این قیاسی که شما انجام دادین می خاستن نتایج رو تعیین بکنن نه ایتالیا قهرمان جام جهانی میشد نه فرانسه به فینال می رفت. همین دو منکی که شما میگین. تابع یه اصول تغییر ناپذیره. اهسته اهسته و رسیدن به هدف. اغلب بازی های فرانسه هم خسته کننده ست. اینو به خاطر اینکه طرفدار فرانسه هستم نمی گم. ولی حق انگلیس نبود که بره جام ملت ها. حق روسیه بود پس رفت. هیچ تاثیری هم رو جذابیت جام نداره. بازی باید با کیفیت باشه. وقتی لمپارد می خاد بره اتریش مثل دیشب بازی کنه همون بهتر که ما بازیکن های روسیه و کرواسی رو ببینیم. تیم ها دارن کار میکنن. فوتبال دیگه مثل گذشته نیست. ایران ما و نبین که سال به سال صاحاب نداره و وقتی هم میره یه تیم درجه سه سه ی اروپا رو میبره میان تو تلوزیون جشن ملی به پا میکنن بعد با یه سری تحلیل فلسفی به این نتیجه میرسن که چون ما این تیم رو بردیم و بعد این تیم چون چند سال پیش فقط یه گل از فرانسه خورد پس ما فرانسه رو بردیم... یا وقتی که علی کریمی یه گل میزنه میان ایه و حدیث میارن که دیدید که اینکه گفتن(( دانش اگر در ثریا باشد مردانی از پارس بدان دست می یابند)) درست بود؟ در مجموع مزد ان گرفت جان برادر که کار کرد...

بالا