انگلیس فقط از نظر اسم بهتر بود.من کاری ندارم که اگه جای مک لارن کس دیگه مربی بود چی میشد،ولی این(تمام تیم متشکل از مک لارن و بقیه) انگلیسی که تو انتخابی بازی کرد(رفت و برگشت با کروسی و روسیه رو دیدم من) از این روسیه تیم بهتری نبود و قطعا اگه هم بود باید صعود میکرد،البته من دارم در مورد این انگلیس صحبت میکنم نه انگلیسی که کاپلو مربیش باشه.
هلند بالای 10 بار به چهارتا رسیده که 98 و 2000 و 2004 هم رسید.انگلیس یک بار یه فینال دنیا رسیده یک بار هم به چهارتا اگه اشتباه نکنم،هلند 3 بار به فینال رسیده حدود ده بار هم به چهارتا که سه بارش همین اواخر بوده.
شاید ولی به هیچ وجه عادلانه نیست که الان که روسیه تو بازیا بهتر از انگلیس نتیجه گرفته بگیم که کاش انگلیس میومد.
فکر میکنید چند نفر اسم دو تا بازیکن کرواسی یا رومانی یا لهستان رو میدونن؟هیچ ربطی نداره این قضیه.
یه تیم قرار نیست همیشه همه بازیکناش سالم باشن در شرایط آرمانی.هیچ بازی ای نبود که از بین ون پرسی،روبن،ون دروارت،سیدورف و ون درسار و اشنایدر 3تاشون مصدوم نباشن.
براي اطلاعتون عرض كنم اگر منظورتون كل مسابقات جام جهاني و ملتها باشه باز هم حضور هلند به جمع 4 تيم به اين عدد 10 فرضي شما نميرسه چه برسه به بالاتر از 10!!. حتما اين رو هم ميدونيد كه در جام ملتها فقط مقام اولي و دومي مفهوم داره و فقط به اين دوتيم مدال داده ميشه و به تيمهاي شكست خورده در نيمه نهايي حتي مدال هم داده نميشه.اينجا تاپيك كل كل نيست هر چيزي رو بدون مستندات بگيم به خيال اينكه به اصطلاح طرف مقابل رو ساكت كرده باشيم. به هر حال برام جالبه كه شما منظور منو كامل درك نميكنيد . به هر حال همين الان هم ميگم اينكه كدوم تيم حقش بود تفاوت داره با اينكه كدوم تيم از ديد يك تماشاگر بازي زيباتر و با كلاستري رو ارائه ميده . در هر حال نظر من اينه كه انگليس صاحب سبكه ولي تمام تيمهايي كه نام برديد (روماني - لهستان و روسيه ) به غير از كرواسي داراي سبك فوتبال فيزيكي هستند كه تماشاگر پسند نيست . حالا اگر شما سلائق ديگه اي داريد بهش احترام ميگذارم ولي خيلي خوبه شما هم فقط يك دوره رو ملاك قرار ندين و اينو درك كنيد كه علاقه به سبك يك تيم يك شبه به وجود نمياد.
درباره بازيكنان مصدوم انگلستان خصوصا روني - اوون - تري و بازيكن محرومي مانند فرديناند قضاوت و مقايسه با بازيكناي نام برده شده شما را به ديگر دوستان ميسپارم. .