من هيچ مشكلي تو تيم ملي آلمان نميبينم!
به جز مصدومهايي كه كم كم همشون دارن برميگردن!
يكمي هم افت كردن بازيكنهاشون! مثلآ فيليپ لام كه فكر كنم حضور تو يك تورمنت مهم ديگه مثل جام ملتها ميتونه اونها برگردونه!
فكر ميكنم يكم نداشتن انگيزه تو بايرن اونها رو به اين روز انداخته!
وقتش بازيكناني كه پتانسيل بالا دارن مثل همين لام از بايرن برن
مشتري هم كم نداره!
به هر حال تو اين زمان گذار كه نسل بازيكن ها داره تو همه تيم ها عوض ميشه!
من شانس آلمان رو هم تو جام ملتها و هم تو جام جهاني 2010 بالا ميبينم! (البته كو تا اون موقع!!!)
به نظر من مشکلات بایرن که اصلا اهمیتی نداره ... تیم ملی المان با مربی بزرگش یکی از تیم های موفق جام ملت ها خواهد بود ... میدونی تجربه توی این سالها ثابت کرده ... هر تیمی که کارش رو بدون دغدغه انجام داده نتایج خوبی هم گرفته ... یه موقعی همه میگفتن فرانسه در جام جهانی 2006 بدتر از جام جهانی 2002 خواهد بود . اما نهایتا تیم فرانسه اروم اروم تا فینال هم اومد به هر حال من به این المان امیدوارم ...
اینو می گفتم :
چه کسي شايستگي دفاع از دروازه تيم ملي آلمان را دارد؟
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
بحث بر سر اين که آيا "ينس لمان" به كار خود در تيم ملي آلمان ادامه دهد، شدت بيشتري يافته است. پس از واكنش هاي نامطمئن او در مسابقه با تيم ملي اتريش، اکنون نگاهها به سوي جوانترها جلب شده است.
برخلاف انتظار برخي کارشناسان، درخشش لمان در بازيهاي اروپايي به موفقيت او در فوتبال باشگاهي نينجاميد. لمان هنوز به عنوان مرد شماره دو بر روي نيمکت ذخيره هاي آرسنال جا خوش کرده است.
**کمبود تمرين، باعث سقوط لمان
آندرياس کوپکه، مربي دروازه بان هاي تيم ملي آلمان بر اين باور است که حضور لمان به عنوان دروازهبان ذخيره در آرسنال، به موقعيت او لطمه زده است، زيرا شرکت نكردن در مسابقه ها باعث خواهد شد که اين دروازهبان باتجربه سقوط کند.
کوپکه البته هنوز اميدوار است که لمان بتواند به موقعيت پيشين خود بازگردد، اما معتقد است که بحث برسر جانشين او بايد ادامه يابد. به عقيده کوپکه، اگر لمان زير فشار روحي قرار گيرد، تواناييهايش تازه گل ميکنند.
**شانسي براي جوانترها
در حال حاضر 3 دروازهبان براي تيم ملي درنظر گرفته شدهاند: ينس لمان، تيمو هيلده براند ( 28 ساله) و روبرت انکه ( 30 ساله).
به نظر آندرياس کوپکه، تيمو هيلده براند، دروازه بان تيم والنسيا هم در بازيهاي باشگاهي اخير آنچنان درخشان نبوده است. در اين صورت، به گفتهي مربي دروازهبانان تيم ملي، تنها روبرت انکه شانس اين را دارد که در بازيهاي جام ملتهاي اروپا در دروازه آلمان بايستد.
به نوشته ي "دويچه وله" کوپکه ضمن انتقاد به لمان و هيلده براند تاکيد ميکند که تا آغاز بازيهاي اروپايي در ماه ژوئن خيلي چيزها ميتواند اتفاق بيفتد؛ مثلا اينکه لمان دوباره بدرخشد و يا دروازهبانان جوانتري مثل رنه آدلر( 23 ساله) به اردوي تيم ملي راه يابند و جا را براي رقيبان مسنتر خود تنگ کنند.
با وجود همهي ايرادهايي که به لمان وارد ميکنند، بايد گفت که او 531 دقيقه است كه دروازه ي تيم ملي آلمان را بسته نگه داشته است. ( البته یادمون نمیره که مقابل چه تیم هایی:lol::lol::lol::lol