• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال لهستان براي آمادگي حضوري مطلوب در جام ملت هاي اروپا، دو ديدار تداركاتي در آلمان انجام مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، تيم لهستان 26 ماه مه (6 خرداد ماه) در شهر رويتلينگن،‌ با تيم ملي مقدونيه ديدار مي كند. اين تيم 28 مه (8 خرداد ماه)هم به مصاف آلباني خواهد رفت.
تيم ملي فوتبال لهستان در گروه دوم جام ملت هاي اروپا با آلمان،‌ اتريش و كرواسي همگروه
است.
هدايت اين تيم برعهده لئوبين هاكر، ‌مربي سالخورده هلندي است.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

"رافائل فان درفارت" كاپيتان هامبورگ در مصاحبه‌اي با سايت فيفا اعلام كرد كه رقابت‌هاي يورو 2008 بسيار سخت خواهد بود و هيچ تضميني براي حضور هلند در مراحل بالاتر وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هلند در گروه مقدماتي اين رقابت‌ها با ايتاليا، فرانسه و روماني همگروه شده است.
بسياري از كارشناسان بر اين باورند تيمي كه در اين گروه بتواند به عنوان صدرنشين راهي مرحله بعد شود، به احتمال زياد مي‌تواند قهرمان رقابت‌هاي اروپايي لقب بگيرد.
فان درفارت گفت: «در حال حاضر فكر كردن به رقابت‌هاي اروپايي فايده‌اي ندارد زيرا بايد با تيم‌هاي باشگاهي‌مان بهترين بازي‌ها را انجام دهيم تا با نهايت آمادگي راهي سوئيس و اتريش شويم ولي به هر حال نمي‌توانيم از فكر كردن به آنها نيز غافل باشيم. اگر نگاهي به گروه بيندازيم، خواهيم ديد كه تضميني براي حضور ما در دورهاي بالاتر وجود ندارد زيرا سه تيم ديگر گروه نيز به نوعي مدعي فتح جام هستند.»
وي ادامه داد: «حضور در اين رقابت‌ها براي من افتخار بزرگي است و فتح آن برايم يك روياي بزرگ به حساب مي‌آيد. بدست آوردن جام ملت‌هاي اروپا بسيار سخت‌تر از فتح جام جهاني است ولي ما به هر شكلي كه شده قصد داريم اين جام را به خانه بياوريم.»

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

"توماس روسيچكي" با درمان زانوي آسيب ديده‌اش در پراگ قصد دارد به حضور در رقابت‌هاي يورو 2008 اميدوار باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك اهل چك آرسنال كه به دليل آسيب ديدگي دور از فوتبال به سر مي‌برد، مي‌خواهد مراحل درماني‌اش را در زادگاهش پراگ سپري كند تا همچنان بتواند تيم ملي كشورش را در رقابت‌هاي يورو 2008 همراهي كند.
اين بازيكن 27 ساله كه سرگروه تيم ملي كشورش نيز به شمار مي‌آيد، در وب سايت شخصي‌اش اعلام كرد، روند درماني‌آش در پراگ با پزشكان آرسنال هماهنگ شده است.
او اميدوار است همزمان با شروع رقابت‌هاي اتريش و سوييس دوباره آماده بازي بشود.
بازيكن خط مياني ‌آرسنال در فصل جاري نمي‌تواند توپچي‌ها را در ليگ برتر همراهي كند.
اين هافبك كه پيشينه بازي در بوروسيا دورتموند آلمان را هم دارد، از ژانويه گذشته در هيچ رقابتي حاضر نبوده است.
او چندي پيش گفته بود كه آسيب ديدگي‌اش بهتر شده است.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رم ايتاليا در پي مصدوميت شديد از ناحيه زانو، براي 5 ماه خانه‌نشين شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلواسپورت، در حالي‌كه به نظر مي‌رسيد دونادوني، سرمربي تيم ملي ايتاليا براي دعوت توتي ترغيب شده، با مصدوميت شديد در بازي مقابل ليوورنو، اين بخت بزرگ از اين بازيكن سلب شد.
فرانچسكو توتي در شب تلخ رم كه به توقف اين تيم برابر ليورنو انجاميد، از ناحيه زانو به شدت آسيب ديد. ليگامنت او نيز دچار ضرب ديدگي جدي شد.
كادر پزشكي اين تيم پايتخت هنوز گزارش خود را ارايه نكرده؛ اما بعيد است توتي زودتر از 5 ماه ديگر راهي ميادين رسمي شود.
به اين ترتيب، وي ديدارهاي جام ملت‌هاي اروپا را هم از دست خواهد داد.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: نام دو عروسك طراحي شده براي يورو 2008 با اكثريت آرا تريكس و فليكس شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت يورو 2008، يوفا در يك نظرسنجي از مردم، در سه گزينه زير، نام‌هاي تريكس و فليكس را انتخاب كرد:
تريكس و فليكس: 36.6 درصد
فليتز و بيتز: 34.4 درصد
زاگي و زيگي: 29 درصد
كريستين موتشلر، طراح اين عروسك ها اطمينان دارد كه در مسابقات، اين دو چهره بسيار معروف مي شوند.

A0418527.jpg

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
رفته رفته به آغاز رقابت های یورو ۲۰۰۸ نزدیك می شویم. اكثر تیم های حاضر در این مسابقات قصد دارند با تمام توان و قدرت خود در این تورنمنت مهم و جذاب كه پس از جام جهانی می توان آن را بااهمیت شمرد، حاضر شوند. در این میان تیم ملی فرانسه، قهرمان چند دوره این رقابت ها با هدایت ریموند دومه نش یكی از امیدهای كسب عنوان قهرمانی است اما اختلاف این مربی با دیوید ترزگه بهترین گلزن لیگ فوتبال ایتالیا باعث شده احتمال حضور این گلزن در یورو ۲۰۰۸ كم شود.
دومه نش مدتی است ترزگه را به اردوی تیم ملی فرانسه دعوات نكرده و حتی نام او را در لیست اسامی ملی پوشان این تیم برای دیدار دوستانه مقابل تیم های ملی اسپانیا و كنگو نگنجانده و این باعث شده هواداران این گلزن از سرمربی تیم ملی فرانسه ناراحت باشند. با این حال هنوز جای امیدواری است كه ترزگه در دقیقه ۹۰ توسط دومه نش به جمع خروس های آبی دعوت و برای او بلیت سفر به یورو رزرو شود. سرمربی تیم ملی فرانسه به تازگی با مجله «فرانس فوتبال» چاپ پاریس مصاحبه ای داشته كه در مورد این مهاجم و سایر نفرات احتمالی یورو ۲۰۰۸ سخنان جالبی را به زبان آورده كه با هم می خوانیم.
● در حال حاضر بهترین گلزن سری A ایتالیا در تیم شما جایی ندارد. آیا با او لجبازی می كنید؟
▪ هرگز! من با تمامی ستارگان فوتبال فرانسه رابطه خوبی دارم و ترزگه نیز جزو آن دسته از بازیكنانی است كه آنها را قبول دارم. باید یادآوری كنم برای بازی با اسلواكی او را در تركیب تیم دوم فرانسه قرار دادم اما او پس از این بازی، حرف هایی زد كه من آنها را شنیدم و درك كردم كه او دوست ندارد در تیم دوم ما بازی كند و من هم نیازی به آزمایش او نمی بینم چون با فوتبال و روحیات او كاملاً آشنا هستم. هدف من از حضور دیوید در تركیب تیم دوم فرانسه محك زدن او بود تا بتوانم توان او را بسنجم.
● آیا شما تسلیم نظرات او شده و قصد دارید از او در تیم دوم فرانسه هم استفاده نكنید؟
▪ باید اعتراف كنم در حال حاضر بله!
● این مسأله شما را در تیم ملی فرانسه دچار مشكل نخواهد كرد؟
▪ دیوید كاملاً آزاد است هر تصمیمی بگیرد. من نیز پیامدهای آن را تحمل خواهم كرد! كاری را كه همیشه انجام داده ام انجام خواهم داد و هیچ كس را مجبور نمی كنم برخلاف میل و عقیده اش كار كند.
● شنیده می شود برای اینكه در آینده ترزگه را به تیم ملی دعوت كنید نیازی به آزمایش او نمی بینید. ممكن است كمی در این ارتباط توضیح دهید؟
▪ من فقط می گویم با فوتبال و توانایی های دیوید آشنا هستم. چنانچه در آینده ساختار تیم نیاز به تغییر و تحول داشته باشد، او از نامزدهای اول من خواهد بود. وی اتفاقی بهترین گلزن سری A نشده است. همه می دانند دیوید از بهترین مهاجمان اروپا و حتی جهان است.
● آیا با او به توافق رسیده اید؟
▪ هدف، تیم ملی فرانسه است. در حال حاضر آمادگی این تیم برای من از هر موضوعی حتی مشكلات و روابط فردی مهمتر است. دیوید مهاجم بزرگی است و می تواند در هر تیمی موفق باشد اما من هنوز با او به هیچ توافقی نرسیده ام و باید اعلام كنم نفرات برتر خود را ۱۸ می معرفی خواهم كرد و تا آن زمان هر بازیكنی كه بیشتر آماده باشد، در تیم ملی فرانسه جای دارد.
● شما در بخشی از مصاحبه خود از دیوید تمجید كرده اید اما چرا نام او در لیست نفرات دعوت شده به اردوی فرانسه برای ۲ دیدار تداركاتی مقابل اسپانیا و كنگو به چشم نمی خورد؟
▪ بله حالا هم از او تمجید می كنم و این مسأله دلیل خاصی ندارد. من برای این ۲ دیدار قصد دارم چند بازیكن جدید را محك بزنم. دیوید به قدر كافی محك خورده است. در حال حاضر به جای او یك جوان می تواند تست بدهد و در نهایت ۱۸ می مشخص می شود كه آیا او با ما خواهد بود یا نه؟
● «ژرمی منز» مهاجم تیم موناكو از چهره های جدید تیم ملی فرانسه به حساب می آید. او چه اندازه برای حضور در تیم اول شانس دارد؟
▪ من تعجب می كنم كه شما در این مصاحبه حساب تیم اول را از دوم جدا كرده اید! بهتر است تیم های اول و دوم را از هم جدا نكنیم. ملی پوشان در هر ۲ تیم بازی می كنند. همان طور كه گفتم هدف ما آن است كه تیم دوم، تیم اول را تغذیه كند. دوست دارم ذخیره های مطمئنی داشته باشم. در این شرایط كمتر غافلگیر می شویم.
● در مورد «استیو مانداندا» و «هوگو لیوری» دروازه بانان جوان تیم های مارسی و نیس كه برای اولین بار به تیم ملی می آیند چقدر مطمئن هستید؟
▪ چنانچه بازی های آنها را دیده باشید، قبول می كنید كه شایستگی آن را دارند كه تیم ملی را همراهی نمایند. هر ۲ جوان و باتجربه هستند و انگیزه دارند و می توانند رقبای خوبی برای گرگوری كوپه و لاندورا باشند.
● در حال حاضر وضعیت تیه ری آنری را چگونه می بینید؟
▪ تیه ری در فصل جاری شرایط خوبی را در بارسلونا نداشته اما مگر می توان كاپیتان تیم ملی فرانسه را كنار گذاشت. او مهاجم بزرگی است كه نتوانسته شرایط خود را با فوتبال اسپانیا وفق دهد اما با شرایط تیم ملی كاملاً هماهنگ است.
● به عنوان سؤال آخر زین الدین زیدان قصد دارد به دنیای فوتبال بازگردد اما نه به عنوان بازیكن بلكه به عنوان مربی. آیا نمی خواهید از وجود او در تركیب كادر فنی تیم ملی فرانسه سود ببرید؟
▪ از بازگشت زیزو به دنیای فوتبال خوشحال می شوم اما در حال حاضر كادر خود را دارم و نمی شود به این سرعت او را به جمع مربیان تیم ملی اضافه كرد اما فكر می كنم پس از پایان یورو ۲۰۰۸ می شود با او همكاری كرد.

aftab.ir

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با وجود تنها یك سال از انتخاب لهستان و اوكراین به عنوان میزبانان مشترك یورو ،۲۰۱۲ این ۲ كشور به شدت از سوی یوفا برای آماده سازی و تجهیز خود برای برگزاری هرچه بهتر این رقابت ها، تحت فشار قرار گرفته اند.
اتحادیه فوتبال اروپا در ۱۸ آوریل سال ،۲۰۰۷ ترجیح داد تا از میان ۳ گزینه اوكراین، لهستان، ایتالیا و مجارستان، كرواسی گزینه نخست را برای میزبانی تورنمنت ۱۶ تیمی جام ملت های اروپا در سال ۲۰۱۲ انتخاب كند.
این نخستین باری خواهد بود كه چنین رقابت بزرگ و معتبری در لهستان و اوكراین برگزار می شود. لذا بسیاری این رقابت ها را راهی برای پیشرفت فوتبال در این ۲ كشور می دانند.
ضمن آنكه این انتخاب بیانگر نخستین رویكرد یوفا به كشورهای شرق اروپا محسوب می شود جایی كه اقدامات فراوانی برای ارتقا استادیوم ها، هتل ها و حمل و نقل در حال انجام است اما، میشل پلاتینی، رییس یوفا با تاكید فراوان بر این موضوع كه اعتبار رقابت های یورو ۲۰۱۲ باید حفظ شود، لهستان و اوكراین را وادار به اجرای هرچه سریع تر اقدامات به منظور ارتقای كمی و كیفی سطح برگزاری دیدارهای این تورنمنت كرده است.
این در حالی است كه برخی از محافل مطبوعاتی در لهستان از روند آهسته این اقدامات و احتمال آماده نشدن استادیوم ۵۵ هزارنفری ورشو برای برگزاری دیدار افتتاحیه یورو ۲۰۱۲ خبر می دهند.
به دنبال این اخبار، یوفا به منظور بررسی شرایط بازرسانی را روانه این ۲ كشور كرده است اما مسؤولان این اتحادیه از اظهارنظر در مورد بودجه اختصاص داده شده برای كمك به احداث و تجهیز ورزشگاه ها و سایر امكانات میزبانان مشترك خودداری كرده اند.

aftab.ir

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تابستان ۲۰۰۵ بود که خبر انتقال رافائل فان درفارت نقل محافل خبری شد. خبری که بمب خبری هامبورگ لقب گرفت.هافبک تهاجمی هلند به یک باره تصمیمی غافلگیر کننده گرفت و آن این بود که آژاکس را به مقصد بندر هامبورگ ترک کند و در تیم مطرح آنجا توپ بزند. فان درفارت ثابت کرده که در هر نقطه از دنیا که باشد می تواند قابلیت های منحصر به فردی را به معرض نمایش بگذارد. زمانی که چند فصل در آژاکس بود توانست خیلی سریع هواداران این تیم را مجذوب خود کند و حال در هامبورگ نیز طرفداران پرشماری دارد که هرگز راضی به رفتن او نمی شوند. اما در حال حاضر اصلی ترین چالشی که هامبورگ را درگیر ساخته جای گرفتن در بالای جدول رده بندی لیگ دسته اول آلمان است تا به رقابت های انتخابی لیگ قهرمانان برسند. فان درفارت ۵۲ بازی ملی برای نارنجی پوشان هلند انجام داده که بدون شک یکی از انتخاب های ون باستن برای یورو ۲۰۰۸ خواهد بود.
▪ علاوه بر اینکه بهترین بازی ساز تیمت محسوب می شوی و وظیفه کاپیتانی تیم را نیز برعهده داری لقب یکی از سوپراستارهای بوندس لیگا را یدک می کشی. فکر نمی کنی رسیدن به چنین جایگاهی خیلی زود است؟
ـ نه بیست و پنج سالگی سن کمی نیست و به نظر من اگر کسی مصمم باشد خیلی راحت به خواسته اش می رسد. از وقتی فوتبال را به طور حرفه ای شروع کردم شانس به من روی آورد و در حقیقت با فوتبال به بهترین موفقیت ها رسیدم. اما هرگز فراموش نمی کنم که چگونه به اینجا رسیده ام چرا که اگر فوتبالیستی گذشته اش را فراموش کند و گمان کند با اسم و رسمی که کسب کرده است می تواند مدت ها در راس اخبار باشد اشتباه بزرگی مرتکب شده اشتباهی که شاید او را برای همیشه از یادها ببرد.
▪ آمدنت به هامبورگ با تعجب و انتقادهای زیادی همراه بود. از این نقل مکان چه تجاربی به دست آوردی؟
ـ از همان ابتدا که بحث آمدنم به هامبورگ مطرح شد می دانستم که تصمیم درستی است و هیچ شکی در موفقیتم نداشتم با این که سه سال از آمدنم به آلمان می گذرد باز هم همه چیز برایم تازگی دارد اما بازی در هلند باعث شد که خیلی سریع خودم را با شرایط جدید وفق دهم و به راحتی جای خود را در تیم جدیدم پیدا کنم. این بهترین تجربه ای است که از هلند با خود به آلمان آوردم.
▪ از اینکه به مقام قهرمانی برسی و جام را بالای سر ببری چه احساسی داری؟
ـ من یک فوتبالیست حرفه ای هستم که تمام زندگی ام را صرف این ورزش می کنم. مانند همه ورزشکاران دوست دارم بازی کنم و پیروز میدان باشم. اگر غیر از این بود تمام روز را برای مسابقه تمرین نمی کردم.
▪ از پیوستن به هامبورگ چه هدفی داشتی؟
ـ از ابتدای فصل همه اعضای تیم هم قسم شدیم که تنها به پیشرفت تیم فکر کنیم هر چند که هرچه به انتهای بازی ها نزدیک می شویم رقابت هم سخت و فشرده تر می شود. هدف طولانی مدت باشگاه رسیدن به قهرمانی بوندس لیگا است و در پی آن شرکت در تورنمنت های بین المللی و کسب مقام های ملی که اگرچه شاید امسال به این خواسته نرسیم اما با امکاناتی که داریم، ورزشگاه اختصاصی و هواداران بی شمار در آینده ای نه چندان دور به جام خواهیم رسید.
▪ رافائل تو در جایی عنوان کرده بودی که زیدان الگوی توست و این در حالی است که او فاتح جام جهانی، جام ملت های اروپا و لیگ قهرمانان شده. آیا تو هم باید به افتخارات او دست پیدا کنی تا یکی از بهترین های دنیا شوی؟
ـ قبلا به این سوال پاسخ دادم. من با هدف پیروزی به زمین می روم چه به جام قهرمانی برسیم چه نرسیم. این مردم هستند که تصمیم می گیرند چه کسی بهترین است نه افتخارات.
▪ تابستان امسال یورو ۲۰۰۸ به میزبانی اتریش و سوئیس برگزار می شود. تو قبلا اعلام کردی که هلند شانس چندانی برای صعود ندارد.
ـ اگر با دقت به گروهی که ما در آن قرار داریم نگاه کنید متوجه می شوید که رقبای ما ایتالیا و فرانسه خواهند بود و این در صورتی است که ما رومانی را دست کم بگیریم که اشتباه محض است که در تورنمنتی به این مهمی تیمی را دست کم بگیریم. قبول دارم که هلند تیم فوق العاده ای است و پیشتر این را ثابت کردیم اما در صحبت های قبلی ام من فقط قصد داشتم بگویم که برای رسیدن به جام قهرمانی چه راه دشواری را در پیش رو داریم و شاید این سخت ترین جام ملت های اروپا برای ما باشد.
▪ بعد از این که همگروهان هلند مشخص شدند و قرعه کشی به پایان رسید چه احساسی داشتی؟
ـ خب در اروپا تیم ضعیف وجود ندارد و هر تیمی که به مرحله نهایی یورو ۲۰۰۸ رسیده قطعا تیم های بزرگی را از سد راه برداشته اما به هر حال نمی توانیم گروه بندی ها را تغییر دهیم و فقط باید امیدوار باشیم.
▪ حریفان هلند را چگونه ارزیابی می کنی؟
ـ چیز زیادی نمی توان در مورد فرانسه و ایتالیا گفت. آنها بهترین های دنیا را در اختیار دارند که اکثرا هم در باشگاه های مطرح توپ می زنند. ایتالیا و فرانسه اگر اراده کنند تیمی را می توانند از سد راه بردارند، رومانی هم در مقدماتی یورو ۲۰۰۸ فوق العاده کار کرد و ثابت کرده که تیم قدرتمندی هستند.
▪ ۲۰ سال است که نارنجی پوشان هلند به مقامی در سطح بین المللی دست پیدا نکرده اند و در سال های اخیر خیلی زود از گردونه رقابت های مهمی چون جام ملت ها و جام جهانی حذف شده اند. در چنین شرایطی کسب عنوان قهرمانی یورو ۲۰۰۸ تا چه اندازه برای تو و کشورت اهمیت دارد؟
ـ برای من رویایی است که اگر به حقیقت بپیوندد به یکی از آرزوهایم رسیده ام. جام ملت ها هم مانند جام جهانی دشوار است و مردم هلند هم منتظر چنین اتفاقی هستند که در این صورت مطمئنم یک جشن ملی به پا خواهد شد.
▪ فکر می کنی هلند بتواند قهرمان جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی شود؟
ـ سوال سختی است و در ابتدا ما جام ملت ها را در پیش رو داریم که باید فعلا روی آن تمرکز داشته باشیم و سپس به سراغ مقدماتی جام جهانی برویم. فکر کنم اگر گام به گام جلو برویم بهتر است و نتیجه بهتری می گیریم.

aftab.ir

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: منابع خبري در جمهوري چك خواهان بازگشت هافبك قديمي يوونتوس به تركيب تيم ملي شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از د. پ . آ، در پي مصدوميت شديد توماس روسيچكي، هافبك بازيگردان تيم آرسنال و كاهش شديد بخت حضور وي در تيم ملي جمهوري چك براي رقابت هاي جام ملت هاي اروپا،‌ منابع خبري خواستار دعوت مجدد از ندود هستند.
در اين خصوص روزنامه پرتيراژ "دنوز"نوشت: پاول به تيم چك متعلق است. به چنين بازيكن خوب و باتجربه اي نياز داريم.
اين روزنامه افزود: ندود سرشار از تجربه بين المللي فوتبال است. ويژگي كه بسياري از تيم ها بدنبالش هستند.
روزنامه وروس،‌به عنوان يكي ديگر از نشريات پرتيراژ چك نيز نوشت: وقتي روسيچكي نيست،‌ بايد از بازيكني كه سبك بازي او را دارد،‌ استفاده كرد. براي اين منظور هيچ بازيكني شايسته تر از ندود نيست.
سايت فوتبال جمهوري چك نيز در گزارشي عنوان كرد: ندود قابليت بازي در جام ملت ها را دارد. تيم ملي بهتر است از او غافل نشود. بخصوص كه روسيچكي بخت بازي براي تيم ملي در جام ملت ها را ندارد.
پاول ندود در سال 2006 از بازي هاي ملي خداحافظي كرد.
وي براي براي تيم ملي چك 91 بازي انجام داد و 18 گل به ثمر رساند و بارها نيز به عنوان مرد سال فوتبال چك برگزيده شده است.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال يوونتوس از اراده جدي مهاجم تيمش براي ورود به تيم ملي ايتاليا سخن گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلواسپورت، جان لوئيجي بوفون در مورد هم تيمي خود اظهار داشت: دل‌پيه‌رو، كاپيتان محبوب تيم ما است. از اينكه بسيار با انگيزه فوتبالش را دنبال مي‌كند، بسيار خوشحال هستيم.
بوفون عنوان كرد: او نقش بسيار پر رنگي در پيروزي 4 بر صفر مقابل آتالانتا داشت. از ديد من، او در اوج است و مي تواند به تيم ملي دعوت شود.
وي ادامه داد: مردم ايتاليا به حضور او در تيم ملي اميدوار هستند؛ اما بايد به نظر دونادوني (سرمربي ايتاليا) احترام بگذاريم.
تيم ملي ايتاليا در گروه مرگ يورو 2008 با هلند، روماني و فرانسه هم گروه است.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي اتريش با وجود مخالفت مطبوعات كشورش هافبك 38 ساله خود را در فهرست تيم ملي ابقا كرد.

ه گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت يورو 2008 ، جوزف هيكرس برگر سكان دار اتريش در يورو 2008 از ايويكا واستيچ هافبك بازي ساز 38 ساله خود براي حضور در تورنمنت بزرگ جام ملت هاي اروپا دعوت كرد.
اين در حالي بود كه روزنامه هاي اتريشي به شدت بابت انتخاب اين بازيكن پا به سن گذاشته جو سازي كرده و اطمينان داشتند كه سر مربي اتريش چنين ريسكي نخواهد كرد.
واستيچ به عنوان يك هافبك از 31 بازي اين فصل و در لباس لينز 13 گل زده است.
او زاده كروواسي بوده؛ اما 4 سال است كه پناهنده رسمي اتريش شده است.
اسامي تيم ملي اتريش براي شركت در جام ملتهاي اروپا
دروازبانان :
گراتزي (استورم گراز) و مانينگر(آ.ث سيه‌نا) ماچو(آ.ا .ك آتن)
مدافعين :
دوبر(راپيد وين) ، گاريس (ناپولي) ، گركالي(وين) ، هيدن(كارنتن) ، ابرتس برگر(هافنهيم) ، كاتزر(راپيد وين) ، پاتوكا(راپيد وين) ، پوگاتتز(ميدلزبورو) ، پرودل(استورم گراز) ، شيمر(وين) ، استرانز(اسپارتاك موسكو)
هافبك‌ها :
آئوفهاسر(سالزبورگ) ، فاچس (ماترسبورگ) ، هارنيك(وردربرمن) ، ايوانچيتز ( پاناتينايكوس) ، كوركماتز(راپيد وين) ، ليتگپ (سالزبورگ) ، سائومل(استورم گراز) ، استاندفس ( وين) ، واستيچ(لينز) ، ويسن برگر(اينتراخت فرانكفورت)
مهاجمين :
مايرهوفر(راپيد وين) ، هوفر( راپيد وين) ، يانكو سالزبورگ) ، كيناست(هام - كام) ، كولجيچ(وين) ، اينز (براگا)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: مقامات برگزار كننده رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا به هواداران، خبرنگاران و بازيكنان فوتبال در مورد سرخك هشدار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت يورو 2008 ، به خاطر سرماي بي سابقه و شيوع انواع بيماري سرماخوردگي و سرخك، مسئولين بهداشت سوئيس همچنان در كنترل شيوع اين بيماري ها مشكل دارند.
فاجعه اي كه سياسيون دو كشور اتريش و سوئيس نمي خواهند چندان در رسانه ها منعكس شود، تبديل اين حالت به همه گيري است كه در آن صورت جام ملت‌هاي اروپا را تحت الشعاع قرار مي دهد.
سرخك و نوعي بيماري موسوم به تب طوطي در سوئيس گزارش شده؛ اما هنوز به مرحله اضطرار نريسده است.
رئيس كميسيون واكسيناسيون فدرال در سوئيس نيز اين خبر را تاييد كرد و گفت‌:اين بدين معني است كه احتمال ابتلا به بيماري هواداران وجود دارد.
تمامي مسافران در ورودي هاي كشور سوئيس واكسينه شده و يا مدارك سلامت آنها چك مي شود.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: سرمربي 58 ساله تيم ملي اسپانيا در نشست خبري مشترك با كاپيتان رئال مادريد از وي به عنوان بهترين بازيكن اسپانيا ياد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، لوئيس آراگونس مربي سابق رئال مايوركا، در مورد علت دعوت نكردن رائول به تيم ملي اسپانيا گفت: هنوز فهرست اصلي خود را اعلام نكرده ام. خيلي خوب مي دانم رائول گونسالس بهترين بازيكن اسپانيا است و خواهد بود اما من سبك خاص خودم را دارم و قرار نيست در هر پستي بهترين ها به درد من بخورند.
وي ادامه داد: براي انتخاب بازيكنان مستعد بايد تمام شراطي را در نظر بگيرم و در اين مورد تحت هيچ فشاري نيستم.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) با كساني كه بليط هاي مسابقات جام ملت هاي اروپا را در بازار آزاد به فروش برسانند، بشدت مقابله خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، پاسكال فوگلي، يكي از مقامات برگزاري مسابقات جام ملت هاي 2008 اروپا بيان كرد: يوفا بشدت در زمينه فروش بليط مسابقات در بازار آزاد با سودجويان مقابله مي كند.
طبق اظهارات اين مقام، كسي كه بليط‌ مسابقات را به فرد ديگري با قيمت بالا واگذار كند، تحت پيگرد قانوني قرار گرفته و جريمه خواهد شد.
فوگلي بيان كرد: تمام بليط هاي 31 بازي جام ملت ها به فروش رسيده است. براي اين منظور حدود يك ميليون قطعه توزيع شد، در حاليكه ميزان درخواست ها ده ميليون قطعه بليط بوده است.
اين مقام همچنين بيان كرد: توسط عده اي سودجو و از طريق شبكه اينترنت تعدادي بليط تقلبي چاپ شد كه معتبر نيست و در صورت در دست داشتن اينگونه بليط‌ها،‌ با سودجويان برخورد شديد خواهد شد

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي جمهوري چك گفت: پس از رقابت هاي يورو 2008 سرمربي تيم ملي چك نمي شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ايوان هاسك اظهار داشت: فدراسيون فوتبال چك به من پيشنهاد داد تا پس از مسابقات جام ملت هاي 2008 در سوئيس و اتريش به جاي كارل بروكنر،‌ هدايت و مربيگري تيم ملي را برعهده بگيرم.
اين مربي 44 ساله افزود: برعهده گرفتن مربيگري تيم ملي چك براي من،‌ مايه افتخار و مباهات است؛ اما وقتي در فدراسيون فوتبال هيچ قاعده و نظمي رعايت نمي شود، نمي توانم بطور مطلوب كار كنم، به اين خاطر به فدراسيون پاسخ منفي دادم.
مربي فعلي تيم الاهلي امارات 56 بازي ملي در تيم چك انجام داده و 5 گل نيز به ثمر رسانده است.
گفته مي شود در حال حاضر نامزد هاي احراز اين پست كارل ياروليم سرمربي تيم اسلاوياپراگ چك، پترردا مربي تيم اف .كا تفليس گرجستان و ويسلا لاويكا‌ سرمربي تيم ملي زير 21 ساله ها هستند.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: رئيس اتحاديه فوتبال اروپا عقيده دارد عاملي مخفي در ناكامي هاي اسپانيا نهفته است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ميشل پلاتيني به بهانه جلسه كميته اجرايي فيفا با مسئولين فدراسيون اسپانيا، عنوان كرد: نمي دانم چرا اسپانيا به نيمه نهايي ها نمي‌رسد. اين تيم چنان در آغاز تورنمنت ها بازي مي كند كه تمام بنگاه هاي شرط بندي روي قهرماني آن حساب باز مي كنند؛ اما در مرحله بعدي حذف مي شود.
وي ادامه داد: وقتي اسپانيا كار خود را در جام جهاني آلمان آغاز كرد، در مصاحبه اي با يك روزنامه فرانسوي از قهرماني آنها صحبت كردم. اين بدترين پيش بيني من در عمرم بود و باورم نمي شد در مرحله بعدي حذف شوند.
پلاتيني در مورد سياست آراگونس در قبال دعوت رائول به تيم ملي، گفت: رائول مثل دل‌پيه‌رو در ايتاليا است. او هم بالاخره دعوت مي‌شود. منطقي نيست كه رائول در يورو 2008 حضور نداشته باشد.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا از دعوت شدن كاپيتان يوونتوس به تيم ملي در آينده‌اي نزديك خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلواسپورت، روبرتو دونادوني در آستانه جام ملت هاي اروپا 2008 گفت : اگر روند پيشرفت دل‌پيه‌رو به همين صورت تداوم داشته باشد، قطعا او را به تيم ملي دعوت مي كنم. خيلي آماده نشان داده است. اميدوارم با همين انگيزه در خدمت تيم ملي ايتاليا باشد.
وي افزود: بازيكناني به تيم ملي دعوت مي شوند كه در بازي هاي حساس يورو 2008 به درد بخورند. فرصت خطا و آزمون نداريم. بايد در تمام بازي هاي خود با انگيزه پيروزي وارد ميدان شويم.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كرواسي 23 بازيكن مورد نظر خود را براي رقابت هاي جام ملت هاي اروپا برگزيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه كرانيا كرواسي، اسلوان بيليچ كه تيمش در رقابت هاي يورو 2008 با آلمان، لهستان و اتريش درگروه نخست همگروه است،‌ نفرات منتخب خود را اينچنين برگزيد:
دروازه بانان: استيپ پلتيكوزا (اسپارتاك مسكو روسيه)، ودران روينچ(لن فرانسه)، ماريو گالينوويچ (پاناتينايكوس يونان)
خط دفاع:كوروكا (منچسترسيتي انگليس)، داريو سيميچ (آ.ث ميلان ايتاليا)، روبرت كواچ (بروسيا دورتموند آلمان)، خوزسيب سيمونيچ(هرتابرلين آلمان)،‌داريو كنزويچ(ليورنو ايتاليا)، هورو وجيچ(تام تومسك روسيه)
خط مياني: دانيل پرانيچ (هرن ون هلند)، داركو(موناكو فرانسه)،‌ ايوان راكيتيچ (شالكه آلمان)، ارونين وكويچ (ديناموزاگرب يوگسلاوي)،نيكولا پوكرويچ ( موناكو فرانسه)
خط حمله:ملادن پتريچ (بروسيادورتموندآلمان)، ايويكا اوليچ (هامبورگ آلمان)،ايوان كلاسنيچ (وردربرمن آلمان)،‌ايگور بودان (پارما ايتاليا)، نيكولا كالينچ(هايدوك اسپيلت كرواسي

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ماركو فان باستن براي اين منظور فهرست اوليه بازيكنانش را براي رويداد مهم جام ملت ها اعلام كرد.
بوشكر، فان در سار (منچستريونايتد انگليس)، استكلن بورگ، امانوئلسن، هيتنگا (آژاكس آمستردام هلند)،‌ تيمر (فاينورد رتردام هلند)، بوما (آستون ويلا انگليس)،‌ دكلر (فاينورد رتردام)، ‌جايلنس، ‌ماتيسن (هامبورگ آلمان)، ملشيوت (ويگان انگليس)، اوجي ير (بلكبرن انگليس)، افلاي،‌برونكهورست (فاينورد هلند)، ‌انگلار، ديونگ (هامبورگ آلمان) ، لاندزات (فاينورد هلند)، ‌مادرو (والنسيا اسپانيا)، ‌سيدورف،‌ اسنايدر (رئال مادريد اسپانيا)‌، فان در فارت (هامبورگ آلمان)، ‌ديوف، ‌بابل (ليورپول انگليس)، ‌هونتلار (آژاكس آمستردام هلند)، ‌كوفرمانس، كوئيت (ليورپول انگليس)، فان نيستلروي (رئال مادريد اسپانيا)، فان پرسي (آرسنال انگليس)، روبن (رئال مادريد اسپانيا)، ‌ونگرو هسلينگ(سلتيك گلاسكو اسكاتلند)، اسامي بازيكنان است.
فان باستن اسامي 23 بازيكن نهايي خود را بايستي تا تاريخ 28 مه به يوفا اعلام كند.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خبرگزاري فارس: برگزاري جام ملت‌هاي فوتبال اروپا (يورو 2008) باعث شد تا دولت سوئيس اقدام به واردات سيب زميني كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ، سوئيس كه همراه اتريش ميزباني جام ملت‌هاي 2008 را برعهده دارد،‌ تحت فشار كارخانجات توليد چيپس و نيز مراكزي كه اقدام به تهيه غذا مي‌كنند، مجبور شد 3 هزار تن سيب زميني از كشورهاي ديگر خريداري كند.
آنها به خواست اين كارخانجات و مراكز، جهت تامين تنقلات جهانگردان كثيري كه از ساير نقاط اروپا و جهان به اين كشور و اتريش سفر مي كنند،‌ بعد از اينكه دريافت ميزان سيب زميني توليد شده در داخل كفاف توليد را نمي دهد، تصميم به ورود آن كرده است.
دولت سوئيس در حال وارد كردن اين سيب زميني از كشورهاي سفارش گرفته است.
سوئيسي ها اميدوار هستند از برگزاري جام ملت ها بتوانند به رونق هرچه بيشتر اقتصاد خود كمك كنند.

بالا