• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟


  • Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
یه چیزی که برام جالبه در مورد ایران تو جام ملتها ما دوتا از قهرمانی هامونو به لطف میزبانی به دست آوردیم و یکی دیگشم بین این دوتا بود خلاصه دهه 60 70 میلادی یه سرمایه گذاری شدو نتیجه داد تیم ملی شد اول آسیا ولی واقعاً بعد و قبل از اون نمیتونیم ادعا کنیم اول آسیا بودیم دوره های اخیر هم افت شدیدی نداشتیم و 2004 سوم شدیم که نتیجه خوبی بود به نظرم اینی که توقع اول شدن داریم اونم تو این شرایط فقر ستاره و امید منطقی نیست حتی چهارم شدنم خوبه و امیدوار کنندس شما ببینید ما دوره 96 که سوم شدیم یه تیم فوق العاده خوب داشتیم اما بازم قهرمان نشدیم تو مقدماتی جام جهانی هم ایران هیچ وقت تیم اول نبوده باید واقع بین باشیم فوتبال ما تنزل کرده ولی این تنزل از همون دهه 70 میلادی شروع شد نه تازگیها
 

silvershop7

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2010
نوشته‌ها
1,011
لایک‌ها
3
محل سکونت
..:SHIRAZ..:
یه چیزی که برام جالبه در مورد ایران تو جام ملتها ما دوتا از قهرمانی هامونو به لطف میزبانی به دست آوردیم و یکی دیگشم بین این دوتا بود خلاصه دهه 60 70 میلادی یه سرمایه گذاری شدو نتیجه داد تیم ملی شد اول آسیا ولی واقعاً بعد و قبل از اون نمیتونیم ادعا کنیم اول آسیا بودیم دوره های اخیر هم افت شدیدی نداشتیم و 2004 سوم شدیم که نتیجه خوبی بود به نظرم اینی که توقع اول شدن داریم اونم تو این شرایط فقر ستاره و امید منطقی نیست حتی چهارم شدنم خوبه و امیدوار کنندس شما ببینید ما دوره 96 که سوم شدیم یه تیم فوق العاده خوب داشتیم اما بازم قهرمان نشدیم تو مقدماتی جام جهانی هم ایران هیچ وقت تیم اول نبوده باید واقع بین باشیم فوتبال ما تنزل کرده ولی این تنزل از همون دهه 70 میلادی شروع شد نه تازگیها

مواقم کاملا بهر حال به لطف بی لیاقتی مدیرانمون و عده ای آدم سودجو این تنزل رخ داده
 

milad 1000

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
99
محل سکونت
Tehran
فوتبال كيلويي و علي اصغري فوتبالي كه ازش انواع بهره برداري ميشه فوتبالي كه بعضيا رو ميليونر يا حتي ميلياردر كرده. از اين فوتبال دفاع نكنين كه حالم از فوتبالو و تعصباي الكي بهم ميخوره.رو چيزي ادم بايد تعصب داشته باشه كه ارزش داشته باشه.

خودم تا 6-7 سال پيش براي فوتبال گريه ميكردم افسرده ميشدم استقلال ميباخت تا يه هفته تو خودم بودم.
اما اصلا اين فوتبال ارزش حرص و جوش خوردن نداره نظر ادما هم حتما با هم فرق داره.
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
چشم‌اندازهای جام ملت‌های آسیا و مدعیان قهرمانی • گفت‌وگو با مهران ملک آرا

۶ ماه پس از پایان جام جهانی، نگاه فوتبالدوستان به مسابقات جام ملت‌های آسیا در قطر معطوف شده است. گفت‌وگویی با مهران ملک‌آرا، کارشناس فوتبال درباره بخت مدعیان قهرمانی و شانس عراق برای دفاع از عنوان قهرمانی دوره‌ی پیش.

دویچه‏وله: آقای ملک‏آرا، حدود شش ماه پس از جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰، مسابقات فوتبال جام ملت‏های آسیا برگزار می‏شود. شما به طور کلی چه انتظاراتی را برای این مسابقات و چه چشم‏اندازی دارید؟



مهران ملک‏آرا: با توجه به این‏که نوبت این بازی‏ها به ژانویه می‏افتد که قدری زمان نامأنوسی برای فوتبال است و با توجه به آمادگی بدنی بازیکنان، امسال دیدن مسابقات تا حدی تفاوت دارد و انتظارات فیزیکی‏ای که از تیم‏ها می‏رود، نسبت به سال‏های گذشته تاحدی متفاوت است. ولی این مسابقات واقعه بزرگی در سطح جهان نیست، فقط در سطح آسیاست و باید ببینیم فلسفه‏ی هر کشوری نسبت به این بازی‏ها چیست. آیا کره‏ای‏ها با تیم اصلی‏شان می‏آیند که بعد از ۵۰ سال، دوباره بازی‏ها را ببرند؟ یا عربستان تیم امیدش را می‏فرستد؟ باید ببینیم تیم‏ها به این تورنمنت چگونه نگاه می‏کنند. برای ما که قهرمانی مهم است و با تیم کامل‏مان خواهیم رفت و الحمدالله خیلی خوب است که الآن مصدوم هم نداریم. از لحاظ فنی هم که من فکر نمی‏کنم چیزی اضافه شود. همان‏طور که در جام جهانی خیلی از تیم‏ها سعی کردند فوتبالی به سبک بارسلونا و تیم ملی اسپانیا را دنبال کنند، باید ببینیم کدام تیم در این بازی‏ها سعی در، حداقل تقلید از آن استراتژی فوتبال را دارد، که این هم دیدنی است.



با توجه به شرایطی که شما به آن اشاره کردید، چه تیم‏هایی این بار می‏توانند به عنوان مدعیان اصلی فتح جام ملت‏های آسیا به‏شمار بروند؟



باید ببینیم چه کاشته‏ایم و چه می‏خواهیم برداشت کنیم. مسلم است که کره، ژاپن، عربستان، استرالیا، حتی عراق و حتی تا حدی هم ما، مدعیان هستیم. یادتان باشد در هر پروسه‏ی چهار ساله، چه جام جهانی، چه بازی‏های قاره‏ای ملتها، حال در آفریقا، مسابقات قاره‏ای خیلی تفاوت دارد و چند سال به چند سال است، ولی معمولاً در پروسه‏های چهار ساله، شما نگاه می‏کنید که حداقل در سه سال اخیر چه‏کار کرده‏اید. به فوتبال خودمان که نگاه می‏کنیم، باید ببینیم در این سه سال، از لحاظ بازیکن، از لحاظ دستاوردمان در فوتبال بین‏المللی، از لحاظ اندازه‏ها و شعور فنی‏ مربیان چه‏کار کرده‏ایم و بر مبنای همان هم برداشت می‏کنیم. حال ممکن است حادثه‏ای مانند پیروزی عراق در چهار سال پیش پیش بیاید که در تورنمنت همیشه رایج خواهد بود.



چه تیم‏هایی را می‏بینید که از قابلیت تورنمنتی برخوردار هستند؛ در بین تیم‏های بزرگ یا حتی تیم‏هایی که زیاد مطرح نیستند؟



من فکر می‏کنم تا حدی ژاپن دارد؛ فقط ژاپن. بقیه دیگر به‏قول معروف، سیندرلای حادثه‏ای هستند. یعنی شما اگر عراق را چهار سال پیش ببینید، تیم‏شان انگیزه‏ی بالایی داشت، بازیکن‏های قابلی دارند و همه چیز برای‏شان جفت‏وجور شد. حتی وقتی به دور دوم رفتند، تا حدی هم شانس آوردند. یعنی به تیم‏هایی خوردند که با آن‏ها ‏آشنایی داشتند.



حال این‏بار، به عقیده‏ی شما، وقوع تصادف، اتفاق و شگفت‏آفرینی در جام ملت‏های آسیا، تا چه مقدار قابل انتظار و پیش‏بینی است؟



این امکان هست؛ اگر کسی بخواهد حادثه‏ای ایجاد کند، ما هستیم. یعنی تیمی که بتواند بیاید و خود را حداقل به فینال برساند، تیم ما و همین‏طور کره‏ی شمالی می‏تواند حادثه‏آفرین باشد. ولی تیم‏هایی مانند استرالیا، ژاپن، کره‏ی جنوبی و… بیلان‏شان بیرون است. یعنی مشخص است که کیفیت دارند، مربی دارند، تیم کره هفت بار به جام جهانی رفته است و… تکلیف آن‏ها مشخص است. اگر در فاکتور سورپرایز بخواهید نگاه کنید، تیم‏هایی هستند که بیشتر احساسی هستند، شاید در تورنمنت اتفاقی بیفتد و فرض کنید ما به فینال بیاییم، یا عراق و یا کره‏ی شمالی به فینال بیایند. اما این به هیچوجه ثابت نمی‏کند که مثلاً فوتبال ما در عرض دو هفته بهتر شده است. ثابت نمی‏کند که ما حالا بازیکن‏هایی در سطح جهانی داریم یا ثابت نمی‏کند که مربی ما مربی فهیم و یا کلاس‏‏بالایی است، ثابت نمی‏کند که فدراسیون ما فدراسیون خوبی است و دارد خیلی زیربنایی و پایه‏ای کار می‏کند. یک حادثه‏ی تورنمنت است و در تورنمنت همه چیز پیش می‏آید. ولی امید هست. یعنی من هیچ‏موقع نمی‏گویم که بر طبق قوانین فوتبال، بر طبق اصول اولیه‏ی فوتبال، تیم ما نباید در این مسابقات پیروز بشود، عدالت فوتبال نیست. گرچه من به عدالت فوتبال اصلاً اعتقاد ندارم. اگر بشود، دور از انتظار نیست. یعنی احتمالش هست که بچه‏ها بتوانند تا فینال هم برسند که به‏ عقیده‏ی من، رسیدن به فینال هم خودش، موفقیت است.



در چند سال اخیر مشاهده می‏شود که در لیگ‏های برتر فوتبال جهان، مانند "بوندس‏لیگای آلمان" یا "پرمیرلیگ" انگلیس، تعداد حضور بازیکنان ژاپنی یا کره‏ای و حتی کره‏ی شمالی نیز افزایش یافته است. آیا این می‏تواند نمایان‏گر قدرت جدیدی در فوتبال جهان باشد که از شرق آسیا سرچشمه می‏گیرد؟



بله، با شما موافق‏ام. همان‏طور که گفتید، الآن بازیکنان ژاپنی و کره‏ای به باشگاه‏های اروپا می‏روند. چرا‏؟ یاد‏تان باشد که در باشگاه‏های اروپایی اول تاکتیک‏پذیری فوتبالیست و سطح فکری‏اش مهم است. اگر معیار تکنیک فردی باشد، بازیکنان آفریقایی با تکنیک فردی بالا هم زیاد هستند، اما چیزی که برای باشگاه‏های اروپا مهم است، فهم و شعور تاکتیکی است. شعور تاکتیکی هم معمولاً بین ۱۳ تا ۱۸ سالگی در کشوری که بزرگ شده‏ای یا در کشوری که پیشرفت کرده‏ای، به ‏وجود می‏آید. برای همین است که در تیم‏های بارسلونا، یا تیم‏های پایه‏ای‏شان، بازیکنان را از ۱۲ یا ۱۳ سالگی می‏گیرند. در نتیجه، این نشان می‏دهد که کار زیربنایی انجام داده‏اند. وقتی بازیکن ۱۷ یا ۱۸ ساله‏ای از کره‏ جنوبی یا ژاپن به اروپا می‏رود، مربی تیم‏های باشگاه‏های فرانسه، انگلیس یا آلمان، این پروسه را می‏بیند که این بازیکن خیلی چیزهای فوتبال را می‏فهمد. مثلاً شعاع حرکتی را خوب بلد است، فازهای مختلف فوتبال را می‏داند، طرز ایستادن در استقرار دفاعی را بلد است. مثلاً دریپ زدن و تکنیک‏ها و خلاقیت‏های فردی را معمولاً بازیکنان قبل از ۱۳ سالگی‏ به‏وجود می‏آورند که آن هم توی بچه‏های ما زیاد است. ولی کاملاً با حرف شما موافق‏ام. این نشان می‏دهد که آن کشورها بیشتر زیربنایی کار کرده‏اند و تیم‏های اروپایی می‏بینند وقتی بازیکنی را از آن کشورها می‏گیرند، خیلی راحت‏تر می‏توانند از تیم رزرو به تیم یک بیاورندش و می‏تواند کمک باشد.



مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

تحریریه: شهرام احدی
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
ازبکستان تو بازی افتتاحیه قطر رو 2 هیچ برده !!
مدعیا زیادن ...
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
ازبکستان منظم و خوب بازی کرد ولی بردش رو بیشتر مدیون بازی افتضاح قطر بود ... یه شوت از راه دور و یه اشتباه مضحک در خط دفاع...
خب قطر که با این وضع تعطیله... باید دید ازبکستان بقیه راه رو چطور میره...
 

IBraHiM.f

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2007
نوشته‌ها
2,585
لایک‌ها
699
محل سکونت
Near You
اعتصاب ملی‌پوشان برای بازی نکردن شجاعی و نکونام!
شایعه نگران کننده از قطر
در شرایطی که فقط 2 روز تا دیدار تیم ملی ایران مقابل تیم ملی عراق در رقابتهای جام ملتهای آسیا باقی مانده است، شایعات نگران کننده‌ای از اردوی ملی‌پوشان در قطر به گوش می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، شنیده‌های ما حاکی از آن است بازیکنان تیم ملی در اقدامی هماهنگ کادر فنی را تهدید کرده‌اند که در صورت حضور مسعود شجاعی و جواد نکونام در ترکیب اصلی تیم ملی دست به اعتصاب زده و مقابل تیم ملی عراق بازی نخواهند کرد.

این در حالی است که مسئولان فدارسیون فوتبال در پی رد این شایعات هستند اما شاید جالب باشد که بدانید با وجود تکذیبهای مسئولان "جواد نکونام" هنوز خود را به اردوی تیم ملی در قطر نرسانده و قرار است امشب در جمع ملی‌پوشان حضور یابد.

البته امیداوریم این شایعات به هیچ عنوان صحت نداشته باشد و تیم ملی با قدرت کامل در اولین بازی خود مقابل عراق حاضر شود.

کد:
http://www.tabnak.ir/fa/news/140955/شایعه-نگران-کننده-از-قطر
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
تیمی که مربیش از الان میدونه که در هر صورت باهاشون به تهران برنمیگرده، به طور طبیعی بی سامان هست. این اتفاق رو فقط کم داشت... :hmm:
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
شایعه محضه اول که مگه میشه برای دوتا بازیکن یه تیم بازی نکنه بعد هم اصلاً کی گفته بازی نمیکنن نکونام که به دوحه رفته لابد اینا اخبار بهشون دیر میرسه ! جالب اینجاست آرزوی موفقیت کردن و شایعه ای که خودشون ساختنو میگن امیدوارن شایعه ای بیش نباشه !! جلل الخالق از این سایتها و مطبوعات زرد ...!

پیش بینی من از نتایج جام ملتها اینه بقیه هم پیش بینی خودشونو بگن
کویت و ازبکستان از گروه اول مدعین
گروه دو عربستان ژاپن
گروه 3 کره جنوبی استرالیا
گروه 4 عراق کره شمالی

حذفی:
کویت با ژاپن بازی میکنه ژاپن صعود میکنه
عربستان با ازبکستان بازی میکنه عربستان میبره
استرالیا با عراق بازی میکنه میبره
کره شمالی با جنوبی بازی میکنه میبره

نیمه نهایی:
عربستان با استرالیا برنده استرالیا
کره شمالی با ژاپن برنده ژاپن
فینال ژاپن استرالیا

قهرمان استرالیا
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
ایران از اخر چندم میشه به تظرتون؟
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
سلام خدمت دوستان

به نظرتون ؟؟؟

به نظر من ایران در بدترین حالت در یکچهارم حذف و در بهترین حالت جزو 4 تیم.

بنابراین با نظر داش مجتبی مواقفم به غیر از گروه 4 که به نظر من ایران و کره شمالی صعود خواهند کرد.
پ.ن: به نظر من شگفتی آفرین این مسابقات تیم کویت هست.

شاد و پیروز باشید
 

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
27 آگوست 2006
نوشته‌ها
2,452
لایک‌ها
1,540
سن
45
محل سکونت
زير يه سقف
فوووتبال آسياس ... پيشبيني نداره ، يه دفعه ديدين يه تيمي مثل عراق مياد ميتركونه همه رو !

اما شانس اول قهرماني ژاپنه .
 

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2010
نوشته‌ها
906
لایک‌ها
5
سن
42
سلام خدمت دوستان



به نظر من ایران در بدترین حالت در یکچهارم حذف و در بهترین حالت جزو 4 تیم.

بنابراین با نظر داش مجتبی مواقفم به غیر از گروه 4 که به نظر من ایران و کره شمالی صعود خواهند کرد.
پ.ن: به نظر من شگفتی آفرین این مسابقات تیم کویت هست.

شاد و پیروز باشید

ممنون ساسان جان

البته در مورد ایران امیدوارم همینطور باشه خصوصاً ایشالا عراق رو ببریم چون این بازی فرق داره ما باید تا ابد عراقیها رو شکست بدیم ...

انصافاً کویت هم تیم زحمکشیه فکر میکنم بازی امروزشون با چین خیلی جالب بشه

بازیشونو تی وی پخش میکنه حتماً ببینید

از تیم چین بدم میاد تیمشون یه بار مفت به جام جهانی رفت یه بارم به لطف میزبانی مارو بردنو نایب قهرمان آسیا شدن که هیچکدوم حقشون نبود
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
دیشب که قطر لوله شد
کسی برنامه بازی ها رو داره ؟
بازی ایران کیه ؟
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
قطر باخت ؟!؟!؟!؟ چند به چند ؟
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا