• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
حتما چون استقلالیه نه؟!؟
ولی با خسرو حیدری موافقم ولی کی میخاد سر بزنه؟

عجب !
لابد بده چون استقلالیه ؟

کی سر بزنه ؟
داداش شما بازی رو دیدی ؟
الان ما چند تا پاس تو در انداختیم ؟
چند تا شوت پشت 18 زدیم ؟
فقط سانتر کردیم و اوت دستی !

ما موقعیتامون فقط سانتر بود و اشتباه بازیکن حریف ...

اگر من بگم باز بده میشم ولی عراق نیمه ی اول 10 برابر ما فوتبال بازی کرد ، پاس کاریشون عالی بود !
نیمه ی دومم مشخص بود که بدنی کم آوردند !

ما اگر از اول نیمه ی دوم حیدری ، خلعتبری و انصاری فرد رو داشتیم الام با اختلاف بیشتری میبردیم ! نیمه ی دوم مثل نمیه اول نمیدویدند ...

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
انصافاً ايران تو اين بازی خصوصا نيمه دوم خوب بازی کرد! و به حقش رسيد.

البته فکر کنم خيابانی هم خيلی تاثير گذار بود، دقيقاً به همه بازيکن ها وظايفشون رو ميگفت،به بازيکن تعويضی خسته نباشيد هم ميگفت:D

البته عراقی ها هم به نظر من تيم هماهنگی نبودن از همون اول بازی هم مشخص نميتونن نتيجه رو نگه دارن.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ضعیف بازی نکردیم :)

شاید ضعیف نبود ولی هنوز خیلی کار داریم !
مونده تا هماهنگ بشیم ...
استرالیا و کره ژاپن و ... تیم های سر حالی هستند !

شما ایران رو با ایران مقایسه میکنی بله خیلی عالی بازی کردیم ولی این بازی ها با استرالیا بازی داریم !

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
باید به بازی همه گروه ها نگاه کنیم چون بعد از گروهی دو بازی تا فینال بیشتر نداریم به جز اینکه تو مرحله بعد با کره یا استرالیا بیفتیم تو مرحله بعد هم باید دعا کنیم با یه تیم ضعیف بیفتیم خوشبتانه گروه بندی مسابقات طوری طراحی شده که با یه سیاست خوب میتونیم حریفمونو تو نیمه نهایی مشخص کنیم تا به ژاپن نخوریم به جز ژاپن بقیه تیمهای گروهای اولو دوم سرشون به تنشون نمیرزه یه ازبکستانو چین و کویت از گروه 1 یه ژاپنو عربستان از گروه دو هست من فکر میکنم اگر تو گروهمون ان شالله اول شدیم خیلی کارمون راحت تره کاری ندارم تو 1 چهارم اصلاً صعود شاید نکنیم ولی اگر استرالیا یا کره رو شکست دادیم مرحله بعد با ژاپن نمیفتیم و احتمالاً یا عربستانه یا ازبکستان یا چین من فکر میکنم بازیمون تو یک چهارم هم بیفته با کره جنوبی استرالیا هم فینالیست میشه
1657.gif

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رویترز خبر داد:
تماشاگران عراقی نگذاشتند ایرانی‌ها برای قربانیان سانحه هوایی سکوت کنند

در حالی که قرار بود بازیکنان تیم ایران به احترام جان باختگان سانحه هوایی ارومیه، پیش از دیدار با عراق یک دقیقه سکوت کنند اما این زمان به 10 ثانیه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، یکشنبه شب یک فروند بویینگ 727 در مسیر تهران - ارومیه در نزدیکی فرودگاه ارومیه سقوط کرد که در این سانحه 77 نفر جان خود را از دست دادند و 33 نفر نیز زخمی شدند.

بر پایه گزارش رویترز، بازیکنان دو تیم ایران و عراق در ابتدای دیدار در دایره وسط زمین حلقه زدند تا به احترام جان باختگان این سانحه هوایی یک دقیقه سکوت کنند که شعارهای تماشاگران عراقی مانع از انجام این کار شد و این زمان به 10 ثانیه کاهش یافت.

تیم ایران در نخستین دیدار خود در گروه چهارم رقابت‌های جام ملت‌های آسیا که سه شنبه شب در ورزشگاه الریان دوحه قطر برگزار شد تیم عراق را با نتیجه 2 بر یک شکست داد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
رویترز خبر داد:
تماشاگران عراقی نگذاشتند ایرانی‌ها برای قربانیان سانحه هوایی سکوت کنند

به جهنم !
نشون دادند هر چی سرشون میاد حقشونه ...

بازم دم مبعلی گرم ، این حرکات طعم گل رو شیرین تر میکنه :D

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
کلا ما با عراقیها مشکل داریم هم عربند هم 8 سال با ما جنگیدند. این کینه هیچوقت از بین نمیره

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کلا ما با عراقیها مشکل داریم هم عربند هم 8 سال با ما جنگیدند. این کینه هیچوقت از بین نمیره
صددرصد باهات موافقم ضمن اینکه مردم خیلی بی تربیتی هم هستن اینا که دیروز اون رفتار رو کردن دوباره نمیدونم فکر آبروی کشورشون نیستن که تو دنیا به مردم بی فرهنگ و منفور معرفی نشن ؟! صدام که به درک واصل شده اما انگار هر عراقی برای خودش یه صدام تمام عیاره ! والا خیلی قساوت میخواد احترام این کشته شده ها رو هم نگه نداشتن !! :eek:
خدا رو شکر میکنم که ما ایرانیهای باغیرت همیشه تو هر میدونی این عراقیارو سر جاشون نشوندیم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
صددرصد باهات موافقم ضمن اینکه مردم خیلی بی تربیتی هم هستن اینا که دیروز اون رفتار رو کردن دوباره نمیدونم فکر آبروی کشورشون نیستن که تو دنیا به مردم بی فرهنگ و منفور معرفی نشن ؟! صدام که به درک واصل شده اما انگار هر عراقی برای خودش یه صدام تمام عیاره ! والا خیلی قساوت میخواد احترام این کشته شده ها رو هم نگه نداشتن !! :eek:
خدا رو شکر میکنم که ما ایرانیهای باغیرت همیشه تو هر میدونی این عراقیارو سر جاشون نشوندیم

تایید میشه

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وای این کویتیا چه تیم بی عرضه این
این بود شگفتی ساز جام ؟! :lol:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازی قطر و چین گزارشگرش انگار داره لالایی میگه :D چقد بدم میاد از یارو گزارشگره :eek:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی این بازیا رو دنبال نمیکنه ؟ این تاپیک که انگار کلاً تعطیله !
بابا ما که تو تب امتحاناتیم از شما بیشتر اینجا پست میدیم
wacsmiley.gif

وضع گروه 1 خیلی پیچیده شد روز آخر معلوم میشه به جز کویت کدومشون حذف میشه کدوم اولو دوم میشه من فکر میکنم قطر با اینکه دیروز چین رو برد نمیتونه صعود کنه چین ازبکستان رو میبره و این دوتا صعود میکنن
امروز هم اردن میتونه کار عربستان رو تموم کنه با اینکه جوهر مربی توانمندیه بعید میدونم دیگه عربا صعود کنن چون اگر این بازی هم ببرن جلوی ژاپن احتمال شکستشون زیاده از این گروه ژاپن و سوریه شاید صعود کنن
تنها گروهی که تو این جام بی سروته میشه یه پیش بینی راحت ازش کرد همون گروه کره استرالیاس که صعودشون از حالا محرزه ولی شانس ما هم بد شد تو یک چهارم با قدرتمندترین تیما میفتیم
ایران هم ایشالا دیگه صعود میکنه ولی هنوز معلوم نیست اول بشیم یا دوم عراق هم باید اون دوتا رو ببره یه باخت دیگه بیاره کارش تمومه
این جام هیچیش قابل پیش بینی نیست :D
ولی هنوزم میگم بیشترین شانس قهرمانیو ژاپن و به خصوص استرالیا دارن

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
وااای اردن از عربستان یک هیچ جلو هستش
آی حال میکنم این عربستان ببازه نتونه بیاد بالا :lol:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134