درسته و یکی از دلایل علاقه من هم همینهحس خوبی نسبت به ایده ی جام کنفدراسیون ها دارم. یکسال قبل از جام جهانی، در همون کشور میزبان جام جهانی با حضور قهرمان قاره های مختلف و ... . یه مینی جام جهانی و بهترین فرصت برای محک خوردن حداقل سه تیم مدعی جام جهانی.
به نظرم رقابت مهمیه. امیدوارم همون نام های بزرگ (برزیل ایتالیا اسپانیا) به نیمه نهایی/فینال برسن. در هر حالتی رو در رویی این تیم ها برای من که جذابه.
یکی از دلائل علاقه من به جام کنفدراسیونها اینه که تابستون های بی فوتبال و پر ملال رو پر میکنه !!
من اول ایتالیا و بعد برزیل رو دوست دارم قهرمان شن (درسته رقیبن ولی شخصا به خاطر ایتالیایی-برزیلی بودن میلان دوستشون دارم!). ولی فکر میکنم اسپانیا قهرمان شه. دیگه دوره ی اون اسپانیا ی با استعداد ولی همیشه ناکام گذشت. فکر کنم بلاخره بازیکن هاشون به وحدت ملی رسیدن!!...
پی نوشت: راستی sasan عزیز اگه ممکنه یه poll برای این تاپیک بذار، نظرسنجی که کدوم تیم قهرمان میشه.
بسیار ساده.قهرمانان جام ملتهای هر قاره + میزبان + قهرمان دوره قبل جام جهانی.برای مثال همین دورهاین چطوریاست
روش انتخاب تیم ها چطوری؟چطوری این تیم ها انتخاب میشوند؟
بسیار ساده.قهرمانان جام ملتهای هر قاره + میزبان + قهرمان دوره قبل جام جهانی.برای مثال همین دوره
آفریقای جنوبی(میزبان) - ایتالیا(قهرمان دوره قبل جام جهانی) - برزیل(قهرمان جام ملتهای آمریکای جنوبی) - اسپانیا(قهرمان جام ملتهای اروپا) - مصر(قهرمان جام ملتهای آفریقا) - آمریکا(قهرمان جام ملتهای امریکای شمالی و مرکزی و ...) - عراق(قهرمان جام ملتهای آسیا) - نیوزلند(قهرمان جام ملتهای اقیانوسیه)
پ.ن:دیدن عراق با مربی گری "بورا میلوتینویچ" خودش خیلی هست
امریکا یعنی شانس اش از افریقای جنوبی کمتره؟پیشنهاد رو در تاپیک مربوط به مدیر جان!!!! مطرح کردم و البته با 4 گزینه.اون 3تا مدعی + میزبان.بقیه که ول معطل
خب قرعه کشیش چطوری انجام میشه؟ همرو میریزن قاطی قرعه کشی میکنن؟ :blink: (فکر کن برزیل - ایتالیا - اسپانیا میخوردن به هم)
امریکا یعنی شانس اش از افریقای جنوبی کمتره؟خب یهو پنج تا گزینه اش میکردی!![]()
باور کن امریکا میتونه شگفتی ساز جام شهاون آفریقای جنوبی هم به احترام میزبان بودنش پیشنهاد کردم.وگرنه در اصل همون 3تا هست![]()
قرار شد یک باره هر 8 تیم رو بذاریم و خلاص:happy:باور کن امریکا میتونه شگفتی ساز جام شه![]()