امشب من رفتم اولین فیلم رو دیدم .. قسمتمون " سنگ ، کاغذ ، قیچی " بود .
ما که انداختیم توی " ضعیف " .. دیگه " تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...
فردا هم ایشالا بریم این اخراجی ها رو ببینیم ... گرچه من خیلی امیدوار نیستم با فیلم خوبی روبرو بشم !!
سینما آستارا ( تجریش ) ساعت 16 اخراجی ها رو داره ..کجا؟ کجا؟
منم میام
من هم فکر نمیکنم فیلم خوبی بشه چون از آرمانهاش کوتاه اومده ظاهرآ
این امر از کمدی بودن و حرص در بیار بودن فیلم کاسته میشه!
این هم فکر خوبیه که هرکس فیلمی رو میبینه نظرش رو اینجا بگه!
بلیط ندارم یعنی چی ؟؟من بلیط ندارم و جشنواره رو تحریم (!!) می کنم.. البته مامانم قراره از یکی از دوستاش بپرسه ببینه می تونه بلیط جور کنه یا نه ...
از 18 بهمن بله ولی به شرطی که پروانه نمایش بهش بدن و ترانه هاش حذف نشه
در غیر اینصورت تهیه کننده وکار گردان اجازه نمیدهند
میدونی چیه اینا(مسولان جشنواره) میخوان این فیلم رو در جشنواره اکران کنند که باعث رونقش بشه ولی بهش اجازه اکران عمومی برای بعد رو نمیدهند
راستی یه اهنگ جدید با شعر و اهنگ سازی محسن اومده دانلود کردی؟
نه ، دوست من ... آخه سالهای پیش همیشه بلیط مهمان و اینا بهم می رسیدبلیط ندارم یعنی چی ؟؟
خب برو بخر !!
maryam2810 برای ساعت 8 سنگ کاغذ قیچی از چه ساعتی رفتی تو صف وایسادی؟
چی شد جناب/سرکار maryam2810 رفتی دیشب اخراجی هارو؟!
چطور بود؟ ارزش یکبار دیدن رو داره؟!
راستی داری سوال Arco رو جواب میده یه زحمت بکش بگو چند میگری بلیط ها رو؟!
مرسی
good pointبه هر حال به نظر من دیدن بدترین فیلم ها توی جشنواره باحال تر از دیدن بهترین فیلم ها توی سینما در زمان غیر از جشنواره و بد تر از اون دیدنشون توی خونه هست ... واسه همین وقت رو از دست ندین ...
به هر حال به نظر من دیدن بدترین فیلم ها توی جشنواره باحال تر از دیدن بهترین فیلم ها توی سینما در زمان غیر از جشنواره و بد تر از اون دیدنشون توی خونه هست ... واسه همین وقت رو از دست ندین ...
:blink:اما واقعيت اينه كه 80 دقيقه فيلم حذف شده بود و روند معنايي فيلم ضعيف شده بود
اون پسره اسمش صابر ابر از دوستای منه بازیش خوب بود؟عزت الله انتظامی توش بازی میکرد با یه پسره که من اسمشو نمی دونم ...