• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امشب من به نشانه ی اعتراض !! رفتم یه فیلم خارجی توی سینما فرهنگ 2 ، به نام " ملکه ی رودخانه " ...
اعتراض کیلو چند ؟؟ ... فکر کنم بشه گفت : صد رحمت به " آفتاب بر همه یکسان می تابد " که انگار بد رقمه حال گیری بوده !!
..

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اون ذهنیتی که از فیلم ها میسازیم باعث میشه توی قضاوت اشتباه کنیم ... شخصا پشیمونم از اینکه توی " خوب " انداختم ...
بله بی تاثیر نیست! من به خاطر جلوه های ویژه و بازی خوب بعضی بازیگران مثل پرستویی و اصلانی کارت رو داخل متوسط انداختم

واقعا متاسفم ... حال گیری از این بدتر نمیشه .. پارسال توی همین آستارا دقیقا یه همچین بلایی سر من اومد ...
البته بهتره با این جمله خودتو یه خورده آروم کنی که " فیلم " مخمصه " میتونست خیلی بدتر از " آفتاب بر همه یکسان می تابد " باشه " ...
با شناختی که از محمد علی سجادی دارم بعید می دونم که مخمصه بدتر از افتاب... باشه ! هر چند ندیدم اما
محمد علی سجادی با عباس رافعی زمین تا اسمون تفاوت داره

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با این سیاست که این جوری " سنتوری " رو انداختن تو دهن مردم عمرا یه دونه بلیط هم گیر ما بیاد .. خوبه دیگه .. اینم یه جور سیاسته که انگار مدتهاست بدجوری جواب میده ...
:(
دقیقآ همینطوره
متاسفانه شیوه های نوین بازاریابی در سینمای ایران که البته الگوبرداری شده از غرب هست
هیچ کمکی به فرهنگ نمیکنه فقط بخش صنعتی سینما را رشد میده!
فروش خیلی از فیلمها این سالها مدیون همین حاشیه سازی ها است
پی نوشت:
از اونجایی که یک مطلب اقتصادی بلند بالا نوشته بودم امروز و بد جوری ضد حال خوردم یکم کلاس اقتصادی گذاشتم! :cool:

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
با رفع مشکل از فيلم «سنتوري» اين فيلم به برنامه هاي نمايش جشنواره فجر اضافه شد. فرامرز فرازمند تهيه کننده فيلم با تاييد اين خبر به «اعتماد» گفت؛ با مذاکرات و تصميمات صورت گرفته، مشکلات فيلم سنتوري رفع شده و اين فيلم از امروز (18 بهمن) به برنامه هاي جشنواره اضافه مي شود.» شنيده ها از اعمال چند مورد اصلاحيه جديد به فيلم حکايت مي کنند که البته به اندازه موارد خواسته شده قبلي نيست. به گفته فرازمند، موسيقي و صداي محسن چاووشي در فيلم حفظ شده است. روابط عمومي جشنواره درباره نوبت هاي نمايش اين فيلم در سينماهاي جشنواره تا به حال توضيحي نداده است اما به گفته فرازمند نمايش فيلم «سنتوري» براي اهالي رسانه در روز چهارشنبه (امروز) برنامه ريزي شده است.

اعتماد

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
براي داريوش مهرجويي...

عطاء الله مهاجراني

مي خواستم درباره سينما؛ با نگاه به 40 ماهي که وزير فرهنگ بودم بنويسم. مثل يک نمايشگاه نقاشي تابلو ها در برابرم قرار دارند. تابلوي فيلم ها، سينماگران و منتقدان؛ مخالفان... گفت وگويي با سينما گران؛ نويسندگان سينمايي... داشتم. روزنامه مي خواندم، نوشته بود يک روزنامه نگار جوان اهل کردستان پنج سکه طلايي را که جايزه گرفته بود، به کودکان کرد تقديم کرد... به سيف الله داد معاون سينمايي زنگ زدم، گفتم؛ ببين مي تواني بهمن قبادي را پيدا کني. دو برابر سکه هايي را که به کودکان کرد داده، به او اهدا کنيم...

سينماگري به دفترم آمد. يک شاخه گل رز قرمز مخملي درشت معطر دستش بود. گفت اين يک شاخه گل يادتان مي ماند، حق با آقاي ليالستاني بود. نه تنها آن شاخه گل يادم مانده است، بلکه عطر همان گل در مشامم زنده است...

کيميايي خودنويسش را به من داد. گفت رمان بنويس... وقتي رفت کارتابل را از روي ميزم به کناري سراندم، کارتابل روي زمين افتاد...

اينها همه بماند. مي خواهم چند سطري درباره مهرجويي بنويسم. براي من مهرجويي در سينما مثل شجريان در موسيقي است. با کارنامه شگفت انگيز بيست فيلم سينمايي در فاصله نزديک به 40 سال عمرکاري، به قول حافظ؛

که اي صوفي شراب آن گه شود صاف/که در شيشه بماند اربعيني

پس از اربعيني کار و تلاش و انديشه؛ علي سنتوري- تا آنجا که مي توانم با شناختي که از مهرجويي و کار او دارم؛ داوري کنم- مي تواند يا مي توانست اتفاق مهمي در سينماي ايران باشد. اگر تيتراژ فيلم «گاو» را به ياد بياوريد. در تيتراژ آمده بود؛ سنتور؛ داريوش مهرجويي،

حال پس از 38 سال مهرجويي «علي سنتوري» را ساخته است.

در برخي فيلم هاي پراهميت مهرجويي؛ فرد در برابر قساوت اقتدار

فرو مي ريخت. اقتدار لازم نيست لزوماى در شکل سياسي آن تفسير شود. مي تواند وجهي فلسفي نيز داشته باشد يا وجهي اجتماعي. دايره مينا و آقاي هالو و پستچي و گاو نمونه هاي اين رويکردند. هميشه دوست داشتم مهرجويي فيلمي بسازد که فرد قرباني قساوت نشود. در برابر قساوت بايستد. مشد حسني که به جاي آن که گاو شود برود بگردد و کشنده گاوش را پيدا کند. مثل تنگسير چوبک- نادري. به گمانم علي سنتوري بايستي چنين فيلمي باشد. ترانه فيلم با صداي چاووشي نيز همين را مي گويد.

اگر چه هيچ کس نيومد/ سري به تنهايي ات نزد

اما تو کوه درد باش/ طاقت بيار و مرد باش

مهرجويي کمتر خودش را تکرار کرده است. همانگونه که فيلم «گاو» سرفصل تازه يي براي سينماي ايران شد. به اعتبار انديشه يي که پشتوانه فيلم هاي مهرجويي است. به اعتبار اين که او بيش از هر سينماگر ديگر ايراني از ادبيات داستاني ايران و جهان بهره مي گيرد. در پس فيلم هاي او نيز فيلمنامه هايي که او نوشته مي توان نام هاي نويسندگان بزرگ ايران و جهان را سراغ گرفت...

سينماگري که با فلسفه و نقاشي و موسيقي آشنا است، چنان که مدتي پيش در نامه يي به بهانه سانسور چهل تکه از هامون نوشته بود. بار ديگر دچار نظارت شده است.

آيا اين بار همان بختک که بر قهرمانان فيلم هاي مهرجويي فرود مي آمد حال که ديده؛ مضمون فيلم ديگر شکنندگي فرد در برابر جامعه را تاب نمي آورد از زاويه يي ديگر سر بر آورده است؟

انگار حکايت همچنان باقي است. حکايت اهل فرهنگ و اهل ارشاد. به گمانم اگر علي سنتوري در جشنواره اکران هم نشود مهمترين فيلم سال سينماي ما و فراتر تاريخ سينماي ما خواهد بود تا بار دگر روزگار چون شکر آيد.

اعتماد

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

فيلم "رييس" آخرين ساخته‌ي مسعود كيميايي به جشنواره‌ي فيلم فجر نرسيد و سنتوري جاي آن‌را گرفت.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيلم "رييس" كه قرار بود، ساعت 18 در سينما فلسطين براي اهالي مطبوعات نمايش داده شود، به‌خاطر مشكلات فني به اكران نرسيد.

در حال حاضر سينما فلسطين با ظرفيت چند برابري سالن‌ اصلي، براي اكران سنتوري، آخرين ساخته‌ي داريوش مهرجويي، آماده مي‌شود.

اين فيلم تا دقايقي ديگر در سالن اصلي روي پرده مي‌رود.

دفتر جشنواره‌ي بيست‌وپنجم اعلام كرده است كه براي نمايش فيلم سنتوري، سالن شماره‌ي سه را پس 30 دقيقه با كپي ديگري از اين فيلم، براي حاضران آماده مي‌كنند.

قرار است پس از نمايش 180 دقيقه‌يي اين فيلم، داريوش مهرجويي در نشست نقد و بررسي تازه‌ترين كارش حاضر شده و به سوالات پاسخ گويد.

بنا بر اين گزارش، طبق اعلام برگزار كنندگان جشنواره، احتمال اكران فيلم رييس طي روزهاي باقي‌مانده‌ي جشنواره منتفي نيست.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9

فيلم "رييس" آخرين ساخته‌ي مسعود كيميايي به جشنواره‌ي فيلم فجر نرسيد و سنتوري جاي آن‌را گرفت.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيلم "رييس" كه قرار بود، ساعت 18 در سينما فلسطين براي اهالي مطبوعات نمايش داده شود، به‌خاطر مشكلات فني به اكران نرسيد.

در حال حاضر سينما فلسطين با ظرفيت چند برابري سالن‌ اصلي، براي اكران سنتوري، آخرين ساخته‌ي داريوش مهرجويي، آماده مي‌شود.

دفتر جشنواره‌ي بيست‌وپنجم اعلام كرده است كه براي نمايش فيلم سنتوري، سالن شماره‌ي سه را پس 30 دقيقه با كپي ديگري از اين فيلم، براي حاضران آماده مي‌كنند.

قرار است پس از نمايش 180 دقيقه‌يي اين فيلم، داريوش مهرجويي در نشست نقد و بررسي تازه‌ترين كارش حاضر شده و به سوالات پاسخ گويد.

بنا بر اين گزارش، طبق اعلام برگزار كنندگان جشنواره، احتمال اكران فيلم رييس طي روزهاي باقي‌مانده‌ي جشنواره منتفي نيست.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

این نظمی که دارن واقعآ ستودنی هستش!!!
فرداشب دارم میرم اخراجی ها رو ببینمامیدوارم فیلم دیگه ای نباشه!!! :D
جای Seymour عزیز هم خالی میکنم حسابی! :cool:

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
لطفا اگر درباره ی برنامه ی نمایش سنتوری اطلاعاتی پیدا کردید ما را بی نصیب نگذارید
سپاس

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
در نشست خبري «سنتوري» مطرح شد:
داريوش مهرجويي: خوشحالم فيلم به‌ نمايش درآمد
در همه‌ي فيلمهايم مسايل اجتماعي مطرح بوده است

داريوش مهرجويي كارگردان سينما امشب ـ هجدهم بهمن ماه ـ پس از اولين نمايش «سنتوري» در جشنواره‌ي فيلم فجر در سينما فلسطين حاضر شد و به سوالات پاسخ داد.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين جلسه همچنين فرامرز فرازمند تهيه‌كننده ، محمدرضا شريفي‌نيا دستيار كارگردان و طراح‌صحنه، تورج منصوري فيلمبردار، مهدي حسين‌وند تدوين‌گر و بهرام رادان، گلشيفته فراهاني، مسعود رايگان، رويا تيموريان و نادر سليماني بازيگران، او را همراهي مي‌كردند.

داريوش مهرجويي در ابتدا گفت: سلام بر دوستان عزيزم كه تشريف آورديد. خيلي از حضور گرم شما متشكرم. اميدوارم حوصله‌ي شما از ديدن اين فيلم سر نرفته باشد. در اين چند روز گذشته من و همه‌ي دست‌اندركاران اين فيلم مشتاق بوديم اين فيلم به نمايش درآمد، در حاليكه اخباري از اين دست كه فيلم هست يا نيست، مطرح بود.

وي گفت: در ابتدا يكي دو نكته را مطرح مي‌كنم تا جاي سوالي براي اين موضوع نباشد و به بقيه‌ي سوالات شما پاسخ دهم. به دليل اينكه اين فيلم مربوط به موسيقي مي‌شود و نوازندگي هم در آن مطرح است و نمايش آن در ايام ماه محرم قرار مي‌گرفت، نمايش آن به عقب‌افتاد و قرار شد از هجدهم بهمن ماه به بعد كه كم كم روزهاي عزاداري تمام مي‌شود، فيلم به نمايش درآيد.

مهرجويي گفت: در اين ورسيون كه الان مشاهده كرديد، بعضي از قسمت‌هاي موزيكال و خوانندگي فيلم فعلا حذف شده است. اما موقع اكران فيلم و بعد از ماه محرم قرار است، آن چند صحنه اضافه شود.

مهرجويي به مورد ديگر درباره‌ي تاخير نمايش فيلم اشاره كرد و گفت: مورد ديگر به خواننده‌ي جوان فيلم برمي‌گردد كه اولين كارش بود و ما نمي‌دانستيم بايد براي او مجوز بگيريم، بنابراين درصدد گرفتن مجوز براي او هستيم.

اين كارگردان سينماي ايران افزود: يك مقدار اصلاحاتي به فيلم خورد. بعضي‌ها مصلحتي و بعضي‌ها سليقه‌اي، ولي آن‌چنان زياد نبود كه به فيلم لطمه بخورد و مقدار زيادي همان‌طور كه اشاره كردم به دليل ماه محرم است.
فرامرز فرازمند تهيه‌كننده نيز گفت: من افتخار داشتم، مثل هميشه در خدمت گروه آقاي مهرجويي باشم.

تورج منصوري فيلمبردار سنتوري نيز ضمن اشاره به چهارمين همكاري‌اش با مهرجويي گفت: فكر مي‌كنم غير از آن چهار كار، دو تا كار ويدئويي كوتاه انجام داديم كه يكي شد تيتراژ همين فيلم كه ويدئو آرتي بود به نام «برو تو كوكش».

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه زمينه‌ي سنتوري از اين ويدئو آرت شكل گرفت، پاسخ مثبت داد.

بهرام رادان بازيگر نقش علي، فيلم سنتوري نيز اظهار اميدواري كرد: كاري كه انجام داده است به اندازه‌ي ارزش‌هاي فيلم گويا باشد.

گلشيفته فراهاني بازيگر نيز از تجربه‌ي همكاري‌اش در سنتوري گفت: 14 ساله بودم كه در فيلم «درخت گلابي» با آقاي مهرجويي كار كردم، آن‌جا هم نفهميدم چگونه شد، الان هم نفهميدم چگونه فيلم‌هاي مهرجويي اين‌گونه ساخته مي‌شود.

محمدرضا شريفي‌نيا نيز گفت: اميدواريم از فيلم خوشتان آمده باشد. من عضو كوچكي از فيلم بودم و به اين كوچك بودن خودم افتخار مي‌كنم و بيشترين افتخارم اين است كه در اكثر كارهاي مهرجويي شاگردي كرده‌ام.

مسعود رايگان نيز گفت: هميشه يكي از طرفداران فيلم‌هاي مهرجويي بوده‌ام، ولي تصور نمي‌كردم روزي در يكي از فيلم‌هايشان بازي كنم. تجربه‌ي خوبي با آقاي مهرجويي داشتم، چون ايشان دست بازيگر را در خلق شخصيت باز مي‌گذارد.

رويا تيموريان نيز كه نقش كوتاهي در اين فيلم داشت، گفت: خوشحالم از اين‌كه در يك فيلمي كه كارگردان آن جايگاه خاصي دارد توانستم نقش كوچكي داشته باشم.

نادر سليماني بازيگر ديگر اين فيلم نيز گفت: اولين تجربه با مهرجويي داشتم و خيلي سخت بود و يك مقدار استرس داشتم.

داريوش مهرجويي در پاسخ به سوالي كه از او پرسيده شد، اگر اين فيلم توسط كارگردان ديگري ساخته مي‌شد، آيا اين‌قدر مورد استقبال قرار مي‌گرفت گفت: اين سوالي نيست كه جواب داده شود. مثل اين‌كه از شما بپرسند اگر اين قيافه را نداشتي و يك قيافه‌ي ديگر داشتي چه مي‌شد؟ من چه مي‌دانم چه مي‌شد.

وي همچنين در پاسخ به‌سوالي مبني بر اينكه چرا اعتياد را به عنوان سوژه انتخاب كرده است، گفت:دليل خاصي نداشت، داستان فيلم ايجاب مي‌كرد، اين آدم درگير اين قضيه بشود. به هر حال اعتياد مساله‌اي است كه در جوانان رسوخ كرده است و مي‌تواند سوژه‌ي مهم و ضروري براي ما باشد.

حسيني‌وند تدوين‌گر فيلم در پاسخ به سوالي درباره‌ي پرش‌هاي فيلم گفت: زماني كه ما مونتاژ كار را شروع كرديم با قاعده جلو مي‌رفتيم، ولي بعد از يك مدتي بي‌قاعدگي را رسوخ داديم. من اين جسارت را نداشتم كه اين‌گونه پيش بروم، ولي آقاي مهرجويي من را راهنمايي كردند، اين روند شيوه‌ي فيلم بوده است.

مهرجويي نيز در ادامه گفت: اگر بخواهيم به حالت طنز به ماجرا نگاه كنيم، اين‌گونه است كه ما يك جوري مونتاژ كرديم كه اگر بعدا درآورديم، مشخص نباشد كجاها درآمده است!
مهرجويي همچنين گفت: خيلي بر روي اين شيوه فكر كردم و اين شيوه امكانات ويژه‌اي به ما داد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، در بخشي از اين جلسه از بهرام رادان نيز در مورد تفاوت اين نقش با «شمعي درباد» پرسيده شد كه وي پاسخ داد: فكر مي‌كنم تفاوت هست بين «شمعي در باد» و «علي سنتوري»، خيلي كار سختي نبود كه اين تفاوت دربياد. در طول فيلم سعي كردم دستورات آقاي مهرجويي را انجام دهم و جزو تنها فيلم‌هايي بود كه وارد جدل با كارگردان نشدم؛ چون مي‌دانستم ايشان به كارشان اشراف دارند.

مهرجويي در پاسخ به سوالي مطرح كرد: ما طرح مساله‌ي موسيقي را كه كرديم فقط جنبه‌ي اعتياد و خمودگي نيست. آن‌چه مهم است موسيقي ما، مثل شعرمان و هنرمان موسيقي شادي نيست. اگر به دستگاه‌هاي موسيقي ايراني نگاه كنيم، بعد از شروع شدن با يك درآمد حماسي، به چهار مضراب (شاد) برمي‌گرديم و اين موضوع به روحيه‌ي كلي موسيقي ما برمي‌گردد.

وي افزود: بايد به محتواي فكري اين فيلم فكر كنيم. سرگذشت تراژيك يك هنرمند كه از اوج به شرايط پاياني مي‌رسد و اين سوژه‌ي غم‌انگيزي است و تم‌ها و اشعار هم در جهت همين موضوع است.

مهرجويي در پاسخ به سوالي كه مي‌پرسيد، آيا احساس نمي‌كنيد بعد از ساخت «گاو»، «آقاي هالو»،

«هامون» دچار عقب‌گرد شده است، گفت: اين نظر شخصي ايشان است. خيلي كسان ديگر بودند كه گفته‌اند سنتوري بهترين فيلم من است. آن‌چه مهم است در طرح اينگونه سوالات اين است كه به راحتي مي‌توانند اين موضوع را مطرح كنند در حاليكه هنرمند كار خودش را مي‌كند و جلو مي‌روند.

مسعود رايگان نيز در بخشي از اين جلسه گفت: به نظرم در لحظه‌اي كه فيلمنامه را خواندم، اگر به جاي پدر علي بودم برخورد ديگري مي‌كردم، اما وقتي جلوي دوربين رفتم و فيلم را الان ديدم، فكر مي‌كنم او دچار شوك شده بود و ماجرا را اين‌گونه ديد.

همچنين دو بازيگر فيلم بهرام رادان و گلشيفته فراهاني درباره‌ي ميزان آشنايي‌شان با سازهايي كه در فيلم مي‌زدند، سخن گفتند.

گلشيفته فراهاني گفت: من آشنايي دارم و هنرستان موسيقي رفته‌ام.

بهرام رادان نيز گفت: من نه سنتور و نه حتي نت ياد دارم. كاري كه كردم «سنتور» زدن را بازي كردم.

گلشيفته فراهاني نيز در پاسخ به اين سوال درباره‌ي بي‌تفاوتي هانيه به اعتياد و ترك علي،گفت: هانيه چندين‌بار در فيلم مطرح مي‌كند كه چند بار تلاش كرده كه او ترك كند، اما او دوباره شروع كرده است بنابراين فكر نمي‌كنم بي‌تفاوتي باشد.

داريوش مهرجويي نيز ادامه داد: همه‌ي مسايل را نمي‌توان در فيلم نشان داد. اگر دقت كنيد دختر در آن صحنه‌اي كه با مادر بحث مي‌كند، مطرح مي‌كند كه چه‌قدر تلاش كرده كه او ترك كند. ما در اين فيلم بازتاب كمك‌ها را مي‌بينيم، نه خود كمك‌ها را.

به گزارش ايسنا، تورج منصوري نيز درباره‌ي ويژگي دوربين روي دست گفت: فكر مي‌كنم نوع موضوع فيلم در انتخاب اين شيوه خيلي موثر است. ما خارج از قيد و بندهاي سه پايه و تراولينگ، با اين شيوه تلاش مي‌كنيم كه مخاطب به موضوع فيلم نزديك شود، به گونه‌اي كه دوربين همانند بازيگر ما در صحنه باشد و بيننده دعوت شود به خود صحنه تا بتواند به موضوع فيلم نزديك شود.

داريوش مهرجويي در پاسخ به سوالي ملموس‌تر شدن نگاهش در فيلم‌سازي به مسائل اجتماعي گفت: فيلم‌هاي من هميشه با مسايل واقعي و سرنوشت بشر همراه بوده است. من فكر مي‌كنم در همه‌ي فيلم‌ها روحيه‌ي اجتماعي مطرح بوده است.

مهرجويي درباره‌ي صحنه‌ي كه مادر علي به عنوان يك فرد متدين اينگونه نشان داده شده است تعمدي بوده است، گفت: تعمدي نداشتيم، آن صحنه در ابتدا صحنه‌ي كامل‌تري بود و از بدشانسي خانم تيموريان مجبور شدند يك مقدار در ورسيون جديد كوتاه‌تر بكنيم.
وي ادامه داد: به‌هرحال با برخي مواردي كه حذف شد موافق نيستم.

داريوش مهرجويي درپاسخ به سوالي كه سنتوري و گاو را با هم مقايسه مي‌كرد، گفت: شايد به يك اعتبار مي‌توان گفت، «گاو» كه به طور مرموز كشته شد و اين‌جا هم سنتور را مي‌بينيم كه نابود مي‌شود.

مهرجويي در پايان جلسه گفت: حرفي ندارم همين كه فيلم را نشان داده شد، متشكرم.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
**** در حاشيه‌ي جلسه‌ي نمايش سنتوري *****

علي معلم كه اجراي جلسه را برعهده داشت در ابتدا گفت: امشب قرار بود، «رييس» مسعود كيميايي به نمايش درآيد، اما تصادفا و دست تقدير كه دو فيلم از دو فيلمساز خوش‌سابقه‌ي سينماي ايران در جشنواره حضور دارد، جانشين هم شدند.

در ابتداي جلسه كه از كامكار به عنوان آهنگساز كار دعوت شد كه در جلسه نبود و مهرجويي با لحن شوخي گفت: آقاي كامكار به اطلاعات.

علي معلم متذكر شد: سوال را همراه با اسم و عنوان نشريه مطرح شود.

رويا تيموريان در بخشي از صحبتهايش گفت: نمي‌دانم چرا هرجا من بازي مي‌كنم، فيلم يكدفعه مي‌پرد! در ابتداي نمايش فيلم اعلام شد كه فيلم 180 دقيقه است اما پس از نمايش فيلم كمتر از تايم اعلام شده بود كه از سوي حاضرين مورد پرسش قرار گرفت و فرازمند تهيه‌كننده گفت: مدت فيلم 103 دقيقه بود كه مثل اين‌كه 3 دقيقه كم شد.

* دربخشي از جلسه از عكاسان خواسته شد بنشينند به دليل ازدحام.

* همچنين سوالي از سوي مجله بازيگر مطرح شد كه بعدها يكي از حاضرين مطرح كرد، اين مجله چند وقت تعطيل شده است. اين سوال درباره‌ي ساخت چنين فيلمي با توجه به سابقه‌ي كاري مهرجويي با فيلمهايي همچون هامون و گاو كه مهرجويي پس از اينكه مطرح شد اين مجله هم‌اكنون وجود خارجي ندارد گفت:پس فيلم من بد نيست.

علي معلم همچنين در بخشي از جلسه گفت: كسي كه ابراز نظر مي‌كند اسم خودش را بنويسد. اين‌قدر نقاب‌داريد؟!

شريفي‌نيا در بخشي از اين جلسه درباره‌ي اين‌كه شما كي مي‌خواهيد كارگرداني كنيد؟ گفت: من اصلا از اين رسم كه يك دستيار كارگردان، كارگرداني كند موافق نيستم. فكر مي‌كنم هركس شغلي دارد و بايد در آن فعاليت كند. همه‌ي شغل‌هاي سينما به هم مربوط هستند.

وي به شوخي گفت: من حتما مي‌دانم كه از آقاي سيف‌الله صمديان بهتر عكس مي‌گيرم ولي كارگردان نمي‌شوم ولي ايشان مي‌رود كارگرداني مي‌كند.

همچنين درباره‌ي كيفيت طراح صحنه‌ي سنتوري صحبت شد كه شريفي‌نيا دوباره به شوخي گفت: اين سوال را سيف‌الله صمديان پرسيد و مي‌خواهد جلسه را بر هم بزند.

**** همچنين در نشست خبري فيلم سنتوري كه همانند نمايش آن با ازدحام همراه بود، يك نفر نيز مي‌خواست سوال شفاهي بپرسد كه طبق روال جلسه نمي‌توانست و معترض بود.

همچنين يكي از سوالات با اين عنوان مطرح شد كه خبرنگار نيستم و خانه‌دار هستم كه اين موضوع باعث اعتراض برخي شد كه اينجا سينماي مطبوعات است!

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرداشب دارم میرم اخراجی ها رو ببینمامیدوارم فیلم دیگه ای نباشه!!! :D
:cool:

خب چی شد ؟؟ ... دیدی ؟؟ ... خوب بود ؟ ... بیا بگو چی جوریا بوده ...

یعنی توی برنامه های سینماها ، هر جا " رییس " باشه جاش رو " سنتوری " گرفته ؟؟

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
گزارش تصويري از جلسه پرسش و پاسخ فيلم «سنتوري»
http://www.cinemaema.com/NewsArticle1964.html
در ضمن من فكر كنم اون 3 دقيقه حذف شده مربوط به اهنگ خيانت هست...
خدا نکنه ............!

من فکر میکنم مربوط به پیانو زدن فراهانی و همراهی او با رادان باشه.

راستی شما به تماشای این فیلم میرید؟

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
خدا نکنه ............!

من فکر میکنم مربوط به پیانو زدن فراهانی و همراهی او با رادان باشه.

راستی شما به تماشای این فیلم میرید؟

اگر هم اهنگ خيانت باشه خود استاد مهرجويي گفت كه به خاطر محرم اون 3 دقيقه حذف شده در زمان اكرانش تو سينما دوباره حل ميشه...
من كه نه الان نميرم...
ميخوام وقتي تو سينما اكران شد و كامل بود با بچه هاي محل و دوستام برم ...من يادمه كه وقتي دو سال پيش خبر خوانندگي محسن چاووشي رو تو اين فيلم شنيدم همش فكر ميكردم كه بايد 4-5 بار برم سينما ببينمش....
در ضمن اين تيكه رو بگو كه اگر واقعا اينطوري بشه چي ميشه:

مهرجويي به مورد ديگر درباره‌ي تاخير نمايش فيلم اشاره كرد و گفت: مورد ديگر به خواننده‌ي جوان فيلم برمي‌گردد كه اولين كارش بود و ما نمي‌دانستيم بايد براي او مجوز بگيريم، بنابراين درصدد گرفتن مجوز براي او هستيم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
امشب فیلم بچه های ابدی کار پوران درخشنده رو دیدم
موضوع فیلم در مورد کودکان معلول و ربطه اونها با سایر انسانها بود
در کل به نظر من فیلم متوسطی بود

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
اگر هم اهنگ خيانت باشه خود استاد مهرجويي گفت كه به خاطر محرم اون 3 دقيقه حذف شده در زمان اكرانش تو سينما دوباره حل ميشه...
من كه نه الان نميرم...
ميخوام وقتي تو سينما اكران شد و كامل بود با بچه هاي محل و دوستام برم ...من يادمه كه وقتي دو سال پيش خبر خوانندگي محسن چاووشي رو تو اين فيلم شنيدم همش فكر ميكردم كه بايد 4-5 بار برم سينما ببينمش....
در ضمن اين تيكه رو بگو كه اگر واقعا اينطوري بشه چي ميشه:

من که نمیتونم صبر کنم !

در ضمن من بهت پیشنهاد میکنم فیلمو برو ببین چون ممکنه دوباره بازی در بیارن و براش مشکل پیش بیاد ........

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب الان از ساعت 2 و نیم شب گذشته و خیلی از شماها خوابید اما من بیدارم چون همین الان از سینما برگشتم خونه!!!
291.gif

ماجرا شد برای ما دیدن این فیلم!
برای ساعت 10:30 بلیط داشتیم طبق معمول نیم ساعت قبلش رفتیم دم در سینما دیدیم ای دل غافل راه نمی دن مارو!
168.gif

با اینکه بلیط داشتیم با کلی آدم موندیم پشت در چون آقایون (سعیدلو رو با چشم خودم دیدم) با خدم و حشم اراده کرده بودن بیان سینما!!!!
296.gif

خلاصه یه سانس فوق العاده گذاشتن برای ما که 12:30 شروع میشد!
294.gif

به هر حال بلاخره فیلم اخراجی ها رو دیدم فیلم بدی نبود اما ارزش اینهمه معطل شدن رو نداشت!
فستیوالی از بازیگران مطرح که خوب هم بازی کرده بودن!
دیالوگهای به نسبه خوب که خب از پیمان قاسمخانی انتظار میرفت!
کارگردانی به هر حال تجربه اول بود نباید خیلی سخت گرفت!
272.gif

روی هم رفته برای یکبار دیدن خوب بود اما نه بیشتر!
21.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اتفاقا منم تازه از دیدن فیلم اخراجی ها تو سانس فوق العاده سینما آفریقا برگشتم
sla.gif

منم موافقم که فیلمش چندان خوب نبود. بزرگترین اشکالش این بود که فیلم اصلا انسجام نداشت و یه مقدار هم کلیشه ای و شعاری کار شده بود ...
bored.gif

حسن اصلی فیلم بازیای هنرپیشه ها به خصوص اکبر عبدی بود
man.gif

و یه عیب دیگه اش هم این بود که تکیه اش بر قابلیت های فردی هنر پیشه های اصلی بود ... و اصلا اثری از بازیگردانی هم به چشم نمی خورد ...
unknw.gif

یه سوتی باحالی که ده نمکی تو فیلم داده بود این بود که آر. پی. جی اصلا در فواصل نزدیک عمل نمی کنه ... چون باید سرعتش به یه حدی برسه که منفجر بشه. اما توی فیلم یه جا می بینیم که یکی از شخصیتا تیر میخوره و روی آر. پی. جی خودش میفته که منفجر میشه ... که اصلا امکانش نیست. و همینطور شلیک به تانکها از اون فاصله کم ...
cowb.gif

در کل فیلم بدی نبود ولی خیلی خام بود ... هنوز خیلی کار داره که به پای کارای مثلا کمال تبریزی برسه. ولی چون اولین فیلم بلند کارگردان بود میشه گفت قابل اغماضه. به خصوص با توجه به اینکه با تمام ضعفاش تماشاگر رو حسابی می خندونه و حتی می تونه باعث ایجاد همدلی تماشاگر با صحنه های جنگی بشه ...
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یه سوتی باحالی که ده نمکی تو فیلم داده بود این بود که آر. پی. جی اصلا در فواصل نزدیک عمل نمی کنه ... چون باید سرعتش به یه حدی برسه که منفجر بشه. اما توی فیلم یه جا می بینیم که یکی از شخصیتا تیر میخوره و روی آر. پی. جی خودش میفته که منفجر میشه ... که اصلا امکانش نیست. و همینطور شلیک به تانکها از اون فاصله کم ...
cowb.gif

در کل فیلم بدی نبود ولی خیلی خام بود ... هنوز خیلی کار داره که به پای کارای مثلا کمال تبریزی برسه. ولی چون اولین فیلم بلند کارگردان بود میشه گفت قابل اغماضه. به خصوص با توجه به اینکه با تمام ضعفاش تماشاگر رو حسابی می خندونه و حتی می تونه باعث ایجاد همدلی تماشاگر با صحنه های جنگی بشه ...
www_MyEmoticons_com__fishing.gif
در مورد اون ار.پی.جی دقیقآ نمیدونم سوتی بود یا نه اما تو خیلی از فیلمها دیدم!
صحنه ای کلیشه ای هست!
حالا نمیخوام فیلم رو لو بدم اما اگر به اسامی اول فیلم دقت کنید که تقدیم شده به شهیدان
دقیقآ اسمهای قهرمانان فیلم هستش و فکر کنم صحنه شهادت ها بر گرفته شده از واقعیت هست!
اما در مورد کمال تبریزی خیلی جالب بود که وقتی داشتیم از سینما میومدیم بیرون همراهای من هم مقایشه میکردن اونو با کمال تیریزی!
به هر حال شاید لیلی با من است به این فیلم نزدیک باشه با اینکه تو لیلی با من است صحنه ای نیست که تماشاگر رو به قه قه بندازه اما فکر میکنم در نهایت روحیه آدم رو شادتر میکنه!
لبخندی که از سکانس اول تا سکانس دوم روی لب تماشاچی میشینه!

بالا