• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
منم موافقم که فیلمش چندان خوب نبود
آخه از یه کسی که روزنامه نگار درست حسابی هم نبوده (و البته همه میدونن که چی کاره بوده تو دوران نه چندان دور سیاسی این مملکت)چه انتظاری دارید که فیلم ساز بشه
واقعا متاسفم برای بازیگرانی که به خاطر !! نمیدونم ... شاید پول حاضر به همکاری با چنین آدمی ؟؟!!!! شدند

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر در بخش رقابتی, سودای سیمرغ : مسابقه سینمای ایران جشنواره، معرفی شدند.
نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بخش رقابتی سودای سیمرغ: مسابقه سینمای ایران جشنواره معرفی شدند.
به گزارش سينماي ما نامزدهای بخش

بهترین فیلم :
۱-فیلم اتوبوس شب به تهیه کنندگی مهدی همایونفر
۲-فیلم روز سوم به تهیه کنندگی علیرضا جلالی
۳-فیلم مینای شهر خاموش به تهیه کنندگی امیر شهاب رضویان .

نامزدهای بهترین کارگردانی :
۱-کیومرث پوراحمد برای کارگردانی اتوبوس شب
۲-بهرام توکلی برای کارگردانی فیلم پابرهنه در بهشت
۳-امیر شهاب رضویان برای کارگردانی فیلم مینای شهر خاموش
۴-محمد مهدی عسگرپور برای کارگردانی فیلم اقلیما
۵-محمد حسین لطیفی برای کارگردانی فیلم روز سوم

نامزدهای بهترین فیلمنامه
۱- رخشان بنی اعتماد ، فرید مصطفوی ، محسن عبدالوهاب و نغمه ثمینی برای فیلمنامه خون بازی
۲- مهدی سجاده چی برای فیلمنامه روز سوم

نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن :‌
۱-رویا تیموریان برای بازی در فیلم گوشواره
۲-باران کوثری برای بازی در فیلم خون بازی
۳-باران کوثری برای بازی در فیلم روز سوم
۴-پریوش نظریه برای بازی در فیلم تک درخت ها

نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول مرد:
۱-پوریا پورسرخ برای بازی در فیلم روز سوم
۲-سعید پورصمیمی برای بازی در فیلم تک درخت
۳-بهرام رادان برای بازی در فیلم سنتوری
۴-مسعود رایگان برای بازی در فیلم خون بازی
۵-خسرو شکیبایی برای بازی در فیلم اتوبوس شب

نامزدهای بهترین فیلمبرداری
۱-همایون پایور برای فیلمبرداری تک درخت ها
۲-فرج حیدری برای فیلمبرداری قاعده بازی
۳-حمید خضوعی ابیانه برای فیلمبرداری پابرهنه در بهشت
۴-ابراهیم غفوری برای فیلم روز سوم
۵- محمود کلاری برای فیلم خون بازی

نامزدهای بهترین تدوین :
۱-بهرام دهقانی برای فیلم پابرهنه در بهشت
۲-محمدعلی سجادی برای فیلم مخمصه
۳- سپیده عبدالوهاب برای فیلم خون بازی
۴-فرامرز هوتهم برای فیلم مینای شهر خاموش

نامزدهای بهترین موسیقی متن :
۱-داریوش تقی پور برای فیلم مینای شهر خاموش
۲-کامبیز روش روان برای فیلم بچه های ابدی
۳-اردوان کامکار برای فیلم سنتوری
۴-علیرضا کهن دیری برای فیلم روز سوم

نامزدهای بهترین بازیگر زن نقش مکمل :
۱-پانته‌آ بهرام برای بازی در فیلم بچه های ابدی
۲-بیتا فرهی برای بازی در فیلم خون بازی
۳-پریوش نظریه برای بازی در فیلم پاداش سکوت

نامزدهای بهترین بازیگر مرد نقش مکمل
۱-صابر ابر برای فیلم مینای شهر خاموش
۲- حامد بهداد برای فیلم روز سوم
۳-مهرداد صدیقیان برای فیلم اتوبوس شب
۴-جعفر والی برای فیلم پاداش سکوت
۵-افشین هاشمی برای فیلم پا برهنه در بهشت

نامزدهای بهترین صدا برداری :
۱-حسن زاهدی و داریوش صادقپور برای فیلم پابرهنه در بهشت
۲-یداله نجفی برای فیلم خون بازی
۳-یداله نجفی برای فیلم مینای شهر خاموش
۴-بهروز معاونیان برای فیلم روز سوم

نامزدهای بهترین طراحی صحنه و لباس :‌
۱-مهرداد زاهدیان برای فیلم مینای شهر خاموش
۲-مجید لیلاجی برای فیلم پابرهنه در بهشت
۳-احمدرضا معتمدی برای فیلم قاعده بازی
۴-مجید میرفخرایی و محمدرضا شجایی برای فیلم اخراجی ها
۵-محسن نوری برای فیلم روز سوم

نامزدهای بهترین جلوه های ویژه :‌
۱-محسن روزبهانی و علا‌ء الدین پژهان برای فیلم قاعده بازی
۲- محسن روزبهانی برای فیلم روز سوم
۳- محمدجواد شریفی راد و بهنام خاکسار برای فیلم اخراجی ها

نامزدهای بهترین چهره پردازی :
۱-علی سام خواه برای فیلم روز سوم
۲-سعید ملکان برای فیلم پابرهنه در بهشت
۳- مهرداد میرکیانی برای فیلم خون بازی

نامزدهای بهترین فیلم کوتاه داستانی :‌
فیلم پشت سر من به کارگردانی کیارش اسدی زاده
فیلم صفر درجه به کارگردانی امید خوش نظر
فیلم مترسک به کارگردانی شاپور شهبازی
فیلم وزن بودن به کارگردانی حمید بهرامی
فیلم ویزیت به کارگردانی ناصر ناصرپور
فیلم یک روز زیبا به کارگردانی ارشیا شکیبائیان

نامزدهای بهترین فیلم مستند ،
۱-تهران انار ندارد ساخته مسعود بخشی،
۲-خاطرات یک هفتاد و پنج ساله ساخته محمدرضا اصلانی ،
۳-سرزمین گمشده ساخته وحید موسائیان
۴- لیلی کجاست؟ ساخته محمد شیروانی

نامزدهای بهترین کارگردان مستند
۱- مسعود بخشی برای مستند تهران انار ندارد ،
۲-مهرداد اسکویی برای روزهای بی تقویم،
۳-محمود کیانی فلاورجانی برای زیستن،
۴-وحید موسائیان برای سرزمین گمشده ،
۵-کاوه بهرامی مقدم برای سفر در امتداد سرزمین کهن
۶-محمد شیروانی برای لیلی کجاست ؟

نامزدهای بخش تحقیق و پژوهش مستند نیز عبارتند از :
۱-پیروز کلانتری برای تهران ، چند درجه ریشتر ،
۲-محمدرضا اصلانی برای خاطرات یک هفتادو پنج ساله ،
۳-منوچهر طیاب برای دریای پارس ،
۴-امید بنکدار و کیوان علی محمدی برای سرخ،
۵-وحید موسائیان برای سرزمین گمشده
۶-محمدرضا درویشی برای لیلی کجاست ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سینمای ما - مراسم اختتامیه سه بخش مسلبقه بین الملل، معناگرا، سینمای آسیا، بین المذاهب با حضوروزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون سینمایی وزیر ارشاد، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در تالار وحدت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سایت "سینمای ما" در ابتدای این مراسم حسین پاکدل اجرای آن را بر عهده داشت، علیرضا رضاداد گزارش خود را از بخش های بین الملل و... جشنواره امسال ارائه داد و درباره اعطای جایزه مصطفی عقاد توضیحاتی را عنوان کرد. سپس گزارش تصویری از جشنواره فجر پخش شد.
در ادامه مراسم جوایز بخش مسابقه سینمای معناگرا با حضور وزیر ارشاد اهدا شد. سیمرغ های بلورین بهترین فیلمنامه به فیلم "زورگیر "از لهستان، بهترین کارگردانی به سینگیوس سوگماکانان کارگردان "دبیرستان شبانه روزی" از تايلند و بهترین فیلم به "پا برهنه تا بهشت" به تهیه کنندگی حبیب اله کاسه زا تعلق گرفت.
در ادامه مراسم کلیپ ویژه سال پیامبر و سپس کلیپ بزرگداشت ماریو مونیچلی پخش شد و با حضور عباس کیارستمی، عزت اله انتظامی و علیرضا رضاداد از این فیلمساز ایتالیایی تقدیر شد.
در بخش مسابقه بین المظاهر با تقدیر از "پا برهنه تا بهشت" و "آفتاب بر همه یکسان می تابد" سیمرغ بلورین به فیلم "سینه سرخ" به کارگردانی پرویز شیخ طادی اهدا شد.
در بخش مسابقه سینمای آسیا، سیمرغ های بلورین بهترین فیلمنامه به "پرستوی آبی" از کره جنوبی، بهترین کارگردانی به کیومرث پوراحمد برای "اتوبوس شب" و بهترین فیلم به "روزهای آتش" از ژاپن اهدا شد.
در ادامه مراسم، حسین صفار هرندی از همه اهالی سینما در سراسر دنیا تشکر کرد و گفت: پیوند محکم میان اندیشه و احساسات آنها محصولات نهایی را یک گام به پیش می برد.
وزیر ارشاد به سینماگران ایرانی که سال پرباری را رقم زدند، سلام و از آنان تشکر کرد.
پاکدل با اشاره به جایزه مصطفی عقاد گفت: از این پس این جایزه به فیلمی که ویژگی هی بعثت و زندگانی پیامبر را مورد توجه قرار دهد، تعلق می گیرد.
او از محمد رضا جعفری جلوه معاون سینمایی وزارت ارشاد، مجید مجیدی دعوت کرد که روی صحنه بیایند و جایزه مصطفی عقاد برای اولین بار به بهرام توکلی کارگردان "پا برهنه در بهشت" اهدا شد. این جایزه علاوه بر لوح تقدیر شامل پرچم طلایی حضرت رسول به وزن 500 گرم طلا است.
در بخش مسابقه بین الملل با حضور برخی ازداوران این بخش و امیر اسفندیاری مدیر امور بین الملل فارابی،دیپلم افتخار به فیلم کوتاه "بی گناهی" از فرانسه، سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه به شهرام مکری برای "محدوده دایره"، سیمرغ بلورین بهترین دستاورد هنری به "ملکه رودخانه محصول مشترک؟//؟ اهدا شد.
دیپلم افتخار به باران کوثری برای "خون بازی"، سیمرغ بلورین بهترین بازیگری به اولریش موهه بازیگر فیلم "زندگی دیگران" از آلمان تعلق گرفت.
شهرام مکری هنگام دریافت سیمرغ بلورین خود ازهیات داوران باکیده مدیر عامل، محمد مختاری مدیرتولید انجمن سینمای جوان ، آرش رصافی وشهسواری و احمدیان مسوولان بنیاد فارابی که امسال پشتیبان فیلم کوتاه در جشنواره فجر بودند، تشکر کرد.
باران کوثری پس از دریافت دیپلم افتخار گفت: خیلی هیجان زده ام که در مراسمی که این همه آدم بزرگ در آن حضور دارند، تشویق می شوم.
پس از این بخش کلیپ مربوط به 25 سال افتخار برای سینمای ایران و جوایز سینما در موزه سینما پخش شد.
در ادامه مراسم، جایزه ویژه هیات داوران بخش بین الملل به "آخرین روزهای سوفی شول از کشور آلمان، سیمرغ های بلورین بهترین فیلمنامه به "زندگی دیگران" از آلمان و بهترین کارگردانی به رخشان بنی اعتماد و محسن عبدالوهاب و بهترین فیلم به "زندگی دیگران" اهدا شد. رایزن فرهنگی سفارت آلمان هنگام دریافت این جایزه با اشاره به آغاز جشنواره برلین از امشب ، آرزو کرد، همین تعداد جایزه به فیلمهای ایرانی شرکت کننده در جشنواره برلین تعلق گیرد.
در پایان مراسم هم "زندگی دیگران" به نمایش گذاشته شد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من امشب فیلم پا برهنه در بهشت رو دیدم! من نمی دونم فیلمی که تو بخش معناگرا شرکت داده شده چرا دیگه تو بخش سینمای ایران شرکت داده شده! من هر چی فکر می کنم نمی فهمم این فیلم جایزه بهترین فیلم بین الملل رو برده؟ یه روحانی که میره به یه تعداد دیوانه کمک کنه اخرش خودش جزئی از اونها میشه!
یه فیلم ضعیف دیگه دیدیم

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
الان شبکه تهران داره مراسم اختتامیه بخش بین الملل رو نشون میده

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
خوب من فکر می کنم جایزه بهترین بازیگر زن برسه به باران کوثری برای خون بازی که واقعا قشنگ بازی کرد . مستندها رو هم که همه رو دیدم کارا خوب بود و نمی شه گفت کدوم جایزه می بره شاید تهران انار ندارد.
اخراجیها هم که طرف ما زرنگه می دونه فقط فیلم کمدیه که حتما فروش می کنه این بازیگرها هم که دوستمون گفتن چرا علت اول پول بعد خوب بعدش نورچشمی میشی دیگه .... تا بعد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من فکر میکردم حداقل یکی از بازیگران اخراجی کاندید بشن!
هم اکبرعبدی و هم امین حیایی خیلی خوب بازی کرده اند!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
کی فکرش رو میکرد روز سوم اینقدر تو کاندیداها بالا بیاد !
تازه از پنج شنبه اومده !
جالب بود

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
من فکر میکردم حداقل یکی از بازیگران اخراجی کاندید بشن!
هم اکبرعبدی و هم امین حیایی خیلی خوب بازی کرده اند!

سلام دوست من

به نظر من بازیگری موفق است که نقش جدیدی رو ارائه کند نه نقش های کلیشه ای قدیمی به نظر من هر دوی اینها همونی بودن که قبلا بودن امین حیایی که من فکر کردم دارم شارلاتان رو می بینم ..

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام دوست من

به نظر من بازیگری موفق است که نقش جدیدی رو ارائه کند نه نقش های کلیشه ای قدیمی به نظر من هر دوی اینها همونی بودن که قبلا بودن امین حیایی که من فکر کردم دارم شارلاتان رو می بینم ..

راستش من فیلم شارلاتان رو ندیدم اما تویه این فیلم صحنه هایی بود که من از بازیش خوشم اومد استیل راه رفتنش جالب بود به هر حال همیشه اونی که فکر میکنی همیشه اونی نیست که درسته! ;)

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین فیلم :
۱-فیلم اتوبوس شب به تهیه کنندگی مهدی همایونفر
۲-فیلم روز سوم به تهیه کنندگی علیرضا جلالی
۳-فیلم مینای شهر خاموش به تهیه کنندگی امیر شهاب رضویان .

نامزدهای بهترین بازیگر زن نقش مکمل :
۱-پانته‌آ بهرام برای بازی در فیلم بچه های ابدی
۲-بیتا فرهی برای بازی در فیلم خون بازی
۳-پریوش نظریه برای بازی در فیلم پاداش سکوت

نامزدهای بهترین بازیگر مرد نقش مکمل
۱-صابر ابر برای فیلم مینای شهر خاموش

مینای شهر خاموش ؟؟ ..!!! :eek:
من که البته روز سوم و اتوبوس شب رو ندیدم اما وقتی مینای شهر خاموش سوم شده باشه دیگه تا تهش معلومه که اولی و دومی چی بودن ... خدایی فیلم های امسال هیچ کدومشون چندان چنگی به دل نمیزد ...
سال به سال ... قربون پارسال !!
..
پریوش نظریه ؟؟ ... :eek:
تروخدا .. این اصلا سر جمع دو ثانیه توی پاداش سکوت بازی کرده بود که مکمل هم باشه ، تازه کاندید بهترین بازیگر زن نقش مکمل هم باشه ؟؟
..
اما این صابر ابر رو خوب گفتن ... واقعا خوب بازی می کرد

Alfredo Pacino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
فیلم Pan's Labyrinth (الهه هزارتوی جنگل) رو کدوم سینما نشون داده یا قراره نشون بده؟
من توی لیست برنامه ها اسم این فیلم رو پیدا نکردم اما تو دفترچه فیلم ها اسم این فیلم بود.
؟!!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سینمای ما- به گزارش خبرنگار سایت "سینمای ما" نشست مطبوعاتی "اخراجیها" پس از نمایش فیلم در سینما فلسطین برگزار شد و مهدی کرم پور اجرای این جلسه را بر عهده داشت. بخش هایی از حرف های این جلسه را در اینجا می خوانید:

مسعود ده نمکی:
- 20 سال پیش با این آدم ها زندگی کردم و خاطرات آنها را ساختم.
- از همه بازیگرانم عذرخواهی می کنم، شاید اگر در فیلم دیگری این بازی ها را داشتند، مورد توجه قرار می گرفت. یقین دارم در عالم هنر هم مانند سیاست باند بازی حاکم است. حیف شد که بازی ها و زحمت هنرمندان این فیلم دیده نشد.
- دموکراسی که می گویند یعنی همین. هر چه که مردم خوششان می آید، روشنفکران آن را مردود می کنند.
- مردم از فیلم جنگی بدشان نمی آید. از کلیشه های این فیلم ها خوششان نمی آید. کسانی فیلم های جنگی ساخته اند که آدم های جنگ را نمی شناختند و زیر کولر گازی می نشستند و می نوشتند. نگاه آنان کلیشه ای بود. در جبهه ترس کنار شجاعت، پیروزی کنار شکست، و عشق کنار تنفر بود. آدم های جنگ فرشته یا هرکول نبودند.
- اگر کسی قبل از من این فیلم را می ساخت، هیچوقت وارد حوزه سینمای دفاع مقدس نمی شدم.
- این فیلم افتخاری برای سینمای ایران است. آقای جعفری جلوه به همراه خانواده اش تا ساعت یک نصفه شب پشت در سینما برای دیدن این فیلم ایستاده بودند.
- فیلمنامه بیش از ده بار در طول دو سال بازنویسی شد.
- نباید بازیگران را محدود کرد. در لحن و اجرای نقش باید دست بازیگر را باز گذاشت. تا جایی که فضا اجازه می داد در بیان دیالوگ ها آزاد بودند.
- من باز هم با آدم هایی مانند شریفی نیا (شخصیتش در فیلم اخراجی ها) مشکل دارم. همان حرف هایی را که داد می زدم، نوشتم و همان چیزهایی را که می نوشتم، فیلم ساختم.
- روزنامه نگاری و فیلمسازی برای من وسیله است نه هدف. اینها شغل من نیستند که روتین و روزمره شوند.
- من به داوران اعتراضی ندارم. از اول به آقای کاسه ساز گفتم این فیلم را در جشنواره شرکت ندهید. تقصیر آقای کاسه ساز شد.برای ساخت فیلم هزاران مشکل داشتیم. آقای کاسه ساز گفته اند این چیزها را نگو، اما من می گویم. همه را برای کار در این فیلم تخریب کردند. به آقای شریفی نیا گفتند با من کار نکند. به او گفتند تو چماق دار شده ای به من گفتند لیبرال شده ام.
- با این فیلم پوز متحجران و روشنفکران با هم خورد.
- باید فیلم را از همان ابتدا از بخش مسابقه خارج می کردیم. در بخش مسابقه فیلم اولی ها هم "اخراجی ها" حضور دارد. اگر در این بخش به من جایزه بدهند در جهت حمایت از بازیگران این جایزه را نخواهم گرفت.
- به فیلمسازان اولی می گویم که به من نگاه نکنید. طی کردن مراحل برای هر فیلمسازی لازم است. در ساختار باید تجربه داشته باشید.وظیفه دولت است که از فیلمسازان فیلم اولی حمایت کند. سینمای دیجیتال ریسک پذیری را بیشتر می کند.
- من در حال نگارش کتاب 50 جلدی از خاطرات 15 هزار آزاده هستم.
- ( در حالیکه عکس 3 در 4 یکی از شهدای جنگ را نشان می داد) مجید سوزوکی فیلم من، شهید مجید خدمت است. می خواهند این افراد را از تاریخ دفاع مقدس بیرون کنند. شما شهید آوینی کلیشه شده را می شناسید. او عاشق شده، روشنفکری را تجربه کرده تا در آخر سید اهل قلم شده اما الان در خط قرمز است.
- قبل از اینکه وارد مرحله ساخت فیلم شوم، فیلمنامه را به فیلمسازان مطلوب خودم دادم. مجبور شدم به تنهایی کارگردانی کنم. هیچکس حاضر نشد، مشاور کارگردانی به من بدهد.
- از کسی گله ندارم. اگر جایزه هم می دادند، نمی گرفتم. به بقیه عوامل فیلم ظلم کردند. این فیلم رنگ و بوی خاصی دارد و یک کار جدید است. هیچوقت در فیلم های جنگی از رنگ سربی در طراحی فضا و صحنه استفاده نشده. - برای ما همین بس که اخراجی واقعی هستیم. این همان استقلال است. تمام شصیت های فیلم نماینده یک طبقه بودند.
- این قصه را در ابتدا سعید دولی خانی و منوچهر هادی خواندند، اما احساس کردم آنها با فضای جنگ آشنا نیستندو داستان را به سمت یک فیلم اجتماعی می برند. به یوسفعلی میرشکاک گفتم من یک رمان از تو می خواهم امابا نوع نگاه ایشان فیلمنامه به سمت عرفان محض رفت. قرار نبود آنها فیلمنامه بنویسند، فقط می خواستم دیدگاه های آنها را اخذ کنم. در بخش طنز مشکل داشتم. فکر می کردم باید بیشتر به آن پرداخت شود. از پیمان قاسم خانی دعوت کردم و ایشان نقطه نظرات خودشان را آوردند. قصد منن این بود که تعداد زیادی در این پروژه شرکت داشته باشند.

حبیب اله کاسه ساز:
- ساخت فیلم های جنگی نسبت به فیلم های آپارتمانی پر هزینه است. تهیه امکانات نظامی سخت است. مبلغ قابل توجهی در حدود 500 تا 600 میلیون تومان هزینه شد. این پروژه با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ساخته شد. از جناب صفار هرندی، جعفری جلوه، ارتش جمهوری اسلامی، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، شهرک سینمایی دفاع مقدس و.. تشکر می کنم.
- نسل سومی ها با دفاع مقدس ارتباط نداشتند. خیلی سخت است که فیلمی بسازیم که نسل حاضر با دفاع مقدس ارتباط برقرار کند. به تصویر کشیدن فرهنگ دفاع مقدس، تکلیف است.

محمد رضا شریفی نیا:
- خوشحالم که این پروژه به کمال رسید.استقبال اینچنینی از یک فیلم دفاع مقدس در تاریخ سینمای ایران بی سابقه بوده. و این موضوع نشان می دهد که مردم ما تشنه لحظاتی هستند که در سینمای ایران به آنها کمتر پرداخته شده است.
- دوست داشتم برخی از شخصیت ها را در این فیلم تکرار کنم و ادامه بدهم. برخی از شخصیتهای فیلم در بعضی از موقعیت ها منحصر به فرد هستد.
- به اصرار آقای ده نمکی این نقش را بازی کردم، علاقمند نبودم که این نقش را بازی کنم. به خاطر ایشان بازی کردم.
- بخشی از فیلم در حدود 50 دقیقه حذف شده است. به دلیلی اینکه در سینمای ایران فیلمی نداریم که 150 دقیقه باشد، این بخش ها را حذف کردیم. در ادامه فیلم خبرنگاری که خانم مریلا زارعی نقش آن را بازی می کنند به دنبال شهدا و افرادی که در این جبهه حضور دارند می رود و سرنوشت آنها را پیگیری می کند. این فیلم بسیار زیبا است و امیدوارم شرایط نمایش آن فراهم شود.

اکبر عبدی:
- 500 تومان دادم که به سربازی نروم.
- بچه های گروه همه شوکه هستند که نامشان در میان نامزدها نیست.
- جایزه اصلی را از دست تماشاگران می گیریم. - مسعود ده نمکی برخلاف جثه اش، آدم وزین، آرتیست و سرشار از اعتماد به نفس بود.
- اگر با آقای ده نمکی مشکل دارند، به ما چه ربطی دارد. می خواهند یک مخلباف دیگر درست شود. چرا انقدر غریبه با همکار و دوستشان رفتار می کنند. این فیلم در تمام سالن هایی که به نمایش درآمده، سانس فوق العاده داشته است. با مسعود ده نمکی غرض ورزی دارند.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
مینای شهر خاموش ؟؟ ..!!! :eek:
من که البته روز سوم و اتوبوس شب رو ندیدم اما وقتی مینای شهر خاموش سوم شده باشه دیگه تا تهش معلومه که اولی و دومی چی بودن ... خدایی فیلم های امسال هیچ کدومشون چندان چنگی به دل نمیزد ...
سال به سال ... قربون پارسال !!
..
پریوش نظریه ؟؟ ... :eek:
تروخدا .. این اصلا سر جمع دو ثانیه توی پاداش سکوت بازی کرده بود که مکمل هم باشه ، تازه کاندید بهترین بازیگر زن نقش مکمل هم باشه ؟؟
..
اما این صابر ابر رو خوب گفتن ... واقعا خوب بازی می کرد
بدرترین جشنواره که در عمرم تجربه کردم امسال بود!
اون از اون برنامه ریزی شون و فیلمهاشون اینم از انتخاب و داوری
منم می خوام روز سوم رو ببینم ! چون بفهمم که چی داشته که برای 12 جایزه کاندیدا شده!
من فکر میکنم این روز سوم چندتا سیمرغ بگیره! به نظر میاد عجیب به دل هیات داوران نشسته!
سیمرغ بازیگر زن هم به احتمال خیلی زیاد میرسه به باران کوثری ! چون دو نفر دیگه قبلا سیمرغ گرفتن
از طرفی باران کوثری برای دو فیلم کاندیدا شده!
صابر ابر رو من هم موافقم!
هر چند اگر ادمهای بزرگ سینما امسال تو جشنواره بودند این فیلمها اصلا جایی بین کاندیدا ها نداشتن!
سالهای قبل روز اخر فیلم منتخب جشنواره رو نشون میدادن! امسال از 13 بهمن شروع کردن که اونم بی خیال بشن!

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
ميخواي براي چي روز سوم رو ببيني؟اين داوران جشنواره اشغال ترين ها رو انتخاب ميكنند نه بهترين...
امسال هم كه فقط فيلم و سنتوري و داريوش مهرجويي توش بود اين فيلم هم بعد حذف يك ساعت و نيم از فيلم يك ساعت و سي و يك دقيقه اون يه دقيقش هم بعد كلي دنگ و فنگ گذاشتن...
امسال درپيت ترين جشنواره بود...
اصلا تو نظرسنجي هاي مردم فيلم سنتوري رو نذاشتن...

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
"سنتوري" فيلم برگزيده تماشاگران در روز هشتم جشنواره

در هشتمين روز شمارش آراي مردمي، فيلم سنتوري با ‪۸۸/۶۵‬درصد، "اخراجي‌ها" ساخته مسعود ده‌نمكي با ‪۸۸/۴۱‬درصد و "روز سوم" ساخته محمد حسين لطيفي با ‪۷۷/۶۷‬ درصد از آراي تماشاگران، در رتبه‌هاي برگزيده تماشاگران قرار گرفته است.

همچنين براساس شمارش آراي مردمي، فيلم "خون بازي" از رخشان بني‌اعتماد با ‪۷۲/۵۶‬درصد، "اتوبوس شب" ساخته كيومرث پوراحمد با ‪۷۰/۲۴‬درصد و "پاداش سكوت" با ‪۶۸/۲۱‬درصد در رتبه‌هاي بعدي جاي گرفتند.

فيلم "رييس" ساخته مسعود كيميايي نيز با ‪۶۷/۳۲‬درصد ، "بچه‌هاي ابدي" ساخته پوران درخشنده با ‪۶۰/۴۰‬درصد،"پارك وي"ساخته فريدون جيراني با ‪۵۱/۰۵‬ درصد، "دست‌هاي خالي" ساخته ابوالقاسم طالبي با ‪۵۰/۴۳‬درصد و "پا برهنه در بهشت" ساخته بهرام توكلي با ‪۵۰/۳۳‬درصد از آرا،فيلم‌هاي برگزيده مردمي روز هشتم جشنواره هستند.

دربخش فيلم‌هاي غيرايراني فيلم، "آخرين روزهاي سوفي شول" با ‪۴۴/۶۲‬درصد ، "مرد حصيري" با ‪۲۵/۲۰‬درصد آرا، "بخشودگي" با ‪۲۳/۵۵‬درصد، "زندگي ديگران" با ‪۲۱/۲۸‬درصد و"هتل هاراباتي" با ‪۱۸/۴۰‬درصد در رده‌هاي اول تا هشتم قرار دارند.

منبع: ايرنا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امشب رفتم فیلم اقلیما رو ببینم اما فیلم بسیار بسیار مزرخف قاعده بازی رو دیدم!
فیلمی با کلی بازیگر اما کاملآ بی محتوا!
خب چند ساعتی تلف شد!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
امشب رفتم فیلم اقلیما رو ببینم اما فیلم بسیار بسیار مزرخف قاعده بازی رو دیدم!
فیلمی با کلی بازیگر اما کاملآ بی محتوا!
خب چند ساعتی تلف شد!
جدا قاعده بازی این قدر بد بود؟
اصلا از معتمدی انتظار نداشتم! فکر می کردم کمدی خوبی شده باشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من دیشب اتوبوس شب کیومرث پوراحمد رو دیدم! برای من که یه فیلم درست و حسابی ندیده بودم خوب بود
در کل فیلمی بود که ارزش یک بار دیدن رو داشت! نگاه جدیدی به جنگ داشت که حول مسائل انسانی و عاطفی میگشت تا خود جنگ ! در کل خوب بود

بالا