liyapeng
کاربر فعال تاریخ
به نظر من هم خيلي ها در اين جشنواره به حقشون نرسيدن ................
فیلمش هم خوب بود ارزشش رو داشت . ولی تو همون سبک و سیاق بقیه فیلمهاش از جمله سربازهای جمعه بود.
تنها عیبی که داشت این بود که یه جاهایی اصلا صدا نداشت البته خیلی نبود ولی همونم حالگیری بود.
همین ها همش یعنی فیلم خوبی نبوده و ارزش حتی یک بار دیدن رو هم نداره ...
همون " حکم " برای هفت پشت سینمای ایران بسه ...
مسعود خان ده نمکی هم گرد و خاک کردن در مراسم اختتامیه!
بلاخره این مراسم خشک و .... یه حرکتی کرد!
به هر حال یاده مایکل مور و اسکار افتادم!
سیاسیت ما عین سینمای ماست
این رو دیروز برادر مسعود گفت به نظرم خیلی آشناس جایه دیگه ای هم شنیدم!؟
اون هم چون مسعود ده نمکی بوده چیزی نگفتند( از خودشونه به کسی نگی :f34r: ) به حالتهای حرف زدنش توی عکسها دقت کنید انگار مثل روزهای قدیم خدمتش داره یه جمعی رو به هم میزنه و براش هم فرقی نمی کنه کی اونجا هست.بعید نبود اگه یار غارش دکترالله کرم هم فیلمنامه نویس فیلمش بود با نوچه هاشون مراسم رو به خاک و خون می کشیدند
مایکل مور هم جونوریه مثل مسعود ده نمکی. هردوشون هم از توبره می خورند وهم از آخور . با آزادی و امکانات تمام حرفشونو میزنند بعد به عدم احقاق حقشون اعتراض میکنند.
فیلمهای مستندی که ده نمکی ساخته اگه هر کس دیگه ای ساخته بود توقیف و منهدم میشد.
اقا این مطلبی که نوشتی درباره کدوم جشن هست ؟مثل اینکه دعواها سر نتایج جشنواره هنوز تمام نشده و دوستمون گوله نمک هم هنوز داره هر جا میرسه می گه من نه ولی بازیگرام باید جایزه می گرفتن ....
اینم یکی از موارد
ده نمكي: بايد يكي باشد كه سر به سر مسئولين بگذارد
- مريلا زارعي در هنگام دريافت جايزه ويژهاش ضمن ابراز خرسندي از حضورش در مراسم تجلي اراده ملي گفت: دليل اصلي حضور من فقط عنوان اين جشن است. من به عنوان معترض جشنواره فيلم فجر و به نمايندگي گروه فيلم دستهاي خالي كه به واقع دست خالي به خانه رفت و ديده نشد جايزه را دريافت ميكنم و از داوران اين بخش سپاسگذارم و جايزه نقدي را به خانواده زندانياني تقديم ميكنم كه دستانشان خالي و كوتاه است. هميشه به خاطر شما مخاطبان سينما كار كردم و از اين به بعد هم براي شما و تشويق شما كار ميكنم ما هر آنچه داريم از شما داريم ما را تنها نگذاريد.
- مسعود دهنمكي كارگردان فيلم بحث برانگيز اخراجيها در حاليكه براي دريافت جايزه موسسه گل آقا روي صحنه ظاهر شد گفت: من طنز را از مرحوم صابري آموختم او در مجله خود و ما در مجله خودمان در دو قطب كار ميكرديم ولي هيچوقت درگير نشديم. اگر او اينجا بود حتما در رابطه با جشنواره يك كاريكاتور ميكشيد. اكنون بيش از هميشه جاي خالي او را احساس ميكنم بايد يكي باشد كه سر به سر مسئولين بگذارد.
وي كه صحنه را ترك كرده بود دوباره به صحنه آمد و گفت: شما با ديدن اخراجيها 2 ساعت خنديديد و 10 دقيقه گريه كرديد كه در آن اكبر عبدي، محمدرضا شريفينيا، امين حيايي نقش بسزايي داشتند.
- كارگردان فيلم روز سوم، محمد حسين لطيفي كه چندبار براي دريافت جايزه به روي سن ميآمد، هنگام دريافت جايزهاش گفت: من بعد از 24 سال فعاليت در سينما و 11 سال كارگرداني اولين بار وارد جشنواره فيلم فجر شدم. اگر بعضي دوستان ناراحت هستند انشاءا.... از سال ديگر نيستم.
- عليرضا رضا داد مدير بنياد سينمايي فارابي در انتهاي مراسم به روي صحنه آمد و خطاب به رخشان بنياعتماد و محمد حسين لطيفي گفت: از شما ميخواهم كه در يك سالن نمايش كه هزينهاش را من پرداخت ميكنم فيلمهاي خون بازي و روز سوم را براي خانم مريلا زارعي نمايش دهيد تا تفاوت بازي باران كوثري را در اين دو فيلم ببيند.
اقا این مطلبی که نوشتی درباره کدوم جشن هست ؟
مریلا زارعی جایزه چی رو گرفته ؟
من که نفهمیدم چی به چی شده؟
:lol: خیلی جواب خوبی بود من نمیدونم بعضی ها دنبال چی هستند تو این سینما!- عليرضا رضا داد مدير بنياد سينمايي فارابي در انتهاي مراسم به روي صحنه آمد و خطاب به رخشان بنياعتماد و محمد حسين لطيفي گفت: از شما ميخواهم كه در يك سالن نمايش كه هزينهاش را من پرداخت ميكنم فيلمهاي خون بازي و روز سوم را براي خانم مريلا زارعي نمايش دهيد تا تفاوت بازي باران كوثري را در اين دو فيلم ببيند.
«اطيابي» داوران را مورد خطاب قرار داد و اظهار داشت: عزيزان داور! شما با عدم اعلام نامزدي به تعداد مرسوم هر ساله ميخواستيد بگوييد كه سينما را شما بالاتر از اين كه هست ميبينيد و اين عمل واكنشهايي دارد كه بايد تحمل ميكرديد و همانطور كه انتظار داريد كسي به داوري شما اعتراض نكند شما هم به اين واكنشها اعتراضي نميكرديد.
نكته جالبتر اينكه شما قرار نبوده در هنگام داوري آثار حاضر در جشنواره به ارزيابي سينماي ايران بپردازيد بلكه وظيفه شما انتخاب بهترينها از ميان آثار موجود بوده است.وقتي ميگوئيد حتي آثار منتخب هم از ديد شما با گذشت از شتاب زدگيهاي توليد بوده است، معنياش چيست؟ مگر نقايص ديگر آثار را نميتوانستيد با گذشت از شتابزدگيهايشان انتخاب كنيد؟ چرا كه بيشتر آثار براي رسيدن دچار شتابزدگي بودند.
وي در انتها آورده است: به هر حال باشد كه براي آثار سينمايي ايران، داوراني مركب از صاحبنظران ايراني و جهاني بيايند و در اين محدوده پر تنش، ارتباطات، بر داوري سايه نيندازد. اعضاي هيات داوران باور بفرمائيد كه «تا نباشد چيزكي ...» علياي الحال آقايان قطعا رد نميكنند كه در جمع سينماگران كشور، اگر نه برتر از ايشان، كساني حتما در رتبه آنان هستند و با چنين هم قطاراني در ميان سينماگران ميتوان داوري را به نوعي مورد داوري قرار داد.
مثل اینکه قضیه فوتبالی شد داور از اونور بیاریم
درسته ببخشید! دقیق نشده بودم!مريلا زارعي در هنگام دريافت جايزه ويژهاش ضمن ابراز خرسندي از حضورش در مراسم تجلي اراده ملي . شاید باید اون موقع بولد می کردم ولی خبر کلی رو بخونید. جایزه مریلا زارعی رو براتون برجسته کردم .
مراسم تجلي اراده ملي با معرفي برگزيدگان سازمانها و نهادهاي مختلف كشور در جشنواره بيست و پنجم فيلم فجر برگزار شد.
با حضورنماينده ارگانهاي دولتي بخشي از جوايز به منتخبين جشنواره ارائه شد كه عبارتند از :
- دفتر امور بانوان ضمن تقدير از تلاش سازندگان فيلم بچههاي ابدي و خون بازي جايزه خود را كه عبارت است ازلوح تقدير و 10 سكه بهار آزادي به فيلم روز بر ميآيد به عنوان بهترين فيلم به تهيهكنندگي سعيد شاهسواري تقديم كرد.
- قوه قضاييه ضمن تقدير از فيلمهاي خون بازي، قفل ساز، دستهاي خالي و پاپيتال جايزه ويژه خود راكه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به مريلا زارعي براي بازي در فيلم دستهاي خالي به كارگرداني ابوالقاسم طالبي اهداء كرد. - هيات داوران جشنواره روستا ضمن قدرداني از كارگردان فيلم ميناي شهر خاموش جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به فيلم روز باران ساخته اسماعيل براري تقديم كرد.
- مؤسسه ناجي هنر همچنين جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم قفل ساز به كارگرداني غلامرضا رمضاني اهداء كرد.
- وزارت نفت و سازمان بهينه سازي مصرف سوخت كشور جوايز خود راضمن تقدير از سه فيلم ميناي شهر خاموش، پايان راه و دستهاي خالي به شرح زير اعلام كرد:
1- با سپاس ويژه از سيبيل مردونه جايزه اول را به فيلم پاداش سكوت ساخته مازيار ميريكه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است اهداء كرد.
2- با سپاس ويژه از فيلم قفل ساز و آخرين ملكه زمين جايزه دوم را به فيلم آرامش در ميان مردگان ساخته مهرداد فريد كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است اهداء نمود.
3- با سپاس ويژه از فيلم گناه من جايزه سوم را به فيلم پابرهنه در بهشت ساخته بهرام توكلي كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است تقديم كرد.
- مؤسسه فرهنگي هنري گل آقا ضمن تقدير از فيلم قاعده بازي جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و3 سكه بهار آزادي است به فيلم اخراجيها به كارگرداني مسعود ده نمكي تقديم كرد.
- شركت مترو جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به سه فيلم سنتوري ساخته داريوش مهرجويي، قفل ساز به كارگرداني غلامرضا رمضاني و ساعت 25 به كارگرداني مسعود آب پرور اهداء كرد.
- دفتر آموزش و فرهنگ پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و 8 سكه بهار ازادي است به دو فيلم خون بازي ساخته رخشان بني اعتماد و اخراجيها به كارگرداني مسعود ده نمكي اهداء كرد.
- سازمان توسعه فناوري نانو جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم ميناي شهر خاموش ساخته امير شهاب رضويان تقديم كرد.
- شركت برق توانير جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم تك درختها ساخته سعيد ابراهيميفر تقديم كرد.
در ادامه اين مراسم جعفري جلوه معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره اين مراسم گفت: سينماي ايران عزمي جزم دارد براي نقش كه بر عهده او قرار دارد. اين راه، مسير و برنامه را براي سينماي ايران تجويز، ترسيم وگوشزد ميكند. حضور اهالي علم، فرهنگ و اقتصاد و عرصههاي گوناگون فعالان موثر اين كشور در راه توسعه و تعالي به گونهاي ويژه به چشم ميرسد.
وي عنوان كرد: اينجا به واقع محل تلاقي نيازهاي كشور، هنر صنعت رسانه سينما است. فرصت با شكوهي براي آگاه شدن و بهره گرفتن است.اين سينما نيازمند فضا است، فضايي فرهنگي هنري وهويت بخش در اين عرصه از فعاليتها بيش از هر عرصه ديگري لازم است. اگر فضا انگيزه بخش باشد اهالي اين وادي اين را را ميروند وكمتر نيازمند اشاره، نشانه هستند.
جعفري جلوه درباره حضور فيلمهاي ايراني در جشنواره خارجي افزود:حضور ما در جشنوارههاي جهاني ارزشمند است. اما اوج هنر آنجاست كه براي مخاطب اصلي خود در كشور به نمايش درآيد و دور نيست زمانيكه به اين توفيقات برسيم.
وي گفت:اگر بر حقوق فردي ما چشمي بسته شده و بزعم ما حقي ادا نشده به ديلي منافع جمعي و منفعت ملي كه رونق سينماي ايران است رفتاري آموزندهتر داشته باشيم قطعه پسنديدهتر است و براي سرنوشت اين سينما پسنديدهتر است.
در ادامه جوايز ديگر ارگانها به شرح زير اعلام شد:
- وزارت آموزش و پرورش جوايز خودر ا كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلمهاي دستهاي خالي ساخته ابوالقاسم طالبي و فيلم اتوبوس شب به كارگرداني كيومرث پوراحمد اهداء كرد.
همچنين اين سازمان پروانه حمايت خود را به فيلمهاي قفل ساز، سينه سرخ ،پا برهنه در بهشت و گوشواره اهداء نمود.
هيات داوران به نمايندگي از سازمان استثنايي وزارت آموزش و پرورش از پوران درخشنده به خاطر ساخت فيلم بچه هاي ابدي تقدير به عمل آورد. همچنين انجمن اولياء و مربيان اين سازمان نيز از فيلم خون بازي تقدير كرد.
- سازمان امور مالياتي كشور جايزه ويژه خود را به فيلم ميناي شهر خاموش ساخته امير شهاب رضويان كه شامل لوح تقدير و30 سكه بهار آزادي است تقديم كرد.
- مجمع فيلم و عكس دانشجويان جايزه خود را كه شامل لوح تقديرو7 سكه بهار آزادي است به فيلم خون بازي ،پابرهنه در بهشت اهداءكرد.
هيات داوران اين بخش جايزه بهترين فيلمنامه را كه شامل لوح تقدير و6 سكه بهار آزادي به ميناي شهر خاموش تقديم كرد.
- ستاد امر به معروف ونهي از منكر جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم پابرهنه در بهشت ساخته بهرام توكلي اهداء كرد.
- هيات داوران ارتش جمهوري اسلامي جايزه ويزه خود را كه شامل لوح تقدير و 3 سكه بهار آزادي است به عبدالرضا اكبري براي بازي در فيلم اخراجيها اهداء كرد.
- بنياد شهيد و امور ايثارگران جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است يه دو فيلم سينه سرخ و دستهاي خالي اهداء كرد.
- سازمان بهزيستي كشور ضمن تقدير از فيلمهاي گوشواره و خون بازي جوايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم بچههاي ابدي اهداء كرد.
- سازمان **** پزشكي كشور ضمن قدرداني از فيلم خون بازي جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و 10 سكه بهار آزادي است به فيلم ميناي شهر خاموش تقديم كرد.
-وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10سكه بهار آزادي است به فيلم خون بازي اهداء كرد.
- سازمان ورزشي شهرداري تهران 10كارت طلايي ورزش هر كدام به اعتبار يك ميليون تومان به محسن علي اكبري تهيهكننده فيلم پاداش سكوت اهداء كرد.
- سازمان تجارت نوين پارسيان لوح تقدير و جايزه خود را به دبير مسابقه مواد تبليغي امير عابدي اهدا كرد. البته اين جوايز به كانديدهاي اين بخش اهداء ميشود.
- انجمن مديران توليد جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به مديران توليد شش فيلم خون بازي، روز سوم، اتوبوس شب،مخمصه،پاداش سكوت و سنگ،كاغذ و قيچي اهداء كرد.
- رئيس سندروم دان ايران جايزه ويژه خود را كه شامل 10 سكه بهار آزادي و لوح تقدير را دو بازيگرنوجوان فيلم قفل ساز (فاطمه خدادادي و محمد نظري ) اهداء كرد.
همچنين اين مركز از علي احمدي بازيگر فيلم بچههاي ابدي با 10 سكه بهار آزادي و لوح تقدير، قدرداني كرد.