• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
به نظر من هم خيلي ها در اين جشنواره به حقشون نرسيدن ................

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
خوب من دیدم کسی راجع به رئیس مسعود کیمیا یی چیزی نگفته خواستم بگم شیراز روز قبل از اختتامیه تو سانس فوق العاده سینما سعدی اکرانش کردن.
یه 2-3 ساعتی معطل شدم کلی هم له و لورده شدم تا بلیط گیرم اومد.
فیلمش هم خوب بود ارزشش رو داشت . ولی تو همون سبک و سیاق بقیه فیلمهاش از جمله سربازهای جمعه بود.
تنها عیبی که داشت این بود که یه جاهایی اصلا صدا نداشت البته خیلی نبود ولی همونم حالگیری بود.

ضمنا داستان جالبی داشت. همین

ساعت 1 رسیدم خونه :)

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فیلمش هم خوب بود ارزشش رو داشت . ولی تو همون سبک و سیاق بقیه فیلمهاش از جمله سربازهای جمعه بود.
تنها عیبی که داشت این بود که یه جاهایی اصلا صدا نداشت البته خیلی نبود ولی همونم حالگیری بود.

همین ها همش یعنی فیلم خوبی نبوده و ارزش حتی یک بار دیدن رو هم نداره ...
همون " حکم " برای هفت پشت سینمای ایران بسه ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
همین ها همش یعنی فیلم خوبی نبوده و ارزش حتی یک بار دیدن رو هم نداره ...
همون " حکم " برای هفت پشت سینمای ایران بسه ...

کیمیایی به تکرار خودش خیلی علاقه داره
فکر کنم کامپیوتر خونده چون از پدید Copy/Paste خیلی استفاده میکنه

esool

Registered User
لایک‌ها
6
من یه سوال دارم
توی اختتامیه پرویز پرستویی از این که بعد از حرف های ده نمکی گفت خداوند به همه ما صبر بده منظور خاصی داشت؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
مسعود خان ده نمکی هم گرد و خاک کردن در مراسم اختتامیه!
بلاخره این مراسم خشک و .... یه حرکتی کرد!
به هر حال یاده مایکل مور و اسکار افتادم!
سیاسیت ما عین سینمای ماست
این رو دیروز برادر مسعود گفت به نظرم خیلی آشناس جایه دیگه ای هم شنیدم!؟
73.gif

اون هم چون مسعود ده نمکی بوده چیزی نگفتند( از خودشونه به کسی نگی :f34r: ) به حالتهای حرف زدنش توی عکسها دقت کنید انگار مثل روزهای قدیم خدمتش داره یه جمعی رو به هم میزنه و براش هم فرقی نمی کنه کی اونجا هست.بعید نبود اگه یار غارش دکترالله کرم هم فیلمنامه نویس فیلمش بود با نوچه هاشون مراسم رو به خاک و خون می کشیدند
مایکل مور هم جونوریه مثل مسعود ده نمکی. هردوشون هم از توبره می خورند وهم از آخور . با آزادی و امکانات تمام حرفشونو میزنند بعد به عدم احقاق حقشون اعتراض میکنند.
فیلمهای مستندی که ده نمکی ساخته اگه هر کس دیگه ای ساخته بود توقیف و منهدم میشد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اون هم چون مسعود ده نمکی بوده چیزی نگفتند( از خودشونه به کسی نگی :f34r: ) به حالتهای حرف زدنش توی عکسها دقت کنید انگار مثل روزهای قدیم خدمتش داره یه جمعی رو به هم میزنه و براش هم فرقی نمی کنه کی اونجا هست.بعید نبود اگه یار غارش دکترالله کرم هم فیلمنامه نویس فیلمش بود با نوچه هاشون مراسم رو به خاک و خون می کشیدند
مایکل مور هم جونوریه مثل مسعود ده نمکی. هردوشون هم از توبره می خورند وهم از آخور . با آزادی و امکانات تمام حرفشونو میزنند بعد به عدم احقاق حقشون اعتراض میکنند.
فیلمهای مستندی که ده نمکی ساخته اگه هر کس دیگه ای ساخته بود توقیف و منهدم میشد.

خیلی با نظرت مخالف نیستم!
البته نه با مصداقهایی که گفتی!
اما فکر کنم بدون مستند پر سر و صدای برادر ده نمکی توقیف هست و از طریق شبکه غیر مجاز به دست عموم مردم رسیده

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
منظورش این بود با این لمپنی که وارد سینما شده خدا به ما صبر بده!

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
شاهكار
نگاهی به فیلم « سنتوری »

در زندگی فیلم هایی هست كه مثل « ساز « روح را آهسته و نه در انزوا، می نوازند و جلا می دهند،این فیلمها غالباً آنچنان وجودت را تسخیر می كنند كه هنگام خروج از سالن تاریك سینما، خودت را در تاریكی دیگری به نام دل اسیر می بینی . تو دیگر از آن خودت نیستی، فكرت و ذهنت آنقدر درگیر فیلم و آدمهایش شده است كه دیگر این جهان و آدمهایش را به هیچ می انگاری و پوچ می بینی!
سنتوری از آن دست فیلم هاست،شاهكار دیگری از كارگردان شاهكار سینمای ایران،داریوش مهرجویی!كارگردانی كه در طول تمامی این سالها هر بار به نوعی غافلگیرمان كرده است. كارگردانی كه می داند چه بسازد كه شگفت زده،گیج و دیوانه مان كند.
سنتوری قصه ی خواننده و نوازنده ی مشهور و چیره دستی است كه اعتیاد او را از پای در می آورد و او را روانه ی آشغالدونی ها می كند. داستان دردناك مردی كه به تدریج از عشق آسمانی اش « سنتور » فاصله می گیرد و عاشق شیطانی به نام « دوا » می شود.
اگر « مهمان مامان » خاطره ی اجاره نشین ها را در یاد ها زنده می كرد، سنتوری به شدت یادآور « هامون » است، هامون مدل 85. علی سنتوری همان سرگشتگی ها، تنهایی ها، خل بازی های حمید هامون را تجربه می كند و به دنبال یك راه گریز است.او عاقبت راه گریز را در « دوا » می یابد و به تدریج همه چیزش را بر باد می دهد.اعتیاد همسرش،هانیه را از او می گیرد، دوستانش را از او دور می كند و دردناكتر از همه اینكه سنتورش را از او جدا می كند تا جایی كه او سنتور را به زمین می اندازد و می گوید: « تو چی میگی تو بغل من؟ هرچی كشیدم از دست توئه! »
علی بدبخت، علی تنها و علی پرغم كه روزگاری با صدایش و با نوای سنتورش آدمها را به وجد می آورد ،حالا تنهای تنها در میان كارتن خواب ها سر می كند و در میان آشغال ها به دنبال غذا می گردد.
سكانس سوسیس سرخ كردن علی و آمدن تدریجی فقرا و شریك شدن آنها در غذای ساده ی او، به همراه موسیقی بی نظیر اردوان كامكار و صدای دلنشین محسن چاوشی در ترانه ی سنگ صبور، یكی از فوق العاده ترین صحنه های فیلم است. از آن سكانس های خیره كننده ای كه كاركرد هماهنگی میان صدا و تصویر را به زیبایی به معرض نمایش می گذارد.

رفیق من سنگ صبور غم هام / به دیدنم بیا كه خیلی تنهام
هیشكی نمی فهمه چه حالی دارم/ چه دنیای رو به زوالی دارم
مجنونم و دلزده از لیلی ها/ خیلی دلم گرفته از خیلی ها
نمونده از جوونی هام نشونی/ پیر شدم پیر تو ای جوونی

مهرجویی حتی در این تلخ ترین اثرش هم دلش نمی آید كه ناامید رهایمان كند. بازگشت شكوهمند علی سنتوری به زندگی و آشتی دوباره ی او با سازش سنتور، می توانست خنده دارترین پایان برای چنین فیلمی باشد، اما مهارت استاد در پرداخت این صحنه ها آنقدر چشمگیر است كه تو چاره ای جز باورنداری!
بهرام رادان بی نظیر است. او چه در روزهای اوج و چه در شبهای سقوط علی سنتوری و نیز در تمامی سكانس های مربوط به كنسرت ها، درخشان ظاهر می شود و نشانه هایی از یك بازیگر حرفه ای كامل را بروز می دهد. سكانس های مشترك میان رادان و گلشیفته فراهانی، شیطنت های عاشقانه شان (بخصوص سكانس بازی با شال گردن)،مسحور كننده از آب در آمده است.
بی صبرانه متظر اكران عمومی « سنتوری » هستیم. « سنتوری » را باید بارها و بارها دید و كیف كرد و به كارگردان بزرگش درود فرستاد و آنگاه درباره ی ارزش هایش و اندك كاستی هایش مفصل نوشت!

منبع: اختصاصی سینمانت

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
مثل اینکه دعواها سر نتایج جشنواره هنوز تمام نشده و دوستمون گوله نمک هم هنوز داره هر جا میرسه می گه من نه ولی بازیگرام باید جایزه می گرفتن ....

اینم یکی از موارد

ده نمكي: بايد يكي باشد كه سر به سر مسئولين بگذارد

- مريلا زارعي در هنگام دريافت جايزه ويژه‌اش ضمن ابراز خرسندي از حضورش در مراسم تجلي اراده ملي گفت: دليل اصلي حضور من فقط عنوان اين جشن است. من به عنوان معترض جشنواره فيلم فجر و به نمايندگي گروه فيلم دستهاي خالي كه به واقع دست خالي به خانه رفت و ديده نشد جايزه را دريافت مي‌كنم و از داوران اين بخش سپاسگذارم و جايزه نقدي را به خانواده زندانياني تقديم مي‌كنم كه دستانشان خالي و كوتاه است. هميشه به خاطر شما مخاطبان سينما كار كردم و از اين به بعد هم براي شما و تشويق شما كار مي‌كنم ما هر آنچه داريم از شما داريم ما را تنها نگذاريد.
- مسعود ده‌نمكي كارگردان فيلم بحث برانگيز اخراجي‌ها در حاليكه براي دريافت جايزه موسسه گل آقا روي صحنه ظاهر شد گفت: من طنز را از مرحوم صابري آموختم او در مجله خود و ما در مجله خودمان در دو قطب كار مي‌كرديم ولي هيچ‌وقت درگير نشديم. اگر او اينجا بود حتما در رابطه با جشنواره يك كاريكاتور مي‌كشيد. اكنون بيش از هميشه جاي خالي او را احساس مي‌كنم بايد يكي باشد كه سر به سر مسئولين بگذارد.
وي كه صحنه را ترك كرده بود دوباره به صحنه آمد و گفت: شما با ديدن اخراجي‌ها 2 ساعت خنديديد و 10 دقيقه گريه كرديد كه در آن اكبر عبدي، محمدرضا شريفي‌نيا، امين حيايي نقش بسزايي داشتند.

- كارگردان فيلم روز سوم، محمد حسين لطيفي كه چندبار براي دريافت جايزه به روي سن مي‌آمد، هنگام دريافت جايزه‌اش گفت: من بعد از 24 سال فعاليت در سينما و 11 سال كارگرداني اولين بار وارد جشنواره فيلم فجر شدم. اگر بعضي دوستان ناراحت هستند انشاءا.... از سال ديگر نيستم.

- عليرضا رضا داد مدير بنياد سينمايي فارابي در انتهاي مراسم به روي صحنه آمد و خطاب به رخشان بني‌اعتماد و محمد حسين لطيفي گفت: از شما مي‌خواهم كه در يك سالن نمايش كه هزينه‌‌اش را من پرداخت مي‌كنم فيلم‌هاي خون بازي و روز سوم را براي خانم مريلا زارعي نمايش دهيد تا تفاوت بازي باران كوثري را در اين دو فيلم ببيند.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
«اطيابي» داوران را مورد خطاب قرار داد و اظهار داشت: عزيزان داور! شما با عدم اعلام نامزدي به تعداد مرسوم هر ساله مي‌خواستيد بگوييد كه سينما را شما بالاتر از اين كه هست مي‌بينيد و اين عمل واكنش‌هايي دارد كه بايد تحمل مي‌كرديد و همانطور كه انتظار داريد كسي به داوري شما اعتراض نكند شما هم به اين واكنش‌ها اعتراضي نمي‌كرديد.
نكته جالب‌تر اينكه شما قرار نبوده در هنگام داوري آثار حاضر در جشنواره به ارزيابي سينماي ايران بپردازيد بلكه وظيفه شما انتخاب بهترين‌ها از ميان آثار موجود بوده است.وقتي مي‌گوئيد حتي آثار منتخب هم از ديد شما با گذشت از شتاب زدگي‌هاي توليد بوده است، معني‌اش چيست؟ مگر نقايص ديگر آثار را نمي‌توانستيد با گذشت از شتاب‌زدگي‌هايشان انتخاب كنيد؟ چرا كه بيشتر آثار براي رسيدن دچار شتابزدگي بودند.
وي در انتها آورده است: به هر حال باشد كه براي آثار سينمايي ايران، داوراني مركب از صاحب‌نظران ايراني و جهاني بيايند و در اين محدوده پر تنش، ارتباطات، بر داوري سايه نيندازد. اعضاي هيات داوران باور بفرمائيد كه «تا نباشد چيزكي ...» علي‌‌اي‌ الحال آقايان قطعا رد نمي‌كنند كه در جمع سينماگران كشور، اگر نه برتر از ايشان، كساني حتما در رتبه آنان هستند و با چنين هم قطاراني در ميان سينماگران مي‌توان داوري را به نوعي مورد داوري قرار داد.
مثل اینکه قضیه فوتبالی شد داور از اونور بیاریم:D

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
نیوشا ضیغمی
bf2b10e646.jpg

d982ff4814.jpg

0c87b4f3fb.jpg

23945a286a.jpg

359c3987b2.jpg

گلشیفته فراهانی
8b8826255e.jpg

64b1001370.jpg

نگار فروزنده

4c1c3f7c18.jpg

مهدی پاکدل

965389c480.jpg

افسانه چهره آزاد

8938dbf3ae.jpg

امین حیایی

9da2f9f662.jpg

الهام حمیدی

8431f4174b.jpg

b7e1233f8c.jpg

لاله اسکندری

0d8e1cf108.jpg

3a9fc3c051.jpg

fbd2e97c4d.jpg

2e35031b6f.jpg

باران کوثری ،سپیده عبدالوهاب

0f44325daa.jpg

بهنوش طباطبائی

ec5f58fe50.jpg

6f548a6e97.jpg

bf9bad94ec.jpg

فاطمه گودرزی

65993c633d.jpg

کمند امیرسلیمانی

7454795d5b.jpg

گلشیفته فراهانی

55521717b0.jpg

یکتا ناصر

f63b696d05.jpg

رعنا آزادی ور

93d5bf76c3.jpg

آناهیتا نعمتی

e068f871c7.jpg

بهرام رادان ، گلشیفته فراهانی

b2cb54673a.jpg

پانته آ بهرام

d0cbed5df7.jpg

رویا جاویدنیا

2a54a4981b.jpg

لادن طباطبائی

f734023153.jpg

مهتاب کرامتی

e62b1fa882.jpg

نیلوفر خوش خلق، امین حیایی

319a543931.jpg

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
مثل اینکه دعواها سر نتایج جشنواره هنوز تمام نشده و دوستمون گوله نمک هم هنوز داره هر جا میرسه می گه من نه ولی بازیگرام باید جایزه می گرفتن ....

اینم یکی از موارد

ده نمكي: بايد يكي باشد كه سر به سر مسئولين بگذارد

- مريلا زارعي در هنگام دريافت جايزه ويژه‌اش ضمن ابراز خرسندي از حضورش در مراسم تجلي اراده ملي گفت: دليل اصلي حضور من فقط عنوان اين جشن است. من به عنوان معترض جشنواره فيلم فجر و به نمايندگي گروه فيلم دستهاي خالي كه به واقع دست خالي به خانه رفت و ديده نشد جايزه را دريافت مي‌كنم و از داوران اين بخش سپاسگذارم و جايزه نقدي را به خانواده زندانياني تقديم مي‌كنم كه دستانشان خالي و كوتاه است. هميشه به خاطر شما مخاطبان سينما كار كردم و از اين به بعد هم براي شما و تشويق شما كار مي‌كنم ما هر آنچه داريم از شما داريم ما را تنها نگذاريد.
- مسعود ده‌نمكي كارگردان فيلم بحث برانگيز اخراجي‌ها در حاليكه براي دريافت جايزه موسسه گل آقا روي صحنه ظاهر شد گفت: من طنز را از مرحوم صابري آموختم او در مجله خود و ما در مجله خودمان در دو قطب كار مي‌كرديم ولي هيچ‌وقت درگير نشديم. اگر او اينجا بود حتما در رابطه با جشنواره يك كاريكاتور مي‌كشيد. اكنون بيش از هميشه جاي خالي او را احساس مي‌كنم بايد يكي باشد كه سر به سر مسئولين بگذارد.
وي كه صحنه را ترك كرده بود دوباره به صحنه آمد و گفت: شما با ديدن اخراجي‌ها 2 ساعت خنديديد و 10 دقيقه گريه كرديد كه در آن اكبر عبدي، محمدرضا شريفي‌نيا، امين حيايي نقش بسزايي داشتند.

- كارگردان فيلم روز سوم، محمد حسين لطيفي كه چندبار براي دريافت جايزه به روي سن مي‌آمد، هنگام دريافت جايزه‌اش گفت: من بعد از 24 سال فعاليت در سينما و 11 سال كارگرداني اولين بار وارد جشنواره فيلم فجر شدم. اگر بعضي دوستان ناراحت هستند انشاءا.... از سال ديگر نيستم.

- عليرضا رضا داد مدير بنياد سينمايي فارابي در انتهاي مراسم به روي صحنه آمد و خطاب به رخشان بني‌اعتماد و محمد حسين لطيفي گفت: از شما مي‌خواهم كه در يك سالن نمايش كه هزينه‌‌اش را من پرداخت مي‌كنم فيلم‌هاي خون بازي و روز سوم را براي خانم مريلا زارعي نمايش دهيد تا تفاوت بازي باران كوثري را در اين دو فيلم ببيند.
اقا این مطلبی که نوشتی درباره کدوم جشن هست ؟
مریلا زارعی جایزه چی رو گرفته ؟
من که نفهمیدم چی به چی شده؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
اقا این مطلبی که نوشتی درباره کدوم جشن هست ؟
مریلا زارعی جایزه چی رو گرفته ؟
من که نفهمیدم چی به چی شده؟

مريلا زارعي در هنگام دريافت جايزه ويژه‌اش ضمن ابراز خرسندي از حضورش در مراسم تجلي اراده ملي . شاید باید اون موقع بولد می کردم ولی خبر کلی رو بخونید. جایزه مریلا زارعی رو براتون برجسته کردم .

مراسم تجلي اراده ملي با معرفي برگزيدگان سازمان‌ها و نهادهاي مختلف كشور در جشنواره بيست و پنجم فيلم فجر برگزار شد.

با حضورنماينده‌ ارگان‌هاي دولتي بخشي از جوايز به منتخبين جشنواره ارائه شد كه عبارتند از :
- دفتر امور بانوان ضمن تقدير از تلاش سازندگان فيلم‌ بچه‌هاي ابدي و خون بازي جايزه خود را كه عبارت است ازلوح تقدير و 10 سكه بهار آزادي به فيلم روز بر مي‌آيد به عنوان بهترين فيلم به تهيه‌كنندگي سعيد شاهسواري تقديم كرد.
- قوه قضاييه ضمن تقدير از فيلم‌هاي خون بازي، قفل ساز، دست‌هاي خالي و پاپيتال جايزه ويژه خود راكه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به مريلا زارعي براي بازي در فيلم دست‌هاي خالي به كارگرداني ابوالقاسم طالبي اهداء كرد. - هيات داوران جشنواره روستا ضمن قدرداني از كارگردان فيلم ميناي شهر خاموش جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به فيلم روز باران ساخته اسماعيل براري تقديم كرد.
- مؤسسه ناجي هنر همچنين جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم قفل ساز به كارگرداني غلامرضا رمضاني اهداء كرد.
- وزارت نفت و سازمان بهينه سازي مصرف سوخت كشور جوايز خود راضمن تقدير از سه فيلم ميناي شهر خاموش، پايان راه و دست‌هاي خالي به شرح زير اعلام كرد:
1- با سپاس ويژه از سيبيل مردونه جايزه اول را به فيلم پاداش سكوت ساخته مازيار ميريكه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است اهداء كرد.
2- با سپاس ويژه از فيلم قفل ساز و آخرين ملكه زمين جايزه دوم را به فيلم آرامش در ميان مردگان ساخته مهرداد فريد كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است اهداء نمود.
3- با سپاس ويژه از فيلم گناه من جايزه سوم را به فيلم پابرهنه در بهشت ساخته بهرام توكلي كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است تقديم كرد.
- مؤسسه فرهنگي هنري گل آقا ضمن تقدير از فيلم قاعده بازي جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و3 سكه بهار آزادي است به فيلم اخراجي‌ها به كارگرداني مسعود ده نمكي تقديم كرد.
- شركت مترو جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به سه فيلم سنتوري ساخته داريوش مهرجويي، قفل ساز به كارگرداني غلامرضا رمضاني و ساعت 25 به كارگرداني مسعود آب پرور اهداء كرد.
- دفتر آموزش و فرهنگ پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و 8 سكه بهار ازادي است به دو فيلم خون بازي ساخته رخشان بني اعتماد و اخراجي‌ها به كارگرداني مسعود ده نمكي اهداء كرد.
- سازمان توسعه فناوري نانو جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم ميناي شهر خاموش ساخته امير شهاب رضويان تقديم كرد.
- شركت برق توانير جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم تك درخت‌ها ساخته سعيد ابراهيمي‌فر تقديم كرد.
در ادامه اين مراسم جعفري جلوه معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره اين مراسم گفت: سينماي ايران عزمي جزم دارد براي نقش كه بر عهده او قرار دارد. اين راه، مسير و برنامه را براي سينماي ايران تجويز، ترسيم وگوشزد مي‌كند. حضور اهالي علم، فرهنگ و اقتصاد و عرصه‌هاي گوناگون فعالان موثر اين كشور در راه توسعه و تعالي به گونه‌اي ويژه به چشم مي‌رسد.
وي عنوان كرد: اينجا به واقع محل تلاقي نيازهاي كشور، هنر صنعت رسانه سينما است. فرصت با شكوهي براي آگاه شدن و بهره گرفتن است.اين سينما نيازمند فضا است، فضايي فرهنگي هنري وهويت بخش در اين عرصه از فعاليت‌ها بيش از هر عرصه ديگري لازم است. اگر فضا انگيزه بخش باشد اهالي اين وادي اين را را مي‌روند وكمتر نيازمند اشاره، نشانه هستند.
جعفري جلوه درباره حضور فيلم‌هاي ايراني در جشنواره خارجي افزود:حضور ما در جشنواره‌هاي جهاني ارزشمند است. اما اوج هنر آنجاست كه براي مخاطب اصلي خود در كشور به نمايش درآيد و دور نيست زمانيكه به اين توفيقات برسيم.
وي گفت:اگر بر حقوق فردي ما چشمي بسته شده و بزعم ما حقي ادا نشده به ديلي منافع جمعي و منفعت ملي كه رونق سينماي ايران است رفتاري آموزنده‌تر داشته باشيم قطعه پسنديده‌تر است و براي سرنوشت اين سينما پسنديده‌تر است.
در ادامه جوايز ديگر ارگان‌ها به شرح زير اعلام شد:
- وزارت آموزش و پرورش جوايز خودر ا كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم‌هاي دست‌هاي خالي ساخته ابوالقاسم طالبي و فيلم اتوبوس شب به كارگرداني كيومرث پوراحمد اهداء كرد.
همچنين اين سازمان پروانه حمايت خود را به فيلم‌هاي قفل ساز، سينه سرخ ،پا برهنه در بهشت و گوشواره اهداء نمود.
هيات داوران به نمايندگي از سازمان استثنايي وزارت آموزش و پرورش از پوران درخشنده به خاطر ساخت فيلم بچه هاي ابدي تقدير به عمل آورد. همچنين انجمن اولياء و مربيان اين سازمان نيز از فيلم خون بازي تقدير كرد.
- سازمان امور مالياتي كشور جايزه ويژه خود را به فيلم ميناي شهر خاموش ساخته امير شهاب رضويان كه شامل لوح تقدير و30 سكه بهار آزادي است تقديم كرد.
- مجمع فيلم و عكس دانشجويان جايزه خود را كه شامل لوح تقديرو7 سكه بهار آزادي است به فيلم خون بازي ،پابرهنه در بهشت اهداءكرد.
هيات داوران اين بخش جايزه بهترين فيلمنامه را كه شامل لوح تقدير و6 سكه بهار آزادي به ميناي شهر خاموش تقديم كرد.
- ستاد امر به معروف ونهي از منكر جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم پابرهنه در بهشت ساخته بهرام توكلي اهداء كرد.
- هيات داوران ارتش جمهوري اسلامي جايزه ويزه خود را كه شامل لوح تقدير و 3 سكه بهار آزادي است به عبدالرضا اكبري براي بازي در فيلم اخراجي‌ها اهداء كرد.
- بنياد شهيد و امور ايثارگران جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است يه دو فيلم سينه سرخ و دست‌هاي خالي اهداء كرد.
- سازمان بهزيستي كشور ضمن تقدير از فيلم‌هاي گوشواره و خون بازي جوايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم بچه‌هاي ابدي اهداء كرد.
- سازمان **** پزشكي كشور ضمن قدرداني از فيلم خون بازي جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و 10 سكه بهار آزادي است به فيلم ميناي شهر خاموش تقديم كرد.
-وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10سكه بهار آزادي است به فيلم خون بازي اهداء كرد.
- سازمان ورزشي شهرداري تهران 10كارت طلايي ورزش هر كدام به اعتبار يك ميليون تومان به محسن علي اكبري تهيه‌كننده فيلم پاداش سكوت اهداء كرد.
- سازمان تجارت نوين پارسيان لوح تقدير و جايزه خود را به دبير مسابقه مواد تبليغي امير عابدي اهدا كرد. البته اين جوايز به كانديدهاي اين بخش اهداء مي‌شود.
- انجمن مديران توليد جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به مديران توليد شش فيلم خون بازي، روز سوم، اتوبوس شب،مخمصه،پاداش سكوت و سنگ،كاغذ و قيچي اهداء كرد.
- رئيس سندروم دان ايران جايزه ويژه خود را كه شامل 10 سكه بهار آزادي و لوح تقدير را دو بازيگرنوجوان فيلم قفل ساز (فاطمه خدادادي و محمد نظري ) اهداء كرد.
همچنين اين مركز از علي احمدي بازيگر فيلم بچه‌هاي ابدي با 10 سكه بهار آزادي و لوح تقدير، قدرداني كرد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
:lol: خیلی جواب خوبی بود من نمیدونم بعضی ها دنبال چی هستند تو این سینما!

«اطيابي» داوران را مورد خطاب قرار داد و اظهار داشت: عزيزان داور! شما با عدم اعلام نامزدي به تعداد مرسوم هر ساله مي‌خواستيد بگوييد كه سينما را شما بالاتر از اين كه هست مي‌بينيد و اين عمل واكنش‌هايي دارد كه بايد تحمل مي‌كرديد و همانطور كه انتظار داريد كسي به داوري شما اعتراض نكند شما هم به اين واكنش‌ها اعتراضي نمي‌كرديد.
نكته جالب‌تر اينكه شما قرار نبوده در هنگام داوري آثار حاضر در جشنواره به ارزيابي سينماي ايران بپردازيد بلكه وظيفه شما انتخاب بهترين‌ها از ميان آثار موجود بوده است.وقتي مي‌گوئيد حتي آثار منتخب هم از ديد شما با گذشت از شتاب زدگي‌هاي توليد بوده است، معني‌اش چيست؟ مگر نقايص ديگر آثار را نمي‌توانستيد با گذشت از شتاب‌زدگي‌هايشان انتخاب كنيد؟ چرا كه بيشتر آثار براي رسيدن دچار شتابزدگي بودند.
وي در انتها آورده است: به هر حال باشد كه براي آثار سينمايي ايران، داوراني مركب از صاحب‌نظران ايراني و جهاني بيايند و در اين محدوده پر تنش، ارتباطات، بر داوري سايه نيندازد. اعضاي هيات داوران باور بفرمائيد كه «تا نباشد چيزكي ...» علي‌‌اي‌ الحال آقايان قطعا رد نمي‌كنند كه در جمع سينماگران كشور، اگر نه برتر از ايشان، كساني حتما در رتبه آنان هستند و با چنين هم قطاراني در ميان سينماگران مي‌توان داوري را به نوعي مورد داوري قرار داد.
مثل اینکه قضیه فوتبالی شد داور از اونور بیاریم:D

با این صحبت هم تا حد زیادی موافقم

roky

Registered User
لایک‌ها
10
[ در طول این ده روز جشنواره ، در میان گزارش نشستهای مطبوعاتی ، بعضی حرفها برای من خیلی جالب می آمد که دلم می خواست برای شما آنها را بنویسم ، اما وقت نشد ... حالا بعد از جشنواره فرصتی دست داد تا برایتان آنها را گلچین کنم و به صورت تک جمله بنویسمشان . تا حداقل اسبابی باشد برای خنده و شاید تفکر ... (خودم که باهاشون خیلی حال کردم !) ]

مسعود ده نمکی : من از بازيگران شرمنده‌ام كه به خاطر من ديده نشدند، اگر در بخش مسابقه فيلم‌هاي اول به من جايزه داده شود، به خاطر بازيگرانم آن را دريافت نخواهم كرد .
اکبر عبدی : انگار عده‌اي قصد دارند ده ‌نمكي را هم مثل مخملباف از اين مملكت فراري بدهند.
مسعود ده نمکی : فيلم من ، نوعي تودهني به روشنفكرها و متحجرهايي است كه در راه ساخت و نمايش آن مانع‌تراشي مي‌كنند.
مسعود ده نمکی : همه خاطراتشان را می نویستند ، من خاطراتم را ساختم .
مسعود ده نمکی : به عقيده من، آنهايي اين فيلم را نفي مي كنند كه جنگ را زير كولر گازي دور از ميدان نبرد دنبال كردند .
مسعود ده نمکی : اينكه من را به كار با ليبرال ها متهم مي كنند و شريفي نيا متهم به كار كردن با چماقدارها مي شود، مسئله مهمي نيست.
مسعود ده نمکی : من زماني حرف هايم را داد مي زدم. زماني رسيد كه آنها را نوشتم. در دوره اي ديگر مستند ساختم و حالا همان حرف ها را به فيلم تبديل مي كنم .
سيدجواد هاشمي: اخراجي‌ها تنها فيلم جنگي است كه در آن شهيد نشدم .
-----------------------------------------
مازیار میری : ديگر فيلم‌هايم را به جشنواره فجر نمي‌دهم .
مازیار میری : جالب است بدانيد برخي فيلمسازان براي شركت نكردن در جشنواره با هم رقابت مي كنند .
مازیار میری : من همچنان اصرار دارم كه عنوان فيلم "پاداش سکوت" ، "من قاتل پسرتان هستم" باشد و از ساختن فيلم خوشحال هستم .
محمدحسین لطیفی : "تايتانيك" هندي‌ترين فيلم جهان است كه در هاليوود ساخته شده .
باران کوثری : كم‌كم دارم به اين نتيجه مي رسم كه بابت دو بار كانديدا شدن بايد از تهران فرار كنم .
برون اینگلر : چهره بازيگر مرد فيلم سنتوری (بهرام رادان) شبيه به مسيح بود !
برون اینگلر مدیر جشنواره فیلم راشل فرانسه است .
فریدون جیرانی : پارک وی را برای 13 سال به بالا اکران کنید !

گویی فریدون جیرانی ، در آرزوی رسیدن به درجه سنی PG-13 , و حتی R برای فیلمهایش است !!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
مريلا زارعي در هنگام دريافت جايزه ويژه‌اش ضمن ابراز خرسندي از حضورش در مراسم تجلي اراده ملي . شاید باید اون موقع بولد می کردم ولی خبر کلی رو بخونید. جایزه مریلا زارعی رو براتون برجسته کردم .

مراسم تجلي اراده ملي با معرفي برگزيدگان سازمان‌ها و نهادهاي مختلف كشور در جشنواره بيست و پنجم فيلم فجر برگزار شد.

با حضورنماينده‌ ارگان‌هاي دولتي بخشي از جوايز به منتخبين جشنواره ارائه شد كه عبارتند از :
- دفتر امور بانوان ضمن تقدير از تلاش سازندگان فيلم‌ بچه‌هاي ابدي و خون بازي جايزه خود را كه عبارت است ازلوح تقدير و 10 سكه بهار آزادي به فيلم روز بر مي‌آيد به عنوان بهترين فيلم به تهيه‌كنندگي سعيد شاهسواري تقديم كرد.
- قوه قضاييه ضمن تقدير از فيلم‌هاي خون بازي، قفل ساز، دست‌هاي خالي و پاپيتال جايزه ويژه خود راكه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به مريلا زارعي براي بازي در فيلم دست‌هاي خالي به كارگرداني ابوالقاسم طالبي اهداء كرد. - هيات داوران جشنواره روستا ضمن قدرداني از كارگردان فيلم ميناي شهر خاموش جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به فيلم روز باران ساخته اسماعيل براري تقديم كرد.
- مؤسسه ناجي هنر همچنين جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم قفل ساز به كارگرداني غلامرضا رمضاني اهداء كرد.
- وزارت نفت و سازمان بهينه سازي مصرف سوخت كشور جوايز خود راضمن تقدير از سه فيلم ميناي شهر خاموش، پايان راه و دست‌هاي خالي به شرح زير اعلام كرد:
1- با سپاس ويژه از سيبيل مردونه جايزه اول را به فيلم پاداش سكوت ساخته مازيار ميريكه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است اهداء كرد.
2- با سپاس ويژه از فيلم قفل ساز و آخرين ملكه زمين جايزه دوم را به فيلم آرامش در ميان مردگان ساخته مهرداد فريد كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است اهداء نمود.
3- با سپاس ويژه از فيلم گناه من جايزه سوم را به فيلم پابرهنه در بهشت ساخته بهرام توكلي كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است تقديم كرد.
- مؤسسه فرهنگي هنري گل آقا ضمن تقدير از فيلم قاعده بازي جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و3 سكه بهار آزادي است به فيلم اخراجي‌ها به كارگرداني مسعود ده نمكي تقديم كرد.
- شركت مترو جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به سه فيلم سنتوري ساخته داريوش مهرجويي، قفل ساز به كارگرداني غلامرضا رمضاني و ساعت 25 به كارگرداني مسعود آب پرور اهداء كرد.
- دفتر آموزش و فرهنگ پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و 8 سكه بهار ازادي است به دو فيلم خون بازي ساخته رخشان بني اعتماد و اخراجي‌ها به كارگرداني مسعود ده نمكي اهداء كرد.
- سازمان توسعه فناوري نانو جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم ميناي شهر خاموش ساخته امير شهاب رضويان تقديم كرد.
- شركت برق توانير جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم تك درخت‌ها ساخته سعيد ابراهيمي‌فر تقديم كرد.
در ادامه اين مراسم جعفري جلوه معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره اين مراسم گفت: سينماي ايران عزمي جزم دارد براي نقش كه بر عهده او قرار دارد. اين راه، مسير و برنامه را براي سينماي ايران تجويز، ترسيم وگوشزد مي‌كند. حضور اهالي علم، فرهنگ و اقتصاد و عرصه‌هاي گوناگون فعالان موثر اين كشور در راه توسعه و تعالي به گونه‌اي ويژه به چشم مي‌رسد.
وي عنوان كرد: اينجا به واقع محل تلاقي نيازهاي كشور، هنر صنعت رسانه سينما است. فرصت با شكوهي براي آگاه شدن و بهره گرفتن است.اين سينما نيازمند فضا است، فضايي فرهنگي هنري وهويت بخش در اين عرصه از فعاليت‌ها بيش از هر عرصه ديگري لازم است. اگر فضا انگيزه بخش باشد اهالي اين وادي اين را را مي‌روند وكمتر نيازمند اشاره، نشانه هستند.
جعفري جلوه درباره حضور فيلم‌هاي ايراني در جشنواره خارجي افزود:حضور ما در جشنواره‌هاي جهاني ارزشمند است. اما اوج هنر آنجاست كه براي مخاطب اصلي خود در كشور به نمايش درآيد و دور نيست زمانيكه به اين توفيقات برسيم.
وي گفت:اگر بر حقوق فردي ما چشمي بسته شده و بزعم ما حقي ادا نشده به ديلي منافع جمعي و منفعت ملي كه رونق سينماي ايران است رفتاري آموزنده‌تر داشته باشيم قطعه پسنديده‌تر است و براي سرنوشت اين سينما پسنديده‌تر است.
در ادامه جوايز ديگر ارگان‌ها به شرح زير اعلام شد:
- وزارت آموزش و پرورش جوايز خودر ا كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم‌هاي دست‌هاي خالي ساخته ابوالقاسم طالبي و فيلم اتوبوس شب به كارگرداني كيومرث پوراحمد اهداء كرد.
همچنين اين سازمان پروانه حمايت خود را به فيلم‌هاي قفل ساز، سينه سرخ ،پا برهنه در بهشت و گوشواره اهداء نمود.
هيات داوران به نمايندگي از سازمان استثنايي وزارت آموزش و پرورش از پوران درخشنده به خاطر ساخت فيلم بچه هاي ابدي تقدير به عمل آورد. همچنين انجمن اولياء و مربيان اين سازمان نيز از فيلم خون بازي تقدير كرد.
- سازمان امور مالياتي كشور جايزه ويژه خود را به فيلم ميناي شهر خاموش ساخته امير شهاب رضويان كه شامل لوح تقدير و30 سكه بهار آزادي است تقديم كرد.
- مجمع فيلم و عكس دانشجويان جايزه خود را كه شامل لوح تقديرو7 سكه بهار آزادي است به فيلم خون بازي ،پابرهنه در بهشت اهداءكرد.
هيات داوران اين بخش جايزه بهترين فيلمنامه را كه شامل لوح تقدير و6 سكه بهار آزادي به ميناي شهر خاموش تقديم كرد.
- ستاد امر به معروف ونهي از منكر جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم پابرهنه در بهشت ساخته بهرام توكلي اهداء كرد.
- هيات داوران ارتش جمهوري اسلامي جايزه ويزه خود را كه شامل لوح تقدير و 3 سكه بهار آزادي است به عبدالرضا اكبري براي بازي در فيلم اخراجي‌ها اهداء كرد.
- بنياد شهيد و امور ايثارگران جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است يه دو فيلم سينه سرخ و دست‌هاي خالي اهداء كرد.
- سازمان بهزيستي كشور ضمن تقدير از فيلم‌هاي گوشواره و خون بازي جوايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است را به فيلم بچه‌هاي ابدي اهداء كرد.
- سازمان **** پزشكي كشور ضمن قدرداني از فيلم خون بازي جايزه ويژه خود را كه شامل لوح تقدير و 10 سكه بهار آزادي است به فيلم ميناي شهر خاموش تقديم كرد.
-وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي جايزه خود را كه شامل لوح تقدير و10سكه بهار آزادي است به فيلم خون بازي اهداء كرد.
- سازمان ورزشي شهرداري تهران 10كارت طلايي ورزش هر كدام به اعتبار يك ميليون تومان به محسن علي اكبري تهيه‌كننده فيلم پاداش سكوت اهداء كرد.
- سازمان تجارت نوين پارسيان لوح تقدير و جايزه خود را به دبير مسابقه مواد تبليغي امير عابدي اهدا كرد. البته اين جوايز به كانديدهاي اين بخش اهداء مي‌شود.
- انجمن مديران توليد جوايز خود را كه شامل لوح تقدير و10 سكه بهار آزادي است به مديران توليد شش فيلم خون بازي، روز سوم، اتوبوس شب،مخمصه،پاداش سكوت و سنگ،كاغذ و قيچي اهداء كرد.
- رئيس سندروم دان ايران جايزه ويژه خود را كه شامل 10 سكه بهار آزادي و لوح تقدير را دو بازيگرنوجوان فيلم قفل ساز (فاطمه خدادادي و محمد نظري ) اهداء كرد.
همچنين اين مركز از علي احمدي بازيگر فيلم بچه‌هاي ابدي با 10 سكه بهار آزادي و لوح تقدير، قدرداني كرد.
درسته ببخشید! دقیق نشده بودم!
یادم باشه هر وقت برای جایزه ای کاندیدا شدم و انتخاب نشدم حتما اعتراض کنم
شاید جواب نده ( هر چند به نوعی جواب میده) اما کلی حاشیه ساز میشم!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پنج شنبه ، ۱۱ بهمن ۱۳۸۶ مراسم افتتاحیه ساعت ۱۸:۳۰
چهارشنبه ، ۱۷ بهمن ۱۳۸۶ مراسم اختتامیه بخش بین المل ساعت ۱۸:۳۰
دوشنبه ، ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ مراسم اختتامیه بخش سودای سیمرغ
(مسابقه سینمای ایران) ساعت ۱۸:۳۰
چهارشنبه ، ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ مراسم بخش تجلی اراده ملی ساعت ۱۸:۳۰

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
هيات انتخاب بخش مواد تبليغي
امیر عابدی
متولد ۱۳۴۱ تهران فارغ التحصیل رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه شیراز، حدود بیست سال است که به عنوان عکاس در سینمای ایران حضور داشته و عکاسی فیلم هایی چون "قرمز" ، "زندان زنان" ، "شب یلدا" ، "نسل سوخته" و "مزرعه پدری" را در کارنامه کاری دارد.
عضویت در هیات مدیره خانه سینما (دو دوره اخیر ) ، ریاست انجمن عکاسان سینمای ایران ( سه سال اخیر ) و داوری جشنواره هایی چون جشنواره دفاع مقدس ، جشن خانه سینما و جشنواره فیلم پلیس از دیگر فعالیت های عابدی است .

امیر عباس گردان
متولد سال ۱۳۴۷ در تهران و فارغ التحصیل رشته طراحی ، چاپ و گرافیک از دانشگاه علمی کاربردی است . او فعالیت در سینما را از سال ۱۳۶۸ در شرکت فیلمسازی همراه به عنوان مسئول پخش آغاز کرده و طی هشت سال علاوه بر توزیع تعداد زیادی فیلم سینمایی به عنوان سرمایه گذار و مشاور تهیه در خصوص تولید چند فیلم همکاری داشته است
در سال ۱۳۷۷ شرکت فرهنگی هنری توسعه ایما فیلم را با همکاری حسین زندباف راه اندازی کرده و در همان مجموعه اقدام به تولید مشترک ۴ فیلم سینمایی مومیایی ۳ ، از کنار هم می گذریم ، ایستگاه متروک و شبهای روشن نموده است . وی در حال حاضر به عنوان مدیر عامل شرکت
فرهنگی سینمایی باران مشغول به کار می باشد .

مهدی کرم‌پور
متولد ۱۳۵۵ تهران، سينما را با ساخت فيلم‌های کوتاه داستانی و مستند آغاز کرد و طی اين سال‌ها، علاوه بر ساخت آثار مختلف و متعدد مستند و تبليغاتی و بيش از ۱۲ فيلم کوتاه داستانی (ويديويی، ۱۶ م‌م و ۳۵ م‌م)، دو فيلم بلند نيز ساخته‌ است؛ «جايی ديگر» و «چه کسی امير را کشت؟». او در کنار فيلم‌سازی با مطبوعات نيز همکاری کرده است و می‌توان نوشته‌ها و مقالات مختلفی را در ميان آثارش ديد. علاوه بر اين کرم‌پور به تدريس سينما هم پرداخته و در جشنواره‌های مختلف، وظيفه‌ی انتخاب و داوری آثار را برعهده داشته است. او در کنار عضويت در آکادمی سينمای ايران، عضو هيات موسس انجمن فيلم کوتاه ايران نيز هست...

رضا عابديني
گرافیست

علیرضا سرتیپی اصفهانی
مدیر عامل شرکت فیلمیران ( تولید و پخش فیلم های سینمایی )
عضو اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران از سال ۱۳۶۷ .
عضو شورای مرکزی اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران .
عضو شورای عالی تهیه کنندگان سینمای ایران.
عضو شورای صنفی نمایش.
تهیه کننده فیلم هایی از قبیل :
دختری با کفش های کتانی ( رسول صدر عاملی ).
دیشب بابا تو دیدم آیدا ( رسول صدر عاملی ).
نوک برج ( کیومرث پوراحمد ).
آکواریوم ( ایرج قادری ).
نصف مال من ‍، نصف مال تو ( وحید نیکخواه آزاد ).
و چندین پروژه داستانی و مستند.

ایرج تقی پور
متولد ۱۳۳۷ تهران و دانش آموخته رشته فیزیک است. وی تهیه‌کننده، عکاس و مدیر جلوه‌های ویژه سینمای ایران بوده و فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۹ در شبکه اول تلویزیون آغاز کرده است. تقی پور از سال ۱۳۶۳ در بنیاد سینمایی فارابی مشغول به کار شد و از ۱۵ سال پیش تا کنون تهیه کننده در سینما حضور دارد.
http://www.fajrlive.tv/

بالا