• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
هيات انتخاب بخش فيلمهاي كوتاه و مستند ايران
بيژن ميرباقري
متولد ۱۳۴۷ تهران، فارغ التحصیل رشته فیلمبرداری سینما از دانشگاه هنر. سازنده‌ی فیلم‌های: آفتاب می‌شود (۱۳۷۶)، گل (۱۳۷۶)، مرد و سایه (۱۳۷۶)، پسرک آبی (۱۳۷۸)، مه سا (۱۳۸۱)، دو خواهر (۱۳۷۸) پرنده ( ۱۳۷۹)، پدربزرگ‌ها شعر نو بلند نیستند (۱۳۷۹)، نامه نانوشته (۱۳۸۰) و خاموشی‌ (۱۳۸۲) است. فیلم «ما همه خوبیم» نخستین فیلم بلندش بود که برنده یوزپلنگ نقره‌ای از لوکارنو ۲۰۰۵ شد. «روز برمی‌آید» (۱۳۸۵) دومین فیلم بلند وی بود.

مهدي همايون فر
متولد ۱۳۳۹ شهرستان گرمسار ، فوق ليسانس رشته فلسفه غرب از دانشگاه تهران او سالهاست كه به عنوان تهيه‌كننده سينماي مستند و داستاني فعاليت مي‌كند، وي تهيه‌كننده مجموعه مستند "روايت فتح" بوده و فيلم هايي چون "صنوبر" به كارگرداني مجتبي راعي و اتوبوس شب به کارگردانی کیومرث پور احمد را تهيه كرده است .



محمود زنده‌نام
"محمود زنده‌نام" متولد ۱۳۴۲ شهرستان اراک، فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی فیلم از دانشکده صدا و سیما، موسس انجمن سینمای جوانان اراک و انجمن نمایش اراک. مدرس دانشگاه اراک در رشته تکنولوژی آموزشی (۱۳۷۵-۱۳۷۳)، مدرس دانشگاه تربیت دبیر (۱۳۷۶-۱۳۷۴)
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
هيات انتخاب بخش فيلمهاي سينماي ايران

محمد ابراهيم صلواتي فرد
متولد ۱۳۳۷ تهران. فارغ‌التحصیل رشته فیزیک. تا کنون بیش از سیصد ساعت برنامه‌های مختلف تلویزیونی تولید کرده است. نزدیک به دو دهه در شوراهای مختلف طرح و برنامه ارشاد، صدا و سیما و نهادهای فرهنگی کشور عضویت داشته است. وی هم اکنون مشاور معاون سیما است.

محمدرضا تخت كشيان
متولد ۱۳۳۵ تهران، فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت، از سال ۱۳۶۰ فعالیت هنری خود را در حوزه هنری آغاز کرد و تا سال ۱۳۷۳ مسئولیت واحد فیلمسازی آن‌جا را بر عهده داشت و از سال ۷۴ کار خود را به عنوان تهیه‌کننده در بخش خصوصی از سر گرفت.

۱) تهیه‌کننده‌ی آثار سینمایی: آب و آتش، آرزوهای زمین، گاهی به آسمان نگاه کن، رنجر، دیوانه‌ای از قفس پرید، قدمگاه، اسپاگتی در ۸ دقیقه، ما همه خوبیم، کارگران مشغول کارند، دست‌های خالی

۲) تهیه‌کننده‌ی سریال‌های: "رقص پرواز و کلاه پهلوی"

داريوش فرهنگ
متولد ۱۳۲۶، آبادان. فارغ التحصیل رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران. پس از انقلاب کارش را با کارگردانی فیلم رسول پسر ابوالقاسم آغاز کرد. از فیلم‌های بلندش به عنوان نویسنده و کارگردان سینما می‌توان از طلسم، دو فیلم با یک بلیت، بهترین بابای دنیا، دیپلمات، اتوبوس، کفشهای میرزانوروز، تکیه بر باد،‌شب‌های تهران، و مجموعه تلویزیونی سلطان و شبان یاد کرد.



پوران درخشنده
نویسنده، کارگردان، تهیه کننده و پژوهشگر، سازنده‌ی فیلم‌های سینمایی: ۱- رابطه، ۲- پرنده کوچک خوشبختی، ۳- عبور از غبار، ۴- زمان از دست رفته، ۵- عشق بدون مرز ۶- شمعی در باد ۷- رویای خیس، ۸- بچه های ابدی.

مجید رضا بالا
متولد ۱۳۴۷ یزد. مشاور فرهنگي معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون فرهنگي بنياد سينمايي فارابي.

محمدحسین نیرومند
متولد ۱۳۴۱ مشهد ، فارغ التحصيل رشته كارشناسي طراحي صنعتي از دانشگاه تهران، مشاور هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و دبير شوراي ارزشيابي هنرمندان.

مجتبی مشیری
متولد ۱۳۳۶ تهران. فارغ التحصیل دوره تخصصی فیلمسازی و رشته فیزیک. رییس هیئت مدیره و مدیرعامل امور تلویزیونی و سینمایی بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی. عضو شورای پروانه نمایش معاونت امور سینمایی.



جمال شورجه
متولد ۱۳۳۳ زنجان، فارغ التحصيل رشته سينما و تلويزيون از دانشگاه هنر. فعاليت سينمايي خود را از سال ۱۳۶۷ با فيلم "روزنه" آغاز كرد.وی فيلم هايي چون "عمليات كركوك" ، "حماسه مجنون" ، "دايره سرخ"، "باشگاه سري" و "وعده ديدار" را به همراه مجموعه‌هايي چون "پرده عشق" ، "لبه تيغ" و "پرونده هاي مجهول" را در پرونده كاري دارد.
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
هيات انتخاب بخش فيلمهاي سينماي بين الملل

سياوش صلواتيان
کارشناس و منتقد فیلم‌های خارجی، متولد ۱۳۶۳ همدان، فوق لیسانس معارف اسلامی و مدیریت از دانشگاه امام صادق (ع)، از سال ۱۳۸۱ فعالیت هنری خود در حوزه تامین فیلم های خارجی در صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرد، همکاری با واحد تامین برنامه های خارجی شبکه یک (به عنوان کارشناس انتخاب فیلم) و معاونت سیاسی و معاونت سیما از دیگر فعالیت وی به شمار می رود.
صلواتیان هم اکنون مسئولیت واحد تامین برنامه‌های خارجی شبکه دو را به عهده دارد و مشاور مجید شاه‌حسینی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در امور تامین برنامه‌های خارجی این بنیاد است

محمد سعيد قائني نجفي
متولد سال ۱۳۴۷، او در سالهای ۸۵ و ۸۶ به عنوان مدیر امور جشنواره های بنیاد سینمایی فارابی فعالیت کرده و هم اینک مشاورت امور جشنواره و امور بین الملل این بنیاد را عهده دار است. وی همچنین بین سالهای ۸۰ تا ۸۲
وي که فارغ التحصيل رشته علوم سياسي در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد از دانشگاه تهران است، به فعاليت در اداره کل پخش اخبار سازمان صدا و سيما از سال ۶۸ تا ۷۳ پرداخت و سپس، پژوهشگر مرکز تحقيقات استراتژيک رياست جمهوري (در سال ۷۱)، کارشناس مسئول در سفارت جمهوري اسلامي ايران در کانادا (از سال ۷۳ تا ۷۷)، رئيس اداره هماهنگي امور بين الملل و مشاور اجرايي معاونت وزارت کشور (از سال ۷۸ تا ۸۰) بوده است. وی بین سالهای ۸۳ تا ۸۵ در زمینه عرضه بین المللی فیلمهای سینمای ایران نیز فعالیت کرده است. به عنوان مشاور معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و مديرعامل موسسه رسانه‌هاي تصويري فعاليت داشته است.

جمال اميد
او داراي چهل سال فعاليت مطبوعاتي از ۱۳۴۳ است، همچنين به عنوان، نويسنده و منتقد سينمايي، سردبير نشريات سينمايي از جمله ستاره سينما و سينما (۱۳۵۱ – ۱۳۵۸)، تاريخ‌نگار سينماي ايران، از مؤسسان و پايه‌گذاران موزه سينماي ايران، برنامه‌ريز و مدير اجرايي جشنواره‌هاي بين‌المللي فيلم فجر و بين‌المللي كودكان و نوجوان فعاليت داشته است. او ترجمه و تأليف كتاب های سينمايی؛ سينماي جهان سوم، فرهنگ سينماي ايران (سه جلد)، پيدايش و بهره‌برداري، سپنتا زندگي و آثار، اوانس واگانيانس زندگي و آثار، تاريخ سينماي ايران را انجام داده است.

محمدرضا مختاری
متولد ۱۳۴۹- تهران، کارشناس ارشد پژوهش هنر از دانشگاه تهران، مدرس دانشگاه، عضو شورای طرح و برنامه‌ گروه معارف شبکه اول سیما، ۱۷ سال سابقه کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی،۱۴ سال سابقه مدیریت و مشاوره تبلیغاتی



امیر اسفندیاری
متولد ۱۳۳۶ تهران.فارغ‌التحصيل رشته مديريت بازرگاني از دانشگاه نورث ايسترن ماساچوست. پس از بازگشت به ايران در چند كار توليد مشترك مشغول به كار شد سپس همكاري خود را با بنياد سينمايي فارابي به عنوان مسئول واحد توليد مشترك امور بين‌الملل آغاز كرد. او در توليد چند فيلم بین ايران و كشورهاي ديگر ـ از جمله فیلم بركت (۱۹۹۲) ساخته ران فريك ـ به فعاليت پرداخت. در سال ۱۳۷۶، كارش را به عنوان مدير امور بين‌الملل بنياد سينمايي فارابي آغاز نمود. از ديگر مسئوليت‌های او مي‌توان به اداره امور بين‌الملل جشنواره بين‌المللي فيلم فجر و جشنواره‌هاي بين‌المللي فيلم‌هاي كودكان و نوجوان اصفهان و نيز مديريت بازار فيلم ايران اشاره كرد. اسفندياري از سال ۱۳۷۹ عضو هیئت مديره جشنواره آسيا اقيانوسيه است و از ۱۳۸۱ به عضويت هیئت مديره سيفژ درآمده است.
وي طی چند سال گذشته به عنوان نايب رئيس سيفژ فعال بوده و علاوه بر سابقه داوري در رويدادهاي بين‌المللي، رياست هیئت داوران جشنواره بين‌المللي فيلم المپيا در كشور يونان را به عهده داشته است.
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
داوران بخش مسابقه جام جهان نما( مسابقه سینمای بین الملل)

محمدرضا بزرگ‌نیا
متولد ۱۳۲۳ در تهران. پس از فارغ‌التحصیلی از مدرسه عالی تلویزیون و سینما، کار در تلویزیون را آغاز کرد. طی سال‌ها، تعداد زیادی فیلم مستند ساخت و از سال ۱۳۵۱ سینما را با دستیاری کارگردانی تجربه کرد. نخستین فیلم بلندش را در نخستین سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی با نام ۱۹۳۶(۱۳۵۹) ساخت که به نمایش عمومی درنیامد. اما نخستین فیلم سینمایی بزرگ‌نیا به عنوان کارگردان، کشتی آنجلیکا(۱۳۶۸) نام دارد که اثری خوش‌ساخت و حرفه‌ای محسوب می‌شود. فیلم بعدی او با نام جنگ نفتکش‌ها(۱۳۷۳) علاوه بر نامزدی در چند رشته، سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی و بهترین فیلم دوم را از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. او در هجدهمین جشنواره فیلم فجر عضو هیأت داوران بخش سینمای ایران بود.

اکبر عالمی
متولد ۱۳۲۴ اهواز، فارغ‌التحصیل رشته رادیو و تلویزیون از انگلستان. استاد دانشگاه، نویسنده و مترجم مقالات و کتاب‌های فنی سینمایی. در سینمای حرفه‌ای از سال ۱۳۵۱ به فعالیت پرداخت و جدا از تجربه‌های بازیگری، تهیه‌کنندگی، تدوین، صدابرداری و نیز تیتراژ فیلم، به امور فنی و لابراتواری فیلم‌ها اشتغال ورزید و مدتی نیز ریاست لابراتوار وزارت فرهنگ و آموزش عالی و لابراتوارهای سازمان صدا و سیما را برعهده داشت. وی در جشنواره‌های فیلم‌های کوتاه، تجربه داوری داشته و در سال‌های اخیر نیز به عنوان کارشناسی سینمای معناگرا در تلویزیون به فعالیت پرداخت است.

جیان پائولو کوگنو
که در اول ژانویه ۱۹۶۸ در شهر پاکینو در ایالت سیسیل به دنیا آمده، اکنون در رم زندگی می کند. او که در مقام یک رمان نویس به خاطر دو کتاب «گامی در تاریکی» و «زن بی پناه» شهرت دارد، فعالیت سینمایی خود را در مقام کارگردان آغاز کرد و مشارکتی چشمگیر در محصولات سینمایی سیسیل داشت. کوگنو که مجموعه ای مستند به نام شهرهای هنر ایتالیا را نیز در کارنامه دارد، نخستین فیلم کوتاهش را با عنوان بخت مادر من در سال ۲۰۰۳ کارگردانی کرد و در سینماتک پاریس به نمایش گذاشت. او گذشته از بنیانگذاری و اداره جشنواره بین المللی فیلم مرزها، در هیات نظارت و ارزشیابی محصولات سینمایی و نمایشی در وزارت فرهنگ ایتالیا عضویت داشته است. کوگنو در سال ۲۰۰۶ فیلم سالواتوره – این است زندگی را کارگردانی کرد که محصول کمپانی های بوئنا ویستا و گلوب فیلمز بود. این فیلم که در حقیقت نخستین محصول ایتالیایی کمپانی دیزنی به شمار می آید، رکوردی جدید در تعداد تماشاگران محصل در شبه جزیره به نام خود ثبت کرد.

نیکول گیومه
گیومه بیست و پنج سال دبیر اجرایی رپرتوار رقص و تئاتر یوتا بوده است و به مدت پانزده سال نایب‌رئیسی مؤسسه ساندنس را برعهده داشت و سپس به دبیری مشترک جشنواره فیلم ساندنس برگزیده شد. تحت ریاست او، این جشنواره به به بزرگ‌ترین واقعه فیلم مستقل تبدیل شد.
در جشنواره ساندنس سال ۲۰۰۰ او برنامه مستند و خانه مستند را راه‌اندازی کرد تا از فیلمسازان مستند حمایت کند. او همچنین استودیوی جن‌ ـ یی را راه‌اندازی کرد که برنامه‌ای برای پرورش فیلمسازان مستند است.
از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷، گیومه ریاست جشنواره فیلم میامی را برعهده داشته است. در سال ۲۰۰۲، مرکز فیلم سالت‌لیک‌سیتی را تأسیس کرد و عضو هیأت چندین سازمان هنری بود. در سال ۲۰۰۵، او مفتخر به دریافت نشان هنر و ادب شوالیه از وزیر فرهنگ فرانسه شد

ولادیمیر منشوف
متولد سپتامبر سال ۱۹۳۷ در باکو آذربایجان. او همچون بسیاری از دیگر کارگردانان و بازیگران روسیه تحصیل‌کرده مدرسه دولتی سینمایی وجیک است. گرچه فعالیتش به عنوان بازیگر بر آثارش به عنوان کارگردان می‌چربد (او تنها پنج فیلم کارگردانی کرده است)، به خاطر دریافت جایزه اسکار یکی از کارگردانان محبوب روسیه به حساب می‌آید. دومین فیلم بلند داستانی‌اش با عنوان مسکو اشك‌ها را باور ندارد (۱۹۷۹) برایش شهرتی جهانی و همچنین جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی را به همراه آورد. لازم به ذکر است که به خاطر مسائل سیاسی، خود منشوف اجازه خروج از شوروی آن زمان را پیدا نکرد و جایزه‌اش تحویل هیأت روسی اعزامی به امریکا شد.
در سال ۱۹۹۵ٰ او فیلم «عجب افتضاحی!» را ساخت، فیلمی هجو درباره وجوه مختلف حیات فرهنگی و سیاسی در روسیه. حسرت خدایان (۲۰۰۰) – درامی نوستالژیک – نشان از حسرت او برای سبک زندگی دوران پیش از فروپاشی شوروی دارد. عشاق معمولی سینما کماکان او را کارگردانی چیره‌دست در خلق کمدی ناب یا درام موقعیت واقع‌بینانه می‌دانند.

لئون ویتالی
متولد ۱۹۴۸ در انگلیس. تحصیلکرده رشته بازیگری در آکادمی موسیقی و هنر دراماتیک. او در فیلم بری لیندون ساخته استنلی کوبریک نیز بازی کرد و از آن پس به کار تولید فیلم علاقه نشان داد و تا پایان عمر کوبریک همکار و دوست صمیمی او باقی ماند. او در فیلم چشمان کاملاً بسته کوبریک نیز نقش رد کلوک را برعهده داشت. پس از این، لئون به احیاء و اصلاح نگاتیو و حاشیه صوتی فیلم‌های کوبریک، از لولیتا گرفته تا غلاف تمام فلزی پرداخت که دو سال و نیم به طول انجامید.
در سال ۲۰۰۳، او همکار تولید تاد فیلد شد و در سال ۲۰۰۶ اولین فیلم مشترک‌شان با عنوان کودکان کوچک را تولید کردند که در جشنواره گلدن گلاب نامزد ۴ جایزه و در اسکار نیز نامزد دریافت ۳ جایزه شد.

بودادب داسگوپتا
متولد ۱۹۴۴ در بنگال غربي هندوستان. استاد اقتصاد و يكي از سرشناس‌ترين كارگردانان معاصر هند است. شهرت او به عنوان فيلمساز هم ناشي از سينماي شاعرانه‌اش است و هم مبتني بر مضامين اجتماعي‌اش. نخستين فيلم او با اسم فاصله (برنده جايزه ويژه هيأت داوران از جشنواره لوكارنو در سال ۱۹۷۸) تقاطع (برنده جايزه فيپرشي از جشنواره ونيز در سال ۱۹۸۱) و علي نابينا (۱۹۸۴) سه‌گانه‌اي را تشكيل مي‌دهند كه او را به عنوان كارگرداني خوش‌آتيه تثبيت كرد. آثار بعدي او چنين انتظاري را برآورده كرد؛ آثاري همچون بازگشت (برنده جايزه ملي بهترين فيلم منطقه‌اي سال و نيز بهترين فيلمنامه، ۱۹۸۶)، مرد ببري (كه در جشنواره كن ۱۹۸۹ تقدير شد)، داستان آن‌ها (۱۹۹۲)، پناه بال‌ها (۱۹۹۳)، در قرمز (۱۹۹۶) و كشتي‌گيرها (برنده جايزه بهترين كارگردان از جشنواره ونيز سال ۲۰۰۰)، حكايت دختر بازيگوش (۲۰۰۲) و چشم‌چران‌ها (۲۰۰۷). اين در هنرمند عرصه‌هاي مختلف تا سال ۱۹۷۸ به تدريس ادامه داد، هرچند تا پيش از آن به شاعري سرشناس بدل شده بود. رمان او حائز جايگاهي رفيع در ادبيات امروز بنگال است. مستندهاي او نيز در ستايش‌آميز بودن دست كمي از آثار داستاني‌اش ندارند. تاكنون سه كتاب درباره‌ او نوشته شده است.
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
داوران مسابقه بخش در جست و جوی حقیقت( سینمای معناگرا)

نادر طالب‌زاده
متولد ۱۳۳۲ تهران. فارغ‌التحصیل کارشناسی ادبیات انگلیسی و کارشناسی ارشد کارگردانی سینما از دانشگاه کلمبیا آمریکا. وی بیشتر به‌عنوان مستندساز شهرت دارد و از فیلم‌های مستند او می‌توان مجموعه «واقعیت خوزستان»، «شوش»، «شهر شهیدان گمنام» (۱۳۵۹ـ۱۳۶۰)، «والعصر» (۱۳۶۲)، «فتح۱» (۱۳۶۵)، «فتح۲» (۱۳۶۶)، «بشیر عشق در شهر کوران» (۱۳۶۸)، «ساعت ۲۵» (۱۳۷۱)، «خنجر و شقایق» (۱۳۷۲)، «رویش در آتش» (۱۳۷۳)، «عصر انتظار» (۷۲ـ۱۳۷۵)، «ظلمت در نیمروز» (۱۳۷۷) و «بیداد خاموش» (۱۳۷۸) را نام برد. در سال‌ها اخیر، کارگردانی در سینمای حرفه‌ای را نیز تجربه کرده که حاصل آن، ساخت دو فیلم «بشارت منجی» (۱۳۸۳) و «مسیح» (۱۳۸۴) است.

پیتر مالون
پیتر مالون در سال ۱۹۳۹ در سیدنی استرالیا متولد شد. او منتقد سینمایی است و در مورد سینما و مذهب مطلب می‌نویسد. او تاکنون به عنوان رییس او سی آی سی (سازمان سینمای کاتولیک بین‌الملل) و نیز سیگنیس (انجمن ارتباطات کاتولیک جهانی) مشغول به کار بوده است. فعالیت این موسسه در حوزه رادیو، تلویزیون، سینما، ویدئو، آموزش رسانه‌ای، اینترنت و فناوری‌های جدید حرفه‌ای خلاصه می‌شود. او اکنون مدیریت بخش سینمایی سیگنیس را بر عهده دارد.

مایکل پترونی
نویسنده و کارگردان استرالیایی فارغ‌التحصیل مؤسسه فیلم امریکا در سال ۱۹۹۶. در هنگام تحصیل در این مؤسسه فیلمنامه «تا وقتی صدای انسانی بیدارمان کند» را نوشت که در سال ۲۰۰۲ برنده جایزه بهترین فیلمنامه این مؤسسه شد و جایزه بهترین اولین فیلمنامه و همچنین جایزه ادبی نیو سوث ولز را از آن خود کرد. او نويسنده مشترك فيلم ملكه نفرين‌شدگان (اقتباسي از رمان آن رايس) و زندگي‌هاي خطرناك پسران دانش‌آموز است كه جودي فاستر، وينسنت دونوفريو و كيرن كالكين در آن ايفاي نقش كردند. او در سال ۲۰۰۷ دو پروژه مختلف برای فاکس ۲۰۰۰ نوشت: «زندگی پس از مرگ» و «کتاب‌دزد» که براساس رمانی به همین نام از مارکوس ژوساک است. چهارده سال است که در هالیوود زندگی و کار می‌کند و در حال حاضر برای شرکت نیولاین مشغول نگارش فیلمنامه «آیین» است.

ماریو گرتر
متولد ۱۹۷۱ در مرانوی ایتالیا. تحصیلکرده رشته الهیات کاتولیک در سال ۱۹۹۸، مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته الهیات عمومی از دانشگاه لئوپولد دریافت کرده است. او همچنین دارنده مدرک کارشناسی رشته مطالعات عربی است. به عنوان کشیشی کاتولیک به چهار زبان مسلط است و تجربه تدریس در کالج‌های محلی را دارد و از سال ۲۰۰۷ با جشنواره فیلم مذهبی امروز نیز همکاری کرده است.

احسان نورالله قابیل
متولد ۱۹۵۹ در استانبول. دارای مدرک دکترای آموزش فیلم از دانشگاه ایالتی اوهایو و پایان‌نامه‌اش درمورد برسون و تارکوفسکی بوده است. او مقالات متعددی در جراید سینمایی ترکیه منتشر کرده است و در حال حاضر نماینده ترکیه در سازمان صوتی‌تصویری اروپاست. پیش از این عضو هیأت داوران جشنواره فیلم شهر در تهران و جشنواره فيلم شاكن در آلماتي (۱۹۹۶) بوده و در سال ۱۹۹۷ نیز عضويت هیأت داوران جشنواره فیلم سازمان کنفرانس اسلامی را برعهده داشته است.
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
داوران بخش بین الادیان

محمد باقر قهرمانی
متولد ۱۳۳۹. دارای مدرک دکترا در رشته‌های تئاتر و فیلم و رادیو و تلویزیون. مدرس دانشگاه و عضو هیئت علمی گروه آموزشی هنرهای نمایشی دانشکده هنرهای نمایشی و گروه موسیقی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران از سال ۱۳۷۳ تاکنون. وی صاحب تجربیات بسیاری در تالیف و ترجمه و تحقیق مقالات و کتاب‌های هنری؛ کارگردانی تئاتر؛ فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی آثار مستند و مجموعه های مستند تلویزیونی است. عضویت در شورای هنرهای نمایشی فرهنگستان هنر و گروه واژه‌گزینی تخصصی سینما و تلویزیون و گروه واژه‌گزینی هنرهای نمایشی فرهنگستان زبان و ادب فارسی و داوری چندین جشنواره تئاتر دانشگاهی و مدیریت گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما؛ از جمله تجربیات حرفه‌ای ایشان است.

یوس هورمانس
یوس هورمانس بلژیکی تحصیلکرده رشته روان‌شناسی و آموزش، در حال حاضر به عنوان دبیر مشغول به کار است. در سال ۱۹۶۸ عضو انجمن فیلم کاتولیک شد و در سال ۱۹۹۳ به ریاست آن برگزیده شد. او سه دهه است که در عرصه سینما قلم می‌زند و در ژوئن سال ۲۰۰۵ٰ به ریاست شعبه اروپایی سیگنیس برگزیده شد. پیش‌تر او به عضویت هیات کلیسایی لوکارنو، مونترال و کن نیز درآمده بود. او به چهار زبان هلندی، انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی صحبت می‌کند.

آندرو روچا اسکارپتا
اسپانیایی متولد ۱۹۶۵، رئیس برنامه کارگاه رسانه مذهبی اچ۲او و عضو کمیته اجرایی و مشاوره بنیاد بین‌المللی آموزش بین‌مذاهب و میان‌فرهنگی است. او در دانشگاه پونتیفیسال رم به تدریس فلسفه، الهیات و اخلاق زیستی مشغول است. و ریاست برنامه کارشناسی ارشد "کلیسا و مذهب" دانشگاه رژینای رم را نیز برعهده دارد. وی عضو انجمن گفت‌وگوی بین مذاهب یونسکو و انجمن جهانی ارتباطات مسیحی است
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
داوران بخش مسابقه سینمای آسیا

آمابل تیکوی اگولوز
یکی از چهره‌های جنبش سینمای بدیل در فیلیپین. او که تحصیل‌کرده دانشگاه فیلیپین در رشته ادبیات تطبیقی و هنرهای زیباست، همواره به عنوان مؤسس مرکز سینمایی یوپی در سال ۱۹۷۶ مورد ستایش بوده است، جایی که تا سال ۱۹۹۰ به عنوان دستیار کارگردان در این مؤسسه مشغول به کار بوده است.
نخستین اثر او مستند۱۵ دقیقه‌ای به نام کوه باناها، کوه مقدس بود که در جشنواره سینمای جوان ایران برنده جایزه شد. او در سال ۱۹۸۴ و با فیلم ستایش‌شده قایق‌ران به ساخت آثار بلند روی آورد. این فیلم در سال ۱۹۸۵ در جشنواره لندن به نمایش درآمد و عنوان فیلم سال را از آن خود کرد.

رییس چلیک

متولد ۱۹۶۱ در اردهان در شمال شرقی آناتولی. در سن ۱۴ سالگی به استانبول نقل‌مکان کرد و در کنسرواتوار دولتی این شهر به تحصیل موسیقی و تئاتر پرداخت. در سال ۱۹۸۲ به عنوان روزنامه‌نگار و عکاس مشغول به کار شد و طی چند سال فیلم‌های تبلیغاتی و مستند ساخت.
با ظهور تلویزیون‌های خصوصی در ترکیه در اوایل سال‌های ۱۹۹۰، او شروع به تنظیم برنامه و کارگردانی برای شبکه ای‌تی‌وی کرد. در اواسط سال‌های ۰ عرصه رسانه را ترک کرد تا بر فیلمسازی متمرکز شود. او برنده جوايز متعدد ملي و بين‌المللي شده است، از جمله: جايزه ناظم حكمت وزارت فرهنگ تركيه براي فيلم ملاقاتيِ تو (۱۹۹۲)، جايزه بهترين كارگردان از انجمن روزنامه‌نگاران تركيه به خاطر فيلم "بگذار نور بیاید" (۱۹۹۶)، جايزه ويژه جشنواره فيلم فجر براي فيلم "خداحافظ فردا" (۱۹۹۸) و جايزه يورايماژ براي بهترين درام مستند به خاطر فيلم افسانه‌هاي سازش‌ناپذيري (۲۰۰۳). او در سال ۲۰۰۷ فيلم پناهنده را ساخت كه درامي قوي درمورد مشكلات مهاجران براي حفظ هويت‌شان در اروپاست.

پیتر هری ریست
دارنده مدرک دکترای مطالعات سینمایی از دانشگاه نیویورک، متولد ۱۹۴۳ در انگليس. دبیر و ویراستار چندین کتاب از جمله راهنمای سینمای کانادا بوده است و در حال حاضر مشغول تدوین دائره‌المعارف سینمای امریکای جنوبی است. او مقالات و یادداشت‌های متعددی در جراید سینمایی معتبر منتشر کرده است و در اولین کنفرانس کانادایی دانشگاه ترنت درمورد مطالعات سینمایی آسیا، بانی و رئیس بخش سینمای ایران بوده است. در حال حاضر رئيس دانشكده سينماي دانشگاه كونكوردياي كاناداست.

عباس ارناوط
متولد ۱۹۴۴. تحصیلکرده کالج هنری پول در انگلستان. اين هنرمند اردني، در کنار نوشتن رمان و داستان كوتاه، بيش از ۵۰ فیلمنامه‌ براي آثار مستند نوشته و بسياري از آن‌ها را توليد و كارگرداني نيز كرده است. او در سال‌های ۱۹۸۰کارگردان آزاد بوده و از سال ۲۰۰۴ به عنوان رئیس مرکز تولید شبکه الجزیره مشغول به کار بوده است. او در حال حاضر ریاست جشنواره فیلم‌های مستند الجزیره را برعهده دارد. ارناوط عضو فدراسیون نویسندگان عرب است.
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
براي نخستين بار / برنامه‌ سينماها روي تلفن همراه و از طريق سرويس "پيام كوتاه" و نمايش جشنواره فجر بر
براي نخستين بار، همزمان با برپايي جشنواره فيلم فجر، مخاطبان و علاقمندان مي‌توانند جهت اطلاع از برنامه‌ سينماها، از طريق ارسال پيام كوتاه ، اطلاعات مورد نظر خود را دريافت و مراسم افتتاحيه و اختتاميه را نيز بر روي اينترنت مشاهده كنند براي نخستين بار، همزمان با برپايي جشنواره فيلم فجر، مخاطبان و علاقمندان مي‌توانند جهت اطلاع از برنامه‌ سينماها، از طريق ارسال پيام كوتاه ، اطلاعات مورد نظر خود را دريافت و مراسم افتتاحيه و اختتاميه را نيز بر روي اينترنت مشاهده كنند.


به گزارش ایران فستیوالز ، همزمان با برپايي بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر، براي نخستين بار ، تمامي علاقمندان به حضور در اين رويداد مي‌توانند جهت اطلاع و دريافت برنامه‌ سينماهاي جشنواره ، از طريق ارسال پيام كوتاه به شماره 200007 ، اطلاعات مورد نياز خود از نام فيلم ، زمان و سينماي نمايش دهنده را دريافت كنند.
جهت دريافت اين اطلاعلات ، بايد نام سينما به طور مثال "فرهنگ" يا "فلسطين 1" به انگليسي تايپ و پس از قرار دادن يك فاصله، تاريخ درج گردد و از طريق پيام كوتاه (اس ام اس) به شماره اعلام شده در بالا ارسال شود تا برنامه آن روز سينماي مورد نظر و درخواست شده به شكل پيام كوتاه ، توسط مخاطب دريافت گردد. مثال: براي دريافت برنامه‌هاي سالن شماره 2 سينما فلسطين در روز دوازدهم بهمن اينگونه تايپ و ارسال شود: felestin2 12

همچنين اين نرم‌افزار طراحي شده فقط مختص به جشنواره فيلم فجر نخواهد بود و از 12 بهمن ماه جاري به بعد در تمامي زمانها اين امكان را به مخاطب مي‌دهد كه با ارسال نام سينما، شماره تلفن آن سينما و همچنين فيلم اكران شده را دريافت نمايد و يا اينكه با ارسال نام هر فيلم ، سينماهاي محل اكران فيلم مورد نظر را دريافت نمايد.
به گزارش راه فيروزه، همچنين براي نخستين بار مراسم افتتاحیه جشنواره كه روز پنج شنبه یازدهم بهمن ماه در تالار بزرگ کشور و همينطور مراسم اختتامیه روز دوشنبه بیست و دوم بهمن ماه در همین تالار ، از طریق پایگاه اینترنتی www.fajrlive.tv به صورت زنده برای مخاطبان پخش خواهد شد و علاقمندان می توانند از امروز نسبت به ثبت نام برای برای دریافت تصاویر بر روی سایت ذکر شده مراجعه کنند
 

live for what?

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
18 آگوست 2006
نوشته‌ها
9,078
لایک‌ها
374
محل سکونت
Wish! In Your Mind!
شايد هيجان انگيزترين قسمت جشنواره امسال بازگشايي سينما آزادي هست!

ظاهرآ فيلمهاي سينماي داخلي در 5 سالنش نمايش داده ميشه!
 

gheymeh

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
70
محل سکونت
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
جدول های ویژه جشنواره فیلم فجر دوره بیست و ششم در مجله جدول مجموعه جدول

نام فيلم های طراحی شده :
1 - خاک آشنا
2 – هميشه پاي يک زن درميان است
3 – احضارشدگان
4 – کنعان
5- آتش سبز
6 – ستايش
7 – به همين سادگي
8 – آواز گنجشک ها
9 – حس پنهان
10 – آن مرد آمد
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
مرور فیلم‌های اول فیلمسازان حاضر در جشنواره فجر می‌تواند گزینه‌های احتمالی برای پذیرفته شدن این آثار و چگونگی عبور از فیلتر هیئت انتخاب جشنواره بیست و ششم را مورد توجه قرار دهد. فیلمسازانی که در نخستین گام از هیئت انتخاب نمره قبولی گرفته‌اند.
با معرفی ۱۲ فیلم بخش مسابقه نگاه اول: نخستین فیلم بلند فیلمسازان ایرانی از سوی دبیرخانه بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر، به تدریج پازل ناقص جشنواره سر و شکل خود را پیدا می کند.
حضور مشترک فیلم‌های "حس پنهان"، "در میان ابرها"، "ستایش" و "سهم گمشده" در فهرست آثار بخش سودای سیمرغ: مسابقه سینمای ایران و دو فیلم "انتهای زمین" و "قرنطینه" به عنوان فیلم‌های ذخیره بخش مسابقه سینمای ایران، از موارد تأمل برانگیز است که انتظارات از این فیلم‌ها را به عنوان اثر اول سازندگانشان بالا می برد.
فیلم‌هایی که از نگاهی دیگر آثار کارگردانان سابقه‌دارتر از خود را برای حضور در این فهرست جا گذاشته و از میدان به در کرده‌اند. مرور کوتاه بر نخستین اثر این کارگردانان می‌تواند گزینه‌های احتمالی برای پذیرفته شدن این آثار و چگونگی عبور از فیلتر هیئت انتخاب جشنواره بیست وششم فجر را مورد توجه قرار دهد.
"انتهای زمین" به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل صفاری ساخته شده است. صفاری مستندهای "رویای مروارید"، "نفت و دریا"، "دریای پارس"، "خدایم کجاست" و ... را در کارنامه دارد و برای "رویای مروارید" از جشنواره‌های داخلی و خارجی جوایز متعدد دریافت کرده است.
"انتهای زمین" داستان مردی میانسال به نام حجت است که از شمال با پای پیاده به جنوبی‌ترین نقطه ایران در کنار دریای عمان سفر کرده و آنجا ۱۷ سال دور از زندگی شهری سکنی گزیده است. او به عنوان یک فرد مشهور و رابینسون کروزوئه ایرانی شناخته شده، اما آدمهایی به وی سر می‌زنند که برایش مشکل ساز می‌شوند. حجت‌الله قزوینی، شهاب فرضعلی، مسعود مهرگان، سعید معظمی، ابراهیم بحرالعلومی، بیژن سیفان، نیلوفر ادیب‌فر و وحید خدیر بازیگران این فیلم هستند.
"تنها دو بار زندگی می‌کنیم" به کارگردانی بهنام بهزادی بروجنی ساخته شده است. او ساخت چند فیلم کوتاه همچون "تلافی"، "رفتیم لب رودخانه" و مستند "حرف‌هایت را پنهان کن" را در کارنامه دارد. طرح مستند "شهر کوچک، یک انتخاب" بهزادی هم که در نخستین دوره جشنواره سینما حقیقت به عنوان طرح برتر پذیرفته شد، به هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌پردازد.
فیلم "تنها دو بار ..." داستان یک راننده مینی‌بوس چهل ساله است که تصمیم می‌گیرد در یک فرصت چند روزه کارهایی را که همیشه حسرت‌شان را داشته انجام دهد و در روز تولدش از این دنیا برود. در این فیلم علیرضا آقاخانی، نگار جواهریان، عباد کریمی، رایا نصیری و رامین راستاد به ایفای نقش می پردازند.
"چراغی در مه" به کارگردانی پناه‌برخدا رضایی یک کار اجتماعی است. فیلم نگاهی تازه به حاشیه‌های جنگ دارد و پریوش نظریه و مسعود حشمت بازیگران اصلی آن هستند. فیلمی که به گفته تهیه کننده با مخاطب این ژانر ارتباطی خوب برقرار می کند. گروه تولید این فیلم ششم آذر در مسیر بازگشت از شمال دچار حادثه شد که به فوت بهروز جلیلی بازیگر و به کما رفتن اصغر شاهوردی صدابردار انجامید. خوشبختانه شاهوردی این روزها به هوش آمده و وضعیت عمومی مناسب دارد.
"حس پنهان" نخستین ساخته مصطفی رزاق کریمی است. وی که سابقه ساخت فیلم کوتاه و مستند دارد، مستند "یاد و یادگار" را سال ۷۹ نوشته و با همکاری فرهاد ورهرام کارگردانی کرده است. مرتضی رزاق کریمی برادر وی و تهیه‌کننده فیلم، تاکنون "چه کسی امیر را کشت" را تهیه کرده و مجری طرح "این زن حرف نمی زند" بوده است.
"حس پنهان" فیلم قصه زمانه ماست، زمانه‌ای که در غفلت، دیگران برایمان تصمیم می گیرند. محمدرضا فروتن، مهتاب کرامتی، آتیلا پسیانی، شهره سلطانی، حامد بهداد، نیوشا ضیغمی و شیوا بلوریان بازیگران فیلم هستند. این فیلم در هشتمین جشنواره فیلم‌های آسیایی ان.چی.کی که دهم تا ۱۴ آبان ماه در منطقه شیبویا توکیو برگزار شد، شرکت نمود.
"دایره زنگی" اولین فیلم سینمایی پریسا بخت آور، همسر اصغر فرهادی کارگردان و نویسنده سینما و تلویزیون است. بخت آور که تاکنون در عرصه مجموعه سازی طنز فعالیت داشته آثاری همچون "یادداشت‌های کودکی"، "پشت کنکوری ها"، "افزونه‌خواه کوچک" و "من یک مستأجرم" را در کارنامه دارد که فیلمنامه اکثر آنها را فرهادی نوشته یا بازنویسی کرده است.
با این پیشزمینه به نظر عادی می‌آید که بخت آور برای اولین فیلم سینمایی خود فیلمنامه فرهادی را محور قرار دهد. "دایره زنگی" هم مانند مجموعه‌های این فیلمساز در عرصه طنز و کمدی است و فهرست بلندبالای بازیگران حرفه‌ای آن از نکات جالب است. درباره حضور هدیه تهرانی در فیلم هم حرف و حدیث بسیار بود و با وجودی که این بازیگر در جلسات دورخوانی فیلمنامه شرکت کرد، برخلاف وعده تهیه کننده یک سکانس هم در فیلم بازی نکرد یا به گفته ای حاضر به بازی نشد.
"دایره زنگی" داستان یکروز از زندگی شیرین و محمد است که تا پایان روز فرصت دارند هزینه تعمیر خودرویی را که با آن تصادف کرده‌اند، تأمین کنند. مهران مدیری، باران کوثری، صابر ابر، امین حیایی، بهاره رهنما، امید روحانی، نگار فروزنده، حامد بهداد، محمدرضا و ملیکا شریفی‌نیا، گوهر خیراندیش، نیلوفر خوش‌خلق، سروش گودرزی، نیما شاهرخشاهی، اکرم محمدی، امیر نوری، محسن قاضی‌مرادی، کیانوش گرامی و آفرین چیت‌ساز بازیگران اصلی این فیلم هستند.
"در میان ابرها" به کارگردانی سیدروح الله حجازی اثری اجتماعی با پسزمینه دفاع مقدس است. داستان فیلم در زمان جنگ دوم آمریکا و عراق می گذرد که منجر به سقوط صدام شد و رابطه یک زن عراقی و مرد ایرانی شکل دهنده داستان است. در خلاصه داستان فیلم که محمدرضا گوهری فیلمنامه آن را نوشته، آمده: گاری‌ها می‌تازند. بارها در مرز جا به جا می‌شوند و مسافران در تکاپوی رفتن. در این فیلم الناز شاکردوست به همراه ۹ نابازیگر نوجوان به ایفای نقش پرداخته است.
"ستایش" اولین ساخته محمدرضا رحمانی است. وی سابقه بازیگری در فیلم هایی چون "هور در آتش"، "زیر پوست شهر"، "نیمه پنهان"، "تهران ساعت ۷ صبح"، "آفتاب بر همه یکسان نمی تابد" و ... را در کارنامه دارد. "ستایش" داستان زندگی آرام و بدون سر و صدای مادر و دختری را به تصویر می کشد که با ورود غریبه ای به زندگی آنها این آرامش به هم می ریزد. حسن پورشیرازی، حسین محجوب، خاطره اسدی، محمود مقامی و مریم کاویانی بازیگران اصلی فیلم هستند.
"سفر به سرزمین دور" به نویسندگی و کارگردانی ساسان پسیان، یک انیمیشن بلند ۹۵ دقیقه ای است. این انیمیشن به تهیه کنندگی پسیان و موسسه فرهنگی هنری صبا ساخته شده است. پسیان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد انیمیشن، آثار کوتاه داستانی و تجربی، تلویزیونی، تبلیغاتی و صنعتی چون "سور ثنا" و ... را در کارنامه دارد.
این انیمیشن درباره نبرد بین نیروهای شر و خیر است. سرزمین طاووس شاه از جانب سپاهیان کابوس سیاه مورد تهدید واقع شده و در این میان عده ای از درباریان تحت ***** هدهد سرزمین خود را ترک کرده و به سمت سرزمین دور می روند. آنان حوادث و ماجراهای گوناگونی را پشت سر می گذارند.
"سهم گمشده" نخستین فیلم حسن نجفی، محصول مشترک سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری و شبکه جهانی سحر است. بازیگرانی از کشور آذربایجان چون کامران یونس، خالده قلی‌اوا، گلزار قربان‌اوا، قربان مسیم‌اف، اتکم اسکندراف، مهربان خانلاراوا، آیشاد محمداف و آلماز آمان اوا در آن به ایفای نقش می پردازند. فیلم روایتگر داستان پسربچه‌ای آذربایجانی است که والدینش پس از اظهار ناامیدی پزشکان از مداوای بیماری وی، تصمیم می‌گیرند فرزندشان را به امامزاده‌ای در ایران بیاورند.
"شب حورا" نخستین ساخته شهاب ملتخواه در ژانر دفاع مقدس است. فیلم داستان همسر شهیدی را روایت می‌کند که ‌پیکر همسرش هنوز به دستش نرسیده است. وی برای یافتن پیکر این شهید گام در راهی می‌گذارد که در آن با دختر و پسری آشنا می‌شود. این فیلم با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه شده و فاطمه گودرزی، امیر‌محمد زند، حدیث فولادوند، مجید مشیری بازیگران اصلی آن هستند.
"قرنطینه" اولین ساخته منوچهر هادی است. او که تجربه بازیگری در "پشت دیوار شب" و "دوشیزه" و دستیار کارگردانی "ازدواج صورتی" و "چهارشنبه سوری" را در کارنامه دارد، نخستین فیلم بلند خود را بر اساس فیلمنامه سعید دولتشاهی ساخته و فیلم درباره دختر و پسری جوان است که دل در گرو یکدیگر دارند، اما برای ازدواج با مشکلات بسیار رو به رو هستند. حمید گودرزی، رضا عطاران، افسانه بایگان، رضا رویگری، خاطره حاتمی و نیوشا ضیغمی در این فیلم بازی کرده‌اند.
"کتونی سفید" به کارگردانی محمد ابراهیم معیری، در ژانر کودک و نوجوان قرار دارد. فیلم روایتگر قصه ورود معلمی جدید به مدرسه‌ای در یکی از شهرهای جنوبی است. در این فیلم حسین یاری، باران کوثری و محمود ابراهیم‌زاده بازی می‌کنند. فیلمی که به گفته کارگردان تجربه‌ای جدید و متفاوت در زمینه کار کودک و نوجوان است و به طور جدی نقبی بر آموزش و تحرک نوجوانان می‌زند. در این فیلم از ترکیب بازیگران حرفه‌ای و حدود ۹۰ بازیگر بومی استفاده شده است.
 

sokOoooot

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,254
لایک‌ها
77
محل سکونت
این بود تمام ماجرای من و او
خوب به سلامتی اینم شروع شد ببینیم امسال چه جنجالی میشه
icon8.gif
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran
من شنیدم فیلم اتاق 1408 هم جزو فیلمائی یه که قراره تو جشنواره فجر پخش شه ، درسته ؟؟
 

sokOoooot

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,254
لایک‌ها
77
محل سکونت
این بود تمام ماجرای من و او
2c7502108716.jpg


خوب من یه لیستی از فیلمهایی حاضر در جشنواره بدم دیگه کمی کاستی شد ببخشید :

اول : ۱۲ فیلم بلند ایرانی در بخش خارج از مسابقه سینمای ایران بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به نمایش در می آیند.

۱- تنها دو بار زندگی می‌کنیم (بهنام بهزادی) ۲- چراغی در مه (پناه بر خدا رضایی) ۳ – سایاب (محمد علی سجادی) ۴– شب حوراء (شهاب ملت خواه) ۵- صد سال به این سال ها (سامان مقدم) ۶- نشانی (فریدون حسن پور) ۷- همخانه (مهرداد فرید) ، ۸- انتهای زمین(ابوالفضل صفاری) ۹-سبز کوچک (غلامرضا رمضانی) ۱۰-حقیقت گمشده (محمد احمدی)۱۱-هر شب تنهایی(رسول صدرعاملی) و۱۲-قرنطینه منوچهر هادی

دوم : ۱۹فیلم ایرانی و خارجی در بخش جام جهان نما - مسابقه سینمای بین‌الملل بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر رقابت می کنند

ایرانی ها : " آتش سبز" از محمدرضا اصلان

، "آواز گنجشک‌ها " از مجید مجیدی

، "کنعان" از مانی حقیقی


خارجی ها :

"دوازده" ساخته نیکیتا میخالکوف از روسیه (۲۰۰۷) ، "الکساندرا" ساخته الکساندر سوخوروف از روسیه (۲۰۰۶) ، "نیمه بالغ" ساخته یوسف علی خان از انگلیس (۲۰۰۶) ، "آریا" ساخته تاکوشی سوباکاوا از ژاپن (۲۰۰۷) ،" فرزندان افتخار" ساخته کریشتینا گودا از مجارستان (۲۰۰۶) ، "چشم انداز کنگو" ساخته فیلیپه فالاردو محصول مشترک کانادا، بلژیک و فرانسه (۲۰۰۶) ، "تخم مرغ" ساخته سمی کاپلانوغلو محصول مشترک ترکیه و یونان (۲۰۰۷) ، "منطقه کروسز" ساخته رافائل روسال محصول مشترک گواتمالا ، نروژ و هلند (۲۰۰۶) "فاصله تا خوشبختی" ساخته مایکل جیمز رولند از استرالیا (۲۰۰۷)، "مایکل کلایتون" ساخته تونی گیلروی از آمریکا (۲۰۰۷) ، "میروش" ساخته ماریوس هولست از نروژ (۲۰۰۷) ، "غیر قابل انتشار" ساخته برایان دی پالما محصول مشترک آمریکا و کانادا (۲۰۰۷)، "سرزمین شب روان" ساخته ترسا پراتا محصول مشترک موزامبیک و پرتغال (۲۰۰۶) ، "بازگشت پرستوها" ساخته اصلان گالازوف از روسیه (۲۰۰۷)، "بسیار خوب متشکرم" ساخته امانوئل کائو از فرانسه (۲۰۰۷) و "ویولون" ساخته فرانسیسکو وارگاس از مکزیک(۲۰۰۶)

سوم : ۱۲ فیلم بلند ایرانی در بخش مسابقه نگاه اول – نخستین فیلم بلند فیلمساز شرکت دارند :

۱- انتهای زمین (ابوالفضل صفاری) ۲- تنها دو بار زندگی می کنیم (بهنام بهزادی) ۳- چراغی در مه (پناه بر خدا رضایی) ۴- حس پنهان(مصطفی رزاق‌کریمی) ۵- دایره زنگی(پریسا بخت آور) ۶- در میان ابرها(سید روح اله حجازی) ۷- ستایش (محمدرضا رحمانی) ۸- سفر به سرزمین دور(ساسان پسیان) ۹- سهم گمشده (حسن نجفی)۱۰ – شب حوراء (شهاب ملت خواه) ۱۱-قرنطینه (منوچهر هادی) و ۱۲- کتونی سفید (محمد ابراهیم معیری)

چهارم : 11 فیلم در بخش جلوه گاه شرق - مسابقه سینمای آسیا در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر رقابت می کنند

فیلمهای ایرانی :

"به همین سادگی" ساخته رضا میرکریمی ، "استشهادی برای خدا" از علیرضا امینی و "هامون و دریا" از ابراهیم فروزش

فیلمهای خارجی این بخش :

"شب جایگزینی" ساخته لی یون- کی از کره (۲۰۰۶)، "چشمی از آسمان" ساخته یائو نای هو یی از هنگ گنگ (۲۰۰۷) ، "پیوندهای خویشاوندی" ساخته کیم تائه یونگ از کره (۲۰۰۶) ، "کارت شناسایی" ساخته غسان شمیط از سوریه (۲۰۰۷) ، "زندگی در ترس" ساخته بوی تاک چوین از ویتنام (۲۰۰۵) ، ساخته یو ژونگ از چین (۲۰۰۷)، "ابریشم" ساخته سو چائو پین از تایوان (۲۰۰۶) ، "الژان" ساخته فولکر شولندورف محصول مشترک قزاقستان ، آلمان و فرانسه (۲۰۰۶) و "انتظار در تاریکی" ساخته دایسوکه تنگان از ژاپن (۲۰۰۶)

پنجم : بخش سودای سیمرغ – مسابقه سینمای ایران بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر با ۲۳ فیلم در بخش مسابقه سودای سیمرغ و ۵ فیلم رزرو اعلام شد

5a6e3ab965a1.jpg


۱- "آتش سبز" (محمدرضا اصلانی) ۲- "آن مرد آمد" (حمید بهمنی) ۳- "آواز گنجشک ها" (مجید مجیدی),۴- "احضار شدگان" ( آرش معیری) ۵-"استشهادی برای خدا" (علیرضا امینی) ۶- "انعکاس" (رضا کریمی) ۷-"باد در علفزار می پیچید" (خسرو معصومی) ۸- "به همین سادگی" (سیدرضا میرکریمی) ۹- "پرچم‌های قلعه کاوه" (محمدنوری زاد)۱۰ – "تولدی دیگر" (عباس رافعی) ۱۱-"جعبه موسیقی" (فرزاد موتمن) ۱۲- "حس پنهان" (مصطفی رزاق کریمی) ۱۳- "خاک آشنا" (بهمن فرمان آرا) ۱۴- "خواب زمستانی" (سیامک شایقی) ۱۵-"در میان ابرها" (سیدروح اله حجازی) ۱۶ –"ستایش" (محمدرضا رحمانی) ۱۷-"سهم گم شده" (حسن نجفی) ۱۸-"شب" (رسول صدرعاملی) ۱۹-"فرزند خاک" (تلخ عین عسل) از محمدباشه آهنگر ۲۰- "کنعان" (مانی حقیقی) ۲۱-"محیا" (اکبر خواجویی) ۲۲-"هامون و دریا" (ابراهیم فروزش) ۲۳-"همیشه پای یک زن در میان است" ( کمال تبریزی)

anMardAmad-01.jpg


رزویا :

-"انتهای زمین" ( ابوالفضل صفاری) ۲-"سبز کوچک" (غلامرضا رمضانی), ۳- "حقیقت گمشده" (محمد احمدی) ,۴- "هر شب تنهایی" (رسول صدرعاملی) و ۵- "قرنطینه" (منوچهر هادی)

ششم : 15 فیلم خارجی در بخش نمایش های ویژه "آثار داستانی روز" بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به نمایش در میاید

فیلم های "۳:۱۰ به یوما" ساخته جیمز منگلد از آمریکا(۲۰۰۷) ، "بر لبه بام" ساخته کیم راسی استورات از ایتالیا (۲۰۰۶) ، "کوکب سیاه" ساخته برایان دی پالما از آمریکا (۲۰۰۶) ، "شهر مرزی" ساخته گرگوری ناوا محصول آمریکا و انگلیس (۲۰۰۶) ، "فرزندان بشر" ساخته آلفونسو کوآرون محصول ژاپن انگلیس و آمریکا (۲۰۰۷) ، "نبرد اژدها" ساخته هیونگ رائه شیم محصول کره و آمریکا (۲۰۰۷) ، "پسران پرواز" ساخته تونی بیل از آمریکا و انگلیس (۲۰۰۶)، "قطب نمای طلایی" ساخته کریس وایتز از آمریکا و انگلیس (۲۰۰۷) ، "کوه نشین : سرچشمه" ساخته برت لئونارد از آمریکا (۲۰۰۷)، "آخرین هنگ" ساخته دوگ لفلر محصول مشترک انگلیس ، ایتالیا ، فرانسه و اسلواکی(۲۰۰۷) ، "قلب های تنها" ساخته تاد رابینسون از آمریکا و آلمان (۲۰۰۶) ، "مارادونا" ساخته مارکو ریسی از ایتالیا و آرژانتین (۲۰۰۷) "خانم پاتر" ساخته کریس نونان از انگلیس ، آمریکا و استرالیا(۲۰۰۶) ، "جاده گوانتانامو" ساخته مایکل وینتر باتم و مت وایتکزاس از انگلیس (۲۰۰۶) و "سرباز قدیمی" ساخته سیدنی ج فیوری از آمریکا (۲۰۰۶)

یه نگاهی به اسمهای بالا بکنید حتما خوشتون میاد


خوب دیگه همین اگه حوصلتون شد بخونید

منبع : http://www.fajrfestival.ir

پ ن : اگه مطلب تکراری گذاشتم ببخشید
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,343
محل سکونت
تهران
امسال فیلم مطرحی تو جشنواره نیست! در کل 4-5 کارگردان انگشت شمار که اونها هم
چندتاشون فیلماشون ممیزی شده!
دایره زنگی رو هم انگار انداختن بیرون ؟ نه؟
راستی قیمت بیلیط چنده ؟
 

sokOoooot

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,254
لایک‌ها
77
محل سکونت
این بود تمام ماجرای من و او
دستشون درد نكنه با اين اطلاع رسونيشون!

http://www.fajrfestival.ir/farsi/Fajr/asp/cinema_program.asp

اگر كسي برنامه سينما ها رو فهميد يه ندايي هم به ما بده!

تشكر

این که خوبه

توی شیراز گفتن تو 3 تا سینما ( البته شیراز کلن 7 یا 8 تا سینما بیشتر نداره ) از پس فردا هم شروع میشه 14 ام بعد اصلن نگفتن کدام سینما ها یه چند روز دیگه هم بلیط دیگه گیر نمیاد باید بریم از خوده این بلیط فروشا با چند برابر قیمت بگیریم
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,343
محل سکونت
تهران
واقعا چه فیلمی رو می خواید برید ببینید ؟:wacko:
 
بالا