• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
تماشاگر وقتی چند نفر رو کاندید میبینه به سیاست داورها نگاه نمیکنه که مثلا : با توجه به اینکه جایزه رو اینجور میدن پس شهاب حسینی حتما انتخاب میشه و از این نظر رقیب نداره / مردم بازی اون افراد رو نگاه میکنن و توانایی که تو اون نقش نشون دادن

البته منظروم این نیست که شهاب حسینی مستحق جایزه نبود / واقعا لیاقتش رو داشت
ولی این مورد که اصلا رقیب نداشت رو موافق نیستم
من حرفم سر تماشاگر نبود و نیست ! قبول دارم که تماشاگر برای فقط بازی مهمه !
اما سیاست جشنواره چیزی هست که وجود داره حالا دیگه...

امشب تو برنامه "آبي شو " كامل نشون داد حرفهاي شهابو.
اينجا كه دستشو برده بالا داره ميگه كه اينجور مواقع يادش بخير عمو خسرو كار قشنگي ميكرد و دستشو مثل خسرو شكيبايي ميبره بالا و ميگه ميخواستم يادي بكنم ازشون و يه كوچولو هم بغض ميكنه.

حیف که دیگه خسرویی نیست...

کسی میدونه این الی کی اکران میشه ؟

Last edited:

فرشته آبی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جشنواره امسال یکی از دلنشین ترین دوره های آن برای من بود چون هر دو بازیگر مورد علاقه ام انتخاب اول شدند:

شهاب حسینی و لیلا حاتمی

در ویژه برنامه ای که تلویزیون نشان داد صحبت های شهاب به طور کامل پخش شد اما در مورد لیلا صحنه ها حذف شده بود. کسی از دوستان لینکی برای تماشای کامل تر این مراسم سراغ دارد ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بدترين جشنواره تاريخ رو مثل اينکه امسال داريم (و شايد هم نه؟)
به هر ترتيب بعد از تاريخ هاي عجيب مثل 5 و 3 بهمن (براي شروع) .. حالا نوبت به ثبت نام اينترنتي رسيده. اينطور که از اخبار مي شنيدم 25 ام ثبت نام باز ميشه. آدرس مربوط هم FajrTicket.Ir هست.

اسامی 26 فیلم بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم فجر اعلام شد
اسامی 23 فیلم بخش مسابقه فیلم های اول و دوم جشنواره فیلم فجر اعلام شد
اسامی فیلم های ایرانی خارج از مسابقه جشنواره فیلم فجر اعلام شد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به هر ترتيب بعد از تاريخ هاي عجيب مثل 5 و 3 بهمن (براي شروع) .. حالا نوبت به ثبت نام اينترنتي رسيده. اينطور که از اخبار مي شنيدم 25 ام ثبت نام باز ميشه. آدرس مربوط هم FajrTicket.Ir هست.

آخه میدونی مساله کجاست ؟!

فیلمهای خوب تو جشنواره کم نیستن ولی نمیذارن اکران بشن !

همین پارسال "زادبوم" بود. "شب" که امین حیایی براش گرفت پارسال بود ؟!

بعد نگاه کن چرت و پرت هایی مثل "تردید" و "سوپراستار" اومدن اونهمه نامزدی گرفتن !

ولی امسال همین یه "به رنگ ارغوان" رو داریم به کلشون می ارزه آقا !

من از الان دارم لحظه شماری میکنم برای اون صف های 7-8 ساعته ! :دی

به اون بلیط های اینترنتی هم نمیشه اعتماد کرد. مثل پیش خرید بلیط ها هست دیگه ! برای فلان روز میری فلان فیلم خوب رو میگیری، بعدش میبینی تو همون تاریخ بجای فیلم مورد نظر تو داره فیلم نشانی با بازی رضا عطاران در نقش منفی/جدی پخش میشه :دی (حالا چقدر دردناک هست اگر فیلم مورد نظر تو خاک آشنا بوده باشه ! (این هم خاطره ای بود بهرحال :دی) )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آخه میدونی مساله کجاست ؟!

فیلمهای خوب تو جشنواره کم نیستن ولی نمیذارن اکران بشن !

همین پارسال "زادبوم" بود. "شب" که امین حیایی براش گرفت پارسال بود ؟!

بعد نگاه کن چرت و پرت هایی مثل "تردید" و "سوپراستار" اومدن اونهمه نامزدی گرفتن !

ولی امسال همین یه "به رنگ ارغوان" رو داریم به کلشون می ارزه آقا !

من از الان دارم لحظه شماری میکنم برای اون صف های 7-8 ساعته ! :دی

به اون بلیط های اینترنتی هم نمیشه اعتماد کرد. مثل پیش خرید بلیط ها هست دیگه ! برای فلان روز میری فلان فیلم خوب رو میگیری، بعدش میبینی تو همون تاریخ بجای فیلم مورد نظر تو داره فیلم نشانی با بازی رضا عطاران در نقش منفی/جدی پخش میشه :دی (حالا چقدر دردناک هست اگر فیلم مورد نظر تو خاک آشنا بوده باشه ! (این هم خاطره ای بود بهرحال :دی) )

دقیقا مشکل همین عوض شدن برنامه پخش هست.
البته امسال زیادی سر و صدا (=اضافه) کردن راجع به پخش فیلمهای توقیف شده.
من میخوام ببینم White Ribbon رو هم پخش می کنن یا نه :D البته سانسوری کم نداره ولی دیدن دوباره اش روی پرده لذت بخش هست!
از آل و سینما سوخته هم اگر چیزی بهمون رسید عالی میشه!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دقیقا مشکل همین عوض شدن برنامه پخش هست.
البته امسال زیادی سر و صدا (=اضافه) کردن راجع به پخش فیلمهای توقیف شده.
من میخوام ببینم White Ribbon رو هم پخش می کنن یا نه :D البته سانسوری کم نداره ولی دیدن دوباره اش روی پرده لذت بخش هست!
از آل و سینما سوخته هم اگر چیزی بهمون رسید عالی میشه!

کلا بعضی وقتها جو گیر بشن فیلمهای خارجی خوب پخش میکنن !

چوپان خوب یک نمونه خوبش بود مثلا ! (سینما فرهنگ راستی چندوقتی هست بی بخار شده کلا ! :دی)

این "آل" هم کار جالبی هست یقینا !

یه مقاله از امیر قادری اومده روی سینمای ما یه دو تا فیلم رو معرفی کرده !

کلا زمان جشنواره ما پنجشنبه و جمعه تو صف هستیم :دی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

من اصلآ فیلم تردید رو نپسندیدم اما به هیچ وجه نمیشه به این فیلم گفت چرت و پرت!

روزنامه اعتماد چند روز پیش مقاله ای داشت در مورد اینکه امسال سینماگران مطرح فیلمهای خودشون رو در جشنواره شرکت نمیدن! اما اسمهای مطرحی تو لیست هست! خیلی فیلمها میتونه قابل توجه باشه! شاید کار بهتر این باشه که تو مراسم اختتامیه شرکت نکنند!

به جز "به رنگ ارغوان" که حداقل قبل از نمایش گل سر سبد جشنواره امسال هست! به شخصه مشتاق دیدن فیلمهای: ملک سلیمان (شهریار بحرانی) ،عصر روز دهم (مجتبی راعی) ، طهران تهران(داریوش مهرجویی - مهدی کرم پور) ، شب واقعه(شهرام اسدی) ، چهل سالگی (علیرضا رئیسیان) ، ترانه کوچک من (مسعود کرامتی) ، پسر آدم دختر حوا (رامبد جوان) ، لطفا مزاحم نشوید(محسن عبدالوهاب) ، دموکراسی تو روز روشن(علی عطشانی) ، سفر سرخ (حمیدفرخ نژاد) هستم

سابقه هم نشون میده این فیلمها احتمالآ میتونن مخاطب جمع کنند: یک گزارش واقعی(داریوش فرهنگ) ، کیفر (حسن فتحی) ، طلا و مس(همایون اسعدیان) ، طبقه سوم(بیژن میرباقری) ، خواب های دنباله دار (پوران درخشنده) ، تسویه حساب(تهمینه میلانی)

با این اوصاف فکر نمیکنم جشنواره بدی باشه امسال! اما عدم شرکت در مراسم اختتامیه میتونه حرکت جالبی باشه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کلا بعضی وقتها جو گیر بشن فیلمهای خارجی خوب پخش میکنن !

چوپان خوب یک نمونه خوبش بود مثلا ! (سینما فرهنگ راستی چندوقتی هست بی بخار شده کلا ! :دی)

این "آل" هم کار جالبی هست یقینا !

یه مقاله از امیر قادری اومده روی سینمای ما یه دو تا فیلم رو معرفی کرده !

کلا زمان جشنواره ما پنجشنبه و جمعه تو صف هستیم :دی

اگر امسال هم مثل سال 85 (اگر تاریخ رو درست یادم باشه) یه دوره صامت بذارن خیلی خوب میشه. هرچند فکر نمی کنم استقبال چندانی بشه. پارسال در بخش خارجی فیلمهای خوبی داشتن. سری فیلمهای انگلیسی هیچکاک به طور مثال, که امسال اگر سری فیلمهای برتر آمریکاییش رو پخش کنن خیلی عالی میشه.

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2025789&postcount=225

این انیمیشن تهران 1500 هم که واقعا دوست داشتنی (حداقل روی کاغذ) به نظر میرسه و خیلی وقت پیش ها می گفتن که شاید تو فجر نشونش بدن!! ولی مثل اینکه شایعه بوده و اینطور که الان میخوندم هنوز کامل نشده. حالا شاید همو توی صف یا توی سالن دیدیم. شاید هم کنار هم نشستیم
200.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من اصلآ فیلم تردید رو نپسندیدم اما به هیچ وجه نمیشه به این فیلم گفت چرت و پرت!

روزنامه اعتماد چند روز پیش مقاله ای داشت در مورد اینکه امسال سینماگران مطرح فیلمهای خودشون رو در جشنواره شرکت نمیدن! اما اسمهای مطرحی تو لیست هست! خیلی فیلمها میتونه قابل توجه باشه! شاید کار بهتر این باشه که تو مراسم اختتامیه شرکت نکنند!

به جز "به رنگ ارغوان" که حداقل قبل از نمایش گل سر سبد جشنواره امسال هست! به شخصه مشتاق دیدن فیلمهای: ملک سلیمان (شهریار بحرانی) ،عصر روز دهم (مجتبی راعی) ، طهران تهران(داریوش مهرجویی - مهدی کرم پور) ، شب واقعه(شهرام اسدی) ، چهل سالگی (علیرضا رئیسیان) ، ترانه کوچک من (مسعود کرامتی) ، پسر آدم دختر حوا (رامبد جوان) ، لطفا مزاحم نشوید(محسن عبدالوهاب) ، دموکراسی تو روز روشن(علی عطشانی) ، سفر سرخ (حمیدفرخ نژاد) هستم

سابقه هم نشون میده این فیلمها احتمالآ میتونن مخاطب جمع کنند: یک گزارش واقعی(داریوش فرهنگ) ، کیفر (حسن فتحی) ، طلا و مس(همایون اسعدیان) ، طبقه سوم(بیژن میرباقری) ، خواب های دنباله دار (پوران درخشنده) ، تسویه حساب(تهمینه میلانی)

با این اوصاف فکر نمیکنم جشنواره بدی باشه امسال! اما عدم شرکت در مراسم اختتامیه میتونه حرکت جالبی باشه.

خب شما توجه کن این فیلم به شدت به نظر من ضعیف بود ! بعد اومد نامزد 10-12 تا جایزه هم شد فکر کنم !

چرت بود به نظر من واقعا ! (خیلی دوست دارم بدونم نظر دنی درباره این فیلم چی بوده ! :دی)

یه سری فیلمها هم هستن که خیلی بی سر و صدا اکران میشن. نه کارگردان خیلی بزرگی دارن نه بازیگر خیلی بزرگی !

همین "تنها دوبار زندگی میکنیم" که چندوقت پیش تو سینما دیدم واقعا فیلم عالی ای بود ! در صورتی که تو اون جشنواره اصلا دیده نشد (من فقط یه نقد ازش دیدم که قادری نوشته بود).

من فقط امیدوارم فیلمهایی که اسمشون خوب هست حداقل ناامیدمون نکنن !

اگر امسال هم مثل سال 85 (اگر تاریخ رو درست یادم باشه) یه دوره صامت بذارن خیلی خوب میشه. هرچند فکر نمی کنم استقبال چندانی بشه. پارسال در بخش خارجی فیلمهای خوبی داشتن. سری فیلمهای انگلیسی هیچکاک به طور مثال, که امسال اگر سری فیلمهای برتر آمریکاییش رو پخش کنن خیلی عالی میشه.

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2025789&postcount=225

این انیمیشن تهران 1500 هم که واقعا دوست داشتنی (حداقل روی کاغذ) به نظر میرسه و خیلی وقت پیش ها می گفتن که شاید تو فجر نشونش بدن!! ولی مثل اینکه شایعه بوده و اینطور که الان میخوندم هنوز کامل نشده. حالا شاید همو توی صف یا توی سالن دیدیم. شاید هم کنار هم نشستیم
200.gif

یه انیمیشن هم بود تاریخی ساخته بود (حضرت سلیمان بود کی بود ؟!). تو اسمش هم خورشید داشت. اون هم دیدنی هست بهرحال !

حالا همدیگه رو تو صف دیدیم یه ندا بده :دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خب شما توجه کن این فیلم به شدت به نظر من ضعیف بود ! بعد اومد نامزد 10-12 تا جایزه هم شد فکر کنم !

چرت بود به نظر من واقعا ! (خیلی دوست دارم بدونم نظر دنی درباره این فیلم چی بوده ! :دی)

سلام حسام جان :)
حسام جان شاید تردید رو خیلی ها دوست نداشته باشند ولی فکر نکنم چرت بوده باشه
مثلا یادم میاد تو از آتش بس دفاع می کردی یعنی می خواهی بگی از آتش بس هم بدتر هست :happy:
به نظر من تردید شاید همه کس دوست اش نداشته باشه ولی در اون حد چرت بودن نبود و شاید هم لیاقت اون همه نامزد شدن رو نداشت ولی به نظر من فیلم خوب و محترمی بود لاقل از خیلی از فیلم های دیگه بهتر بود

مخلصیم :cool:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام حسام جان :)
حسام جان شاید تردید رو خیلی ها دوست نداشته باشند ولی فکر نکنم چرت بوده باشه
مثلا یادم میاد تو از آتش بس دفاع می کردی یعنی می خواهی بگی از آتش بس هم بدتر هست :happy:
به نظر من تردید شاید همه کس دوست اش نداشته باشه ولی در اون حد چرت بودن نبود و شاید هم لیاقت اون همه نامزد شدن رو نداشت ولی به نظر من فیلم خوب و محترمی بود لاقل از خیلی از فیلم های دیگه بهتر بود

مخلصیم :cool:

سلام آقا فراز عزیز !

والله نظر من هست دیگه ! واقعا از دقیقه 50 میخواستم از سینما بیام بیرون ...

در هر صورت شاید من نباید میگفتم چرت بود (چرت بودها ! :دی برای ناراحت نشدن طرفدارنش میگم :دی)، بعضی ها هم دوستش دارن !

در مورد آتش بس هم عقیده دارم فیلم بسیار خوبی بود ! شما هم جزو خس و خاشاک هستی که دوستش نداری !
icon10.gif

من چاکرتم !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تردید به هر حال اقتباس آسونی نبود.
اما در اینکه سوپر استار فیلم ضعیفی هست شکی نیست.

یه انیمیشن هم بود تاریخی ساخته بود (حضرت سلیمان بود کی بود ؟!). تو اسمش هم خورشید داشت. اون هم دیدنی هست بهرحال !

حالا همدیگه رو تو صف دیدیم یه ندا بده :دی

یدونه ملک سلیمان هست که انیمیشن نیست ولی جلوه های ویژه خوبی -میگن- داره.
انیمیشن, یدونه جمشيد و خورشيد بود که شاید این رو میگی.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آره آره ! همین جمشید و خورشید رو میگم ! این هم هست امسال ؟!

این "ملک سلیمان" رو هم فکر کنم چندین ساله دارن میسازن ! اون قدیما که من بانی فیلم میخردم اولین عکسها رو از این گذاشته بود که کلی حال کرده بودن دارن با پرده سبز کار میکنن !!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آدم رو یاد Lotr میندازه :

attachment.php

آره آره ! همین جمشید و خورشید رو میگم ! این هم هست امسال ؟!

این "ملک سلیمان" رو هم فکر کنم چندین ساله دارن میسازن ! اون قدیما که من بانی فیلم میخردم اولین عکسها رو از این گذاشته بود که کلی حال کرده بودن دارن با پرده سبز کار میکنن !!!

جمشید و خورشید رو سال 86 قرار بودن نشون بدن. حالا نمیدونم دادن یا ندادن و یا کی میدن!

فایل های ضمیمه

• dsa.JPG
    dsa.JPG
    16.6 KB · نمایش ها: 74

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آدم رو یاد Lotr میندازه :

attachment.php

513N2WS7ENL.jpg

ایرانی ها ید طولایی در کپی کردن دارن . اینها فیلم هاشون هم اکثرا کپیه چه برسه به کاور !

پ.ن : جالبه که با این که خیلی از فیلم های خارجی ها و یا بعضا فیلمفارسی ها کپی می کنن ولی یه کپی خوب نمیتونن درست کنن ! (شاید یکی از دلایل چرت بودن 90 درصد فیلم های ایرانی همین باشه.)

reza_004

Registered User
لایک‌ها
2

میگم حالا اگه ثبت نام نکنیم،مگه بلیت نمیفروشن اونجا ؟

راستی من اولین باره که میخوام از شهرستان پاشم هلک هلک بیام جشنواره :دی ، حالا این صف های طولانی که میگین قضیه ش چیه ؟ مثلاً واسه ی یه فیلمی که احتمال داره شلوغ بشه، چند ساعت قبل باید اونجا بود ؟

راستی این سینماها یکیش این وره شهره، یکیش اونوره شهر، سرویسی چیزی برای این منظور نمیکنن آیا ؟

راستی اگه توصیه ای، راهنمایی، چیزی هست شما یا بقیه دوستان که هر سال جشنواره میرین بگین لطفاً !
ما اونجا غریبیم ! :p

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ایرانی ها ید طولایی در کپی کردن دارن . اینها فیلم هاشون هم اکثرا کپیه چه برسه به کاور !
پ.ن : جالبه که با این که خیلی از فیلم های خارجی ها و یا بعضا فیلمفارسی ها کپی می کنن ولی یه کپی خوب نمیتونن درست کنن ! (شاید یکی از دلایل چرت بودن 90 درصد فیلم های ایرانی همین باشه.)

اون که بلــــه!
یکی دیگه از آخرین کپی برداری ها (پوستر) این بود :

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2453194&postcount=2170

میگم حالا اگه ثبت نام نکنیم،مگه بلیت نمیفروشن اونجا ؟

راستی من اولین باره که میخوام از شهرستان پاشم هلک هلک بیام جشنواره :دی ، حالا این صف های طولانی که میگین قضیه ش چیه ؟ مثلاً واسه ی یه فیلمی که احتمال داره شلوغ بشه، چند ساعت قبل باید اونجا بود ؟

راستی این سینماها یکیش این وره شهره، یکیش اونوره شهر، سرویسی چیزی برای این منظور نمیکنن آیا ؟

راستی اگه توصیه ای، راهنمایی، چیزی هست شما یا بقیه دوستان که هر سال جشنواره میرین بگین لطفاً !
ما اونجا غریبیم !

حالا به همین ثبت نام هم نمیشه امیدی داشت. اول اینکه هزار و یک بار برنامه پخش عوض میشه. بعد اینکه اون فیلمی که زود میخواد تموم بشه همون اینترنتی هم نمیشه کاری کرد!
هر برنامه (سینما/ساعت) ای رو که تونستی تهیه کنی و خواستی بری همین جا بگو مسیرهای مناسب رو میشه پیدا کرد.

reza_004

Registered User
لایک‌ها
2
حالا به همین ثبت نام هم نمیشه امیدی داشت. اول اینکه هزار و یک بار برنامه پخش عوض میشه. بعد اینکه اون فیلمی که زود میخواد تموم بشه همون اینترنتی هم نمیشه کاری کرد!
هر برنامه (سینما/ساعت) ای رو که تونستی تهیه کنی و خواستی بری همین جا بگو مسیرهای مناسب رو میشه پیدا کرد.

ممنون، میگم الان شما هم ثبت نام نمی کنید ؟

یعنی ترجیح میدید که از خود گیشه سینما بلیت بگیرین ؟

بالا