• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به نظر من فیلم کنعان از فیلم دیوار بهتر بود نمی دونم از روی چه معیاری نامزدها رو انتخاب می کنند
به نظر من ترانه علیدوستی تو فیلم کنعان خوب بازی کرده بود حداقل می تونستند نامزد جشنواره باشه اما در هر صورت گلشیفته تو فیلم دیوار خیلی قشنگ بازی کرده بود

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظر من فیلم کنعان از فیلم دیوار بهتر بود نمی دونم از روی چه معیاری نامزدها رو انتخاب می کنند
به نظر من ترانه علیدوستی تو فیلم کنعان خوب بازی کرده بود حداقل می تونستند نامزد جشنواره باشه اما در هر صورت گلشیفته تو فیلم دیوار خیلی قشنگ بازی کرده بود

از كنعان من هم خيلي شنيدم اما نديدمش!

جالبه كه با اين همه حرف و صحبتي هم كه راجع بهش ميشه بين فيلمهاي برگزيده تماشاگران آمار خيلي خوبي نداره!

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
آره منم كلي ماجرا داشتم با صف اين فيلم!
البته من ساعت 4 رفتم سينما آفريقا

اما ديگه به جز تك و توك اتفاقات از اون صفهاي بلند و خاطره انگيز هيچ خبري نيست.

به جز همين امروز من يك صف خوب و بلند و دم سينما آزادي ديدم كه خيلي چسبيد!
البته هنوز وصال نداده برم توش!!!

عرض کنم برای این فیلم کمال تبریزی ... من 5 دقیقه هم دیر رسیدم (یعنی فیلم 5 شروع می شد من پنج و پنج دقیقه رسیدم) ...ولی راحت بلیط گیرم اومد و کلی هم صندلی خالی تو سینما دیده می شد ...
اینم به خاطر این بود که سینما تو لیست پاورقی سینماهای جشنواره نبود ولی اگه سایت جشنواره رو می دیدی می فهمیدی که در واقع بود ...
...
کار به جایی رسیده بود که بعضیا که گذرشون به سینما افتاده بود ناگهانی میامدن سینما.
...

'golsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این احضار شدگان چه قدر مسخره بود

شماها دیدین؟

منکه وسطش اومدم بیرون!

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کنعان رو دیدم من،خوشم اومد بد نبود.ولی دو تا مساله داره یکی ریتم فیلم که فوق العاده کنده،ریتم متن و درونی منظورمه،دو اینکه فیلمش نه تیکه طنز داره،نه مثلا متکل انداخته نه چیزی،البته اینا از نظر من ارزشی نداره ولی خوب خیلیا میگن فیلم ایرانی حتما باید یه متلکی بندازه که خوب چرت میگن.
فیلم فقط روای یه داستان ساده س با بازیهای خوب،داستانشم بعضی جاها خوبه بعضی جاها بده،کلا فیم بدی نیست

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ميبينم كه پيش بيني هاي من تقريبآ درست از آب دراومد

به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر , وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش بهترین فیلم از نگاه ملی (شرقی, دینی و ایرانی) سیمرغ زرین به فیلم "فرزند خاک" به تهیه کنندگی سید احمد میرعلایی را اهدا کرد و پلاک طلایی سیمرغ از نگاه ملی به فیلم مستند "هفت رخ فرخ ایران" به تهیه کنندگی حسین حضرتی و فرزین رضائیان اختصاص یافت.

سیمرغ بلورین ویژه تماشاگران به فیلم همیشه "پای یک زن در میان است" به کارگردانی "کمال تبریزی" و تهیه کنندگی "محسن علی اکبری" اهدا شد

فیلم "به همین سادگی" به تهیه کنندگی سیدرضا میرکریمی سیمرغ بلورین بهترین فیلم بخش سودای سیمرغ را به خود اختصاص داد.

در بخش بهترین کارگردانی سیمرغ بلورین به "مجید مجیدی" برای کارگردانی فیلم آواز گنجشک ها" رسید و دیپلم افتخار این بخش به "خسرو معصومی" کارگردان فیلم "باد در علفزار می پیچد" اختصاص یافت و در بخش فیلمنامه نیز سیمرغ بلورین به "سیدرضا میرکریمی" و "شادمهر راستین" برای فیلمنامه "به همین سادگی" اهدا شد.

همچنین "هنگامه قاضیانی" بازیگر فیلم به همین سادگی و "امین حیایی" بازیگر فیلم "شب" به ترتیب سیمرغ های بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن و مرد را به خود اختصاص دادند در بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد همچنین یک دیپلم افتخار به " شهاب حسینی" بازیگر فیلم "محیا" اهدا شد.

سیمرغ ویژه هیات داوران برای یک عمر دست آورد فنی و هنری به "علیرضا زرین دست" اهدا شد و "حسین جعفریان" برای فیلم "دیوار" سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری را به دست آورد

ر بخش تدوین سیمرغ بلورین به "حسن حسندوست" برای فیلم "آواز گنجشک ها" , در بخش موسیقی متن سیمرغ بلورین به "حسین علیزاده" برای فیلم آواز گنجشک ها , در بخش بهترین صدای فیلم سیمرغ بلورین به "ایرج شهزادی" برای فیلم آتش سبز , در بخش طراحی صحنه و لباس سیمرغ بلورین به "ژیلا مهرجویی" و "شعله نواب تهرانی" برای فیلم "آتش سبز" اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه به "حسین طلابیگی" برای فیلم "پرچم های قلعه کاوه" اهدا شد و "سعید ملکان" سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی را برای فیلم "آواز گنجشک ها" دریافت کرد.
"مهتاب نصیرپور" برای بازی در فیلم "فرزند خاک" و "محسن طنابنده" برای بازی در فیلم "استشهادی برای خدا" به ترتیب سیمرغ های بلورین بهترین بازیگر زن و مرد نقش مکمل را دریافت کردند.

فیلم "در میان ابرها" به کارگردانی "سید روح الله حجازی" عنوان بهترین فیلم اول جشنواره را به خود اختصاص داد و سیمرغ بلورین این بخش را دریافت کرد.
در بخش بهترین فیلم کوتاه داستانی نیز دو دیپلم افتخار به "چاوش" ساخته "فرخ حنیفه نژاد زیبایی" و "در خانه ما" ساخته "مریم کشکولی نیا" اهدا شد و سیمرغ بلورین این بخش به فیلم "بومرنگ" ساخته "داریوش غریب زاده" اختصاص یافت .
در بخش چشم واقعیت فیلم "ترانه اندوهگین کوهستان" به کارگردانی "حامد خسروی" سیمرغ بلورین بهترین مستند کوتاه را دریافت کرد و در این بخش سه دیپلم افتخار به شرح ذیل اهدا شد:
دیپلم افتخار برای نگارش گفتار متن فیلم به "روز حادثه" ساخته "محمدعلی فارسی" , دیپلم افتخار برای پژوهش علمی و فرهنگی برای فیلم "روشنان" ساخته "محسن رمضان زاده" , دیپلم افتخار برای نوآوری و تجربه جدید و ترکیب خلاقانه مستند و پویانمایی برای فیلم "سیانوزه" ساخته "رخساره قائم مقامی" .
در بخش مستندهای بلند نیز سیمرغ بلورین به فیلم "تینار" به کارگردانی "مهدی منیری" اهدا شد و دیپلم افتخار به فیلم "هفت رخ فرخ ایران" به کارگردانی "فرزین رضائیان" برای تهیه فیلمی موثر از فرهنگ و تاریخ غنی ایران اختصاص یافت.

منبع سايت رسمي جشنواره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بلاخره شاخ غول شکسته شد و من هم یه فیلم جشنواره رو رفتم !! :D

فیلم " حس پنهان " فیلم اول مصطفی رزاق کریمی ، با حضور : محمدرضا فروتن ، مهتاب کرامتی ، حامد بهداد ،
نیوشا ضیغمی ، آتیلا پسیانی و شهره سلطانی

339418_orig.jpg

داستان یه زوج تحصیل کرده که مدتیه ارتباطشون با هم سرد شده و ...

b17512d383f7832f2389b4758319fb2b.jpg

بازی حامد بهدادمعرکه بود

خیلی از این فیلم لذت بردم :) به نظرم همه چیش قوی بود از فیلمنامه ، بازی های ارائه شده، موزیک متن ، صحنه ..... گرفته تا کارگردانی

لینک

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام

آقا من که گیجم شدید:blink:
لینک زیر رو ببینید: برترین ها معرفی شدند
http://www.fajrfestival.ir/farsi/asp for home/asp/news_details.asp?id=545

ولی تازه در اینترنت داره مراسم رو مستقیم پخش می کنه!!!:eek:

یکی توضیح میده؟!
خب شاید اینترنت با تاخیر پخش می کنه که بتونه نماهای نامناسب رو حذف کنه ...
veiledsmile2.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خب شاید اینترنت با تاخیر پخش می کنه که بتونه نماهای نامناسب رو حذف کنه ...
veiledsmile2.gif
من رادیو که گوش کردم قبل از اجرا اسم برنده ها رو گفت ! حدود 90 دقیقه قبل از اعلام مستقیم !!!
همیشه همین جوریه ! قبل از اجرا و دادن جوایز اسامی برنده پخش میشه

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رادیو که گوش کردم قبل از اجرا اسم برنده ها رو گفت ! حدود 90 دقیقه قبل از اعلام مستقیم !!!
همیشه همین جوریه ! قبل از اجرا و دادن جوایز اسامی برنده پخش میشه

این دیگه آخر بی مزه گیه!! اجرا که مستقیم بود! ولی به نظر من با این شرایط باید 90 دقیقه قبل از مراسم درهای سالن رو بندند:f34r: و در ضمن موبایل ها هم کار نکنه!! :blink:تا کاندیداها خبر دار نشن!! چون اینجوری فوق العاده بیمزه میشه!!;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من بازی هنگامه قاضیانی رو ندیدم نمیدونم کدوم بهتر بازی کردند اما گلشیفته توی دیوار بسیار زیبا بازی کرد
از یک طرف فکر کنم که داوری امسال بیشتر سلیقه ای بود
جالب شد امین حیایی اولین سیمرغ رو گرفت بعد از این همه سال

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من بازی هنگامه قاضیانی رو ندیدم نمیدونم کدوم بهتر بازی کردند اما گلشیفته توی دیوار بسیار زیبا بازی کرد
از یک طرف فکر کنم که داوری امسال بیشتر سلیقه ای بود
جالب شد امین حیایی اولین سیمرغ رو گرفت بعد از این همه سال
من هیچکدوم از فیلمها رو ندیدم اما به نظر من امین حیایی قبل از این شایستگی خودش رو تو بازی ثابت کرده!
هر چند رقیب خیلی جدی هم نداشت! در مورد گلشیفته هم دیگه خیلی بیمزه میشه ! یه سال در میون
سیمرغ رو بهش بدن! مهتاب نصیر پور پارسال واقعا حقش نبود که سیمرغ رو ببره اما امسال رو چون ندیدم
نمی دونم!
در کل من فکر می کنم داوری امسال از پارسال بهتر بود چون اعضای بیشتری از کاگردانان و تهیه کنندگان
و بازیگران جزء هیات داوران بودند

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من هیچکدوم از فیلمها رو ندیدم اما به نظر من امین حیایی قبل از این شایستگی خودش رو تو بازی ثابت کرده!
هر چند رقیب خیلی جدی هم نداشت! در مورد گلشیفته هم دیگه خیلی بیمزه میشه ! یه سال در میون
سیمرغ رو بهش بدن! مهتاب نصیر پور پارسال واقعا حقش نبود که سیمرغ رو ببره اما امسال رو چون ندیدم
نمی دونم!
در کل من فکر می کنم داوری امسال از پارسال بهتر بود چون اعضای بیشتری از کاگردانان و تهیه کنندگان
و بازیگران جزء هیات داوران بودند

اول اینکه یه بازیگر وقتی خوب بازی میکنه باید سیمرغ بهش بدن این دیگه بیمزهگی نداره این که نمیشه یه بازیگر خوب بازی بکنه بعد چون مثلا جشنواره قبل سیمرغ برده الا بهش ندند (من نمیگم حق گلشیفته بوده چون من بازی هنگامه قاضیانی رو ندیدم )ولی با بازی که گلشیفته در دیوار انجام داد باید خانم قاضیانی خیلی خوب بازی کرده باشد وگرنه میشه سلیقه ای

در ضمن گلشیفته فراهانی فقط در بازی اولش در درخت گلابی سیمرغ گرفت وتا حالا دیگه نگرفته پارسال که باران کوثری بود قبلش فرشته صدرعرفايي و قبل از آن هدیه تهرانی بود تا سال 80 که ترانه علیدوستی بوده حالا چطوری یه سال درمیون به گلشیفته سیمرغ دادن ومن نمیدونم

در مورد سلیقه ای بودن و مثلا به نظر من فیلم کنعان از لحاظ کارگردانی بهتر از فیلم دیوار عمل کرد ولی در جشنواره فیلم دیوار نامزد بهترین کارگردانی میشه ولی اسمی از کنعان نیست یا همیشه پایه یک زن در میان است
من به شخصه تا حالا یه فیلمی که الناز شاکردوست در آن بازی کرده یه بازی درست و حسابی ندیدم مثل عروس فراری یا و فیلم آخر خدا بیامرز منوچهر نوذری که در آن بازی کرده بود (اسم فیلمو یادم نمیاد)
ترانه علیدوستی در فیلم کنعان خیلی خوب بازی کرد ومن اعتقاد دارم که میتونست نامزد سیمرغ باشه من خودم به شخصه طرفداری از فیلم یا شخص خاصی رو ندارم من فقط از روی بازی های که دیدم قضاوت کردم و فقط با مقایسه این بازیها گفتم داوری این جشنواره نسبت به دیگه جشنواره ها سلیقه ای تر بود
بعد من به شخصه داریوش فرهنگ که جز داورا بود رو قبول ندارم چون تا حالا یه فیلم درست حسابی از اون ندیدم
در مورد امین حیای هم من قبول دارم بازیگر با استعدادی ولی خودش هرز کرد تو هر فیلمی بازی کرد و اگه یه کم گزیده کار می کرد الان جایگاهش تو سینما ایران بالاتر بود

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اول اینکه یه بازیگر وقتی خوب بازی میکنه باید سیمرغ بهش بدن این دیگه بیمزهگی نداره این که نمیشه یه بازیگر خوب بازی بکنه بعد چون مثلا جشنواره قبل سیمرغ برده الا بهش ندند (من نمیگم حق گلشیفته بوده چون من بازی هنگامه قاضیانی رو ندیدم )ولی با بازی که گلشیفته در دیوار انجام داد باید خانم قاضیانی خیلی خوب بازی کرده باشد وگرنه میشه سلیقه ای

در ضمن گلشیفته فراهانی فقط در بازی اولش در درخت گلابی سیمرغ گرفت وتا حالا دیگه نگرفته پارسال که باران کوثری بود قبلش فرشته صدرعرفايي و قبل از آن هدیه تهرانی بود تا سال 80 که ترانه علیدوستی بوده حالا چطوری یه سال درمیون به گلشیفته سیمرغ دادن ومن نمیدونم

در مورد سلیقه ای بودن و مثلا به نظر من فیلم کنعان از لحاظ کارگردانی بهتر از فیلم دیوار عمل کرد ولی در جشنواره فیلم دیوار نامزد بهترین کارگردانی میشه ولی اسمی از کنعان نیست یا همیشه پایه یک زن در میان است
من به شخصه تا حالا یه فیلمی که الناز شاکردوست در آن بازی کرده یه بازی درست و حسابی ندیدم مثل عروس فراری یا و فیلم آخر خدا بیامرز منوچهر نوذری که در آن بازی کرده بود (اسم فیلمو یادم نمیاد)
ترانه علیدوستی در فیلم کنعان خیلی خوب بازی کرد ومن اعتقاد دارم که میتونست نامزد سیمرغ باشه من خودم به شخصه طرفداری از فیلم یا شخص خاصی رو ندارم من فقط از روی بازی های که دیدم قضاوت کردم و فقط با مقایسه این بازیها گفتم داوری این جشنواره نسبت به دیگه جشنواره ها سلیقه ای تر بود
بعد من به شخصه داریوش فرهنگ که جز داورا بود رو قبول ندارم چون تا حالا یه فیلم درست حسابی از اون ندیدم
در مورد امین حیای هم من قبول دارم بازیگر با استعدادی ولی خودش هرز کرد تو هر فیلمی بازی کرد و اگه یه کم گزیده کار می کرد الان جایگاهش تو سینما ایران بالاتر بود
بله منم موافقم که هر کی خوب بازی کرد باید سیمرغ رو بهش بدن! اما تو ایران من به ندرت همچین چیزی دیدم
من که بازی هیچکدوم رو ندیدم! اینه که نمی تونم بگم! اما فکر می کنم گلشیفته برای اشک سرما یه سیمرغ گرفته بود ؟ یا تو بخش بین المل بود! (درست یادم نیست)
در مورد سلیقه ای عمل کردن امسال چون فیلمی رو ندیدم نمی تونم بگم! اما دو سال قبل سیمرغ بازیگری رو به پرویز پرستویی دادند در صورتی که همه میگفتن حق فرخ نژاد بوده! منکر بازی خوب پرستویی نیستم اما بازی و نقش فرخ نژاد خیلی بهتر بود! بهر حال همیشه سلیقه ای عمل میشه! گاهی هم پارتی بازی میشه!
تو همین جشنواره سیمرغ جایزه ویژه هیات داوران رو دادن به محمد بزرگ نیا برای جایی برای زندگی ! در صورتی که
جایی برای زندگی یه فیلم بی سر و ته که جز بازیگران معروفش هیچی برای گفتن نداشت نبود! حتی حقش نبود در میان نامزدها باشه ...
در مورد امین حیایی درسته که از فیلم درجه یک تا درجه سه بازی کرده اما به نظر من استعداد و توانایی خیلی خوبی داره ! برای همچین بازیگری با این ویژگی ها همیشه کار هست چه درجه یک چه درجه سه مهمتر اینه که میتونه خودش رو با نقشهای مختلف تطبیق بده و این کار هر بازیگری نیست!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پيش از مراسم افتتاحيه ، آپارت جشنواره‌ي فيلم فجر از ساعت 13:30 امروز چرخید

587.jpg

جدول نمايش‌ فيلم‌هاي جشنواره‌ي فجر تا روز 15 بهمن ماه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در حالي برنامه‌ي نمايش فيلم‌ها امروز منتشر شد كه سينماها از سانس 13:30 نمايش فيلم‌هاي بيست و هفتمين دوره‌ي جشنواره را آغاز مي‌كنند.

طبق اعلام برگزاركنندگان پنج روز نخست جشنواره به فيلم‌هاي بخش بين‌الملل اختصاص دارد.

امروز و طبق برنامه‌ي اعلام شده «زادو بوم» ابوالحسن داودي در سانس 20 سينما فرهنگ، «سوپراستار» در سانس 22 سينما سپيده و «وقتي همه خوابيم» بهرام بيضايي در سانس 21:30 سينما استقلال، عيار 14 در سانس 18 سينما آزادي به نمايش درمي‌آيند.

دست‌اندركاران «زادبوم» در تلاش هستند فيلم را براي نمايش امشب آماده كنند و بهرام بيضايي در حال آماده كردن كپي‌هاي فيلم براي اولين نمايش فيلمش در سينما استقلال است.

فيلم «عيار 14» پرويز شهبازي و «سوپراستار» تهمينه ميلاني آماده‌ي نمايش هستند.

در حالي نمايش فيلم‌هاي ايراني در اولين روز جشنواره آغاز مي‌شود كه همزمان با نمايش اين فيلم‌ها، افتتاحيه‌ي جشنواره‌ي فجر در سالن همايش‌ ميلاد قرار است از ساعت 19 آغاز شود و برخي از فيلم‌سازان به مراسم افتتاحيه دعوت شدند و همزمان فيلم‌هايشان در سينماها به نمايش درمي‌آيد.

در برنامه‌ي منتشر شده برنامه‌ي سينماهاي فرهنگ 1، 2، سپيده ، استقلال و پنج سالن سينما آزادي تا روز 15 بهمن ماه اعلام شده است.

منبع

روز نخست جشنواره و نمايش 21 فيلم در 5 سينماي بخش بين‌الملل

خبرگزاري فارس: 21 فيلم در 5 سالن سينماي سپيده، استقلال، دو سالن فرهنگ و مجتمع سينمايي آزادي در نخستين روز بيست و هفتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر در بخش‌هاي مختلف مسابقه روي پرده مي‌روند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ظاهرا تو یکی از سینماها دعوا شده !

سره فیلم بیضایی دو نفر که یکی موافق و یکی مخالف فیلم بوده اونقدر بحث کردن که کار به درگیری فیزیکی کشیده بعدش !

خداییش این اصله جشنوارس !
mornincoffee.gif

############

کسی رفته فیلمی رو ببینه ؟

بالا