من هیچکدوم از فیلمها رو ندیدم اما به نظر من امین حیایی قبل از این شایستگی خودش رو تو بازی ثابت کرده!
هر چند رقیب خیلی جدی هم نداشت! در مورد گلشیفته هم دیگه خیلی بیمزه میشه ! یه سال در میون
سیمرغ رو بهش بدن! مهتاب نصیر پور پارسال واقعا حقش نبود که سیمرغ رو ببره اما امسال رو چون ندیدم
نمی دونم!
در کل من فکر می کنم داوری امسال از پارسال بهتر بود چون اعضای بیشتری از کاگردانان و تهیه کنندگان
و بازیگران جزء هیات داوران بودند
اول اینکه یه بازیگر وقتی خوب بازی میکنه باید سیمرغ بهش بدن این دیگه بیمزهگی نداره این که نمیشه یه بازیگر خوب بازی بکنه بعد چون مثلا جشنواره قبل سیمرغ برده الا بهش ندند (من نمیگم حق گلشیفته بوده چون من بازی هنگامه قاضیانی رو ندیدم )ولی با بازی که گلشیفته در دیوار انجام داد باید خانم قاضیانی خیلی خوب بازی کرده باشد وگرنه میشه سلیقه ای
در ضمن گلشیفته فراهانی فقط در بازی اولش در درخت گلابی سیمرغ گرفت وتا حالا دیگه نگرفته پارسال که باران کوثری بود قبلش فرشته صدرعرفايي و قبل از آن هدیه تهرانی بود تا سال 80 که ترانه علیدوستی بوده حالا چطوری یه سال درمیون به گلشیفته سیمرغ دادن ومن نمیدونم
در مورد سلیقه ای بودن و مثلا به نظر من فیلم کنعان از لحاظ کارگردانی بهتر از فیلم دیوار عمل کرد ولی در جشنواره فیلم دیوار نامزد بهترین کارگردانی میشه ولی اسمی از کنعان نیست یا همیشه پایه یک زن در میان است
من به شخصه تا حالا یه فیلمی که الناز شاکردوست در آن بازی کرده یه بازی درست و حسابی ندیدم مثل عروس فراری یا و فیلم آخر خدا بیامرز منوچهر نوذری که در آن بازی کرده بود (اسم فیلمو یادم نمیاد)
ترانه علیدوستی در فیلم کنعان خیلی خوب بازی کرد ومن اعتقاد دارم که میتونست نامزد سیمرغ باشه من خودم به شخصه طرفداری از فیلم یا شخص خاصی رو ندارم من فقط از روی بازی های که دیدم قضاوت کردم و فقط با مقایسه این بازیها گفتم داوری این جشنواره نسبت به دیگه جشنواره ها سلیقه ای تر بود
بعد من به شخصه داریوش فرهنگ که جز داورا بود رو قبول ندارم چون تا حالا یه فیلم درست حسابی از اون ندیدم
در مورد امین حیای هم من قبول دارم بازیگر با استعدادی ولی خودش هرز کرد تو هر فیلمی بازی کرد و اگه یه کم گزیده کار می کرد الان جایگاهش تو سینما ایران بالاتر بود