• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
جشنواره تا چند شنبه هست ؟
21 یا 22 ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سينماى ايران صاحب ۷ جايزه شد
معرفى برگزيدگان بخش بين الملل جشنواره فيلم فجر
346938.jpg

سيمرغ هاى بلورين بخش هاى مختلف با حضور اعضاى هيأت هاى داورى، وزير ارشاد و محمدرضا جعفرى جلوه معاون سينمايى به برگزيدگان اهدا شد.سيمرغ بلورين بخش مصطفى عقاد به غسان شميط كارگردان سورى به خاطر فيلم «كارت شناسايى» اهدا شد.اين جايزه به فيلم هايى تعلق مى گيرد كه نگاهى پررنگتر به ايمان و اميد دارند.برگزيدگان بخش هاى مختلف مسابقه بين الملل جشنواره فيلم فجر به شرح زير معرفى شدند:
* بخش جلوه گاه شرق ـ مسابقه سينماى آسيا
سيمرغ بلورين بهترين فيلم: كاتسويوكى آوانا، شونوتسوكه يوگا براى «در انتظار تاريكى»،سيمرغ بلورين بهترين كارگردانى: رضا ميركريمى براى «به همين سادگى»، سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه: رضا ميركريمى و شادمهر راستين براى «به همين سادگى»
* بخش در جست وجوى حقيقت ـ مسابقه سينماى معناگرا
سيمرغ بلورين بهترين فيلم: عليرضا امينى براى «استشهادى براى خدا»، لوح تقدير راه انبيا: محمدعلى باشه آهنگر براى «فرزند خاك»، جايزه ويژه هيأت داوران: فرزاد موتمن براى «جعبه موسيقى»
* بخش جام جهان نما ـ مسابقه سينماى بين الملل
سيمرغ بلورين بهترين فيلم: «باد در علفزار مى پيچد» ساخته خسرو معصومى، سيمرغ بلورين بهترين كارگردانى: سميح كاپلان اوغلو براى «تخم مرغ» محصول يونان و تركيه ، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر: گالينا وشفينكپا براى «الكساندرا» از روسيه ، سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه: فرانسيسكو وارگاس براى «ويولن» از مكزيك ، بهترين فيلم كوتاه داستانى: كنوت سوگلتز براى
«ال اچ او» از آلمان ، سيمرغ بلورين بهترين دستاورد فنى و هنرى: ازگور اكن براى
«تخم مرغ» از يونان و تركيه ، جايزه ويژه هيأت داوران: پائولو برانكو براى «بسيار خوب متشكرم» از فرانسه.
* بخش آراى مردمى
سيمرغ بلورين بالاترين آراى مردمى: «۱۴۰۸» ساخته ميكائيل هافستروم محصول آمريكا ، ديپلم افتخار بالاترين آرا: «كنعان» ساخته مانى حقيقى ، در اين بخش فيلم «كنعان» صاحب بالاترين آراى مردمى شده بود، اما به رسم ميهمان نوازى سيمرغ بلورين اين بخش به فيلم خارجى اختصاص يافت.جايزه ويژه مجمع مجالس آسيايى به مبلغ سه هزار يورو به فيلم «زندگى در ترس» ساخته بوى تاك چون از ويتنام رسيد.

نقل از روزنامه ایران

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گلشيفته فراهانى مقابل دو دوربين

346782.jpg

گلشيفته فراهانى امسال با دو فيلم «هميشه پاى يك زن در ميان است» و «ديوار» در جشنواره فيلم فجر حضور دارد. اولى را كمال تبريزى كارگردانى كرده و دومى را محمد على طالبى. فراهانى با هر دو كارگردان براى بار نخست همكارى داشته است و در اين دو فيلم دو نقش متفاوت را ايفا مى كند و در «هميشه پاى يك زن در ميان است» زنى از قشر متوسط كه با شوهرش اختلاف دارد و در بسترى طنز از او انتقام مى گيرد و در فيلم دوم دخترى حاشيه نشين است و براى امرار معاش خانواده پس از فوت پدر دست به كار هاى خطرناك مى زند. آخرين حضور فراهانى مقابل دوربين به فيلم «ميم مثل مادر» كار مرحوم رسول ملاقلى پور باز مى گردد.
اين بازيگر فيلم هايى چون «درخت گلابى»، «بوتيك»، «بابا عزيز»، «اشك سرما» و.‎/‎/ را در كارنامه دارد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جشنواره تا چند شنبه هست ؟
21 یا 22 ؟

دوشنبه ، ۲۲ بهمن ۱۳۸۶ مراسم اختتامیه بخش سودای سیمرغ
(مسابقه سینمای ایران) ساعت ۱۸:۳۰
چهارشنبه ، ۲۴ بهمن ۱۳۸۶ مراسم بخش تجلی اراده ملی ساعت ۱۸:۳۰

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد بخض بین الملل تموم شد،البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم فقط تو بخش بین الملل اکران شد که تموم شد!هر کی نسخه اصلی Yuma رو داره من خریدارم:دی
تنها فیلمی که دیدم اونم چون از دم سینما رد میشدم دیوار بودم،برای پر کردن وقت بد نبود ولی فیلم کاملا Cheap بود و سعی کرده بود هر از چند گاهی با یه تیکه ملتو On track نگه داره!
آقا میگن امسال جشنواره یه فیلمی داره که اون فیلمه یه شات داره که اون شاته 4 دقیقه س!!سینماگران مملکت وقتی دیدن از همه جا به در بسته خوردن میخوان رکوردای اینطوری بزنن گویا!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه فیلم بود به اسم شب (فکر کنم) ، به نظر خوب میومد ... شکیبایی ، انتظامی و حیایی ... ما که ندیدیم ولی به نظرم خوب میاد ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
استاد بخض بین الملل تموم شد،البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم فقط تو بخش بین الملل اکران شد که تموم شد!هر کی نسخه اصلی Yuma رو داره من خریدارم:دی
تنها فیلمی که دیدم اونم چون از دم سینما رد میشدم دیوار بودم،برای پر کردن وقت بد نبود ولی فیلم کاملا Cheap بود و سعی کرده بود هر از چند گاهی با یه تیکه ملتو On track نگه داره!
آقا میگن امسال جشنواره یه فیلمی داره که اون فیلمه یه شات داره که اون شاته 4 دقیقه س!!سینماگران مملکت وقتی دیدن از همه جا به در بسته خوردن میخوان رکوردای اینطوری بزنن گویا!

156fs428254.gif
154fs232528.gif

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
"آن مرد آمد" رو رفتم دیدم. فیلم چرتی بود. روایت داستان ضعیف و مفاهیم ساده و ابتدایی. به هیچ وجه توصیه نمیشه !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با كلي ماجرا فيلم هميشه پاي يك زن درميان هست رو رفتم!

خوب بود! ارزش ديدن رو داشت!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چند تا سينما گزيده اي از بخش بين الملل نشون ميدن كه برنامه اونها روزانه اعلام ميشه!

بايد بگردي دنبالش!

سالن 3 سينما فلسطين يكيش هست!

پس يعنی اميدی هست !!?
برم يه تحقيق حسابی کنم - هرجور شده جور'ش کنم

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه فیلم بود به اسم شب (فکر کنم) ، به نظر خوب میومد ... شکیبایی ، انتظامی و حیایی ... ما که ندیدیم ولی به نظرم خوب میاد ...
میگن خوب نیست،هم موضوش هم ساختارش،من که ندیدم ولی دو سه نفری که میشناسم و دیدن میگن مثل فیلم تلویزیونیه.
پس يعنی اميدی هست !!?
اگه بود و خودت بلیط گرفتی به منم یه آمار بده که برم:دی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نامزدهاي جايزه ويژه سينماي ايران به نگاه ملي فيلم‌هاي آتش سبز، آواز گنجشك‌ها، به همين سادگي، فرزند خاك هامون و دريا معرفي شدند.

نميتونم نظر خاصي بدم

نامزدهاي بهترين فيلم، آواز گنجشك‌ها، به تهيه كنندگي (مجيدي مجيدي) باد در علفزار مي‌پيچد، به تهيه كنندگي (فتح‌اله جعفري جوزاني) به همين سادگي، به تهيه كنندگي (سيدرضا ميركريمي) معرفي شدند.

تو اين زمينه معمولآ مجيدي و ميركريمي با سليقه جشنواره جورتر هستند

نامزدهاي بهترين كارگرداني محمدعلي طالبي براي كارگرداني فيلم (ديوار)، مجيد مجيدي براي كارگرداني فيلم (آواز گنجشك‌ها)، خسرو معصومي براي كارگرداني فيلم (باد در علفزار مي‌پيچد)، سيدرضا ميركريمي براي كارگرداني فيلم (به همين سادگي) معرفي شدند.

ايضآ مانند بالا!!!

نامزدهاي بهترين فيلمنامه، عليرضا اميني و محسن طنابنده براي فيلمنامه (استشهادي براي خدا)، غلامرضا رمضاني براي فيلمنامه (سبز كوچك) ،مجيد مجيدي و مهران كاشاني براي فيلمنامه (آواز گنجشك‌ها)، خسرو معصومي براي فيلمنامه (باد در علفزار مي‌پيچد)، سيدرضا ميركريمي و شادمهر راستين براي فيلمنامه (به همين سادگي) معرفي شدند.

نامزدهاي بهترين بازيگر نقش اول زن، نيز الناز شاكردوست براي فيلم (باد در علفزار مي‌پيچد)، گلشيفته فراهاني براي فيلم‌هاي (ديوار) و (هميشه پاي يك زن در ميان است) هنگامه قاضياني براي فيلم (به همين سادگي) بوده است.

دو گزينه جديد ميتونه اميدواركننده باشه

نامزدهاي بهترين بازيگر نقش اول مرد، شهاب حسيني براي فيلم (محيا) ،امين حيايي براي فيلم (شب)، حبيب رضايي براي فيلم (هميشه پاي يك زن در ميان است)و محمدرضا فروتن براي فيلم (كنعان) رضا ناجي براي فيلم (آوازگنجشك‌ها) معرفي شدند.

نامزدهاي بهترين فيلمبرداري، محمد آلاد پوش براي فيلم (به همين سادگي)، عليرضا زرين دست براي فيلم (فرزند خاك)، حسين جعفريان براي فيلم (ديوار)، محمدرضا سكوت براي فيلم (استشهادي براي خدا) و تورج منصوري براي فيلم (آواز گنجشك‌ها) معرفي شدند.

زرين دست غالبآ يكي از شانساي اصلي هست

نامزدهاي بهترين تدوين، حسن حسندوست براي فيلم‌هاي ( آواز گنجشك‌ها)، (باد در علفزار مي‌پيچد) و ( ديوار) مهدي حسيني‌وند براي فيلم (فرزند خاك) بهرام دهقاني و رضا شيرواني براي فيلم (هامون و دريا) نامزدهاي بهترين معرفي شدند.

موسيقي متن، فردين خلعتبري براي فيلم (هامون و دريا)، محمدرضا درويشي براي فيلم (آتش سبز) حسين عليزاده براي فيلم (آواز گنجشك‌ها) محمدرضا عليقلي براي فيلم‌هاي (به همين سادگي) و (شب) نامزدهاي بهترين بازيگر زن معرفي شد.

نامزدهاي نقش مكمل، افسانه بايگان براي فيلم (كنعان)مريم بوباني براي فيلم (محيا)، نيره فراهاني براي فيلم (به همين سادگي) نيوشا ضيغمي براي فيلم (حس پنهان) مهتاب نصيرپور براي فيلم (فرزند خاك)

من تمام كارها رو نديدم اما كانديد شدن ضيغمي باعث ميشه تصور كنم بقيه بازي ها چقدر ضعيف بوده!!!

نامزدهاي بهترين بازيگر مرد نقش مكمل:سياوش چراغي‌پور براي فيلم (هميشه پاي يك زن در ميان است)محمد كاسبي براي فيلم (ديوار)محسن طنابنده براي فيلم (استشهادي براي خدا)مهران مديري براي فيلم (هميشه پاي يك زن در ميان است)حسن نجاريان براي فيلم (فرزند خاك)

جاي كيانيان و بهداد خالي هست! انتخاب چراغي پور هم عجيب بود! البته بازي خوبي كرده بود

نامزدهاي بهترين صداي فيلم:بهمن اردلان براي فيلم (كنعان)محمدرضا دلپاك و يدالله نجفي براي فيلم (آواز گنجشك‌ها)ايرج شهزادي براي فيلم (آتش سبز)احمد صالحي براي فيلم (باد در علفزار مي‌پيچد)مهران ملكوتي براي فيلم (به همين سادگي)
نامزدهاي بهترين طراحي صحنه و لباس: سعيد آهنگراني براي فيلم (ديوار)عباس بلوندي براي فيلم (فرزند خاك)شيوا رشيديان براي فيلم (به همين سادگي)ژيلا مهرجويي و شعله نواب تهراني براي فيلم (آتش سبز)اصغر نژاد ايماني براي فيلم (آواز گنجشك‌ها)

در اين زمينه ظاهرآ چند تن از دوستان اين فروم صاحب نظر هستند! ;)

نامزدهاي بهترين جلوه‌هاي ويژه:داود رسوليان براي فيلم (فرزند خاك)محسن روزبهاني براي فيلم (هامون و دريا)حسين طلابيگي براي فيلم (پرچم‌هاي قلعه كاوه)

نامزدهاي بهترين چهره پردازي:جلال‌الدين معيريان براي فيلم (پرچم‌هاي قلعه كاوه)سعيد ملكان براي فيلم (آواز گنجشك‌ها)محسن ملكي براي فيلم (آتش سبز)

شما احساس نميكنيد اسم يك نفري كه هميشه بود خاليه؟!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
میگن خوب نیست،هم موضوش هم ساختارش،من که ندیدم ولی دو سه نفری که میشناسم و دیدن میگن مثل فیلم تلویزیونیه.
همینطوره ، ظاهرا قرار بوده اپیزودهایی از یه محصول تلویزیونی باشن با محوریت "فلسفه زیارت" ...

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
با كلي ماجرا فيلم هميشه پاي يك زن درميان هست رو رفتم!

خوب بود! ارزش ديدن رو داشت!

من و دوستم 9 ساعت تو صف وایسادیم، از 7 صبح دم سینما بودیم. البته بماند که چند باری نزدیک بود نفر اولی که تو صف بود رو بزنم! خودش از ساعت 3 صبح رفته بود 60 70 نفر یه ساعت مونده به فیلم به عنوان همراهانش اومده بودن! (معلومه هنوزم دارم حرص میخورم؟ :دی) و به همین ترتیب هم بقیه افراد جلوی ما که 7 8 نفر بودن. البته باز یه آدم مهربون که از صبح با ما تو صف بودن دید که ما کلی ساعته وایسادیم یه جوری جلوی صف ردمون کرد بلیت گرفتیم! وگرنه فکر نمیکنم میتونستیم به فیلم برسیم. این جشنواره هم برای خودش جریاناتی داشت! :happy: در کل خوشحالم که از دست ندادمش. یه جورایی حس میکنم که احتمالش زیاده که اکران نشه.

'golsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خیلی جالبه. چرا بهداد اصلا اسمش تو لیست نامزدها نیست؟

یعنی بازیش به پای شهاب حسینی هم نمی رسیده؟!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من و دوستم 9 ساعت تو صف وایسادیم، از 7 صبح دم سینما بودیم. البته بماند که چند باری نزدیک بود نفر اولی که تو صف بود رو بزنم! خودش از ساعت 3 صبح رفته بود 60 70 نفر یه ساعت مونده به فیلم به عنوان همراهانش اومده بودن! (معلومه هنوزم دارم حرص میخورم؟ :دی) و به همین ترتیب هم بقیه افراد جلوی ما که 7 8 نفر بودن. البته باز یه آدم مهربون که از صبح با ما تو صف بودن دید که ما کلی ساعته وایسادیم یه جوری جلوی صف ردمون کرد بلیت گرفتیم! وگرنه فکر نمیکنم میتونستیم به فیلم برسیم. این جشنواره هم برای خودش جریاناتی داشت! :happy: در کل خوشحالم که از دست ندادمش. یه جورایی حس میکنم که احتمالش زیاده که اکران نشه.

آره منم كلي ماجرا داشتم با صف اين فيلم!
البته من ساعت 4 رفتم سينما آفريقا

اما ديگه به جز تك و توك اتفاقات از اون صفهاي بلند و خاطره انگيز هيچ خبري نيست.

به جز همين امروز من يك صف خوب و بلند و دم سينما آزادي ديدم كه خيلي چسبيد!
البته هنوز وصال نداده برم توش!!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به جز همين امروز من يك صف خوب و بلند و دم سينما آزادي ديدم كه خيلي چسبيد!

یکی از اتفاقات جنبی و نیک جشنواره افتتاح سینما آزادی بود اونهم بعد از سالها ..
به نظرم این چند سال که در دست احداث بود ، اصلا جشنواره فجر هم اون عظمت سابق رو نداشت
به امید اعتلای فرهنگ و هنر این مرزو بوم حالا شده با افتتاح یه سینما ...

یا حق ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
همراه با جشنواره فيلم فجر

* شلوغ ترين سانس براى فيلم مجيدى
در سينماى اهالى مطبوعات و منتقدان شلوغ ترين سالن به نمايش فيلم «آواز گنجشك ها» ساخته مجيد مجيدى اختصاص داشت كه در غياب وى به روى پرده رفت. اين فيلم مورد استقبال تماشاگران اين سينما قرار گرفت و درطول نمايش فيلم راهروها و كافى شاپ خالى از حاضران بود.

* استقبال تماشاگران از فيلم اولى
فيلم «تنها دوبار زندگى مى كنيم» نخستين ساخته بهنام بهزادى كه در بخش ميهمان و مسابقه فيلم هاى اول به نمايش درمى آيد، مورد استقبال منتقدان قرار گرفت و مطالب چاپ شده در اين باره باعث ايجاد علاقه مندى در تماشاگران سينماهاى ديگر شده، به همين دليل در مقابل برخى از سينماهاى نمايش دهنده اين فيلم صف هايى تشكيل شد.

فيلم برگزيده تماشاگران تا روز هشتم جشنواره فيلم فجر

347124.jpg

نتايج آراى مردمى بيست و ششمين جشنواره بين المللى فيلم فجر اعلام شد. اين نتيجه تا پايان روز پنجشنبه
۱۸ بهمن ماه رأس (ساعت ۲۱) از سوى ستاد انتخاب فيلم مردمى استخراج شده است.
در اين آمار فيلم هاى «هميشه پاى يك زن در ميان است» ساخته كمال تبريزى با ۷۷‎/۰۸ درصد آراى مردمى در صدر قرار دارد.«فرزند خاك» محمدعلى آهنگر با ۶۰‎/۳۳ درصد آرا در رتبه دوم و «كنعان» ساخته مانى حقيقى با ۵۸‎/۱۳ درصد آرا، «به همين سادگى» رضا ميركريمى با
۵۰‎/۰۱ درصد آرا به ترتيب در رتبه هاى سوم و چهارم آمار مردمى قرار گرفته اند.«آواز گنجشك ها» مجيد مجيدى با ۴۹‎/۸۸ درصد آرا، «استشهادى براى خدا» ساخته عليرضا امينى با ۴۹‎/۱۱ درصد آرا و «باد در علفزار مى پيچد» ساخته خسرو معصومى با ۴۶‎/۱۴ درصد آرا مخاطبان را به خود اختصاص داده اند.

محمد كاسبى با ديوار

346998.jpg

محمد كاسبى بازيگر سينماى ايران كه با نقش هاى به يادماندنى را در كارنامه دارد، امسال با فيلم «ديوار» ساخته محمدعلى طالبى در جشنواره حضور دارد.كاسبى كه فارغ التحصيل رشته بازيگرى و كارگردانى از دانشكده هنرهاى دراماتيك است، با فيلم «مرگ ديگرى» پا به دنياى سينما گذاشت، فيلمى كه سال ۶۱ ساخته شد و بازيگر مقابلش مجيد مجيدى بود.كاسبى تاكنون در ۲۲ فيلم به ايفاى نقش پرداخته كه از جمله «پدر»، «عزيزم من كوك نيستم»، «پناهنده»، «زنگ ها»، «مريم مقدس» و.‎/‎/ را مى توان نام برد.كاسبى يك بار هم با فيلم «شنا در زمستان» كارگردانى را تجربه كرد و ديگر به سراغ اين حرفه نرفت. فيلم «ديوار» يكى از آخرين فيلم هايى است كه وارد بخش مسابقه سينماى ايران شد و اين موضوع شايد براى كاسبى شروع دوباره اى به شمار آيد.

بالا