us lover
کاربر تازه وارد
سلام دوستان من عضو جدیدم بحثهای جالبی تو این سایت وجود داره سعی میکنم توشون شرکت کنم
آ آ آ پسر یادته اونو ؟؟؟ عجب تاپیکی شده بودبه نقل از parsbin :قضیه اون دخترست که تبدیل به شترگاوپلنگ شد!
جناب این قسمتش رو ادیت کن(پست اول) فعل به قرینه ی لفظی حذف شده و مفهوم رو طوری میرسونه که ایران موافق تروریسمه.در مغز ما و خا رجيان جا انداختن كه دين ما مخالف حقوق بشر و تروريسم است .
.
آقاي حميد ساليوان مي شه بگين آي دي من بالاي اون نوشته چي كار مي كنه؟جناب این قسمتش رو ادیت کن فعل به قرینه ی لفظی حذف شده و مفهوم رو طوری میرسونه که ایران موافق تروریسمه.
بد اخلاقبه نقل از Annapaquin :ببخشيد اينجا جاي بحث در مورد مطالب علمي هست.
جن چه ربطي به اين مبحث داره؟
لطفا تمومش كنيد.
من الان گشتم ديدم اين متن مال زننده تاپيكه (mohsenn).به نقل از hamedsullivan :جناب این قسمتش رو ادیت کن فعل به قرینه ی لفظی حذف شده و مفهوم رو طوری میرسونه که ایران موافق تروریسمه.
واقعا معذرت میخوام اشتباه شد .به نقل از Annapaquin :آقاي حميد ساليوان مي شه بگين آي دي من بالاي اون نوشته چي كار مي كنه؟
Originally Posted by Annapaquin
در مغز ما و خا رجيان جا انداختن كه دين ما مخالف حقوق بشر و تروريسم است
من تا حالا اينجور پستي نداده بودم.
لطفا پاكش كنيد.
بنظر من دین بعنوان یک معجزه باید اینقدر کشش داشته باشه که بعد از چند سال کهنه نشه!!!به نقل از Monirzadeh :ابته بگم كه اين كه ميگيد از دين زده شدن جوناي ما متاسفانه دوست دارند از دين كناره بگيرن براشون افتخاري شده
ولي بخشي هم مربوط به مسائل ديگس و نمي تونيم همش را به اون موضوع بندازيم
:f34rبه نقل از hamid911 :در مورد جن تحقیق نکنید بهتره
البته وجود داره و یک سری از مشخصاتش اینه که می تونه با حرکات خیلی سریع از یک مکان به مکان دیگه بره و ائنها هم مثل انسان ها روز قیامت دارند . خوب و بد دارند
در مورد تسخیر جن
اصلا دنبال اینکار نباشید چون در آخر به ضرر آدمه
به هر حال زیاد دنبال جن نرید که عاقبت نداره
تمرکزتون رو بزارید روی شناخت روح و ذات خودتون و اینکه از چه چیزی بوجود اومدید
اطلاعات می خواید به سایت من برید
شاید بعضی از مطالبش براتون خنده دار باشه ولی حقیقت داره و کامل که بخونید به اکثر سوالاتتون می رسید اگر هم سوالی موند من در خدمتم
http://www.arvah.org
چشمبه نقل از Annapaquin :من یه بار گفتم بازم می گم اینجا بحث های غیر علمی راه نندازین.
خواهشا دیگه ریپلای نکننین تا تاپیک بالا نیاد.
ممنون.