• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حجاب و رابطه آن با فرهنگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نقل از ashena55 :
و سروسامان دادن به وضعیت فرهنگی جامعه به اصلاح و ترمیم آموزش و پرورش ما نیاز داره ، که متاسفانه در کشور ما چندان توجهی بهش نمیشه

شما میگی چندان توجهی نمیشه !!!

من میگم اصلا توجهی نمیشه

نمونش چیه. کافیه موقع تعطیلی مدارس ابتدایی یا راهنمایی (مخصوصا پسرونه ها ) وایسی و ببینی چه حرفایی بینشون رد و بدل میشه.

مدل فحش دادنشون رو ببینی

یا مدارس دخترونه رو ببینی. تیپ حرکات و ... رو

میفههی که بابا با زور نمیشه کاری کرد.
حالا سر مدرسه خانوم ناظم میاد داد میزنه که آرایش کرده ها بیان بیرون و و و و و

طرف از در مدرسه میاد بیرون دوباره بر میگرده به وضع سابقش

مشکل ما فرهنگی و ریشه ه ایه و با زور و تنبیه حل نخواهد شد

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 30yavash :
برای اینکه مجبوریم!! پول نداریم بریم جای دیگه.
زندگی در اینجا فقط بدرد عده ای خاص با سطح فرهنگ خاص می خوره.
یعنی می رسه روزی که دنیا تفکیک بشه و هرکس هرجا که دلش می خاد بتونه برای زندگی انتخاب کنه ؟

زبد منال که بد تر آید .

belffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتی سگا هم آسایش ندارن چه برسه به آدما

واقعا چقده بده. خیابون دقیقا اینطوری میشه زندون. یه دفعه آدما برن بمیرن دیگه.

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از first saeed :
بقول یه بنده خدایی ( شرح کاملشو تو تاپیک جک جک بخونید) مساحت این مملکتو دیگه باید به متر مکعب حساب کرد !!

خراب شد رفت

:blink: :wacko: :D :D :D :D

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
فشار و زور برای تبلیغ و ایجاد فرهنگ اسلامی یا هر دینی به قدری مخرب است که شاید نهایتاً از آن چیزی جز نامی باقی نماند. به نظر شما اگر پیغمبر (ص) می خواستند در صدر اسلام به این روشها متوسل شوند امروزه حتی یک مسلمان وجود می داشت . آیا حتی سمیه و عمار و حتی علی هم مسلمان می شدند؟

خیلی هم نباید منفی نگریست این یک گذار تاریخی است ، هرچند به جهت عقب ماندگی جوامع مسلمان دیرتر اما مسیحیت هم از جزم اندیشی ها ی دوران رنسانس به وضعیت حال رسیده است .​

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
مطمئنا با زور نمی شه جلوی بیحجابی را گرفت وقتی که در تعریف بسیاری از روشنفکران جامعه ما تعریفی به نام حجاب وجود نداره و بدتر از اون سابقه قومی ایرانیه که اونا از هر چیزی نهی کنی بدتر جلبش میشوند.
این سیل رها شده را که طی این سالهای اخیر بدتر و بدتر شده با هیچ سد ی حتی بلندترین سد ها هم نمی شه جلوش را گرفت.
تعجبم از اینه که در دوران پهلوی هر کاری کرد تا این مردم یکخورده برند به سمت همین نگرشها ولی جز قشر کمی از جامعه همه از اون فراری بودند ولی در دوره حکومت اسلامی مردم با تمام قوا از این فرهنگ گریزونند.قومی شدیم که فقط از توصیه ها فرارییم و از هرچیز نهی مون کنند جذبش میشیم.
امروزه مشکل بد حجابی یا فساد نیست مشکل نبود همزاد پنداری و نزدیکی با فرهنگ ایرانی اسلامیه .
شدیم کلاغی که نه راه رفتن کبک می دونیم و نه راه رفتن خودمون.
اگر تونستیم محبت فرهنگی نسبت به فرهنگ خودمون توی دلها ایجاد کنیم و فرهنگهای اصیل مون را زنده کنیم به طوری که جزئی از وجودمون بشن .اونروز تمام بدیهای زمانه هم که رو کنند جایی در بین ملت پیدا نخواهند کرد .
دیگه زمانه استفاده از سرنیزه و زور برای این ملت گذشته باید این دیوارها و فاصله های دلهای مردم با فرهنگ جامعه شکسته بشه و بر دلها جای بگیره تا تمام مشکلات فرهنگی حل بشه.

Desert Rose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من ما باید به عرف وهنجار های جامعمون احترام بذاریم ....

همه ی این گرایش های ناهنجار طلبانه ریشه در تربیت های اکتسابی ما دارد.کاری که دشمنان ما مدت هاست که شروع کرده اند و ما بی توجه مانده ایم....

یکی از اونها همین اهنگ هایی هست که به خورد ما می دن!

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Desert Rose :

همه ی این گرایش های ناهنجار طلبانه ریشه در تربیت های اکتسابی ما دارد.کاری که دشمنان ما مدت هاست که شروع کرده اند و ما بی توجه مانده ایم....

یکی از اونها همین اهنگ هایی هست که به خورد ما می دن
!

mad0227.gif

/
منظورتون از همین آهنگ ها چه آهنگ هایی هست ؟ آهنگ هایی که تمام دنیا دارن گوش میدن ؟ لطفا یه گروه یا خواننده ی خاص رو حتما نام ببر بدونیم

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
یه نکته جالب مثل اینکه در مملکت ما مبارزه با یک چیزی یعنی ترویج آن:blink:
نگاه کنید اکثر خبرگزاریها و روزنامه ها به بهانه نشر اخبار مبارزه با بد حجابی عکسهایی را که تا دیروز از چاپ آنها ممانعت به عمل می آمد را بزرگ چاپ می کنند. اصلاً فضا فضایFashion است انگار!
175.gif

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تیپا رو !!...... :D :D :D چی کارشون دارن این گل درشت ها رو !؟! :D :D :D

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
سرکار جون مادرت ننویس !:D
یکی پیدا شه روی اینا صدا بزاره کللی میخندیم ها !

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Desert Rose :

یکی از اونها همین اهنگ هایی هست که به خورد ما می دن!

بازم تئوری توطئه ....:wacko:
حتماهم زیر سر انگلیسه آره ؟! یا آمریکا و اسراییل ؟؟

تا کی میخواین مشکلات مملکت رو به اون ور آب ربط بدین ؟؟

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
12_8502020677_L600.jpg

آقا آستینش پایین نمیاد !!!
باور نمی کنی خودت بکش !!!

به نقل از kasra_kh :
سرکار جون مادرت ننویس !:D
یکی پیدا شه روی اینا صدا بزاره کللی میخندیم ها !

لوووووووووووووول
خیلی باحاله !! :D :D
جون میده برای کلیپ فلش ساختند :p :lol:

فقط توی کف تقسیم کار موندم ، بخش نرم افزاری
301.gif
با خواهران ، بخش سخت افزاری
167.gif
هم با برداران :eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از vmf :
فقط توی کف تقسیم کار موندم ، بخش نرم افزاری
301.gif
با خواهران ، بخش سخت افزاری
167.gif
هم با برداران :eek:
:lol: :lol: :lol:

پسر خاله من که در آمریکا در دانشگاه خاویر استادیار هستش و حدود سه ماهی(دو سال پیش) ایران اومده بود اونم بعد از سال 56 شمسی چیزای جالبی موقع رفتن بمن گفت(در مقایسه دو جامعه) که الان دو نمونه اونو براتون میارم...
1-ارزش هایی که اینجا محترمه اصلا اونجا بدرد نمی خوره و بالعکس..:lol: (بذارید به حساب دشمنی ایران و آمریکا و اینکه نباید از فرهنگ همدیگه الگو برداری کنند)
2-با توجه به میزان نرده گذاری و پشت تمامی در و پنجره ها را حصار و گارد آهنی و میله کشی اکثر منازل این تصور حاصل می شود که همگی در خانه خود محبوس و در زندان هستیم در حالیکه مجرمان در جامعه آزادانه در حال رفت و آمد هستند..(به حساب سیاسی کاری نذارین..منظورم این بود که ظاهرا با میله کشی منازل مسکونی فکر می کنیم که در امنیت هستیم..ولی در حقیقت خودمان را ناخواسته زندانی کرده ایم.....در حالیکه بزهکاران آزادانه در جامعه در حال تردد هستند و این همه سخت گیری و برقراری نظم در جامعه و بگیر و ببند و امثالهم تاثیر فوق العاده ای در برقراری نظم و و آرامش در جامعه نداشته..)حتی در ادامه سخنان پسرخاله ام ادامه داد:"مثلا اون خانم را در بالکن خانه اش در حالیکه از پشت میله های فلزی پنجره اش دارد به خیابان نگاه می کند را بنگر...انگاری خود در زندان و از پشت میله های زندان به خیابان می نگرد!!!"
من واقعا وقتی این اخبار حوادث را در روزنامه ایران و امثالهم می خوانم تعجب می کنم...هر کدوم از این حوادث یه سناریو و فیلمناهمه خوب برای هالیوود به حساب می یاد..:blink:
مخصوصا این آخری که جریان تیر اندازی در بزرگراه آزادگان تهران بود..:blink:
بابا صد رحمت که تو تبریز بزرگراه نداریم که این طوری فیلم های ماتریکس نما ساخته بشه!!!:blink:
تازه فکر می کنم این اخبار حوادث کاملا فیلتر می شه خوباش و قابل تحمل ترش میره تو روزنامه ها...:blink:
امیدوارم اشتپ کرده باشم..:blink:
ولی انصافا تبریز از این خبرای حوادث گونه مثل تهران خبری نیست..
بابا تهرانی های محترم!!!دست همه شهرستانی ها را که از پشت بستین بابام جان!!:blink:

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
این تاپیک قابلیت آن را دارد که منحصرا برایش یک تالار جک درست کنید و به آنجا منتقلش کنید:goatee:

raxtastar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوبه که این تاپیک بن نشه تا جدا از شوخی نتیجه ای هم داشته باشه
اولاخود من در خانواده مذهبی بزرگ شدم دوما با بعضی بد حجابی در وضع کنونی هم ناراضی هستم انگار این معنی رو می ده که بیا منو
ولی راهش بگیر ببند نیست بهتر بود جامعه از اول ازاد می بود چون الان می بینیم نتیجه ای جز فساد نداشته
و کم شدن امنیت وعقده ای شدن الان دست بچه 15 ساله فلیم ....هست
حالاوقتی از رضاشاه می پرسند چرا حجاب رو برداشی میگه فساد زیر اون بیشتر می فهمم یعنی چی

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از raxtastar1 :
خوبه که این تاپیک بن نشه تا جدا از شوخی نتیجه ای هم داشته باشه
اولاخود من در خانواده مذهبی بزرگ شدم دوما با بعضی بد حجابی در وضع کنونی هم ناراضی هستم انگار این معنی رو می ده که بیا منو
ولی راهش بگیر ببند نیست بهتر بود جامعه از اول ازاد می بود چون الان می بینیم نتیجه ای جز فساد نداشته
و کم شدن امنیت وعقده ای شدن الان دست بچه 15 ساله فلیم ....هست
حالاوقتی از رضاشاه می پرسند چرا حجاب رو برداشی میگه فساد زیر اون بیشتر می فهمم یعنی چی

نه دوست من چرا باید این تاپیک بن بشود.؟ غیر از لطف مدیر محترم(پاچه خواری!!!
172.gif
) اگر به همین وضع همه دوستان محدودیتها را رعایت کنند ان شالله که بن نمی شود. به هر حال تما می مسائلی که در بالا و در این خصوص مطرح می شود به نوعی در ارتباط تنگاتنگ با فرهنگ جامعه است.

به تصور بنده تقریبا همه ما در خانواده هایی به نسبه مذهبی بزرگ شده ایم هرچند امتیاز یا ضعف به حساب آوردن این موضوع خالی از اشکال نیست اما به هر حال به نظر می رسد جای دیگری اشتباهی رخ داده است که هیچ اثری از ثمر بخشی آن خانواده های مذهبی نیست.

شاید مانند سایر موضوعات به جای پرداختن به اثر و اصل هدف به ملزومات و ابزار رسیدن به آن بیشتر پرداخته ایم وحتی گاها به وجود آن اهمیت بیشتری نیز داده ایم. مثلاً:

هدف اسلام و فرهنگ دینی را رها کرده ایم و به جای تلاش برای رسیدن به اثرات آن که همانا مستولی شدن روح اسلام و زیبایی آن است بیشتر به قوانینی که هدفی جز به ارمغان آوردن آرامش و روحانیت حق در جامعه است متعصب شده ایم و نهایتاً دفاع و صیانت از قوانین و گاهاً تعصبات شرعی را بر دفاع از خود اسلام و هدف آن ارجحیت داده ایم.

همین موضوع در سایر موازین اجتماعی نیز مشهود است به طور مثال :

Originally Posted by vmf
2-با توجه به میزان نرده گذاری و پشت تمامی در و پنجره ها را حصار و گارد آهنی و میله کشی اکثر منازل این تصور حاصل می شود که همگی در خانه خود محبوس و در زندان هستیم در حالیکه مجرمان در جامعه آزادانه در حال رفت و آمد هستند..

این دقیقاً به خاطر فرهنگ معکوس کاری در جامعه است!

تا به حال فکر کرده اید که این حجم آهن و قفل پدال و زنجیر و نرده های آهنین پشت پنجره ها و قفلهای ستبر که هر روز جدیدتر و مستحکم تر می شوند چه حجم از تولیدان آهن و فولاد کشور را به خود اختصاص می دهد و به چه میزان بر هزینه های ساخت و ساز می افزاید. یا تا به حال به این فکر کرده ید که این صنعت نصب دزدگیرهای آنچنانی چه سرمایه ای را از کشور ما خارج می کند؟

آیا اگر به جای افزایش برخوردهای پلیسی به منظور افزایش ضریب امنیت اجتماعی!!!! حتی درصدی از این هزینه ها صرف اشتغال و تحصیل و ترویج فرهنگ کار در میان همین تبهکاران و دزدان روبه تزاید شده بود این دور باطل خاتمه نمی یافت تا دیگر به قول دوستمان هر روز شاهد ضخیم تر شدن میله های این قفس های فولادین و آزاد تر شدن مجرمان و تبهکاران نباشیم.
باور کنید هیچ تبهکاری خود را تیهکار و مجرم مطلق نمی داند. همه آنها توجیهاتی نظیر بیکاری ، بی سوادی ، دوست ناباب و فقر و گرسنگی دارند. پس چرا جامعه به فکر زدودن این بهانه ها نیست.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بله دليلي براي بستن اين تاپيك فعلا وجود ندارد دوستان من .

مگر اينكه كاربران خود به نوشتن مطالبي بپردازند كه ما را مجبور به اينكار نمايند كه بر خلاف عقيده و سليقه شخصي من است .

بالاخره اينها مسائلي است كه در جامعه وجود دارد و با بستن يك تاپيك و يا بگير و ببند در جامعه مشكل حل نمي شود . پس بهتر است در مورد آن صحبت شود .

من هم اعتقاد دارم كه هر كاري كه با زور بخواهد صورت پذيرد نتيجه معكوس خواهد داشت .

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Behrooz :
بله دليلي براي بستن اين تاپيك فعلا وجود ندارد دوستان من .

مگر اينكه كاربران خود به نوشتن مطالبي بپردازند كه ما را مجبور به اينكار نمايند كه بر خلاف عقيده و سليقه شخصي من است .

بالاخره اينها مسائلي است كه در جامعه وجود دارد و با بستن يك تاپيك و يا بگير و ببند در جامعه مشكل حل نمي شود . پس بهتر است در مورد آن صحبت شود .

من هم اعتقاد دارم كه هر كاري كه با زور بخواهد صورت پذيرد نتيجه معكوس خواهد داشت .

لطف عالی متعالی:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا