به نقل از vmf :
فقط توی کف تقسیم کار موندم ، بخش نرم افزاری
با خواهران ، بخش سخت افزاری
هم با برداران
:lol: :lol: :lol:
پسر خاله من که در آمریکا در دانشگاه خاویر استادیار هستش و حدود سه ماهی(دو سال پیش) ایران اومده بود اونم بعد از سال 56 شمسی چیزای جالبی موقع رفتن بمن گفت(در مقایسه دو جامعه) که الان دو نمونه اونو براتون میارم...
1-ارزش هایی که اینجا محترمه اصلا اونجا بدرد نمی خوره و بالعکس..:lol: (بذارید به حساب دشمنی ایران و آمریکا و اینکه نباید از فرهنگ همدیگه الگو برداری کنند)
2-با توجه به میزان نرده گذاری و پشت تمامی در و پنجره ها را حصار و گارد آهنی و میله کشی اکثر منازل این تصور حاصل می شود که همگی در خانه خود محبوس و در زندان هستیم در حالیکه مجرمان در جامعه آزادانه در حال رفت و آمد هستند..(به حساب سیاسی کاری نذارین..منظورم این بود که ظاهرا با میله کشی منازل مسکونی فکر می کنیم که در امنیت هستیم..ولی در حقیقت خودمان را ناخواسته زندانی کرده ایم.....در حالیکه بزهکاران آزادانه در جامعه در حال تردد هستند و این همه سخت گیری و برقراری نظم در جامعه و بگیر و ببند و امثالهم تاثیر فوق العاده ای در برقراری نظم و و آرامش در جامعه نداشته..)حتی در ادامه سخنان پسرخاله ام ادامه داد:"مثلا اون خانم را در بالکن خانه اش در حالیکه از پشت میله های فلزی پنجره اش دارد به خیابان نگاه می کند را بنگر...انگاری خود در زندان و از پشت میله های زندان به خیابان می نگرد!!!"
من واقعا وقتی این اخبار حوادث را در روزنامه ایران و امثالهم می خوانم تعجب می کنم...هر کدوم از این حوادث یه سناریو و فیلمناهمه خوب برای هالیوود به حساب می یاد..:blink:
مخصوصا این آخری که جریان تیر اندازی در بزرگراه آزادگان تهران بود..:blink:
بابا صد رحمت که تو تبریز بزرگراه نداریم که این طوری فیلم های ماتریکس نما ساخته بشه!!!:blink:
تازه فکر می کنم این اخبار حوادث کاملا فیلتر می شه خوباش و قابل تحمل ترش میره تو روزنامه ها...:blink:
امیدوارم اشتپ کرده باشم..:blink:
ولی انصافا تبریز از این خبرای حوادث گونه مثل تهران خبری نیست..
بابا تهرانی های محترم!!!دست همه شهرستانی ها را که از پشت بستین بابام جان!!:blink: