• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حجاب و رابطه آن با فرهنگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raxtastar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قبلش بحثی نبود که اخه هرکی از نظر خودش می بینه

وقصد جهت دادن به اون بود خوب بود نظر خودتون رو هم می گفتین

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
عاقل ترین فرد آن است که عقلش را در اختیار عقل کل قرار دهد ،
نه اینکه هر چیزی ک از ذهنش گذشت ، ( اعم از هوی و هوس و ...) ، با نام عقل به خودش بقبولاند .

ببینم من آشفته گویی می کنم؟ این به جای جواب سوال بود؟ خب مگر تو مسلمان نیستی ؟ چرا موسیقی گوش می کنی؟ به جای گارد گرفتن با خودت طرف بشو جوابش رو بگو چون خیلی ربط داره..
ژست متفکرانه هم اینجور نگیر و شعار های قشنگ قشنگ و از درون پوچ نده ...یعنی چی انسان عقلش را در اختیار عقل کل قرار داهد؟ این عقل کلی که می گویی کیست و چطور تعریف می شود؟ شاید مرجع تقلیدت را می گویی ؟:p یا شاید کتابی هزار و چهار صد ساله که همه از آن برداشتی "نسبی" دارند.. این عقل کلی که می گویی کیست؟ یا شاید خدا می آید خودش به تو می گوید چه کاری کنی؟در ضمن میگی ما چون مسلمانیم باید قوانین رو راعیت کنیم.. حالا اگر یکی مسلمان به دنیا آمده باشد و دیگر نخواهد مسلمان باشد چه ؟ آن وقت چه می شود؟ بقیه مسلمان ها حسابش را می رسند..:p

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :
بله ،
مهمترین آیات در این زمینه ، آیات 30 و 31 سوره نور می باشد :

قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ (30) وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعاً أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (31)

ترجمه ایات :

به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگيرند، و عفاف خود را حفظ كنند; اين براى آنان پاكيزه‏تر است; خداوند از آنچه انجام مى‏دهيد آگاه است! (30)
و به آنان با ايمان بگو چشمهاى خود را (از نگاه هوس‏آلود) فروگيرند، و دامان خويش را حفظ كنند و زينت خود را -جز آن مقدار كه نمايان است- آشكار ننمايند و (اطراف) روسرى‏هاى خود را بر سينه خود افكنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود)، و زينت خود را آشكار نسازند مگر براى شوهرانشان، يا پدرانشان، يا پدر شوهرانشان، يا پسرانشان، يا پسران همسرانشان، يا برادرانشان، يا پسران برادرانشان، يا پسران خواهرانشان، يا زنان هم‏كيششان، يا بردگانشان (كنيزانشان)، يا افراد سفيه كه تمايلى به زن ندارند، يا كودكانى كه از امور جنسى مربوط به زنان آگاه نيستند; و هنگام راه رفتن پاهاى خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود (و صداى خلخال كه برپا دارند به گوش رسد). و همگى بسوى خدا بازگرديد اى مؤمنان، تا رستگار شويد! (31)

همانطور که میبینید ، در این آیه ، مورد خطاب ، مردان و زنان مسلمان هستند ، نه همه مردم دنیا و پیروان سایر ادیان و مکاتب .

اول اين آيه گفته : به مومنان بگو .
نگفته به مسلمانان يا اسلام آورندگان بگو .

بين مفهوم "مومن" و "مسلمان" تفاوت زيادي هست .
براي اطمينان ميتوانيد به عالمان دين مراجعه كنيد . من هم تفاوت اين دو رو از يكي از سخنان همين افراد شنيدم (ميگم يعني از خودم در نياوردم!)

مفهوم مومن در قرآن و احاديث كساني هستند كه به مفهوم واقعي به خدا و دين خدا ايمان آورده اند و قلبا و عملا از دستورات دين خدا پيروي ميكنند .
اين افراد از درجه معنوي بالاتري نسبت به ديگر افراد پيرامون خود برخوردارند و به اذعان همان كارشناسان دين عده اين افراد در جامعه بسيار كمتر هست نسبت به بقيه افراد .

ولي لفظ مسلمان به كسي گفته ميشود كه اسلام آورده باشد . حتي اگر فقط در حد گفتن شهادتين باشد .
بنابراين ميتونيد قضاوت كنيد كه اكثر افراد جامعه ما مسلمان هستند نه مومن .
شرايط مومن بودن بسيار دشوار هست و حتي خيلي از افراد كه فكر ميكنند مومن هستند در واقع فقط مسلمان هستند .
با توجه به حرفهام كسي رو نميتوان به اجبار مومن كرد چون گفتم مومن يعني ايمان قلبي و عقيده كامل.
ولي اين آيه هم خطاب به مومنان هست .
هر چند شايسته هست كه مسلمانها از مومنان الگو بگيرند ولي اين دليل براي هيچ اجباري نميتونه باشه .

پس : نه تنها دليل واسه غير مسلمانها نيست .بلكه حجت براي همه مسلمانها هم نيست .

بنابراين آيه اي كه شما آوردين دليل واسه اجبار حجاب براي تمام افراد جامعه نميشه .

در كشور هاي مسلمان ديگه چنين چيزي كه تو ايران براي حجاب هست وجود نداره و به گفته خيلي از ايراني هايي كه اون كشور ها هم رفتند وضعيت جامعه شون خيلي بهتر از ايرانه .

خوب من يه جاي ديگه هم منبر دعوتم :D .

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همه دختران ايراني مريض اند(من خيلي کم لفظ همه را بکار ميبرم) ولي اطمينان زيادي دارم که بالاي 95% دختراني که در ايران بزرگ ميشوند مريض اند. همگي بيماري درگيري با حجاب دارند. اولين درگيري ذهني که مدتها از کودکي ذهن يک دختر ايراني را پر ميکند: حجاب داشته باشم يا نه. بنا به شخصيت هم جورهاي مختلف در ميايد. پذيرا که چادري ميشه. کمي قائم به ذات تر مانتويي و سرتق ها اين تيپ هاي ناجور. هر کدوم اينها هم درون خودش طيف زيادي داره مثلا انواع مانتويي داريم انواع ناجور ....

نميخواهد بپرسيد که آيا خودم خواهر و مادر دارم! بله دارم و آنها هم مريض اند درست مثل خواهر و مادر شما خواننده عزيز ;)

جالب اينکه تا پس از ازدواج و براي خيلي تا دم مرگ مهم ترين مسئله باقي مي ماند. دغدغه مادران دختران موقع شوهر دادنشان, دغدغه پسران موقع انتخاب همسر، دغدغه پدران غيرتي، دغدغه برادران و شوهران ...

شنيدن و خوندنش سخته اما واقعي ;)

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Kako :
همه دختران ايراني مريض اند(من خيلي کم لفظ همه را بکار ميبرم) ولي اطمينان زيادي دارم که بالاي 95% دختراني که در ايران بزرگ ميشوند مريض اند. همگي بيماري درگيري با حجاب دارند. اولين درگيري ذهني که مدتها از کودکي ذهن يک دختر ايراني را پر ميکند: حجاب داشته باشم يا نه. بنا به شخصيت هم جورهاي مختلف در ميايد. پذيرا که چادري ميشه. کمي قائم به ذات تر مانتويي و سرتق ها اين تيپ هاي ناجور. هر کدوم اينها هم درون خودش طيف زيادي داره مثلا انواع مانتويي داريم انواع ناجور ....

نميخواهد بپرسيد که آيا خودم خواهر و مادر دارم! بله دارم و آنها هم مريض اند درست مثل خواهر و مادر شما خواننده عزيز ;)

جالب اينکه تا پس از ازدواج و براي خيلي تا دم مرگ مهم ترين مسئله باقي مي ماند. دغدغه مادران دختران موقع شوهر دادنشان, دغدغه پسران موقع انتخاب همسر، دغدغه پدران غيرتي، دغدغه برادران و شوهران ...

شنيدن و خوندنش سخته اما واقعي ;)

وجود تناقض و در چالش بودن دليل بر مريض بودن نيست كه شما برچسب مريض گذاشتي روي يه دسته آدم .

به عنوان مثال بشر قرنهاست با مسئله جبر واختيار داره دست و پنجه نرم ميكنه و دايم احساس تضاد داره باهاش حتي در عمل .
خوب حالا پس بيايم بگيم آدمها همه مريضند ؟؟!

در ضمن چيزي كه تو ايران هست بيشتر بخاطر اجباري بودن حجابه .و اينكه يه عده كه يه چيزي رو پسنديدند(حتي اگه اون چيز خوبي باشه) ميخوان اون رو به همه افراد -حتي اونايي كه به حجاب اعتقاد ندارند- تحميل كنند .
و نميذارند طرف "خودش انتخاب كنه " كه چجوري باشه .
اونايي هم كه وضعشون زياد اسلامي نيست كاملا مشخصه .دارن داد ميزنند كه آقا ما اين حجاب رو قبول نداريم و بهش اعتقادي نداريم .الانم به زور يه چيزي انداختيم رو كله مون !

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
اینم نظر من:
به نظر من حجابی که با زور باشه هیچ فایده ای نداره و اثرش میشه مثه همین الان که یه عده رو مجبور کردن حجاب داشته باشن و کافیه این محدودیت برداشته بشه تا ببینید چی میشه (که شده). همین هایی که با زور حجاب دارن اگه برن خارج معمولا اولن جایی که میرن کلوپ های شبانه س در حالی که خود خارجی ها اون تحصیل کرده ها و با شخصیت هاشون پاشون رو اینجور جاها نمیذارن.

حجاب باید با درک صحیح و با میل طرف باشه و الا نتیجه عکس داره.
اما....

این نگاه فردی به حجابه. اگه از دید اجتماعی به این مسئله نگاه کنیم متوجه میشیم که افرادی که حجابشون رو درست رعایت نمیکنن باعث میشن ذهن و فکر افراد جامعه دائما در معرض صحنه هایی قرار بگیره که نیروی انسانی جامعه رو به انحراف میکشونه و هدر میده. یعنی بد حجاب ها حق بقیه رو ضایع میکنن. خانم! شما علاقه داری زیبا باشی درست! ولی برای چند نفر؟ چند نفر باید به شما علاقه مند بشن؟

نگید خارجی ها نسبت به این چیزه حساسیت ندارن. بله وقتی انواع مدل برهنگی هست یه خانم معمولی بی حجاب جلب توجه نمی کنه چون سوژه بهتر(بدتر) از اون هست.

اما یه جایی مثل ایران بد حجابی باعث انحراف مردان اجتماع میشه.

واقعا اگه حجاب آزاد بشه مثل مالزی خانم ها با علاقه و با دونستن اینکه حجاب امنیت برای اونهاست حجاب رو رعایت میکنن و این خیلی عالیه.

مطمئنم اگه تو ایران هم حجاب آزاد بشه اوضاع برای خانم ها جوری میشه که همه به ارزش حجاب پی میبرن و این ارزش داره. ولی اون موقع معلوم نیست چی به سر بقیه جامعه بیاد! بی حجابی خیلی زود فرهنگی رو به باد میده که دهها سال برای به دست آوردنش وقت نیازه.

در هر صورت منم نمی دونم چیکار باید کرد! زور یا آزادی؟ کار یه نفر نیست باید کلی صاحب نظر جمع بشن نظر بدن تا نتیجه بده نه اینکه بیان راه بیفتن تو خیابونا و به زورهم که شده حجاب یاد مردم بدن!

چه نتیجه ای داره؟ هیچی! یه مدت آستیناشون رو میزنن پایین و کم کم هم عادی میشه و بی خیال!:eek:

ولی فکر میکنم مالزی نمونه خوبیه. شاید همین که میگن: فرهنگ سازی.

raxtastar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نه بابا من قبول ندارم که بی حجابی تنها باعث احراف بشه اینجا وضع خیلی بدتر از این حرفهاست تنها مساله حجاب زنان نیست که
دیگه زنان با حجاب هم امنیت ندارن چند وقتپیش 4 پسر رو که هتک حرمت کرده بودن به چند تا دختر رو اعدام کردند
هنوز اونهای که تو پاکدشت دیه گرفتن پولشو خرج نکردن
نکنه می خواهید بگویید پسر 6 ساله بد حجاب بوده که مورد تعرض قرار گرفته

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه محمد آقا. مسئله جبر و اختيار با درگيري دروني زنان ايراني در رابطه با حجاب قابل مقايسه نيست...
جبر<>اختيار....اينها مسائل ذهني هست. خيلي از مسائل فلسفي هست که محل اختلافه(به يک معنايي همش!) ولي اينها هيچکدام باعث يک وسواس ذهني و معياري ثابت جهت سنجش همه کس نميشه. خيلي ها ميتونن بدون فکر کردن بهش زندگي کنن ;)

ولي قضيه حجاب زن ايراني، يک قضيه عملي هست. ذهني نيست. حجاب کردن يک فعله!

ضمنا سوالي است که بايد براش جواب داشته باشي(يعني خانمها). يا حجاب ميکند و محجبه ميشود و تن در ميدهد.

يا مقاومت ميکند و مانتويي يا تيپ هايي ملاحظه شده در اين تاپيک ميشود(من اسمشان را ميگذارم مدل!)

اگر حجاب بکند يا نکند يا مقداري قبول کند، بالاخره به اين سوال جواب داده. حالت بدون جواب وجود ندارد(مگر لخت بگردد!!). از آنجا که اکثرا کودکان تحت تاثيرند غالبا چادري مي شوند تا بعد از مدتي ...

سير تحولات زناني که حجابشان را عوض ميکنند هم جاي تامل داره...

اينها همه نشان از يک بيماري عميق و مزمن ذهني داره بنام حجاب. يک بيماري درون اعماق ناخودآگاه زنان ايراني.

آن زمان رضاخاني بود که بزور چادر از سر مادر بزرگانمان مي کشيد و احمق بود

اين زمان حکومتي که بزور روسري(با توسري) به سر خواهرانمان مي کشد

مشکل همان تنها لفظ مشترک اين دو جمله است: زور ;)

بله من هم با اجبار مخالفم. :)

وجود تناقض و در چالش بودن دليل بر مريض بودن نيست كه شما برچسب مريض گذاشتي روي يه دسته آدم .

به عنوان مثال بشر قرنهاست با مسئله جبر واختيار داره دست و پنجه نرم ميكنه و دايم احساس تضاد داره باهاش حتي در عمل .

در ضمن چيزي كه تو ايران هست بيشتر بخاطر اجباري بودن حجابه .و اينكه يه عده كه يه چيزي رو پسنديدند(حتي اگه اون چيز خوبي باشه) ميخوان اون رو به همه افراد -حتي اونايي كه به حجاب اعتقاد ندارند- تحميل كنند .
و نميذارند طرف "خودش انتخاب كنه " كه چجوري باشه .
اونايي هم كه وضعشون زياد اسلامي نيست كاملا مشخصه .دارن داد ميزنند كه آقا ما اين حجاب رو قبول نداريم و بهش اعتقادي نداريم .الانم به زور يه چيزي انداختيم رو كله مون !

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohammad123 :

دوست من...بشر در دایره اجبار مختار است...:D

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
این نگاه فردی به حجابه. اگه از دید اجتماعی به این مسئله نگاه کنیم متوجه میشیم که افرادی که حجابشون رو درست رعایت نمیکنن باعث میشن ذهن و فکر افراد جامعه دائما در معرض صحنه هایی قرار بگیره که نیروی انسانی جامعه رو به انحراف میکشونه و هدر میده. یعنی بد حجاب ها حق بقیه رو ضایع میکنن. خانم! شما علاقه داری زیبا باشی درست! ولی برای چند نفر؟ چند نفر باید به شما علاقه مند بشن؟

به نظرم چیزی که باعث اتلاف نیرو میشه فعالیت برای کنترل کردن تمام جامعه است.. همین کنترل ها خود کلی خرج
و نیرو و وقت می خواهد همچنین آزادی باعث به کار افتادن پتانسیل های اجتماع برای پیشرفت میشه. همین اینکه
به جای اینکه فکرمون رو سر چیز های مهمتر متمرکز کنیم باید همیشه نگران این مسائل کم اهمیت باشم. همینطور
یکی از مهم ترین چیز هایی که انسان رو با حیوان متمایز می کنه همین حق انتخابه وگرنه میشه مثل چوپان و گله گوسفند ها..

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان ... چرا بحث داره به بیراهه میره ...:hmm: ... شما همیشه دارید یا روی لفظ با هم دعوا می کنید یا روی بدیهیات... یا دارید قران رو تفسیر می کنید برای خودتون :wacko: ... بذارین بجایی برسیم ...

باید درباره اون چیزی که هست صحبت کنیم نه اون چیزی که باید باشه ... دوستان میان و میگن حجاب بده ... حجاب خوبه ... حجاب اجباره ... حجاب در فطرت انسان هست ... نیست ... :wacko: اون وقت میان تحلیل های مذهبی و غیر مذهبی رو با هم قاطی می کنن ...

مساله ی " خوب یا بد بودن حجاب - فطری بودن یا نبودن حجاب " ، حل نشدنیه ... آقای مطهری یه چیز میگه ...یه فیلسوف لائیک یه چیز دیگه ... طبیعیه که با هم مخالفن ... چون روش حل مساله و مصالحشون فرق داره ( یکی بر اساس قران و ... ، اون یکی براساس فلسفه انسان گرایی ) ... :eek:

این سوال رو کله گندهاش نمی تونن جواب بدن ... پس چرا با حرفای تکراری خودمون رو خسته کنیم ؟ ... بجاش این سوال بهتر و عملی تر رو پیش رو داریم : " چرا حجاب باید در جامعه اجباری بشه ؟ " ... " آیا اجباری شدنش خوبه ؟ " ... این سوال رو یه جوون تحصیلکرده می تونه جواب بده :happy: ... می تونه بحث کنه روش ... چون بخش اعظم مواد لازم برای حل این مساله ، عقله ...

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
مسأله سر قبول کردن و نکردن است ،
یا ما باید خودمون رو مثل بوته فرض کنیم که همینجوری به عمل اومده و چند صباحی تو این دنیا زندگی میکنه و بعد از مدتی میمیره و میره پی کارش و همه چیز تموم میشه ،

و یا باید به خالق و آفریننده ای ایمان داشته باشیم که او ما رو خلق کرده و خیر و شر ما رو هم او بهتر از هر کس دیگه ای میدونه و وقتی به این نقطه رسیدیم که چون او بیشتر از هر کس دیگه ای ( حتی خودمون) ما رو دوست داره و بهتر از هر کس دیگه ای به امور ما آگاهی و اشراف داره و هر امر و نهیش از روی خیر خواهی و سود و منفعت مطلق برای ما هست ، از اینرو دستوراتش رو با کمال میل و علاقه ( و نه از روی اجبار و اکراه ) عمل میکنیم و به اوامر و نواهیش گردن مینهیم .
این یک موضوع منطقی و عقلانی است و در تمام شؤونات زندگی کاربرد داره ، فقط مربوط به حوزه دین نمیشه ،
وقتی یک مادربورد ساده ای رو برای کامپیوتر میسازن ، یک دفترچه راهنما و دستور العمل 40 یا 50 صفحه ای هم کنارش تهیه میکنند ،
اونوقت موجودی به این عظمت و پیچیدگی مثل انسان ، همینطوری به حال خودش رها بشه و هیچ راهنما و دستور العملی نداشته باشه ؟!
اینطوری که نمیشه .
اگر قرآن آخرین کتاب فرستاده شده هست و حضرت محمد آخرین پیامبر ،
پس قرآن برای امروز هم کاربرد داره و به بهانه مقتضیات زمان ، نمیشه کلیات رو هم زیر سؤال برد.
بالاخره حجاب باید باشه و با بهانه های واهی نمیشه ردش کرد .
یک موضوع هم اینه که موضوع ایران با سایر جاها فرق میکنه ،
در خارج ، مردم یا باحجاب هستند ، و یا بی حجاب ،
ولی اینجا موضوع قاطی شده ، به جای بی حجابی ، بد حجابی هست ،
و به نظر من ، بدحجابی از بی حجابی بدتره ، درست مثل اون میمونه که به یک گربه گرسنه ، به تیکه از گوشت رو نشون میدی و وقتی میاد بخوره ، زود ازش می قاپین.
به نظر من این تیپ نیم روسری ، بیشتر از تیپ سر لخت ، تحریک کننده کننده هست ، حتی باعث زیباتر نشان داده شدن خانم ها هم میشه .

اصلا مگه شما فکر میکنید این صدا و سیمای ما کارش الان خیلی درسته ؟
فقط مو نشون داده نمیشه ، غیر از اون خانم ها با هر آرایشی ( و گاهی اوقات زننده ) در تلویزیون ظاهر میشن ؛ الان دولت خودش دچار نوعی رو در وایستی شده و نمیدونه که باید چیکار کنه .

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از raxtastar1 :
نه بابا من قبول ندارم که بی حجابی تنها باعث احراف بشه اینجا وضع خیلی بدتر از این حرفهاست تنها مساله حجاب زنان نیست که
دیگه زنان با حجاب هم امنیت ندارن چند وقتپیش 4 پسر رو که هتک حرمت کرده بودن به چند تا دختر رو اعدام کردند
هنوز اونهای که تو پاکدشت دیه گرفتن پولشو خرج نکردن
نکنه می خواهید بگویید پسر 6 ساله بد حجاب بوده که مورد تعرض قرار گرفته

بی حجابی یه عده باعث عادی شدن اعمال خلاف میشه و کم کم منیت رو از بقیه هم سلب میکنه.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Arnona :
به نظرم چیزی که باعث اتلاف نیرو میشه فعالیت برای کنترل کردن تمام جامعه است.. همین کنترل ها خود کلی خرج
و نیرو و وقت می خواهد همچنین آزادی باعث به کار افتادن پتانسیل های اجتماع برای پیشرفت میشه. همین اینکه
به جای اینکه فکرمون رو سر چیز های مهمتر متمرکز کنیم باید همیشه نگران این مسائل کم اهمیت باشم. همینطور
یکی از مهم ترین چیز هایی که انسان رو با حیوان متمایز می کنه همین حق انتخابه وگرنه میشه مثل چوپان و گله گوسفند ها..

اول که منم گفتم این کارا که اینا میکنن به نظر من فایده ای نداره. با زور نمیشه کاری از پیش برد تازه نتیجه کس هم داره.

ولی آزدی دادن هم واضحه که چه وضعی رو پیش میاره. آمار اعمال خلاف میشه مثل کشورهای غربی و امنیت خانوادگی نیست. زن و شوهر به هم اعتماد ندارن و ...

مسلما حجابی که با انتخاب خود فرد باشه ارزش داره و نتیجه میده. حجاب زوری نتیجه عکس (برای فرد) داره. ولی اجتماع برای حفظ امنیت و سلامت جامعه باید محدودیت هایی برای بعضی امور بذاره.

حالا زور یا چیز دیگه احتیاج به بررسی داره. ولی زور نمیتونه کار اساسی باشه. مسئولین باید از خیلی وقت پیش به فکر فرهنگ سازی می بودن. فرهنگی که با حجابا بدونن فایده حجاب چیه.

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Robert7 :
اول که منم گفتم این کارا که اینا میکنن به نظر من فایده ای نداره. با زور نمیشه کاری از پیش برد تازه نتیجه کس هم داره.

ولی آزدی دادن هم واضحه که چه وضعی رو پیش میاره. آمار اعمال خلاف میشه مثل کشورهای غربی و امنیت خانوادگی نیست. زن و شوهر به هم اعتماد ندارن و ...

مسلما حجابی که با انتخاب خود فرد باشه ارزش داره و نتیجه میده. حجاب زوری نتیجه عکس (برای فرد) داره. ولی اجتماع برای حفظ امنیت و سلامت جامعه باید محدودیت هایی برای بعضی امور بذاره.

حالا زور یا چیز دیگه احتیاج به بررسی داره. ولی زور نمیتونه کار اساسی باشه. مسئولین باید از خیلی وقت پیش به فکر فرهنگ سازی می بودن. فرهنگی که با حجابا بدونن فایده حجاب چیه.

در مورد آمار خلاف ربطی به آزادی نداره بلکه به امکانات و رفاه و فرهنگ بستگی داره.. مثلا با این همه محدودیت در
ایران تا این حد آمار خلاف بالاست در حالی که مثلا تو کشور های آزاد اروپای شمالی یا خیلی دیگه از کشور ها اینجوری
نیست و آمار خلاف خیلی پایین تره;)

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
من اعتقاد دارم هرکس هرطور دوست داره لباس بپوشه . البته بدون تفریت و افراط.
ضمنا نمیدونم چرا ولی سیاست دولت ترکیه طوری هست که هر کس دلش بخاد میتونه با بیکینی و مایو بیاد خیابون . یا کنار دریا. که کاملا مختلطه ولی مردم خیلی رعایت میکنن. همه با بولیز شلوار یا دامن .. همه هم راضیاند . مسلمونایی که میخان حجابو رعایت کنند کاملا آزادند . مشکلی ندارند.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Arnona :
در مورد آمار خلاف ربطی به آزادی نداره بلکه به امکانات و رفاه و فرهنگ بستگی داره.. مثلا با این همه محدودیت در
ایران تا این حد آمار خلاف بالاست در حالی که مثلا تو کشور های آزاد اروپای شمالی یا خیلی دیگه از کشور ها اینجوری
نیست و آمار خلاف خیلی پایین تره;)

خسته نباشی!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
دیدگاههای دوستمون ، روبوت 7 مورد قبول بنده است ، همچنین :
به این نکته هم باید توجه کرد که نباید به موضوعات با دیدی بسیط و ایزوله شده نگاه کرد ،
انسان موجودی است چند بعدی و دارای زوایای مختلف زندگی ،
هر قدر که ما تلاش داشته باشیم تا در تک تک ابعاد مربوط به زندگیمان پیشرو و متکامل باشیم ، در این صورت است که به قله کمال و خوشبختی خواهیم رسید .
حجاب هم از این مقوله خارج نیست و نمیتوان به صورت ایزوله به آن نگاه کرد .
نه خانمی که چادر سرش میکنه ، باید ازش التماس دعا کرد ،
و نه خانمی که آزاد میاد بیرون ، باید بهش بدبین بود ،
خلاصه حجاب به تنهایی تمیتونه معیار تعیین کننده برای ارزش و شخصیت و ایمان انسانها باشه ، هر چند که در به جلو بردن و ارتقاء شخصیت افراد ، بی تأثیر نیست .

من در محله مون ، خانمهایی را میشناسم که حجابشون رو کامل رعایت میکنند ، ولی بویی از انسانیت نبرده اند ، آدمهایی پست و خودخواه و مغرور ، که همین غرورشون باعث شد امروز یکی از جوانان محله مون غصه مرگ بشه .

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
سلامت باشی

خلاصه حجاب به تنهایی تمیتونه معیار تعیین کننده برای ارزش و شخصیت و ایمان انسانها باشه
احتمالا بهتره بگیم که اصلا ربطی نداره و شاید حتی مضر هم باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا