mynobar
Registered User
- نوشتهها
- 2,556
- لایکها
- 2
میبینی که ، دیگه بحث مذهبی نمیکنم ها .به نقل از Arnona :احتمالا بهتره بگیم که اصلا ربطی نداره و شاید حتی مضر هم باشه
میبینی که ، دیگه بحث مذهبی نمیکنم ها .به نقل از Arnona :احتمالا بهتره بگیم که اصلا ربطی نداره و شاید حتی مضر هم باشه
:lol: :lol: :lol:به نقل از rezadignity :من وقت برای خوندن همه پستها ندارم در چند جمله خلاصه می کنم...........
......................
تفهیم شد؟
تمام شد و رفت !!
جالب بید!!!به نقل از mynobar :
یا ما باید خودمون رو مثل بوته فرض کنیم که همینجوری به عمل اومده
ا [FONT=Tahoma[/FONT] .وقتی یک مادربورد ساده ای رو برای کامپیوتر میسازن ، یک دفترچه راهنما و دستور العمل 40 یا 50 صفحه ای هم کنارش تهیه میکنند ،اونوقت موجودی به این عظمت و پیچیدگی مثل انسان ، همینطوری به حال خودش رها بشه و هیچ راهنما و دستور العملی نداشته باشه ؟!****************************
[FONT=Tahoma[/FONT] .
.
.
به نقل از rezadignity :من وقت برای خوندن همه پستها ندارم در چند جمله خلاصه می کنم.
انسان باید در پوشش بدنش آزاد باشه ، مگر جایی که از نظر قانون مشکل داشته باشه. اگر به برابری زن و مرد باور دارید چرا اینقدر سفسطه بافی می کنید؟
اگر من با دیدن یک زن بی روسری حالی به حالی میشم ( حیوانات فقط در فصل جفتگیری چنین حسی دارند ) این مشکل خودمه ، یا میرم خودمو نشون دکتر میدم ، یا میشینم توی خونه و بیرون نمیام ، یا اگر دکتر روانشناس نرفتم و اومدم بیرون چشامو درویش می کنم! اینکه چون من نمی خوام زن بی حجاب ببینم پس همه زنها باید برن تو قوطی نمیشه ، این اندیشه ای فاشیستی و ضد انسانی است.
تفهیم شد؟
تمام شد و رفت !!
به نقل از Arnona :عالی بود.. امیدوارم که برایشان تفهیم شده باشد هر چند که بعید می دانم...برای ما که پسریم این مسئله خیلی راحت تر است اما کم نیستند زنانی که تو **** مرد سالار به دنیا میان , تو
سری میخورن , تحقیر میشن , کم تر از بقیه از زندگیشون چیز می فهمن, فقط منتظرن شوهر کنن که تا آخر عمر واسش کار کنن و غدا آماده کنند تا آقا بخوره و شکم گنده گنه بعد هم به مرور پیر میشن و میمیرن .. به خاطر اینکه بعضی مرد های عزیزمان اینجوری راحت ترند یا اینجوری منحرف نمی شوند یا نیروی مبارکشان هدر نمی رود تا زنانی که حق طبیعی خود را می خواهند فاحشه و از راه به در و هرزه خطاب کنند ..
به نقل از Arnona :عالی بود.. امیدوارم که برایشان تفهیم شده باشد هر چند که بعید می دانم...برای ما که پسریم این مسئله خیلی راحت تر است اما کم نیستند زنانی که تو **** مرد سالار به دنیا میان , تو
سری میخورن , تحقیر میشن , کم تر از بقیه از زندگیشون چیز می فهمن, فقط منتظرن شوهر کنن که تا آخر عمر واسش کار کنن و غدا آماده کنند تا آقا بخوره و شکم گنده گنه بعد هم به مرور پیر میشن و میمیرن .. به خاطر اینکه بعضی مرد های عزیزمان اینجوری راحت ترند یا اینجوری منحرف نمی شوند یا نیروی مبارکشان هدر نمی رود تا زنانی که حق طبیعی خود را می خواهند فاحشه و از راه به در و هرزه خطاب کنند ..
اتفاقا اگه حالی به حالی نشید باید به دکتر مراجعه کنیدبه نقل از rezadignity :اگر من با دیدن یک زن بی روسری حالی به حالی میشم ( حیوانات فقط در فصل جفتگیری چنین حسی دارند ) این مشکل خودمه ، یا میرم خودمو نشون دکتر میدم ،
دوست خوبم... بر طبق افکار خود سخن مرا تفسیر به رای نفرمایید....اصلا چنین نیست...فقط دیدم کاتولیک تر از پاپ شده اید...به نقل از rezadignity :این از آن سخنانی است که معمولا برای مقدمه چینی سنگ سار و اعدام به کار می رود!!
لطفا اگر منطق روشنی درباره این موضوع دارید بیان کنید ، با آن لحن آنچنانه پاسخ مرا ندهید.
غیر از اونی بود که نوشتم؟دوست خوبم... بر طبق افکار خود سخن مرا تفسیر به رای نفرمایید....
کدام پاپ؟فقط دیدم کاتولیک تر از پاپ شده اید...
کدام تناقض؟ دو مورد برای نمونه ذکر کنید!!در ضمن سخنان شما اگرچه سهل و ساده است و برای روشنی بیشتر در حالت عام بیان می کنید..ولی دارای تناقض های بیشماری است که اگر بخواهیم به آن بپردازیم بایستی تاپیک را از موضوع خود خارج سازیم.
خسته نباشید جناب نابغه ، با این حساب بفرمایید فرق من با الاغ و گراز در چیست که نباید در برخورد با جنس مخالف حتی در سطح آنان بی آلایش و پاک باشم؟اتفاقا اگه حالی به حالی نشید باید به دکتر مراجعه کنید
چون این نشون میده سلامتی شما مختل شده
به نقل از ashena55 :اتفاقا اگه حالی به حالی نشید باید به دکتر مراجعه کنید
چون این نشون میده سلامتی شما مختل شده
مسلما من و شما از جهت غرایز و بعد حیوانی ، فرقی با الاغ و گراز نداریم ، اما مسئله مهم این است که باید از این غرایز در مسیر انسانی استفاده کنیمبه نقل از rezadignity :خسته نباشید جناب نابغه ، با این حساب بفرمایید فرق من با الاغ و گراز در چیست که نباید در برخورد با جنس مخالف حتی در سطح آنان بی آلایش و پاک باشم؟
دوست گرامی !به نقل از Arnona :مسئله حالی به حولی شدن درست نیست و مشکل مرد و ضعفش رو میرسونه و بهتره به دکتر مراجعه کنه یا یه فکری واسه خودش بکنه..
به نقل از ashena55 :مسلما من و شما از جهت غرایز و بعد حیوانی ، فرقی با الاغ و گراز نداریم ، اما مسئله مهم این است که باید از این غرایز در مسیر انسانی استفاده کنیم
دوست گرامی !
من نمی تونم ادعا کنم از معصوم بالاتر هستم که حتی کراهت داشت به زن جوان سلام بگوید چون می ترسید آنچه از دست می دهد بیش از آن چیزی باشد که بدست می آورد
به نقل از ashena55 :دوست گرامی !
من نمی تونم ادعا کنم از معصوم بالاتر هستم که حتی کراهت داشت به زن جوان سلام بگوید چون می ترسید آنچه از دست می دهد بیش از آن چیزی باشد که بدست می آورد
پس قبول دارید که حداقل از الاغ و گراز پایین تر نیستیم درسته؟ گار قبول دارید پس مسئله حجاب همینجا مختومه است.مسلما من و شما از جهت غرایز و بعد حیوانی ، فرقی با الاغ و گراز نداریم ، اما مسئله مهم این است که باید از این غرایز در مسیر انسانی استفاده کنیم
نشد که ، این از اون حرفا بود. خندیدم این چه جور معصومی بوده که انقدر .... بوده ؟!!دوست گرامی !
احتیاج به پاپ و نمونه و ..نیست!!!آفتاب آمد دلیل آفتاب!!:lol:به نقل از rezadignity :غیر از اونی بود که نوشتم؟
کدام پاپ؟
کدام تناقض؟ دو مورد برای نمونه ذکر کنید!!
به نقل از mynobar :با خلط مبحث و سفسطه راه به جایی نخواهیم برد .
اکنون دوستان در این بحث ، دو دسته شده اند ، عده ای موافق و عده ای مخالف ،
امیدوارم یک نفر بتواند با استفاده از دیدگاه های مشترک هر دو گروه ،
راه کاری اساسی و عملی نشان بدهد .من مسأله برایم تقریباً حل شده هست ، منتظر هستم تا ببینم کسی می تواند بحث را به جای مورد نظر سوق بدهد تا مطلب خود را عرض کنم یا نه.