• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حجاب و رابطه آن با فرهنگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mohammad123 :
من قبلا به شما جواب دادم .
شما در جاهایی به آیات و روایات استناد کردید .
منم با همون روش جوابتون رو دادم .توی پستهای قبلی .
پس چرا جواب ندادین ؟؟؟
جوابتون چیه ؟؟
اگر بخوام جواب پاسخ های قبلی شما به آیات ارائه شده از سوی من را بدم ، تاپیک به طور کلی منحرف میشه و تبدیل به یه چیز دیگه ای میشه ،
مشکل بحث های دینی همینجاست که تمرکز روی یک موضوع خاص ، کاری بس دشوار و در اکثر مواقع ، ناممکن است .
بهتره که با روش مخصوص خودم ادامه بدیم . :D :)

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
اگر بخوام جواب پاسخ های قبلی شما به آیات ارائه شده از سوی من را بدم ، تاپیک به طور کلی منحرف میشه و تبدیل به یه چیز دیگه ای میشه ،
مشکل بحث های دینی همینجاست که تمرکز روی یک موضوع خاص ، کاری بس دشوار و در اکثر مواقع ، ناممکن است .
بهتره که با روش مخصوص خودم ادامه بدیم . :D :)

ادامه بده خب.. چرا انقدر حاشیه بافی می کنی؟؟! !

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mohammad123 :
موافقم با حرفاتون تا حدودی .

ولی اینجا یه فروم هست و این تاپیک هم محلی برای بحث در نظر گرفته شده .
شما مرتب میگی کار فرهنگی باید کرد .
خوب این مال جامعه هست .

این که نشد جواب برای این تاپیک و بحثهای دیگران .
اینجا اصلا محلی برای بحث گذاشته شده .

لازم هم نیست هر بحثی به نتیجه و نتیجه گیری منجر شه .و طرفین به توافقی برسند .

هر کسی نظر خودش رو در این باره میگه و دیگران هم نقدش میکنن .
البته تا وقتی که کار به درگیری و ...نکشه ! یعنی اعضا ضوابط بحث کردن سالم رو رعایت کنند .

بنده کاملاً با این موضوع موافقم! قصد جسارت به شما یا شخص دیگری را نداشته و ندارم. پست بنده در پاسخ به هیچیک از پستهای دیگران نبوده است!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از rezadignity :
کم آوردی جیگر؟

نمونه بیار جیگر! اما نه مثل اسفندیار!
دوست من!!!!:D شما مشکل بزرگی که دارید این است که تمامی امور را از دریچه ذهن خود تفسیر می فرمایید...:)
این تفسیر بجای خود بسیار نیکوست ولی در یک مکان عمومی تفسیر خود را به عنوان تفسیر کل ارائه دادن صحیح نیست...:happy:
در ضمن ذکر این نکته نیز خالی از فایده نخواهد بود که داشتن جزمیت در هر امری تنها از تعصب ناشی می شود و تعصب فکری نیز ماحصل جهل است...:D
آفتاب آمد دلیل آفتاب!!!:lol:

از دوستانی که تصور نمودند بنده در حال خارج کردن موضوع بوده ام جدا معذرت می خواهم..:blush:
...ما هنوز اندر خم کوچه مانده ایم!!!:D

روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواست......:D
.............................................
........چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید..گفتا زکه نالیم که از ماست که بر ماست!!!!

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از mohammad123 :
موافقم با حرفاتون تا حدودی .

ولی اینجا یه فروم هست و این تاپیک هم محلی برای بحث در نظر گرفته شده .
شما مرتب میگی کار فرهنگی باید کرد .
خوب این مال جامعه هست .

این که نشد جواب برای این تاپیک و بحثهای دیگران .
اینجا اصلا محلی برای بحث گذاشته شده .

لازم هم نیست هر بحثی به نتیجه و نتیجه گیری منجر شه .و طرفین به توافقی برسند .

هر کسی نظر خودش رو در این باره میگه و دیگران هم نقدش میکنن .
البته تا وقتی که کار به درگیری و ...نکشه ! یعنی اعضا ضوابط بحث کردن سالم رو رعایت کنند .

این بحث ها خود فعالیت فرهنگیه

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :
. :D :)

شما آیه از قرآن آوردی و به اون استناد کردین برای حجاب .
من هم جوابتون رو در همون مورد دادم و این استناد رو رد کردم .
اونوقت شما در جواب میگی که تاپیک منحرف میشه ؟؟

من دقیقا در مورد همون استناد به اون آیه حرف زدم شما میگی بحث منحرف میشه !

اگه بحث منحرف میشه پس چرا اون پست رو زدین ؟؟!

به هر حال استناد شما به اون آیه کاملا رد میشه .
مگر اینکه شما دلیلی برای رد جواب من بیاورید .

بهتره که با روش مخصوص خودم ادامه بدیم

کدوم روش مخصوص ؟؟
شاید من و خیلی های دیگه "روش مخصوص" شما رو قبول نداشته باشیم .

وقتی روشتون مورد قبول عده ای نباشه خود به خود نتیجه گیریهاتون هم مورد قبول قرار نمیگیره و رد میشه .

اول باید بر سر روش بحث به توافق رسید .

-که مثلا با استناد به آیات و روایات باشه .
-یا با روشهای کاملا عقلی باشه .
-یا اینکه از دیدگاه جامعه شناسی و فرهنگ و... بحث کنین .(علمی و فرهنگی) (چون صحبت یک جمع و اجتماع مطرحه)

در مورد اول که شما خودت استفاده میکنی و لی خودت جوابگو نیستی !

مورد دوم رو که هیچ وقت ندیدم به این روش متوسل بشین .(این به این معنی نیست که مثلا یکی بگه طرف عقل تو کلش نیست . گفتم سوئ تفاهم نشه)

از طریق مورد سوم هم که شما بحث نمیکنین .

اصلا معلوم هست شما برای اثبات نظراتتون چه روشی در پیش گرفتین ؟؟
هیچ مدل از روشهای متداول بحث در حرفهای شما دیده نمیشه .

بیشتر روی این حرف میزنین که برای یک آدم چی خوبه چی بده .
بدون اینکه از دید جمعی وتبعات یک چیز در اجتماع نگاه کنید .

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از keyvan_itman :
نوشته هر کی نمیخواد محجبه بشه از کشور بره!!!
اولا که از کی تا حالا صاحب کشور شدن که تعیین تکلیف میکنن؟؟
دوما که ما مشکل نداریم, اونایی که میخوان زورکی حجاب رو به خورد مردم بدن مشکل دارند و میتونند به جایی که مطابق میلشون باشه تشریف ببرند ;)

مشکل اینجاست که جای خادم و مخدوم عوض شده است. ملت نمایندگان را برای خدمت به جامعه انتخاب می کتند بعد همان منتخبین که باید خادم ملت باشند جای مخدوم را میگیرند و به خود مردم حکومت می کنند. هیچ جای دنیا جامعه مالیات نمی دهد که از عده ای زور بشنود بلکه مالیات می دهد که عده ای برای برقراری **** اجتماعی استخدام شوند و در خدمتشان باشند.
البته جامعه هم در این مورد بی تقصیر نیست . پذیرفته ایم که نمایندگان مجلس و به طور عام دولتمردان یک جایگاه بالادستی دارند.​

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saanei :
بنده کاملاً با این موضوع موافقم! قصد جسارت به شما یا شخص دیگری را نداشته و ندارم. پست بنده در پاسخ به هیچیک از پستهای دیگران نبوده است!

من هم این استنباط رو نکردم که شما دارین به من یا دیگران توهین میکنید .:)

اتفاقا خیلی بهتر از بقیه صحبت کردین .

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehdvirus :
نظر : مخالف :D
دلیل : ندارم :D
میدونی چرا مخالفی و برای مخالف بودنت هم نمیتونی دلیل پیدا کنی ؟
علتش اینه که اونی که میگه مخالف باشی ، نفست هست ، نه عقلت .

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saanei :

مشکل اینجاست که جای خادم و مخدوم عوض شده است. ملت نمایندگان را برای خدمت به جامعه انتخاب می کتند بعد همان منتخبین که باید خادم ملت باشند جای مخدوم را میگیرند و به خود مردم حکومت می کنند. هیچ جای دنیا جامعه مالیات نمی دهد که از عده ای زور بشنود بلکه مالیات می دهد که عده ای برای برقراری **** اجتماعی استخدام شوند و در خدمتشان باشند.
البته جامعه هم در این مورد بی تقصیر نیست . پذیرفته ایم که نمایندگان مجلس و به طور عام دولتمردان یک جایگاه بالادستی دارند.​
خوشحالم که از بین مردم کسانی هستند که چشم و گوششون باز باشه, متاسفانه بیشتر مردم عادت کردند به حرف زور و این رو طبیعی میدونن!!!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
کدوم روش مخصوص ؟؟
شاید من و خیلی های دیگه "روش مخصوص" شما رو قبول نداشته باشیم .

روش من رو اسفندیار میدونه ، ;)
اسفندیار توضیح بده . :D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا این تاپیک از دست رفت ... چون دوستان ، بحث رو کاملا دو نفره کردن ...

ما مسلمون هستیم ... اسلام میگه حجاب برای زنان لازمه ... یه حدودی رو هم گفته که مثلا فلان و فلان ... من با بعضی هاش موافقم و با بعضی هاش مخالف ... اما ضمنا اسلام گفته هرکسی نمی تونه برای خودش قران و احکام رو تفسیر کنه ... پس با اینکه کمی مخالفم ... ولی مجبورم قبول کنم ... اشکال نداره ... حتما فلسفه ای داشته که من نمی فهمم ... یادمون باشه که دین فقط بر مبنای عقل نیست ... پس طبیعیه بعضی چیزا با عقل ما جور درنیاد ...

حرف رضا جان هم که میگه حجاب بده ... در صورتی که به اسلام اعتقاد نداره ، درسته ... اما اگه مسلمونه ، خیلی حرف خنده داریه ;)

همین ... اگه نظری دارید که خوشحال میشم بشنوم ... ولی ظاهرا دوستان از طرفین فقط اومدن اینجا که به هم تیکه بندازن ... بفرماید همدیگه رو بزنید ...

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
میدونی چرا مخالفی و برای مخالف بودنت هم نمیتونی دلیل پیدا کنی ؟
علتش اینه که اونی که میگه مخالف باشی ، نفست هست ، نه عقلت .

ببین من فکر کنم شما یه مقدار این وسط خودتون رو عقل کل و بقیه رو فاقد شعور فرض کردید که براشون تصمیم میگیرید که بر اساس نفس فکر و تصمیم میگیرن و یا عقل

قبل از اینکه با کسی بحث کنید در موضوعاتی از این دست اول ازشون سوال کنید آیا به اون موضوعاتی که شما براشون فتوا صادر میکنید بر اساس اعتقادات خودتون اونها هم به اون اعتقادات شما پایبند هستند و قبول دارند یا نه؟

دلیل نمیشه چون تو یه مملکت اسلامی زندگی میکنید فکر کنید همه تو باطنشون به اون چیز هایی که شما اعتقاد دارید اعتقاد داشته باشن

خیلی ها هستند اصلا ارزشی برای اون دلایل و مدارکی که شما باهاشون موضوعی رو مثلا اثبات میکنید قائل نیستند و اصلا قبول ندارند. در مملکتی هم مثل اینجا جرات بیانش رو شاید نداشته باشن که این طوری فکر میکنن. اصلا کسی براش شاید هوس بی معنی باشه و اصلا شاید یه دختری از اینکه سکسی نشون بده خودشو لذت ببره؟کسی اینجا با این مشکل داره؟؟ اصلا به ما ربطی داره؟؟ ما اینجا فکر میکنیم بر اساس اعتقادات خودمون باید برای دیگران و زندگی اونها تصمیم بگیریم و زندگیشون رو مثلا براه راست هدایت کنیم.

البته من این رو قبول دارم که بر عکسش هم برای شما صدق میکنه یعنی شما هم به اون طرز تفکر اون عده اعتقاد ندارید

اما یه فرقی ببین شما هست با اونا اونم اینکه اونا شاید ترجیح بدن اون طرز تفکرشون رو مخفی نگه دارن از ترس خیلی مسائل اما شما میتونید آزادانه بیان کنید و حتی به جامعه تزریق کنید با زور. من منظورم خود شما نیست . شماهایی که اینطوری فکر میکنید کم نیستندد .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آفرین farshin جان ... بالاخره یکی دیگه هم پیدا شد که اینو بگه که بابا شما هر کدوم یه اعتقادی دارین ، پس طبیعیه که حرفتون مخالف هم از آب دربیاد ...

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از seymour :
... یادمون باشه که دین فقط بر مبنای عقل نیست ... پس طبیعیه بعضی چیزا با عقل ما جور درنیاد ...

دین بر مبنای عقله. دین مطابق با عقله منتها بعضی موارد رو نمیشه تطبیق داد. هر کجا عقل و دین متضاد بودن میشه فهمید که این دین حقیقت نیست.

هیچ حکم شرعی و دستور دینی با عقل ناسازگار نیست. البته هنوز رابطه عقلی بعضی حکمها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدوم از احکام با عقل در تضاد نیست.

هر جا در تضاد بود اون حکم ایراد داره (یعنی دینی نیست).

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از keyvan_itman :
راستی امروز خبر رسمی گرفتم رسیور ها رو تو روزنامه خوندم.
عجب گیری افتادیمها, سوال تکراری: ما چرا تو این خراب شده موندیم؟؟؟:blink:

خیلی از این جمله متنفرم. من دعا میکنم اونایی که آرزوی مملکتهای خارجی رو دارن خدا نصیبشون کنه که برن واسه همیشه اونجا موندگار بشن و حتی یه لحظه هم تو این خراب شده نفس نکشن.

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Robert7 :
خیلی از این جمله متنفرم. من دعا میکنم اونایی که آرزوی مملکتهای خارجی رو دارن خدا نصیبشون کنه که برن واسه همیشه اونجا موندگار بشن و حتی یه لحظه هم تو این خراب شده نفس نکشن.

امیدوارم خدا دعاهای این چنین رو هر چه زودتر مستجاب کنه

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farshin :
ببین من فکر کنم شما یه مقدار این وسط خودتون رو عقل کل و بقیه رو فاقد شعور فرض کردید که براشون تصمیم میگیرید که بر اساس نفس فکر و تصمیم میگیرن و یا عقل

قبل از اینکه با کسی بحث کنید در موضوعاتی از این دست اول ازشون سوال کنید آیا به اون موضوعاتی که شما براشون فتوا صادر میکنید بر اساس اعتقادات خودتون اونها هم به اون اعتقادات شما پایبند هستند و قبول دارند یا نه؟

دلیل نمیشه چون تو یه مملکت اسلامی زندگی میکنید فکر کنید همه تو باطنشون به اون چیز هایی که شما اعتقاد دارید اعتقاد داشته باشن

خیلی ها هستند اصلا ارزشی برای اون دلایل و مدارکی که شما باهاشون موضوعی رو مثلا اثبات میکنید قائل نیستند و اصلا قبول ندارند. در مملکتی هم مثل اینجا جرات بیانش رو شاید نداشته باشن که این طوری فکر میکنن. اصلا کسی براش شاید هوس بی معنی باشه و اصلا شاید یه دختری از اینکه سکسی نشون بده خودشو لذت ببره؟کسی اینجا با این مشکل داره؟؟ اصلا به ما ربطی داره؟؟ ما اینجا فکر میکنیم بر اساس اعتقادات خودمون باید برای دیگران و زندگی اونها تصمیم بگیریم و زندگیشون رو مثلا براه راست هدایت کنیم.

البته من این رو قبول دارم که بر عکسش هم برای شما صدق میکنه یعنی شما هم به اون طرز تفکر اون عده اعتقاد ندارید

اما یه فرقی ببین شما هست با اونا اونم اینکه اونا شاید ترجیح بدن اون طرز تفکرشون رو مخفی نگه دارن از ترس خیلی مسائل اما شما میتونید آزادانه بیان کنید و حتی به جامعه تزریق کنید با زور. من منظورم خود شما نیست . شماهایی که اینطوری فکر میکنید کم نیستندد .
در پاسخ شما و همفکرانتان به نکاتی چند اشاره میکنم :

1 – اولا اینجا یک محیط مجازی است و هر کس در بیان دیدگاههای خود کاملاً آزاد و ایمن است ، در اینجا چون مجازات فیزیکی مفهومی ندارد و اشد مجازات ، اخراج شدن از فروم هست ، در نتیجه دوستان دیدگاههای خود را با ازادی و فراغت بال و همچنین صراحت لهجه کامل بیان میکنند ، اعم از موافق یا مخالف ، که البته من این قضیه را در مورد دوستان مخالف به فال نیک میگیرم ، چون با توجه به اختناق ضمنی حاکم بر جامعه ، این فرصت نیکو و فرخنده ای هست که مخالف هم حرفش را یزند و عقده هایش را خالی بکند .

2 – من هیچ ادعایی ندارم و برای کسی هم فتوا صادر نمیکنم ، در واقع محیط فروم طوری است که انسان از ارائه پاسخ مناسب و منطقی و در واقع رساندن مفهوم و موضوع مورد نظر خودش در اکثر مواقع باز میماند ، ( به خاطر هیجانی شدن در قبال دیدن پاسخ های طرف مقابل یا حرص و ولع بیش از حد در دادن پاسخ به نحو سریع و عوامل دیگر ) ؛ با توجه به این نکته ، من فقط دیدگاههای خودم را میگویم و حتی ممکن است با دیگر همفکرانم هم در این فروم ، به طور کلی موافق نباشم و در موارد دیگر با هم اختلاف داشته باشیم ، خلاصه منظور این است که هر کس هر چیزی را که میگوید و بر روی آن پافشاری میکند ، حتما خیر و منفعت و مصلحتی در آن دیده که بدان پایبند شده ، و الا همینطوری که نمیشود آدم دنباله رو یک مکتب یا نظریه باشد .

3 – من اهل زور نیستم و در بیرون هم هعیچوقت بحث دینی و مذهبی و سیاسی نمیکنم و با توجه به بند 1 ، اینچنین محیطی را برای حرف زدن و ابراز عقائدم ، مناسبتر میدانم تا محیط کوچه و بازار و این جامعه هزاررنگ و زندگی جهنمی که صبح تا شبش رو آدم سگدو میزنه و آخرش هم سرش بی کلاه میمونه ؛ چون اینجا اکثریت جوان هستند و دغدغه معاش و تأمین زندگی را حد اقل برای زمان فعلی ندارند ، حرف زدن با این عزیزان راحت تر و سودمندتر است .

4 – اگر احیانا مطالب و پست های من دوستی را رنجیده خاطر کرده ، جدّا معذرت خواهی میکنم و از وی طلب حلّیت دارم .

با توجه به این مقدمه عرض میکنم که :

ما آدمها همینطوری به حال خود رها نشده ایم ، اگر به خالق و آفریننده ای که ما را به وجود آورده اعتقادی نداریم و میپنداریم که همینطوری خودبه خود و از اجی مجی لاترجی به وجود آمده ایم و مرگ هم پایان همه چیز است ، من حرفی ندارم و مشکلی هم نداریم و قضیه تمام است .

صحبت از اینجا شروع میشود که اگر به خالق و آفریننده خود اعتراف کردیم ، ( که میکنیم و شکی هم در این مورد نیست ) ، این اعتراف و اقرار به طور ذاتی و اتوماتیک وار ما را به یک باور مهم و اساسی تر رهنمون میسازد ، و آن اینکه این خالق و آفریننده ، نباید مرا به حال خود رها کند ، همو که مرا آفریده ، او هم باید برنامه زندگی مرا تعیین کند ( مسأله ربوبیت و پروردگار بودن خدا و اینکه وظیفه هدایت بندگان و مخلوقاتش را بر عهده دارد ، از همینجا ناشی میشود ) .

چطور میتوان تصور کرد که خدا ما را آفریده و به این دنیا آورده باشد ، آنگاه ما را همینطور به حال خود رها کند و بگویید هر کس برودهر طور که دلش خواست زندگی کند ، اصلا هیچ ربطی به من ندارد ؛ یعنی خدا به اندازه یک چوپان نیست که همیشه مواظب گوسفندانش هست که به دست گرگ نیفتند یا به دره سقوط نکنند ؟

اگر این نکته را پذیرفته باشیم ، قدم بسیار بزرگی برداشته ایم ، چون اکثر ناسازگاریها و مخالفتها با دین ، از اینجا ناشی میشود که انسانها به این نکته مهم ( و همچنین عقلانی که با خردشان هم صد در صد مطابق هست ) توجه نمیکنند و از آن غافل می مانند .

توجه به این نکته ، بسیاری از موانع را برطرف ساخته و بسیاری از مشکلات را حل میکند و آرامشی عمیق و زیبا به انسان میدهد و قلب او را تسلی میدهد و با داشتن این عقیده ، بسیاری از سؤالات و شبهات برای انسان در سطح بسیار پایینی نزول کرده و در نظرش پایین باقی میمانند .

من اعتقادم را عرضه کردم ، حال شما چه میگویید دوستان ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا