• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حجاب و رابطه آن با فرهنگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arnona

Guest
تاریخ عضویت
6 مارس 2005
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
محل سکونت
Anywhere I may roam
زیادی داری بحث رو دونفره میکنی باهاش

اصلا ایشون بحث می کنن که من بخوام بحث رو دو طرفه کنم؟

قا این تاپیک از دست رفت ... چون دوستان ، بحث رو کاملا دو نفره کردن ...


دلیل نمیشه چون انجوری که شما میخواین نیست اشکالی داشته باشه.. مشکلی هم نداره که بعضی دو به دو بحث کنن.. شاید حوصله و وقت ندارن به همه پست ها جواب بدین...هر چند که می بینید که دارم به بیشتر از چند نفر جواب می دم در حالی که گروه مخالف اصلا جواب خیلی از سوالات و مسائل ما رو ندادن ... مثلا من می گم شما چرا بر خلاف دستور قرآن که میگه آلات لهو حرامه موسیقی گوش می کنی mynobarمیگن که آشفته گویی نکنید.. میگم چرا تو خیلی کشور ها که آزادن آمار خلاف پایین تره Robert7 میگه خسته نباشی!و خیلی نمونه های دیگه..میگن شما سفسطه می کنی میگیم خب مثال بزنید یک چیز دیگه میگن و حدیث می گن.. خب اگه بخوایم آیات قرآن رو همینجوری بپذیریم پس دیگه بحث برای چیه؟ هر چیزی هم که میگیم میگن تاپیک رو منحرف نکنید

ما مسلمون هستیم ... اسلام میگه حجاب برای زنان لازمه ... یه حدودی رو هم گفته که مثلا فلان و فلان ... من با بعضی هاش موافقم و با بعضی هاش مخالف ... اما ضمنا اسلام گفته هرکسی نمی تونه برای خودش قران و احکام رو تفسیر کنه ... پس با اینکه کمی مخالفم ... ولی مجبورم قبول کنم ... اشکال نداره ... حتما فلسفه ای داشته که من نمی فهمم ... یادمون باشه که دین فقط بر مبنای عقل نیست ... پس طبیعیه بعضی چیزا با عقل ما جور درنیاد ..

دلیلی ندارد که هر کسی نتواند قرآن را برای خود تفسیر کند.. پس که باید تفسیر کند.. مراجع تقلید ؟
همان حکایت چوپان و گوسفند؟

همین ... اگه نظری دارید که خوشحال میشم بشنوم ... ولی ظاهرا دوستان از طرفین فقط اومدن اینجا که به هم تیکه بندازن ... بفرماید همدیگه رو بزنید ...

همین هم خیلی خوب است.. ممکن است بعضا رهگذرانی بیان و مطالب رو ببین و با خودشون فکر کنن که حق با کیه


دین بر مبنای عقله. دین مطابق با عقله منتها بعضی موارد رو نمیشه تطبیق داد. هر کجا عقل و دین متضاد بودن میشه فهمید که این دین حقیقت نیست.

هیچ حکم شرعی و دستور دینی با عقل ناسازگار نیست. البته هنوز رابطه عقلی بعضی حکمها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدوم از احکام با عقل در تضاد نیست.

هر جا در تضاد بود اون حکم ایراد داره (یعنی دینی نیست

پس حجاب ایراد داره..

هیچ حکم شرعی و دستور دینی با عقل ناسازگار نیست. البته هنوز رابطه عقلی بعضی حکمها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدوم از احکام با عقل در تضاد نیست.

از یک طرف میگی که رابطه عقلی بعض ی از حکم ها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدام
از احکام با عقل در تضاد نیست( بزک نمیر بهار میاد)
بعد میگی که هر جا در تضاد بود اون حکم ایراد داره .. خب مگه نگفتی هیچ کدوم ایراد نداره حتی اونهایی رو که رابطه
عقلیشون معلوم نشده.. رابطه عقلیشون مشخص نشده ولی اعتقاد داری این یعنی تعصب
خیلی از این جمله متنفرم. من دعا میکنم اونایی که آرزوی مملکتهای خارجی رو دارن خدا نصیبشون کنه که برن واسه همیشه اونجا موندگار بشن و حتی یه لحظه هم تو این خراب شده نفس نکشن
تو همه دنیا مردم بدون حجاب زندگیشون رو می کنن چه مشکلی بیشتر از ایران براشون پیش آمده؟ مردم ایران با حجابشون چه گلی به سر خودشون زدن؟ در ضمن ممنون از دعای خیرت.. ولی من هم امیدوارم شرایط همین کشور تغییر کنه...
 

Arnona

Guest
تاریخ عضویت
6 مارس 2005
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
محل سکونت
Anywhere I may roam
به نقل از mynobar :
در پاسخ شما و همفکرانتان به نکاتی چند اشاره میکنم :

1 – اولا اینجا یک محیط مجازی است و هر کس در بیان دیدگاههای خود کاملاً آزاد و ایمن است ، در اینجا چون مجازات فیزیکی مفهومی ندارد و اشد مجازات ، اخراج شدن از فروم هست ، در نتیجه دوستان دیدگاههای خود را با ازادی و فراغت بال و همچنین صراحت لهجه کامل بیان میکنند ، اعم از موافق یا مخالف ، که البته من این قضیه را در مورد دوستان مخالف به فال نیک میگیرم ، چون با توجه به اختناق ضمنی حاکم بر جامعه ، این فرصت نیکو و فرخنده ای هست که مخالف هم حرفش را یزند و عقده هایش را خالی بکند .

2 – من هیچ ادعایی ندارم و برای کسی هم فتوا صادر نمیکنم ، در واقع محیط فروم طوری است که انسان از ارائه پاسخ مناسب و منطقی و در واقع رساندن مفهوم و موضوع مورد نظر خودش در اکثر مواقع باز میماند ، ( به خاطر هیجانی شدن در قبال دیدن پاسخ های طرف مقابل یا حرص و ولع بیش از حد در دادن پاسخ به نحو سریع و عوامل دیگر ) ؛ با توجه به این نکته ، من فقط دیدگاههای خودم را میگویم و حتی ممکن است با دیگر همفکرانم هم در این فروم ، به طور کلی موافق نباشم و در موارد دیگر با هم اختلاف داشته باشیم ، خلاصه منظور این است که هر کس هر چیزی را که میگوید و بر روی آن پافشاری میکند ، حتما خیر و منفعت و مصلحتی در آن دیده که بدان پایبند شده ، و الا همینطوری که نمیشود آدم دنباله رو یک مکتب یا نظریه باشد .

3 – من اهل زور نیستم و در بیرون هم هعیچوقت بحث دینی و مذهبی و سیاسی نمیکنم و با توجه به بند 1 ، اینچنین محیطی را برای حرف زدن و ابراز عقائدم ، مناسبتر میدانم تا محیط کوچه و بازار و این جامعه هزاررنگ و زندگی جهنمی که صبح تا شبش رو آدم سگدو میزنه و آخرش هم سرش بی کلاه میمونه ؛ چون اینجا اکثریت جوان هستند و دغدغه معاش و تأمین زندگی را حد اقل برای زمان فعلی ندارند ، حرف زدن با این عزیزان راحت تر و سودمندتر است .

4 – اگر احیانا مطالب و پست های من دوستی را رنجیده خاطر کرده ، جدّا معذرت خواهی میکنم و از وی طلب حلّیت دارم .

با توجه به این مقدمه عرض میکنم که :

ما آدمها همینطوری به حال خود رها نشده ایم ، اگر به خالق و آفریننده ای که ما را به وجود آورده اعتقادی نداریم و میپنداریم که همینطوری خودبه خود و از اجی مجی لاترجی به وجود آمده ایم و مرگ هم پایان همه چیز است ، من حرفی ندارم و مشکلی هم نداریم و قضیه تمام است .

صحبت از اینجا شروع میشود که اگر به خالق و آفریننده خود اعتراف کردیم ، ( که میکنیم و شکی هم در این مورد نیست ) ، این اعتراف و اقرار به طور ذاتی و اتوماتیک وار ما را به یک باور مهم و اساسی تر رهنمون میسازد ، و آن اینکه این خالق و آفریننده ، نباید مرا به حال خود رها کند ، همو که مرا آفریده ، او هم باید برنامه زندگی مرا تعیین کند ( مسأله ربوبیت و پروردگار بودن خدا و اینکه وظیفه هدایت بندگان و مخلوقاتش را بر عهده دارد ، از همینجا ناشی میشود ) .

چطور میتوان تصور کرد که خدا ما را آفریده و به این دنیا آورده باشد ، آنگاه ما را همینطور به حال خود رها کند و بگویید هر کس برودهر طور که دلش خواست زندگی کند ، اصلا هیچ ربطی به من ندارد ؛ یعنی خدا به اندازه یک چوپان نیست که همیشه مواظب گوسفندانش هست که به دست گرگ نیفتند یا به دره سقوط نکنند ؟

اگر این نکته را پذیرفته باشیم ، قدم بسیار بزرگی برداشته ایم ، چون اکثر ناسازگاریها و مخالفتها با دین ، از اینجا ناشی میشود که انسانها به این نکته مهم ( و همچنین عقلانی که با خردشان هم صد در صد مطابق هست ) توجه نمیکنند و از آن غافل می مانند .

توجه به این نکته ، بسیاری از موانع را برطرف ساخته و بسیاری از مشکلات را حل میکند و آرامشی عمیق و زیبا به انسان میدهد و قلب او را تسلی میدهد و با داشتن این عقیده ، بسیاری از سؤالات و شبهات برای انسان در سطح بسیار پایینی نزول کرده و در نظرش پایین باقی میمانند .

من اعتقادم را عرضه کردم ، حال شما چه میگویید دوستان ؟

به نظر من بحث با شما فایده ای ندارد دوست عزیز.. چون نهایت دلیلی که ارائه می کنید این است که خدا ما را آفریدو ما را بهتر می شناسد و صلاح ما را می خواهد که این ها هم حرف های کتاب های دینی دبستانی هاست و بدون دلیل قابل قبول نیست.. به هر حال اگر شما حجاب را خوب می دانید ولی اجباری در آن برای دیگران نمی بینید( به این معنی که اگر قدرت داشتید مثل مسئولین کشور دیگران را مجبور نمی کردید) پس من مشکلی با نظر شما ندارم چون به خودتان مربوط است..
 

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
10,988
لایک‌ها
292
سن
46
محل سکونت
Tehran
دوستان دقت بفرماييد كه در مورد مطلبي كه بابت آن تاپيك ايجاد شده است صحبت كنيد . اگر دوستان بخواهند خارج از موضوع تاپيك پست بزنند 2 راه حل دارد .


1 - تاپيك كلا به بخش گفتگوي آزاد برود

2 - پست هاي نا مربوط دوستان پاك شود .


پس اجازه بدهيد بحث ها از مسير اصلي اشان خارج نشود .
 

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
6,209
لایک‌ها
84
محل سکونت
Tehran
به نقل از robot7 :
دین بر مبنای عقله. دین مطابق با عقله منتها بعضی موارد رو نمیشه تطبیق داد. هر کجا عقل و دین متضاد بودن میشه فهمید که این دین حقیقت نیست.
دقیقا اشتباه می کنی و arnona جان هم بخوبی تناقض حرفت رو نشون داد ... یعنی اگه دین برمبنای عقل باشه .. حکم حجاب و هزار تا چیز دیگه ایراد پیدا می کنه ... با اینکه نهایتا هم موضعیم ... ولی دیگه باید اینو بدونی که اجتهاد اسلامی براساس چند فاکتوره که فقط یکیش عقله ... سنت هم هست ، قران هم هست و ...
به نقل از arnona :
که گروه مخالف اصلا جواب خیلی از سوالات و مسائل ما رو ندادن ... مثلا من می گم شما چرا بر خلاف دستور قرآن که میگه آلات لهو حرامه موسیقی گوش می کنی؟
من به نوعی عضو همون گروه مخالفم !! ;) ...مگه قراره هرکاری ما می کنیم ، نماد اسلام باشه .. من خیلی کارا کردم که خلاف اسلام بوده .. به هیچکدوم هم افتخار نمی کنم ... ولی دلیل نمیشه که چون مسلمون بدی هستم ، اسلام زیر سوال بره ... چرا ضعف ما رو باید به پای دینمون میذاری ... پس این سوال خوب نبود ...
به نقل از arnona :
دلیلی ندارد که هر کسی نتواند قرآن را برای خود تفسیر کند.. پس که باید تفسیر کند
دلیلش رو که من و شما تشخیص نمیدیم ... اسلام میگه تفسیر و دراوردن احکام ( اجتهاد ) کار من و شما نیست .... بله درسته اون مجتهد هم ممکنه از موقعیتش سواستفاده کنه ...

نهایتا اینکه اگه دوستان موافق باشن ، یه سوال رو بگیریم و روی اون کار کنیم ... من هنوزم میگم بحث دو نفره خوب نیست ... اصلا فلسفه فوروم و تاپیک هم اینه که همه با همه حرف بزنن ...
 

Arnona

Guest
تاریخ عضویت
6 مارس 2005
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
محل سکونت
Anywhere I may roam
به نقل از Behrooz :
دوستان دقت بفرماييد كه در مورد مطلبي كه بابت آن تاپيك ايجاد شده است صحبت كنيد . اگر دوستان بخواهند خارج از موضوع تاپيك پست بزنند 2 راه حل دارد .


1 - تاپيك كلا به بخش گفتگوي آزاد برود

2 - پست هاي نا مربوط دوستان پاك شود .


پس اجازه بدهيد بحث ها از مسير اصلي اشان خارج نشود .

و این مسیر اصلی چیست؟ شما به عنوان یک مدیر کمی توضیح بده که بدانیم و پست خارج از مسیر نزینم..:D
 

mynobar

Registered User
تاریخ عضویت
27 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,556
لایک‌ها
2
سن
43
مثلا من می گم شما چرا بر خلاف دستور
قرآن که میگه آلات لهو حرامه موسیقی گوش می کنی mynobarمیگن که آشفته گویی نکنید..
این سؤال شما را با این پرسش جواب میدهم که وقتی دکتری یک ساعت از معایب سیگار حرف میزند و سپس خودش یک سیگار میکشد ، کسی از او میپرسد چرا سیگار میگشی ؟ تو که سیگار را بد میدانستی .... پس در این صورت باید نتیجه گرفت که سیگار خوب است ؟!
اگر من مثلا نمیتوانم از پس نفسم برآیم ، در این صورت باید بگویم که موسیقی حلال است ؟
به نظر من بحث با شما فایده ای ندارد دوست عزیز.. چون نهایت دلیلی که ارائه می کنید این است که خدا ما را آفریدو ما را بهتر می شناسد و صلاح ما را می خواهد که این ها هم حرف های کتاب های دینی دبستانی هاست و بدون دلیل قابل قبول نیست.. به هر حال اگر شما حجاب را خوب می دانید ولی اجباری در آن برای دیگران نمی بینید( به این معنی که اگر قدرت داشتید مثل مسئولین کشور دیگران را مجبور نمی کردید) پس من مشکلی با نظر شما ندارم چون به خودتان مربوط است.. [QOUTE]
اگر دقت کنید ، من در این پست اصلا به مصداق و نمونه اشاره نکرده ام و فقط چارچوب سخن را گفته ام ، ارائه دلایل برای اثبات این گفتار ، از حوصله این تاپیک و فروم ( و حتی خود من ) خارج این است ، ولی میدانم که چنان نکته ای نیست که تاریک باشد و نیاز به روشنگری زیاد داشته باشد ، قضیه ای هست اظهر من الشمس ؛ قضیه ای که مرا بر آن وامیدارد که بگویم : من چه کاره هستم که برای خودم تعیین تکلیف بکنم ؟ من بر آنم ... ، من بر این نظرم ... من فلانم ... من بهمانم ... یعنی چه ؟
اگر این نکته را بپذیریم ، کار تمام است .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گزارش: راحله انورى

اين روزها مسأله حجاب به صورت وسيع و عميقى در جامعه مطرح شده است. در حالى كه در كشور جمهورى و با قوانين حاكم اسلامى زندگى مى كنيم؛ شاهديم كه برخى ناهنجاريهاى اجتماعى و بدحجابى ها با ايجاد جوى خلاف عرف اجتماعى و اعتقادى مردم، تنش و به هم ريختگى اذهان عمومى و به گونه اى مخالفت با عقايد دينى و مذهبى حاكم برجامعه ايجاد مى كند.
متأسفانه به رغم لزوم كنترل هاى اجتماعى و جلوگيرى از بروز چنين نمايش هاى خيابانى كه اكثر بازيگران آنها دختران جوان و نوجوانان خامى هستند كه ناخواسته خود را به بازى بازيگردانان غربى مى سپارند؛ هنوز تدبير خاص و دقيقى در خصوص مبارزه با اين مسأله اتخاذ نشده و تنهاهر از گاهى به صورت هاى مقطعى و در زمان هاى خاص از سوى مسؤولين با اين مسأله مقابله مى شود. برخوردهاى ضربتى در زمان هاى كوتاه مدت هرگز نمى تواند جوابگوى حل اين مسأله باشد و بايد با ديدى وسيع با اين مسأله به صورت فرهنگى برخورد نمود.
به طورى كلى در معانى دينى حجاب اسلامى همان حدود تعيين شده مشخص است كه براى پوشش زن و مرد و به منظور ارتقاى ارزش هاى معنوى و شخصيتى و حفظ جنبه هاى مختلف روانى، اجتماعى و خانوادگى از سوى شرع مقدس و برگرفته از كلام قرآن مجيد تعيين شده است كه به گفته فيلسوف بزرگ شهيد مطهرى: «برخى مخالفان با حجاب گاهى آن را زاييده يك طرز تفكر فلسفى خاص درباره جهان و لذات آن معرفى مى كنند و گاهى ريشه سياسى و اجتماعى براى آن ذكر كرده و گاهى آن را معلول علل اقتصادى مى دانند و گاهى نيز جنبه هاى خاص اخلاقى يا روانى را در پديد آمدن حجاب دخالت مى دهند. اما اسلام در فلسفه اجتماعى خود به هيچ يك از اين جهات نظر نداشته و هيچ يك از آنها را با مبانى مسلم و شناخته شده اسلام وفق نمى دهد.»
هفته گذشته به دنبال اعلام فرمان سردار طلايى مبنى بر مقابله با بى حجابى به منظور افزايش امنيت اجتماعى بانوان، بحث هاى جديدى در اين زمينه آغاز شد كه مخالفان و موافقان زيادى به نقد و بررسى آن پرداختند.
مريم يوسفى جامعه شناس و عضو هيأت علمى دانشگاه آزاد اسلامى ضمن انتقاد از بدحجابى در جامعه اسلامى كه اعتقادات قومى وفرهنگى مردم با عقايد دينى آنان عجين شده درا ين رابطه گفت: بدحجابى و بى بندو بارى يكى از دلايل عمده ايجاد و افزايش فسادها و آسيب هاى اجتماعى همچون جنايت و آدم ربايى است و از ديد اجتماعى رابطه تنگاتنگى ميان آن دو وجود دارد.
وى با اشاره به بحران دوران سنى جوانان و نوجوانان در گرايش به الگوهاى اجتماعى مختلف همچنين اشتياق به مخالفت و سركشى با افراد خانواده، جامعه و ديگران، افزود: جوانان به دليل موقعيت سنى خود نياز به تفريحات سالم و درستى براى تخليه انرژى دارند كه باوجود كمبود امكانات تفريحى و قيمت گزاف هزينه هاى تفريحى برخى از نوجوانان، خيابانگردى با پوشش هاى نامناسب را وسيله تفريح و سرگرمى خود قرار مى دهند و گروهى نيز به دليل وجود ارتباطات برون مرزى و از طريق جديدترين وسايل ارتباط جمعى مثل اينترنت و ماهواره دچار چالش هاى فرهنگى مى شوند كه نتيجه آن به شكل هاى مختلف ناهنجارى هاى اجتماعى و با ظواهر بدحجابى، به خصوص در دختران جوان مشاهده مى شود.
اين جامعه شناس، برخورد و كنترل اجتماعى درخصوص اين معضل اجتماعى را ضرورى ذكر كرده و تصريح كرد: البته اجراى طرح ضربتى و برخورد نامناسب با اين افراد منجر به بروز واكنش هاى منفى و لجبازى از طرف جوانان و نوجوانان مى شود، از اين جهت دولت بايد در اين خصوص با يك برنامه ريزى بلندمدت و يك زمينه سازى فرهنگى با اين افراد به مقابله بپردازد.
هر چند كه سردار طلايى ضمن اطمينان دادن به شهروندان از برخورد نكردن پليس با جامعه اظهار داشت: پليس به دنبال سلامت و امنيت اجتماعى شهروندان است؛ وليكن با توجه به برخوردهاى ناصحيح برخى از مجريان اين طرح كه در سالهاى گذشته شاهد عملكرد آنها بوده ايم، به بررسى اختلالات روانى ناشى از اين برخوردها و ابعاد روانى اين معضل بايد توجه داشت.
دكتر عصمت فاضلى فوق تخصص روانشناسى بالينى درخصوص علل به وجود آمدن چنين مشكلاتى در جامعه مى گويد: تربيت خانوادگى به خصوص پدر ومادر به عنوان عاملان اصلى تربيت فرزند همچنين وجود مشكلات اقتصادى در يك خانواده از ريشه هاى اصلى به وجود آورنده اين مشكلات در يك جامعه است كه به آن «آنومى» به معناى افرادى كه رها از همه جا دست به هر عملى مى زنند، گفته مى شود.
وى همچنين الگوبردارى غلط توسط جوانان يا نوجوانان را از فردى كه رفتار اجتماعى درستى نداشته باشد و يا از مهارت هاى اجتماعى و جهان بينى اجتماعى درستى برخوردار نباشد، از علل به وجود آورنده اين ناهنجارى عنوان كرد و ضمن تأكيد بر كنترل اجتماعى اين افراد به عنوان اقليت يك جامعه گفت: هرگز جامعه اى را نمى توان پيدا كرد كه در آن تمام مردم براساس يك مدينه فاضله تعريف شده و هيچ ضدارزشى در آن وجود نداشته باشد. به عنوان مثال هيچ وقت كشور يا شهرى را نمى توان يافت كه در آن مثلاً دزد وجود نداشته باشد، اما از آنجا كه اين افراد در اقليت قرار دارند و اكثريت ديگر در مخالفت با آنها قرار دارند، يك جامعه همواره بايد هنر كم كردن اقليت را براى پرتوان تر شدن اكثريت مثبت و از بين بردن ناهنجارى اجتماعى موجود داشته باشد.
دكتر فاضلى فرهنگ سازى و مشاوره روانپزشكى مناسب را از بهترين مسائل پيگيرى كننده دربروز چنين مشكلاتى عنوان كرده و مى گويد: برخورد هرگز كار مناسبى براى مقابله با اين افراد نيست و از ديد يك روانشناس هميشه مردود است حتى اگر از ديد حقوقى قابل قبول باشد.
وى با تأكيد بر اين مسأله كه كارهاى كوتاه مدت نمى تواند تأثير درازمدت داشته باشد؛ هرگونه برخورد شديد با اين افراد را رد كرده و اضافه كرده: برخورد غيرمنطقى ناصحيح با اين افراد باعث ايجاد «فوبيا» يا ترس بى مورد در افرادى مى شود كه همواره داراى اضطراب خودبه خودى هستند و در نتيجه اين اختلال باعث بروز مشكلاتى از جمله كاهش اعتماد به نفس، اجتناب از برخوردهاى اجتماعى و گوشه گيرى، منزوى شدن و افسردگى خواهد شد و چنانچه فرد پرخاشگر باشد پس از برخورد مناسب، به عكس عمل كرده و رفتارهاى غيرممكن و شديدى از خود نشان مى دهد.
در آيات سوره مباركه نور واحزاب ابعاد حجاب زنان به تفضيل گفته شده كه با اشاره به لزوم رعايت حد و حدود تعيين شده بر آنان از جمله كنترل محدوده نگاه و پوشاندن موضع زينت از نامحرم، همچنين محدوديت و رعايت برقرارى ارتباط با نامحرم، هرگونه حضور در عرصه هاى سياسى، اقتصادى و اجتماعى را براى زنان بلامانع عنوان مى كند.
حجت الاسلام والمسلمين عليرضا محمد در خصوص مسأله حجاب مى گويد: حجاب ريشه در قوميت ايرانيان دارد.
وى ريشه ميل به بدحجابى را در چهار مسأله اصلى دانسته و افزود: القا و شبهه اى كه از طرف غرب در اجتماع وجود دارد، حجاب را محدوديت زن فرض كرده و همچنين جنبه هاى خانوادگى و سستى اعتقاد والدين كه به فرزندان انتقال مى يابد، وجود لقمه هاى حرام در برخى از خانواده ها، همچنين عدم فرهنگ مناسب در برخورد با اين مسأله ضداخلاقى و ضدارزشى از سوى جامعه از دلايل بروز و ايجاد چنين مشكلى در ميان جوانان است كه با ميل هرچه بيشتر آنان به بدحجابى همراه است.
وى بااشاره به آيه مباركه - لااكره فى الدين - افزود: تعقل و تدبر حق هر انسانى است. بنابراين انسان را به واسطه وجود قوه تفكر، تعقل و اختيار به اجبار و ارعاب نمى توان به دينى يا ركنى تحميل كرد. ليكن امر به معروف و نهى از منكر نيز در صورت وجود شرايط لازم براى هر فرد مسلمان در اين خصوص واجب است.
وى همچنين شرايط لازم براى محقق شدن وجوب امر به معروف و نهى از منكر را در دانستن علم و معرفت شخص آمر دانسته مى افزايد: احتمال دادن اثر نتيجه، نبودن ضررى در انجام امر به معروف و نهى از منكر همچنين آگاهى از اين مسأله كه بداند كسى كه در آن كار معروف را ترك كرده بر آن اصرار دارد و پشيمان نيست، از وجوب لازم براى فردى است كه قصد امر به معروف و نهى از منكر دارد. همچنين در بررسى مراتب امر به معروف و نهى از منكر پس از احساس قلبى شخص و مرحله لسانى يا زبانى كه به موعظه و پند دادن با زبانى ملين و بدون برترى جويى است؛ اضافه كرد: در مرحله سوم چنانچه اعمال گفته شده محقق نشود، مرحله عمل يا يدى پيش مى آيد كه در آن امر به معروف و نهى از منكر در مرحله عمل قرار گرفته و گاهى مى تواند با ضرب و شتم همراه باشد. كه البته تنها مأمورى اجازه اين عمل را دارد كه از طرف حاكم شرع به وى دستور داده باشند.
استقبال عمومى مردم و ايجاد زمينه سازى در فرهنگ مبارزه براى رفع يك معضل اجتماعى را ايشان از اساسى ترين مسائل در حل آن مشكل دانست و اضافه كرد: چنانچه بدحجابى همچون مشكل اعتياد احساس شود و خطر وجود آن در ميان مردم جا افتد كه بدحجابى نيز به عنوان يك معضل اجتماعى همچون اعتياد مى تواند جوان پاك و بى گناه آنان را نيز در دامن خود بكشاند و باعث بروز ضررهاى روحى، دينى و دنيوى و اجتماعى در آنها شود كه باعث متزلزل شدن بنيادهاى خانوادگى مى گردد، اين مشكل راحت تر قابل حل خواهد بود.
وى برخوردهاى غيراصولى و تند را با خطر ايجاد نفى و تنفر از دين و بدبينى نسبت به اسلام عنوان كرد.
از سوى ديگر هفته گذشته دكتر احمدى نژاد رئيس جمهورى محترم در جمع خبرنگاران ايرانى و خارجى در پاسخ به سؤالى مبنى بر برخورد فيزيكى با بانوان دراجراى طرح مقابله با بدحجابى گفت: بانوان خود مى دانند چگونه رفتار كنند، نمى توان فضاى عمومى جامعه را ملتهب كرد چون عده اى هنجارشكنى مى كنند.
در ادامه يوسفى جامعه شناس بهترين راهكار در مقابله با اين ناهنجارى اجتماعى را ايجاد فرهنگ سازى در رسانه هاى گروهى بالاخص ساخت برنامه هاى تلويزيونى و نمايشى در طول سال و تشكيل كلاس هاى آموزشى در مدارس عنوان كرد و افزود: وجود پوشش هاى نامناسب با فرهنگ اسلامى و ايرانى سازگار نيست ولى مقابله به صورت ضربتى و تند تنها باعث خرد كردن غرور جوانان شده و كمكى به دفع اين معضل نمى كند بلكه در اختيار قرار دادن الگوهاى مناسب همچنين نصيحت و توصيه با روشهاى ملايم و معقول باعث برطرف سازى اين چالش فرهنگى خواهد شد.
در همين رابطه حجت الاسلام والمسلمين محمد، آموزش از دوران طفوليت در مدارس را از نكات مؤثرى در ايجاد فرهنگ سازى مناسب در خصوص حل اين مشكل عنوان كرد. وى راهكارهاى سلبى و كوتاه مدتى را مثل برخوردهاى تند با بدحجابى و يا جريمه هاى نقدى در حل اين مشكل رد كرده مى افزايد: چنانچه ارزش هاى هر كس به او فهمانده شود، خود آن فرد براى حفظ ارزش هاى درونى و فردى خود از هيچ كارى فروگذار نمى كند چه بسا كه در كشورى همچون فرانسه با وجود مخالفت هاى زيادى براى حجاب بسيارى از زنان مسلمان تنها براى حفظ حجاب اسلامى خود حاضر شدند از شغل، تحصيل و موقعيت هاى اجتماعى خود دست بكشند.
دكتر فاضلى روانشناس نيز در خصوص راهكارهاى مقابله با اين معضل گفت: اين قضيه نبايد تنها از ابعاد رفتارى آن بررسى شود بلكه بايد براساس مكتب «آلبرت اليس» در ابعاد مختلف شناختى رفتارى مورد بررسى قرار گيرد.
وى افزود: همان طور كه اثر انگشت دو فرد با يكديگر متفاوت است، جهان بينى، شخصيت، ديدگاه ها و حالت هاى رفتارى افراد نيز با هم متفاوت هستند بنابراين نمى توان تمام افراد را از يك نوع و يك جنس در نظر گرفت و با همه آنها يك جور برخورد كرد. بلكه هر كس با توجه به عقايد و شناخت خود داراى خصوصيات فردى خاصى است كه شناخت علل رفتارى وى از مهم ترين نكات در اين خصوص است.
وى ادامه داد: بنابراين در حالى كه بتوان به جوان شناخت صحيحى داد و ذهنيت اش را عوض كرد مى توان رفتار نامناسب وى را كمرنگ و رفتارهاى مناسب او را احيا و تشويق نمود.
عضو برد تخصصى روانشناسان استراليا وجود مراكز مشاوره روانپزشكى را براى شناخت شخصيتى اين افراد و حذف علل اصلى بروز چنين ناهنجارى هاى ضرورى عنوان كرد.
ایران
 

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2003
نوشته‌ها
2,082
لایک‌ها
11
خوشحال میشدم نظر دوستان دیگر هم اینجا ذکر میشد....
اینجور بحثها بر اساس قوانین انجمن غیرمجاز هست ولی اگر دوستان کمی صبور تر و بدون پرخاش تاپیک رو ادامه بدن تاپیک به همین منوال باز میمونه :)

لطفا" کمی مراعات کنید :)
من هم چون در این جور موارد اطلاعات و دانش درستی ندارم نظر نمیدم.
ولی تنها چیزی که در جواب دوستانی که ایران رو یکی از بدترین کشورها میدونن باید بگم که یک نگاهی به دیگر کشورها هم بندازین هم کشورهای آفریقای که مثل آب خوردن آدم میکشن و حتی آب خوردن هم پیدا نمیشه و هم کشورهای بزرگی مثل آمریکا که مشگلات خاص خودش رو داره...
 

barbie

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2006
نوشته‌ها
844
لایک‌ها
2
محل سکونت
somewhere
به نقل از tsotodeh :
خوشحال میشدم نظر دوستان دیگر هم اینجا ذکر میشد....
اینجور بحث بر اساس قوانین انجمن غیرمجاز هست ولی اگر دوستان کمی صبور تر و بدون پرخاش تاپیک رو ادامه بدن تاپیک به همین منوال باز میمونه :)

لطفا" کمی مراعات کنید :)
من هم چون در این جور موارد اطلاعات و دانش درستی ندارم نظر نمیدم.
:thumbsup: :thumbsup: باید بگم که یک نگاهی به دیگر کشورها هم بندازین هم کشورهای :thumbsup: و حتی آب خوردن هم پیدا نمیشه و هم کشورهای بزرگی مثل آمریکا که مشگلات خاص خودش رو داره...
:eh: :guilty: :guilty:
 

king_dani

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 می 2005
نوشته‌ها
4,970
لایک‌ها
5
سن
43
محل سکونت
London UK
اساتید سخنور ،
من رو روشن کنید ، عنوان ترد هست حجاب و رابطه اش با فرهنگ
شاید من بد متوجه شدم ، ولی اگر فرهنگ داشتن (بافرهنگ بودن با پرستیژ تره) به رعایت قانون و احترام به حق دیگران و مدارا و برابریه ، که اون وقت خیلی راحت می شه یک نمودار خطی بین حجاب و فرهنگ رسم کرد ، البته از نوع رابطه معکوس اش

فکر نمی کنم خیلی سخت باشه کشور هایی رو نشون داد که یه دونه با حجاب هم ندارن (سنگاپور ، نروژ ، سوئد) مگر مهاجرین مسلمان که لابد از زور با فرهنگی کشورشون مهاجرت کردن ، ولی تا دلتون بخواد خیابون های تمیز دارن ، سیستم قضایی پیشرفته دارن ، و مردم اش با احترام به هم برخورد می کنن

در سوی دیگر اش هم ، سخت نیست کشوری رو نشون بدیم که بابت بی حجابی "قانوناً" می شه گرفت و زندان انداخت زن ها رو ، و بعد سالی 27هزار نفر اش بابت رعایت نکردن قوانین ساده رانندگی تلف می شن ، پایتخت اش آلوده ترین شهر دنیاست ، برای 10مین سال پیاپی ، بزرگترین جمعیت معتادین - به عنوان کسانی که به دیگران و خود آسیب می زنند - رو داره و درجه فساد اقتصادی ش ، اون رو در رتبه 10 ام از آخر در دنیا قرار داده. ( به روی خودتون نیارید که میهن اسلامی مون رو منظورمه)

اگر این ها درسته ، بهتر نبود یه عنوان دیگه ای انتخاب می شد ؟
 

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2003
نوشته‌ها
2,082
لایک‌ها
11
به نقل از king_dani :
اساتید سخنور ،
من رو روشن کنید ، عنوان ترد هست حجاب و رابطه اش با فرهنگ
شاید من بد متوجه شدم ، ولی اگر فرهنگ داشتن (بافرهنگ بودن با پرستیژ تره) به رعایت قانون و احترام به حق دیگران و مدارا و برابریه ، که اون وقت خیلی راحت می شه یک نمودار خطی بین حجاب و فرهنگ رسم کرد ، البته از نوع رابطه معکوس اش

فکر نمی کنم خیلی سخت باشه کشور هایی رو نشون داد که یه دونه با حجاب هم ندارن (سنگاپور ، نروژ ، سوئد) مگر مهاجرین مسلمان که لابد از زور با فرهنگی کشورشون مهاجرت کردن ، ولی تا دلتون بخواد خیابون های تمیز دارن ، سیستم قضایی پیشرفته دارن ، و مردم اش با احترام به هم برخورد می کنن

در سوی دیگر اش هم ، سخت نیست کشوری رو نشون بدیم که بابت بی حجابی "قانوناً" می شه گرفت و زندان انداخت زن ها رو ، و بعد سالی 27هزار نفر اش بابت رعایت نکردن قوانین ساده رانندگی تلف می شن ، پایتخت اش آلوده ترین شهر دنیاست ، برای 10مین سال پیاپی ، بزرگترین جمعیت معتادین - به عنوان کسانی که به دیگران و خود آسیب می زنند - رو داره و درجه فساد اقتصادی ش ، اون رو در رتبه 10 ام از آخر در دنیا قرار داده. ( به روی خودتون نیارید که میهن اسلامی مون رو منظورمه)

اگر این ها درسته ، بهتر نبود یه عنوان دیگه ای انتخاب می شد ؟
متاسفانه اینجور مباحث بحث های طولانی داره و تو بیشتر مسائل ریشه داره.
تغیر عنوان رو بیخیال....
 

Robert7

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2006
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
7
محل سکونت
IRAN
دین بر مبنای عقله. دین مطابق با عقله منتها بعضی موارد رو نمیشه تطبیق داد. هر کجا عقل و دین متضاد بودن میشه فهمید که این دین حقیقت نیست.هر جا در تضاد بود اون حکم ایراد داره (یعنی دینی نیست)
به نقل از Arnona :
پس حجاب ایراد داره..
شاید هم عقلتون ایراد داره. گاهی آدم اونقدر در لذت های دنیا غرق میشه که هوس جلوی عقلش رو میگیره.


به نقل از Arnona :
از یک طرف میگی که رابطه عقلی بعض ی از حکم ها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدام
از احکام با عقل در تضاد نیست( بزک نمیر بهار میاد)
بعد میگی که هر جا در تضاد بود اون حکم ایراد داره .. خب مگه نگفتی هیچ کدوم ایراد نداره حتی اونهایی رو که رابطه
عقلیشون معلوم نشده.. رابطه عقلیشون مشخص نشده ولی اعتقاد داری این یعنی تعصب

شما مثه اینکه درست متوجه نشدید. یه حکمی که رابطه عقلیش مشخص نیست این به این معنی نیست که با عقل در تضاده.
به نقل از Arnona :
تو همه دنیا مردم بدون حجاب زندگیشون رو می کنن چه مشکلی بیشتر از ایران براشون پیش آمده؟ مردم ایران با حجابشون چه گلی به سر خودشون زدن؟ در ضمن ممنون از دعای خیرت.. ولی من هم امیدوارم شرایط همین کشور تغییر کنه...

خیلی فرقا داره. یکیش امنیتی هست که آدم تا از دستش نده نمیفهمه چه نعمتی داشته.
 

Robert7

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2006
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
7
محل سکونت
IRAN
به نقل از seymour :
دقیقا اشتباه می کنی و arnona جان هم بخوبی تناقض حرفت رو نشون داد ... یعنی اگه دین برمبنای عقل باشه .. حکم حجاب و هزار تا چیز دیگه ایراد پیدا می کنه ... با اینکه نهایتا هم موضعیم ... ولی دیگه باید اینو بدونی که اجتهاد اسلامی براساس چند فاکتوره که فقط یکیش عقله ... سنت هم هست ، قران هم هست و ...

...

ببین دوست عزیز. نه قرآن و نه سنت با عقل در تضاد نیستند. در تضاد بودن فرق داره با معلوم نبودن رابطه عقلی یه حکم. حجاب نه تنها با عقل در تضاد نیست بلکه هر عقل سلیمی فوایدش رو درک میکنه.
 

Robert7

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2006
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
7
محل سکونت
IRAN
به نقل از king_dani :
اساتید سخنور ،
من رو روشن کنید ، عنوان ترد هست حجاب و رابطه اش با فرهنگ
شاید من بد متوجه شدم ، ولی اگر فرهنگ داشتن (بافرهنگ بودن با پرستیژ تره) به رعایت قانون و احترام به حق دیگران و مدارا و برابریه ، که اون وقت خیلی راحت می شه یک نمودار خطی بین حجاب و فرهنگ رسم کرد ، البته از نوع رابطه معکوس اش

فکر نمی کنم خیلی سخت باشه کشور هایی رو نشون داد که یه دونه با حجاب هم ندارن (سنگاپور ، نروژ ، سوئد) مگر مهاجرین مسلمان که لابد از زور با فرهنگی کشورشون مهاجرت کردن ، ولی تا دلتون بخواد خیابون های تمیز دارن ، سیستم قضایی پیشرفته دارن ، و مردم اش با احترام به هم برخورد می کنن

در سوی دیگر اش هم ، سخت نیست کشوری رو نشون بدیم که بابت بی حجابی "قانوناً" می شه گرفت و زندان انداخت زن ها رو ، و بعد سالی 27هزار نفر اش بابت رعایت نکردن قوانین ساده رانندگی تلف می شن ، پایتخت اش آلوده ترین شهر دنیاست ، برای 10مین سال پیاپی ، بزرگترین جمعیت معتادین - به عنوان کسانی که به دیگران و خود آسیب می زنند - رو داره و درجه فساد اقتصادی ش ، اون رو در رتبه 10 ام از آخر در دنیا قرار داده. ( به روی خودتون نیارید که میهن اسلامی مون رو منظورمه)

اگر این ها درسته ، بهتر نبود یه عنوان دیگه ای انتخاب می شد ؟

یکی از فوائد حجاب که اگه درست رعایت بشه امنیتیه که تو جامعه برای افراد ایجاد میشه. اعتمادیه که زن و شوهر بهم خواهند داشت. چیزی که کمتر تو خارج میتونید پیدا کنید.
ضمنا حجاب ربطی به خیابونای تمیز نداره!
 

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
10,988
لایک‌ها
292
سن
46
محل سکونت
Tehran
دوستان عزیز
دقت فرمایند .

بحث اصلی تاپیک ارتباط حجاب با فرهنگ یک جامعه است . با اینکه حجاب دستور مستقیم و تاکید شده در مذهب است اما به دو دلیل از کشاندن بحث به مسائل اعتقادی خودداری نمایید .

الف : موضوع تاپیک ارتباط بین حجاب و فرهنگ یک جامعه است

ب : به دلیل اشاره صریح مرامنامه صحبت در مورد مسائل مذهبی ممنوع است .


پس برای اینکه تاپیک باز بماند و دوستان بتوانند نظرات خود را اعلام کنند این مورد را رعایت فرمایید .
 

saanei

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2005
نوشته‌ها
177
لایک‌ها
0
درست یا غلط بودن این قوانین مبحث دیگری است اما در حال حاضر از مصرحات فعالیت در فروم قوانین زیر است ، عاقلانه ترین روش رعایت این قوانین تا زمانی که تغییر ننموده اند می باشد. به هر حال این قوانین یا اعتقاد قلبی مدیران این تشکیلات است و یا از سر محدودیتهای کلی که بقای این مجموعه منوط به رعایت آن میباشد سرچشمه گرفته است. در هر دو صورت خارج از بحث اختیارات مدیریتی آنها ، به نظر اینجانب احترام به این مجموعه حکم می کند که قوانین رعایت شوند.

ثبت نام در فروم پرشین تولز رایگان است و به عنوان کاربر فروم از امکاناتی که پرشین تولز در اختیار وی قرار می دهد، استفاده می کند. ادمین و مدیران پرشین تولز به منظور برقراری نظم، رسیدن به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت فروم، هدایت هرچه بهتر تاپیکها و کاربران، علاوه بر قوانین خاص هر بخش، مقررات و قوانین کلی زیر را برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند تعریف کرده، بر اجرای مسلم هر یک مصمم هستند.

1. استفاده از کلمات یا تصاویر رکیک و نامناسب در پروفایل کاربر (شامل نام کاربری، آواتار، امضا و ...) همچنین در نوشته ها و تاپیکها تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

2. هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.

3. هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان انجمن و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

4. احترام به کاربران و مدیران سایت، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی مانند فروم است.

5. انتخاب عناوین مناسب برای بحث ها و تاپیکها، نوشتن مطالب به فارسی و درج لینک مرجع در هنگام نقل قول از سایت دیگر، شروع بحث (تاپیک) در بخش (فروم) مناسب، از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکهای مشابه، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع مورد بحث مجاز نیست. همچنین هر تاپیک را فقط در یک فروم (مناسب موضوع تاپیک) بنویسید.

6. بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) ، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

7. بحث در مورد راه های عبور از فیلتر، نرم افزارهای فیلترشکن و مسایل مرتبط تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

8. منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از فروم حل کنید.

9. نوشتن تاپیکهای تبلیغاتی و تجاری فقط در فروم بازارچه مجاز است.

10. مسئولیت تمامی فایلها و یا تصاویر و ... كه از طریق سایت رد و بدل میشوند بر عهده كاربر فرستنده بوده و پرشین تولز در قبال این گونه مسایل هیچ تعهدی در زمینه سالم بودن و ویروسی نبودن آنها و ... ندارد. ما به شما پیشنهاد میكنیم حتما پس از دریافت فایلها و ... آنها را قبل از استفاده توسط نرم افزارهایی كه كار ویروس یابی و اسكن فایلها را بر عهده دارند ، چك نمایید.

11. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با Warez بمعنای عام آن (نرم افزارهای کرک شده) و به هرشکل در انجمنها ممنوع است.

12. امضای کاربران باید مطابق قوانین مطرح شده در مورد امضا باشد. امضاهای نا مناسب بدون اطلاع قبلی حذف می شوند.

13. بخشهای غیر فنی پرشین تولز (انجمنهای عمومی) به منظور افزایش روحیه دوستی و صمیمیت بین کاربران، همچنین بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث غیر فنی و عمومی در نظر گرفته شده است. ضمن توجه به بند 6 این مرامنامه از ارسال تاپیکهای شخصی، بدون محتوا جدا خودداری کنید.

14. تخطی از هر یک از موارد فوق برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند تحت هیچ شرایطی مجاز نیست و دسترسی متخلفان بدون اطلاع قبلی محدود خواهد شد. کاربران در صورت مشاهده نقض هر یک از قوانین فوق، می توانند از دکمه ای که برای همین منظور زیر نوشته هر نفر خواهد آمد (Report Bad Post) استفاده کنند.

15. حق حذف یا انتقال یک نوشته یا تاپیک، بدون دلیل و اطلاع قبلی برای ادمین و مدیران پرشین تولز محفوظ است. که البته در صورت تمایل، می توانند در آن مورد توضیح یا اخطار دهند.

- رعایت قوانین فوق برای کلیه کاربرانی که ثبت نام می کنند الزامی است.


مدیر:
هر یک از بخشها و زیربخشهای فروم پرشین تولز، توسط یک یا چند مدیر اداره می شوند که قوانین مخصوص فروم خود را تعریف کرده و با استفاده از آن به هدایت بحثها، تعریف تاپیکهای جدید و احیانا حذف و انتقال آنها می پردازند. کاربران فعال هر فروم را مدیران معرفی می کنند.

همانطور که بدیهی به نظر می رسد رعایت قوانین بالا ضروری است و نتیجه رعایت نکردن آن نیز مشخص و واضح است. خارج از اینکه این قوانین صحیح می باشند یا نه از همه دوستان صمیمانه تقاضا می کنم که رعایت بفرمایند بنده هم در پستهایم سعی نموده ام که به این قوانین احترام بگذارم. به هر حال محدودیتها را باید درک کرد و اگر هم اعتراضی به این محدودیتها هست باید از مجرای مناسب خود اعمال شود.


یادمان باشد همه جامعه از مدیران این مجموعه گرفته تا نزدیک ترین بستگانمان تا آنجایی با ما پیش خواهند آمد که حداقل حرفهایمان را بشنوند.پس اگر کاری کردیم که فرصت صحبت کردن را از دست دادیم عملا خودمان را خلع سلاح کرده ایم .



 

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 مارس 2006
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
به نقل از Robert7 :
خیلی از این جمله متنفرم. من دعا میکنم اونایی که آرزوی مملکتهای خارجی رو دارن خدا نصیبشون کنه که برن واسه همیشه اونجا موندگار بشن و حتی یه لحظه هم تو این خراب شده نفس نکشن.
اولا این که من آرزوی مملکت خارجی ندارم و به کشورم عشق میورزم (چه خوب و چه بد) و برای همین است که به مسائل فرهنگی و سیاسی اون قاطی میشم!!!
دوما این که من گفتم خراب شده و نگفتم خراب بوده!! یعنی انکه اول خوب بوده و بعدا خراب شده, این اواخر هم خراب تر داره میشه!! دلیل اصلیش هم کوته فکر بودن اکثر مردم اجتماع است.
هر قانونی که اون بالاها وضع میشه همه مجبورند اطاعت کنند و کسی جرات نداره نظر مخالفشو بگه.
مثلا الان رسیور ها رو میگیرند, همه زود به فکر افتادند که رسیورهاشونو پنهان کنند با اینکه همه دوست دارند ولی اطاعت میکنند!!!!:wacko: :f34r:
یا یکی پیدا میشه و میگه چون به نظر من حجاب خوبه همه باید محجب بشن و تمام امکانات کشور صرف خوب جلوه دادن این نظر میشه و شونصد تا دلیل و فیلم و سریال تاثیر گذار در مورد اون ساخته میشه (یا همون شستشوی مغزی)
 

rezadignity

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2005
نوشته‌ها
1,588
لایک‌ها
6
محل سکونت
Iran
اگر من مثلا نمیتوانم از پس نفسم برآیم ، در این صورت باید بگویم که موسیقی حلال است ؟
پس شما معتقدید موسیقی حرام است ، درسته؟
در ضمن شما که محیط مجازی وب را فضایی امن برای بیان باورها می دانید باید این مطلب را بخوانید تا از اشتباه در آیید.

در قرآن هر آنچه هست ، ملاک عمل در دین اسلام است ، نه تراوشات ذهنی یک انسان مفسر.

جناب اسفندیار شما هم به جای کمک گرفتن از شکلکها و به جای پاسخ قانع کننده دادن ، یک پاسخ درست و حسابی بدهید.
 

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 مارس 2006
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
همه ما گرفتار یه مشکل عمومی هستیم و هیچ کس چون به تنهایی فکر میکنه جرات اعتراض نداره, دلیلش هم اینه که هیچ کس از حق و حقوق خود آگاهی نداره!!
 

saanei

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2005
نوشته‌ها
177
لایک‌ها
0
به نقل از della :
مشکل ما اینه که عقل خودمون رو عقل سلیم می دونیم!
خیلی از ما چیزی که می اندیشیم کاملا وابسته به محیط و افراد اطراف ...هست
مثلا من برخی افراد رو دیدم که با یک نفر حرف می زنن بعد حرفاشو تایید می کنن. دو دقیقه بعدش با یک آدم کاملا مخالف با بحث قبلی حرف می زنه و کاملا مجاب میشه و حرف اونو تایید می کنه. خوب عقل چنیین آدمی از نظر شما می تونه ملاک باشه؟ حالا این یک مثال کوچیک بود.
فقط خواستم بگم اگر بعضی مسائل با عقل ما جور در نمیاد حتما مشکل از اون حکم نیست. یه کم هم به عقل خودمون شک کنیم. (شک مقدمه یقینه)


اصالتاً هم بحث بر سر همین موضوع بود که محیط و اجتماع و فرهنگ غالب بر جامعه چه تاثیری بر نوع پوشش مردم دارد!
بحث در مورد وجود یا عدم وجود ، صحت یا عدم صحت ، وجوب یا عدم وجوب حجاب به تنهایی کافی است که کل بحث را به بیراهه ببرد چه اینکه سعی کنیم عقل خودمان را سلیم وحکم ونظر خودمان را عین حقیقت بدانیم که قطعاً این خود جمود وتعصب بیجاست.

در مسیر راه رفتن به بیراهه نرفتن و پذیرش رای ونظر دیگر در صورت ثبوت عقلی آن چند هنر و توانایی بزرگ میان سخنوران است . که همه حکایت روح بزرگ اشخاص دارد.

 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا