Arnona
Guest
زیادی داری بحث رو دونفره میکنی باهاش
اصلا ایشون بحث می کنن که من بخوام بحث رو دو طرفه کنم؟
قا این تاپیک از دست رفت ... چون دوستان ، بحث رو کاملا دو نفره کردن ...
دلیل نمیشه چون انجوری که شما میخواین نیست اشکالی داشته باشه.. مشکلی هم نداره که بعضی دو به دو بحث کنن.. شاید حوصله و وقت ندارن به همه پست ها جواب بدین...هر چند که می بینید که دارم به بیشتر از چند نفر جواب می دم در حالی که گروه مخالف اصلا جواب خیلی از سوالات و مسائل ما رو ندادن ... مثلا من می گم شما چرا بر خلاف دستور قرآن که میگه آلات لهو حرامه موسیقی گوش می کنی mynobarمیگن که آشفته گویی نکنید.. میگم چرا تو خیلی کشور ها که آزادن آمار خلاف پایین تره Robert7 میگه خسته نباشی!و خیلی نمونه های دیگه..میگن شما سفسطه می کنی میگیم خب مثال بزنید یک چیز دیگه میگن و حدیث می گن.. خب اگه بخوایم آیات قرآن رو همینجوری بپذیریم پس دیگه بحث برای چیه؟ هر چیزی هم که میگیم میگن تاپیک رو منحرف نکنید
ما مسلمون هستیم ... اسلام میگه حجاب برای زنان لازمه ... یه حدودی رو هم گفته که مثلا فلان و فلان ... من با بعضی هاش موافقم و با بعضی هاش مخالف ... اما ضمنا اسلام گفته هرکسی نمی تونه برای خودش قران و احکام رو تفسیر کنه ... پس با اینکه کمی مخالفم ... ولی مجبورم قبول کنم ... اشکال نداره ... حتما فلسفه ای داشته که من نمی فهمم ... یادمون باشه که دین فقط بر مبنای عقل نیست ... پس طبیعیه بعضی چیزا با عقل ما جور درنیاد ..
دلیلی ندارد که هر کسی نتواند قرآن را برای خود تفسیر کند.. پس که باید تفسیر کند.. مراجع تقلید ؟
همان حکایت چوپان و گوسفند؟
همین ... اگه نظری دارید که خوشحال میشم بشنوم ... ولی ظاهرا دوستان از طرفین فقط اومدن اینجا که به هم تیکه بندازن ... بفرماید همدیگه رو بزنید ...
همین هم خیلی خوب است.. ممکن است بعضا رهگذرانی بیان و مطالب رو ببین و با خودشون فکر کنن که حق با کیه
دین بر مبنای عقله. دین مطابق با عقله منتها بعضی موارد رو نمیشه تطبیق داد. هر کجا عقل و دین متضاد بودن میشه فهمید که این دین حقیقت نیست.
هیچ حکم شرعی و دستور دینی با عقل ناسازگار نیست. البته هنوز رابطه عقلی بعضی حکمها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدوم از احکام با عقل در تضاد نیست.
هر جا در تضاد بود اون حکم ایراد داره (یعنی دینی نیست
پس حجاب ایراد داره..
هیچ حکم شرعی و دستور دینی با عقل ناسازگار نیست. البته هنوز رابطه عقلی بعضی حکمها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدوم از احکام با عقل در تضاد نیست.
از یک طرف میگی که رابطه عقلی بعض ی از حکم ها معلوم نشده ولی چیزی که واضحه اینه که هیچکدام
از احکام با عقل در تضاد نیست( بزک نمیر بهار میاد)
بعد میگی که هر جا در تضاد بود اون حکم ایراد داره .. خب مگه نگفتی هیچ کدوم ایراد نداره حتی اونهایی رو که رابطه
عقلیشون معلوم نشده.. رابطه عقلیشون مشخص نشده ولی اعتقاد داری این یعنی تعصب
تو همه دنیا مردم بدون حجاب زندگیشون رو می کنن چه مشکلی بیشتر از ایران براشون پیش آمده؟ مردم ایران با حجابشون چه گلی به سر خودشون زدن؟ در ضمن ممنون از دعای خیرت.. ولی من هم امیدوارم شرایط همین کشور تغییر کنه...خیلی از این جمله متنفرم. من دعا میکنم اونایی که آرزوی مملکتهای خارجی رو دارن خدا نصیبشون کنه که برن واسه همیشه اونجا موندگار بشن و حتی یه لحظه هم تو این خراب شده نفس نکشن