به نقل از Behrooz :
بر خلاف ميل و خواسته دروني ام مجبور به پاك كردن چند پست از دوستان گشتم .
اگر ميخواهيد بحث باز باشد باز هم تاكيد دارم كه مسائل را به بحث هاي ممنوع مانند مسائل اعتقادي نبريد .
بحث هاي اينگونه فقط در اتاق هاي خصوصي چت .
این رو برای شخص آقای بهروز مینویسم . اینکه اصلا ناراحت نیستم پستم رو پاک کردید به این دلیل اینکه این موضوع اصلا تو زندگی غیر اینترنتی حداقل من موضوع مهمی محسوب نمیشه که بخوام ناراحتش کنم خودم رو .
این توضیح غیر لازم در نظر دیگران رو برای چی دادم برای اینکه بدونید این حرفی که میخوام بزنم اصلا از روی ناراحتی نیست که پست من رو پاک کردید و این رو فقط مینویسم تا نظرم رو در مورد کارتون بگم و گر نه خودم تو پست آخر گفتم تاپیک رو ببندید بهتره
حالا حرفم چیه اونم اینکه من فکر میکنم پست هایی که شما پاک کردید بیشتر از اینکه بخواد بر حساب زیر پا گزاشتن قوانین سایت باشه بر حساب اینه که با اعتقادات شما زیاد جور در نمیومد و بیشتر شما از اینکه اعتقادات شخصی خودتون زیر سوال میرفت پاکشون کردید
حالا من نظر شخصی خودم رو در این مورد میگم اونم اینکه اکثریت فکر میکنن اعتقاد اون چیزی حساب میشه که اکثریت بهش ایمان دارن(اسلام رو مثال نمیزنم که کسی نگه اعتقاداتش زیر سوال رفته)
مثلا مسیحیت اعتقادی محسوب میشه که خیلی از افراد به اون ایمان دارن = نتیجه ما نباید توهین کنیم به این اعتقاد
اما شما که قبلا گفتید به دمکراسی اعتقاد کامل دارید
دمکراسی میگه اکثریت =اقلیت در زمینه اعتقادات حداقل
پس ایمان نداشتن به اعتقادات اکثریت نیز برای خودش یه اعتقاد محسوب میشه؟؟ یعنی اگر کسی نفی کنه مسیحیت رو این یه اعتقاد محسوب میشه . اما مشکل کجا پیش میاد مشکل اینجا پیش میاد که نفی مسیحیت رو ما بی احترامی به اعتقادات برداشت میکنیم اما نفی بی اعتقادی به مسیحیت رو امری عادی تلقی میکنیم و فکر میکنیم این اقلیت هستند که باید از خودشون در برابر این نفی دفاع کنند و این بی احترامی به اعتقادات محسوبب نمیشه
حالا شما میگید مسائل اعتقادی بحثش اینجا نیست درسته؟؟
آیا مسائل اعتقادی فقط اونهایی هست که اکثریت اعتقاد دارند؟؟
اگر کسی اعتقاد یه اقلیت رو مسخره کرد, مثلا اعتقاد نداشتن به دین رو مسخره کرد و یا اصلا بیانش کرد در جایی که شما میگی نباید بیان بشه ا مشکلی نداره
اما کسی خیلی ساده یه اعتقاد کلی مثلا اعتقاد به دین رو دلایلش رو بیان کرد (حتی نفی هم نکنه) جاش اینجا نیست؟؟ چون اعتقاد اکثریت هست؟
این هست که میگم شما بر اساس اعتقادات شخصی خودتون و اینکه اعتقادات شخصی خودتون زیر سوال رفته عمل میکنید. اما اگر هم فکر میکنیم اصلا چه فرقی برای شما میکنه که اینطوری عمل کنید و شما اصلا ما رو نمی شناسید که اینطوری برخورد کنید پس من اشتباه میکنم
من اینکه جاش اینجا نیست رو قبول دارم اما کل تاپیک رو ببندید نه اینکه هر چی موافق یک جریان خاص هست اعتقاد محسوب نمیشه بقیه که مخالفن بحث در مورد اعتقادات محسوب میشه