• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حجاب و رابطه آن با فرهنگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از della :
WOW
چه نطق غراییییییی
آقای محترم یعنی می خواید بگید در جامعه ما از زنان سو استفاده نمیشه؟ نگاه ناپاک نیست؟ شما کجا زندگی می کنید؟
از من بپرسید که یک دخترم. من حجابم به انتخاب خودم بوده. از من بپرسید تا بهتون بگم که یک دختر محجبه هم در این جامعه حتی از دست استاد دانشگاهش در امان نیست...
من به عنوان یک زن از بی غیرتی شما مردا شکایت دارم.
شما ها چرا همش برای دیگران خوب بلدید حرف بزنید.
اولا که این بحث بد حجابی فقط در کشور ماست. در کشورهای دیگه یا کسی به انتخاب خودش حجاب داره یا روسری نمی پوشه! اما حجاب داره... حجاب فقط یک تیکه پارچه نیست که مو و تن کسی رو بپوشونه.
حجاب یعنی من انسان هستم. عقل دارم. انتخاب می کنم. به هر کسی اجازه نمی دهم وارد حریم من شود. و من هم متعاقبا وارد حریم کسی نمی شوم.
همین شماها که طرفدار آزادی هستید. من عید همین امسال سفری به لبنان داشتم. شاید باورتون نشه اما تا اون جایی که من می دونم ایرانیا در همه جای دنیا ابروی ما رو بردن. بدترین سرو وضع ها رو ایرانیا داشتن.
من هیچ دختر یا زن لبنانی رو ندیدم که برهنه باشه. بعضی ها رو هم کی می دیدی. دهنشو که باز می کرد می دیدی به زبان شیرین پارسی سخن می گه و از خودمونه!

تازه راهنمای ما (عرب بود) می گفت ایرانی میخوای ببینی. تابستون بیا لبه ساحل....
چرا همیشه یکی باید با چوب وایسه بالای سر ما؟ مگه همه ی شما ادعای فرهنگ و سواد و تعقل و پژوهش نمی کنید؟
چرا از خودتون و اطرافیانتون شروع نمی کنید؟ حتما باید دولت یه کاری بکنه؟ چرا همیشه منفی نگاه می کنید؟ درسته ما خیلی کمبود ها داریم. اما اگرم پیشرفت نمی کنیم به خاطر اینه که خودمون رو باور نداریم.

دوست عزیز که از غیب مردانگی من را محک میزنید!

به تصور بنده شما از صفحات اول شروع کرده اید و بدون اعتنا به روند بحث چند پست را انتخاب کرده اید و خوانده اید و قضاوت هم فرموده اید. به هر حال هر چه سعی کردم بین پست خودم و بی غیرتی مردان ایران و مشکلات زنان ایرانی در لبنان ارتباطی بیابم نتوانستم:blink: !

بله به اعتقاد بنده هم این مشکلاتی که شما فرمودید وجود دارد و نه بنده و نه هیچ انسان دیگری اعم از مسلمان وغیر مسلمان این نوع رفتارها را ارزش نمی داند . حرف بنده هم همین است که مشکل ما یک مشکل فرهنگی است که گاهاً به بی دینی و گاهاً به خودباختگی تعبیر می شود.
دوست من قبول کنید که متاسفانه دین عامل بازدارنده و فرهنگ پرور خوبی حداقل به این روشی که در مملکت ما عرضه شده است نبوده است. شاید بهتر بود کار فرهنگی و الگوهای اجتماعی و شخصیت پرور دیگری که مناسب پرورش یک جامعه بالنده بود نیز با آن و همخوان با آن ارائه می شد ، تا شاهد آن نبودیم که هرگاه نظارت دینمداران کمرنگ می شود یک خلا فرهنگی هویدا شده و افراد بی توجه به حتی ارزشهای انسانی یک بی پروایی شدید را در رفتار جماعت ایرانی در اقصی نقاط دنیا به نمایش بگذارند.

بله حجاب انتخاب شما دختر خوب ایرانی و بسیار دیگر بوده است اما آیا انتخاب همه هست و انتخاب همه خواهد ماند؟آیا با این اوضاع انتخاب فرزندان شما هم خواهد بود. آیا فقط بنده و شما حق انتخاب داریم؟

به هر حال بنده به خاطر اینهمه ظلمی که به شما میشود و همچنین به خاطر حرفهایی بدی که مردم لبنان در مورد ایرانیان میزنند و سایر موضوعات:blink: از شما عذر میخواهم.

l

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از della :
WOW
چه نطق غراییییییی
آقای محترم یعنی می خواید بگید در جامعه ما از زنان سو استفاده نمیشه؟ نگاه ناپاک نیست؟ شما کجا زندگی می کنید؟
از من بپرسید که یک دخترم. من حجابم به انتخاب خودم بوده. از من بپرسید تا بهتون بگم که یک دختر محجبه هم در این جامعه حتی از دست استاد دانشگاهش در امان نیست...
اولا که این بحث بد حجابی فقط در کشور ماست. در کشورهای دیگه یا کسی به انتخاب خودش حجاب داره یا روسری نمی پوشه! اما حجاب داره... حجاب فقط یک تیکه پارچه نیست که مو و تن کسی رو بپوشونه.
حجاب یعنی من انسان هستم. عقل دارم. انتخاب می کنم. به هر کسی اجازه نمی دهم وارد حریم من شود. و من هم متعاقبا وارد حریم کسی نمی شوم.
همین شماها که طرفدار آزادی هستید. من عید همین امسال سفری به لبنان داشتم. شاید باورتون نشه اما تا اون جایی که من می دونم ایرانیا در همه جای دنیا ابروی ما رو بردن. بدترین سرو وضع ها رو ایرانیا داشتن.
من هیچ دختر یا زن لبنانی رو ندیدم که برهنه باشه. بعضی ها رو هم کی می دیدی. دهنشو که باز می کرد می دیدی به زبان شیرین پارسی سخن می گه و از خودمونه!
چرا همیشه یکی باید با چوب وایسه بالای سر ما؟ مگه همه ی شما ادعای فرهنگ و سواد و تعقل و پژوهش نمی کنید؟
چرا از خودتون و اطرافیانتون شروع نمی کنید؟ حتما باید دولت یه کاری بکنه؟ چرا همیشه منفی نگاه می کنید؟ درسته ما خیلی کمبود ها داریم. اما اگرم پیشرفت نمی کنیم به خاطر اینه که خودمون رو باور نداریم.

مدیران این سایت اگر شما بی احترامی رو در این سایت اجازه نمی دهید این پست رو پاک کنید چون مردان ایران رو بی غیرت خوند حالا چه باشند چه نباشند

آخه اینا که نوشتید چه ربطی داره؟؟ استاد دانشگاه چه ربطی به بحث کلی حجاب داره

دیگه دوران رجز خوندنو شلوغ بازی در آوردن و مردم رو تحت تاثیر هیجان و احساسات قرار دادن گزشته و یا شاید برای عده ای هم نگذشته باشه

بهر حال هیچ فرقی نمی کنه شما دختر هستید یا پسر این پست رو میزنید بهتره مثل بقیه روند تاپیک رو دنبال کنید اگر میخواهید بحث کنید

این چند صفحه قبل پست من رو میخوندید شاید این رو نمی نوشتید. همه مثل شما فکر نمی کنن خانم با حجاب محترم

خیلی از دخترها تو همین ایران هستند که فرقی بین خودشونو مردان نمیبینند و اگر مردان این جامعه نگاه بد میکنن اونها باید خودشونو درست کنند نه اینکه دختران ما خودشونو تو اون گرمای تابستان در بدترین وضعیت بپوشونند

حالا شما فکر میکنید نه باید حجاب داشته باشند باشه مشکلی نیست این عقیده رو حداقل تو اینترنت برای خودتون نگه دارید؟؟

البته من دیدم شما یه جایی میگید چوب باید بالا سرشون باشه یعنی شما هم فکر میکنید باید زور بگن؟؟

خانوم محترم خیلی ها هستند اصلا قبول ندارند اعتقادات شما رو میخواید زور بگید؟؟

خانومی هست دوست داره لب ساحل عریان آفتاب بگیره شما مشکلی دارید؟؟ براش هم مهم نیست مردی بهش بد نگاه میکنه فرقی براش نمیکنه مشکلی ندارید؟؟ اصلا طرف تو این فکرا نیست تو این فکر هست که لب ساحل آفتاب بگیره

بزارید بگیره یه صندلی تو بهشت خالی میشه شانس شما برای ورود به بهشت بیشتر میشه. به زندگی مردم آخه چی کار دارید؟؟

در آخر هم شما حجاب رو اگر فرهنگ و تعقل میبینید خیلی ها نمیبینن. شما اون خیلی ها رو خراب میدونید؟؟ باشه بازم مشکلی نیست میرن جهنم دیگه؟ شما برو بهشت به زندگی مردم کار نداشته باشیم باشه؟؟نمیدونم چرا سخته تو این خاور میانه به زندگی همدیگه کار نداشته باشیم

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با پست farshin کاملا موافقم.
هرکسی کار خودش بار خودش, آتیش به انبار خودش.
یه مطلب دیگه: لطفا اینهمه بی حجابی (البته در دید شما چادر به سر کردن) رو مشکلات و ایراد فرهنگی نگید!!! این دیدگاه شماست.

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مطمئنن نه من و نه شما و نه هیچ کس دیگه ای دوست نداره عشقولانش با یه نفر دیگه در ارتباط ... باشه.
ولی این دلیل بر این نیست که عشقولانمون چادر به سر کنه.
این چیزا بستگی به جنبه خود دختر داره, من خودم یه gf چادری داشتم که از روز سوم با هم کارهای ... رو شروع کردیم, و دخترایی رو میشناسم که مانتوشون از پیرهن من کوتاهتره ولی هیچ پسری جز عشقولانشون جرات نداره بهش دست بزنه (البته جلوی نگاه کردنو که نممیشه گرفت و البته چشم چرانی ضرری جز به خود شخص نداره!!)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
از دوستان خواهش کرده بودم لحن صحبت رو دوستانه انتخاب کنند ولی انگار ....

اگر لحن صحبت به همین منول باشه مجبور هستیم بحث رو ببندیم.
آخرین اخطار

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه ده سال پیش کسی با مدل معمولی الان تو خیابون میگشت همه چهار چشمی نگاه میکردند در حالی که الان حتی به نظر یه نفر هم غیر عادی نمی اد.
مدل های الان هم دقیقا همینطوره, ولی اگه همه هر کسی هر طوری دلش خواست لباس بپوشه دیگه چشم های ندید پدید ها هم عادت میکنن و چهار چشمی نگاه نمیکنن.
حالا هی بگید حجاب زورکی خوبه!!
;) مخلص فهمیده هاش ;)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

آخرین اخطار
به موارد بد لحنی شاره کنید تا افرادی که مرتکب شده اند بدانند منظور چیست؟

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tsotodeh :

آخرین اخطار

خطاب به مدیر عزیز!

قطعاً همه با هم دوستند ! واقعاً غالباً رعایت می کنند یه دوستی خیلی خوب متوجه موضوع نشده بود کمی تندی کرد. بنده هم بیشتر مورد خطابشان بودم ناراحت نیستم از سایر دوستان هم می خواهم سخت نگیرند . مدیر جان! از شما هم تقاضا دارم به همه پستها عنایت داشته باشید و کمی با دقت تر بخوانید . شاید کسی تندی کرده باشد اما در حال حاضر کلیت موضوع دوستانه است . از سایر دوستانم تقاضا می کنم هرگاه هیجانزده و عصبانی هستند پستی ندهند. یکم صبر کنید بعد پست بدهید.
به هر حال من هم چندبار این درخواست را تکرار کرده ام . مدیرجان! شما هم مختارید اما کمی سعه صبر داشته باشید ان شاالله به دوستی عزیزان هم کمکی کرده باشید.
یا حق!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
لحن دوستان انقدر عصبیه که کل این چند صفحه رو بگردی نمی تونی یه نتیجه گیری کنی ...

کاشکی همونطور که 3 بار تو صفحات قبل گفتم و saanei جان هم تو صفحه قبل گفتن ، درباره رابطه فرهنگ و حجاب حرف می زدیم ، مشکل اینه که وقتی بحث مذهبی میشه ، دیگه ما تخصص لازم رو نداریم ... البته دوستان مختارن و طبیعتا میگن "خوب اگه تو خوشت نمیاد برو کنار " ... ما هم که حرفی نزدیم ...

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از seymour :
لحن دوستان انقدر عصبیه که کل این چند صفحه رو بگردی نمی تونی یه نتیجه گیری کنی ...

کاشکی همونطور که 3 بار تو صفحات قبل گفتم و saanei جان هم تو صفحه قبل گفتن ، درباره رابطه فرهنگ و حجاب حرف می زدیم ، مشکل اینه که وقتی بحث مذهبی میشه ، دیگه ما تخصص لازم رو نداریم ... البته دوستان مختارن و طبیعتا میگن "خوب اگه تو خوشت نمیاد برو کنار " ... ما هم که حرفی نزدیم ...

دوست عزیز میدونی چرا عصبی میشه؟؟

چون طرف فکر میکنه الان اینی که میگه حق هست و چرا بقیه این حق رو نمی فهمن؟ بعد عصبی میشه میخواد با عصبانیت به طرف بگه تو موضوع به این واضحی رو چه جوری نمی فهمی. البته در نظر خودش خیلی واضح هست فکر میکنه برای بقیه هم همین شکلیه

یه نفر که عصبی صحبت کنه نتیجه نفر بعد هم میاد عصبی جواب میده

انتظار زیادی هست که شما بگی مثلا من میفهمم شما ها همه نمی فهمید بعد کسی نیاد همیجوری مثل خودت جواب میده مثال این رو میگم ها

در مورد نتیجه گیری این نظر شخصی هست البته که این تاپیک و امثال اون به 1000 صفحه هم برسه آخرش به این نتیجه میرسه که هر کس نظر شخصی خودش رو داره و با اون زندگی میکنه و ممکنه در طول زندگی چندین بار عوض شه اما باز در نتیجه گیری تاثیری نخواهد کرد یعنی همیشه دنیا تو یه بالانس افکار متفاوت باقی میمونه و همه به یه نقطه مشترک نمیرسن. یه سری اینجا شاید طرز فکشون بره به سمت مخالف از اون سمت مخالف یه سری میاد به این سمت

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
جناب آقای ستوده مدیر محترم این انجمن در این مورد 2 بار تذکر داده اند . این برادر کوچک شما هم یکبار توضیحات لازم را داده است .

اول اینکه از درگیری خودداری نمایید .
دوم بحث را به مسائل مذهبی و تفسیر و . . . نکشانید .

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به هیچ وجه دوستانه نیست و بحث ها تعصبی شده
از بهروز جان می خواهم هرجای در این تاپیک مشگلی دیدن برخلاف میل باطنی اشون تاپیک رو ببندن یا به بخش آزاد ببرند تا مدیران ارشد تصمیم گیری کنند.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک مثال در بی مورد بودن حجاب می آورم و می روم ...

شما فیلمهای مربوط به وحشی ها و آدمخوارهای جنگلهای آفریقا را دیده اید؟ در میان این انسانها گذشته از اینکه انسانهایی غیر متمدن هستند ( دوستان به بعدی به نام بعد حیوانی انسان اشاره دارند و آنرا به عنوان دلیلی بر وجوب حجاب می دانند ، این به اصطلاح بعد میان همه انسانها مشترک است چه وحشی جنگلی چه متمدن نیویورکی ) در میان هم با صلح و آرامش و بدون تعرض و تجاوز و بر پایه قوانین اجتماعی خودشان زندگی می کنند.

فکر می کنید چه چیزی موجب شده که این جوامع وحشی بدون درگیریهای جنسی و ... خاص بتوانند به زندگی خود ادامه دهند؟ بی تردید آن حجاب نیست! چرا که آنان اصلا چیزی به نام پوشش ندارند ، آنها همگی لخت مادرزاد زندگی می کنند. نه از دیدن زن نا محرم تحریک می شوند و نه از تعرض جنس مخالف نگرانی دارند! می دانید چرا؟ چون مسئله پوشش و تحریک پذیری جنسی یک امر نسبی است نه مطلق.

آنها بی آلایش تر و قانونمدار تر از آن هستند که با دیدن سینه های برهنه یک زن رمیده شده و از فرط تحریک جنسی جانشان از پس سرشان به در رود. آنها نیازی به حجاب برتر ندارند ، چرا که با همه وحشی بودنشان توانسته اند میان خود قوانین بایسته را وضع کرده و به راحتی و آسودگی زندگی کنند.

اما ما ، ما امت همیشه در صحنه هنوز نتوانسته ایم در زمینه موضوعی چنین پیش افتاده راه حلی درست و معقول و با حفظ حقوق زنان وضع کنیم. می گوییم چون من دوست ندارم زنم بی حجاب باشد زن همسایه هم باید گونی پیچ شود، چون من از دیدن زن نامحرم تحریک شده و جانم چون یک گراز وحشی نر در فصل بهار به خروش در می افتد همه زنان باید گونی پیچ شده تا من که هنوز به اندازه وحشیان آدمخوار بلوغ اندیشه ندارم آسوده در خیابان راه بروم و .......
اما ، ما امت همیشه در صحنه ، از روی چادر هم بدن برهنه زن را تصور کرده و با آن تصورات در خیالمان چه ماجراجویی ها که نمی کنیم! چه دست درازی ها به دختران چادری اتوبوس ها و تاکسیها و ... که نمی کنیم!!

ایرادی ندارد، آخر ما ...

گفتنی در این مورد بسیار است ولی معمولا بیانش سودی ندارد.

من دیگر در این تاپیک پستی نمی زنم ، از مدیران مربوطه آقای ستوده و آقا بهروز هم اگر نارحتشون کردم عذر می خواهم. این آخرین پست را بر من ببخشید.

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
خیلی فرقا داره. یکیش امنیتی هست که آدم تا از دستش نده نمیفهمه چه نعمتی داشته
.
باز هم می گویی امنیت؟ گفتم که امنیت در بسیاری از کشور های آزاد بیشتر است..

دوستان عزیز
دقت فرمایند .
بحث اصلی تاپیک ارتباط حجاب با فرهنگ یک جامعه است . با اینکه حجاب دستور مستقیم و تاکید شده در مذهب است اما به دو دلیل از کشاندن بحث به مسائل اعتقادی خودداری نمایید .
الف : موضوع تاپیک ارتباط بین حجاب و فرهنگ یک جامعه است
ب : به دلیل اشاره صریح مرامنامه صحبت در مورد مسائل مذهبی ممنوع است .
پس برای اینکه تاپیک باز بماند و دوستان بتوانند نظرات خود را اعلام کنند این مورد را رعایت فرمایید

در واقع من موافق نیستم و به نظرم کاملا مربوط است که در مورد مسائل دینی بحث کنیم ولی از آنجایی که گردانندگان این سایت هم خود از طرف دولت تحت فشارند و ممکن است نگران فیلتر شدن سایت باشند پس حق را به شما می دهم...

WOW
چه نطق غراییییییی

خانم عزیز شما مطمعناحق دارید که حجاب داشته باشید ولی توجه داشته باشید که به شما کوچک ترین ربطی ندارد
که دیگران می خواهند داشته باشند یا خیر..البته این را از روی توهین نمی گویم واقعیت است

به موارد بد لحنی شاره کنید تا افرادی که مرتکب شده اند بدانند منظور چیست؟

این کار را هم حتما بکنید

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من منظورم این هایی نبود که شما برداشت کردید. متاسفم
از تمام مردان با غیرت هم عذر می خوام و لازم نیست مدیر پست های منو پاک کنه. خودم این کار رو انجام دادم.

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میبینم که موافقان حجاب فقط تا اونجایی که از تعصبات حرف بزنند یا بگند تاپیک رو منحرف نکنید و یا دعوا کنند ادامه دادند و وقتی نوبت دلیل و منطق اومد موافق ها یکی یکی جیم شدند و مخالفا موندند (دلیل این پا پس کشیدن راحت هم اینه که چه باشن چه نباشن نظر اونا تحمیل میشه!!!);)
از تمام کسایی که این آخر بحث رسیدند خواهشمندم که این تاپیک رو از اول بخونند, نکات آموزنده زیادی داشت ( بی شوخی) حداقل در مورد حقوقتون یه چیزهایی خواهید فهمید

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حضرت آدم سیب را نه بخاطر سیب بودنش بلکه بخاطر ممنوع بودنش می خواست .مارک تواین .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tsotodeh :
متاسفانه اینجور مباحث بحث های طولانی داره و تو بیشتر مسائل ریشه داره.
تغیر عنوان رو بیخیال....
اساتید ،
بنده قصد ورود به بحثی که توش از فواید حجاب ، اعتماد زن و شوهر به هم رو می آورند ندارم ، فقط خواستم بگویم که فکر کنم سوالتون اشتباهه ، شاید بهتر باشه سئوال بهتری بپرسیم
خوب شاید هم به قول جناب عالی ، استدلال های من درسته ، ولی لزومی نداره سئوال رو عوض کنیم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Robert7 :
یکی از فوائد حجاب که اگه درست رعایت بشه امنیتیه که تو جامعه برای افراد ایجاد میشه. اعتمادیه که زن و شوهر بهم خواهند داشت. چیزی که کمتر تو خارج میتونید پیدا کنید.
ضمنا حجاب ربطی به خیابونای تمیز نداره!

قربان شما یا با استدلال بنده موافق هستید ، یا مخالف ، بنده از فواید خیالی ذهن شما نپرسیدم ، از بروز عینی اش پرسیدم ، چون به نظرتون احترام می گذارم ، پست ام تکراری شد ، وگرنه هنوز سر حرف ام هستم ، فکر می کنم سئوال تون اشتباهه

جدای از این حرف ها، بنده در تمام نوشته ام factاوردم ، که مربوط به دشمنان اسلام هم نیست ، خود **** مطرح اش کرده و در روزنامه هاش چاپ می کنه ، فقط شاید ما دوست نداریم به روی خودمان بیاوریم که این ها factهستند.
قربان ، نمی دانم ادعای تان در مورد کم بودن امنیت رو در خارج ، مستند به آمار می کنید یا به مشاهده عینی ، ولی برای نا امنی در ایران ، بیجه و خفاش و قاتل زنان خیابانی و پرونده خانه عفاف کرج و ...... را مثال نمی آورم ، ملموس ترش را در زندگی روزانه تان می توانید ببینید، فقط اجازه بدهید از کشوری که دیده ام مثال بیاورم ، یک متجاوز به عنف ، که 11 سال پیش دستگیر شده و به چندین مورد کودک آزاری اعتراف کرد، هنوز که هنوز است ، کل سیستم قضایی کشور شان را به کوتاهی برای دستگیری زود ترش محکوم می کنند ، این کشور مسلمان مهاجر ، که لابد از نا امنی خوششان می آمده رفتند آنجا ، زیاد دارد ، ولی کشوری سکولار است : بلژیک

با احترام

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از seymour :
دوستان ... متاسفانه مسیر بحث داره منحرف میشه ( چند پست اخر رو میگم ):hmm: ... مشکلی که ما داریم این نیست که " آیا طبق اسلام حجاب باید رعایت بشه ... یا حدودش چقدره .. یا هرچیز دیگه " ... حکم اسلام مشخصه ، گفته باید رعایت بشه ... حدودش هم گفته ، تا حالا کسی نیومده این حکم رو نقض کنه و من و شما هم در اون حد و تخصص نیستیم :eek: ... ( بله ، آیه قران مال 1400 سال پیشه .. زمان و مکان مهمه ... ولی اینا کافی نیستن ... )

مساله ( یا سوال ) اصلی اینه که رعایت حجاب ( و اصلا هر حکمی ) باید یه امر شخصی باشه یا اجتماعی ؟... باید روی این بحث کنیم... فرض کنید الان توی مثلا لبنان هستیم ، یکی برقع داره ... یکی مایو ... این دو دسته نمیان با هم بحث اخلاقی و فقهی کنن که آیا حجاب باید باشه یا نه و اسلام چی میگه ... ( کاری که متاسفانه شما دارید می کنید :f34r: ) ... بلکه حکومت اومده فکراش رو کرده دیده بهتره بذاریم به میل خودشون ...

از این نظر ، کاری که فرانسه می کنه و حجاب رو ممنوع می کنه با کار ایران ، یکیه .. یعنی هر دو حکومت براساس یه سری دلایل ( که از نظر خودشون درسته و با فرهنگ اون کشور سازگاره ) مردم رو به یه چیزی اجبار می کنن ... بحث باید این باشه که کدوم درسته ...

دوستان این جا رو به factهای خودتون مشعشع بفرمایید:چرا هر چیزی را برای تان می گویند ، یکسره درست فرض می کنید؟
در کشور فرانسه ، که همین امسال ، یکصدمین سال جدایی نهاد دین از حکومت را جشن گرفت ، به دلیل اینکه از قدیم الایام ، متولیان مذهبی ، نا بکارانه کودکان را برای تزریق خرافه هدف قرار می داند، برای جلوگیری از آموزش غلط و نا خواسته ، حریم کلیسا (به عنوان سمبل مذهب ) به درون محیط های آموزشی ممنوع شد. این قانون از دیروز وضعم نشده ، ولی خوب بعضی ها خبرها بهشان دیر می رسد. در طول سالهایی که این مهاجران مسلمان عاشق ناامنی و بیزار از فرهنگ ، به فرانسه می آمدند، یواش یواش شروع به کاری کردند که از نظر قانون اساسی فرانسه جرم بود ، یعنی بردن نشانه های مذهبی به درون محیط های آموزشی . دولت فرانسه هم ، نه از طریق طرح ضربتی تامین اجتماعی ، بلکه با گذراندن قانون از یک مجلس ملی ، یک اصل قانون اساسی شان را تفسیر کرد.
در مجموع 171 دختر مسلمان بودند که با این قانون ، نمی توانستند مدرسه بروند، از این میان، با درخواست شیراک از وزرات فرهنگ کشور ، در جلساتی خانواده هایشان را مجاب کردند ، که در محیط مدرسه ، حجاب شان را در محدوده مدرسه بردارند ، 91 نفر به این درخواست پاسخ مثبت دادند(لابد بد کاره و خودفروخته بوده اند) و مابقی از مدرسه محروم شدند.
بی انصاف نباشیم ، این قانون یک کشور است و از تصویب نمایندگان مردم اش گذشته ، برای همه هم یکسان است، حتی حمل صلیب های بزرگ ، و داشتن لچک یهودی ها هم ممنوع است.
خوب حالا باز هم می فرمایید که این حرکت شنیع و صهیونیستی دولت ضد خلق فرانسه قابل مقایسه با این طرح دولت ایرانه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا