saanei
Registered User
- نوشتهها
- 177
- لایکها
- 0
به نقل از della :WOW
چه نطق غراییییییی
آقای محترم یعنی می خواید بگید در جامعه ما از زنان سو استفاده نمیشه؟ نگاه ناپاک نیست؟ شما کجا زندگی می کنید؟
از من بپرسید که یک دخترم. من حجابم به انتخاب خودم بوده. از من بپرسید تا بهتون بگم که یک دختر محجبه هم در این جامعه حتی از دست استاد دانشگاهش در امان نیست...
من به عنوان یک زن از بی غیرتی شما مردا شکایت دارم.
شما ها چرا همش برای دیگران خوب بلدید حرف بزنید.
اولا که این بحث بد حجابی فقط در کشور ماست. در کشورهای دیگه یا کسی به انتخاب خودش حجاب داره یا روسری نمی پوشه! اما حجاب داره... حجاب فقط یک تیکه پارچه نیست که مو و تن کسی رو بپوشونه.
حجاب یعنی من انسان هستم. عقل دارم. انتخاب می کنم. به هر کسی اجازه نمی دهم وارد حریم من شود. و من هم متعاقبا وارد حریم کسی نمی شوم.
همین شماها که طرفدار آزادی هستید. من عید همین امسال سفری به لبنان داشتم. شاید باورتون نشه اما تا اون جایی که من می دونم ایرانیا در همه جای دنیا ابروی ما رو بردن. بدترین سرو وضع ها رو ایرانیا داشتن.
من هیچ دختر یا زن لبنانی رو ندیدم که برهنه باشه. بعضی ها رو هم کی می دیدی. دهنشو که باز می کرد می دیدی به زبان شیرین پارسی سخن می گه و از خودمونه!
تازه راهنمای ما (عرب بود) می گفت ایرانی میخوای ببینی. تابستون بیا لبه ساحل....
چرا همیشه یکی باید با چوب وایسه بالای سر ما؟ مگه همه ی شما ادعای فرهنگ و سواد و تعقل و پژوهش نمی کنید؟
چرا از خودتون و اطرافیانتون شروع نمی کنید؟ حتما باید دولت یه کاری بکنه؟ چرا همیشه منفی نگاه می کنید؟ درسته ما خیلی کمبود ها داریم. اما اگرم پیشرفت نمی کنیم به خاطر اینه که خودمون رو باور نداریم.
دوست عزیز که از غیب مردانگی من را محک میزنید!
به تصور بنده شما از صفحات اول شروع کرده اید و بدون اعتنا به روند بحث چند پست را انتخاب کرده اید و خوانده اید و قضاوت هم فرموده اید. به هر حال هر چه سعی کردم بین پست خودم و بی غیرتی مردان ایران و مشکلات زنان ایرانی در لبنان ارتباطی بیابم نتوانستم:blink: !
بله به اعتقاد بنده هم این مشکلاتی که شما فرمودید وجود دارد و نه بنده و نه هیچ انسان دیگری اعم از مسلمان وغیر مسلمان این نوع رفتارها را ارزش نمی داند . حرف بنده هم همین است که مشکل ما یک مشکل فرهنگی است که گاهاً به بی دینی و گاهاً به خودباختگی تعبیر می شود.
دوست من قبول کنید که متاسفانه دین عامل بازدارنده و فرهنگ پرور خوبی حداقل به این روشی که در مملکت ما عرضه شده است نبوده است. شاید بهتر بود کار فرهنگی و الگوهای اجتماعی و شخصیت پرور دیگری که مناسب پرورش یک جامعه بالنده بود نیز با آن و همخوان با آن ارائه می شد ، تا شاهد آن نبودیم که هرگاه نظارت دینمداران کمرنگ می شود یک خلا فرهنگی هویدا شده و افراد بی توجه به حتی ارزشهای انسانی یک بی پروایی شدید را در رفتار جماعت ایرانی در اقصی نقاط دنیا به نمایش بگذارند.
بله حجاب انتخاب شما دختر خوب ایرانی و بسیار دیگر بوده است اما آیا انتخاب همه هست و انتخاب همه خواهد ماند؟آیا با این اوضاع انتخاب فرزندان شما هم خواهد بود. آیا فقط بنده و شما حق انتخاب داریم؟
به هر حال بنده به خاطر اینهمه ظلمی که به شما میشود و همچنین به خاطر حرفهایی بدی که مردم لبنان در مورد ایرانیان میزنند و سایر موضوعات:blink: از شما عذر میخواهم.
lبه تصور بنده شما از صفحات اول شروع کرده اید و بدون اعتنا به روند بحث چند پست را انتخاب کرده اید و خوانده اید و قضاوت هم فرموده اید. به هر حال هر چه سعی کردم بین پست خودم و بی غیرتی مردان ایران و مشکلات زنان ایرانی در لبنان ارتباطی بیابم نتوانستم:blink: !
بله به اعتقاد بنده هم این مشکلاتی که شما فرمودید وجود دارد و نه بنده و نه هیچ انسان دیگری اعم از مسلمان وغیر مسلمان این نوع رفتارها را ارزش نمی داند . حرف بنده هم همین است که مشکل ما یک مشکل فرهنگی است که گاهاً به بی دینی و گاهاً به خودباختگی تعبیر می شود.
دوست من قبول کنید که متاسفانه دین عامل بازدارنده و فرهنگ پرور خوبی حداقل به این روشی که در مملکت ما عرضه شده است نبوده است. شاید بهتر بود کار فرهنگی و الگوهای اجتماعی و شخصیت پرور دیگری که مناسب پرورش یک جامعه بالنده بود نیز با آن و همخوان با آن ارائه می شد ، تا شاهد آن نبودیم که هرگاه نظارت دینمداران کمرنگ می شود یک خلا فرهنگی هویدا شده و افراد بی توجه به حتی ارزشهای انسانی یک بی پروایی شدید را در رفتار جماعت ایرانی در اقصی نقاط دنیا به نمایش بگذارند.
بله حجاب انتخاب شما دختر خوب ایرانی و بسیار دیگر بوده است اما آیا انتخاب همه هست و انتخاب همه خواهد ماند؟آیا با این اوضاع انتخاب فرزندان شما هم خواهد بود. آیا فقط بنده و شما حق انتخاب داریم؟
به هر حال بنده به خاطر اینهمه ظلمی که به شما میشود و همچنین به خاطر حرفهایی بدی که مردم لبنان در مورد ایرانیان میزنند و سایر موضوعات:blink: از شما عذر میخواهم.