شما روی هارد دیگه ویندوز نصب کنید . ببینید مشکل حل میشه یا نه . اگر حل شد . هاردتون مشکلی کندی دارد و باید تعویض بشه .
البته کابل ساتا مربوط به هارد رو ابتدا تعویض کنید .
درایور ها را با drive pack که نصب نکردی ؟سلام مجدد.یه ویندوز از یکی از سایتهای معتبرایران دانلود کرده بودم(آپدیت شهریور امسال) و نصبش کردم.اما مشکل هنوز پابرجاست.از طریق قابلیت reliability ویندوز سون سعی کردم مشکل رو بفهمم.ظاهرا خداروشکر از سخت افزار نیست.اما نمیدونم خطایی که میگه مال کدوم درایوره.چون توی Device Manager همه درایورها درست نصب شدن و هیچکدوم زرد نیست.این خطاش رو ببینید:
مشاهده پیوست 884688 مشاهده پیوست 884689
الان کسی میدونه این مال کدوم درایوره خطاش؟
نوع ویندوز ؟سلام.نه داداش.خود ویندوز اتوماتیک نصبشون کرد موقع نصب ویندوز.
با cpu-z مدل دقیق مادربرد رو در بیار .سلام مجدد.اینم مشخصات:
مشاهده پیوست 885216 مشاهده پیوست 885215
داداش احتمال داره بخاطر اینکه ویندوز آپدیت هستش اما بایوس آپدیت نیست باشه یا ربطی نداره؟
شناسایی نشده . شما تو شاتی که گذاشتید مدل دقیقی میبینید ؟سلام.این مدل دقیق مادربورد:
مشاهده پیوست 885352
Gigabyte G41MTشناسایی نشده . شما تو شاتی که گذاشتید مدل دقیقی میبینید ؟
دقیقتر:Gigabyte G41MT
اطلاعات هارد پاک نمیشه
بایوس رو دانلود کنید . البته rev مادربردت رو دقت کن .
برنامه @BIOS رو دانلود کن و با اون اپدیت کن بایوس مادربرد رو
روی مادربرد نوشته . از روی مادربرد چک کنید .داداش سه تا rev هست توی سایت گیگابایت:
rev1.0
rev1.1
rev1.3
کدومش رو باید دانلود کنم؟rev1.3?
سلام مجدد.بایوس و درایورها رو آپدیت کردم.اما هنوز گیر میکنه.:-( من هنوز شک روی ویندوز دارم.داداش چطوری ویندوز ارجینال بگیرم؟اینا که مال بعضی شرکت های ایرانی هستش و روش نوشته اورجینال، واقعا اورجینال و بدون دستکاری هستن؟روی مادربرد نوشته . از روی مادربرد چک کنید .
ویندوز پک های گردو بدک نیستند . ویندوز ارجینال باید لیسانسش رو خرید که حداقل 100-150 خرجش هستسلام مجدد.بایوس و درایورها رو آپدیت کردم.اما هنوز گیر میکنه.:-( من هنوز شک روی ویندوز دارم.داداش چطوری ویندوز ارجینال بگیرم؟اینا که مال بعضی شرکت های ایرانی هستش و روش نوشته اورجینال، واقعا اورجینال و بدون دستکاری هستن؟
آخه به یه تعمیرکار نشونش دادم گفت باید یه ویندوز اورجینال بریزم برات تا نشون بده مشکل از کجاست.خخخخخخ...مگه این تعمیرکارها چجور ویندوزی دارن که هی اورجینال اورجینال میکنن؟