• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقیقت تلخ اما دوست داشتنی از ساتهای PCT

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام

دوستان تصمیم دارم در این پست تجربه های خودم را از سایتهای PCT که بیشتر اونها واقعا وقت تلف کردن هست به شما عرض کنم بدون دادن هیچ لینکی !!!

واقعا هدف من از ایجاد این پست برای گرفتن زیر مجموع و یا کسب در آمد از شما عزیزان نیست .

جدیدا دوستانی از همین سایت دیدم که با حرفهای دهن پر کن مثلا پول دار شوید با ماهی چند ملیون تومان و از این حرفها عضوع این نوع سایتها می شن .

بچه ها کسانی که با سایتهای PCT کار کردن خوب میدونن این سایتها با نگاه کردن به آگهی ها به شما پولی پرداخت می کنه ...

خوب بهتره با مثال شروع کنیم تا دوستانی هم که در این باره اطلاعاتی ندارن کمی آگاه بشن

سعی می کنم به زبان ساده و خیلی خودمونی صحبت کنم تا برای همه قابل فهم باشه

دوستان حضرت علی (ع) می فرمایند : انسان بقدری عمر نداره تا خودش همه راه هارو امتحان و آزمایش کنه و باید از تاریخ و دیگران درس بگیره تا زندگی سعادت مندی نصیبتان شود .

دنیای PCT و یا همون آگهی های کلیکی

شما وقتی در این سایت ها ثبت نام می کنید . که یک پنل شیک از آمار ارقام به شما میدن در سایت و این پنل زیبا نشان گر درآمد شما هست

خوب به شما می گن که بیاید و آگهی ببینید تا به شما پول بدیم !؟ وقتی داخل بخش آگهی ها می شوید می بینید آگهی های از 5 تومان تا 15 تومان هست و شما می تونید در هر روز یک بار اون هم

فقط 6 تا آگهی ببنید !!! این یعنی فقط در روز 60 یا 70 تومان سوال آیا واقعا شما 60 تومان روی زمین باشه خم می شوید اون بردارید ؟

خوب پس اینجا هست که این سوال در ذهن شما نقش بسته می شه قبل از ورود به این سایت طرف توی سایت و یا وبلاگ خودش حرف از چند ملیون در آمد در ماه میزنه با این مبلق کم

حتی نمی شه پفک هم خرید ... در اینجا هست که یک واقعیت برای شما آشکار می شه و ان هم اینکه باید بری برای مدتی زیر مجموعه خریداری کنی !؟

البته خیلی ماهرانه این کار انجام می شه چون اولش حرفی از پرداخت پول نیست و شما به عنوان اینکه بدون پرداخت هیچ پولی وارد این نوع سایتها می شید . ولی کم کم متوجه می شید

اگه خودتون بخواید به صورت رایگان کار کنید باید چندین ماه عمر خودتونو در این راه خرج کنید !!! تا بتونید زیر مجموع کرایه کنید .

بله باید از سایت برای خودت زیر مجموعه بخری تا بتونی به درآمد خوبی دست پیدا کنی دلیل زیر مجموعه ها هم همین هست . هر نفر که کرایه می کنی در اصل اون یک انسان هست مثل شما

اگر این فرد آگهی های خودشو ببینه به شما بابت هم درصدی پول میدن ...

میدونم اینجا هست که برای شما هم کلی سوال به وجود میاد که اصلا این کار مفید هست یا اینکه فقط وقت تلف کردنه

دوستان اگه مایل باشن این موضوع ادامه دار باشه می تونید از کلید تشکر استفاده کنید .

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
عجب! این الان تلخش کجاش بود ، دوست داشتنیش کجا؟ سرش کجا بود تهش کجا؟!
همه این مباحث و میدونن و در ضمن هم همه سایت ها اینطوری نیستن که فقط از راه کلیک کردن رو سایت ها درآمد بهت بدن و فقط هم روزی 6 تا بدن ، یه سایت ایرانی مثل تئوباکس همچین کاری کرده که از به نفر که حتی تو انتخاب اسم دامین سایتش هم موفق نبوده نمیشه انتظار زیادی رو داشت! فعالیت تو سایت های اصلی PTC ، اونهایی که این ایده ها رو برای اولین بار پیاده کردن ، مطمئنا بیشتر به سود هست و اگر هم دوستان بخوان بدون خرج کردن سرمایه گذاری تو این سایتها به درآمد برسن و زیرمجموعه بخرن ، بله زمانی طول میکشه ، ولی 1- میتونید از بعضی امکانات دیگه که تو بعضی سایت ها ایجاد شده استفاده کنید تا این "چند ماه" به چند روز کاهش پیدا کنه ، 2- به قول شما اگه هر سایت فقط 6 کلیک روزانه داشته باشه ، کلا زیر 5 دقیقه تو روز زمان نیاز هست که همشون دیده بشن و آیا روزی 5 دقیقه زمان صرف کردن واسه چند ماه خیلی چیز فجیهی هست؟! دوستان عزیز نباید هرکاری و شغلی رو دارن ول کنن و بچسبن به سایت های PTC ! . شما ممکنه که با فعالیت تو این سایت ها به درآمد خوبی برسید ، ولی زمان و صبر و تفکر و تاکتیک های خوبی می خواد که همه افراد ندارن... دوستان عزیز میتونن تو اوایل فقط به اون به عنوان یه سرگرمی نگاه کنن ، یه کاری که هرروز بعد از بیدار شدن یا قبل از خوابیدن یا موقع استراحت یا .. انجام میدن ، بعد از چند ماه میتونن از این عادت شون برای درآمد زایی استفاده کنن.
البته این قضیه بیشتر برای کسانی صدق می کنه که زیاد به این شیوه های کسب درآمد اعتقاد ندارن ، یا نمیخوان تو وقتشون یا پولشون برای این کار سرمایه گذاری بکنن یا ... وگرنه اگر کسی بخواد جدی تر کار کنه ، میتونه تو زمان کمتری کارش رو جلو ببره.
موفق باشید:D

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
نمیشه همه ررو با یک چوب زد!
اینکه استارتر گفتن روزی 6 کلیک متلق به حساب های رایگان است.
و در حالت های استاندارد و آپگرید شده محدودیت ها برداشته میشه یا سقف کلیک ها بیشتر میشه.
نمیشه گفت همه پ تی سی ها عمر آدم رو تلف میکنن.
اگر انتخاب درست باشه و با استراتژی پیش برید میشه موق شد.
اگر هم رایگان وارد شوید که خوب هر کی هرچه قدر پول بده همون قدر آش میخوره !

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ادامه بدهید دوستان تا به یه نتایجی برسیم:)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من قدیما وقتی یه سالم بود میرفتم تو این سایتا ثبت نام میکردم و کلی فعالیت . به زور و بسم الله خودمو میرسوندم به سقف پرداخت . میگفتم اقا پرداخت کن بیاد . میگفت یا باید 100 دلار بدی یا باید 3 ماه صبر کنی . منم سه ماه صبر میکردم بعد سه ماه میرفتم میگفتم منتظرما فکر نکنید رفتم . باز میگفتن یا 100 دلار بده یا اسمتو گذاشتیم تو لیست و میدیم . شد 6 ماه و 1 سال و خبری نشد . هدف این بود ازم 100 تومن بالا بکشن . خلاصه از این کار کشیدم بیرون . . . والا وقت تلف کردنه بلا وقت تلف کردنه . حالا این سایت معروفتون هم هست نئوباکس . اینم هی داون میشد و وسط اگهی سایت نبود و یک میلیارد بار رفرش کن و به امام نقی متوسل شو تا بیاد بالا .

خلاصه اگه کسی پولی گرفت حلال خوشش و اگه کسی ضرری کرده صدقه سلامتیش . . .

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوست عزیز
عجب! این الان تلخش کجاش بود ، دوست داشتنیش کجا؟ سرش کجا بود تهش کجا؟!
همه این مباحث و میدونن و در ضمن هم همه سایت ها اینطوری نیستن که فقط از راه کلیک کردن رو سایت ها درآمد بهت بدن و فقط هم روزی 6 تا بدن ، یه سایت ایرانی مثل تئوباکس همچین کاری کرده که از به نفر که حتی تو انتخاب اسم دامین سایتش هم موفق نبوده نمیشه انتظار زیادی رو داشت! فعالیت تو سایت های اصلی PTC ، اونهایی که این ایده ها رو برای اولین بار پیاده کردن ، مطمئنا بیشتر به سود هست و اگر هم دوستان بخوان بدون خرج کردن سرمایه گذاری تو این سایتها به درآمد برسن و زیرمجموعه بخرن ، بله زمانی طول میکشه ، ولی 1- میتونید از بعضی امکانات دیگه که تو بعضی سایت ها ایجاد شده استفاده کنید تا این "چند ماه" به چند روز کاهش پیدا کنه ، 2- به قول شما اگه هر سایت فقط 6 کلیک روزانه داشته باشه ، کلا زیر 5 دقیقه تو روز زمان نیاز هست که همشون دیده بشن و آیا روزی 5 دقیقه زمان صرف کردن واسه چند ماه خیلی چیز فجیهی هست؟! دوستان عزیز نباید هرکاری و شغلی رو دارن ول کنن و بچسبن به سایت های PTC ! . شما ممکنه که با فعالیت تو این سایت ها به درآمد خوبی برسید ، ولی زمان و صبر و تفکر و تاکتیک های خوبی می خواد که همه افراد ندارن... دوستان عزیز میتونن تو اوایل فقط به اون به عنوان یه سرگرمی نگاه کنن ، یه کاری که هرروز بعد از بیدار شدن یا قبل از خوابیدن یا موقع استراحت یا .. انجام میدن ، بعد از چند ماه میتونن از این عادت شون برای درآمد زایی استفاده کنن.
البته این قضیه بیشتر برای کسانی صدق می کنه که زیاد به این شیوه های کسب درآمد اعتقاد ندارن ، یا نمیخوان تو وقتشون یا پولشون برای این کار سرمایه گذاری بکنن یا ... وگرنه اگر کسی بخواد جدی تر کار کنه ، میتونه تو زمان کمتری کارش رو جلو ببره.
خیلی خوشحالم این موضوع داره جدی می شه این خوبه ...
خوب باید بگم من نه از سرش شروع کردم و نه از تهش چون این داستان سر دراز دارد ;)
همه این مباحث و میدونن
و اما همه از پشت پرده این ماجرای سایتهای کلیکی با خبر نیستن خب من اول از همه باید هدف از ایجاد همچین تایپی مشخص کنم بنده خودم در طول مدتی که در این سایتها فعالیت کردم و می کنم ...
می خوام بچه های دیگه با همه چیز این سایتها آشنا بشن OK پس من به عنوان یک منتقد و یا کسی که طرف دار همچین سایتهای هست نیستم در واقع بنده جدا از این ماجرا ها می خوام شفاف سازی کنم
اگه کسی هم نقد کنه و یا اشکالی از من بگیر واقعا خوشحال می شم بنده تو همه سایتهای آسمان و همین تور سایتهای دیگه مثل 24 , نیک باک , بردیا و سامن و خیلی خیلی سایتهای دیگه عضوع هستم
پس من برای خراب کردن این سایتها نیومدم . اما اگه حوصله کنید و صبر پیشه کنید متوجه همه افکار ذهن بنده می شوید ... ای بابا چرا من کلاسیک حرف زدم ببخشید دوستان سعی می کنم جواب دوستان ساده
به زبان روان بیان کنم ... خب بریم سر اصل مطلب دوستان متن های که با رنگ آبی هستن همگی بخش های از سوالها دوستان هست .
هم همه سایت ها اینطوری نیستن که فقط از راه کلیک کردن رو سایت ها درآمد بهت بدن و فقط هم روزی 6 تا بدن ...
درسته دوست عزیز همون تور که میدونی آسمان و نیک باکس و آن باکس و همین تور چند تا باکس دیگه دقیقا از همین روش 6 تای ها استفاده می کنن . من کاری به آپدیت شدن ندارم فعلا صحبت رایگان کار کردن هست .
در واقع شرکت آسمان یکی از معرف ترین و معتبر ترین سایتهای pct ایران هستن اما با یک معادله ساده متوجه می شی این سایت واقعا چند نفر در آمد مناسبی دارن می تونید تو فریم سایت برید و به راحتی میزان پرداختی هارو
از اونجا به دست بیارید خیلی ساده هست شما فقط هر 40 روز یک بار می تونی در خواست بدی برای برداشت ؟!
و اما سایتهای کلیکی دیگه مثل 24 و بردیا باکس که می تونید آگهی های زیادی نگاه کنید اما یک اشکالی اینجا هست که این سایتها تعرفه خاصی ندارن مثلا صبح از خواب بلند می شن می گن آگهی 5 تومانی بیشتر بشه 10 تومانی کمتر !! از موضوع دور نشیم در کل یک آمار کلی از معرف ترین سایتهای کلیکی دنیا به تور مثال NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen
این سایت دقیقا تا به این زمان 14,339,729 نفر داشته که این مبلغ هم پرداخت کرده $126,409.68
خب یعنی برای هر نفر فقط 20 دلار به تومن یعنی 3500 هم بگیریم می شه 70000 هزار تومن واقعا حق چه تعدا آدم خرده می شه در صورتی که بخوای توی این سایت حد اقل 100 نفر داشته باشی باید این مبلغ پرداخت کنی
با آپدیت شدن که 90 دلار هست کاری ندارم ... سوال آیا فقط خرید نفرات کافیه و یا باید مدیریت نیاز هست ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ادامه صحبت های شما هم نقد بود هم آموزش و هم انتقاد از بنده تازه داری می شی مثل خودم از چند جهت یک موضوع باز کردی خوشم اومد :D دوستان نگران نباشید این سوال جواب شاید بعضی از شما متوجه نشید اما
آخرش قول میدم که مفید باشه ... صحبت ما داره می شه مثل سریال لاست ...

میتونن تو اوایل فقط به اون به عنوان یه سرگرمی نگاه کنن ، یه کاری که هرروز بعد از بیدار شدن یا قبل از خوابیدن یا موقع استراحت یا .. انجام میدن ، بعد از چند ماه میتونن از این عادت شون برای درآمد زایی استفاده کنن.
البته این قضیه بیشتر برای کسانی صدق می کنه که زیاد به این شیوه های کسب درآمد اعتقاد ندارن ، یا نمیخوان تو وقتشون یا پولشون برای این کار سرمایه گذاری بکنن یا ...
وگرنه اگر کسی بخواد جدی تر کار کنه ، میتونه تو زمان کمتری کارش رو جلو ببره.
آخرش جدی نگاه کنن یا به عنوان سرگرمی ؟

یک پیشنهاد بهتره همه افکارمون یک باره نگیم تا برای بچه های سایت قابل فهم باشه چطوره یکی یکی ... سوال جواب سوال و جواب باشه

نمیشه همه ررو با یک چوب زد!
اینکه استارتر گفتن روزی 6 کلیک متلق به حساب های رایگان است.
و در حالت های استاندارد و آپگرید شده محدودیت ها برداشته میشه یا سقف کلیک ها بیشتر میشه.

اگر هم رایگان وارد شوید که خوب هر کی هرچه قدر پول بده همون قدر آش میخوره !

نمیشه همه ررو با یک چوب زد! باور کنید من چوب ندارم

فعلا صحبت سر رایگان کار کردن هست تا الان کسی تو وبلاگش گفته اون بیاد پول بدید زیر مجموعه بخریم بعدش آبگرید کنیم که فکر کنم آبگرید کردن در شرکت آسمان الان 90 هزار تومان باشه
آیا کسی میاد اول کاری این حرف بزنه ...

این جواب شما جای سوال داره چه استراتژی این بهتره در آینده به اون پرداخته بشه

ادامه بدهید دوستان تا به یه نتایجی برسیم:)
ممنون حتما این موضوع داغ می شه

Last edited:

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
من قدیما وقتی یه سالم بود میرفتم تو این سایتا ثبت نام میکردم و کلی فعالیت . به زور و بسم الله خودمو میرسوندم به سقف پرداخت . میگفتم اقا پرداخت کن بیاد . میگفت یا باید 100 دلار بدی یا باید 3 ماه صبر کنی . منم سه ماه صبر میکردم بعد سه ماه میرفتم میگفتم منتظرما فکر نکنید رفتم . باز میگفتن یا 100 دلار بده یا اسمتو گذاشتیم تو لیست و میدیم . شد 6 ماه و 1 سال و خبری نشد . هدف این بود ازم 100 تومن بالا بکشن . خلاصه از این کار کشیدم بیرون . . . والا وقت تلف کردنه بلا وقت تلف کردنه . حالا این سایت معروفتون هم هست نئوباکس . اینم هی داون میشد و وسط اگهی سایت نبود و یک میلیارد بار رفرش کن و به امام نقی متوسل شو تا بیاد بالا .

خلاصه اگه کسی پولی گرفت حلال خوشش و اگه کسی ضرری کرده صدقه سلامتیش . . .
با سلام و ادب دوست خوب من
من کاملا به شما و خیلی از دوستان دیگه که در این سایتها ثبت نام کردن و حتی یک پنی هم دریافت نداشتن حق میدم
اما موضوع اینجا هست که آیا شما راه درست رفتید .
یک مثال ساده بگم
تا الان pct بازهای حرفه ای وقتی با اونا صحبت از سایتهای اسکم می کنی ( سایتهای کلاه بردار که واقعا زیاد هم هستن )
می گن دست رو دلم نزار که صداش در میاد ... ببخشید خونه وقتی از ماجرا با خبر می شی تازه می فهمی که عجب چه کاری کردن با اون بنده خدا
اینجا هست که شما سر دو راه رفتن یا موندن گیر می کنید آیا واقعا همه کلاه بردار هستن و یا شانس این بنده خدا این بوده ؟

من اولین جواب رسمی بدم واقعا همه کلاه بردار نیستن اما سالم هم نیستن یعنی شما برای رسیدن به پول باید کمی حوصله وقت و مهارت به خرج بدی شاید بگی چطور
باید پرده بردارم از پشت صحنه این ماجرا ببینید دوستان سایت های pct که از جیب پدرشون پول به دست نمیارن از پول من شما هست !!!
خب بهتر موضوع جدی کنم
کسب در آمد سایتهای کلیکی از انسانها یعنی من و شما
1 وقتی شما عضوع می شوید در واقع رایگان عضوع شدید اما سایت بدون اینکه به شما چیزی بگه شمارو به یکی دیگه کرایه میده !!! خواهش می کنم فعلا اسم زیر مجموع مستقیم این حرفها نباشه ok
2 گرفتن پول از آگهی ها باز هم خوب دقت کنید عموما معرفی سایتهای کلیکی دیگه هستن و یا وبلاگهای کسب در آمد !!! که اون هم از جیب من شما هست البته نه به صورت اجباری بلکه اگه دوست داری
بیشتر پول در بیاری آگهی کن !!!
3 آپدیت و یا آپگرید کردن که اون هم فکر نکنم بتونیم رایگان به این راحتی ها به اون دست پیدا کنیم ... چون حساب کتاب ساده می گه باید حداقل 8 ماه هرروز کلیک کنی تا بتونی نفرات خوبی به دست بیاری و بعدش آپدیت کنی
4 بالا بردت رنکینگ در الکسا که این مستقیم پول برای سایت نمیاره اما عتبار میاره
ووو چند تا نکته دیگه پس همچین هم دلشون برای من شما نمی سوزه هدفی پشت این ماجرا هست

و ادامه ماجراااااااا

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
خیلی خوشحالم این موضوع داره جدی می شه این خوبه ...
خوب باید بگم من نه از سرش شروع کردم و نه از تهش چون این داستان سر دراز دارد ;)
همه این مباحث و میدونن
و اما همه از پشت پرده این ماجرای سایتهای کلیکی با خبر نیستن خب من اول از همه باید هدف از ایجاد همچین تایپی مشخص کنم بنده خودم در طول مدتی که در این سایتها فعالیت کردم و می کنم ...
می خوام بچه های دیگه با همه چیز این سایتها آشنا بشن OK پس من به عنوان یک منتقد و یا کسی که طرف دار همچین سایتهای هست نیستم در واقع بنده جدا از این ماجرا ها می خوام شفاف سازی کنم
اگه کسی هم نقد کنه و یا اشکالی از من بگیر واقعا خوشحال می شم بنده تو همه سایتهای آسمان و همین تور سایتهای دیگه مثل 24 , نیک باک , بردیا و سامن و خیلی خیلی سایتهای دیگه عضوع هستم
پس من برای خراب کردن این سایتها نیومدم . اما اگه حوصله کنید و صبر پیشه کنید متوجه همه افکار ذهن بنده می شوید ... ای بابا چرا من کلاسیک حرف زدم ببخشید دوستان سعی می کنم جواب دوستان ساده
به زبان روان بیان کنم ... خب بریم سر اصل مطلب دوستان متن های که با رنگ آبی هستن همگی بخش های از سوالها دوستان هست .
هم همه سایت ها اینطوری نیستن که فقط از راه کلیک کردن رو سایت ها درآمد بهت بدن و فقط هم روزی 6 تا بدن ...
درسته دوست عزیز همون تور که میدونی آسمان و نیک باکس و آن باکس و همین تور چند تا باکس دیگه دقیقا از همین روش 6 تای ها استفاده می کنن . من کاری به آپدیت شدن ندارم فعلا صحبت رایگان کار کردن هست .
در واقع شرکت آسمان یکی از معرف ترین و معتبر ترین سایتهای pct ایران هستن اما با یک معادله ساده متوجه می شی این سایت واقعا چند نفر در آمد مناسبی دارن می تونید تو فریم سایت برید و به راحتی میزان پرداختی هارو
از اونجا به دست بیارید خیلی ساده هست شما فقط هر 40 روز یک بار می تونی در خواست بدی برای برداشت ؟!
و اما سایتهای کلیکی دیگه مثل 24 و بردیا باکس که می تونید آگهی های زیادی نگاه کنید اما یک اشکالی اینجا هست که این سایتها تعرفه خاصی ندارن مثلا صبح از خواب بلند می شن می گن آگهی 5 تومانی بیشتر بشه 10 تومانی کمتر !! از موضوع دور نشیم در کل یک آمار کلی از معرف ترین سایتهای کلیکی دنیا به تور مثال NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen
این سایت دقیقا تا به این زمان 14,339,729 نفر داشته که این مبلغ هم پرداخت کرده $126,409.68
خب یعنی برای هر نفر فقط 20 دلار به تومن یعنی 3500 هم بگیریم می شه 70000 هزار تومن واقعا حق چه تعدا آدم خرده می شه در صورتی که بخوای توی این سایت حد اقل 100 نفر داشته باشی باید این مبلغ پرداخت کنی
با آپدیت شدن که 90 دلار هست کاری ندارم ... سوال آیا فقط خرید نفرات کافیه و یا باید مدیریت نیاز هست ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ادامه صحبت های شما هم نقد بود هم آموزش و هم انتقاد از بنده تازه داری می شی مثل خودم از چند جهت یک موضوع باز کردی خوشم اومد :D دوستان نگران نباشید این سوال جواب شاید بعضی از شما متوجه نشید اما
آخرش قول میدم که مفید باشه ... صحبت ما داره می شه مثل سریال لاست ...

میتونن تو اوایل فقط به اون به عنوان یه سرگرمی نگاه کنن ، یه کاری که هرروز بعد از بیدار شدن یا قبل از خوابیدن یا موقع استراحت یا .. انجام میدن ، بعد از چند ماه میتونن از این عادت شون برای درآمد زایی استفاده کنن.
البته این قضیه بیشتر برای کسانی صدق می کنه که زیاد به این شیوه های کسب درآمد اعتقاد ندارن ، یا نمیخوان تو وقتشون یا پولشون برای این کار سرمایه گذاری بکنن یا ...
وگرنه اگر کسی بخواد جدی تر کار کنه ، میتونه تو زمان کمتری کارش رو جلو ببره.
آخرش جدی نگاه کنن یا به عنوان سرگرمی ؟

اشتباه میکنی عزیزم! :دی
این ارقامی که دادی ، 14,339,729 تعداد تبلیغاتی هست که فقط دیروز دیده شده! نه تعداد کاربران نئوباکس!
همچنین 126,409.68 دلار هم فقط مبلغی هست که دیروز به کاربران نئوباکس پرداخت شده! نه تو طول کل فعالیت این سایت که نزدیک به 5 سال میشه! یکی از کاربران این سایت ، فقط یکیشون ،با 200 هزار دلار یکجا برداشت کردن ، رکورد برداشت از این سایت رو زده ، و این هم فقط یکی از برداشت هاش هست!

اگه آمار صحیح یوزر ها و جمع پرداختی های این سایت رو هم اینجا بیاریم ، این شیوه محاسبه صحیح نیست! چون هرکسی به میزان تلاش خودش درآمد کسب میکنه! یکی چند ساله داره با سایت کار میکنه ، تبلیغ می کنه ، سرمایه گذاری می کنه ، شما که نمی تونی این رو با کسی که تازه عضو سایت شده روزی 20 تا کلیک میکنه ، اونم چند روز در میون و از روی بی میلی مقایسه کنی و مبلغ کل رو تقسیم بر تعداد یوزرا کنی!
راجع به اون مسئله سرگرمی و جدی هم گفتم کسانی که نمیخوان "کلاه سرشون بره" یا از وقتشون یا پولشون سرمایه گذاری کنن ، میتونن به عنوان یه سرگرمی بهش نگاه کنن و آروم آروم برن جلو . کسانی که آمادگی ریسک و خطر رو دارند ، میتونن یکم جدی تر باشن و بیشتر تلاش کنن ، مقاله های مختلف رو دنبال کنن ، تو انجمن ها فعالیت کنن ، تو یه سایت مثل همین نئوباکس مینی جاب ها رو برای کسب درآمد بیشتر انجام بدن و ...

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان لطفاً اگر کسی استراتژیک خاصی در مورد سایتی داره ارائه اگه مزاحم تایپیک نباشه ارائه بده یا نه برام پی ام بفرسته (البته خودش هم تجربش کرده باشه نه به هدف زیر مجموعه گیری) . مطمئن هم باشه از استراتژیکش نه اینکه سایته سریع اسکم بشه اینکه راهکار بگه برای پیشرفت چیکار کنیم پله پله هم باشه و هم چنین مقدار سرمایه گذاری و مقدار سود ماهیانشو ایرانی یا خارجیش فرقی نداره

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
راجع به باکس های ایرانی هم اصلا بهشون اعتقاد ندارم! اصلا!
سایتی که بیاد به جای درست کار کردن بگه بیاید کانتر ما رو باز بذارید هر روز روزی هر چند ساعتی که تونستید و بعد ما بهتون تو سایت امتیاز میدیم!
سایتی که بگه یوزرا برین تو الکسا برامون نظر بنویسن و هرنفر میتونه هرچندتا یوزر میخواد اونجا بسازه و نظر بده...
اینا خودش کلاه برداریه! کلاه برداری از گوگل! نشون دادن آمار غلط! تو یه کلام ایرونی بازی! اینکه بگن آره ما امروز 60 میلیون بازدید داشتیم :دی
اینکه بگن سرویس هایی مثل بینگ مثلا به هزار تا نظر نمی رسن تو الکسا ولی ما میرسیم! یا یه سایتی مثل تئوباکس که از همه چیش حتی از شکل و قیافش بدم میاد میاد روزانه 6 تا کلیک واسه یوزرای مجانی میذاره!
این افتضاحه! در کنار این مسائل هم تو بزرگترین باکس های ایرانی دعوا و بحث بین مدیران مشاهده میشه که به همدیگه توهین میکنن و سطح دانش و حرفه ای بودن پاییننشون مشخص میشه و سرویس هاشون هم روز به روز بدتر میشه که امنیت کاری رو از کاربر میگیره...
در کل با باکس های ایرانی اصلا و ابدا حال نمیکنم!
موفق باشید :D

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
اشتباه میکنی عزیزم! :دی
این ارقامی که دادی ، 14,339,729 تعداد تبلیغاتی هست که فقط دیروز دیده شده! نه تعداد کاربران نئوباکس!
همچنین 126,409.68 دلار هم فقط مبلغی هست که دیروز به کاربران نئوباکس پرداخت شده! نه تو طول کل فعالیت این سایت که نزدیک به 5 سال میشه! یکی از کاربران این سایت ، فقط یکیشون ،با 200 هزار دلار یکجا برداشت کردن ، رکورد برداشت از این سایت رو زده ، و این هم فقط یکی از برداشت هاش هست!

اگه آمار صحیح یوزر ها و جمع پرداختی های این سایت رو هم اینجا بیاریم ، این شیوه محاسبه صحیح نیست! چون هرکسی به میزان تلاش خودش درآمد کسب میکنه! یکی چند ساله داره با سایت کار میکنه ، تبلیغ می کنه ، سرمایه گذاری می کنه ، شما که نمی تونی این رو با کسی که تازه عضو سایت شده روزی 20 تا کلیک میکنه ، اونم چند روز در میون و از روی بی میلی مقایسه کنی و مبلغ کل رو تقسیم بر تعداد یوزرا کنی!
راجع به اون مسئله سرگرمی و جدی هم گفتم کسانی که نمیخوان "کلاه سرشون بره" یا از وقتشون یا پولشون سرمایه گذاری کنن ، میتونن به عنوان یه سرگرمی بهش نگاه کنن و آروم آروم برن جلو . کسانی که آمادگی ریسک و خطر رو دارند ، میتونن یکم جدی تر باشن و بیشتر تلاش کنن ، مقاله های مختلف رو دنبال کنن ، تو انجمن ها فعالیت کنن ، تو یه سایت مثل هم نئوباکس مینی جاب ها رو برای کسب درآمد بیشتر انجام بدن و ...

درسته من دقت نکردم آماره دیروز بوده
ولی آماره کلی نشون میده که اگه کل بودجه تقسیم بر تعداد کنی هر نفر 20 دلار میرسه اما سوال اینجا هست چه تعدادی حق چه تعداد دیگه خوردن ... بهتر ساده بگم مثال کوها دره ها هست
هر کوهی کنارش یک دره هم هست یعنی وقتی شما بیشتر از 20 دلار از این سایت به دست بیاری یعنی داری اون کوه می شی کناری شما دره

فکر کنم با این مثال بچه ها کمی کیج شدن ساده تر بگم بچه ها باید اون فوت فن کارو یاد بگیرید تا به دره یا همون میانگین 20 دلاری تبدیل نشید ...
ادامه دارد ...

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان لطفاً اگر کسی استراتژیک خاصی در مورد سایتی داره ارائه اگه مزاحم تایپیک نباشه ارائه بده یا نه برام پی ام بفرسته (البته خودش هم تجربش کرده باشه نه به هدف زیر مجموعه گیری) . مطمئن هم باشه از استراتژیکش نه اینکه سایته سریع اسکم بشه اینکه راهکار بگه برای پیشرفت چیکار کنیم پله پله هم باشه و هم چنین مقدار سرمایه گذاری و مقدار سود ماهیانشو ایرانی یا خارجیش فرقی نداره

دوست عزیز عجله نکنید ما فعلا اومدیم که از بیرون یک نگاهی به این سایتها بندازیم صبور باشیم ما که یک عمر پای سایتهای کلیی بودیم پس بهتر کمی بیشتر صبر کنیم
یک ساعت فکر کردن بهتر از هزار سال عبادت هست پس یک کمی فکر کنیم و همه جوانب در نظر بگیرم من گفتم خودم یکی از بچه های هستم که تو سایتهای بسیاری عضوع هستم البته شما این کارو نکنید
چون یا دیوانه می شید یا بی خیال هرچی سایت کلیکی می شی و یا پشیمان از این همه فعالیت ... من هم هدف کلی این بود که با استراتژیک هر سایتی آشنا بشم برای حمله به اصل ماجرا که سایتهای خارجی هستن
و دوست خوبم REZA2KN هم اشاره کردن ... فقط صبور باشیم به وقتش همه چی روشن روشن می شه .

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
راجع به باکس های ایرانی هم اصلا بهشون اعتقاد ندارم! اصلا!
سایتی که بیاد به جای درست کار کردن بگه بیاید کانتر ما رو باز بذارید هر روز روزی هر چند ساعتی که تونستید و بعد ما بهتون تو سایت امتیاز میدیم!
سایتی که بگه یوزرا برین تو الکسا برامون نظر بنویسن و هرنفر میتونه هرچندتا یوزر میخواد اونجا بسازه و نظر بده...
اینا خودش کلاه برداریه! کلاه برداری از گوگل! نشون دادن آمار غلط! تو یه کلام ایرونی بازی! اینکه بگن آره ما امروز 60 میلیون بازدید داشتیم :دی
اینکه بگن سرویس هایی مثل بینگ مثلا به هزار تا نظر نمی رسن تو الکسا ولی ما میرسیم! یا یه سایتی مثل تئوباکس که از همه چیش حتی از شکل و قیافش بدم میاد میاد روزانه 6 تا کلیک واسه یوزرای مجانی میذاره!
این افتضاحه! در کنار این مسائل هم تو بزرگترین باکس های ایرانی دعوا و بحث بین مدیران مشاهده میشه که به همدیگه توهین میکنن و سطح دانش و حرفه ای بودن پاییننشون مشخص میشه و سرویس هاشون هم روز به روز بدتر میشه که امنیت کاری رو از کاربر میگیره...
در کل با باکس های ایرانی اصلا و ابدا حال نمیکنم!
موفق باشید :D

آره دقیقا همینه . وقت خودتونو با باکس های ایرانی تلف نکنید تجربشون کردم که اینو گفتم

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
درسته من دقت نکردم آماره دیروز بوده
ولی آماره کلی نشون میده که اگه کل بودجه تقسیم بر تعداد کنی هر نفر 20 دلار میرسه اما سوال اینجا هست چه تعدادی حق چه تعداد دیگه خوردن ... بهتر ساده بگم مثال کوها دره ها هست
هر کوهی کنارش یک دره هم هست یعنی وقتی شما بیشتر از 20 دلار از این سایت به دست بیاری یعنی داری اون کوه می شی کناری شما دره

فکر کنم با این مثال بچه ها کمی کیج شدن ساده تر بگم بچه ها باید اون فوت فن کارو یاد بگیرید تا به دره یا همون میانگین 20 دلاری تبدیل نشید ...
ادامه دارد ...

چجوری؟؟ کو آمار کل که اینو نشون میده؟ :دی
منم گفتم که از این راه نمیشه درآمد واسه یوزرا در نظر گرفت ، شما باز حرف خودت و میزنی!
بعدشم کسی حق کسی و نمیخوره!! کسانی که تو این سایت کار میکنن ، سهمشون رو میگیرن!! :blink:
کسی که کم کار کنه ، کم سهم میگیره ، کسی که زیاد کار کنه زیاد! :hmm:
منتطقت منو کشته! :lol:

Last edited:

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
چجوری؟؟ ک آمار کل که اینو نشون میده؟ :دی
بعدشم کسی حق کسی و نمیخوره!! کسانی که تو این سایت کار میکنن ، سهمشون رو میگیرن!! :blink:
کسی که کم کار کنه ، کم سهم مگیره ، کسی که زیاد کار کنه زیاد! :hmm:
منتطقت منو کشته! :lol:

• [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] داشتن بیش از 19,214,942 کاربر (البته تا امروز)[/FONT]
  • [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] پرداخت بیش از$۷۸,۷۰۰,۳۶۴ به اعضا (هفتادو هشت میلیون و هفتصد هزار و سیصد و شصت و چهار دلار تا امروز و به طور میانگین هر کاربر 40 دلار)[/FONT]

Read more: اموزش کسب درآمد آنلاین
باید خدمت آقا رضا بگم عزیز دلم
شما داری کمی عجله می کنی
ببین نزدیک به 2 ملیون آدم عضوع این سایت هستن درسته یا نه
اگه درسته بریم بعدش پرداختی این سایت که 78 ملیون دلار هست خب
اگه 80 ملیون دلار تقصیم بر تعداد کنیم می شه 40 دالار اینجا من توی
محاسبه اشتباه کردم
اما شما منظور کلی منو متوجه نشدی
خوردن حق یعنی اینکه اگه ما عادل باشیم
و بیام به همه میانگین بدیم به هر کسی 40 دلار میرسه
درست
حالا یکی از این پرداخت کلی بیاد 2000 دلار به دست بیار یعنی در کل این هجم ما محدود بوده و اون نفر تونسته بیشتر برداشت کنه و اینجا
اگه کسی سرمایه گذاری کنه سایت هم که از جیب باباش پولی نمیده
از سیاست های که طراحی کرده پرداخت می کنه
این 80 ملیون دلار هم از من شما به دست آورده
ok
اجازه بدید قدم به قدم بریم جلو تا بحث پیچیده نشه

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
خب تا Reza2kn گیر نداده به من بریم ادامه مطلب البته این دوستمون این موضوع از یک جهت دیگه داره نگاه می کنه من در اولین زمان ممکن میام این موضوع کامل باز می کنم یک نکته خیلی مهمی هست در این موضوع که بازش می کنم ...
و اما ادامه داستان
سایتهای pct ایرانی
دوستان عزیز سایتها ایرانی اصلا و اصلا به درد پول در آوردن نمی خوره دلیلش هم در یک زمان مناسب به شما می گم
و اما سایتهای خارجی
این سایتها اصلا قابل اعتماد نیستن !!؟ بله اگه روزی بگن ایران تحریم هست هیچ کاری از دست شما بر نمیاد
اگه این سایتها پول شمارو بالا بکشن هیچ کاری از دست شما بر نمیاد
خب در این بین هم سایتهای کلاه بردار یا همون اسکم هم کم نیستن

و اما ...

آیا سایتهای pct مفید هست یا مفید نیست

در اینجا من نمی تونم به شما بگم خوبه یا بعد چون تمام تلاش ما بر این هست که همه چیز را در باره این سایتها به شما نشان دهیم

پس فعلا موضوع را دنبال کنید تا حقایق بیشتر برای شما روشن بشه

خواهش می کنم ... تجربه های چندین ساله خودمو دارم در اختیار شما قرار میدم بدون هیج چشم داشتی پس به من اعتماد کنید
درخواست من هم فقط از شما اینه که صبر کنید

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212

• [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] داشتن بیش از 19,214,942 کاربر (البته تا امروز)[/FONT]
  • [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] پرداخت بیش از$۷۸,۷۰۰,۳۶۴ به اعضا (هفتادو هشت میلیون و هفتصد هزار و سیصد و شصت و چهار دلار تا امروز و به طور میانگین هر کاربر 40 دلار)[/FONT]

Read more: اموزش کسب درآمد آنلاین
باید خدمت آقا رضا بگم عزیز دلم
شما داری کمی عجله می کنی
ببین نزدیک به 2 ملیون آدم عضوع این سایت هستن درسته یا نه
اگه درسته بریم بعدش پرداختی این سایت که 78 ملیون دلار هست خب
اگه 80 ملیون دلار تقصیم بر تعداد کنیم می شه 40 دالار اینجا من توی
محاسبه اشتباه کردم
اما شما منظور کلی منو متوجه نشدی
خوردن حق یعنی اینکه اگه ما عادل باشیم
و بیام به همه میانگین بدیم به هر کسی 40 دلار میرسه
درست
حالا یکی از این پرداخت کلی بیاد 2000 دلار به دست بیار یعنی در کل این هجم ما محدود بوده و اون نفر تونسته بیشتر برداشت کنه و اینجا
اگه کسی سرمایه گذاری کنه سایت هم که از جیب باباش پولی نمیده
از سیاست های که طراحی کرده پرداخت می کنه
این 80 ملیون دلار هم از من شما به دست آورده
ok
اجازه بدید قدم به قدم بریم جلو تا بحث پیچیده نشه

عجبا! میگه عادل باشیم!
شما مطمئنی خیلی وقته تو PTC کار میکنی؟!! به نظر میاد متوجه ساده ترین نکات پایه ای هم نیستی!
عزیزم پیک نیک که نیومدن عادل باشیم به همه یه سهم بدیم! اونا هم پولا رو نزاشتن رو میز بگن هرکی بیاد تو اینقد سهمشه ورداره ببره!
کسایی که تبلیغ دارن ، هزینه میدن که تبلیغشون نمایش داده بشه ، کسایی که تبلیغ میبینن ، یه مقدار از اون پول رو کسب میکنن! کسی که تبلیغ بیشتر ببینه ، پول بیشتری دریافت میکنه!! به همین سادگی!
کسی حق کسی رو نمیخوره! کسی که تو این سایت میلیونر میشه ، حق کسی که 1 دلار هم در نمیاره رو نخورده! اونم میتونسته و هنوزم میتونه به اون درآمد برسه ، هیچکسی هم جلوش و نگرفته!
اصلا این شیوه که میزان درآمد رو بر تعداد یوزر ها تقسیم کنیم اشتباهه! هی شما حرف خودتو بزن دوباره!

مثل اینه که بگی یه شرکت تو یه سال 1 میلیون دلار به کارکنانش داده ، و 100 نفر هم تو این لیست بودن ، پس به هر نفر 10 هزار دلار میرسه!
اینجوری که نیست! یکی مهندس بوده ، یکی آبدارچی! یکی 3 شیفته کار میکرده ، یکی تعمیرکار لوازم بوده هروقت بهش نیاز می شده زنگ میزدن می اومده ، یکی تو هفته x روز کار می کرده ، یکی y روز!!
شما باشی به همه اینا یه مقدار پول میدی و پول کل و تقسیم بر تعداد میکنی یا به هر نفر نسبت به هرچقدر کار کرده پول میدی؟؟! آیا کسی که بیشتر کار کرده حق کسی که کمتر کار کرده رو خورده؟!

کسی که تو نئوباکس 200 هزار دلار برداشت میکنه ، به هیچکسی ضرر نمیزنه و حق هیچکسی رو نمیخوره! فقط به خودش و ادمین نئوباکس سود میرسونه! این برداشت این آقا باعث ناتوان شدن هیچ یوزر دیگه ای نشده! سایت از جیب باباش پول نمیده! پول از کسی که تبلیغ میکنه میگیره ، یه مقداریش رو به شمایی که تبلیغ رو میبینی میده ، یه مقداریش رو هم خودش بر میداره!
تازه جدا از همه اینها تو قرعه کشی های روزانه و ساعتی جایزه هایی میده که تو همین مملکت ما که مردم خیلی ادعای خداشناسی و خدا دوستی شون میشه ، تو هیچ شرکتی ، حتی غنی ترین شرکت های ما هم انجام نمی گیره! روزی چند تا گلد ممبرشیپ میده به یوزراش!! جایزه های نقدی ، نئوپوینت ها و .... این چیزاس که کاربرا رو به سمت این سایت کشونده و این قد معروف شده.
این شده که همون یوزر اگه اشتباه نکنم با پولی که درآورد میخواست یه ماشین توپ بخره!!

حالا دوباره شما بگو 80 میلیون پرداخت سایت رو تقسیم بر 2 میلیون یوزر کنیم!

خب تا Reza2kn گیر نداده به من بریم ادامه مطلب

گیر بدم؟! تو که دوست داشتی خوشت میومد؟! چی شد؟ :lol:

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
عجبا! میگه عادل باشیم!
شما مطمئنی خیلی وقته تو PTC کار میکنی؟!! به نظر میاد متوجه ساده ترین نکات پایه ای هم نیستی!
عزیزم پیک نیک که نیومدن عادل باشیم به همه یه سهم بدیم! اونا هم پولا رو نزاشتن رو میز بگن هرکی بیاد تو اینقد سهمشه ورداره ببره!
کسایی که تبلیغ دارن ، هزینه میدن که تبلیغشون نمایش داده بشه ، کسایی که تبلیغ میبینن ، یه مقدار از اون پول رو کسب میکنن! کسی که تبلیغ بیشتر ببینه ، پول بیشتری دریافت میکنه!! به همین سادگی!
کسی حق کسی رو نمیخوره! کسی که تو این سایت میلیونر میشه ، حق کسی که 1 دلار هم در نمیاره رو نخورده! اونم میتونسته و هنوزم میتونه به اون درآمد برسه ، هیچکسی هم جلوش و نگرفته!
اصلا این شیوه که میزان درآمد رو بر تعداد یوزر ها تقسیم کنیم اشتباهه! هی شما حرف خودتو بزن دوباره!

مثل اینه که بگی یه شرکت تو یه سال 1 میلیون دلار به کارکنانش داده ، و 100 نفر هم تو این لیست بودن ، پس به هر نفر 10 هزار دلار میرسه!
اینجوری که نیست! یکی مهندس بوده ، یکی آبدارچی! یکی 3 شیفته کار میکرده ، یکی تعمیرکار لوازم بوده هروقت بهش نیاز می شده زنگ میزدن می اومده ، یکی تو هفته x روز کار می کرده ، یکی y روز!!
شما باشی به همه اینا یه مقدار پول میدی و پول کل و تقسیم بر تعداد میکنی یا به هر نفر نسبت به هرچقدر کار کرده پول میدی؟؟! آیا کسی که بیشتر کار کرده حق کسی که کمتر کار کرده رو خورده؟!

کسی که تو نئوباکس 200 هزار دلار برداشت میکنه ، به هیچکسی ضرر نمیزنه و حق هیچکسی رو نمیخوره! فقط به خودش و ادمین نئوباکس سود میرسونه! این برداشت این آقا باعث ناتوان شدن هیچ یوزر دیگه ای نشده! سایت از جیب باباش پول نمیده! پول از کسی که تبلیغ میکنه میگیره ، یه مقداریش رو به شمایی که تبلیغ رو میبینی میده ، یه مقداریش رو هم خودش بر میداره!
تازه جدا از همه اینها تو قرعه کشی های روزانه و ساعتی جایزه هایی میده که تو همین مملکت ما که مردم خیلی ادعای خداشناسی و خدا دوستی شون میشه ، تو هیچ شرکتی ، حتی غنی ترین شرکت های ما هم انجام نمی گیره! روزی چند تا گلد ممبرشیپ میده به یوزراش!! جایزه های نقدی ، نئوپوینت ها و .... این چیزاس که کاربرا رو به سمت این سایت کشونده و این قد معروف شده.
این شده که همون یوزر اگه اشتباه نکنم با پولی که درآورد میخواست یه ماشین توپ بخره!!

حالا دوباره شما بگو 80 میلیون پرداخت سایت رو تقسیم بر 2 میلیون یوزر کنیم!

گیر بدم؟! تو که دوست داشتی خوشت میومد؟! چی شد؟ :lol:

فقط یک سوال در جواب کلی شما آیا همیشه این سیستم درست کار می کنه یعنی اصلا هیچ کسی در این سیستم ضرر نمی کنه ؟ همه سود می کنن ؟؟؟

اگه این سیستم درسته و اصلا اشکالی در این مورد نباشه چرا سایتهای اسکم هر روز داره زیاد می شه ؟

اگه این سیستم درسته چرا بعضی از بچه ها از ادامه دادن در این سیستم ها پشیمون می شن و ادامه نمیدن

اگه این سیستم درسته نمونه کوچیک این سیستم سایتهای ایرانی هستن که فقط از هر سایتی تعداد انگشت شماری در آمد خوبی دارن

اگه این سیستم درسته چرا شما همه زندگیت نمی فروشی بری آپدیت و یا اکانت بخری ؟ بگم چرا چون می ترسی این ترس همون بی اعتمادی هست که در وجودت هست

لطفا یک لیست از برداشت حسابتو در اینجا قرار بده تا بچه ها هم متوجه بشن خود شما چقدر درآمد داری ...

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
خب بریم بحث اقتصادی دوستان اگه سیستم اقتصاد اینها کاملا درست باشه پس چرا
بورس های آمریکایی مثل شاخص سهام داو جونز، اس اندپي 500 و نزدک دارن از هم پاشیده می شن ؟
اگه این سیستم درسته پس چرا بدهی آمریکا حدود14.5 تریلیون دلار هست!!!
1312712245_nc_national_debt_clock_110128_main.jpg

خب اگه این سیستم مشکلی نداره پس چرا اتحاد اروپا داره از هم پاشیده می شه
اگه این سیستم درسته پس چرا یونان برای جبران بدهی های خودش باید جزایر خودشو بفروشه

اگه این سیستم درسته پس چرا به جز ایران ارزش دلار در دنیا داره میاد پایین

خب با این سندها من فکر کنم کمی شک تردید در وجود شما هم پدیدار شده باشه چون اگه ترس در شما نباشه همه زندگیتون صرف سایتهای pct می کنید ... البته بعضی از دوستان

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
گفته های تمام دوستان رو خوندم. نمیخوام مثل دوستان نظری تخصصی و پیچیده بدم. فقط می تونم بگم :
خدا اولین کسی که ایده ی PTC رو اجرا کرد لعنت کنه !
هر بچه ای پیدا شد PTC راه انداخت و بالا کشید و رفت ؛ اما هنوز هم ادامه داره. چرا؟ چون کاربرای اینترنتِ امروزِ ما فوق العاده بی تجربه ان.

بالا