دوست عزیز لطفا نحوه کار و فعالیت و استراتژیک خودتون رو نسبت به این 3 سایت بگید که چطوری 150 از هر کدوم درمیارید
اول این سایتا رو نام ببرم: (بین سایتهای ایرانی اعتبار اینها بیشتر از بقیه اس و تا الان هم بدون هیچ مشکلی کار کردن و تمامی پرداختی هاشون موفق بوده)
تئوباکس
آسمان باکس
آسان باکس
نیک باکس
تو خیلی از وبلاگا میبینین که 20 تا سایت معرفی کردن و کسی که میبینه نمیدونه کدوم رو عضو بشه و شاید تو خیلی ها ثبت نام کنه و بعد دیگه بیخیال همشون بشه... ولی من میگم اگه میخواین تازه شروع کنین تمرکزتونو روی همین 4 تا سایت بزارین...
(اینو بگم که من لینک خودم رو گذاشتم تا اگه کسی زیرمجموعه ام شد بعدا باهم در تماس باشیم و بتونم کمکش کنم)
خب...به طور کلی و خلاصه باید گفت توی پست قبلی گفتم که روش کار چیه..موضوع اینجاست که باید بین "زمان" و "سرمایه اولیه" انتخاب کنین، فرض کنین این دوتا توی دو کفه ترازوان، هرچی سرمایه بیشتر بزارین، زودتر به درآمد ثابت ماهیانه میرسین،و برعکس..
در بهترین حالت و کمترین زمان یعد از 2 ماه و نیم میتونین به اون درآمد ماهیانه تقریبی150 تومن از هرکدوم برسین، تو این حالت برای هرسایت حدود 400 هزارتومن سرمایه نیازه، نه همون اول یکجا، کم کم این پول رو لازمه که وارد سایتا بکنین. و در طولانی ترین حالت هم که هیچ پولی به سایت واریز نکنین شاید 2 سال طول بکشه... من به انجمنای این سایتا زیاد سر میزنم، کسی هست که هیچ پولی از خودش نذاشته و الان بعد از 1 سال نقره ای شده (یعنی ماهی 60 هزارتومن) و کسی هم هست که توی 6..7 تا سایت بیشترین سرمایه رو گذاشته (3.5 میلیون تومن) و تو همشون الان طلاییه...
حالا بسته به جیبتون بین این دوتا حالت حدی حرکت کنین! با سرمایه 150..250 تومن و زمان کمتر از 5.6 ماه...
من خودم الان توی سه سایت اول نقره ای ام با 750 نفر هر سایت... و توی چهارمی هم عضویتم پلاسه با 900 نفر. تا حالا از هیچکدومشون برداشت نکردم، چون وقتی میبینم بقیه برداشت کردن دیگه نیازی نیست که پرداخت سایت رو خودم حتما چک کنم!
و اما....
استراتژی این سایتها: شما باید نفراتتون رو مرتب افزایش بدین، از پرداخت اتومات اصلا استفاده نکنین! یا حداقل تا جایی که میتونین استفاده نکنین، و فقط از تمدید 90 روزه استفاده کنین، ناظرهای همه سایتها میگن اگه کسی 5 روز فعالیت نکرد بازیافتش کن که اشتباهه! باید به هرنفر 10 روز فرصت داد.. از بازیافت دستی هم فقط تو عضویت استاندارد استفاده کنین، تو نقره ای و طلایی بازیافت رو به کل بزارین کنار...همه این سایتها به طور میانگین هر سه ماه یکبار تخفیف میدن... برای ارتقای عضویتاتون حتما صبر کنید تاتخفیفات شروع بشه و بعد ارتقا بدید، تو زمان تخفیفات بیشترین تعدادی که میشه رو اجاره کنید، تا وقتی به حد نهایی نرسیدید برداشت نکنید، البته اگر هم برداشت کردید چند روز بعد دوباره باید اون پول رو به سایت واریز کنین! چون هنوز به 2000 زیرمجموعه نرسیدین!
هروقت رسیدین به 2000 نفر اونوقت زمان برداشتاتون شروع میشه... اگه فکر میکنین این راه طولانیه و کی حوصله داره 5 ماه صبر کنه، فرض کنید 5 ماه پیش این کار رو شروع کردید و الان ماهیانه نیم میلیون درآمد دارید با روزی نیم ساعت وقت گذاشتن..خوب نیست؟!!
خب پس الان شروع کنید به جای اینکه تا 5 ماه دیگه هم هیچ کاری نکنین!
وقتی بعد از چندماه به 2000 زیرمجموعه توی هرکدوم رسیدین اونوقت قول میدم ماهیانه نیم میلیون تومان رو از همین 4 سایت داشته باشید... فقط باید صبر داشته باشید و بین زمان و هزینه تون تعادل برقرار کنید...
ممنون میشم اگه خواستید ثبت نام کنید با همین لینک های بالا عضو بشید...
در اینصورت هر سوالی که داشتید با مسج خصوصی یا آیدیم در تماس باشید تا کمکتون کنم...
[email protected]