• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقیقت تلخ اما دوست داشتنی از ساتهای PCT

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
دوست عزیز این سایت پرداخت واقعی داره اصلا اسکم هم نیست خیلی عجیبه اینجا به عنوان اسکم شناخته شده !!؟
این امکان نداره چون یکی از دوستام همین چند روز پیش هم برداشت داشته ؟؟؟؟
http://i45.tinypic.com/aaktph.png
واقعا عجیبه که گفته اسکم شده هست پرو باکس خیلی جالبه !!!؟

دوست من این سایت تازه شروع به کار کرده .. و من هنوز اعتمادی به اون ندارم هرچند توی این مدت کمی که راه افتاده خوب کاربر گرفته ...

هیچ سایتی با اسکریپ nTeN بیشتر از 1 ماه دووم نمیاره( except motoclix)
1. چون هیچ کس به این اسکریپت اعماد نداره
2. هیچ کس با این اسکریپت به خاطر گزینه ی 1 تبلیغات نمی گیره در این صورت سایت تخته می شه
3. 99% ادمینا از این اسکریپت برای اسکم استفاده می کنن (ref bot)
4 . به اسکریپت nTeN با چشم هایپ نگاه کنید (دی)

probux هم اگه یکمی قدیمی باشید ادمینشو می شناسید. same admin as onbux فکر کنم خیلیا یادشون باشه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
یه سوال دارم... چرا شما اینقد تاکید میکنید که بدون ارتقای عضویت؟؟؟ خب مسلما برای درآمد بیشتر باید ارتقا داد! چه منعی داره که ارتقا ندیم؟!!
من بیشتر با سایت های ایرانی کار میکنم تا خارجی واون دید بدی که بعضی از دوستان اینجا دارن رو ندارم!
البته سایتهای ایرانی با اسکریپت پی تی سی ایران اصلا به درد نمیخورن، چون این اسکریپت معایب زیادی داره و اگه ادمین سایت هم آدم درستی باشه و نخواد کلاه برداری کنه همش باید قیمت همه چی و محدودیت ها رو تغییر بده که باعث میشه داد همه در بیاد.
من فقط با دوتا پی تی سی ایران کار کردم که الان دارم باهاشون تصفیه میکنم.
ولی اسکریپت جن4:
از سه تا سایت اول شرکت آسمان میشه ماهیانه میانگین 150 تومن از هرکدوم درآورد. در بهترین حالت که عضویتت طلایی باشه و 2000 زیرمجموعه و همه تمدید 90 روزه. خب 450 تومن در ماه برای من که خرجم خیلی کمه! مبلغ ناچیزی نیست! ضمن اینکه از یکی دوتا سایت دیگه که دارن با این اسکریپت کار میکنن هم میشه در نهایت همین 150 حالا با یکم بالاپایین رو درآورد... خب مگه به یه کارمند عادی با روزی 8 ساعت کار چقد حقوق میده که مثلا 600..700 تومن در ماه با روزی نیم ساعت وقت گذاشتن مبلغ بی ارزشی باشه ؟!!
...
نکته مهم دیگه اینکه این سایتهای ایرانی 100% بر مبنای ptc نیستن! و در اصل بر مبنای ptc-hyip ان... که خب از نظر من اشکال نداره که خوب هم هست! مگه کم پولمون رو تو هایپای خارجی از دست دادیم؟ یا مگه یه بانک به 1 میلیون تومن پول چقدر سود میده؟ خب همون رو میزام توی سایت های ایرانی که بهشون مطمئنم و بعد از چند ماه یه حقوق ثابتی دارم...
من که به همین سایتهای ایرانی راضی ام.
البته توی نئوباکس هم چندماهه عضوم که خب چون پیزای وریفای شده ندارم هیچ سرمایه ای وارد نئو نکردم و خب تقریبا دارم درجا میزنم! بعد از چندماه فقط 35 تا اجاره ای دارم...

farhikhteh

Registered User
لایک‌ها
6
یه سوال دارم... چرا شما اینقد تاکید میکنید که بدون ارتقای عضویت؟؟؟ خب مسلما برای درآمد بیشتر باید ارتقا داد! چه منعی داره که ارتقا ندیم؟!!
من بیشتر با سایت های ایرانی کار میکنم تا خارجی واون دید بدی که بعضی از دوستان اینجا دارن رو ندارم!
البته سایتهای ایرانی با اسکریپت پی تی سی ایران اصلا به درد نمیخورن، چون این اسکریپت معایب زیادی داره و اگه ادمین سایت هم آدم درستی باشه و نخواد کلاه برداری کنه همش باید قیمت همه چی و محدودیت ها رو تغییر بده که باعث میشه داد همه در بیاد.
من فقط با دوتا پی تی سی ایران کار کردم که الان دارم باهاشون تصفیه میکنم.
ولی اسکریپت جن4:
از سه تا سایت اول شرکت آسمان میشه ماهیانه میانگین 150 تومن از هرکدوم درآورد. در بهترین حالت که عضویتت طلایی باشه و 2000 زیرمجموعه و همه تمدید 90 روزه. خب 450 تومن در ماه برای من که خرجم خیلی کمه! مبلغ ناچیزی نیست! ضمن اینکه از یکی دوتا سایت دیگه که دارن با این اسکریپت کار میکنن هم میشه در نهایت همین 150 حالا با یکم بالاپایین رو درآورد... خب مگه به یه کارمند عادی با روزی 8 ساعت کار چقد حقوق میده که مثلا 600..700 تومن در ماه با روزی نیم ساعت وقت گذاشتن مبلغ بی ارزشی باشه ؟!!
...
نکته مهم دیگه اینکه این سایتهای ایرانی 100% بر مبنای ptc نیستن! و در اصل بر مبنای ptc-hyip ان... که خب از نظر من اشکال نداره که خوب هم هست! مگه کم پولمون رو تو هایپای خارجی از دست دادیم؟ یا مگه یه بانک به 1 میلیون تومن پول چقدر سود میده؟ خب همون رو میزام توی سایت های ایرانی که بهشون مطمئنم و بعد از چند ماه یه حقوق ثابتی دارم...
من که به همین سایتهای ایرانی راضی ام.
البته توی نئوباکس هم چندماهه عضوم که خب چون پیزای وریفای شده ندارم هیچ سرمایه ای وارد نئو نکردم و خب تقریبا دارم درجا میزنم! بعد از چندماه فقط 35 تا اجاره ای دارم...

دوست عزیز لطفا نحوه کار و فعالیت و استراتژیک خودتون رو نسبت به این 3 سایت بگید که چطوری 150 از هر کدوم درمیارید

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوست عزیز لطفا نحوه کار و فعالیت و استراتژیک خودتون رو نسبت به این 3 سایت بگید که چطوری 150 از هر کدوم درمیارید

اول این سایتا رو نام ببرم: (بین سایتهای ایرانی اعتبار اینها بیشتر از بقیه اس و تا الان هم بدون هیچ مشکلی کار کردن و تمامی پرداختی هاشون موفق بوده)

تئوباکس

آسمان باکس

آسان باکس

نیک باکس

تو خیلی از وبلاگا میبینین که 20 تا سایت معرفی کردن و کسی که میبینه نمیدونه کدوم رو عضو بشه و شاید تو خیلی ها ثبت نام کنه و بعد دیگه بیخیال همشون بشه... ولی من میگم اگه میخواین تازه شروع کنین تمرکزتونو روی همین 4 تا سایت بزارین...

(اینو بگم که من لینک خودم رو گذاشتم تا اگه کسی زیرمجموعه ام شد بعدا باهم در تماس باشیم و بتونم کمکش کنم)

خب...به طور کلی و خلاصه باید گفت توی پست قبلی گفتم که روش کار چیه..موضوع اینجاست که باید بین "زمان" و "سرمایه اولیه" انتخاب کنین، فرض کنین این دوتا توی دو کفه ترازوان، هرچی سرمایه بیشتر بزارین، زودتر به درآمد ثابت ماهیانه میرسین،و برعکس..
در بهترین حالت و کمترین زمان یعد از 2 ماه و نیم میتونین به اون درآمد ماهیانه تقریبی150 تومن از هرکدوم برسین، تو این حالت برای هرسایت حدود 400 هزارتومن سرمایه نیازه، نه همون اول یکجا، کم کم این پول رو لازمه که وارد سایتا بکنین. و در طولانی ترین حالت هم که هیچ پولی به سایت واریز نکنین شاید 2 سال طول بکشه... من به انجمنای این سایتا زیاد سر میزنم، کسی هست که هیچ پولی از خودش نذاشته و الان بعد از 1 سال نقره ای شده (یعنی ماهی 60 هزارتومن) و کسی هم هست که توی 6..7 تا سایت بیشترین سرمایه رو گذاشته (3.5 میلیون تومن) و تو همشون الان طلاییه...
حالا بسته به جیبتون بین این دوتا حالت حدی حرکت کنین! با سرمایه 150..250 تومن و زمان کمتر از 5.6 ماه...
من خودم الان توی سه سایت اول نقره ای ام با 750 نفر هر سایت... و توی چهارمی هم عضویتم پلاسه با 900 نفر. تا حالا از هیچکدومشون برداشت نکردم، چون وقتی میبینم بقیه برداشت کردن دیگه نیازی نیست که پرداخت سایت رو خودم حتما چک کنم!

و اما....
استراتژی این سایتها: شما باید نفراتتون رو مرتب افزایش بدین، از پرداخت اتومات اصلا استفاده نکنین! یا حداقل تا جایی که میتونین استفاده نکنین، و فقط از تمدید 90 روزه استفاده کنین، ناظرهای همه سایتها میگن اگه کسی 5 روز فعالیت نکرد بازیافتش کن که اشتباهه! باید به هرنفر 10 روز فرصت داد.. از بازیافت دستی هم فقط تو عضویت استاندارد استفاده کنین، تو نقره ای و طلایی بازیافت رو به کل بزارین کنار...همه این سایتها به طور میانگین هر سه ماه یکبار تخفیف میدن... برای ارتقای عضویتاتون حتما صبر کنید تاتخفیفات شروع بشه و بعد ارتقا بدید، تو زمان تخفیفات بیشترین تعدادی که میشه رو اجاره کنید، تا وقتی به حد نهایی نرسیدید برداشت نکنید، البته اگر هم برداشت کردید چند روز بعد دوباره باید اون پول رو به سایت واریز کنین! چون هنوز به 2000 زیرمجموعه نرسیدین!

هروقت رسیدین به 2000 نفر اونوقت زمان برداشتاتون شروع میشه... اگه فکر میکنین این راه طولانیه و کی حوصله داره 5 ماه صبر کنه، فرض کنید 5 ماه پیش این کار رو شروع کردید و الان ماهیانه نیم میلیون درآمد دارید با روزی نیم ساعت وقت گذاشتن..خوب نیست؟!!
خب پس الان شروع کنید به جای اینکه تا 5 ماه دیگه هم هیچ کاری نکنین!

وقتی بعد از چندماه به 2000 زیرمجموعه توی هرکدوم رسیدین اونوقت قول میدم ماهیانه نیم میلیون تومان رو از همین 4 سایت داشته باشید... فقط باید صبر داشته باشید و بین زمان و هزینه تون تعادل برقرار کنید...

ممنون میشم اگه خواستید ثبت نام کنید با همین لینک های بالا عضو بشید...
در اینصورت هر سوالی که داشتید با مسج خصوصی یا آیدیم در تماس باشید تا کمکتون کنم...:)
[email protected]

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
در بهترین حالت و کمترین زمان یعد از 2 ماه و نیم میتونین به اون درآمد ماهیانه تقریبی150 تومن از هرکدوم برسین، تو این حالت برای هرسایت حدود 400 هزارتومن سرمایه نیازه،
[email protected]
سلام.دوست عزیر چطوری حساب کردی که میشه تو دو ماه و نیم با سرمایه 400 هزارتومان به درآمد ماهیانه 150 هزارتومان رسید؟!!!به ما هم نشون بده.ممنون

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
چهارصدتومن رو يكم كم گفتم، ممكنه پونصد يا ششصد تومن هم بشه، ون خودم ازين راه نرفتم شما حالتبالاش همون ششصد تومن رو بگير، اينجوري ك از همون اول تو زمان تخفيفات عضويت طلايي ميخري، بعد هر٧روز ٢٠٠ نفر اجاره ميكني،تا ٢٠٠٠ نفر دو ماه و نيم كمتر طول ميكشه تا نفراتت تكميل بشه، و بعد ازونم اگه با پرداخت اتومات بري جلو ماهيانه هشتاد تا صد و سي و اگه با تمديد سه ماهه بري ماهيانه حداقل صد و پنجاه تومن درامدت ميشه.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
چهارصدتومن رو يكم كم گفتم، ممكنه پونصد يا ششصد تومن هم بشه، ون خودم ازين راه نرفتم شما حالتبالاش همون ششصد تومن رو بگير، اينجوري ك از همون اول تو زمان تخفيفات عضويت طلايي ميخري، بعد هر٧روز ٢٠٠ نفر اجاره ميكني،تا ٢٠٠٠ نفر دو ماه و نيم كمتر طول ميكشه تا نفراتت تكميل بشه، و بعد ازونم اگه با پرداخت اتومات بري جلو ماهيانه هشتاد تا صد و سي و اگه با تمديد سه ماهه بري ماهيانه حداقل صد و پنجاه تومن درامدت ميشه.

داداش شما میانگین کلیک روزانه و میانگین قیمت هر کلیک رو چقدر حساب کردی که حداقل ماهی صدوپنجاه میمونه؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوست عزیز من این رو حساب نکردم چون با محاسبه کردن خطا خیلی زیاد میشه، و میانگین ها و متوسط درآمد هرکلیک هم خیلی نوسان داره...
من از سه نفر که طلایی بودن پرسیدم، اونا جواب دادن که با پرداخت اتوماتیک و با کنارگذاشتن هزینه عضویت طلایی برای دوره بعد ماهیانه بین 80 تا 130 تومن برات خالص میمونه. خب حالا اگه به جای اتومات از تمدید 90 روزه استفاده کنی به جای 5% ..20% تخفیف داره که برای 2000 نفر میشه 105 تومن اختلاف در ماه..
یعنی 80 و 130 رو به اضافه 105 میکنی، که من حتی رقم پایینش رو گفتم 150...

اکی؟!! حله؟!! :))

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
تاپيك خوبي بود ك ب لطف! ي بنده خدايي رفته بود پايين پايينا!
گفتم بيارمش بالا تا اگه هنوز لازمه در موردش بحث ادامه داشته باشه...

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
ptc = وقت تلف کردن

دوستانی ک میرن تو سایت های ptc ایرانی عضو میشن مثل این سایت ها (تبلیغات کلیکی باکس چی | کسب درآمد | سیستم کلیکی - صفحه نخست / سایتهای کلیکی-سایت کلیکی بردیا باکس-سایت تبلیغات کلیکی برديا باكس-درآمد کلیکی-افزايش بازديد-تبلیغات کلیکی-تجارت اينترنتي-كسب درآمد- صفحه , ....... ) ک از اسکریپ پی تی سی ایران استفاده میشه و این اسکریپ اصلا قابلیت زیر مجموعه واقعی نداره و مدیرانی ک میگن اسکریپ قابلیت داره ک نفرات واقعی رو برای اجاره قرار میده چیزی جز دروغ نیست برای جذب شما برای گرفتن پول های شما......من همین اسکریپ ها رو دارم و برای امتحان روی یکی از سایت هایی ک خودم داشتم نصب کردم و با چند تا از بچه ها روش کار کردیم و چیزی نداشت بخواد بتونه کاربرای عضو شده رو ب دیگران اجاره بده و این نفراتی ک در این سایت ها هستند نفرات اجاره ای مجـــــــــــــــــــــــــــــازی (همون ربات) هست و ب دست مدیر سایت کنترل میشه ....

حالا شاید بگید من دروغ میگم برید از بچه های قدیم این سایت ها بپرسید.............. خودم یه زمانی تو یکی از سایت های بالا عضو بودم 20 تا نفر خریدم و تو 1 ماه 1 کلیک هم نکردند و در صورتی بود ک مدیر گفته بود نفراتی برای اجراه قرار داده شده ک تو چند روز پیش کلیک کردند حالا فهمیدید ک نفرات اصلا واقعی نیستند و دیگر کاربرا هم بودند ک همین مشکل منو داشتند ................حالا باید ب مدیرا :lol:
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
ک اینقدر ضایع مدیریت میکنن سایتشون ک لو میرن

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
چه اسکریپت ایران ptc و چه جن4 هردوشون نفرات رو تکثیر میکنند! یعنی یک نفر به چند نفر اجاره داده میشه!
این فقط مختص ایران ptc نیست!
البته اینم باید گفت که ایران ptc کلا خیلی داغونتر از جن4 ا.

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
ptc = وقت تلف کردن

دوستانی ک میرن تو سایت های ptc ایرانی عضو میشن مثل این سایت ها (تبلیغات کلیکی باکس چی | کسب درآمد | سیستم کلیکی - صفحه نخست / سایتهای کلیکی-سایت کلیکی بردیا باکس-سایت تبلیغات کلیکی برديا باكس-درآمد کلیکی-افزايش بازديد-تبلیغات کلیکی-تجارت اينترنتي-كسب درآمد- صفحه , ....... ) ک از اسکریپ پی تی سی ایران استفاده میشه و این اسکریپ اصلا قابلیت زیر مجموعه واقعی نداره و مدیرانی ک میگن اسکریپ قابلیت داره ک نفرات واقعی رو برای اجاره قرار میده چیزی جز دروغ نیست برای جذب شما برای گرفتن پول های شما......من همین اسکریپ ها رو دارم و برای امتحان روی یکی از سایت هایی ک خودم داشتم نصب کردم و با چند تا از بچه ها روش کار کردیم و چیزی نداشت بخواد بتونه کاربرای عضو شده رو ب دیگران اجاره بده و این نفراتی ک در این سایت ها هستند نفرات اجاره ای مجـــــــــــــــــــــــــــــازی (همون ربات) هست و ب دست مدیر سایت کنترل میشه ....

حالا شاید بگید من دروغ میگم برید از بچه های قدیم این سایت ها بپرسید.............. خودم یه زمانی تو یکی از سایت های بالا عضو بودم 20 تا نفر خریدم و تو 1 ماه 1 کلیک هم نکردند و در صورتی بود ک مدیر گفته بود نفراتی برای اجراه قرار داده شده ک تو چند روز پیش کلیک کردند حالا فهمیدید ک نفرات اصلا واقعی نیستند و دیگر کاربرا هم بودند ک همین مشکل منو داشتند ................حالا باید ب مدیرا :lol:
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
ک اینقدر ضایع مدیریت میکنن سایتشون ک لو میرن

من با این سایتهایی که میگی کار نکردم ولی با باکس 24 کار کردم
160 تا هم زیرمجموعه اجاره کردم
حدود 80 درصدشون هر روز کلیک میکنن و میانگین خوبی هم دارن
البته این را هم بگم از همون روز اول 160 تا را اجاره نکردم.اولش 10 تا اجاره کردم دیدم که خوب کلیک میکنن و کم کم از درآمد خودشون زیرمجموعه جدید اجاره کردم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اول بگم که من همه پستارو نخوندم.
دوست عزیز شما سال هاست که در این سایت ها می کلیکید اونوقت نمی دونید که PTC درسته نه PCT!
یک دوستی هم گفته بودن که نمی دونم موقع برداشت،سایت گفته 100 دلار بریزید یا 3 ماه صبر کنید!!!
خوب برادر من،وقتی توی سایت های 10 دلار به ازای هر کلیک عضو میشی،انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت...:D

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
چه اسکریپت ایران ptc و چه جن4 هردوشون نفرات رو تکثیر میکنند! یعنی یک نفر به چند نفر اجاره داده میشه!
این فقط مختص ایران ptc نیست!
البته اینم باید گفت که ایران ptc کلا خیلی داغونتر از جن4 ا.

اسکریپ ایراین ک خیلی داغون هس شکی نیس...
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
:lol:
درسته نفرات تقسیم میششن ولی چ نفراتی واقعی
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
نه کاکو مجازی ربات هست ک تقسیم میشه... و دیگه خودت و خودم بهتر از همه میدونیم نه :rolleyes:

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
من با این سایتهایی که میگی کار نکردم ولی با باکس 24 کار کردم
160 تا هم زیرمجموعه اجاره کردم
حدود 80 درصدشون هر روز کلیک میکنن و میانگین خوبی هم دارن
البته این را هم بگم از همون روز اول 160 تا را اجاره نکردم.اولش 10 تا اجاره کردم دیدم که خوب کلیک میکنن و کم کم از درآمد خودشون زیرمجموعه جدید اجاره کردم

باکس 24 هم ماشاالله جریان داره طولانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی :)
میگم ک نفرات دست مدیر هس حالا اونجا شنیدم طرح و ایده زیاد میده مدیرش حتما سود داره براش ک میانگین هارو بالا گرفته :happy:

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
اول بگم که من همه پستارو نخوندم.
دوست عزیز شما سال هاست که در این سایت ها می کلیکید اونوقت نمی دونید که PTC درسته نه PCT!
یک دوستی هم گفته بودن که نمی دونم موقع برداشت،سایت گفته 100 دلار بریزید یا 3 ماه صبر کنید!!!
خوب برادر من،وقتی توی سایت های 10 دلار به ازای هر کلیک عضو میشی،انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت...:D

دقت کردیا مچشو گرفتی pct :Dاز دستش در رفته حوصلش نشده درستش بکنه :)

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30

میلیونر :D

اون ادمین های چند ساله بزرگترین سایت کلیکی بعد از 4 سال ب زور ب 1 میلیون رسیده ک مبلغیشم پول خودشه :rolleyes:

بالا