• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقیقت تلخ اما دوست داشتنی از ساتهای PCT

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
گفته های تمام دوستان رو خوندم. نمیخوام مثل دوستان نظری تخصصی و پیچیده بدم. فقط می تونم بگم :
خدا اولین کسی که ایده ی PTC رو اجرا کرد لعنت کنه !
هر بچه ای پیدا شد PTC راه انداخت و بالا کشید و رفت ؛ اما هنوز هم ادامه داره. چرا؟ چون کاربرای اینترنتِ امروزِ ما فوق العاده بی تجربه ان.

درسته دوست عزیز حقیقت تلخ اما دوست داشتنی یعنی همین
اعتماد کردن به هر سایتی اشتباه بزرگ هست

من همه تلاشمو دارم انجام میدم تا یک کمی دوستان به خودشون بیان انقدر راحت به هر سایتی اعتماد نکنن

یک سوال از همه آیا میدونید 80 درصد سایتهای که ما داریم کار می کنیم اصل سرمایه گذارش هندی ها هستن ؟

از فردا کم کم به دوستان یاد میدم با چشم باز انتخاب کنن و روشهای خاص آموزش میدم

راستی Reza2kn کجایی بیا داداش بدون شما اصلا حال نمیده این موضوع

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
فقط یک سوال در جواب کلی شما آیا همیشه این سیستم درست کار می کنه یعنی اصلا هیچ کسی در این سیستم ضرر نمی کنه ؟ همه سود می کنن ؟؟؟

اگه این سیستم درسته و اصلا اشکالی در این مورد نباشه چرا سایتهای اسکم هر روز داره زیاد می شه ؟

اگه این سیستم درسته چرا بعضی از بچه ها از ادامه دادن در این سیستم ها پشیمون می شن و ادامه نمیدن

اگه این سیستم درسته نمونه کوچیک این سیستم سایتهای ایرانی هستن که فقط از هر سایتی تعداد انگشت شماری در آمد خوبی دارن

اگه این سیستم درسته چرا شما همه زندگیت نمی فروشی بری آپدیت و یا اکانت بخری ؟ بگم چرا چون می ترسی این ترس همون بی اعتمادی هست که در وجودت هست

لطفا یک لیست از برداشت حسابتو در اینجا قرار بده تا بچه ها هم متوجه بشن خود شما چقدر درآمد داری ...

شما اهل بحث نیستی عزیزم! همش میخوای بپیچونی!!
من اون همه نشستم منطقی برات توضیح دادم شما به جای جواب به اونا واسه من سوال تراشیدی!
من گفتم کسی ضرر نمیکنه؟؟!! من گفتم همه سود میکنن؟؟!:blink: کو؟!
من گفتم این سیستم درسته و هیچ مشکلی نداره؟! من گفتم همه سایت ها سالمن و سایت اسکم نیست؟!
من ادعایی از درآمدم تو این سیستم کردم؟! اصلا گفتم چقدر در میارم که شما "که منتقد نیستی!" به من میگی لیست برداشت بذار؟؟!

همیشه اگه توانایی بحث رو نداری ، توش شرکت نکن عزیزم ;)

موفق باشید:D

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
شما اهل بحث نیستی عزیزم! همش میخوای بپیچونی!!
من اون همه نشستم منطقی برات توضیح دادم شما به جای جواب به اونا واسه من سوال تراشیدی!
من گفتم کسی ضرر نمیکنه؟؟!! من گفتم همه سود میکنن؟؟!
blinksmiley.gif
کو؟!
من گفتم این سیستم درسته و هیچ مشکلی نداره؟! من گفتم همه سایت ها سالمن و سایت اسکم نیست؟!
من ادعایی از درآمدم تو این سیستم کردم؟! اصلا گفتم چقدر در میارم که شما "که منتقد نیستی!" به من میگی لیست برداشت بذار؟؟!

همیشه اگه توانایی بحث رو نداری ، توش شرکت نکن عزیزم
winksmiley02.gif

موفق باشید
biggrinsmiley.gif

رضا جان بنده 8 سال پیش در این سایتها عضوع بودم نمیدونم یادت هست یا نه این سایتها بیشتر با بانک e-gold کار می کردن من مدارکی دارم که نشون میده در شهریور سال 83 آموزشهای حساب باز کردن بانک e-gold

و همین تور عضوع شدن در سایتهای pct دارم . لطفا شما هم مدارکی که داری به ما هم نشون بده حداقل من بدونم با چه pct بازی دارم کار می کنم بنده اون زمان به درآمد از اینترنت رسید اما

بانک e-gold کل حساب منو بست و همه پول منو به راحتی بالا کشید ... حالا شما همش بیاد از منتقل حرف بزنید

... از اینجا به بعد اگه مدرکی داری بیا جلو هدف من کمک هست اگه دوست داری سنگ بندازی بنداز چون حق

دیگران داری می گیری اگه مدرک داری بیا جلو

دوستان یک فال zip شده میدم شما می تونید وبلاگهای سال 83 که من همه اونهارو دانلود کردم شما هم ببنید چون در اون سال اینترنت دایل آپ بود و من میرفتم کافی نت و اونهارو از کافی نت جمع می کردم با فلاپی یادش بخیر

اجب دورانی داشتم ...

دوستان من صفحه های html که از کافی نت سال 1383/3/13 به بعد دانلود کردم برای شما قرار میدم تا متو جه بشید بنده تجربه کافی دارم . و اگه این بخش درست کردم برای همه بچه های خوب پرشین تولز هست

این فایل تمام سندی هست که نشون میده من در سال 83 بنده شروع به آموزش و همین تور ثبت نام در این سایتها کردم

دانلود

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
خب بریم بحث اقتصادی دوستان اگه سیستم اقتصاد اینها کاملا درست باشه پس چرا
بورس های آمریکایی مثل شاخص سهام داو جونز، اس اندپي 500 و نزدک دارن از هم پاشیده می شن ؟
اگه این سیستم درسته پس چرا بدهی آمریکا حدود14.5 تریلیون دلار هست!!!
1312712245_nc_national_debt_clock_110128_main.jpg

خب اگه این سیستم مشکلی نداره پس چرا اتحاد اروپا داره از هم پاشیده می شه
اگه این سیستم درسته پس چرا یونان برای جبران بدهی های خودش باید جزایر خودشو بفروشه

اگه این سیستم درسته پس چرا به جز ایران ارزش دلار در دنیا داره میاد پایین

خب با این سندها من فکر کنم کمی شک تردید در وجود شما هم پدیدار شده باشه چون اگه ترس در شما نباشه همه زندگیتون صرف سایتهای pct می کنید ... البته بعضی از دوستان

بحث از کجا به کجا رسید ؟!؟!
فکر نمیکنم این تاپیک 2030 باشه و کاربران هم بینندگان اخبار صداوسیمای جمهوری اسلام ایران!

{ جالب اینجاست افرادی که دارن از همین پی تی سی ها درآمد کسب میکنند اصلا نه وقتشو دارن به اینگونه
تاپیکها سر بزنند و نه نیازی هست که در بحث های حاشیه ای و بدون نتیجه شرکت کنند }

موق باشید و موید

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
بحث از کجا به کجا رسید ؟!؟!
فکر نمیکنم این تاپیک 2030 باشه و کاربران هم بینندگان اخبار صداوسیمای جمهوری اسلام ایران!

{ جالب اینجاست افرادی که دارن از همین پی تی سی ها درآمد کسب میکنند اصلا نه وقتشو دارن به اینگونه
تاپیکها سر بزنند و نه نیازی هست که در بحث های حاشیه ای و بدون نتیجه شرکت کنند }

موق باشید و موید

حق با شما هست من یک سری برنامه دارم که می خواستم تجربه های مفید که در این رابطه کسب کردم بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دوستان قرار بدم تا

اشتباه های چندین چند ساله منو تکرار نکنن حد اقل چند سالی جلو باشن بدون هیچ ترسی اما آقا رضا میاد بحث به بیراه می بره ...

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
باکس لیف که پول ما رو خورد حرومشون باشه...

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
رضا جان بنده 8 سال پیش در این سایتها عضوع بودم نمیدونم یادت هست یا نه این سایتها بیشتر با بانک e-gold کار می کردن من مدارکی دارم که نشون میده در شهریور سال 83 آموزشهای حساب باز کردن بانک e-gold

و همین تور عضوع شدن در سایتهای pct دارم . لطفا شما هم مدارکی که داری به ما هم نشون بده حداقل من بدونم با چه pct بازی دارم کار می کنم بنده اون زمان به درآمد از اینترنت رسید اما

بانک e-gold کل حساب منو بست و همه پول منو به راحتی بالا کشید ... حالا شما همش بیاد از منتقل حرف بزنید

... از اینجا به بعد اگه مدرکی داری بیا جلو هدف من کمک هست اگه دوست داری سنگ بندازی بنداز چون حق

دیگران داری می گیری اگه مدرک داری بیا جلو

دوستان یک فال zip شده میدم شما می تونید وبلاگهای سال 83 که من همه اونهارو دانلود کردم شما هم ببنید چون در اون سال اینترنت دایل آپ بود و من میرفتم کافی نت و اونهارو از کافی نت جمع می کردم با فلاپی یادش بخیر

اجب دورانی داشتم ...

دوستان من صفحه های html که از کافی نت سال 1383/3/13 به بعد دانلود کردم برای شما قرار میدم تا متو جه بشید بنده تجربه کافی دارم . و اگه این بخش درست کردم برای همه بچه های خوب پرشین تولز هست

این فایل تمام سندی هست که نشون میده من در سال 83 بنده شروع به آموزش و همین تور ثبت نام در این سایتها کردم

دانلود

من بحث و به بی راهه می برم؟! تو چته همش مدرک مدرک میکنی؟! :lol::lol::lol:
برو عمو جون خوش باشی با برنامه هات:lol:

1408

Registered User
لایک‌ها
57

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
من بحث و به بی راهه می برم؟! تو چته همش مدرک مدرک میکنی؟! :lol::lol::lol:
برو عمو جون خوش باشی با برنامه هات:lol:

واقعا از شما ممنون هستم که اجازه میدی بچه های دیگه استفاده کنن

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
خوب دوستان کم کم بریم سر اصل مطلب

سوال آیا می شه از این سایتها پول به دست بیاریم جواب بله

سوال آیا می شه به درآمد چند ملیونی هم برسیم جواب بله

خب باید از کجا شروع کنیم ؟

دوستان عزیز اول از همه باید دقت کنیم که سایتهای pct خیلی زیاد هستن و اگر تجربه مفید در این باره نداشته باشید حداقل یکی دو سال اول کاملا سر کار هستید
چون همه ما بنا بر این قرار میدیم که زود به در آمد بالا برسیم و این خودش باعث می شه کاملا مسیر به بی راه بریم

خب در چه سایتهای اسم نویسی کنم
اول باید بگم اگه دوست داری با محیط این سایتها آشنا بشی برید سایتهای ایرانی چون واقعا استاد خوبی در این رابطه می شید اما اصلا فکر در آمد از این سایتهارو نداشته باشید

چون وقتی به پرداختی ها خوب دقت می کنید بیشتر 2 یا 3 هزار تومن در ماه برداشت دارن و در این بین هم 10 و یا 20 هزار تومن هم هست اما باور کنید بیشترین در آمدی که می تونید در بیارید 40 هزار تومان هست
البته بدون آپدیت کردن

تجربه من نشون داده که سایتهای ایرانی فقط برای آموزش دیدن و مدیرت بر کاربرا خوب هست

و اما سایتهای خارجی

روشهای شناخت اینگونه سایتها
1 اولین قدم نگاه کردن به آمار الکسا سایت هست . دانلود تولبار الکسا
2 دیدن تاریخ چه هر سایتی بهتره در سایتهای اسم ثبت نام کنید که حداقل یکی دو سالی از فعالیت اونها گذشته باشه
3 رفتن به بخش پرداختی هر سایت و دیدن آمار پرداختی اون سایت
4 رفتن به بخش فریم هرسایت ( سایتهای حقیقی pct فریم یا همون انجمن پر پیمونی دارن )
5 سعی کنید از سایتهای با اسم رسم بیشتر استفاده کنید

خب چند تا روش شناخت سایتهارو گفتم

اما همه اینها دلیل نمی شه شما 100 در 100 به این سایتها اعتماد کنید

چون خیلی وقتها شده بچه ها از ایران میرن و عضوع می شن و شروع می کنن به کار کردن بعد مدتی می خوان برداشت کنن این سایتها اجازه برداشت نمیده به دلایل مختلف
در ادامه با خود سایتها و نوع کار کردن با این سایتها آشنا می شیم .

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان اختلافاتتون رو تو خصوصی باهم در میان بگذارید اینجا محلی برای آموزش و همکاریه . میدان جنگ که نیست. ضمناً استفاده از سلاح سرد هم جدیداً حکم های سختی براش صادر میشه گفتم که همین کلامی مشکلتون رو حل کنید

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
والا ما آخرش نفهمیدم چی شد.

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
والا ما آخرش نفهمیدم چی شد.

حق با شما هست دوست عزیز خیلی دلم می خواست همه تجربه های خودمو توی این سایت قرار بدم اما انگار دوستان دلشون می خواد خودشون تجربه کنن

من که دارم از این راه درآمد کسب می کنم ... نیازی هم به دادن لینک زیر مجموعه ندارم چون اصلا زیر مجموعه ندارم با بهره گیری از تجربها خودم تونستم به اینجا برسم تا یکی دو سال دیگه یه بنز اس کلاس زیر پام قرار میدم :cool:

فقط دوستان از شکست خسته نشید و از تجربه ها که کسب می کنید درس بگیرید .

حق دین کردم امید وارم همه بچه های پرشین تولز موفق پیروز باشن حالا اگه وقتی بود زنده موندم سعی می کنم به صوت pdf در بیارم تا دیگه پارازیت انداخته نشه

ممنون از همه بچه ها ولی اگه کسی تجربه های مفیدی داره بیاد بیان کنه خواهشا دیگه از این بچه بازی ها که بعضی از دوستان دارن در نیارید تا مثل بنده دم نزارم روی کولم برم :D

بچه ها موفق باشید

یک سایت معرف می کنم که از نظر من تا امروز خوب کار کرده و تا امروز که خدارو شکر تخلفی نکرده

و نکته آخر هیچ وقت به عنوان شغل اول به این کار نگاه نکنید حتی اگه در آمد چند ملیونی هم کسب کردید ...

یا حق

http://www.probux.com

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
حق با شما هست دوست عزیز خیلی دلم می خواست همه تجربه های خودمو توی این سایت قرار بدم اما انگار دوستان دلشون می خواد خودشون تجربه کنن

یا حق

http://www.probux.com

دوست من لطفاً اون فایل پی دی افرو حتماً آماده کن حتی اگر لینک زیر مجموعه داشته باشی من زیر مجموعت میشم

این هم نسبت به یات پروباکس نگاه کن

ProBux (probux.com) - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended

نظرتون در مورد سرمایه گذاری تو این سایت چیه؟

Last edited:

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
دوست من لطفاً اون فایل پی دی افرو حتماً آماده کن حتی اگر لینک زیر مجموعه داشته باشی من زیر مجموعت میشم

این هم نسبت به یات پروباکس نگاه کن

ProBux (probux.com) - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended

نظرتون در مورد سرمایه گذاری تو این سایت چیه؟

دوست عزیز این سایت پرداخت واقعی داره اصلا اسکم هم نیست خیلی عجیبه اینجا به عنوان اسکم شناخته شده !!؟
این امکان نداره چون یکی از دوستام همین چند روز پیش هم برداشت داشته ؟؟؟؟
http://i45.tinypic.com/aaktph.png
واقعا عجیبه که گفته اسکم شده هست پرو باکس خیلی جالبه !!!؟

دوست من این سایت تازه شروع به کار کرده .. و من هنوز اعتمادی به اون ندارم هرچند توی این مدت کمی که راه افتاده خوب کاربر گرفته ...

بالا