• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقیقت تلخ اما دوست داشتنی از ساتهای PCT

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان من هم چنان هستم ... حقیقت تلخ این سایتها این هست که پول اندک با عمر گران خودتون عوض می کنید ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوستان من هم چنان هستم ... حقیقت تلخ این سایتها این هست که پول اندک با عمر گران خودتون عوض می کنید ...

اقا جان جایی پول نیست بهتره بعضی ها همین کارو بکنن تا برن الافی سیگار و درب داغون شن حداقل حداقلش یک تجربه بدست میارن

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
اقا جان جایی پول نیست بهتره بعضی ها همین کارو بکنن تا برن الافی سیگار و درب داغون شن حداقل حداقلش یک تجربه بدست میارن

دوست عزیز حرف شما کاملا درست ، اما من به این حقیقت رسیدم که این سایتها جز پوچی چیزی برای کاربراش نداره /// بعد اینکه این تایپ شروع کردم ، خود رفتم به دنبال کار همیشه می گفتم کار نیست کجاست کار !!؟
یک مدتی به پستهای بچه ها جواب ندادم گفتم دوستان به چه نتیجه ای میرسن گویا همه دوست دارن تجربه کنن . اما نتیجه جالبی به دست نمیارید ، الان من سه تا شغل دارم !!!
صبح ها جای مشغول شدم که حقوق کارگری هم به من نمیدن و من براشون طراحی سایت و گرافیک های اونجا رو انجام میدم بعد از ظهرا هم توی یک مغازه فروش کامپیوتر کار می کنم ... اون هم حقوق کم ...
شبها هم با یک شرکت طراحی صحبت کردم سفارش اونهارو هم می گیرم و در زمانی که کار خاصی ندارم براشون انجام میدم .

کار هست انتظار ما بالا رفته
دوست ندارم تعریف کنم اما من الکترونیک خوندم گرافیک خوندم باید مثل خیلی ها بگم چون سطح تحصیلم بالاست باید جایگاه بالای داشته باشم ،،، تصمیم گرفتم کمی از سطح انتظارم بیارم پایین الان هم کار دارم

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام بنده همچنان زنده هستم ، حقیقت تلخ کدام یک از دوستان تجربه کردن !؟ تا به امروز

mammyman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بنده همچنان زنده هستم ، حقیقت تلخ کدام یک از دوستان تجربه کردن !؟ تا به امروز
سلام منم هنوز زنده ام....در سایت های کلیکی کار میکنم و خوب هم هستن اما دوس ندارم در انجمن تبلیغ کنم بنظرم درست نیس...ولی واقعا پی تی سی اونقدرا هم بد نیست...

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام ...
چه مدتی هست داری کار می کنی ؟

mammyman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شیش ماهی میشه...الان دیگه خبری از سایت های قدیمی نیست...سایت های خوب اومدن...شکر خدا هم پابرجا هستن...میهن کلیکس...آواباکس...تیک باکس...باکس ایران زمین..

بالا