این بهرام خان که یه عمر به این در و اون در زد و اول میخواست فیلمساز بشه و نشد،بعد تصمیم گرفت فیلمنامه نویس بشه و رید،و سرانجام در نقد و ترجمه طبع آزمایی کرد که در اون حوزه هم جز خایهی باقر طُرفی از این تلاشها برنبست.لذا تصمیم به خودکشی گرفته بود که ناگهان با فیسبوک آشنا شد و ظرف چند ماه چهار،پنج هزار تا فرند فیسبوکی زد به رگ و شد Cultural Figure.آقا بهرام که در خلوت اُنس نشسته و روزانه ساعتها به عکس در و دافِ Fanش خیره میشه و پیرانه سرش عشق جوانی به سر افتاده،هر از چندی که کمبود توجه خونش بالا میزنه یه استتوس به این مضمون میذاره:
«امروز از خواب بیدار شدم و فهمیدم که سرما خوردهام.ضمنن فیلمی هم از "چن کایگه" دیدم دیروز.الان هم هیچ چیزی بیشتر از یک همبرگر حالم را جا نمی آورد...اما با این حال تصمیمم را گرفتهام. شما عزیزان را تنها میگذارم و از فیسبوک میروم.اصلن دیگر هیچ چیز برایتان نمینویسم.از نامهربانیهای شما خستهام...»
بعد این کامنتها میاد:
سید جلیل پورلنتوریان،چهل و خر ساله از جادوغ آباد:سپاس استاد از استتوسهای آموزندهتان.
(استاد بهرام لایک میزند)
Cyrus irani:
Nang bar JOMHOORIE ESLAMI
(استاد بهرام لایک میزند)
Saman RonaldoxX،برای کول بازی و شوخی با استاد: این کایگه که گفتی چیه؟غذائه؟زیر دیپلم حرف بزن بابا پروفسور!
(استاد بهرام لایک میزند)
کامی که هنوز سی سالش هم نشده و در مسیر بهرام شدن طی طریق میکند:اگر خاستگاه نشانه ها را نه در زبانی که در آن مرگ-زمان به مرگ-مکان بدل شده و ابژه دیکانستراکت شده،بلکه در کانتکسی فرازبانی و پسادوالیستی در نظر بگیریم تنانیده شدنِ روایت در اٌبژهای فراتنانه باعث پدیدار گشتنِ نقدی انضمامی بر...See More
(استاد لایک میزند)
اینایی که همهجا میخوان بگن من هم بازی و توی هر عنی خودشون رو لوبیا چشم بلبلی میکنن:
Saman RonaldoxX@
چن کایگه یکی از فیلمسازهای خیلی خوب چینی است.آقای سامان!نیازی نیست که خود را قاطی هر بحثی بکنید.
(استاد بهرام لایک میزند)
این فک و فامیلا:
)Amoo Chagh Shodiaaaaaaaa
(استاد بهرام لایک میزند)
و اما سرانجام النا که اسم پروفایلش Elena Artست وارد میدون میشه و قلب ریش ریش شده استاد رو با تف چسبمالی میکنه:"استاااااد،نرین. بمونین
((فیسبوک بی شما اصلن معنا نداره...اون وقت من غصه میخورم خووووو."
اینجاست که استاد در حالی که هنوز About a minute ago نشده،زرتی جواب میده: النای عزیزم هر بار که تصمیم میگیرم بروم،حضور شما نازنین یارانم باعث میشود تلخیهای این رنجگاه مجازی را تأمل کنم و اگر دانشی دارم در اختیارتان بگذارم. کجا بروم؟ کجا دارم بروم بدون شما یاران؟راستی مسیجت را هم جواب بده النای هنردوست عزیزم.