microsaaft.com
Registered User
تبدیل نمی شود.درود
برای تبدیل مودم جیبی ایرانسل به مبینت نت چه شرایطی هست?
Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk
تبدیل نمی شود.درود
برای تبدیل مودم جیبی ایرانسل به مبینت نت چه شرایطی هست?
Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk
خواهش می کنم.وظیفه است.درود
خیلی ممنون جناب شجیراتی برای ارتقا وایمکس![]()
بله قانونی است.اطلاعات را در هر 2 شبکه ثبت می کنیم و با نرم افزار خاص از هر دو استفاده می کنیم.رفیق
همزمان ازهردو میشه استفاده کرد؟؟؟چطور با یه مک میشه؟؟؟
میشه بگید این کار قانونیه یا نه؟؟
بله قانونی است.اطلاعات را در هر 2 شبکه ثبت می کنیم و با نرم افزار خاص از هر دو استفاده می کنیم.
بله درسته.یعنی قبل اتصال باید یکی از اکانت هارو بزنیم استفاده کنیم دیگه منظورم یا اکانت ایرانسل باید بزنیم یا مبین نت درسته؟؟همزمان همون لحظه که نمیشه هردوکانکت باشند!!!
با سلام بله اطلاعات شما به دستم رسید و در دست پیگیری می باشد.با تشکرسلام خسته نباشید پورزارع هستم دیشب زحمت دادم و ارسال مدارک و واریز مبلغ انجام شد.برای تبدیل به مبین نت و سرویس 512 ممنون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله هیچ تفاوتی ندارید.بعد از تبديل از مبين نت به ايرانسل ما هيچ فرقي به كاربراي عادي ايرانسل نداريم ديگه؟؟يعني ميتونم از سامانه ها ي ايرانسل تمديد كنيم وايمكس رو يا طرح بخريم!!
متاسفانه امکان تبدیل DX350 مقدور نمی باشد.با تشکر.مودم را بفروشید و ایرانسل بگیرید.و بنده برای شما تبدیل میکنم.دوست عزيز اول ميشه جواب بديد ميشه با يك اكانت مبين نت روي دو مودم از اينترنت استفاده كرد!!نه به صورت همزمان!!يعني در آن واحد فقط يكي وصل باشه و ديگري خاموش!!
من ميخوام دو مودم مبين نت dx 350 رو تبديل كنم !!لطفا اطلاعات رو بفرستيد واسم با تخفيف!!
هزینه تغییر مالکیت غیر حضوری چقدر هست؟متاسفانه امکان تبدیل DX350 مقدور نمی باشد.با تشکر.مودم را بفروشید و ایرانسل بگیرید.و بنده برای شما تبدیل میکنم.
خیر فقط یک راه دارد و ان یکی کردن اطلاعات هر دو مودم.با شماره من در تماس باشید.با تشکرجواب سوال من رو ندادين!!
ميشه با يك اكانت مبين نت روي دو مودم مبين نت از اينترنت استفاده كرد!!؟؟ولي نه به صورت همزمان!!يعني در آن واحد فقط يكي وصل باشه و ديگري خاموش!!
ميتونم؟
10 الی 15 تومانهزینه تغییر مالکیت غیر حضوری چقدر هست؟
منظورتون از يكي كردن اطلاعات فقط يوزر و پسوردي كه تو تنظيمات مودم زده شده است؟!!خیر فقط یک راه دارد و ان یکی کردن اطلاعات هر دو مودم.با شماره من در تماس باشید.با تشکر
09366359636
خیر دوست عزیز.منظورتون از يكي كردن اطلاعات فقط يوزر و پسوردي كه تو تنظيمات مودم زده شده است؟!!
Uri & pass?!