• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبرهای مرتبط با دانشگاه آزاد اسلامی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
فرهاد دانشجو:
همه اعضای هیئت امنا نظر اکثریت را بپذیرند/ کامران دانشجو رئیس جلسه امروز بود

خبرگزاری فارس: رئیس پیشنهادی هیئت امنای دانشگاه آزاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کامران دانشجو به عنوان رئیس جلسه امروز هیئت امنا از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص شده بود، گفت: توصیه می‌کنم همه اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد نظر اکثریت اعضا را که رسم مردم سالاری دینی است، بپذیرند.

1006472_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، فرهاد دانشجو رئیس پیشنهادی هیئت امنای دانشگاه آزاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد پس از پایان دومین جلسه هیئت امنا در جمع خبرنگاران حضور پیدا کرد و گفت: 21 روز قبل اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد تصویب کردند که مشخصات و شرح حال علمی و اجرایی کاندیداها برای همه اعضای هیئت امنا ارسال شود.

وی افزود: در طول این 21 روز اعضای هیئت امنا بررسی‌های لازم را انجام دادند تا در این جلسه رأی‌گیری صورت بگیرد.

فرهاد دانشجو تصریح کرد: در جلسه امروز قرار بود رأی‌گیری برای تعیین ریاست دانشگاه آزاد انجام شود که تنها 4 نفر از اعضای هیئت امنا موافق با رأی‌گیری نبودند و اعلام کردند که باید تک تک کاندیداها حضور داشته باشند تا در جلسه امروز و هفته آینده شرح حال علمی خود را بیان کنند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد تاکید کرد: با توجه به اینکه ارائه برنامه نیاز به اطلاعات دارد و باید اطلاعات تشکیلاتی و سازمانی و سیاست‌های هیئت امنا مشخص شود تا برنامه‌ها به هیئت امنا پیشنهاد شود لذا مانند سایر دانشگاه‌ها اول باید رئیس دانشگاه مشخص شود و آن موقع در جلسات بعدی رئیس جدید دانشگاه برنامه خود را برای اجرای سیاست‌های دانشگاه اعلام کند.

دانشجو افزود: 4 نفر از اعضای هیئت امنا اصرار داشتند جلسه به تاخیر بیفتد تا تمامی گزینه‌ها برنامه‌های خود را به صورت حضوری مطرح کنند که اکثریت اعضا این تاخیر را صلاح و نیاز ندانستند. لذا بر اساس اعلام رئیس جلسه که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شده است اعلام شد تا رأی‌گیری انجام شود و هر کس مایل به رای گیری است رای خود را اعلام کند.

وی در ادامه گفت: تا پیش از نماز مغرب و عشاء رأی‌گیری انجام شد که نتیجه آن مشخص شده و بنده رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد شدم و نتیجه آن به شورای عالی فرهنگی ارسال می‌شود.

فرهاد دانشجو اظهار داشت: توصیه می‌کنم همه اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد نظر اکثریت اعضا را که رسم مردم سالاری دینی است قبول داشته باشند و در نهایت هر چه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم بگیرد، همان است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد تصریح کرد: مایل نبودم رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد شوم و اعلام کرده بودم که بر اساس تکلیف یا اجماع مایل به کاندیداتوری هستم اما امروز جلسه‌ای با آیت الله هاشمی رفسنجانی داشتم و از وی خواستم اگر وی واقعا مخالف کاندیداتوری من است اعلام کند تا من کاندیدا نشوم که وی اعلام کرد که همه اعضا می‌توانند کاندیدا شوند.

دانشجو اظهار داشت: در حال حاضر اجماع حاصل نشد اما تکلیف شد که کاندیدای ریاست دانشگاه آزاد شوم. در این مدت رویکرد هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها تشکل‌های دانشگاه آزاد و مسئولان دانشگاه آزاد و نیز جامعه دانشگاهی این بود که به این مسئولیت تن در بدهم و کاندیدا شوم لذا در معرض رأی قرار گرفتم و احساس مسئولیت کردم.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
حجت الاسلام محمدیان:
رأی دانشجو «قطعی» است/ اعلام نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی در اولین جلسه

خبرگزاری فارس: عضو حقوقی هیئت امنای دانشگاه آزاد با اعلام اینکه فرهاد دانشجو با نظر ۵ تن از اعضای هیئت امنا به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد انتخاب شد، گفت: در اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعضای این شورا نظر خود درباره گزینه معرفی شده هیئت امنا را اعلام می‌کنند.

13901001133017_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه خبرگزاری فارس دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تعیین رئیس جدید این دانشگاه که از ساعت ۱۶ امروز در دفتر هئیت امنای این دانشگاه آغاز شده بود نهایتاً پس از ۳:۳۰ پایان یافت.

حجت‌الاسلام محمد محمدیان، فریدون عزیزی و فرهاد دانشجو سه عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد در جمع خبرنگاران حضور پیدا کردند.

حجت‌الاسلام محمدیان در جمع خبرنگاران گفت: وزیر علوم طبق مأموریتی که از جلسه قبل داشت گزارش روند معرفی کاندیداهای ریاست دانشگاه آزاد را مطرح کرد و در نهایت گزینه‌‌هایی که ریاست دانشگاه آزاد را قبول کرده بودند، معرفی شدند.

وی افزود: البته پیش از این سوابق علمی و اجرایی گزینه‌های ریاست دانشگاه آزاد برای اعضای هیئت امنا ارسال شده بود.

حجت‌الاسلام محمدیان خاطرنشان کرد: در این جلسه پس از اینکه تمامی اعضا مطالعه لازم را نسبت به گزینه‌های ریاست دانشگاه آزاد انجام داده بودند در جلسه درخواست شد که اعضای هیئت امنا کاندیداهای منتخب خود را معرفی کنند.

عضو حقوقی هیئت امنای دانشگاه آزاد تصریح کرد:‌ ۵ نفر از اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد آقای فرهاد دانشجو را به عنوان کاندیدای خود برای ریاست دانشگاه آزاد انتخاب کردند و با توجه به اکثریت آرا وی رأی لازم را آورده و انشاءالله به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رأی آقای دانشجو قطعی است، تأکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در اولین فرصت تشکیل جلسه داده و نسبت به گزینه پیشنهادی رأی‌گیری خواهد کرد.

انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
با نظر اعضای هیئت امنای دانشگاه
جاسبی رفت/ فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد می شود

خبرگزاری فارس: با اعلام نظر اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد ریاست ۲۹ ساله جاسبی بر دانشگاه آزاد پایان یافت و فرهاد دانشجو به عنوان رئیس پیشنهادی این هیئت به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می‌شود.

1113116_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس،دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تعیین رئیس جدید این دانشگاه از ساعت 16:۱۰ امروز با حضور هر 10 عضو جدید هیئت امنای این دانشگاه در دفتر این هیئت و با حضور محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به عنوان ناظر شورا در جلسه برگزار شد.

در این جلسه که نزدیک به 3 ساعت به طول انجامید فرهاد دانشجو با ۵ رأی موافق به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد برای معرفی به شورای عالی انقلاب فرهنگی، انتخاب شد.

در این جلسه آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، حجت الاسلام سید حسن *****، حمید میرزاده به عنوان نمایندگان هیئت مؤسس دانشگاه آزاد و حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم ***** در دانشگاه‌ها، کامران دانشجو، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان اعضای حقوقی این هیئت و فرهاد دانشجو، بهمن یزدی صمدی و فریدون عزیزی به عنوان 3 هیئت علمی عضو در هیئت امنای دانشگاه آزاد و نیز عبدالله جعفر علی جاسبی به عنوان رئیس سابق دانشگاه آزاد و دبیر هیئت امنا حضور داشتند.

پس از اینکه در این جلسه فرهاد دانشجو به عنوان رئیس پیشنهادی هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تصدی پست ریاست دانشگاه آزاد مشخص شد، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری باید وی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند تا وی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی رأی آورده و رئیس جدید دانشگاه آزاد شود.
/انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ناگفته های زاکانی از پرونده دانشگاه آزاد، تحقیق و تفحص و مدیریت جاسبی
تغییر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کار بسیار بزرگی بود

خبرگزاری فارس: مسئول هیأت تحقیق و تفحص از آموزش عالی کشور در مجلس هفتم با اشاره به پایان ریاست 30 ساله جاسبی بر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تغییر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کار بسیار بزرگی بود و این تغییر را در جهت اصلاح می بینم. مانعی بزرگ از **** آموزشی کشوربرداشته شد.

13901006163506_PhotoA.jpg

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جبهه متحد اصولگرایان، علیرضا زاکانی از چهره های شاخص اصولگرا و نماینده مردم تهران در مجلس، مسئول هیأت تحقیق و تفحص از آموزش عالی کشور در مجلس هفتم بود. براین اساس شناخت مناسبی از نحوه مدیریت عبدالله جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد و تیم مورد حمایت وی در این دانشگاه دارد. زاکانی با بیان اینکه با تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد دنبال سیاسی کاری نبودم گفت: مهم برای ما اصلاح ساختار دانشگاه آزاد بود و اصلا تمایلی نداشتم که اقدامات را رسانه ای کنم. پس از تصمیم نهایی هیأت امنای دانشگاه آزاد که منجر به معرفی فرهاد دانشجو بعنوان رئیس پیشنهادی هیأت مدیره به شورای انقلاب فرهنگی و پایان مسئولیت 29 ساله جاسبی در این دانشگاه شد در گفتگویی با علیرضا زاکانی به تشریح عملکرد جاسبی در دانشگاه آزاد پرداختیم.


علیرضا زاکانی با اشاره به پایان ریاست 30 ساله جاسبی بر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تغییر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کار بسیار بزرگی بود و این تغییر را در جهت اصلاح می بینم. البته این اصلاح فقط مربوط به دانشگاه آزاد نمی شود بلکه امروز مانعی بزرگ از **** آموزشی کشوربرداشته شد.

وی گفت: آقای جاسبی با نفوذی که در دستگاههای اجرایی، تقنینی و قضایی پیدا کرده بود خواسته های خود را پیش می برد، اما امیدوارم از این به بعد دانشجویان،هئیت های علمی و کارمندان این دانشگاه در قالب **** آموزشی کشور با ضابطه و چارچوب حرکت های خود را توسعه دهند.

زاکانی به سوءاستفاده های جاسبی از دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: وقتی خبر تغییر رئیس دانشگاه آزاد منتشر شد موجی از شادی در بین کسانی که علاقه مند به اصلاح ساختار دانشگاه آزاد بودند پدیدآمد و امیدواریم این تغییر و تحول باعث خیرو برکت برای دانشگاه آزاد باشد.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه یکی از کارکردهای جاسبی آن بود که در مجموعه قوای سه گانه پایگاهی را برای خود درست کرده بود افزود: این پایگاهها در همه جا حضور داشتند و مانع حرکت های اصلاحی می شدند به طوری که در مجلس کمیسیون آموزش و تحقیقات را از آن خود کرده بودند و از همه موارد و جزئیات باخبر می شدند و از سوی دیگر ضوابط در آن دانشگاه حاکم نبود و فقط می خواستند به هر نحوی ضوابط رادور بزنند.

همچنین مدیریت خانوادگی دانشگاه آزاد یکی دیگر از مواردی بود که باید به آن اشاره کرد. جاسبی به همراه برادرش عباس جاسبی فضا را در اختیار داشتند.

وی گفت: امیدواریم آنچه که در دانشگاه آزاد حاکم می شود قانون و ضوابط باشد، همچنین با توجه به پتانسیلی که در دانشگاه آزاد وجود دارد می توان به جهش علمی کشور امید داشت.


دیدار اطرافیان رئیس جمهور با جاسبی/احمدی نژاد تغییر جاسبی را به تعویق انداخت

این نماینده مجلس در پاسخ به این سئوال که چرا برخی از جریانها می خواستند این تغییر و تحولات در دانشگاه آزاد را به اسم خود تمام کنند؟ افزود: نه اینگونه نیست، رئیس جمهور مدتها تغییر و تحول در دانشگاه آزاد را به تعویق انداخت همچنین اطرافیان وی با جاسبی دیدار و گفتگو می کردند و عوامل جاسبی نیز در ساختار دولت قرارداشتند.

زاکانی گفت: جریانهایی تلاش کردند که عمر جاسبی دردانشگاه آزاد کش پیدا کند وگرنه کار دانشگاه آزاد زودتر از اینها می توانست به نتیجه برسد.

زاکانی با بیان اینکه بنده مدعی پرچمداری این حرکت (تحولات دانشگاه آزاد) نیستم افزود: این توفیق از آن من شد تا بتوانم تحقیق و تفحص دانشگاه آزاد را انجام دهم، وقتی که کار را شروع کردیم دوستان باورنمی کردند که چنین اتفاقاتی در دانشگاه آزاد رخ داده است.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از آموزش عالی کشور در مجلس هفتم با بیان اینکه برای این تحقیق با خیلی از دوستان انقلاب صحبت کردم از اعلام اسامی آنها خودداری کرد.


فضای مجلس هفتم برای تحقیق از دانشگاه آزاد بهتر از مجلس هشتم بود

این نماینده مجلس در پاسخ به این سئوال که فضای مجلس هفتم را در تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد چگونه ارزیابی می کنید وآیا اگر این موضوع در مجلس هشتم نیز مطرح می شد فضا فراهم بود یا نه؟، گفت: موضوع تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد در مجلس هفتم مطرح شد و ماحصل کار در مجلس هشتم ادامه یافت البته معتقدم فضای کار در مجلس هفتم بهتر از مجلس هشتم بود.


پایان ریاست جاسبی تازه شروع کار است

وی همچنین با بیان اینکه پایان مدیریت جاسبی شروع کار است افزود: مشخص شد که برخی از افراد وظایف خود را در این دانشگاه انجام نمی دادند و فقط کلوپ سیاسی برای رسیدن به قدرت راه انداخته بودند بنابراین پایان ریاست جاسبی را نباید پایان کار دانست. دستگاههای قضایی باید ورود پیدا کند، گزارشها آماده است و ما آن را به کمیسیون اصل نود تحویل داده ایم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا قبول ندارید جاسبی با نفوذی که در دستگاهها پیدا کرده است می تواند از این رهگذر نیز عبور کند افزود: این موضوع باید زمانی مطرح می شد که جاسبی در قدرت بود الان دیگر در قدرت نیست و الان بهتر می توان کارها را به پیش برد.


دانشجو مسئولیت خطیری را برعهده گرفته است

این نماینده مجلس در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه معرفی فرهاد دانشجو به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی را چگونه ارزیابی می کنید افزود: دانشجو از اساتید دانشگاه تربیت مدرس است زمانی مسئولیت این دانشگاه را برعهده داشت و امروز مسئولیت خطیری را برعهده گرفته است که امیدوارم در مسئولیت جدید موفق باشد.


اگر اصلاحات از سوی جاسبی رقم می خورد ماندگار می شد

زاکانی در پاسخ به این سوال که اگر در حال حاضر جاسبی را ببینید به وی چه می گویید و چه عکس العملی را نشان می دهید گفت: چیز خاصی به وی نمی گویم اما اگر شخص جاسبی این اصلاحات را رقم می زد ماندگار می شد ولی مقاومت کرد و راه خلاف را در پیش گرفت.

به گفته زاکانی،در این مدت که تحقیق و تفحص دانشگاه آزاد را دنبال می کردم هیچگاه به جاسبی بی احترامی نکردم.


گزارش جاسبی قابل استناد نبود

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از آموزش عالی کشور در مجلس هفتم در ادامه به چگونگی طرح تحقیق و تفحص مجلس از دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: به دلیل مسئولیتی که در گذشته داشتم با دانشگاهها در ارتباط بودم و یکی از این دانشگاهها دانشگاه آزاد اسلامی بود. موقعیت تلخ این دانشگاه را می دیدم و وقتی که نماینده شدم احساس مسئولیت کردم و بنا شد نسبت به اصلاح **** آموزشی اقدام اساسی را انجام دهم. بالطبع یکی از آن اصلاحات به دانشگاه آزاد اسلامی برمی گشت.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطر نشان کرد: از زمان ورود نمایندگان به مجلس، جاسبی با نمایندگان دیدار می کرد. اما بنده دلیلی برای حضور در این جلسات نمی دیدم و هر بار که درخواستی برای شرکت در این جلسات مطرح می شد آن را نمی پذیرفتم.

زاکانی خاطرنشان کرد: آقای فرهنگی نماینده تبریز به من گفت، جاسبی در این جلسات مدام سراغ شما را می گیرد علت چیست؟ چرا در این جلسات شرکت نمی کنید؟ که به وی گفتم علت خاصی ندارد.اگر ترجیح دهم در جلسه شرکت می کنم.

وی گفت: در یکی از این جلسات شرکت کردم ،به یاد دارم جاسبی در آن جلسه صحبت خود را با این جمله آغاز کرد که این 178 امین جلسه بنده با نمایندگان است. در صورتی که فقط 6 ماه از آغاز به کار مجلس،می گذشت اما این در حالی بود که 178 جلسه نمایندگان با رئیس دانشگاه آزاد برگزارمی شد.

زاکانی ادامه داد: در آن جلسه جاسبی راجع به مسائل کشورو مجلس صحبت کرد و من نیز در آن جلسه به اهمیت دانشگاه آزاد پرداختم و به این نکته اشاره کردم که ما اهل انصافیم، حقیقتا زحمات زیادی برای این دانشگاه کشیده شده است اما با این اوصاف دانشگاه آزاد کاستی های جدی دارد و اگر بنای اصلاح باشد مقدم بر هر کس خود شما(آقای جاسبی) می توانید این اصلاحات را انجام دهید چون با این اصلاحات دانشگاه آزاد ماندگار می شود.

وی یادآور شد: بنده خطاب به جاسبی گفتم اگر بنای انجام اصلاحات ندارید ما اراده اصلاح داریم. اما اگر خود شما بخواهید این کار را انجام دهید ما کمکتان می کنیم. که وی در پاسخ از این ایده استقبال کرد.

زاکانی گفت:در آن جلسه از جاسبی خواستم ظرف یک ماه گزارشی از وضعیت علمی ، فرهنگی، تشکل های دانشجویی و میزان اعتبارات دانشگاه آزاد ارائه دهد که وی وعده داد هرچه زودتر این گزارش را برای شما ارسال می کنم.

نماینده اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد: یک ماه گذشت و خبری از این گزارش نشد ،نامه رسمی نوشتم و در آن نامه 13 مورد را درخواست کردم و آن را به معاون پارلمانی دانشگاه آزاد دادم اما باز خبری نشد .

زاکانی گفت: تا اینکه جاسبی به من زنگ زد و اعلام کرد که گزارش را آماده کرده است و می خواهد به مجلس بیاورد،به یاد دارم ظهر یکشنبه ای رئیس دانشگاه آزاد به مجلس آمد و گزارش آماده شده را به من داد.

زاکانی با بیان اینکه گزارش ارائه شده به هیچ وجه قابل استناد نبود، افزود: متوجه شدیم که آنها قصد اصلاح را ندارند و می خواهند همان مسیر گذشته را ادامه دهند. بر این اساس با توجه به تجربه تحقیق و تفحص از آزمون دستیاری سال 82 همان تجربه را برای تحقیق و تفحص از **** آموزشی کشور دنبال کردیم.


بنا نداشتم تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد را سیاسی کنم

وی گفت: برای این تحقیق و تفحص از 14 نماینده ای که کاملا می شناختم امضا گرفتم،به هئیت ریئسه ارجاع شد و هئیت رئیسه نیز آن را به کمیسیون آموزش فرستاد، وارد کمیسیون شد و در آنجا به تحقیق و تفحص رای داده شد.البته رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هفتم براین باور بود که در تحقیق و تفحص از **** آموزش عالی، دانشگاه آزاد قرار نمی گیرد که به وی گفتم این دانشگاه نیز شامل این تحقیق می شود،با این حال وقتی که به صحن رفت سخنگوی کمیسیون آموزش حاضر نشد در این باره صحبت کند که خود من صحبت کردم.

زاکانی با اشاره به اینکه به هیچ وجه بنا نداشتیم تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد را سیاسی جلوه دهم افزود: تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد مصادف با انتخابات ریاست جمهوری شده بود پس ترجیح دادیم یک ماه کار را مسکوت نگه داریم تا سیاسی تلقی نشود، چرا که بنده از سیاسی کاری پرهیز می کردم.


عباسپور مخالف تحقیق و تفحص بود

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه بعد از انتخابات بر روی مبانی نظری و تحقیقی دانشگاه آزاد کار کردیم اذعان داشت: 1500نفر نیرو در کشور سازماندهی کردیم تا فعالیت های خود را برای تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد انجام دهند همچنین نامه نگاری های زیادی را با دانشگاه ازاد انجام دادیم اما آنها پاسخی ندادند. دانشگاه آزاد نمی گذاشت کارها انجام شود ضمن آنکه بیشترین مقاومت را عباسپور تهرانی فرد در مجلس می کرد اما به این حال بنده همچنان بر انجام تحقیق و تفحص تاکید می کردم و گفته بودم اگر این همکاریها صورت نگیرد از طریق دستگاه قضایی رویه را دنبال می کنم.

وی گفت: سرانجام جاسبی پذیرفت و با وی جلسه ای را برگزار کردیم که در آن جلسه آقایان دوگانی نماینده فسا و استکی نماینده اصفهان به همراه بنده حضور داشتیم و مباحث را مطرح کردیم و بنا بر آن شد تا مسئولین دانشگاه آزاد مکانی را در اختیار ما قرار دهند تا تیم ما در آنجا متمرکز شود.

زاکانی گفت: از این رو 75 نفر را در ساختمان دانشگاه ازاد مستقر کردم.


دیدار با احمدی نژاد و هاشمی

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از آموزش عالی کشور در مجلس هفتم در ادامه با بیان اینکه این تحقیق و تفحص باعث شد تا 48 جلد سند از دانشگاه جمع آوری کنیم گفت: علاوه بر این سندها 42 جلد گزارش استخراج شد که 13 جلد مربوط به دانشگاه آزاد بود و تصمیم برآن بود که گزارشها را اول به مسئولین ذیربط در دانشگاه آزاد ارائه دهیم بخاطر همین گزارشها را اول برای جاسبی فرستادم.

زاکانی اظهار داشت: معتقد بودم برای کار اصلاحی نیاز به هیاهو نداریم. به همین منظور اقدامات را رسانه ای نمی کردم.

این نماینده مجلس همچنین با بیان اینکه وقتی به اطلاعات دسترسی پیدا کردیم و از جزئیات کار باخبر شدیم این موارد را با مسئولین کشوری مطرح کردم گفت: با رئیس جمهور دیدار و گفتگو کردم و مطالب را به وی منتقل کردم. همچنین با افراد دیگر نیز صحبت کردم تامسئولین کشور متوجه شوند که چه اتفاقی در دانشگاه آزاد رخ می دهد چرا که این اتفاقات باعث می شد که دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد از رویه جاسبی آسیب بخورند.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه در زمان تحقیق و تفحص مجلس هفتم از دانشگاه آزاد حداد عادل به بنده توصیه کرده بود که این مطالب را به هاشمی رفسنجانی نیز منتقل کنم گفت: بنده خطاب به آقای حداد گفتم مشکلی با این دیدار ندارم اما اگر آقای هاشمی از من گزارش بخواهد حاضرم گزارشهای خود را به وی ارائه دهم.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس یادآور شد: محسن هاشمی در آن دوران مدیریت مترو تهران را به عهده داشت و در مجمع تهران برای ارائه گزارش از عملکرد مترو حاضر شده بود. در آنجا با وی صحبت شد و بنا شد دیداری با هاشمی رفسنجانی داشته باشیم.

وی گفت: سرانجام با هاشمی رفسنجانی دیدار و گفتگو کردم و در آن دیدار اسناد و گزارشهای خود را به وی ارائه کردم.

زاکانی افزود: به نظرم مطالبی که به هاشمی ارائه می شد مطالب جدیدی بود از نوع سئوالات وی مشخص بود. رئیس هئیت امنای دانشگاه آزاد در این دیدار خطاب به من گفت شما این گزارش را برای آقا (مقام معظم *****) فرستاده اید که گفتم خیر.

وی ادامه داد: نتیجه دیدار با هاشمی رفسنجانی آن شد که تیمی برای بررسی بیشتر تعیین شود همچنین 13 جلد گزارش را برای همه اعضای هیئت امنا فرستادم اما متوجه شدیم که این گزارشها به دست بعضی از اعضای هیئت امنا نرسیده بود.

وی خاطرنشان کرد: اما بعدا همه 42 گزارش را برای دفتر معظم له فرستادیم.


مرتضوی با نامه نگاری ها مخالفت کرد

زاکانی با بیان اینکه بنای مقابله نداشتیم و فقط برای ما اصلاح دانشگاه آزاد مهم بود گفت: اما جاسبی در مصاحبه های خود حرفهای نادرستی را مطرح کرد و از آنجا تصمیم بر آن شد تا کار رسانه ای شود. جاسبی فرار رو به جلو را در پیش گرفته بود و من در نامه نگاری هایی که صورت دادم پاسخ این مطالب را دادم اما متوجه شدیم که مرتضوی از این نامه نگاری های برانگیخته شده و دستور داده که نباید پاسخهای این آقا را در روزنامه ها منتشر کنیم وگرنه آن روزنامه توقیف می شود.

زاکانی گفت: کار به جایی رسیده بود که مرتضوی، اشتهاردی مدیر مسئول سابق روزنامه ایران را تهدید کرد و گفته بود اگر نامه نگاری زاکانی را منتشر کنید روزنامه را توقیف می کنیم البته من نیز اعتراض خود را به معاونت وزارت ارشاد و وزیر وقت ابلاغ کردم.


بزرگترین تحقیق و تفحص مجلس از دانشگاه آزاد صورت گرفت

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: پس از این شاهد فعالیت های دانشجویی شدیم. روشنگری هایی در خصوص اصلاح دانشگاه آزاد شروع شد. همچنین تمامی اسنادی را که به دست آورده بودیم به شورای انقلاب فرهنگی ارسال کردیم به نهاد مقام معظم ***** در دانشگاهها نیز فرستادیم و پس از آنکه در مسیر قانونی خود افتاد بنده کمتر ورود پیدا کردم و دیگر به آن شکل اظهارنظر نمی کردم.

وی تحقیق و تفحص مجلس از دانشگاه آزاد را جزو بزرگترین تحقیق و تفحص ها در تاریخ مجلس ارزیابی کرد و در عین حال گفت: وقتی که اصلاح دانشگاه آزاد دنبال شد فهمیدیم اراده ای در کار است که نمی گذارد مسئولین به تصمیم درست برسند به طوری که اگر در زمان تحقیق و تفحص که از **** آموزشی نام دانشگاه آزاد را می آوردیم کسی آن را امضا نمی کرد.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در گفت‌وگو با فارس مطرح شد
برنامه‌های فرهاد دانشجو برای پیشرفت دانشگاه آزاد/برای تغییر مدیران عجله‌ای ندارم

خبرگزاری فارس: فرهاد دانشجو بخشی از برنامه‌های خود برای پیشرفت و توسعه دانشگاه آزاد را تشریح کرد.

13901021000389_PhotoA.jpg

فرهاد دانشجو رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه‌های خود برای اداره دانشگاه آزاد و اصلاحات در این دانشگاه، گفت: از توسعه کمی دوره‌های کارشناسی و پایین‌تر در دانشگاه آزاد جلوگیری خواهد شد و بیشتر به ارتقای کیفی خواهیم پرداخت به علت اینکه به اندازه کافی این دوره‌ها توسعه یافته و در عین حال تقاضا برای دوره‌های کارشناسی و پایین‌تر نسبت به توسعه آن کمتر شده است.

*دوره‌های تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه آزاد افزایش می‌دهم

وی افزود: از سوی دیگر به علت اینکه تقاضاها برای دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکترا بیشتر شده است، به دنبال این هستیم که در دو فاز موازی برای توسعه دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد اقدام کنیم.

دانشجو خاطرنشان کرد: فاز اول این طرح ارتقای سطح کیفی این دوره‌هاست که بسیار اهمیت دارد و دیگری توسعه کمی این دوره‌هاست تا تقاضاهای دانشجویان را پاسخ‌گو باشد.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد تصریح کرد: برای ارتقای کیفی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دنیا 10 شاخص کیفی وجود دارد که از جمله آنها شاخص‌ نسبت دانشجو به استاد، یا شاخص‌ تولیدات علمی، یا شاخص نسبت درآمدهایی که دانشگاه از ارتباط با صنعت به دست می‌آورد است.

رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه این شاخص‌های کیفی برای ارتقای تحصیلات تکمیلی در دنیا جا افتاده هستند، گفت: برای هر کدام از این شاخص‌ها باید برنامه‌ای تدوین شود تا طبق آن دانشگاه رشد و ارتقای کیفی خود را پیدا کند.

* تمرکززدایی از دانشگاه آزاد

رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس درباره سازمان‌دهی و تشکیلات در دانشگاه آزاد گفت: در حال حاضر ضعف بزرگ دانشگاه آزاد تمرکز داشتن همه تصمیمات اساسی در مرکز این دانشگاه است که باید تمرکززدایی شود.

* ارائه اختیارات بیشتر به رؤسای مناطق دانشگاه آزاد

وی افزود: باید واحدها و هیئت‌های امنای منطقه‌ای و نیز رؤسای مناطق دانشگاه آزاد بتوانند اختیارات بیشتری دریافت کنند تا به صورت مستقل‌‌تر در دانشگاه آزاد مدیریت کنند.

دانشجو تأکید کرد: برای این کار هر کدام از واحد‌ها و مناطق دانشگاه آزاد که رشد بیشتری مبنی بر پیاده کردن شاخص‌های علمی داشته باشند به تدریج مستقل‌تر شده و رؤسای آنها اختیارات بیشتری دریافت خواهند کرد.

* معرفی رؤسای واحدهای بزرگ‌تر به شورای عالی انقلاب فرهنگی

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: رؤسای مناطق و واحدهای بزرگ‌تر دانشگاه آزاد که شاخص‌های کیفی را رعایت کنند به صورت مستقل به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می‌شوند تا حکم دریافت کرده و ماهیت و شأن مستقل علمی، مالی و آموزشی پیدا کنند تا دیگر لازم نباشد به دلیل مشکلات مالی دانشجویان تنها از رئیس دانشگاه آزاد دستور دریافت کنند.

وی درباره ابعاد فرهنگی و اصلاحات موجود در این حوزه در دانشگاه آزاد گفت: اگر دانشجویان به بحث اسلام، انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و ولایت‌فقیه آشنایی بیشتری پیدا کنند در شیب و فرازهایی که در جامعه و دنیا وجود دارد، بصیرت بهتری پیدا کرده و راه خود را پیدا می‌کنند.

* تیم متخصص مالی و مدیریت پولی در دانشگاه آزاد تشکیل می‌دهم

دانشجو به بحث‌های مالی دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: آنچه که اکنون مشخص است یک حجم بسیار بالایی از بودجه مورد نیاز دانشگاه آزاد از طریق شهریه‌ها تأمین می‌شود لذا لازم است برای اینکه منابع مالی دیگری برای تأمین هزینه‌های این دانشگاه ایجاد شود باید تیم متخصص مالی و مدیریت پولی تشکیل دهیم تا بتوانند منابع جدیدی را برای دانشگاه آزاد تأمین کرده و دست ما برای تأمین منابع مالی به جیب خانواده‌ها نرود.

دانشجو درباره نحوه انتخاب رؤسای دانشگاه‌های کشور گفت: رؤسای دانشگاه‌ها براساس شاخص صلاحیت فردی اعم از میزان تحصیلات، شغل، اعتقادات و مدارک تحصیلی تعیین می‌شوند.

وی در ادامه گفت: از دیگر شاخص‌های انتخاب رئیس دانشگاه، میزان مقبولیش در دانشگاه محل خدمت است و شورای عالی انقلاب فرهنگی وی را تأیید کند و جامعه نیز وی را به عنوان رئیس دانشگاه بشناسد.

رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اظهار داشت: از شاخص‌های دیگر تعیین رئیس دانشگاه، کارایی و اقداماتی است که در گذشته انجام داده است و با این 3 شاخص فرد به عنوان رئیس دانشگاه انتخاب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رؤسای دانشگاه‌هایی مانند تهران، جامع علمی و کاربردی و پیام‌نور با این 3 شاخص انتخاب شده‌اند، گفت: پس از اینکه هیئت امنای دانشگاه سیاست‌های خود را تدوین می‌کند، برنامه‌هایی مبتنی بر این سیاست‌ها تعریف شده و در هیئت امنا مورد تصویب قرار می‌گیرد.

دانشجو افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس صلاحیت‌های فردی، مقبولیت و کارایی رئیس دانشگاه را انتخاب می‌کند و تاکنون شرطی مبنی بر اینکه رئیس دانشگاه باید سیاست و برنامه‌هایی داشته باشد و آن را ارائه دهد، نبوده است.

رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اظهار داشت: اینکه رئیس دانشگاه باید برنامه‌های خود را پیش از تأیید ریاستش ارائه دهد، صحیح نیست چون وی از بودجه، امکانات و اطلاعات درونی دانشگاه اطلاعی ندارد و باید 5 تا 6 ماه فرصت داده شود تا رئیس جدید برنامه‌های خود را ارائه دهد.

* برای تغییر مدیران دانشگاه آزاد عجله‌ای ندارم

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در سطح مدیران دانشگاه آزاد تغییراتی ایجاد خواهید کرد؟ گفت: تصورم این است که قشر خوب و زحمت‌کشی در دانشگاه آزاد مشغول به کار‌ند و این‌طور نیست افرادی که در دانشگاه آزاد فعالیت می‌کنند باید تغییر کنند اما طبیعی است که هر رئیسی جایگزین می‌شود معاونان خود را انتخاب می‌کند اما در این خصوص عجله‌ای ندارم.

* اگر رؤسای واحدها اصلاحات را بپذیرند، تغییر نمی‌کنند

دانشجو افزود: اگر رؤسای واحدهای دانشگاه‌های آزاد کارایی خود را نشان دهند و شرایط و اصلاحات دانشگاه آزاد را قبول داشته باشند، قطعاً تغییر پیدا نمی‌کنند.

وی افزود: طبیعت هر تغییری این است که درصدی از مدیران تغییر پیدا می‌کنند اما اینکه همه مسئولان و مدیران این دانشگاه قرار است تغییر پیدا کنند، صحیح نیست.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد در پایان خاطرنشان کرد: همزمان با اربعین حسینی به همراه هیئت‌های دانشجویی خدمت مقام معظم ***** رسیدیم و در این مراسم روحانی از خداوند خواستم تا به من کمک کند تا با همیاری همکارانم در دانشگاه آزاد و ملت ایران این وظیفه را به خوبی انجام دهم.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
از سوی مسئولان ارشد دانشگاه آزاد صورت گرفت
تشکیل ستاد عملیات روانی جهت استمرار ریاست 10838 روزه جاسبی

خبرگزاری فارس: مسئولان ارشد دانشگاه آزاد با تشکیل ستاد عملیات روانی سعی دارند جاسبی به مدیریت خود بر این دانشگاه ادامه دهد.

13901017104448_PhotoA.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، اخبار و شنیده‌ها حاکی از آن است که در روزهای اخیر ستادی در خیابان ویلا با محوریت عباس جاسبی – برادر کوچک عبد‌الله جعفرعلی جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد- در روزنامه آفرینش تشکیل شده که با برگزاری جلسات متعدد سعی در ایجاد تزلزل در انتخاب قانونی فرهاد دانشجو به عنوان رئیس دانشگاه آزاد دارند.

گفتنی است این ستاد که از آبان‌ماه سال جاری و در پی افزایش موج انتقادات و اعتراض‌ها به مدیریت دانشگاه آزاد تشکیل شده، بخش اعظم فعالیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی این دانشگاه را با هدایت عباس جاسبی صورت می‌دهد.

در همین راستا، در جلسه اخیر این ستاد برای انجام دو فعالیت رسانه ای و تبلیغی جمع‌بندی و تأکید شده است که یکی غیرقانونی جلوه دادن انتخاب رئیس منتخب دانشگاه و به اصطلاح "زدن زیر میز بازی" و دیگری "تخریب شخصیت رئیس منتخب دانشگاه آزاد" از جنبه‌های گوناگون است.

همچنین"محمدصادق م" مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد و رئیس یکی از مناطق دانشگاه آزاد نیز درصدد فشار آوردن به حدود 1000 نفر از اعضاء هیئت علمی و مدیران دانشگاه آزاد برای استعفای دسته جمعی در اعتراض به انتخاب فرهاد دانشجو به ریاست منتخب دانشگاه آزاد است.

به نظر می‌رسد نامبرده که از فعالان فتنه سال 88 نیز بوده است، با هدف نگران کردن دانشجویان و خانواده‌های ایشان در شرایطی دست به این اقدام می‌زند که با الگوبرداری کامل از حرکت مصطفی معین وزیر وقت علوم دولت خاتمی این برنامه‌ریزی را انجام داده است.

گفتنی است در وقایع 18 تیر سال 78 که با فرماندهی تیم مدیریتی وزارت کشور دولت وقت صورت می‌گرفت نیز، مصطفی معین به عنوان وزیر علوم با استعفای خود و هماهنگی استعفای رؤسای برخی دانشگاه‌های کشور سعی در ایجاد ناآرامی در روند آموزش عالی کشور داشت.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
/اختصاصی/در صورت تأئید شورای عالی انقلاب فرهنگی
دانشجو از چهارشنبه رسماً سکان دانشگاه آزاد را در دست می‌گیرد

خبرگزاری فارس: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه روز سه‌شنبه این هفته شورا درباره تأئید یا عدم تأئید فرهاد دانشجو به عنوان رئیس دانشگاه آزاد رأی‌گیری می‌کنند.

1006472_PhotoA.jpg

یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت: جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور تمامی اعضا طبق روال هر سه‌شنبه در تاریخ 27 دی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود که یکی از دستورات این جلسه بررسی تائید رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد است که از سوی هیئت امنای دانشگاه آزاد انتخاب شده است.

براساس این گزارش، فرهاد دانشجو در دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد که روز چهارشنبه 21 دی در محل دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد برگزار شد با رأی 5 عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد یعنی با اکثریت آرا به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد انتخاب شد.

طبق اساسنامه دانشگاه آزاد رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد که از سوی هیئت امنای این دانشگاه انتخاب می‌شود باید در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به تائید اعضای این شورا برسد که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی روز سه‌شنبه 27 دی نسبت به تائید یا عدم تائید فرهاد دانشجو به عنوان رئیس دانشگاه آزاد رأی‌گیری خواهند کرد.

در صورت تائید فرهاد دانشجو به عنوان رئیس دانشگاه آزاد از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی وی به عنوان رئیس قانونی این دانشگاه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نشست دانشجویی بررسی تغییر مدیریت دانشگاه آزاد/۱
جمشیدی: مجلس تحقیق‌وتفحص از دانشگاه آزاد را آغاز کند
خبرگزاری فارس: دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه کمیته دانشجویی "حفظ و صیانت از اموال دانشگاه آزاد" تشکیل شده است، گفت: مجلس باید تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد را آغاز کند.

13900725100430_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، علی جمشیدی دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور در نشست خبری نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی که امروز دوشنبه در دفتر اتحادیه دانشجویی و با موضوع بررسی تغییر ریاست دانشگاه آزاد برگزار شد، گفت: اکنون نیازمند این هستیم که قانون در کشور محور و فصل الخطاب باشد و مقام معظم ***** نیز همواره بر این نکته تاکید داشته‌اند.

وی افزود: جنبش دانشجویی همیشه آرمانخواه و عدالتخواه بوده و هر جا عدم قانونگرایی را مشاهده کرده به آن اعتراض داشته و فریاد زده است که یکی از این عدم قانونگرایی دانشگاه آزاد بوده است.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: دولت احمدی نژاد از زمانی که روی کار آمد هر کاری که خواست خوب یا بد انجام داد و تأکید بر اصلاح روند مدیریتی دانشگاه‌ آزاد یکی از آن‌ها بود و این امر بالاخره با پیگیری جریان دانشجویی به بار نشست.

جمشیدی تصریح کرد: دانشگاه آزاد طی 30 سال گذشته قانون‌گرا نبوده و نظارت ناپذیر هم بوده است و مسئولان این دانشگاه اجازه ندادند تا هیچ ارگان و مرجع قانونی بر این دانشگاه نظارت داشته باشد و موجب یاس و ناامیدی دلسوزان انقلاب اسلامی شدند.

دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: همه تلاش داشتند دانشگاه آزاد اصلاح شود اما طی 6 سال گذشته که بحث اصلاح اساسنامه این دانشگاه مطرح شد دست و پا زدن‌هایی را از سوی مسئولان دانشگاه آزاد شاهد بودیم که برای مردم شبهه ایجاد کرد.

وی در ادامه گفت: دست و پا زدن مسئولان دانشگاه آزاد درباره اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد نشان داد که مشکلاتی در این دانشگاه وجود دارد که باید حل شود.

جمشیدی تاکید کرد: از جمله مواردی که موجب شد دانشگاه آزاد در مقابل **** اسلامی قدرت ایستادگی داشته باشد، پیوندهایی بود که این دانشگاه با خارج از کشور داشت و دیگری پیوند قدرت و ثروت در این دانشگاه بود.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد با اقداماتی که طی 30 سال گذشته انجام داد موجب شد مردم و برخی از مسئولان دنیا طلب شوند و بسیاری از بخش‌های کشور را آلوده کرد.

دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور گفت: بالاخره اساسنامه دانشگاه آزاد اصلاح شد و این درحالی بود که در وقایع پس از آن بارها مشاهد کردیم که جلسات نقد دانشگاه آزاد به جلسات ضرب و شتم دانشجویان و شکایت از فعالان دانشجویی تبدیل شد.

وی افزود: پس از اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد چند سناریو مطرح شد که یکی از آنها استعفای جاسبی بود که به نتیجه‌ای نرسید. جاسبی قصد داشت استعفا دهد تا روند اصلاح دانشگاه آزاد به تعویق بیفتد.

جمشیدی تصریح کرد: سناریوی دوم این بود که گزینه‌های بسیاری برای ریاست دانشگاه آزاد مطرح شود تا این گزینه‌ها در جلسه‌های متعدد هیئت امنای دانشگاه آزاد مصاحبه شوند تا مسئولان دانشگاه آزاد از این فرصت سوزی استفاده کنند و از تعیین رئیس جدید فرار کنند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: اکنون که فرهاد دانشجو به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد از سوی هیئت امنای این دانشگاه تعیین شده، ناخشنودی‌هایی برای برخی اعضای هیئت امنا و مسئولان دانشگاه آزاد ایجاد شده و این قشر سعی دارند به جای انجام فعالیت‌های علمی در دانشگاه آزاد دست به اقدامات دیگر بزنند.

وی افزود: امحای اسناد و مدارک دانشگاه آزاد مانند اسنادی که نشان می‌داد مهدی هاشمی در زد و بندهای سیاسی و اقتصادی این دانشگاه دخیل بوده از دغدغه‌های اصلی جنبش دانشجویی است و گویا برخی مسئولان دانشگاه آزاد سعی دارند با امحای این اسناد ردی از خود بر جای نگذارند.

جمشیدی گفت: به نظر می‌رسد برخی مسئولان دانشگاه آزاد تلاش دارند در صورتی که فرهاد دانشجو در شورای عالی انقلاب فرهنگی تایید شده و رئیس این دانشگاه شود بدنه‌ای را با خود همراه کنند تا به مقابله با رئیس جدید بپردازند.

دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور تاکید کرد: برخی شنیده ها حکایت از این دارد که برخی مسئولان رده بالای دانشگاه آزاد قصد ندارند امکانات و منابع مالی دانشگاه آزاد را در اختیار فرهاد دانشجو قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط کنونی جنبش دانشجویی مطالبات اساسی دارد که باید مد نظر قرار گرفته شود، خاطرنشان کرد: جنبش دانشجویی کشور کمیته‌ای به نام "حفظ و صیانت از اموال دانشگاه آزاد" را تشکیل داده است تا بخش عظیم بیت‌المال برای ****، کشور و مردم حفظ شود.

این فعال دانشجویی افزود: رئیس جدید دانشگاه آزاد باید مراقب باشد و اتفاقات ناخوشایند 30 سال اخیر دانشگاه آزاد را اصلاح کند وگرنه وی نیز در منجلاب دانشگاه آزاد فرو خواهد رفت.

وی در ادامه گفت: آقای فرهاد دانشجو باید گزارشات 6 ماه یا یکساله‌ای به مردم و جنبش دانشجویی ارائه دهد و همچنین باید تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد آغاز شود.

جمشیدی اظهار داشت: فرهاد دانشجو باید پیشنهاد آغاز تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد را به مجلس ارائه دهد و نمایندگان مجلس نیز باید آغاز تحقیق و تفحص از این دانشگاه را در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح کنند.

وی با اشاره به اینکه باید حساب مرکزی دانشگاه آزاد مورد تحقیق و تفحص قرار گیرد تا از دخل و تصرف در اصلی‌ترین منابع مالی دانشگاه آزاد جلوگیری شود، گفت: اموالی به نام دانشگاه آزاد از کشور خارج شده و باید بررسی شود که آیا این اموال هنوز هم به نام دانشگاه آزاد هست یا خیر و سرنوشت این اموال چه شده است؟

جمشیدی تصریح کرد: برخی اموال به نام دانشگاه آزاد از ستاد اجرایی فرمان امام ***** (ره) دریافت شده و اسنادی موجود است که نشان می‌دهد زمین‌ها و ساختمان‌هایی که از این نهاد دریافت شده هنوز به نام دانشگاه آزاد نیست و باید در این خصوص بررسی شود.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: نتیجه ایستادگی در مقابل قانون در **** اسلامی ایران موجب شکست بوده و نتیجه بخش نخواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه آزاد باید بدانند که غوغا سالاری‌های آنان نتیجه بخش نخواهد بود.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در گفت‌وگو با فارس مطرح شد
خاطرات یک فعال دانشجویی از شکایت جاسبی/ آنکه رفتنی شد "جاسبی" بود

خبرگزاری فارس: علی خضریان فعال دانشجویی خاطره‌ای از شکایت جاسبی از وی به دلیل انتقاداتش از مدیریت دانشگاه آزاد بازگو کرد.

13901025000135_PhotoA.jpg

علی خضریان عضو اسبق شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به شکایت عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد از وی در سال 85 گفت: در آبان‌ماه سال 85 به عنوان نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در کنفرانس خبری فعالان دانشجویی که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، حاضر شدم. خبرنگار درباره مدیریت موجود در دانشگاه آزاد سؤال کرد و من هم انتقاداتم را درباره مدیریت دانشگاه آزاد مطرح کردم.

خضریان خاطرنشان کرد: در این کنفرانس خبری عنوان کردم "متأسفانه اکنون در دانشگاه آزاد خفقانی شکل گرفته که هیچ دانشجویی امکان اعتراض به یکی از مدیران جزء دانشگاه را هم ندارد و جاسبی هم تشکل‌های خودساخته‌ای را برای سوپاپ اطمینان ایجاد کرده است."

وی در ادامه گفت: پس از این کنفرانس خبری بود که عبدالله جاسبی با شکایت از بنده به اتهام توهین و تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب، عصبانیت و سیاست‌های رادیکالی مدیریت دانشگاه آزاد در برابر انتقادات جریان دانشجویی مسلمان را به نمایش گذاشت.

خضریان تصریح کرد: جاسبی قصد داشت با پلیسی کردن ماجرا، زمینه ترس و عقب‌نشینی را در بدنه جنبش دانشجویی مسلمان فراهم کند، اما نمی‌دانست که موجی فراگیر با گفتمان عدالت‌خواهی و آرمان‌گرایی، نقد ریاست مادام‌العمری دانشگاه آزاد را انتظار می‌کشد.

عضو اسبق شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: البته این تازه آغاز ماجرا بود و هر چه پرونده جلوتر می‌رفت، مسئولان دانشگاه آزاد تازه متوجه اشتباه بزرگ خود می‌شدند تا جایی که تلاش داشتند با رد این شکایت از زیر بار پاسخ‌گویی به آن فرار کنند. ناگفته نماند که معاون دفتر حقوقی دانشگاه آزاد نیز درمصاحبه‌ای درباره شکایت این دانشگاه از اینجانب اظهار بی‌اطلاعی کرده و پاسخ‌گویی این دفتر درباره این موضوع را منوط به وجود مدارک و پرونده شکایت مذکور در دفتر حقوقی اعلام کرده بود.

وی در ادامه گفت: فشار افکار دانشجویی تا آنجا پیش رفت که موجب شد عبدالله جاسبی در پاسخ به سؤالات خبرنگاران در این‌باره بگوید که این شکایت از سوی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه صورت گرفته و دانشگاه آزاد دخالتی در این باره ندارد، در حالی که در زمان حضور در دادسرا برای تفهیم اتهام، دفتر حقوقی دانشگاه آزاد شاکی بنده بود و من هنوز که هنوز است متعجبم که چگونه آقای جاسبی از این شکایت اظهار بی‌اطلاعی کرد و سؤال من این است که اگر وی از عملکرد دفتر حقوقی دانشگاه آزاد که از زیرمجموعه‌های اصلی ستاد دانشگاه آزاد است بی‌اطلاع است، پس چگونه توانایی نظارت بر واحدهای دانشگاه آزاد در مناطق دورافتاده کشور را دارد.

خضریان تصریح کرد: پس از مراحل تفهیم اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی درشعبه 6 دادسرای فرهنگ و رسانه، قاضی پرونده مرا از اتهام توهین به جاسبی مبرا دانست اما برای رسیدگی به دیگر اتهامات به شعبه 1083 دادگاه انقلاب احضار شدم، بگذریم از اینکه در زمان مابین حضور در دادسرا و برپایی دادگاه چه کسانی در جهت ارعاب و یا تطمیع تماس گرفتند اما کم‌کم و با ایستادگی محکم جریان دانشجویی مسلمان در مقابل شکایت صورت گرفته، ادبیات آقایان نیز تغییر کرد و کاملاً محسوس بود که انگار جای شاکی و متهم عوض شده و شاکیان ظاهری پرونده فهمیدند چه اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اند که قصد داشتند تا با قربانی کردن یک منتقد زمینه سکوت همه را فراهم آورند.

وی افزود: در دادگاه، وکیل دانشگاه آزاد تلاش می‌کرد با توجه به هزینه‌های سنگین این پرونده، ‌به نوعی پرونده را با حفظ آبرو مختومه کند. وی در دادگاه عنوان کرد "اگر خضریان تعهد بدهد موضوع تکرار نشود، دانشگاه آزاد کتباً مراتب رضایت خود را تقدیم دادگاه خواهد کرد".

خضریان خاطرنشان کرد: قاضی نظر مرا جویا شد اما چطور می‌توانستم چنین تعهدی بدهم در حالی که وظیفه جریان دانشجویی را انتقاد از مسئولان برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌دانستم، لذا با رد این تعهد عنوان کردم "جریان دانشجویی مسلمان اعتقاد دارد که هیچ‌کس از دایره انتقاد خارج نیست و انتقادات ما به اعتقاداتمان وابسته است، لذا اگر تخلفی دیدیم باید آن را بیان کنیم. این مطالبه ‌***** است و ما به این خواسته لبیک گفتیم."

عضو اسبق شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: جلسه اول دادگاه بدون نتیجه پایان یافت، جلسه بعدی دادگاه به دلیل عدم حضور نماینده دفتر حقوقی دانشگاه آزاد برگزار نشد و جالب آنکه پس از آن، جلسه بعدی دادگاه نه به من ابلاغ شد و نه به وکیلم و این بار بدون حضور بنده دادگاه برگزار شد و جلسه بدون شنیدن آخرین دفاعیاتم به پایان رسید و حکم دادگاه در ابلاغیه‌ای که در تاریخ 24 اسفندماه سال 87 با رعایت ماده 22 قانون مجازات صادر شد، مرا به پرداخت 3 میلیون ریال جزای نقدی بدل از 3 ماه و یک روز حبس تعزیری محکوم کرد.

وی افزود: البته زمان ابلاغ حکم هم جالب توجه بود، چرا که طبق قانون من20 روز فرصت داشتم تا نسبت به حکم صادر شده اعتراض کنم و غالب این روزها همراه بود با تعطیلات نوروز، ‌هر چند بنده با حضور در روز 6 فروردین سال 88 مراتب اعتراض خود را به حکم دادگاه جهت تجدیدنظر در حکم با حضور در شعبه 1083 دادگاه انقلاب و با شماره پرونده یک، ثبت کردم اما همچنان به این اعتراض رسیدگی نشده است و جالب آنکه پرونده برای اجرا مختومه شد.

خضریان اظهار داشت: امروز بسیار خوشحالم، اگر روزی از زبان جنبش دانشجویی مطالب و انتقاداتی مطرح می‌شد و به واسطه آن دفتر حقوقی دانشگاه آزاد و شخص ریاست این دانشگاه از دانشجویان به اتهام نشر اکاذیب شکایت می‌کرد، امروز از جانب افکار عمومی به عنوان دغدغه و مطالبه عمومی مطرح می‌شود و عبدالله جاسبی اگر بخواهد کاری بکند باید میلیون‌ها نفر را به دادگاه ببرد.

وی در پایان گفت: از این‌رو است که اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد که مهمترین ثمره آن قطعاً تغییر عبدالله جعفرعلی جاسبی اولین و تنها رئیس دانشگاه آزاد می‌باشد، مرهون پیگیری‌های جدی جنبش دانشجویی بوده است.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با فارس:
هیچ مدیری در دانشگاه آزاد حق استعفا ندارد/فرهاد دانشجو در صورت تأیید شورا 'رئیس' است

خبرگزاری فارس: محمدصادق مهدوی با اشاره به اینکه هیچ مدیری در دانشگاه آزاد حق استعفا ندارد، گفت: اگر مسئولان **** آقای فرهاد دانشجو را به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد تأیید کنند، وی رئیس این دانشگاه خواهد بود.

13901026000109_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، جلسه شورای مدیران، مشاوران و رؤسای مناطق دانشگاه آزاد از ساعت ۷:۳۰ صبح امروز دوشنبه با حضور عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد در مهمانسرای این دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای مدیران و رؤسای مناطق دانشگاه آزاد شنبه هر هفته برگزار می‌شود اما این جلسه به دلیل همزمانی با ایام اربعین حسینی امروز برگزار شد و خبرها حاکی از آن بود که جاسبی در این جلسه خداحافظی کرده است.

محمدصادق مهدوی معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که آیا آقای جاسبی در جلسه شورای مدیران دانشگاه آزاد که امروز برگزار شد، خداحافظی کرده است؟ گفت: آقای جاسبی در این جلسه کلمه خداحافظی را به کار نبرد اما اعلام کرد که نباید برای شما فرقی کند که چه کسی رئیس دانشگاه آزاد می‌شود.

وی افزود:‌ آقای جاسبی در این جلسه خطاب به مدیران، مشاوران و رؤسای مناطق دانشگاه آزاد گفت که چه من رئیس دانشگاه آزاد باشم و یا نباشم باید به خدمت خود در این دانشگاه ادامه دهید.

مهدوی خاطرنشان کرد: آقای جاسبی در این جلسه خاطراتی از مقام معظم ***** و شهید بهشتی را مطرح کرد و در پایان جلسه اعلام داشت که جلسه بعدی شورای دانشگاه آزاد شنبه هفته آینده تشکیل خواهد شد.

معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه آزاد در پاسخ به این سؤال که اگر فرهاد دانشجو در جلسه شورای عالی فرهنگی تأیید شود، آیا از نظر شما رئیس قانونی دانشگاه آزاد است؟ گفت: اگر مسئولان **** آقای فرهاد دانشجو را به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد تأیید کنند، وی رئیس این دانشگاه خواهد بود و نیازی به تأیید بنده ندارند، چون کاره‌ای نیستم که بخواهم این امر را قبول داشته باشم.

وی خبری مبنی بر استعفای دسته‌جمعی مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد را تکذیب کرد و گفت: خطاب به مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد اعلام کردیم که همه با قدرت و صمیمیت مانند سابق به کار خود ادامه دهند و هیچ مدیری حق استعفا ندارد.

مهدوی اظهار داشت: هر مدیر و مسئولی که با بنده تماس گرفته به وی اعلام داشتم که حق استعفا ندارد.

معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه آزاد تأکید کرد: آقای جاسبی در این جلسه عنوان کرد، هر تصمیمی که مسئولان **** بگیرند تابع آن هستیم و دانشگاه آزاد بدون من هم به کار خود ادامه خواهد داد.

براساس این گزارش، جمعی از مدیران ارشد دانشگاه آزاد در جلسه امروز شورای این دانشگاه بحث استعفای دسته‌جمعی خود را مطرح کرده‌اند که با مخالفت جاسبی روبرو شده است، لذا این موضوع از دستور جلسه فوق خارج شده است.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جزئیات جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی
دانشجو با 24 رأی موافق رئیس شد/جاسبی: فرصت دهید تا استعفا دهم

خبرگزاری فارس: پس از انجام رأی‌گیری از ۲۸ رأی مأخوذه، ۲۴ رأی موافق با ریاست فرهاد دانشجو، ۲ رأی ممتنع و ۲ رأی مخالف ریاست فرهاد دانشجو بر این دانشگاه بود.

13901027000285_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تأیید ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد بعدازظهر امروز به ریاست محمود احمدی‌نژاد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد.

محمدرضا مخبردزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از پایان این جلسه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که فرهاد دانشجو با رأی قاطع اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد انتخاب شد اما به تعداد آرا اشاره نکرد.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، جزئیات جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی را تشریح کرد و گفت: ۲۸ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه این شورا حضور داشتند که پس از انجام رأی‌گیری از ۲۸ رأی مأخوذه، ۲۴ رأی موافق با ریاست فرهاد دانشجو، ۲ رأی ممتنع و ۲ رأی مخالف ریاست فرهاد دانشجو بر این دانشگاه بود.

وی افزود: در این جلسه کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مأمور برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تغییر ریاست این دانشگاه بود، گزارش کاملی از روند جلسه اول و دوم این هیئت را به اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه داد.

این مقام آگاه خاطرنشان کرد: عبدالله جاسبی رئیس سابق دانشگاه ‌آزاد در این جلسه پیشنهاد داد که رأی‌گیری برای تأیید رئیس جدید دانشگاه آزاد صورت نگیرد و فرصتی داده شود تا وی بتواند استعفای خود را از ریاست دانشگاه آزاد اعلام کند که با مخالفت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی روبرو شد.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
/اختصاصی فارس/
دعوت جاسبی از دانشجو برای شرکت در جلسه شورای مدیران/دانشجو:تا حکمم امضا نشود نمی‌روم

خبرگزاری فارس: یکی از معاونان جاسبی با رئیس جدید دانشگاه آزاد تماس داشته و از جانب جاسبی از وی دعوت کرده که در جلسه شورای مدیران این دانشگاه حضور پیدا کند که فرهاد دانشجو اعلام داشته تا حکمم ابلاغ نشود در این جلسه حاضر نمی‌شوم.

13901027000285_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، یکی از معاونان عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد در تماسی با فرهاد دانشجو رئیس جدید این دانشگاه اعلام داشته که از جانب جاسبی، آقای دانشجو را برای شرکت در جلسه شورای مدیران این دانشگاه که شنبه هفته آینده برگزار می‌شود، دعوت می‌کند.

فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، این خبر را تائید کرد و گفت: یکی از معاونان آقای جاسبی با بنده تماس حاصل کرد و اعلام داشت از جانب آقای جاسبی از شما دعوت می‌کنم تا در جلسه شورای مدیران این دانشگاه که اول بهمن برگزار می‌شود، حضور پیدا کنید تا در این جلسه مدیران دانشگاه آزاد مسئولیت جدید را به شما تبریک گفته و به عنوان رئیس جدید این دانشگاه در اولین جلسه شورای مدیران این دانشگاه حاضر باشید.

وی افزود: بنده در این تماس تلفنی به معاون آقای جاسبی پاسخ دادم که تاکنون در خصوص حضور در این جلسه به جمع‌بندی نرسیدم و پس از اینکه حکم بنده از سوی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد ابلاغ شد، مطمئناً در جلسه شورای مدیران دانشگاه آزاد حضور پیدا خواهم کرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
یک روز پس از برکناری جاسبی منتشر شد
رنج‌نامه یک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد/اعلام حمایت از رئیس جدید
خبرگزاری فارس: یک روز پس از کناره‌گیری عبدالله جعفرعلی جاسبی از ریاست 30 ساله بر دانشگاه آزاد، انتقادات دانشگاهیان این دانشگاه با صدور رنج‌نامه‌ها و شکایاتی آغاز شد.

13900723113432_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد رنج‌نامه‌ای از مشکلات خود در طی خدمتش در دانشگاه آزاد را منتشر کرد که متن کامل این رنج‌نامه به شرح ذیل است:

بسمه‌تعالی
رنج‌نامه یک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

در ابتدا پس از عرض سلام و ادب قبل از معرفی خود واجب می‌دانم که انتصاب به جا و شایسته آقای دکتر فرهاد دانشجو را به ایشان صمیمانه تبریک عرض نمایم و از این تغییر و تحول بایسته نیز که توسط عزیزان شورای عالی انقلاب اسلامی صورت پذیرفت نیز تقدیر و تشکر نمایم.

اینجانب دکتر علیرضا یوسفی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشم که دوره دکترای عمومی و تخصصی دامپزشکی خود را در این نهاد فرهنگی که زاییده تفکرات دوراندیشانه **** کبیر و بنیانگذار انقلاب امام راحل(ره) بود به اتمام رسانیدم. به همین لحاظ همواره تلاش داشتم که به این مجموعه ادای دین نمایم. از پانزده سالی که در این دانشگاه سابقه فعالیت دارم، مدت ۱۱ سال آن را در چندین واحد دانشگاهی از جمله واحدهای آباده، داراب، کازرون و بندرعباس به عنوان رئیس واحد و نیز به عنوان معاون پژوهشی در واحدهای مرودشت و فیروز‌آباد مشغول به فعالیت بودم و همواره به عنوان یک بسیجی ملتزم به قانون اساسی جمهوری اسلامی و یک اصول‌گرای پیرو خط امام راحل، ولایت و ***** در جهت توسعه و تعالی این مؤسسه علمی و فرهنگی قدم بردارم و در این راستا هیچ مضایقه‌ای ننمودم.

متأسفانه در این سیستم بسته یکی از مشکلاتی که همواره وجود داشت قدرنشناسی از تلاش‌های افراد و تبعیض‌هایی بود که قائل می‌شدند، هر کسی که بیشتر و بهتر باج می‌داد و یا تعظیم و تکریم بیشتر می‌نمود متأسفانه از قرب و منزلت بیشتری برخوردار می‌بود.

باندهایی که در سیستم ایجاد شده بودند و به صورت بسته و مخفیانه در سازمان مرکزی دانشگاه عمل می‌نمودند مانع از اجرای عدالت و یا رسیدن حقایق به سمع و نظر آقایان مسئول می‌شدند و یا حتی بعضی از آقایان مسئول دیگر برای خودشان بتی شده بودند و اعوذ با... ادعای خدایی نیز می‌داشتند.

حال لازم نیست که از بقیه انواع فسادهای دیگری که در مجموعه وجود می‌داشت سخنی به میان آورم که خداوند متعال خود به آن آگاه است. شاید بزرگ‌ترین زخمی که بنده از این سیستم خوردم مربوط به سال ۱۳۸۹ بود که بنده در سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس مشغول به فعالیت بودم و در طی این مدت پس از اتفاقات ناشایستی که در انتخابات سال ۱۳۸۸ در آنجا رخ داده بود و سردمدار آن تشکل‌های سیاسی اسلامی اساتید و دانشجویان بودند(کلیه این تشکل‌ها در تمامی واحدها زیر نظر دفتر مرکزی در تهران فعالیت می‌نمایند) که این‌ها در واحد بندرعباس توسط افرادی که همگی از طیف اصلاح‌طلب بودند هدایت و ***** می‌گردیدند و اینان باعث شده بودند که این دانشگاه از سوی اکثر نهادها و ارگان‌های استان هرمزگان مطرود شود، لذا به جهت رفع ابهام‌ها و سوءتفاهم‌های ایجاد شده اقدام به تقویت دفتر نهاد ***** در دانشگاه، تقویت و رشد فعالیت‌های دفاتر بسیج دانشجویی و بسیج اساتید واحد، برقراری ارتباط بسیار نزدیک با ارگان‌های مؤثر در استان و غیره نمودم به طوری که از آن جمله می‌توان به حضور چشمگیر کارکنان و اساتید دانشگاه در راهپیمایی روز قدس، برگزاری یادواره شهدای دانشجو در ۱۶ آذر ۱۳۸۹، تهیه یک طومار با قریب ۲ هزار امضا در روز عید سعید غدیرخم به منظور تجدید بیعت با **** معظم انقلاب و ارسال آن به دفتر معظم‌له در تهران، اعزام تعداد کثیری دانشجویان بسیجی به اردوی بسیج سازندگی در روستاهای دورافتاده و محروم استان، اعزام کاروان راهیان‌نور به مناطق جنگی، تجدید بیعت و شرکت فعال در راهپیمایی روز بصیرت در نهم‌ دیماه ۱۳۸۹ و نیز پرجلوه‌ترین حرکت دعوت از سردار نقدی فرمانده کل بسیج **** پاسداران در ابتدای دهه فجر به عنوان مهمان ویژه و سخنران اصلی در جلسه اندیش‌ورزی اساتید بسیجی استان هرمزگان به میزبانی واحد بندرعباس که جلسه‌های بسیار باشکوه بود.

متأسفانه بعضی افراد مغرض از جمله مسئولین تشکل‌های ذکر شده فوق و نیز رئیس یکی از واحدهای مطرح استان هرمزگان اشاره نمود که ایشان با ریاست کل دانشگاه آزاد اسلامی رابطه بسیار صمیمیانه و نزدیکی داشتند که دقیقاً در واپسین شب‌های پایان سال ۸۹ خدمت ریاست کل دانشگاه در تهران رسیدند و به دروغ به ایشان عرض نمودند که دکتر یوسفی تعمداً این جلسه را در واحد بندرعباس و با دعوت از جناب سردار نقدی به منظور اهانت به ریاست محترم هیئت امنای دانشگاه و تضعیف مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار نموده است، در صورتی که در این جلسه چنین بحثی مطرح نشده بود و بیشتر مباحث حول و حوش جنگ نرم و فرقه مذهبی کاذب و نوظهور و مبارزه با آن‌ها بود.

در حقیقت این افراد مغرض که ظاهراً دین و ایمان خود را به پست‌ها و ظواهر دنیوی فروخته‌اند باعث شدند که ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی این بنده بسیجی، اصولگرای ولایی و خدوم به **** انقلاب را مورد لطف و عنایت خود قرار داده و بدون هیچ محکمه، قاضی عادل و نیز عدم هیچ دلیل و مدرک قانع‌کننده‌ای حکم ریاست بنده را درست شب عید لغو فرمایند و باعث ایجاد شبهات فکری در اذهان بسیاری از دوستان و خانواده گردیدند و حتی این افراد مغرض و معاند هرجا که رفتند از این که یک بسیجی دلباخته ولایت را آن‌گونه ***** کرده‌اند که دیگر هیچ‌گاه در این سیستم کمترین پست مدیریتی نخواهد داشت خوشحالی و خرسندی خودشان را نشان دادند.

آیا این حق بود که پس از سال‌ها تلاش و دلسوزی خالصانه برای ارتقای علمی این نهاد مقدس فرهنگی این چنین سرنوشت ناعادلانه‌ای برای من رقم بخورد؟ به حق پس از این اتفاق، بسیاری از دوستان اهل تقوی و تدین که همگی از اصول‌گرایان پیرو ولایت و ***** بودند از این رفتار به دور از تعقل انگشت حیرت به دهان گرفتند و فقط با دادن امیدواری به من تنها واگذاری مقصران را به درگاه خداوند متعال به بنده یادآور می‌شدند و این‌گونه نیز شد و آنچه که بود از نظر حق تعالی پنهان نماند و داد بنده و سایر ستم‌دیدگاه به ثمر نشست.

باری به هر جهت در انتها لازم می‌دانم به عنوان یک زجر کشیده هیئت علمی و بسیجی خادم ضمن تبریک مجدد به استحضار جناب آقای دکتر فرهاد دانشجو ریاست جدید و شایسته این دانشگاه برسانم کمافی‌السابق و حتی با توان و قوای بیشتر حاضرم تا در محضر ایشان در جهت پیروی از منویات و فرامین مقام معظم ***** و تعالی روز افزون این نهاد مقدس علمی فرهنگی از هیچ تلاشی مضایقه نکرده و از به کارگیری تجربیات اندوخته و هر چند اندک خود جهت یاری رساندن به این استاد فرهیخته و بسیجی کوتاهی ننمایم.
ومن‌ا...التوفیق
دکتر علیرضا یوسفی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
انتهای پیام/
13901028000085_PhotoL.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


گفتگوی اختصاصی مهر با دانشجو/
حکمم تا هفته آینده صادر می شود/ وجود راهکار قانونی درصورت عدم صدور حکم
خبرگزاری مهر- گروه حوزه و دانشگاه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به زمان ابلاغ حکم ریاستش از سوی رئیس هیئت امنای این دانشگاه، گفت: حکم من هفته آینده یا حداکثر تا اوایل هفته بعد از آن صادر می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دانشجو پس از کسب 24 رای قاطع از سوی شورایعالی انقلاب فرهنگی به منظور ریاست در دانشگاه آزاد اسلامی، منتظر ابلاغ حکم ریاستش از سوی هیئت امنای این دانشگاه است. این در حالیست که طبق برخی اخبار، احتمال امضا نشدن حکم وی از سوی رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد.
فرهاد دانشجو در گفتگوی مشروح خود با خبرنگار مهر، به این شبهات پاسخ داد که در ادامه آمده است.
748043_orig.jpg
خبرگزاری مهر- گروه حوزه و دانشگاه: همانطور که می دانید بر اساس برخی گفته ها و شنیده ها، امکان دارد رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی قصد ابلاغ حکم جنابعالی را نداشته باشد. حتی شنیده شده که آیت الله هاشمی رفسنجانی به دلیل برخی ملاحظات سیاسی قصد تغییر و تحولی در این دانشگاه را ندارد، نکته دیگر اینکه شنیده ها حاکی از آن است که وی تا زمان برگزاری انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی این حکم را امضا نمی کند. ارزیابی شما در این باره چیست؟
فرهاد دانشجو: رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت به روش و روند انتخاب رئیس این دانشگاه در جلسه 21 دی ماه، سوالاتی داشت اما در خصوص شخص انتخاب شده نه تنها اعضای هیأت امنا بلکه آیت الله هاشمی رفسنجانی هیچ مخالفتی نداشتند.
شبهه رئیس هیئت امنا به قانونی یا غیرقانونی بودن جلسه هیئت امنا بود. بر همین اساس بود که رئیس قبلی دانشگاه آزاد در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد به این دلیل که رای گیری به تایید رئیس هیئت امنا نرسید و وی اجازه رای گیری نداده بود، این اقدام را تایید نکرده است. در حالی که این موارد در قانون وجود ندارد و نظر شخصی افراد است.
در شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز با 24 رای اعضای این شورا، روند رأی گیری هیئت امنای دانشگاه آزاد و شخص انتخاب شده از سوی این هیأت تأیید شد. این تعداد رأی با سلیقه های متفاوت اعضا از ابتدای انقلاب تا کنون برای هیچ رئیس دانشگاهی صادر نشده بود. بنابراین در بخش صدور حکم فکر نمی کنم مشکل خاصی وجود داشته باشد و این ادبیات، ادبیاتی نیست که از زبان رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خارج شود.
* پس می توان اینطور برداشت کرد که حکم شما به زودی صادر می شود؟
- دانشجو: بعید نیست. به هر حال خوشحال هستم که حکم من در ماه صفر صادر نشده است. تصور می کنم در هفته آینده یا حداکثر اوایل هفته بعد از آن حکم من صادر می شود. در صورتیکه این حکم صادر نشود قانونگذار روش قانونی را پیش بینی کرده که به آن عمل می شود.
* مصادیق این روشهای قانونی را در صورت امکان توضیح دهید.
- دانشجو: نه تنها شورایعالی انقلاب فرهنگی بلکه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جلسه ای برگزار کنند و در این باره تصمیمات مقتضی اتخاذ کنند. اگر خدای نکرده افرادی نسبت به اجرای قانون کوتاهی کنند قانون ساکت نمی ماند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت می‌گیرد
۱۱ بهمن؛ تعیین ضرب‌الأجل برای هاشمی رفسنجانی در ابلاغ حکم فرهاد دانشجو

خبرگزاری فارس: یک منبع آگاه اعلام کرد در جلسه روز سه‌شنبه 11 بهمن شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضرب‌الاجلی برای رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد به منظور ابلاغ حکم ریاست فرهاد دانشجو بر این دانشگاه تعیین ‌می‌شود.

13901105000355_PhotoA.jpg

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه پس از تأیید ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد از سوی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی هنوز حکم وی از سوی رئیس هیئت امنای این دانشگاه ابلاغ نشده است، شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه روز سه‌شنبه 11 بهمن این موضوع را بررسی می‌کند.

وی افزود: در جلسه روز سه‌شنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای زمان ابلاغ حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد از سوی رئیس هیئت امنای این دانشگاه تاریخ معین و ضرب‌الاجلی تعیین خواهد شد.

فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، درباره عدم ابلاغ حکمش از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: تصورم این است که برای ابلاغ حکم بنده تمامی بسترهای قانونی فراهم است.

وی افزود: اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی ریاست بنده بر دانشگاه آزاد را تأیید کرده‌اند و به نظر می‌رسد که حکم طی دو هفته آینده به امضای رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد برسد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد که روز چهارشنبه 21 دی برگزار شد، فرهاد دانشجو با اکثریت آراء به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد انتخاب شد.

پس از اعلام نظر اعضای هیئت امنا فرهاد دانشجو در جلسه روز سه‌شنبه 27 دی‌ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در نهاد ریاست‌جمهوری و به ریاست محمود احمدی‌نژاد برگزار شد، با 24 رأی مثبت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، رسماً رئیس دانشگاه آزاد شد.

پس از برگزاری جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، جمعی از مدیران ارشد دانشگاه آزاد تلاش داشتند تا از ابلاغ حکم ریاست جدید دانشگاه آزاد توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی جلوگیری کنند.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اختصاصی فارس/

احمدی‌نژاد مصوبه ریاست دانشگاه آزاد را به فرهاد دانشجو ابلاغ کرد
خبرگزاری فارس: رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ریاست جدید دانشگاه آزاد را به فرهاد دانشجو، وزارت علوم و رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد ابلاغ کرد.


13900804110531_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه تأیید ریاست جدید دانشگاه آزاد را به فرهاد دانشجو ابلاغ کرد.
متن کامل این مصوبه به شرح ذیل است:
مصوبه تأیید انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که در جلسه 705 مورخ 27 دی‌ماه سال جاری شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده، برای اجرا ابلاغ می‌شود:
آقای دکتر فرهاد دانشجو براساس رأی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و به موجب تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب می‌شود.
این مصوبه به امضای محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است.
رونوشت مصوبه فوق به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد ارسال شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به ابلاغ این مصوبه از این پس ریاست عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد بر این دانشگاه و تمامی دستورات، بخش‌نامه‌ها، عزل و نصب‌ها و... با امضای او غیرقانونی است.
در مرحله آخر تغییر ریاست دانشگاه آزاد، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد باید حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد را به واحدهای این دانشگاه ابلاغ کند که تاکنون این ابلاغ صورت نگرفته و شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه فردا 11 بهمن ضرب‌الاجلی برای ابلاغ این حکم از سوی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اعلام می‌کند.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
فارس گزارش می‌دهد
زنگ پایان ضرب‌الاجل فردا به صدا درمی‌آید/'ابلاغ حکم دانشجو'؛ مسئله این است

خبرگزاری فارس: زمان تعیین شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای امضا و ابلاغ حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی فردا (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

13901110000099_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تعیین رئیس جدید این دانشگاه اعضا رای به انتخاب فرهاد دانشجو و جایگزینی وی به جای عبدالله جعفرعلی جاسبی دادند.
*جاسبی رفت
در نهایت دومین جلسه هیئت امنا نزدیک به 3 ساعت به طول انجامید و فرهاد دانشجو با ۵ رأی موافق به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد برای معرفی به شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شد؛ همین اقدام مدیریت جاسبی بر دانشگاه آزاد را پس از 10838 روز متوقف کرد.
* رای شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرهاد دانشجو
بعد از انتخاب فرهاد دانشجو از سوی هیئت امنای دانشگاه آزاد شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در جلسه‌ای با 24 رأی موافق به ریاست فرهاد دانشجو رای مثبت داد.
این جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تأیید ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد به ریاست محمود احمدی‌نژاد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد و طی آن فرهاد دانشجو با رأی قاطع اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد انتخاب شد.
در همین زمینه یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام کرد که از ۲۸ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی که در جلسه رای گیری برای ریاست فرهاد دانشجو برای دانشگاه آزاد حضور داشتند، از ۲۸ رأی مأخوذه، ۲۴ رأی موافق، ۲ رأی ممتنع و ۲ رأی هم مخالف بودند.

بر این اساس احمدی‌نژاد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ریاست جدید دانشگاه آزاد را به فرهاد دانشجو، وزارت علوم و رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد ابلاغ کرد.

رونوشت مصوبه فوق به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد ارسال شده است.
* عدم امضای حکم دانشجو از سوی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد
بعد از تایید فرهاد دانشجو در شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم ریاست دانشجو بر دانشگاه آزاد درانتظار امضاء و ابلاغ آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد بود که برخی منابع آگاه اعلام کردند که رئیس هیئت امنا قصد امضای حکم دانشجو را ندارد.
البته برخی شنیده‌های خبرنگار فارس حاکی از این بود که آیت‌الله هاشمی نسبت به امضا و ابلاغ حکم ریاست فرهاد دانشجو تمایلی نداشته و همچنین جمعی از اعضای هیئت مؤسس این دانشگاه سعی دارند آیت‌الله هاشمی را در این موضع نگه دارند.
اما گویا نظر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در امضای حکم دانشجو طی روزهای اخیر تغییر کرده و با نظر جاسبی و تعدادی دیگر از اعضای هیئت مؤسس این دانشگاه متفاوت است و با توجه به تأیید شدن حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وی قصد دارد تا حکم دانشجو را امضا و ابلاغ کند که البته این خبر از سوی دانشگاه آزاد تکذیب شد.
* ۱۱ بهمن؛ تعیین ضرب‌الأجل برای هاشمی رفسنجانی در ابلاغ حکم فرهاد دانشجو
براساس این گزارش، پس از انتخاب دانشجو برخی اظهارنظرهای افراد نزدیک به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و جاسبی و در کنار آن اعتراضات فعالان دانشگاهی و دانشجویی نسبت به عدم امضای حکم فرهاد دانشجو و عدم امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باعث شد تا شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضرب‌الاجلی برای رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد به منظور ابلاغ حکم یاست فرهاد دانشجو بر این دانشگاه تا ۱۱ بهمن‌ماه تعیین کند که این ضرب‌الاجل فردا به پایان می‌رسد.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جذب فوری 400 عضو هیئت علمی در روزهای پایانی جاسبی در دانشگاه آزاد

خبرگزاری فارس: یک منبع آگاه از جذب فوری ۴۰۰ نفر به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد از سوی برخی مدیران این دانشگاه خبر داد.
13900723113432_PhotoA.jpg

یک منبع آگاه در دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت: با توجه به تغییر مدیریتی دانشگاه آزاد، اخیراً 400 نفر توسط مدیران دانشگاه آزاد به عنوان عضو هیئت علمی این دانشگاه پذیرفته شده‌اند.
وی افزود: پذیرش به یکباره این افراد به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد که قسمت اعظمی از آن‌ها در روزهای پایانی ریاست جاسبی بر این دانشگاه و تعدادی هم پس از پایان دوران مدیریت وی صورت گرفته قابل تأمل است.
این منبع آگاه افزود: در میان افراد پذیرفته شده افرادی که کارنامه خوبی نداشته و بعضاً مواضعی مغایر با اصول انقلاب دارند، دیده می‌شود.
به گزارش فارس، تحرکات اخیر در دانشگاه آزاد و برخی از عزل و نصب‌ها در حالی صورت می‌گیرد که روز گذشته محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور و رئیس‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ریاست دانشگاه آزاد را به فرهاد دانشجو ابلاغ کرده و در حال حاضر تمامی فعالیت‌های دانشگاه آزاد بدون تأیید رئیس جدید این دانشگاه غیرقانونی است.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
محمد هاشمی‌رفسنجانی در گفت‌وگو با فارس:

از علت عدم امضای حکم دانشجو بی‌اطلاعم/مسائل دانشگاه آزاد را از میرزاده بپرسید

خبرگزاری فارس: مسئول دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** از علت عدم امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت مسائل مربوط به دانشگاه آزاد را از میرزاده بپرسید.

13901111000083_PhotoA.jpg

محمد هاشمی‌رفسنجانی مسئول دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که چرا در جلسه روز گذشته چند عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، بحث امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد حل نشده است؟ گفت: خبر ندارم.
وی افزود:‌بنده معمولاً درباره مواردی اظهارنظر می‌کنم که اطلاعی از آن داشته باشم و اگر مطلع نباشم نه گمانه‌زنی می‌کنم و نه نظری می‌دهم.
محمد هاشمی‌رفسنجانی خاطرنشان کرد: بنده اصلاً درگیر بحث دانشگاه آزاد نیستم و باید با دکتر میرزاده تماس بگیرید چون وی دبیر هیئت موسس دانشگاه آزاد است و می‌تواند تمامی سؤالات شما را پاسخ دهد.
مسئول دفتر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تصریح کرد: بنده هیچ ورودی به بحث دانشگاه آزاد نداشته‌ام و تمامی جلسات، دبیرخانه و حتی دبیر این دانشگاه با حوزه کاری ما جدا عمل می‌کند.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
با افزودن تبصره‌ای به اساسنامه جدید دانشگاه آزاد صورت می‌گیرد

ابلاغ حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد از سوی احمدی‌نژاد در صورت عدم تمکین هاشمی‌

خبرگزاری فارس: در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی با افزودن تبصره‌ای به اساسنامه جدید دانشگاه آزاد در صورت عدم ابلاغ حکم دانشجو از سوی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد، این حکم از سوی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ خواهد شد.


13901110000099_PhotoA.jpg

یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: بعداز ظهر امروز جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار می‌شود و یکی از دستورات این جلسه بررسی امضای حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد از سوی آیت‌الله هاشمی است.
وی افزود: در جلسه امروز و با توجه به اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در جلسه روز گذشته با چند تن از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان مصر است تا حکم ریاست فرهاد دانشجو را امضا نکند، مصوبه‌ای به اساسنامه دانشگاه آزاد اضافه می‌شود.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در این مصوبه قید خواهد شد که در صورت عدم امضای حکم رئیس دانشگاه آزاد از سوی رئیس هیئت امنای این دانشگاه، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند حکم ریاست دانشگاه آزاد را امضا و ابلاغ کند.

روز گذشته چند تن از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در مجمع تشخیص مصلحت **** حضور پیدا کرده و در خصوص امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی جلسه‌ای برگزار کردند.

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی که در این جلسه حضور داشتند از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی خواستند تا به رأی هیئت امنای دانشگاه آزاد و تائید حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد که یک حکم قانونی است، تمکین کرده و به عنوان رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد، حکم فرهاد دانشجو را ابلاغ کند.

پس از چندین ساعت جلسه و بحث در این خصوص، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اعلام کرده است که در حال حاضر حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد را امضا نمی‌کند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تا این لحظه نظر قانونی اکثریت هیئت امنا دانشگاه آزاد و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد را نپذیرفته است.
انتهای پیام/
 
بالا