• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبرهای مرتبط با دانشگاه آزاد اسلامی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
دانشگاه آزاد محل نزاع؛
هاشمی رفسنجانی تهدید کرد

903760909_orig.jpg

رییس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد در صورت صدور ضرب الاجل از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، هاشمی حکم ریاست فرهاد دانشجو را صادر نخواهد کرد.

به گزارش شبکه ایران دانشگاه آزاد از یک ماه گذشته تاکنون آبستن حوادث عجیب و پیش بینی نشده است؛ در حالی که هیچکس انتظار رییس شدن فرهاد دانشجو را نداشت او از سوی طیفی که خود را اکثریت می نامند او را به عنوان رییس انتخاب کردند. هاشمی به عنوان رییس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد جلسه را ترک و عبدالله جاسبی به نمایندگی از وی نزد خبرنگاران می آید و اعلام می کند "جلسه بدون مصوبه قانونی پایان یافت." در مجاورت جاسبی اما اعضای اکثریت اعلام می کنند فرهاد دانشجو به عنوان رییس دانشگاه آزاد انتخاب شد.

پس از آن تایید این انتخاب به شورای عالی انقلاب فرهنگی رفت و اکثریت اعضا به دانشجو رای دادند اما این رای برای رییس شدن او کافی نبود بلکه براساس اساسنامه دانشگاه آزاد رییس هیات امنا نیز باید به عنوان نفر آخر حکم رییس جدید را امضا کند.
هاشمی رفسنجانی اما حکم را تاکنون امضا نکرده و یاسر هاشمی هاشمی در خصوص امتناع وی از امضای حکم چنین گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تصویب ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد، روز دهم دی ماه با 13 روز تاخیر ابلاغ شده است و در این شرایط ، تنها یک روز پس از ابلاغ مصوبه، تعیین ضرب الاجل از سوی این شورا، به معنای سیاسی کردن موضوع خواهد بود وآیت الله هاشمی رفسنجانی در این شرایط به احتمال قوی حکم ریاست فرهاد دانشجو را امضا نخواهد کرد.

وی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورخه 27 دی ماه، ریاست فرهاد دانشجو را بر دانشگاه آزاد تصویب کرد، اما این مصوبه که با ابلاغ آن توسط رییس شورا قانونی می شود، در مورخه هشتم بهمن امضا و در مورخه دهم بهمن ماه یعنی با 13 روز تاخیر به هیات امنای دانشگاه آزاد ابلاغ شده است و بلافاصله پس از یک روز اخباری مبنی بر تصویب ضرب الاجل در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی برای رییس هیات امنای دانشگاه آزاد جهت تصویب حکم ریاست فرهاد دانشجو منتشر شده است که نشان می دهد اقداماتی در جهت سیاسی کردن تغییر رییس دانشگاه آزاد در جریان است.
به گفته رییس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد "اگر تنها ابلاغ یک مصوبه ساده از سوی رئیس شورای انقلاب فرهنگی 13 روز زمان برده است، تعیین تنها یک روز زمان جهت امضای ریاست فرهاد دانشجو که نیازمند برگزاری جلسات هماهنگی وی با هیات امنا می باشد، نشان می دهد برخی می خواهند انتصاب رییس دانشگاه آزاد را سیاسی کنند و با صدور ضرب الاجل برای آقای هاشمی رفسنجانی، موضوع را حساس کرده و در این شرایط قطعا آیت الله هاشمی به ضرب الاجل تن نخواهد داد."
وی خاطر نشان کرد: آقایان که برای تعیین رییس دانشگاه آزاد آن قدر عجله داشتند که حتی دو ساعت به سایر کاندیداها که در محل هیات امنا حضور یافته بودند، زمان ندادند تا برنامه های خود را ارائه کرده و سپس رای گیری شود، چگونه 13 روز تاخیر در ابلاغ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را توجیه می کنند؟
در همین رابطه حمید میرزاده عضو هیات امنای دانشگاه آزاد نیز تاکید کرد: در صورت صدور ضرب الاجل از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیت الله هاشمی حکم ریاست فرهاد دانشجو را صادر نخواهد کرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد
دیدار گروهی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی با هاشمی درباره حکم دانشجو

خبرگزاری فارس: در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد تا گروهی از اعضای این شورا درباره حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی دیدار کنند.

154430_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی شب گذشته به ریاست محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
جلسه روز گذشته دستوراتی از جمله اهدای بورسیه تحصیلی به برخی نخبگان و تغییر نام سه دانشگاه را در پی داشت. اما یکی دیگر از مباحث این جلسه بحث ریاست دانشگاه آزاد و عدم امضای حکم ریاست فرهاد دانشجو از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود.
منصور کبگانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در این خصوص گفت: درباره روند تغییر ریاست دانشگاه آزاد گزارشی ارائه شد و قرار شد ظرف یک هفته آینده مذاکرات بیشتری از سوی جمعی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد صورت گیرد تا این مذاکرات درباره امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد به نتیجه برسد.
وی افزود‌: پیش از این تنها دو نفر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی برای برطرف شدن این مشکل و امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد با آیت الله هاشمی رفسنجانی مذاکره داشت که به نتیجه‌ای نرسید. لذا قرار شد طی هفته آتی عده بیشتری از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد مذاکره کنند.
کبگانیان تصریح کرد: امیدواریم تا جلسه آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی که سه‌شنبه هفته آینده برگزار می‌شود این موضوع به نتیجه برسد.
کبگانیان اسامی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را که قرار است با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیدار کنند را اعلام نکرد.

بر اساس شنیده‌ها قرار شد اعضایی که هم عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و هم عضو هیئت امنا هستند، و نیز چند عضو هیئت مؤسس دانشگاه آزاد از جمله حجت‌الاسلام محمد محمدیان، علی اکبر ولایتی، کامران دانشجو، مرضییه وحید دستجردی و غلامعلی حداد عادل با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مذاکره کنند.
از دیگر نکات جلسه روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی این که عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد به عنوان عضو سابق این شورا دعوت نشده بود و در این جلسه حضور نداشت اما دعوتنامه شرکت در جلسه روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد ارسال شده بود.

بر اساس شنیده‌ها وی به دلیل احترامی که برای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی قائل بوده و معتقد است که حکمش باید امضا شود در این جلسه حضور نداشت.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اسامی ۵ نماینده شورای انقلاب فرهنگی برای دیدار هفته آینده با هاشمی‌رفسنجانی‌

خبرگزاری فارس: ولایتی، قمی، حدادعادل، محمدیان و مخبر دزفولی ۵ نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند که درباره امضای حکم فرهاد دانشجو با آیت‌الله هاشمی دیدار می‌کنند.

13901110000099_PhotoA.jpg

یک منبع آگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، درباره اسامی شخصیت‌هایی که قرار است طی هفته جاری درباره امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیدار کنند، گفت: طی هفته جاری محمدرضا مخبردزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم ***** در دانشگاه‌ها و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی طی جلسه‌ای با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیرامون امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد مذاکراتی داشتند که در جلسه روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش آن در صحن شورا ارائه شد.
وی افزود: در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد، جلسه‌ دیگری با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و با حضور محمدرضا مخبردزفولی، حجت‌الاسلام محمد محمدیان، غلامعلی حدادعادل، علی‌اکبر ولایتی و حجت‌الاسلام محسن قمی تشکیل شود.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با فارس:

هاشمی‌رفسنجانی به احتمال زیاد حکم ریاست فرهاد دانشجو را امضا می‌کند

خبرگزاری فارس: دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد گفت: احتمال زیاد می‌دهم که حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امضا شود.

13900923141742_PhotoA.jpg

سیدحمید میرزاده دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در پاسخ به سؤالی مبنی بر عدم امضای حکم فرهاد دانشجو از سوی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، گفت:‌ بحثی پیرامون اختلاف‌نظر اعضای دولتی هیئت امنای دانشگاه آزاد با اعضای وابسته به هیئت مؤسس دانشگاه آزاد پیش آمد و به طور کلی موضوع انتخاب آقای دانشجو یا هر شخص دیگری نبود بلکه چارچوبی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شد و قرار بود طبق آن چارچوب جلسه به دعوت وزیر علوم تشکیل شود.
وی افزود: پس از شکل‌گیری جلسه مقرر شد تا در تاریخ ۳۰ آذرماه نامزدهای تصدی ریاست دانشگاه آزاد معرفی شوند و پس از آن تا ۱۰ دی‌ماه فرصت داده شد تا نامزدها معرفی و پیشینه‌کاری و سابقه کاری خود را به وزیر علوم تحویل دهند تا در نهایت در جلسه ۲۱ دی‌ماه برنامه‌ها تدوین شود و رأی‌گیری صورت گیرد.
میرزاده تصریح کرد: در جلسه ۲۱ دی‌ماه قرار بود دوازده نفر از کاندیداهای ریاست دانشگاه آزاد حاضر باشند که دو نفر از آنها انصراف دادند و به ۱۰ نفر رسیدند. قرار بود این 10 کاندیدا برنامه‌های خود را ارائه دهند و رأی‌گیری صورت گیرد که متأسفانه امکان حضور پیدا نشد بنابراین صورت‌جلسه‌ای هم با عنوان صورتجلسه هیئت امنا تنظیم نشد و وزیر علوم خود یک گزارشی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه داد تا در نهایت به آقای فرهاد دانشجو رأی دادند.
وی افزود: طبق قوانین مملکت چه در مجلس و چه در شورای عالی انقلاب فرهنگی وقتی مصوبه‌ای تصویب می‌شود تا زمانی که ابلاغ نشود یا در روزنامه رسمی کشور درج نشود جنبه اجرایی پیدا نمی‌کند.
دبیر هیئت موسس دانشگاه آزاد اظهار داشت: از روزی که هیئت امنا جلسه را تشکیل داد تا روزی که مصوبه توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دستی تقدیم رئیس هیئت امنا شد ۱۸ روز طول کشید و از روزی که شورای عالی انقلاب فرهنگی خود آن را تصویب کرد تا روز دوشنبه این هفته که آقای مخبردزفولی آن را تحویل آیت‌الله هاشمی داد دو هفته گذشته است و هنوز هم آن سیر قانونی که باید مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در روزنامه رسمی کشور درج شود، طی نشده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: فکر می‌کنم آقای هاشمی رفسنجانی بعد از آنکه این مصوبه را دریافت کند بنا را بر این بگذارد که هیئت امنا را دعوت کنند تا آقای فرهاد دانشجو نیز بیاید و برنامه‌های خود را ارائه دهد و پس از ارائه برنامه توسط وی، صدور حکم توسط رئیس هیئت امنا صورت گیرد.
وی افزود: بهتر بود براساس شکل قانونی، کار صورت گیرد. همان قانونی که شورای عالی انقلاب فرهنگی خود آن را تنظیم کرده است و ما نیز خارج از آن قانون عمل نمی‌کنیم.
عضو هیئت مؤسس دانشگاه آزاد افزود: اگر آقای هاشمی رفسنجانی می‌خواست در این جلسه وارد نشود می‌توانست بگوید به دلیل ایراد ابتدایی برای نوشتن اساسنامه که از وظایف هیئت مؤسس دانشگاه آزاد بوده است و مصوبه باقی مانده شورای عالی انقلاب فرهنگی است که هنوز به قوت خود باقی است، در این جلسه شرکت نمی‌کنم.
وی گفت:‌ آقای هاشمی با شرکت خود در این جلسه می‌خواست بگوید که می‌خواهد این بحث پایان پیدا کند و اظهار داشت که در جلسه شرکت می‌کنیم اما متأسفانه تمام کنش‌ها و واکنش‌ها در کشور جنبه سیاسی پیدا کرده است.
میرزاده تصریح کرد: در مقطعی هستیم که گمان می‌کنم جلسه هیئت امنا تشکیل می‌شود و آقای فرهاد دانشجو نیز در آن جلسه برنامه خود را ارائه خواهد داد.
عضو هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اظهار داشت:‌ از روزی که شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه را تصویب کرده تا روزی که مصوبه ابلاغ شده ۱۴ روز طول کشیده است و این درحالی بود که رسانه‌ها از عدم ابلاغ حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد توسط آقای هاشمی گله‌مند بودند.
میرزاده اظهار داشت:‌ من احتمال زیادی می‌دهم که حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امضا شود البته نظر بنده قطعی نیست ضمن اینکه شنیده‌ام شورای عالی انقلاب فرهنگی درصدد است تا برای امضای حکم ضرب‌الاجلی تعیین کند؛ خوب بود شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ابلاغ مصوبه خود هم ضرب‌الاجلی تعیین می‌کرد که ۱۴ روز به طول نمی‌انجامید.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سرفصل‌های برنامه‌های دانشجو برای مدیریت دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با فارس

صبح ۲۱ دی‌ماه سیاست‌های کلی خود را برای آیت‌الله هاشمی اعلام کردم

خبرگزاری فارس: رئیس جدید دانشگاه آزاد ضمن بیان سرفصل‌های خود برای مدیریت دانشگاه آزاد گفت: صبح روز چهارشنبه ۲۱ دی‌ماه سیاست‌های کلی خود را برای آیت‌الله هاشمی تشریح کردم.

13901106000067_PhotoA.jpg

فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در واکنش به اخباری مبنی بر اینکه باید پیش از ابلاغ حکمش توسط رئیس هیئت امنای دانشگاه‌آزاد، در جلسه هیئت امنای این دانشگاه حضور پیدا کرده و برنامه‌های خود را ارائه دهد، گفت: بنده در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اعلام کردم که ارائه برنامه به این امر ضرورت دارد که سیاست‌های کلی هیئت امنای جدید دانشگاه آزاد مشخص باشد و سپس براساس این سیاست‌ها و با دانستن امکانات موجود در دانشگاه، برنامه منطبق با آن تدوین و در هیئت امنای دانشگاه آزاد مطرح شود.
* در حال حاضر سیاست‌های کلی هیئت امنای دانشگاه آزاد مشخص نیست

وی افزود: در حال حاضر سیاست‌های هیئت امنای جدید دانشگاه آزاد مشخص نیست بنابراین احتمالا سه تا چهار ماه زمان می‌برد تا هیئت امنای دانشگاه‌ آزاد در جلسات متعدد خود سیاست‌های جدید را تدوین کند.
دانشجو خاطرنشان کرد: رئیس جدید دانشگاه آزاد باید در جریان امکانات موجود در دانشگاه باشد و بداند بودجه دانشگاه در کجاها صرف شده و در کجاها صرف نشده است و چه تحولاتی در این دانشگاه صورت گرفته است.
رئیس جدید دانشگاه آزاد تصریح کرد: رئیس جدید دانشگاه آزاد با دانستن سیاست‌های هیئت امنا و امکانات موجود در دانشگاه برنامه‌های جاری را تنظیم و به هیئت امنا ارائه می‌کند و این بحث در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد مطرح شد و برخی از اعضای این هیئت روال موجود را که بنده به آن اشاره کردم، مورد تأیید قرار دادند.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اظهار داشت: ‌ارائه برنامه‌ها از سوی رئیس جدید دانشگاه‌ آزاد با تعبیری که مدیریت و هیئت مدیریت مدنظر دارند، در حال حاضر میسر نیست اما سرفصل‌های کلی را در دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اعلام کردم.
* توسعه کمی تحصیلات تکمیلی منوط به ارتقای کیفی خواهد بود

وی افزود: بنده سیاست‌های کلی برنامه‌های خود را در جلسه دوم هیئت امنای دانشگاه آزاد مطرح کردم. برنامه‌های کلی بنده شامل این است که از توسعه کمی دوره‌های کارشناسی و پایین‌تر حتی‌الامکان جلوگیری شود و به ارتقای کیفیت پرداخته شود.
رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: در دوره‌های تحصیلی تکمیلی به صورت موازی توسعه کمی و کیفی باید برنامه‌ریزی شود. توسعه کمی منوط به ارتقاء‌ کیفی است.
دانشجو تصریح کرد: از سوی دیگر برای اینکه پایداری و ثبات در بودجه‌های دانشگاه آزاد شکل بگیرد، باید بودجه‌های دانشگاه آزاد را از وابستگی صد در صدی به شهریه‌ها کاهش دهیم.
* ایجاد منابع مالی جدید و کاهش وابستگی دانشگاه آزاد به شهریه‌ها

رئیس جدید دانشگاه‌ آزاد اظهار داشت: ‌از دیگر برنامه‌های کلی بنده، کاهش وابستگی دانشگاه‌ آزاد به شهریه‌ها است و باید بودجه این دانشگاه از طریق ایجاد منابع جدید مالی به دست بیاید.
وی در ادامه گفت: ایجاد منابع جدید مالی می‌تواند از طریق روش‌هایی مانند ارتباط با صنعت و عقد قراردادها برای رفع مشکلات کشور صورت گیرد. همچنین ایجاد منابع جدید مالی می‌تواند از طریق مدیریت مالی و پولی، منابع موجود باشد تا ارزش افزوده ایجاد کند. مانند عملکرد بانک‌ها، بیمه‌ها و صندوق‌های پولی.
دانشجو با تاکید بر اینکه کمک‌های مردمی و مشارکت مردمی می‌تواند در مجموعه بودجه‌ها و هزینه‌های دانشگاه آزاد در نظر گرفته شود، گفت: در حوزه فرهنگی نیز برنامه‌های کلی خود را ارائه کردم و در این بعد ایجاد بستری لازم برای شناخت و معرفت بیشتر میان دانشجویان لازم است.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: اگر شناخت و معرفت میان دانشجو بیشتر شود قطعا به اسلام، جمهوری اسلامی، ********** و انقلاب اسلامی شناخت بیشتری پیدا خواهند کرد. اگر این شناخت‌ها بیشتر شود انسان‌ها در فراز و نشیب‌های سیاسی و فرهنگی کمتر اشتباه می‌کنند و با بصیرت بیشتر راه اصلی خود را پیدا خواهند کرد.
وی افزود: از دیگر برنامه‌های کلی بنده ایجاد بستر فعالیت‌های ورزشی برای ایجاد سلامت و روحیه نشاط میان دانشجویان است.
* تأکید بر ارتقای علمی کارمندان و مدیران دانشگاه

دانشجو تاکید کرد: باید برای کارمندان و مربیان دانشگاه آزاد این امکان فراهم شود که بتوانند ارتقای علمی پیدا کنند و می‌توان با ایجاد بستری به تدریج با تحصیلات بیشتر مراتب علمی خود را رشد دهند.
رئیس جدید دانشگاه آزاد تصریح کرد: ضرورت است که کارمندان و مربیان دانشگاه آزاد به تدریج و با ایجاد شرایطی، بتوانند به تحصیل بپردازند و باید به این قشر کمک کنیم تا مرتبه علمی خود را ارتقا دهند.
* بازبینی حقوق کارمندان و مدیران دانشگاه آزاد

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اظهار داشت: برنامه دیگر بنده این است که اگر بی‌عدالتی در پرداخت حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد وجود داشته، سعی شود تا این بی‌عدالتی از میان برود و این قشر از همان مزایای حقوقی برخوردار شوند که افراد مشابه آن در سیستم‌های دولتی فعالیت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه در دوره ریاست جدید دانشگاه آزاد کمتر حقوق گرفتن اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد نسبت به سیستم‌های دولتی دیگر معنایی نخواهد داشت،‌ گفت: از میان رفتن این بی‌عدالتی‌ها و کاهش شهریه‌ها مشروط به این است که بتوانیم منابع جدید مالی ایجاد کنیم.
دانشجو افزود: منابع جدید مالی بلافاصله پس از آغاز کار بنده در دانشگاه آزاد میسر نخواهد بود و هنگامی که منابع مالی جدید فعال شود، بار شهریه‌ها را از پیش دانشجویان و خانواده آنان کمتر می‌کنیم و به کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد رسیدگی بیشتری خواهد شد.
* صبح روز چهارشنبه سیاست‌ها و برنامه های کلی خود را برای آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تشریح کردم

رئیس جدید دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: مواردی که مطرح کردم سرفصل‌های کلی بنده در دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد بود. اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد ارائه این سرفصل‌های کلی را از جانب بنده شنیدند.
وی افزود: در صبح روز چهارشنبه 21 دی ماه جلسه‌ای با آیت الله هاشمی رفسنجانی داشتم که برای وی تمامی این سرفصل‌ها و برنامه‌های کلی خود را ارائه کردم و وی در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اعلام کرد که منظورش از ارائه برنامه توسط رئیس جدید دانشگاه آزاد همان‌هایی است که فرهاد دانشجو مطرح کرده است.
رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس افزود: سرفصل‌ها و برنامه‌های کلی بنده برای دانشگاه آزاد به صورت مجرد با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و به صورت کلی در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد به اعضای این هیئت اعلام شد و با توجه به این برنامه‌ها اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد به بنده رای دادند و سپس موضوع در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد .
دانشجو با اشاره به سرفصل‌ها و برنامه‌های کلی بنده برای دانشگاه آزاد بدون مطالعه نبوده است، گفت: برای ارائه برنامه باید امکانات مشخص وجود داشته باشد و توانایی‌های موجود از نظر بودجه و امکانات باید مشخص باشد و سپس اولویت‌بندی‌ها صورت می‌گیرد.
رئیس جدید دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: برنامه‌های رئیس جدید دانشگاه آزاد باید در جلسه هیئت امنا به تصویب اعضا برسد و سپس اجرا شود. قطعا بنده تعهد دارم و حتما باید برنامه‌های خود را متناسب با سیاست‌های هیئت امنای دانشگاه آزاد در طی جلسات متعدد مطرح کنم و هنگامی که این برنامه‌ها تصویب شد به اجرا در بیاورم.
* تشریح برنامه زمانی برای چگونگی اجرای برنامه‌ها

دانشجو تصریح کرد: باید ابتدا سیاست‌های جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد تدوین و نوشته شود و به رئیس جدید دانشگاه آزاد ابلاغ شود. پس از این بازه زمانی رئیس جدید دانشگاه آزاد متناسب با این سیاست‌ها در فاصله 3 تا 6 ماه برنامه‌های خود را تدوین و به هیئت امنای دانشگاه آزاد تقدیم می‌کند.
وی افزود: در 3 تا 9 ماه اول ریاست جدید دانشگاه آزاد همان سیاست‌هایی که در دانشگاه موجود بوده و در هیئت امنا تصویب شده، اجرایی می‌شود چون این دانشگاه بدون برنامه هم نبوده است اما این برنامه‌ها با سلیقه رئیس جدید دانشگاه آزاد اجرا خواهد شد.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد تصریح کرد: از همان ابتدای کار رئیس جدید دانشگاه آزاد، همه چیز به هم نخواهد خورد و دانشگاه آزاد به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد تا سیاست‌ها و برنامه‌های جدید تدوین و به تصویب برسد.
* در تمامی دانشگا‌ه‌های دنیا رؤسا برنامه‌های خود را بعد از استقرار اعلام می‌کنند

دانشجو با اشاره به اینکه اینگونه استشمام می‌شود که بهانه‌ای برای به تاخیر انداختن اجرای قانون در دانشگاه آزاد وجود دارد، گفت: اینگونه اعلام شده که باید پیش از ابلاغ حکم بنده، برنامه خود را در هیئت امنای دانشگاه آزاد مطرح کنم.
وی افزود: در تمامی دانشگاه‌های کشور و حتی خارج از ایران ابتدا رئیس دانشگاه انتخاب می‌شود و سپس در یک بازه زمانی مناسب رئیس جدید برنامه‌های اجرایی خود را ارائه می‌دهد. در داخل کشورمان و در دانشگاه‌هایی همچون تهران، پیام نور، جامع علمی کاربردی، تربیت مدرس و صنعتی شریف ابتدا رئیس دانشگاه انتخاب می‌شود و سپس برنامه‌های اجرایی وی اخذ می‌شود.
رئیس جدید دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: استنباط بنده این است که دوستان باید به همان روالی که تغییر مدیران دانشگاه لحاظ می‌شود، عمل کنند و باید به روش‌های معمول که در تمامی دانشگاه‌ها اجرایی می‌شود، احترام بگذارند.
دانشجو با اشاره به اینکه ارائه برنامه رئیس دانشگاه آزاد در جلسه هیئت امنای این دانشگاه در مقطع کنونی منتفی است، گفت: همه برنامه‌های کلی را ارائه کرده‌ام و نهایتا اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد رئیس جدید را انتخاب و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را تائید کردند و اکنون حاضریم حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد ابلاغ شود تاهر چه زودتر فعالیتش را در دانشگاه آزاد آغاز کند.
* هر نوع حرکتی در دانشگاه آزاد بدون اجازه و تأیید رئیس جدید خلاف مقررات و قانون است

وی افزود: هر تصمیمی که در زمان کنونی در دانشگاه آزاد اتخاذ می‌شود، کاملا غیرقانونی است و بهتر است که از گرفتن تصمیمات عجولانه از قبیل استخدام و صرف هزینه‌ها جلوگیری شود. چون از این لحظه به بعد هر نوع حرکتی که در دانشگاه آزاد بدون اجازه و تأیید رئیس جدید باشد، خلاف مقررات و قانون است.
رئیس جدید دانشگاه آزاد در پاسخ به این سؤال که شایعه شده شما به دلیل مشکلات جسمانی از ریاست جدید دانشگاه آزاد استعفا خواهید داد، گفت: خداوند از نظر جسمی سلامت کامل را به بنده عطا کرده و مانند همه انسان‌ها ممکن است سرما بخورد اما این سرماخوردگی موجب نمی‌شود که نسبت به وظیفه‌ای که قانونا و شرعا بر دوش دارند، کوتاهی کنم.
دانشجو افزود: قطعا مسئولیت و سمتی که به بنده واگذار شده را با تعامل سازنده با اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و همیاری خانواده دانشگاه آزاد از جمله دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان به نحو احسن انجام خواهم داد.
* برای ریاست ۲۹ ساله دانشگاه آزاد آمادگی دارم

وی در ادامه گفت:‌ تصورم این است که ریاست دانشگاه به صورت رسمی 4 ساله است اما عرف ریاست دانشگاه آزاد 29 سال است و بنده خودم را برای ریاست 29 ساله این دانشگاه آماده کرده‌‌ام.
* آیت‌الله هاشمی حکم بنده را همین روزها امضا می‌کند

رئیس جدید دانشگاه آزاد در پایان خاطرنشان کرد:‌ با شناختی که از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دارم، وی حکم ریاست بنده را در دانشگاه آزاد همین روزها امضا می‌کند و مشکلی برای ابلاغ این حکم وجود ندارد.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=1]نزدیكان جاسبی در اندیشه مجلس نهم[/h]
[h=2]از یكی از كلانشهرهای كشور خبر رسیده كه یكی از نزدیكان عبدالله جاسبی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان داوطلب انتخابات مجلس نهم در یك كلانشهر ثبت نام كرده است.[/h]
برخی منابع از احتمال تغییر و تحولات در سطوح ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال تغییر رییس این دانشگاه از سوی هیات امنا و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان دلیل تحرك انتخاباتی این فرد یاد كرده اند.
بر اساس اطلاعات دریافتی، صلاحیت این فرد هنوز مورد تایید قرار نگرفته است و وی اعتراض خود را در این زمینه به مراجع قانونی (هیات های نظارت شورای نگهبان) ارایه كرده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
یک مقام مطلع در دانشگاه آزاد هشدار داد
10 برنامه برخی افراد برای به تأخیر انداختن ابلاغ حکم دانشجو/خروج اسناد با آمبولانس

خبرگزاری فارس: یک منبع آگاه از برنامه‌‌های ۱۰ گانه برخی مدیران دانشگاه آزاد برای به تأخیر انداختن ابلاغ حکم فرهاد دانشجو خبر داد.

13900723113432_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، امضاء و ابلاغ حکم فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت امناء دانشگاه آزاد به یکی از پرچالش‌ترین مباحث روز تبدیل شده است و به نظر می‌آید برخی مدیران ارشد دانشگاه آزاد سعی دارند ابلاغ این حکم را تا پس از انتخابات مجلس نهم به تأخیر بیندازند.
یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: یکی از افراد پرسابقه در سیستم مدیریتی دانشگاه آزاد، با تشکیل یک تیم مشورتی چندین جلسه را با برخی اعضای اقلیت هیئت‌امناء دانشگاه آزاد در راستای به تعویق انداختن ابلاغ حکم رئیس دانشگاه آزاد برگزار کرده است.
وی افزود: آخرین جلسه این فرد با اعضای اقلیت هیئت امنای دانشگاه آزاد و تیم مشورتی خود ساعت 18 روز پنج‌شنبه 13 بهمن در واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه در تهران برگزار شد.
این منبع آگاه خاطرنشان کرد: برگزاری این جلسات چند مصوبه داشته است که فر مذکور سعی دارد با استفاده از این پروژه‌ها رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد را متقاعد کند تا ابلاغ حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد به تعویق بیافتد.
وی به تشریح این مصوبات و پروژه‌هایی که برخی مدیران ارشد دانشگاه آزاد برای به تعویق انداختن ابلاغ حکم رئیس جدید مد نظر دارد، پرداخت که به شرح ذیل است:
1- با توجه به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم ریاست فرهاد دانشجو در دانشگاه آزاد را تأیید کرده است لذا مصلحت نیست که ابلاغ حکم صادر نشود اما باید سعی شود تا حتی‌الامکان صدور این حکم به تأخیر بیفتد.
2- بهترین وقت برای صدور حکم پس از برگزاری انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی و بهتر از همه اردیبهشت‌ماه سال 91 همزمان با سی‌امین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد است.
3- فضایی که اکنون شکل گرفته نشان‌دهنده شکست طیف اقلیت هیئت‌امنای دانشگاه آزاد و پیروزی طیف اکثریت این هیئت است و باید اقداماتی صورت پذیرد تا این ذهنیت در افکار عمومی شکل پیدا نکند.
4- برای اینکه اسناد موجود جمع‌آوری شود حداقل به دو ماه وقت نیاز است.
این منبع آگاه افزود: در این راستا برخی شنیده‌ها حکایت از این دارد که یک دستگاه آمبولانس روز پنجشنبه در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد واقع در خیابان پاسداران مستقر و در طی چهار بار رفت و برگشت، اسناد موجود را خارج و به ساختمان یکی از روزنامه‌های وابسته به دانشگاه آزاد و مکان‌های دیگر منتقل کرده است.
5- باید سعی شود به هر شکل ممکن واحدهای علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد در سراسر کشور و واحد علوم و تحقیقات تهران یکپارچه شود و ساز و کار آن بگونه‌ای شود که رئیس مجموعه واحدهای علوم و تحقیقات با هماهنگی و تأیید رئیس هیئت‌امنای دانشگاه آزاد از سوی رئیس دانشگاه آزاد تعیین شود و این به عنوان یک شرط برای صدور حکم فرهاد دانشجو اعلام شود.

این منبع آگاه افزود گمانه‌هایی با محوریت اینکه حتما باید رئیس واحدهای علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد جاسبی یا میرزاده باشد، شنیده می‌شود.
باید مصوباتی تصویب شود که واحدهای علوم و تحقیقات کل کشور از نظر ساختاری به واحد علوم و تحقیقات تهران متصل شود و در همین راستا احکامی برای تعدادی از مدیران فعلی صادر و در واقع احکام آنان به مدت دو سال دیگر تمدید شده است.
6- در راستای طولانی کردن صدور حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد باید سعی شود تا به شخصیت وی و یا برنامه‌هایی که ارائه می‌دهد از طریق رسانه‌ها حمله شود تا با تخریب شخصیت و برنامه‌های فرهاد دانشجو، وی از قبول مسئولیت منصرف و یا موضوع آنقدر پرچالش شود تا بالاخره فرهاد دانشجو اعلام انصراف کند.
7- یکی از پروژه‌های مهم که باید پیگیری شود این است که گروهی پنج نفره از سوی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شده‌اند تا در جهت تسریع ابلاغ حکم فرهاد دانشجو با آیت‌الله رفسنجانی مذاکره کنند و این امر فرصت بسیار مناسبی است تا بهره‌برداری‌های لازم صورت بگیرد.
باید سعی شود با توجه به برگزاری این جلسه مذاکره نظرات درباره شرط‌های صدور حکم عملی شود و باید گروه پنج‌ نفره را متقاعد کرد که دریافت تأیید برنامه‌های رئیس دانشگاه آزاد قبل از صدور حکم باید انجام شود و این یک امر منطقی و یک موضوع کاملا ابتدایی است.
8- رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد باید پیش از صدور حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد برنامه‌های وی را دریافت کند. (این درحالی است که در اساسنامه جدید دانشگاه آزاد این شرط پیش‌بینی نشده بلکه روند صدور حکم با انتخاب رئیس جدید در جلسه هیئت امنا و تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدور آن توسط رئیس هیئت امنا قابل عمل است و شرط دیگری ندارد).
9- هدف از پیش کشیدن موضوع دریافت و تأیید برنامه‌های رئیس دانشگاه آزاد پیش از ابلاغ حکم این است که نشان داده شود تصمیمات اعضای اکثریت هیئت امنا و تأییدیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره رئیس دانشگاه آزاد غیر قانونی است و از همه مهم‌تر باید مردم بدانند بدون موافقت رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد هیچ اقدامی به نتیجه نمی‌رسد.
10- اگر استراتژی به گونه‌ای رقم بخورد تا 5 شخصیتی که قرار است برای ابلاغ حکم فرهاد دانشجو با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیدار کنند متقاعد شوند که وی پیش از ابلاغ حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد در جلسه هیئت امنا برنامه‌های خود را ارائه دهد، باید در زمان ارائه برنامه و تصویب آن آقای جاسبی نیز به عنوان یک عضو هیئت امناء در جلسه حضور پیدا کند و ورود وی در این جلسه به عنوان یک موضوع و دعوای جدید مطرح شود.
این منبع آگاه در پایان خاطر نشان کرد که با توجه به اینکه در جلسه هیئت امنا و حضور جاسبی در این جلسه آرای اعضاء در تصویب برنامه‌های فرهاد دانشجو 5 به 5 خواهد شد، عملاً امکان تصویب برنامه به تعویق می‌افتد و این بعنوان یک راهکار مناسب برای جلوگیری از صدور حکم تا اردیبهشت ماه سال 91 است.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

در واپسین روزهای ریاست؛
جاسبی از روزنامه وطن امروز شکایت کرد
سردبیر روزنامه وطن امروز از شکایت رئیس سابق دانشگاه آزاد در واپسین روزهای ریاست از این روزنامه خبر داد.
رضا شکیبایی سردبیر روزنامه وطن امروز در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: جاسبی در واپسین روزهای ریاست خود بر دانشگاه آزاد از روزنامه وطن امروز شکایت کرده است.

سردبیر وطن امروز در ادامه افزود: این شکایت در دادسرای رسانه مطرح شده و دادسرا در راستای این شکایت مدیرمسوول روزنامه را احضار کرده است.

وی بیان داشت: مراحل بازپرسی این شکایت در حال طی شدن است.

شکیبایی با بیان اینکه هر چند دانشگاه آزاد تا کنون تعامل خوبی با ما نداشته است گفت: انتظار ما این بود که آقای جاسبی در آخرین روزهای ریاست بر این دانشگاه دست از این گونه اقدامات بردارد.

سردبیر روزنامه وطن امروز همچنین خاطر نشان کرد: اصرار برخی جریان ها برای ایستادگی در برابر قانون و حفظ تسلط چند دهه ای خود بر اموال عمومی دانشگاه آزاد حیرت انگیز است و در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
چرايي عدم صدورحكم رييس دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با وزيرعلوم
كامران دانشجو:
‌تعيين پيش‌شرط براي صدورحكم پذيرفتني نيست
wh120-10.JPG

وزير علوم، تحقيقات و فناوري با تاكيد بر اينكه تعيين پيش ‌شرط براي صدورحكم رياست دانشگاه آزاد پذيرفتني نيست، به هيأت انتخابي شوراي عالي انقلاب فرهنگي جهت ديدار با رييس هيات امناء دانشگاه اشاره و تصريح كرد:‌ اين هيأت مي‌روند كه متقاعد كنند كه حكم صادر شود نه اينكه شرطي براي صدور حكم اضافه شود، چون شوراي عالي انقلاب فرهنگي شرطي را براي صدور حكم قبول نمي‌كند.
دكتر كامران دانشجو در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره زمان صدور حكم رئيس دانشگاه آزاد اسلامي از سوي رئيس هيأت امناي اين دانشگاه، گفت: به صورت كلي در روند صدور حكم رئيس دانشگاه يك ايراد و نقيصه در اساسنامه جديد اين دانشگاه وجود دارد به اين معني كه در اساسنامه پيش‌بيني نشده كه در چه مدت زماني اين حكم بايد از سوي رئيس هيأت امناء صادر شود.
وي ادامه داد: عدم پيش‌بيني محدوده زماني براي صدور حكم، يك نقيصه و يك ايراد است كه در اساسنامه وجود دارد و بايد برطرف شود، زيرا اين نقيصه‌ايست كه نه اكنون، بلكه براي دوره‌هاي بعد هم مي‌تواند مشكل‌ساز شود. به عبارت ديگر بعد از اينكه هيأت امناء فردي را انتخاب و شوراي عالي انقلاب فرهنگي او را تاييد كرد، رئيس هيأت امناء بايد مكلف باشد ظرف يك مدت مشخص حكم را صادر كند.
وزير علوم در تبيين ضرورت اصلاح اين بخش از اساسنامه اظهار كرد: اين امكان وجود دارد كه رئيس هيأت امناء با نظر اكثريت اعضاي هيأت امناء همراه نباشد و حكم را صادر نكند. اين موضوع يك گره و قفل است كه بايد در اساسنامه برطرف و راه حل آن پيش‌بيني شود. البته در حال حاضر بهتر اين است كه بعد از اينكه اين حكم صادر شد، شوراي عالي انقلاب فرهنگي به اين قضيه ورود پيدا كرد.
دانشجو ادامه داد: به هر صورت به اعتقاد من به عنوان يكي از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي ، اين موضوع حتما بايد در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح و اين معضل، اشكال و يا نقيصه نهايتا در مجموع برطرف شود؛ چراكه چهار سال بعد هم يك نفر ديگر قرار است انتخاب شود. اگر احيانا رئيس هيأت امناء با نظر اكثريت افراد در آن زمان همسو نبود و حكم را صادر نكرد در آن صورت چه بايد كرد، اين را اساسنامه بايد پيش‌بيني بكند كه پيش‌بيني نشده بود.

شوراي عالي انقلاب فرهنگي ضرب‌الاجلي را تعيين نكرده است
وزير علوم در ادامه با رد اخباري مبني بر تعيين ضرب‌الاجل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد جهت صدور حكم رئيس جديد اين دانشگاه، تصريح كرد: اين يك بحث حاشيه‌اي است و نمي‌دانم از كجا نشأت مي‌گيرد. در شوراي عالي انقلاب فرهنگي فعلا ضرب‌الاجلي در اين باره تعيين نشده است. تنها يكي از عزيزان شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين زمينه اظهارنظر كرده بود، كه البته آن هم در شورا نبود.
وي با بيان اينكه نگاه اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي يك نگاه كاملا حكومتي و كشوري است و **** را نگاه مي‌كند و دنبال دعوا و حاشيه‌سازي نيست و دنبال حل معضلات و مسايل است، ادامه داد: با اين نگاه شورا به اين قضيه ورود پيدا كرد. پس از اينكه آقاي محمديان گزارششان را از ملاقات آيت‌ا… هاشمي ارايه كردند، رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اين نگاه، نگاهي كاملا عالمانه و نگاهي كه **** را مدنظر دارد. با اين نگاه، رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد كرد يك گروهي از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي بروند و با آيت‌ا… هاشمي رئيس هيأت امناء در اين زمينه ديدار داشته و ايشان را متقاعد نمايند كه حكم صادر شود.

تعيين گروهي از اعضاي شورا براي متقاعد كردن آيت‌ا… هاشمي به صدور حكم است نه توافق و تعيين شروط جديد
به گفته وزير علوم، ماموريت اين گروه اين است كه بروند و آيت‌ا… هاشمي را متقاعد كنند كه حكم را صادر كند. اعلام نمايند كه الان مصلحت بر اين است كه ديگر حكم از طرف ايشان صادر شود و شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين مقطع براي رفع نقيصه مذكور در اساسنامه، به اين قضيه ورود پيدا نكند. يعني در اين مقطع ترجيح شوراي عالي انقلاب فرهنگي بر اين بود كه خود ايشان حكم را صادر كند و مصلحت نيست كه صدور حكم بيش از اين معطل بماند يا شروطي براي صدور آن عنوان شود كه نه از نظر قانوني در اساسنامه پيش‌بيني شده و نه اينكه در هيأت امناء دانشگاه آزاد اسلامي به تصويب رسيده باشد.

وي ادامه داد: شوراي عالي انقلاب فرهنگي اگر مي‌خواهد اين گره را كه يك گره و مشكل واقعي است در اساسنامه حل كند كه بعدها با مساله‌اي روبرو نشود، اين را بايد بعد از اين قضيه انجام دهد كه احيانا در اذهان تقابل مطرح نشود. ضمن اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اصلا دنبال تقابل نيست دنبال حل اين گره موجود در اساسنامه است و مي‌خواهد نگاهش اين باشد و بيرون هم اينگونه تصور نشود كه تقابل وجود داشته است.
دانشجو با تاكيد بر اينكه ماموريت اين اعضا متقاعد كردن آيت‌ا… هاشمي جهت صدور حكم است، افزود: بحث اين نيست كه فرمول جديدي خارج از اساسنامه ارايه شود يا به توافقنامه‌اي خارج از بحث اساسنامه برسند، يعني اين مجموعه در اين ديدار به توافقي برسند و آن توافق را بياورند؛ بلكه اين مجموعه مي‌رود كه با دلايل و مواردي كه صحبت مي‌شود ايشان را متقاعد كنند كه انشاء‌ا… اين حكم را صادر نمايد چرا كه مراحل قانوني اين موضوع طي شده است و نه در اساسنامه اين دانشگاه و نه در مصوبات هيأت امناء جديد در دو جلسه‌اي كه برگزار شده است شرطي براي صدور حكم پس از تأييد شوراي عالي پيش‌بيني نشده است.
وزير علوم درباره زمان برگزاري اين جلسه و نتايج آن نيز اظهار كرد:‌ قرار بر اين بود كه تا قبل از جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اين جلسه برگزار شود، در جريان نيستم كه اين جلسه برگزار شده است يا خير؟

تعيين پيش‌شرط براي صدور حكم پذيرفتني نيست
دانشجو درباره اظهارات اخير ميرزاده مبني بر لزوم انتشار تأييد به شوراي عالي انقلاب فرهنگي در روزنامه رسمي و يا صدور حكم منوط به ارايه برنامه، ضمن بيان اينكه «آقاي ميرزاده از طرف هيأت موسس صحبت كرده است، از طرف هيأت امناء هيچ كس الان نمي‌تواند صحبت كند، چون ما كسي را به عنوان سخنگو انتخاب نكرده‌ايم و در دفتر هيأت امناء به كسي اين مسووليت را نداده‌ايم»، به تبيين مراحل صدور حكم رياست دانشگاه آزاد اسلامي براساس اساسنامه مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي پرداخت.
وي گفت: مراحل صدور حكم در اساسنامه كاملا مشخص است؛ مرحله اول كه در اين مرحله، طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مسئوليت آن به بنده محول شد ، رئيس دانشگاه از طرف هيأت امناء انتخاب شود كه با راي پنج نفر، اكثريت اعضاي هيأت امناء، آن نفر انتخاب شد.
وي مرحله دوم را معرفي فرد انتخابي به شوراي عالي انقلاب فرهنگي بيان و اظهار كرد: از آنجايي كه اين ماموريت و مسئوليت از طرف شوراي عالي انقلاب فرهنگي به بنده محول شده بود، فرد منتخب را به شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد دادم. مرحله سوم بعد از اين پيشنهاد اين است كه شورا در ارتباط با اين فرد، بحث و صحبت كرده و سوابق وي را بررسي و تاييد مي‌كند. اينطور نيست كه فقط يك نفر بدون بررسي انتخاب شود. آن روز كه رئيس دانشگاه آزاد تأييد و مصوب شد كلي بحث شد، موافقان و مخالفان در شوراي عالي نظراتشان را اعلام كردند و سوابق اجرايي، علمي و توانايي كاري فرد پيشنهادي مطرح شد و نهايتاً رئيس جديد دانشگاه آزاد با 24 رأي و اكثريت قاطع انتخاب و تصويب شد.
وزيرعلوم مرحله بعد از تاييد و تصويب شوراي انقلاب فرهنگي را ابلاغ مصوبه از سوي رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي بيان كرد و افزود: اين مرحله هم انجام شده و بعد از اين، ديگر مرحله صدور حكم توسط رئيس هيأت امناء است.
به گفته وزير علوم، در اساسنامه دانشگاه آزاد بعد از اين دو مرحله اصلي يعني انتخاب رئيس پيشنهادي در هيأت امناء با نظر اكثريت و مرحله دوم تاييد شواري عالي انقلاب فرهنگي كه با 24 راي تاييد و تصويب شد، مرحله سوم "صدور حكم" است، ديگر هيچ چيز و شرطي بعد از اين مرحله در اساسنامه وجود ندارد، يعني اينكه مثلا رئيس هيأت امناء يا يكي از اعضاي هيأت امناء نظراتي داشته باشد و بخواهد شرط بگذارد سليقه‌ايست.
وي خاطرنشان كرد: بعد از صدور حكم كاملا منطقي است كه رئيس جديد هر دانشگاهي بيايد از هيأت امناء بخواهد كه سياست‌هايشان را ابتدا تبيين نموده و سپس آن را تدوين و به او ابلاغ كنند. البته اعضاي 9 نفره هيأت امناء جديد بايد سياست‌هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي، دانشجويي و… را در چندين جلسه و پس از بحث و تبادل نظر و رسيدن به يك نقطه مشترك تدوين نمايند و سپس به رئيس جديد ابلاغ كرده تا او بتواند براساس اين سياست‌هاي جديد ظرف مدتي مثلاً دو سه ماهه برنامه چهار ساله‌اي را براي اجرايي‌شدن سياست‌هاي مصوب هيأت امناء جديد ارائه نمايد و اين برنامه در هيأت امناء مطرح و از آن دفاع شود و نهايتاً هر چه تصويب شد اجرا گردد كه اينها پس از صدور حكم انشاء‌ا… عملي خواهد شد.


ارايه برنامه پيش‌شرط صدور حكم نيست
وزير علوم ادامه داد: وقتي اين سياست‌هاي كلان مدون شد، از رئيس جديد كه كار خود را شروع كرده و حكم وي نيز صادر شده است، مي‌توان انتظار داشت كه براساس اين سياست‌ها برنامه اجرايي چهارساله خود را كه سال به سال بايد برش بخورد، تهيه و ارايه كند. رئيس جديد وقتي كه سياست‌هاي هيأت امناء جديد را بداند و منابع و مصارف را هم شناخت كافي پيدا كند مي‌تواند برنامه‌ اجرايي خود را تهيه و به هيأت امناء ارايه كند. در هيأت امناء هم برنامه چكش‌كاري و بررسي مي‌شود و نهايتا برنامه تصويب و اجرايي مي‌شود تا آن زمان هم دانشگاه آزاد كارش را انجام مي‌دهد.
وي با تاكيد بر اينكه ارايه برنامه، پيش‌شرط صدور حكم نيست، افزود: در اساسنامه دانشگاه آزاد چنين چيزي وجود ندارد. مضافاً اينكه ارايه برنامه به هيأت امناء بايد بعد از صدور حكم انجام شود و انجام آن قبل از صدور حكم، سليقه‌اي است. خصوصاً اينكه اين موضوع در جلسه دوم هيأت امناء توسط تعدادي مطرح و از طرف اكثريت با ادله محكم رد شد. به هر حال تصميمات هيأت امناء بايد جمعي باشد و چنين چيزي در هيأت امناء تصويب نشده است و اقليت هم قاعدتاً نبايد و نمي‌تواند رأي خود را بر اكثريت اعضاي هيأت امناء تحميل نمايد و شرط و شروط بگذارد.
دانشجو در اين باره به درخواست برخي از اعضاي هيأت امناء در زمان انتخاب رئيس اشاره و اظهار كرد: يك زماني مي‌گفتند كه همه كانديداها بايد به جلسه بيايند و برنامه‌هايشان را ارايه كنند، ما مي‌گفتيم كه اين كار معني ندارد، چون برنامه‌اي تئوري صوري و فارغ از سياست‌هاي هيأت امناء است، الان هم مي‌گويند رئيسي كه انتخاب شده بيايد برنامه‌هايش را ارايه كند تا برايش حكم صادر كنيم. كجاي اين حرف مبناي حقوقي دارد كجاي اساسنامه چنين چيزي را گفته كه فرد بايد بيايد برنامه‌هايش را ارايه كند تا رئيس هيأت امناء برايش حكم صادر كند، چنين چيزي وجود ندارد. اگرچه آقاي فرهاد دانشجو برنامه‌هاي كلان مورد نظرش براي اجرا در دانشگاه آزاد را پيش از جلسه هيأت امناء به رئيس هيأت امنا و در جلسه به اعضاي هيأت امنا ارايه كرده است.
به گفته وزيرعلوم، هيأت انتخابي شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌روند كه متقاعد كنند كه حكم صادر شود نه اينكه شرطي براي صدور حكم اضافه شود و يا فرمول و شرطي جديد ارائه شود، چون شوراي عالي انقلاب فرهنگي علي‌القاعده شرطي را براي صدور حكم قبول نمي‌كند چرا چون در اساسنامه پيش‌بيني نشده و چون مبناي حقوقي ندارد.
وزير علوم به روند صدور حكم در ساير دانشگاه ها اشاره كرد و افزود: در ساير دانشگاه‌ها همچون تربيت مدرس و شاهد .... ، اسامي روسا با توجه به سوابق علمي و اجرايي از طرف وزير علوم پيشنهاد و در شوراي عالي انقلاب فرهنگي بررسي و سپس تصويب مي‌شود. زماني كه تصويب شد فرد مذكور ديگر رئيس است، حكم رئيس دانشگاه را بايد وزير و در بعضي از اين‌ها رئيس جمهور صادر كند و وقتي حكم صادر شد هيأت امناء تشكيل مي‌شود و سياست‌هاي خودش (سياست‌هاي هيأت امناء) را به رئيس جديد ابلاغ مي‌كند تا او برنامه چهار ساله را بر مبناي آن به تصويب هيأت امناء برساند. يعني ارايه برنامه بعد از صدور حكم است نه پيش‌شرطي براي صدور حكم.
دانشجو تصريح كرد: اگر بخواهيم پيش‌شرطي را به صدور حكم اضافه كنيم، 10 شرط ديگر هم مي‌توانند بگذارند، مثلاً بگويد آقاي رئيس جديد بيايد ما چهار شرط مي‌گوئيم اگر قبول كرد برايش حكم مي‌زنيم. مثلاً اگر رئيس واحد علوم و تحقيقات را نگه داشت حكم مي‌زنيم چون رئيس واحد علوم تحقيقات براي اين‌ها خيلي مهم است، حالا آمديم گفتند شما بايد رئيس واحد علوم تحقيقات را نگه داريد يا نه مثلا اين 10 تا را عوض نكنيد يا هيأت امناء استاني را عوض نكنيد، اگر قرار است شرط و شروط اينجوري گذاشته شود ديگر سنگ روي سنگ بند نمي‌شود. هر شرطي و هر سياستي مي‌بايست در هيأت امناء مطرح شود و اگر در هيأت امناء تصويب شد به رئيس جديد ابلاغ شود و او هم موظف است رعايت نمايد. اما اينها بعد از صدور حكم است.
وزير علوم با اشاره به سخنان رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد با رئيس نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه‌ها مبني بر اينكه " پس از اين جلسه با آقاي دانشجو صحبت خواهم كرد و بعد از آن تصميم مي‌گيرم"، تصريح كرد: صحبت كردن اشكالي ندارد صحبت كنيد، ولي نه تعيين شرط و شروط براي صدور حكم. بايد گفت اين امر نه در اساسنامه پيش‌بيني شده و نه به لحاظ حقوقي و قانوني قابل قبول است. سياست‌ها را هيأت امناء و مصوبات هيأت امناء مشخص مي‌كند و نه يك نفر از اعضاء هيأت امناء بر مبناي سليقة شخصي خودش. حالا فرقي نمي‌كند اين عضو هيأت امناء وزير علوم باشد يا رئيس هيأت امناء يا هر كدام از اعضاء هيأت امناء كه احترام به همگي آنها بر اينجانب فرض است.

تمام مسير اساسنامه را رفتيم كه حاشيه‌اي درست نشود اما ....
دانشجو با تاكيد بر اينكه ما خيلي كم به حاشيه‌ها پرداختيم و در متن حركت كرديم، گفت:‌ اين يك نگاه منطقي است كه اقليت راي اكثريت را بپذيرند، به هرحال در تصميم جمعي راي اكثريت بايد نافذ باشد و اقليت بايد به اين موضوع تن دهد، هر كسي مي‌تواند نظر شخصي خود را بگويد و در يك فضاي منطقي مطالبه داشته باشد. اما در چهار سال آينده تصميم جمعي در هيأت امناء ملاك عمل خواهد بود و مطالبات هم مي‌بايست از طريق تصميمات جمعي باشد.
به گفته وزيرعلوم، رئيس جديد دانشگاه آزاد هم كه مي‌آيد قاعده كار اين است كه بايد بيايد در هيأت امناء و در چارچوب سياست‌هاي هيأت امناء كه در كلان تصويب مي‌شود حركت كند، حالا اينكه چرا به تأخير مي‌اندازند نمي‌دانم. يكي از اين آقايان صحبت كرده بود چرا اين قدر با عجله ؟ اولا 29 - 30 سال كه عجله نيست، دوم اينكه حدود 3-4 ماه از مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي سپري مي‌شود و سوم اينكه بعد از جلسه اول 21 روز زمان داده شده بود پس عجله‌اي نبود، يعني ما تمام اين مسير را رفتيم كه هيچ حاشيه‌اي درست نشود اما بعد از آن هم و بعد از اينكه آقايان محمديان و مخبر رفتند خدمت آيت‌ا… هاشمي و گفتند خب حكم را بزنيد، اين بار مجددا مصاحبه كردند كه اين مصوبه در تاريخ بيست‌و هفتم دي‌ماه بوده، حكم هشتم بهمن امضاء شده و دهم رسيده دست آيت‌ا… هاشمي، خيلي خب حالا دهم رسيده به دست آيت‌ا… هاشمي، الان مدتي گذشته و هنوز از صدور حكم خبري نيست و آقايان بحث‌هاي حاشيه‌اي مثل ضرب‌الاجل را پيش مي‌كشند.

جاسبي ديگر رييس نيست و رايي در هيأت امناء ندارد
دانشجو تاكيد كرد: شوراي عالي انقلاب فرهنگي با يك نگاه كاملا منطقي و نگاهي كه به **** دارد، ضرب‌الاجلي در نظر نگرفت، در صورتي كه مي‌توانست آن را بگذارد اما هيچ صحبت و مطلبي و ضرب‌الاجلي را مطرح نكرد، خواست احترام‌ها حفظ شود، اين نگاه حفظ شود چون اين هيأت امناء قرار است چهار سال با هم كار كنند اگر قرار است چهار سال با هم كار كنند اينطوري نمي‌شود كه يك نفر بگويند و بقيه تبعيت كنند. در اين هيأت امناء حداقل 6 نفر استاد تمام هستند و سه نفر ديگر روحاني عاليقدر و عالم، چطوري مي‌شود انتظار داشت كه يك نفر بگويد و پافشاري كند و بقيه اعضاء هم فقط تبعيت كنند!!
عضو هيأت امناي دانشگاه آزاد با اشاره به تركيب اين هيأت، ادامه داد: هيأت امناء الان ديگر 9 نفره است چون بعضي‌ها مي‌گويند هنوز آقاي جاسبي مي‌تواند در هيأت امناء شركت كند و تا زمان صدور حكم رئيس جديد، رئيس قبلي حكم دارد و مي‌تواند همچنان به عنوان عضو هيأت امناء شركت كند و راي هم دارد كه اين حرف‌ها ديگر بعد از ابلاغ مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي درخصوص انتخاب رئيس جديد درست و حقوقي نيست.
وي با رد برخي شنيده‌ها مبني بر حضور جاسبي در جلسات هيأت امناء گفت: در اينجا بايد تاكيد كرد كه آقاي جاسبي ديگر عضو هيأت امناء نيست چون بعد از اينكه حكم رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي به عنوان مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابلاغ شد ديگر ايشان رئيس نيست و در هيأت امنا هم نمي‌تواند شركت كند.
دانشجو با بيان اينكه چرايي به تاخير انداختن صدور حكم را نمي‌دانم و بايد از خودشان سوال كنيد، افزود: ولي از همان جلسه و مرحله اول معلوم بود كه اين امر دارد به تاخير مي‌افتد. در همان جلسه هيأت امناي اوليه هم يكي از عزيزان ما كه بعداً هم رأي به رئيس هيأت امنايي آيت‌ا… هاشمي داد و رايش را مشروط كرد، مخصوصاً خطاب به رئيس هيأت امناء عنوان كرد كه ما ظن اين را داريم شايد برخي مي‌خواهند اين رأي را به تأخير بيندازند. الان هم مي‌بينيم اين ظن درست بوده است و مرتب آن را با تاخير روبرو مي‌كنند، حالا چرايي آن بايد از خودشان سوال كنيد.
وي با بيان اينكه تمام مراحل انتخاب رئيس جديد دانشگاه آزاد را با سعه صدر و احترامات كامل به پيش برديم، ابراز اميدواري كرد هر چه زودتر اين مهم انجام شود و اين موضوع به حاشيه كشيده نشود چرا كه هزينه‌ آن را دانشگاهيان دانشگاه آزاد مي‌دهند.
وزير علوم بيان داشت: من واقعا دلم نمي‌خواهد اينطور شود، مردم منتظرند چراكه تغيير در دانشگاه آزاد خواسته مردم و دانشگاهيان است و نبايد در برابر آن ايستاد، من اميدوارم ديگر به تاخير نيفتد.
وي بار ديگر تاكيد كرد: چه اين حكم صادر شود و چه نشود، ايراد و نقيصه‌ موجود در اساسنامه دانشگاه آزاد بايد برطرف شود چون اين نقيصه بعدها هم به همين صورت حاشيه‌سازي خواهد كرد و شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد از حاشيه‌سازي‌هاي آينده جلوگيري كند.

ايستادن در مقابل خواسته مردم، دانشگاهيان، دانشجويان و كارمندان دانشگاه آزاد در شان اين مجموعه نيست
وزير علوم با تاكيد بر اينكه به نظر نمي‌رسد شوراي عالي انقلاب فرهنگي بخواهد شرط و شروطي براي صدور حكم از طرف اقليت هيأت امناء دانشگاه آزاد قبول كند، گفت: به عنوان مسئول آموزش عالي كشور، تمام دانشگاه‌هاي كشور چه آزاد، چه دولتي و چه غيرانتفاعي را اعضاي يك خانواده مي‌دانم و اميدوارم آيت‌ا… هاشمي هر چه سريعتر به اين جمع‌بندي برسند كه بدون پيش‌شرط و بر اساس قانون و مراحلي كه در اساسنامه پيش‌بيني شده حكم رئيس را امضاء كنند ، چرا كه رئيس جديد دانشگاه در حال حاضر هم با ابلاغ مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مبني بر تصويب و انتخاب ايشان به عنوان رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، ماهيتاً رئيس اين دانشگاه است، اما از نظر شكلي نياز به صدور حكم از طرف مرجع پيش‌بيني شده در اساسنامه دارد تا بتواند كار خود را شروع كند.

كامران دانشجو در خاتمه گفت‌وگوي خود با ايسنا با تاكيد بر اينكه مردم، دانشجويان و دانشگاهيان تحمل ادامه اين قضيه را ندارند، خاطرنشان كرد: مردم، دانشگاهيان و دانشجويان بيشتر از اين نمي‌پذيرند كه اين مساله ادامه پيدا كند، ضمن اينكه ايستادن در مقابل خواسته مردم، دانشگاهيان، دانشجويان و كارمندان دانشگاه آزاد در شان اين مجموعه نيست لذا اميدوارم اين كار سريعتر انجام شود و اميدوارم آيت‌ا… هاشمي متقاعد شود بدون هيچگونه پيش‌شرطي حكم آقاي فرهاد دانشجو را براساس ضوابط تعيين‌شده در اساسنامه اين دانشگاه صادر كنند.
انتهاي پيام

 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اسامي منتخبان شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي ديدار با هاشمي
كبگانيان:جلسه بايد تاسه‌شنبه برگزارشود
دانشجو:هيات براي متقاعدكردن صدورحكم رييس دانشگاه آزاد مي‌رود

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به اسامي هيات منتخب شوراي عالي انقلاب فرهنگي جهت ديدار با رييس هيات امناي دانشگاه آزاد جهت صدور حكم رييس اين دانشگاه، اسامي اعضاي اين هيات را حجج‌الاسلام و المسلمين محمديان و قمي، ولايتي ، حداد عادل و مخبردزفولي بيان كرد.
منصور كبگانيان در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه افراد خوبي از طيف‌ها و سلايق مختلف براي ديدار با رييس هيات امناي دانشگاه آزاد انتخاب شدند، اظهار كرد: انشاءالله تا قبل از روز سه‌شنبه اين افراد بايد جهت صدور حكم به پيش آيت‌الله هاشمي بروند و فردا بعدازظهر (سه‌شنبه) گزارش را به ما ارائه كنند.
وي خاطرنشان كرد: قرار است به صورت اجماعي صدور حكم رييس دانشگاه آزاد انجام شود و صدور حكم اقناعي باشد تا ما مجبور به راي‌گيري و يا دخالت در كار اساسنامه نباشيم.
هيات براي متقاعدكردن صدورحكم رييس دانشگاه مي‌رود
پيش از اين كامران دانشجو وزير علوم در گفت وگو با ايسنا ماموريت هيات منتخب شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ديدار با رئيس هيأت امناء دانشگاه آزاد را متقاعد كرد وي براي صدور حكم اعلام و اظهار كرده بود: ماموريت اين اعضا متقاعد كردن آيت‌ا… هاشمي جهت صدور حكم است. بحث اين نيست كه فرمول جديدي خارج از اساسنامه ارايه شود يا به توافقنامه‌اي خارج از بحث اساسنامه برسند، يعني اين مجموعه در اين ديدار به توافقي برسند و آن توافق را بياورند؛ بلكه اين مجموعه مي‌رود كه با دلايل و مواردي كه صحبت مي‌شود ايشان را متقاعد كنند كه انشاء‌ا… اين حكم را صادر نمايد چرا كه مراحل قانوني اين موضوع طي شده است و نه در اساسنامه اين دانشگاه و نه در مصوبات هيأت امناء جديد در دو جلسه‌اي كه برگزار شده است شرطي براي صدور حكم پس از تأييد شوراي عالي پيش‌بيني نشده است.
انتهاي پيام

 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اولین واکنش هاشمی به سخنان رئیس جدید دانشگاه آزاد
فردا؛ جلسه هیئت ۵ نفره با هاشمی‌رفسنجانی/"منتظر سیدحسن ***** بودیم"
خبرگزاری فارس: دفتر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در واکنش به سخنان فرهاد دانشجو مبنی بر اینکه حکم ریاستش از سوی رئیس هیئت امنا امضا نمی‌شود واکنش نشان داد و اعلام کرد که جلسه هیئت 5 نفره با هاشمی فردا برگزار می‌شود.

13901110000099_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دفتر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در پی انتشار خبری از سوی یکی از روزنامه‌های کشور به نقل از فرهاد دانشجو مبنی بر «عدم تمایل آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی برای امضای حکم دانشجو» جوابیه‌ای ارسال کرد.
در بخشی از این جوابیه آمده است: با توجه به اطلاع‌ کامل دو تن از دیدارکنندگان اعضای محترم شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی از مواضع صریح ایشان در مورد نحوه انتخاب رییس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هیئت امنا که حتما به اطلاع کل اعضای این شورا نیز رسیده است درج مطالبی خلاف واقع درخصوص دانشگاه آزاد اسلامی در برخی رسانه‌های همسو که با قصد و غرض سیاسی عنوان می‌شود و هدفی جز متشنج کردن فضای جامعه و مخدوش کردن اذهان عمومی ندارند، جای تاسف و تعجب دارد.»
در ادامه این جوابیه خاطرنشان شده است که دو تن از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در ملاقات حضوری با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در مورد امضای حکم رییس جدید با وی مذاکره کردند. در همان جلسه آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با ایراد اشکالاتی قانونی به نحوه رای‌گیری و انتخاب رییس جدید دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت امنا، با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد در جلسه‌ای با حضور اعضای هیئت امنا، رزومه‌ها و برنامه‌های آقای دانشجو و سایر نامزدهای اعلام‌شده در صورت تمایل، استماع و سپس را‌ی‌گیری شود.
در بخش دیگری از این جوابیه تصریح شده است: با توجه به این تصمیم و اعلام نظر شورای انقلاب فرهنگی برای انتخاب و مذاکره پنج نفر از اعضای این شورا با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ایشان به‌رغم برنامه‌ریزی‌های قبلی و پر بودن زمان ملاقات‌های هفتگی، موافقت و اعلام کردند این جلسه به خاطر امکان شرکت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سیدحسن ***** که باید از قم حضور یابند در عصر روز چهارشنبه مورخ ۱۹/۱۱/۹۰ برگزار گردد.
به گزارش فارس، با توجه به اینکه دفتر هاشمی‌رفسنجانی اعلام کرده است که جلسه هیئت 5 نفره با رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد فردا برگزار خواهد شد اما اعضای این هیئت تلاش دارند تا این جلسه تا قبل از برگزاری جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شود.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
فرهاد دانشجو در گفت‌و‌گو با فارس:
نگفته‌ام هاشمی تمایلی به امضای حکم ریاستم ندارد
خبرگزاری فارس: رئیس جدید دانشگاه آزاد گفت: با هیچ رسانه‌ای درباره عدم تمایل هاشمی‌رفسنجانی برای امضای حکمم صحبتی نکرده‌ام.

13901106000067_PhotoA.jpg

فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، درج مطالبی را به نقل از خود در برخی رسانه‌ها مبنی بر عدم تمایل آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد رد کرد و گفت: در مصاحبه‌هایی که با رسانه‌های گروهی داشته‌ام به هیچ عنوان درباره عدم تمایل آیت‌الله هاشمی برای امضای حکمم مطالبی ارائه نکردم.
وی افزود: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی حتی پیش از برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد با کاندیداتوری بنده مخالفتی نداشت و این موضوع را در جلسه هیئت امنا نیز مطرح کرد.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جلسه هیئت ۵ نفره با رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد بی‌نتیجه ماند
هاشمی حکم فرهاد دانشجو را امضا نکرد

خبرگزاری فارس: جلسه اعضای منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد بدون نتیجه خاصی پایان یافت.


13901119000305_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس جلسه‌ای با حضور آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت مؤسس و هیئت‌امنای دانشگاه آزاد و اعضای منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی در مجمع تشخیص مصلحت **** تشکیل شد.

در این جلسه، ضمن ارائه گزارش شورای عالی انقلاب فرهنگی و بحث و تبادل نظر درباره ریاست جدید دانشگاه آزاد، راهکارهایی در این زمینه مطرح شد که مورد تفاهم مشترک طرفین قرار گرفت. در عین حال، بر اساس گفته میرزاده دبیر هیئت مؤسس و عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد مقرر شد جلسه بعدی برای بررسی امضای حکم فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد به‌زودی تشکیل شود.
در جلسه امروز علاوه بر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، غلامعلی حداد عادل، علی‌اکبر ولایتی، حجت‌الاسلام محمدیان، حجت‌الاسلام قمی و مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
میرزاده در بیان جزئیات جلسه امروز هیئت ۵ نفره با هاشمی

جلسه امروز مفاهمه‌ای بود/جلسه بعدی هفته آینده برگزار می‌شود
خبرگزاری فارس: دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد با بیان اینکه جلسه امروز مفاهمه‌ای بود، گفت: به احتمال زیاد جلسه هیئت ۵ نفره شورای عالی انقلاب فرهنگی با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هفته آینده برگزار می شود.

13900923141742_PhotoA.jpg

حمید میرزاده دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، به جزئیات جلسه امروز 5 عضو منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: در این جلسه راهکارهایی مطرح شد که مورد توافق طرفین قرار گرفت.
وی افزود: توافق میان دو طرف صورت گرفت تا این راهکارها در جلسه آینده مطرح شود و تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد.
میرزاده خاطرنشان کرد: جلسه امروز میان اعضای منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای تصمیم‌گیری درباره امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد نبود بلکه جلسه تفاهم میان دو طرف بود.
عضو هیئت‌امنای دانشگاه آزاد در پاسخ به این سؤال که آیا در این جلسه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای امضای حکم رئیس جدید دانشگاه آزاد پیش‌شرط‌هایی مطرح کرده است؟ تصریح کرد: این جلسه درباره بررسی پیش‌شرط‌ها نبود بلکه گزارشی از سوی اعضای منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جلسات هیئت امنای دانشگاه آزاد مطرح شد.
وی در ادامه گفت: جلسه امروز، جلسه مفاهمه میان دو طرف بود و راهکارهایی مطرح و قرار شد در جلسه آینده تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد.
میرزاده در پاسخ به این سؤال که جلسه آینده هیئت 5نفره با رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد چه زمانی برگزار خواهد شد؟ گفت: مشخص نشد اما به زودی برگزار می‌شود.
دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در پاسخ به این سؤال که آیا احتمال دارد این جلسه در هفته آینده برگزار شود؟ گفت: بله، به احتمال زیاد جلسه بعدی هیئت 5نفره با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هفته آینده برگزار می‌شود.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

کچوئیان در گفت وگو با مهر:
اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد کلید خورد/هاشمی رفسنجانی خلف وعده کرده است
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از افزودن تبصره به اساسنامه دانشگاه آزاد به منظور صدور حکم ریاست دانشگاه در جلسه فردای شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: هاشمی رفسنجانی خلف وعده کرده است.
حسین کچوئیان در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح جزئیات جلسه مذاکره روز گذشته با هاشمی افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی به شدت از موضع انکار و مخالفت صحبت و اعلام کرده که باید بار دیگر در جلسه هیأت امنا کاندیداها حاضر شوند و همه از جمله فرهاد دانشجو برنامه های خود را ارائه دهند تا پس از رای گیری، حکم ریاست فرهاد دانشجو امضا شود. وی گفت: جلسه دیروز با رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به بن بست خورد و فردا هم با رای گیری اعضای شورا، به اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی تبصره ای اضافه می شود تا شورا حکم فرهاد دانشجو را امضا کند. کچوئیان افزود: در جلسه دو هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بود به اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی تبصره ای اضافه شود اما دکتر احمدی نژاد تاکید کرد که این اقدام مناسبی نیست و باید حرمت هاشمی رفسنجانی را نگه داشت و با وی مذاکره کرد. وی با تأکید بر اینکه در طول این مدت شورای عالی انقلاب فرهنگی که یک نهاد قانونگذار به شمار می آید، معطل یک نفر شده است، گفت: از رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد تعجب می کنم که با آن شأنیت و موقعیت، در رفتارشان لجبازی دیده می شود و اعلام می کند که باید همانطور که وی می گوید روند امضای حکم ریاست فرهاد دانشجو پیش رود. این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه از همان جلسه پیشین شورا با مذاکره با هاشمی رفسنجانی مخالف بودم، اظهار داشت: چه معنا دارد قانونی که تصویب شده در آن چانه زنی صورت گیرد البته جلسه مذاکره با وی این حسن را داشت که مشخص شد رویه های غیرقانونی از کجا ناشی می شود. کچوئیان تاکید کرد: در جلسه فردای شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنده و برخی از اعضای شورا خواهان اجرای قانون خواهیم شد لذا در اساسنامه اصلاحات لازم صورت می گیرد. وی گفت: اینکه اعلام شده در جلسه دیروز تفاهم مشترک صورت گرفت، اصلاً چنین چیزی وجود نداشت زیرا با مواضع رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد جلسه به بن بست رسید و قرار هم نیست جلسه دیگری بر اساس آنچه که در صورت جلسه روز گذشته اعلام شده، برگزار شود. این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حجت الاسلام محمدیان - یکی از اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی- برای جلوگیری از بن بستی که پیش روی اعضای هیأت امنا قرار داده شده بود، به آیت الله هاشمی رفسنجانی پیشنهاد و اعلام کرد در جلسه 30 آذرماه تنها رای گیری برای انتخاب رئیس هیأت امنا برگزار و در جلسه بعدی تنها رئیس دانشگاه آزاد انتخاب شود. کچوئیان تاکید کرد که با این پیشنهاد، رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی قول داد که در جلسه 21 دی ماه تنها و تنها رئیس دانشگاه آزاد مشخص شود. اما در جلسه بعدی هیأت امنا باز هم هاشمی رفسنجانی خلف وعده کرد و حتی سید حسن ***** سه بار به وی تاکید کرد که در این جلسه خلف وعده می شود اگر رئیس دانشگاه آزاد معلوم نشود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد




جلسه بعد؛ به زودی/
متن صورت‌جلسه مذاکره با هاشمی درباره ریاست دانشگاه آزاد
جلسه امروز تیم مذاکره کننده با آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و مقرر شد جلسه دیگری برای بررسی صدور حکم فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه برگزار شود.
به گزارش خبرنگار مهر، متن صورت جلسه مذاکره برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره ریاست دانشگاه آزاد به این شرح است:
"صبح امروز مورخ 23 / 11/ 90 جلسه ای با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، همچنین نمایندگان منتخب اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در دفتر مجمع تشخیص مصلحت **** برگزار شد.
در پایان جلسه آقای دکتر میرزاده، دبیر هیأت مؤسس و عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: در این جلسه ضمن ارائه گزارش شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط اعضای منتخب و پس از بحث و تبادل نظر، راهکارهایی در جلسه مطرح شد که مورد تفاهم مشترک قرار گرفت و مقرر شد جلسه بعدی به زودی تشکیل شود."
به گزارش مهر، جلسه مذاکره حجت الاسلام محمد محمدیان، علی اکبر ولایتی، محمدرضا مخبر دزفولی، حجت الاسلام محسن قمی و غلامعلی حدادعادل با رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر مجمع تشخیص مصلحت **** تا دقایقی پیش به پایان رسید.
این جلسه پیش از این قرار بود عصر روز چهارشنبه برگزار شود که به امروز موکول شد.

اعضای تیم مذاکره کننده قرار بود در این جلسه به بررسی موضوع صدور حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد توسط هاشمی رفسنجانی بپردازند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

روز گذشته/
تاییدیه ریاست فرهاد دانشجو در روزنامه رسمی کشور ثبت شد
روزنامه رسمی کشور روز گذشته تاییدیه انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را ثبت کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، تایید انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته 23 بهمن ماه در روزنامه رسمی کشور به نشانی صفحه اصلي ثبت شد که متن آن به شرح ذیل است: تایید انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی مصوبه" تایید انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی" که در جلسه 27 دی ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است برای اجرا ابلاغ می شود: "آقای دکتری فرهاد دانشجو بر اساس رای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و به موجب تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی به مدت 4 سال به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب می شوند." رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی- محمود احمدی نژاد به گزارش مهر، پیش از این حمید میرزاده - دبیر هیأت موسس و عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرده بود تا زمانیکه مصوبه ریاست فرهاد دانشجو در روزنامه رسمی ثبت نشود، امکان امضای حکم ریاستش از سوی رئیس هیأت امنای این دانشگاه وجود ندارد که روز گذشته این اتفاق افتاد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مذاكره با هاشمي براي صدور حكم رييس دانشگاه آزاد ادامه دارد
كبگانيان:
ديدار اول براساس انتظارات پيش نرفت
دست شورا براي اصلاح مجدد اساسنامه باز است
wh120-3724.jpg

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي از ديدار مجدد تعداد بيشتري از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي با آيت‌الله هاشمي رفسنجاني جهت صدور حكم رياست دانشگاه آزاد خبرداد.
دكتر كبگانيان در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه متاسفانه جلسه روز يكشنبه تعدادي از اعضاي شورا كه به ديدار آيت الله هاشمي رفتند به آن خوبي و براساس انتظارات موجود پيش نرفت، تصريح كرد: البته ما در اين زمينه نااميد نيستيم و اصرار اكثريت اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز اين است كه با اجماع و توافق صدور حكم صورت گيرد.
وي افزود: بر اين اساس پيشنهاد شده است كه تعداد بيشتري از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه مرضي‌الطرفين (مورد رضايت و مقبوليت طرفين شوراي عالي انقلاب فرهنگي و آيت الله رفسنجاني) باشند مجددا به ديدار رييس هيات امناي دانشگاه آزاد رفته و رايزني در زمينه صدور حكم صورت گيرد.
وي افزود: درواقع قرار است افراد بيشتري از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تيم مذاكره كننده با آيت الله هاشمي رفسنجاني اضافه شوند تا باعث شود مفاهمه و نزديكي بيشتري جهت صدور حكم صورت گيرد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي اظهار اميدواري كرد تا در جلسه امروز بعدازظهر شوراي عالي انقلاب فرهنگي از نتايج جلسه اين افراد با آيت الله هاشمي رفسنجاني خبرهاي مثبتي را شاهد باشيم.
وي با بيان اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاسيس كننده اصلي دانشگاه آزاد است و اساسنامه اين دانشگاه را نيز مجددا اصلاح و بازنويسي كرده است، گفت: بنابراين دست شورا در اين زمينه باز است و هيچ مشكلي جهت اصلاح مجدد اساسنامه ندارد.
كبگانيان تاكيد كرد: با توجه به اينكه رييس دانشگاه آزاد مسئوليت سنگيني بر عهده دارد بنابراين هدف ما اجماع و همدلي بين همه اعضاي هيات امناي دانشگاه آزاد است تا رييس دانشگاه آزاد در يك جو مثبتي فعاليت‌ها را جلو ببرد كه در اين زمينه بايد گله‌هاي موجود شنيده و مذاكره صورت گيرد.
به گزارش ايسنا، حكم رياست فرهاد دانشجو در دانشگاه آزاد در تاريخ 27 دي ماه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصويب و از سوي رييس‌جمهور امضاء شد و بايد از سوي رييس هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي به رييس جديد ابلاغ شود. اما تاكنون عليرغم گذشت كمتر از يك ماه از اين تاريخ و برگزاري يك نشست از سوي منتخبان شوراي عالي انقلاب فرهنگي با رييس هيات امناي اين دانشگاه اين مهم محقق نشده و هاشمي رفسنجاني جهت صدور حكم رياست فرهاد دانشجو هنوز قانع نشده است.
اين در حاليست كه پيشتر وزيرعلوم در گفت‌وگو با ايسنا با تاكيد بر اينكه تعيين پيش‌شرط براي صدور حكم پذيرفتني نيست، اظهار كرده بود: هيات منتخب شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي قانع كردن مي‌روند نه پذيرش شرط و شروطو فرمول جديد.
انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
میرزاده در گفت‌و‌گو با فارس:
هاشمی دوست دارد مسائل دانشگاه آزاد حل شود/مسئله نباید کشوری شود

خبرگزاری فارس: دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد گفت: هدف آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی این است که بحث دانشگاه آزاد حل شود و به یک بحث کشوری تبدیل نشود.

13900923141742_PhotoA.jpg

حمید میرزاده دبیر هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: در جلسه روز گذشته، پنج عضو منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی پذیرفتند که روش پیشنهادی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی معقول و منطقی است.
وی افزود: بنده نمی‌خواهم نام اعضایی که در این جلسه نظر پیشنهادی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی را معقول دانستند اعلام کنم،‌ اما آنچه که اهمیت دارد این است که جلسه روز گذشته بر اساس تفاهم بود.
میرزاده خاطرنشان کرد: قرار شده 5 عضو منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی، نظر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دهند.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه هیچ‌گاه نگفته‌ام که دوباره با هیئت 5نفره جلسه‌ای خواهیم داشت، تصریح کرد: رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد بنا دارد مسائل دانشگاه آزاد حل شود و این امر برای کشور خوب است.
وی با اشاره به اینکه بحث دانشگاه آزاد یک موضوع کشوری است و نه شخصی گفت: متأسفانه برخی سایت‌های خبری به این بحث دامن می‌زنند.
میرزاده در پایان خاطرنشان کرد: هدف آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی این است که بحث دانشگاه آزاد حل شود و به یک بحث کشوری تبدیل نشود.
انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
الهیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطرح کرد
شکایت نمایندگان از جاسبی و عباسپور به کمیسیون اصل 90 درباره طرح وقف دانشگاه آزاد

خبرگزاری فارس: نماینده مردم تهران در مجلس گفت: جمعی از نمایندگان مجلس از عباسپور و رئیس وقت دانشگاه آزاد به کمیسیون اصل نود طرح شکایت کرده‌اند و اکنون این طرح شکایت در کمیسیون اصل نود مطرح است و بنده یکی از شکایت‌کنندگان هستم و پیگیرم تا گزارش اصل نود درباره وقف اموال دانشگاه آزاد قرائت شود.

13900728105010_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، زهره الهیان عضو جبهه متحد اصولگرایان در نشستی که امروز به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده بود، به تشریح مواضع جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم پرداخت.
وی در سخنانی گفت: رقابت در دایره اصولگرایی صحیح نیست و رقابت در انتخابات باید در خارج از دایره اصولگرایی باشد البته تلاش این بود که در جبهه متحد اصولگرایان، اعضای جبهه پایداری و سایر گروه‌های اصولگرا نیز حضور فعال داشته باشند.
الهیان خاطرنشان کرد: باید حرکت تکاملی در مجلس نهم صورت گیرد و باید توجه داشت که یک سوم زمان مجلس نهم در زمان پایان سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ رقم خواهد خورد.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در عرصه‌ بین‌المللی و داخلی مجلس نهم باید تأثیرگذار باشد، تصریح کرد: برنامه پنجم توسعه کشور در مجلس هشتم تصویب شد و روند اجرای آن باید در مجلس نهم رقم بخورد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه نقدهایی به مجلس هشتم وارد است، گفت: همواره حرکت‌هایی را در تخریب مجلس هشتم مشاهده کرده‌ایم و حتی صدا و سیما نیز به این امر پرداخته است. در تجمعات مربوط به مجلس هشتم نیز اینگونه حرکات تخریبی از سوی برخی دست‌های پنهان مشاهده می‌شود.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه مجلس هشتم روندی را طی کرد که بر اساس عقلانیت و روح قانونگرایی بود، تاکید کرد: برآیند مجلس هشتم مثبت ارزیابی می‌شود. در شرایطی همچون فتنه سال ۸۸ و تحرکات جریان انحرافی، مجلس هشتم فعالیت‌های چشم‌گیری داشته است.
وی افزود: بیداری اسلامی در منطقه و بیداری در اروپا رقم خورد و مجلس هشتم در این شرایط نیز فعالانه عمل کرد.
عضو جبهه متحد اصولگرایان اظهار داشت: ارزیابی بنده از مجلس هشتم درباره برخورد با فتنه سال ۸۸ مثبت است. مجلس هشتم به عنوان پایگاه مردمی در فتنه سال ۸۸ حرکت‌های خوبی را انجام داد.
الهیان تاکید کرد:‌ در شب حادثه کوی دانشگاه تهران نیز نمایندگانی چون زاکانی، دهقان و نادران در صحنه حضور داشته و با دادستانی، نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی هماهنگی می‌کردند.
وی با اشاره به اینکه در بحث حادثه کهریزک نیز مجلس هشتم کارگروهی تشکیل داد و به حل این موضوع پرداخت، گفت‌: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تیمی تشکیل داد و با نهادهای انتظامی امنیتی جلسه داشت و حتی با سران فتنه جلسه برگزار کرده و به آنان گوشزد کرد که مراقب باشند که امنیت ملی کشور ضربه نخورد.
الهیان با بیان اینکه در فتنه سال ۸۸ سعی داشتیم مجلس هشتم برطرف‌کننده ابهامات مردم باشد، گفت:‌ حتی با برخی افراد که فریب گروه انحرافی را خورده بودند، جلساتی را برگزار کردیم و راهکارهایی به آنان نشان دادیم.
وی افزود: همچنین با خسارت‌دیدگان فتنه سال ۸۸ و خانواده‌های زندانیان سیاسی دیدار داشتیم و سعی کردیم مشکلات آنان را برطرف کنیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: در فتنه سال ۸۸ صدا و سیما افراد صاحب‌نام را برای مصاحبه دعوت می‌کرد که این افراد حضور پیدا نمی‌کردند اما نمایندگان مجلس در این مصاحبه‌ها حضور پیدا کرده و مواضع خود را علیه فتنه به روشنی مطرح می‌کردند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در حماسه ۹ دی و اغتشاشات ۲۵ بهمن سال گذشته نمایندگان با قاطعیت مواضع خود را در مقابل فتنه‌گران اعلام کردند.
رئیس کمیته حقوق بشر مجلس خاطرنشان کرد: در روند بیداری اسلامی مجلس هشتم به موقع ورود پیدا کرد و نامه‌ها، مکاتبات و بیانیه‌هایی خطاب به کشورهای اسلامی داشت.
وی افزود: در بحث هسته‌ای و تحریم‌ها علیه ایران مجلس هشتم با صدور بیانیه‌هایی مواضع خود را اعلام کرد.
الهیان تاکید کرد: در بسیاری از فعالیت‌های مجلس هشتم این اقدامات تنظیم شده با فرمایشات مقام معظم ***** بود.
این نماینده مجلس اظهار داشت:‌در بحث ۱۱ روز خانه‌نشینی رئیس جمهور، روزهای بسیار سختی بر نمایندگان مجلس هشتم گذشت چون شرایط به گونه‌ای رقم خورده بود که عده‌ای می‌خواستند مجلس را مقابل دولت قرار دهند اما مجلس هشتم سعی داشت در دیدار‌هایی که نمایندگان مجلس با رئیس جمهور داشتند این مشکلات حل شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: در بحث هدفمندی یارانه‌ها، مجلس هشتم جلسات متعددی با دولت برگزار کرد،البته اختلاف نظرهایی وجود داشت اما با دولت ۵۷ جلسه تشکیل دادیم تا فشار کمتری به مردم وارد شود.
الهیان تاکید کرد: مجلس هشتم سعی کرده استقلال خود را حفظ کند و از سوی دیگر در مسیر کسانی که می‌خواهند دولت را با مجلس درگیر کنند، حرکت نکنند.
این نماینده مجلس درباره طرح سؤال از رئیس جمهور، گفت: طرح سؤال از رئیس جمهور ماه‌ها پیش در مجلس هشتم مطرح شد و مکرراً امضاهایی جمع‌آوری شد.
وی در ادامه گفت:‌ هیئت رئیسه مجلس چند بار تلاش داشت این طرح انجام نشود، چون بار آن برای مجلس بالا بود. اما نهایتا برخی اظهارنظرها و مواضع رئیس جمهور موجب شد که نمایندگان بر این طرح اصرار کنند و در نهایت طرح سؤال از رئیس جمهور اعلام وصول شد.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد:‌طرح سؤال از رئیس جمهور باید در کمیسیون‌های مجلس مطرح می‌شد و نمایندگان رئیس جمهور و نمایندگان سؤال‌کننده باید در این کمیسیون حضور پیدا می‌کردند که این اتفاق روی داد.
الهیان اظهار داشت:‌ در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح نمایندگان دولت از سوی نمایندگان سؤال‌کننده قابل پذیرش نبود و لذا مقرر شد این سؤال در صحن علنی مجلس مطرح شود و احمدی‌نژاد ظرف یک ماه با حضور در مجلس به این سؤال پاسخ دهد.
وی با بیان اینکه روال طرح سؤال از رئیس جمهور طبق آئین‌نامه مجلس بود، گفت: چندین بار ریزش امضا و افزایش امضا در طرح سؤال از رئیس جمهور رقم خورد که در شأن مجلس نبود ولی حق رئیس جمهور است که در مجلس حضور پیدا کرده و از خود دفاع کند.
الهیان به بحث وقف اموال دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت:‌ طرح وقف اموال دانشگاه آزاد با پیگیری عباسپور کلید خورد و وی شبانه به اداره قوانین مجلس فشار وارد کرد و در نهایت یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس راضی شد تا این طرح در صحن علنی مجلس مطرح شود.
وی در ادامه گفت: عباسپور و دانشگاه آزاد نکته‌ای را به کذب به مقام معظم ***** منتسب کرده بودند در صورتی که استفتایی که از سوی عباسپور و دانشگاه آزاد مطرح شد، کذب بود.
الهیان خاطرنشان کرد: نطق عباسپور در مجلس درباره طرح وقف اموال دانشگاه آزاد، مجلس را فریب داد و هنگامی که نمایندگان مجلس متوجه شدند این استفتا کذب است با دو فوریت این طرح را منتفی کردند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: جمعی از نمایندگان مجلس از عباسپور و رئیس وقت دانشگاه آزاد به کمیسیون اصل نود طرح شکایت کرده‌اند و اکنون این طرح شکایت در کمیسیون اصل نود مطرح است و بنده یکی از شکایت‌کنندگان هستم و پیگیرم تا گزارش اصل نود درباره وقف اموال دانشگاه آزاد قرائت شود.
وی در واکنش به سؤال یکی از دانشجویان که معتقد بود هیچ اصلاح‌طلبی در انتخابات مجلس نهم شرکت نکرده است، گفت: اکنون بیش از هزار نفر به عنوان کاندیدای حامی اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس نهم شرکت کردند و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در انتخابات جایگاه خوبی خواهند داشت.
الهیان درباره گرانی و تورم موجود در کشور، گفت: طی اخذ یکی از نظرسنجی‌ها از مردم گرانی و تورم بیشترین مشکل مردم اعلام شده است که مسئولان را موظف می‌کند از کنار این معضل به راحتی عبور نکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: یکی از اهداف غرب در تحریم علیه ایران این است که مردم نسبت به **** اسلامی ایران اعتماد خود را از دست دهند.
وی افزود: درست است که طی یکی از نظرسنجی‌ها ۶۴ درصد از مردم مهمترین مشکلات خود را تورم و گرانی دانسته‌اند اما با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند که با تمام توان از **** اسلامی ایران حمایت می‌کنند.
الهیان به بحث تلاطم بازار سکه و ارز اشاره کرد و اظهار داشت:‌ سکوت دو هفته‌ای دولت در تلاطم بازار سکه و ارز چه معنایی داشت؟ به راستی که نمایندگان مجلس نتوانستند توجیهی برای این سکوت دو هفته‌ای دولت پیدا کنند.
وی با طرح این سؤال که چرا دولت دست دلالان و واسطه‌ها را در بازار سکه و ارز قطع نکرد، گفت: طی اخباری که از شب گذشته داریم، دولت با اصناف و بازاری‌ها مذاکراتی داشته تا این صنوف به طور جدّ زیرمجموعه‌های خود را مورد نظارت قرار دهند.
این نماینده مجلس به علت حذف نام علی مطهری از لیست جبهه متحد اصولگرایان اشاره کرد و گفت: علت حذف نام علی مطهری از جبهه متحد اصولگرایان نقد وی از دولت نبود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به سؤال دانشجویی که معتقد بود فساد مالی اخیر از درون اصولگرایان پیش آمده است، تأکید کرد: فساد اقتصادی اخیر از درون جریان انحرافی خارج شد، نه از میان اصولگرایان. قوه قضائیه هم با جسارت تمام با کسانی که در امنیت اقتصادی کشور اخلال وارد کرده‌اند، برخورد جدی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سهم‌خواهی در جبهه متحد اصولگرایان مطرح نیست، خاطرنشان کرد: ‌به همین دلیل افرادی چون عباسپور، مطهری، نجابت و ... از لیست جبهه متحد اصولگرایان حذف شدند البته برخی از اضلاع تاکید داشتند تا این افراد در لیست حضور داشته باشند اما در مجموع تصمیم‌ گرفته شد، تا این کاندیداها در لیست جبهه متحد اصولگرایان حاضر نباشند.
الهیان با اشاره به اینکه بیش از ۱۱ نفر از کاندیداهایی که در لیست جبهه متحد اصولگرایان حضور دارند از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند، گفت: فردی چون نجابت که از دل رهپویان خارج شده بود، از لیست جبهه متحد اصولگرایان خارج شد تا یک نیروی جوان یعنی بذرپاش در این لیست حضور باشد.
انتهای پیام/
 
بالا