• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اون يارو مير احمدي ديشب ميگه اون خبرنگار بوده!
خوب بگو احمق از كجا بايد بفهمن كه اون خبرنگاره؟
وقتي يه كاپشن غربتي تنشه! نه كارتي به سينش زده نه كاوري نه هيچ نشاني فقط يه كاغذ دستشه و پهلومي مدير عامل باشگاه نشسته!!!! كجاش به خبرنگار ميخوره؟
لابد خبرنگارا دمي چيزي دارن ما خبر نداريم!!!!
اينا همش حمايت هاي كوركورانه ، مغرضانه و بيجاست.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما خداداد رو كه يك چهره ملي هست با اون يكي كردي؟!!!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من برنامه ی 90 دیشب رو ندیدم ..... ولی با این بحث ها دیگه مطمئن شدم از نتیجه گیری قبلیم ...

می دونید یادمه که خداداد 100 بار میگفت که زنگ بزنید به پیروانی !!!!!!!! (توی برنامه ی 90 ) با اطمینان خیلی زیاد که میدونست که کاملا مبرا هست ..... اون موقع و ساعت یک و نیم نصفه شب فردوسی پور گفت که موبایل افشین اشغاله :D (احتمالا تو اون موقع شب داشته با دوست دخترش حرف می زده ) .... خیلی واضح بود که اگه افشین جواب موبایلش رو میداد و همون موقع می گفت که درسته ... خداداد با من تماس گرفته ، چه افتضاحی می شد خداداد .... افشین با این حرکتش بزرگترین کمک رو در حق خداداد کرد که نذاشت اون شب چهرش پیش چند میلیون نفری که داشتن 90 رو می دیدن خراب که هیچ ، افتضاح بشه .....

چیزی که من اون موقع فکر کردم این بود که افشین یا به خاطر اینکه رابطش با خداداد شکرآب نشه ترجیح داده جواب نده ..... یا به خاطر برادرش شاغلام (که البته مطمئن باشید که بعد از مشورت با شاغلام تصمیم گرفته که واقعیت رو بگه و تماس خداداد با خودش رو در اون شب تائیید کنه ) .....

الآن هم که مثل اینکه فردوسی پور از جانب پیروانی گفته که خداداد باش تماس گرفته ...

خب دیگه همگی اینو میدونیم که فردوسی پور هیچ وقت نمیاد یه همچین دروغی بگه که بخواد حیثیت شغلیش رو لکه دار بکنه .... پس حرفائی که زده از زبون خود پیروانی بوده ...

نتیجه میگیریم که پیروانی این حرفها رو زده و خداداد باش تماس گرفته ...

پس منظور خداداد چی بود اون شب که هی اصرار عجیب داشت که با افشین تماس بگیرن ؟؟؟؟؟؟

سادست ..... فکر میکرد که حمایت افشین رو داره و افشین پا روی حق میذاره ..... که نذاشت ... و اگه اون موقع افشین ازش حمایت می کرد شما دوستان دیگه حتی یک هزارم درصد هم احتمال نمیدادید که خداداد دروغگو نباشه ... و شاید این قضیه هم خیلی راحت از ذهن همه محو می شد ...

اینجا کسائی که روی اسم خداداد قسم میخوردن و میگفتن خداداد هر کی باشه دروغگو نیست و خداداد مرده و .... باید یه کمی به این فکر کنن که احتمال این هم وجود داره که خداداد مرتکب این عمل شده باشه ....

قضیه ی سناریو رو من موافق نیستم .... شاید کسانی وجود داشته باشن که از قبل با خداداد مشکل داشته باشن و بعد از به وجود اومدن اون درگیری سعی در حذف خداداد داشته باشن ... ولی فکر میکنم که سناریوی از پیش طرح ریزی شده وجود نداشته باشه ...

با این حال منتظر رای کمیته می مونیم ..... امیدوارم که حقی از کسی ضایع نشه ... :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

من دوست مشهدی زیاد دارم و سر همین قضیه هم باشون خیلی بحث داریم .... منتها میدونی من فکر میکنم که وقتی کسی رو میبرن دادگاه (دادگاه عادل) نه این دادگاهی که در حال حاضر ناظرش هستیم ... دیگه کار ندارن کی بوده و کی هست .... خداداد باشه .... خبرنگار باشه ....

همه می دونن که این بابا لباش نپوشیده .... همه هم میدونن که توی برنامه ی 90 قبلی خیلی پیاز داغش رو زیاد کرده بودن و مشخص بود که بش گفته بودن که چی بگه تا هر چه بیشتر در جهت محکوم کردن خداداد پیش برن ... ولی اصل حرکت اشتباه بوده و اگه همچین درگیری از سوخ خداداد بوده باشه ( که من اینطوری حدس می زنم) دیگه فکر می کنم که حتی همشهریهاش هم نباید ازش حمایت کنن چون اون خبرنگار هم هم میهنشون بوده ....

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من دوست مشهدی زیاد دارم و سر همین قضیه هم باشون خیلی بحث داریم .... منتها میدونی من فکر میکنم که وقتی کسی رو میبرن دادگاه (دادگاه عادل) نه این دادگاهی که در حال حاضر ناظرش هستیم ... دیگه کار ندارن کی بوده و کی هست .... خداداد باشه .... خبرنگار باشه ....

همه می دونن که این بابا لباش نپوشیده .... همه هم میدونن که توی برنامه ی 90 قبلی خیلی پیاز داغش رو زیاد کرده بودن و مشخص بود که بش گفته بودن که چی بگه تا هر چه بیشتر در جهت محکوم کردن خداداد پیش برن ... ولی اصل حرکت اشتباه بوده و اگه همچین درگیری از سوخ خداداد بوده باشه ( که من اینطوری حدس می زنم) دیگه فکر می کنم که حتی همشهریهاش هم نباید ازش حمایت کنن چون اون خبرنگار هم هم میهنشون بوده ....

ببين دوست من بي دليل هيچوقت كسي كتك نميخوره!

مثال ميزنم يه نفر به ناموس شما مثلا بي احترامي كنه به احترام هم ميهن بودن ميگي آفرين كه بي احترامي كردي؟

منم مثه شما نميدونم قضيه چي بوده اما مطمئنم چيزي بوده جز صلوات!

در ضمن اگه ببينم رفيقم داره كتك ميخوره نميرم خودمو قايم كنم نيگا كنم بعد بيام ذر ذر كنم همونجا قاطي ميشم حالا 1 ميزنم 4 تا ميخورم. اما بعد زبونم دراز نيست! كه بخواهم كسي رو از شهرش بيرون كنم يا ...!

Shortcut

Guest
لایک‌ها
2
با این حال منتظر رای کمیته می مونیم ..... امیدوارم که حقی از کسی ضایع نشه ... :D

گيريم كه خداداد هم زده باشه كه نزده
حق اون فرد فقط ديه اي هست كه بايد بهش بدن ولاغير . اينجا حق ديگه اي پايمال شده؟

من يادمه رابي فائولر و ... چند بازيكن ديگه بطور شديد كتك كاري كردن و ... ولي كسي به خودش اجازه نداد اونارو محو كنه يا...!
يا همين علي دايي!
يا حرفهايي كه مايلي كهن هميشه در مورد بقيه ميزنه كه كم از كتك كاري نيست! نمونش حرفهايي كه واسه قطبي و همسرش ميزد يا ...!
پس قبول كنيد كه آب از چشمه گل آلوده!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ببين دوست من بي دليل هيچوقت كسي كتك نميخوره!

مثال ميزنم يه نفر به ناموس شما مثلا بي احترامي كنه به احترام هم ميهن بودن ميگي آفرين كه بي احترامي كردي؟

منم مثه شما نميدونم قضيه چي بوده اما مطمئنم چيزي بوده جز صلوات!

در ضمن اگه ببينم رفيقم داره كتك ميخوره نميرم خودمو قايم كنم نيگا كنم بعد بيام ذر ذر كنم همونجا قاطي ميشم حالا 1 ميزنم 4 تا ميخورم. اما بعد زبونم دراز نيست! كه بخواهم كسي رو از شهرش بيرون كنم يا ...!

لطفا بار آخرت باشه از این مثال ها میزنی .... اگه هم همچین مثالی رو میخوای بزنی (حتی بی قصد و غرض ) در مورد خودت مثال بزن که برداشت منفی هم بوجود نیاد ..

فحش دادن یه چیزه ..... کتک کاری یه چیز دیگه .... اگه کسی به من فحش بده و من با چاقو بزنم شکمش رو پاره کنم ... من یه جرم مرتکب شدم .... اون هم یه جرم ....

این جرمها به صورت جداگونه بررسی باید بشه .... نه اینکه بگیم خب فحش ناموسی داده و کتکش رو خورده

من منکر نمیشم ... اونجا هم نبودم ... شاید هم فحش ناموسی داده باشه (البته شیرازیها بیشتر میگن حروم زاده :rolleyes:) .... احتمال این هم هست که برای دادن همون فحش هم از یه جائی تحریک شده باشه .... ولی فحش برای خبرنگار شاید به قیمت جزای نقدی بین 50 تا 100 هزار تومان تموم بشه .... ولی کتک کاری خداداد شاید به قیمت همون حذف از فوتبال ایران براش تموم بشه ..... اشتباه میگم ؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
گيريم كه خداداد هم زده باشه كه نزده
حق اون فرد فقط ديه اي هست كه بايد بهش بدن ولاغير . اينجا حق ديگه اي پايمال شده؟

من يادمه رابي فائولر و ... چند بازيكن ديگه بطور شديد كتك كاري كردن و ... ولي كسي به خودش اجازه نداد اونارو محو كنه يا...!
يا همين علي دايي!
يا حرفهايي كه مايلي كهن هميشه در مورد بقيه ميزنه كه كم از كتك كاري نيست! نمونش حرفهايي كه واسه قطبي و همسرش ميزد يا ...!
پس قبول كنيد كه آب از چشمه گل آلوده!

مسئله اینه که تحت چه شرایطی این جرایم صورت گرفته ؟

باید در نظر گرفت که در چه جایگاهی این جرم صورت گرفته .... یه نفر سرقت مسلحانه میکنه .... علاوه بر اون جرم هزار تا مورد دیگه هم بش اضافه میشه : اقدام بر علیه امنیت و اخلال در **** و کلی چیز دیگه

اون خبر نگار در رو در جایگاه یه فرد عامی در نظر بگیرید .... ولی جائی که خداداد درش قرار داره خیلی متفتوته .... سرمربی تیم پیام مشهد و حماسه ساز ملبورن .... و حرکتی هم که شده کاملا با روح ورزش (که کل این تشکیلات به خاطر ورزش دور هم جمع شدن ) سازگار نیست .... خیلیها قبلا این کار رو کردن ... علی دائی ... محمد مایلی کهن و .... اونها شاید به اندازه ی خداداد مورد توجه نباشن چون شاید نفوذشون توی سازمان زیاد باشه ... شاید هم رزومه ای مثل خداداد توی بحث اختلافات و درگیریها نداشته باشن ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
لطفا بار آخرت باشه از این مثال ها میزنی .... اگه هم همچین مثالی رو میخوای بزنی (حتی بی قصد و غرض ) در مورد خودت مثال بزن که برداشت منفی هم بوجود نیاد ..

فحش دادن یه چیزه ..... کتک کاری یه چیز دیگه .... اگه کسی به من فحش بده و من با چاقو بزنم شکمش رو پاره کنم ... من یه جرم مرتکب شدم .... اون هم یه جرم ....

این جرمها به صورت جداگونه بررسی باید بشه .... نه اینکه بگیم خب فحش ناموسی داده و کتکش رو خورده

من منکر نمیشم ... اونجا هم نبودم ... شاید هم فحش ناموسی داده باشه (البته شیرازیها بیشتر میگن حروم زاده :rolleyes:) .... احتمال این هم هست که برای دادن همون فحش هم از یه جائی تحریک شده باشه .... ولی فحش برای خبرنگار شاید به قیمت جزای نقدی بین 50 تا 100 هزار تومان تموم بشه .... ولی کتک کاری خداداد شاید به قیمت همون حذف از فوتبال ایران براش تموم بشه ..... اشتباه میگم ؟

مثال رو برات عيني زدم كه ملموس باشه و گرنه قصدي نداشتم.

خوب پس بهتره تا چيزي رو نميدونيم حكم صادر نكنيم.
در مورد محو شدن از فوتبال هم اصلا موافق نيستم.
حتي اگر زده باشه هم شايد چند جلسه محروميت و جريمه نه محو شدن!

Shortcut

Guest
لایک‌ها
2

باید در نظر گرفت که در چه جایگاهی این جرم صورت گرفته .... یه نفر سرقت مسلحانه میکنه .... علاوه بر اون جرم هزار تا مورد دیگه هم بش اضافه میشه : اقدام بر علیه امنیت و اخلال در **** و کلی چیز دیگه

اون خبر نگار در رو در جایگاه یه فرد عامی در نظر بگیرید .... ولی جائی که خداداد درش قرار داره خیلی متفتوته .... سرمربی تیم پیام مشهد و حماسه ساز ملبورن .... و حرکتی هم که شده کاملا با روح ورزش (که کل این تشکیلات به خاطر ورزش دور هم جمع شدن ) سازگار نیست .... خیلیها قبلا این کار رو کردن ... علی دائی ... محمد مایلی کهن و .... اونها شاید به اندازه ی خداداد مورد توجه نباشن چون شاید نفوذشون توی سازمان زیاد باشه ... شاید هم رزومه ای مثل خداداد توی بحث اختلافات و درگیریها نداشته باشن ...

رزومه!
اگه خواسته باشيم واسه همه رزومه بسازيم همه يوسف يامبر نيستن!

اختلاف با مربي در همه جاي دنيا هست. ايران كه ...
در همين رزومه آوردن اختلاف با بازيكن سن خوزه آمريكا ، حالا هيچ جا آمريكا رو به حساب نميارن و اونارو متهم به همه چيز ميكنن حالا كه بحث خداداد اومده وسط اون همه چيو ميكشن وسط!
يا مايلي كهن! شما به من بگو مايلي كهن تا حالا چقدر اختلاف داشته؟!
دنيزلي هم كه قضيش حرفهايي بود كه به زمان آلماني ميزد كه در زبان فارسي معناي خيلي ركيكي داشت.
علي دايي كه بهتره در موردش حرف نزنيم!
و و و.....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مثال رو برات عيني زدم كه ملموس باشه و گرنه قصدي نداشتم.

خوب پس بهتره تا چيزي رو نميدونيم حكم صادر نكنيم.
در مورد محو شدن از فوتبال هم اصلا موافق نيستم.
حتي اگر زده باشه هم شايد چند جلسه محروميت و جريمه نه محو شدن!

اگه اشتباه نکنم خداداد از قبل 120 امتیاز منفی توی کارنامش داره ... درسته ؟ با این اوصاف و اینکه افشین پیروانی این حرف رو زده و مسولا مخالفش هستن فکر میکنم راحت به 150 امتیاز منفی برسه ... یعنی محرومیت همیشگی از سرمربی گری .... به هر حال با اینکه فکر میکنم خداداد اینکار رو کرده باشه ... ولی اگه نکرده باشه نامردیه که محروم بشه .... ولی اگه هم کرده باشه که فکر نمیکنم به کمتر از محرومیت همیشگیش راضی بشن ...

بحث محو شدم هم همش سر 30 امتیاز منفی هست دوست من .... چیز زیادی نیست .... خیلی راحت میتونن این کار رو حتی به ناحق بکنن ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
رزومه!
اگه خواسته باشيم واسه همه رزومه بسازيم همه يوسف يامبر نيستن!

اختلاف با مربي در همه جاي دنيا هست. ايران كه ...
در همين رزومه آوردن اختلاف با بازيكن سن خوزه آمريكا ، حالا هيچ جا آمريكا رو به حساب نميارن و اونارو متهم به همه چيز ميكنن حالا كه بحث خداداد اومده وسط اون همه چيو ميكشن وسط!
يا مايلي كهن! شما به من بگو مايلي كهن تا حالا چقدر اختلاف داشته؟!
دنيزلي هم كه قضيش حرفهايي بود كه به زمان آلماني ميزد كه در زبان فارسي معناي خيلي ركيكي داشت.
علي دايي كه بهتره در موردش حرف نزنيم!
و و و.....

دوست عزیز ... متوجه عرایض بنده نشدید ... گفتم که آیا خداداد نفوذی مثل مایلی کهن و دائی توی فدراسیون داره که بخواد مثلا در حد اونها هم درگیری ایجاد کنه ؟ داره ؟ نداره ... برای همین هم میتونن سرش رو با پنبه ببرن .... حتی اگه گناهکار نباشه .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اگر واقعا زده باشه که بنظر من زده اونوقت اینجا تنها جاییه که طومار حمایت از افرادی که می تونن بزنن و می زنن امضا میشه !! جالبه همه اینا طومار حمایت از آزادی بیان و دموکراسی رو هم امضا می کنن
ظاهرا زدن فقط وقتی بده که ما رو بزنن !!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

آخه یه حرفی می زنید دایی درگیری های نداشته :eek:
در مورد اینکه می گوید خداداد دروغ گفته تو نود عزیز پیروانی گفته که سه نفر از طرف خداداد باهاش تماس گرفتن در صورتی که نگفته که خود خداداد باهاش تماس گرفته و اینجا ممکنه چند سوال ایجاد بشه اگه خداداد می خواست پیروانی پادر میونی کنه چرا خودش زنگ نزد و داده به سه نفر دیگه که معلوم نیست کی هستند و اینکه برش اون سه نفر واقعا بیشتر از خود خداداد بوده و در ثانی اگه خداداد می دونسته که کسی از اطرافیانش با پیروانی تماس گرفته آیا تو نود اونقدر اصرار می کرد که بگه با پیروانی تماس بگیر خوب اونجوری خودش ضایع می شده یکم فکر کردن چیزه خوبی هست حتی اگه از طرف خداداد هم با پیروانی تماس گرفته بوده هم اون موقع خداداد حتما خبر نداشته که کسی از طرفش در خواست داده بوده

ببین زدن زدنه چه یک خبرنگار رو بزنی چه یک آدم فرقی نمی کنه ولی قضیه اینجاست که که ایشون می خواد از این قضیه سو استفاده کنه و گرنه تو وی آی پی خبرنگار حق نداره باشه چون برای خبرنگار جای مشخصی وجود داره و در ثانی خبرنگار دم که نداره کسی بشناسش خوب اینجا ایشون بعنوان یک انسان کتک خورده و کار اشتباه ای بوده

بعد کسی نگفته که خداداد پیامبر هست و اصلا دروغ نمی گه ولی تو کارنامه خداداد تا به حال ما از ایشون رک گویی و صداقت رو دیده ایم و برای همین الان مبنا رو بر این می گذاریم که ایشون درست میگه مگر اینکه خلاف اش ثابت بشه و از همون اول مثل خیلی از این مسئولین کم عقل بنا رو بر گناهکار بودنش نمی زاریم و lمثل مسئولین بدون محاکمه برایش رای صادر نمی کنیم
یه مثال بزنم : گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگری

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه اشتباه نکنم خداداد از قبل 120 امتیاز منفی توی کارنامش داره ... درسته ؟ با این اوصاف و اینکه افشین پیروانی این حرف رو زده و مسولا مخالفش هستن فکر میکنم راحت به 150 امتیاز منفی برسه ... یعنی محرومیت همیشگی از سرمربی گری .... به هر حال با اینکه فکر میکنم خداداد اینکار رو کرده باشه ... ولی اگه نکرده باشه نامردیه که محروم بشه .... ولی اگه هم کرده باشه که فکر نمیکنم به کمتر از محرومیت همیشگیش راضی بشن ...

بحث محو شدم هم همش سر 30 امتیاز منفی هست دوست من .... چیز زیادی نیست .... خیلی راحت میتونن این کار رو حتی به ناحق بکنن ...

با 150 امتياز فرد محروم نميشه. ميره ليگ پايين اونم نه واسه هميشه!

Shortcut

Guest
لایک‌ها
2
اگر واقعا زده باشه که بنظر من زده اونوقت اینجا تنها جاییه که طومار حمایت از افرادی که می تونن بزنن و می زنن امضا میشه !! جالبه همه اینا طومار حمایت از آزادی بیان و دموکراسی رو هم امضا می کنن

وقتي بده كه بدون دادگاه كسي رو محو ميكنن!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هه هه
خنديديم
چون شما بدت مياد يعني همه بدشون مياد؟

خنديدي؟ چي كار كنم كه خنديدي :lol: فعلا كه با عالم و آدم مشگل داره ... من يه زماني عاشقش بودم

اما ديدم جنبه مطرح شدن و معروفيت رو نداره ;)

شما توضیح بدید که چرا نائب رئیس فدراسیون، کیومرث هاشمی، باید بلافاصله اظهار نظر کنه که خداداد باید از فوتبال حذف بشه ؟

گفت اگر چنين چيزي صحت داشته باشه بايد حذف بشه ... بيخودي جملات رو وارونه جلوه نديد

نديده و نشنيده نگفت خداداد تموم ديگه ... گفت اگر تحقيق كنيم و چنين چيزي بوده باشه و واقعا زده باشه

حركتش باعث ميشه حذف بشه از صحنه فوتبال ... من عاشق قطبي هستم .... اگر قطبي هم اين كارو ميكرد

باز هم بايد حذف ميشد ... اينجا بحث خداداد نيستش ... بحث اينه كه هر شخص ديگه اي هم چنين كاري رو بكنه

بايد سرنوشتش اين بشه ... منم با سناريو اينا كاري ندارم ... گور باباي اون خبر نگار و اون مدير عامل شيرازي

من ميگن حركتش بايد محكوم بشه ... اگر هم نزده باشه كه اون خبر نگار و مدير عامل فجر شديدا بايد

به خاطر تهمتي كه زدن توبيخ بشن

خداداد يك انسان رو اگرررررررررررررر زده باشه , چهره ملي كه هيچي بگو اصلا معروف ترين و حماسه ساز ترين

انساني كه تاريخ به خودش ديده , بازم بايد بره ... طرفداري الكي نكنيد ... بي دليل هم دكمه آدما پاره نميشه

هيچ جدا كردني در تاريخ ثبت نشده كه باعث پاره شدن دكمه هاي آدما اونم به طور كامل بشه :lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ا

اينو بايد با طلا نوشت ... فقط اگر مارو بزنن بالا بياريم بده ... اما خداداد اگه زده باشه چون چهره ملي بيخيالش بابا

بگيم بخنديم :lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خنديدي؟ چي كار كنم كه خنديدي :lol: فعلا كه با عالم و آدم مشگل داره ... من يه زماني عاشقش بودم

اما ديدم جنبه مطرح شدن و معروفيت رو نداره ;)

گفت اگر چنين چيزي صحت داشته باشه بايد حذف بشه ... بيخودي جملات رو وارونه جلوه نديد

نديده و نشنيده نگفت خداداد تموم ديگه ... گفت اگر تحقيق كنيم و چنين چيزي بوده باشه و واقعا زده باشه

حركتش باعث ميشه حذف بشه از صحنه فوتبال ... من عاشق قطبي هستم .... اگر قطبي هم اين كارو ميكرد

باز هم بايد حذف ميشد ... اينجا بحث خداداد نيستش ... بحث اينه كه هر شخص ديگه اي هم چنين كاري رو بكنه

بايد سرنوشتش اين بشه ... منم با سناريو اينا كاري ندارم ... گور باباي اون خبر نگار و اون مدير عامل شيرازي

من ميگن حركتش بايد محكوم بشه ... اگر هم نزده باشه كه اون خبر نگار و مدير عامل فجر شديدا بايد

به خاطر تهمتي كه زدن توبيخ بشن

خداداد يك انسان رو اگرررررررررررررر زده باشه , چهره ملي كه هيچي بگو اصلا معروف ترين و حماسه ساز ترين

انساني كه تاريخ به خودش ديده , بازم بايد بره ... طرفداري الكي نكنيد ... بي دليل هم دكمه آدما پاره نميشه

هيچ جدا كردني در تاريخ ثبت نشده كه باعث پاره شدن دكمه هاي آدما اونم به طور كامل بشه :lol:
ببين دوست تاريخ دان
شما مخالفتت رو بكن كسي نگفت طرفداري كن. اما بقيه كه نظرشون مخالف نظر شماست رو هم مورد تمسخر قرار نده لطفا!

در ضمن دل به دل راه داره فك نكنم ضد خداداد بودن شما اتمي براي اون مهم باشه!

بالا