خوب من بین دوربینهای زیر کدام رو انتخاب کنم:
Sony Cyber-shot DSC-R1
Canon EOS 300D
Sony Cyber-shot DSC-F828
Canon EOS 350D
Sony Cyber-shot DSC-R1
Canon EOS 300D
Sony Cyber-shot DSC-F828
Canon EOS 350D
به نقل از fireboy :فقط حيف هست كه از پول خود دوربين كم بشه و پول بابت تجهيزات و لوازم اضافي داده بشه. اين حرفيه كه خيلي گفته ميشه.
adeliry جان بابت پاسخ کاملتون ممنونمبه نقل از adeliry :از همین الان مبارک باشه رو از ما داشته باشید.
راستش جناب مهندس میلاد, دوربینی که تاکید روی کیفیت بالای عکاسیش باشه, اکثرا فاقد فیلمبرداری ویا خیلی کیفیت پایین و بصورت محدود ( از نظر زمانی , نه مقدار حافظه) هستند. مثالهاش هم کم نیستند.
دوربینهایی که بصورت نامحدود فیلمبرداری میکنند اکثرا جزو دوربینهای کامپکت رده پایین یا متوسط هستند و عکس هاشون اونجوری که شما دوست عزیز انتظار دارین نیست. بفرض مثال دوربینی که بخواد در شرایط نوری ضعیف مثل داخل ساختمانها و یا موقع شب عکس خوبی تحویل بده باید شرایطی مثل این داشته باشه:
ساپورت کردن ایزوهای بالا و نویز کم در ایزوهای بالا
داشتن فلاش قوی
داشتن auto focus asistant lamp درست و حسابی با pattern کارامد.
........
که این چیزا رو تو دوربینهای کامپکت و حتی در slr like شاید نتونید پیدا کنید.
عملا اگر حتما بخواهید فیلمبرداری راضی کننده داشته باشید( سوای عکس) دوربین شما قیمت بالایی نخواهد داشت و تو رنج 200-450 میتونید پیداش کنید. حالا میمونه اینکه از بین اینهایی که فیلمبرداریشون خوبه , کدومش عکسهاش هم بدک نیست.
من تازگیها برای یکی از دوستام canon 620a گرفتم و بطور قطع میگم اگه یه کارت مموری 80x داشته باشین با 1 گیگ حافظه, در شراط معمولی و غیر حاد( نظیر شب) فیلمبرداریش حرف نداره , مخصوصا که 30 frame/sec با سایز 640*480 فیلمبرداری میکنه که کیفیتش هم خیلی توپه. در ضمن عکسهاش هم که بین این رده دوربینها خیلی خوبه( تاکید میکنم بین این رده دوربینها که قادر به فیلمبرداری نیز هستند) و امکان تنظیمان manual هم داره. قیمتش 340 هزار تومن وبا یه کارت مموری 80X مارک lexar که اونهم میشه 85 تومن واسه 1 گیگ و چهار تا باطری شارژی سونی با شارژر(2500 میلی آمپر) به قیمت 35 هزار تومن, یعنی جمعا 460 تومن.
فکر نکنم با این شرایط انتخابهای زیادی داشته باشین.
دوباره تاکید میکنم: فیلمبرداری هیچ دوربین دیجیتالی در شرایط نوری کم راضی کننده نیست.
عکس دوربینی که فیلمبرداری هم بتونه بکنه شاید راضیتون نکنه.
اگه یه روز خواستین عکاسی براتون اولویت 90 درصدی و فیلمبرداری اولویت 10 درصدی داشته باشه, حتما دوستان گزینه های مناسبی رو پیشنهاد خواهند کرد.