• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد دوربين جديد

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خوب من بین دوربینهای زیر کدام رو انتخاب کنم:

Sony Cyber-shot DSC-R1
Canon EOS 300D
Sony Cyber-shot DSC-F828
Canon EOS 350D

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوربین های 350D و 300D غیر رزولوشن تفاوت دیگه ای هم دارند؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من اگر بودم 350D رو ميگرفتم.
350D جديدتر هم هست.
در ضمن از لحاظ وزن هم كمتر هست.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوستان دارن عالي راهنمايي ميکنن . اما از مزايا و مقايسه 350 دي و 300 دي بهترين کار نگاه کردن به لينک زيره.

http://www.dpreview.com/reviews/com...&cameras=canon_eos300d,canon_eos350d&show=all

تغييرات 350 دي بيشتر نرمافزاري بود و کار کيفي بود والا در بعضي از زمينه ها از 300 دي هم پايين تره مثل سايز سنسور . اما استفاده از چيپست حرفه اي ديجيک تو يکي از بزرگترين مزيتهاشه. حجمشم کم شده و همينطوري خيلي سبک شده . اما از نظر من 300 دي هم خيلي عالي جواب ميده . دوستان توجه داشته باشيد که لازم نيست همون موقع فکر لوازم جانبي باشيد (مثل کارت حافظه) ميتونيد اونو يک ماه بعدش بخريد . در ضمن سي اف ارزونه زياد گرون نيست. موفق باشيد.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
در ضمن برا اقا رضا هم اگه دوست نداري ، که من هم فکر ميکنم بهتر نخري اين نوع دوربينها رو . من يه مدل عالي بهت پيشنهاد ميدم کانن پرو وان canon pro 1 يه دوربين با کيفيت هستش که هيچ رقمه کم نمياره. امکانات و عالي داره. يه دوربين کامل و عالي .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ارسلان جان, فكر كنم بهتر هست بعضي اصطلاحات انگليسي رو به صورت انگليسي بياريم. البته گاهي تغيير زبان يكم اذيت ميكنه.

reza1

Guest
لایک‌ها
2
fireboy و artin و ارسلان عزيز سلام و خيلي ممنون بابت توضيحاتتون
راستش كمي دنبال 300d گشتم و اونجاهاي كه من سر زدم 300d نو نداشتند و من هم نميخواهم ريسك كنم و دوربين دست دوم بخرم ضمن تشكر از راهنمايتون اين دوربين از ليست من خارج شد.
350d هم خيلي گرونه و از توان مالي من خارجه
اما سعي كردم در مورد canon pro1 اطلاعاتي كسب كنم اگر جاي نمونه عكس ازش ديديد ممنون ميشم به من بگوئيد.
ضمنا كسي شماره شركت نورنگار را اگر داره ممنون ميشم به من بگه
شركت آهونگار pro1 را ميده 650 كه با كارت و كيف 730 ميشه با ضمانت آفومار pro1 ميشه 800 با كارت و كيف

دوستان باز هم ممنون ميشم اگر هنوز دوربين خوبه ديگري را ميشناسيد و اطلاع ميديد
آرتين خان از دوربينتون چيزي برامون نمي نويسيد
ممنون

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اين چيزي كه من سرچ كردم , نورنگار اين بوده:
77516333

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز ببین چقدر از دوربینت استفاده می کنی
اکر فقط موردی هست و استفاده زیادی نمی کنی می تونی از همین canon pro 1 یا is2si استفاده کنی
پرو وان رو دقیقا نمی دونم چه برتر ی های نبت به is2is داره ولی یکیش فکر کنم لنز ها و لوازم جانبی براش زیادتره و یادمه تو چند مورد is2is قوی تر بود و صبت به اون دوربین جدید تری هم هست !

http://www.dpreview.com/reviews/canonpro1/
http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/

تو این لینک های بالا همین می تونی مشخصات دقیق هر دو تا دوربین رو ببینی با شکل ظاهری و نمونه عکس
حتی اون چند تا دوربین رو هم که دوستان پیشنهاد دادن تو این لینک می تونی ببینی

canon2is دوربینه خوبیه من که کاملا ازش راضی هستم درسته حرفه ای نیست ولی خوب واسه ماها زیادی هم هست یعنی کیفیتش مارو راضی می کنه
مصرف باطریش خیلی کمه 4 باطری قلمی می خوره که اگه یه باطری خوب بندازی کلی عکس می تونی بگیری تو یه سایتی نوشته که پونصودو خورده ای با فلش میشه باهاش عکس گرفت ! ....
فیلم برداری با کیفیت های متنوع و بالا داره ولی چون AVI هست نمی تونی به عنوان یع دوربین فیلم برداری ازش استفاده کنی چون جا زیاد می گیره
این دوربین لرزه گیرش خیلی قویه که موقع گرفتن عکس لرزه های دست رو از بین می بره
فلشش هم خوبه و راضی کننده
تنظمیات کال دستی رو داره که اگر کمی با عکاسی آشنا بشی خیلی ازشون راضی خواهی بود و به کارت می یان
ماکرو 0 سانتیمتر داره همون که مثلا از یه شیی از فاصله خیلی نزدیک عکس میگیرن مثله عکسهای تبلیغاتی و وقتی از گل و گیاه از فاصله نزدیک عکس میگیری خیلی قشنگ میشه
LCD کیفیتش خوبه و یه خوبی که داره می تونه تو حالت های مختلف به چرخه که خیلی به کاره من می یاد
سرعت خوبی داره
کار باهاش راحته
sound recorder خیلی قوی داره که کیفیتش خیلی بالاست اون هم streo
یکی از بدی هاش اینه که اون دری که برای لنز هست بعد از مدتی شل میشه و هی در می یاد البته می تونی یه کاری کنی وقتی دوربین رو می گیری ببین هود براش پیدا می کنی یا نه چون یه دره دیگه هم مخصوص هود هست که اون محکمه
خودش فکر کنم یه مموری 16 مگ همراش بود که به درد نمی خوره اگه یه مموری 1 گیگ بگیری خوبه
فعلا چیزه زیادی به زهنم نمی رسه !
اگر سئواله خواصی داشتی در خدمتیم

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . بين دوربينهايي كه باهاشون كار كردم با دو تا دوربين خيلي راحت بودم 1- 350 D و 2- S2IS البته منظورم اين نيست كه بقيه به درد نميخورن . ولي تازه از بين اين دو تا 350 D بهتر بود . البته از لحاظ كاركرد از نظر كيفيت كه همه مي دونن بهتره .

reza1

Guest
لایک‌ها
2
سلام جناي fireboy متشكرم البته هنوز تلفن نزدم ولي ممنون
آرتين عزيز تشكر ويژه به خاطر جواب مفصلتون.نمونه عكسها را هم ديدم ممنون.اين مشكلاتي كه براي دوستمونIRANG پيش آمده مورديه شما باهاش برخورد نكرديد
كسي از دوستان تا حالا با pro1 كارنكرده و اطلاعات خاصي نداره به من بگه
امكان داره از باتجربه ها بخوام خودشون pro1 و s2is را مقايسه كنند و نظر شخصيشون را به من بگويند ممنون
در سايت عكاسي اين معايب براي s2is گفته شده آيا موضوعاتي قابل اعتنا هستند يا نه:
معایب
- خطای اتفاقی در فوکوس بخصوص در نور کم و انتهای زوم
- تقریبا نویزدار بالای ISO 200
- باتری قابل شارژ همراه دوربین نیست
- منظره یاب و مانیتور در نور شدید به سختی دیده می شود
- تصاویر اندکی سافت و کمی بیش از حد شارپ هستند
- کمی خطای رنگی و لبه های رنگی
- کمی مشکل با مناطق پرنور و نورسنجی در مناظر درخشان و با کنتراست شدید
- عدم وجود فرمت RAW یا TIFF
- بالاترین سرعت شاتر تنها در حالت واید قابل استفاده است

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد مشکلاتی که برای اون دوستمون پیش اومده واقعا شانسی بوده و شاید برای هر دوربینی پیش بیاد ! ...
در مورد موارد بالا همش درسته !
بالاخره باید یه فرقی با دوربن حرفه ای بکنه دیگه ;)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فقط حيف هست كه از پول خود دوربين كم بشه و پول بابت تجهيزات و لوازم اضافي داده بشه. اين حرفيه كه خيلي گفته ميشه.

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از fireboy :
فقط حيف هست كه از پول خود دوربين كم بشه و پول بابت تجهيزات و لوازم اضافي داده بشه. اين حرفيه كه خيلي گفته ميشه.

من متوجه جواب شما نميشم ممنون ميشم كمي واضح تر بگوئيد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
منظورم اين هست كه لوازم جانبي به غير از memory رو زياد به حساب نياريد, بيشتر روي خود دوربين فوكوس كنيد و اينكه چه مدت ميخواين دوربين باشه براتون. مثلا اگر پولتون كم هست و به هر دليلي قصد تغيير دوربين رو به اين زودي ها نداريد بهتر هست كه براي جنس خوب و عمري پول بدين حتي اگر از لوازم جانبي بزنيد.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به بچه های گل pt
اگه خدا بخواد می خوام یه دوربین تهیه کنم ، مثل همیشه زحمت راهنمایی برای خرید ، گردن اساتید pt هستش .
خوب بریم سر اصل مطلب ، من می خوام یه دوربین بخرم که هم باهاش فیلمبرداری کنم هم عکسبرداری ( در ابتدا هم بگم که اطلاعاتی زیادی درباره دوربین های دیجیتال ندارم ، البته با مطالعه تاپیک های موجود یه چیزایی دستگریم شد ) اولین چیزی که برام مهم کیفیت هستش ، من اولین بارم هست که دوربین دیجیتال می خوام بگیرم ، دوربین رو برای مصارف خوانگی ، مسافرت ها ، عکس از مناظر ، عروسی ها و ... و ماکزیمم تا 1 تومن ( با وسایل جانبی ) می خوام هزینه کنم کیفیت فیلمبرداریش مخصوصا صدای ضبط شدش و کیفیت عکساش از همه چیز برام مهمتر ، نکته دیگه هم حافظه هستش که میخوام حافظه زیادی داشته باشه خودم مارک های Canon و Sony رو خیلی قبول دارم البته زیبایی دستگاه هم خیلی مهمه ، می خوام در شب هم بتونه عکس هایی با کیفیت قابل قبول بگیره ، امکانات نرم افزاریش هم که هرچی بیشتر بهتر ، سرعت گرفتن عکس هم هرچی بیشتر باشه بهتر ، در آخر باز هم اضافه میکنم کیفیت فیلم برداری و عکسبرداریش خیلی برام مهمه :D از اون جایی که یکبار بیشتر نمی خوام برای خرید این دستگاه هزینه کنم و نمی خوام فردا پشیمون بشم که چرا فلان چیز نگرفتم پس ممنون میشم با توجه به شرایط فوق منو راهنمایی کنید .
با تشکر :)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
راستی دوربین Sony DSC N1 تو ایران هست ؟؟ اگه هست قیمتش چنده ؟

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از همین الان مبارک باشه رو از ما داشته باشید.

راستش جناب مهندس میلاد, دوربینی که تاکید روی کیفیت بالای عکاسیش باشه, اکثرا فاقد فیلمبرداری ویا خیلی کیفیت پایین و بصورت محدود ( از نظر زمانی , نه مقدار حافظه) هستند. مثالهاش هم کم نیستند.

دوربینهایی که بصورت نامحدود فیلمبرداری میکنند اکثرا جزو دوربینهای کامپکت رده پایین یا متوسط هستند و عکس هاشون اونجوری که شما دوست عزیز انتظار دارین نیست. بفرض مثال دوربینی که بخواد در شرایط نوری ضعیف مثل داخل ساختمانها و یا موقع شب عکس خوبی تحویل بده باید شرایطی مثل این داشته باشه:

ساپورت کردن ایزوهای بالا و نویز کم در ایزوهای بالا
داشتن فلاش قوی
داشتن auto focus asistant lamp درست و حسابی با pattern کارامد.
........

که این چیزا رو تو دوربینهای کامپکت و حتی در slr like شاید نتونید پیدا کنید.

عملا اگر حتما بخواهید فیلمبرداری راضی کننده داشته باشید( سوای عکس) دوربین شما قیمت بالایی نخواهد داشت و تو رنج 200-450 میتونید پیداش کنید. حالا میمونه اینکه از بین اینهایی که فیلمبرداریشون خوبه , کدومش عکسهاش هم بدک نیست.
من تازگیها برای یکی از دوستام canon 620a گرفتم و بطور قطع میگم اگه یه کارت مموری 80x داشته باشین با 1 گیگ حافظه, در شراط معمولی و غیر حاد( نظیر شب) فیلمبرداریش حرف نداره , مخصوصا که 30 frame/sec با سایز 640*480 فیلمبرداری میکنه که کیفیتش هم خیلی توپه. در ضمن عکسهاش هم که بین این رده دوربینها خیلی خوبه( تاکید میکنم بین این رده دوربینها که قادر به فیلمبرداری نیز هستند) و امکان تنظیمان manual هم داره. قیمتش 340 هزار تومن وبا یه کارت مموری 80X مارک lexar که اونهم میشه 85 تومن واسه 1 گیگ و چهار تا باطری شارژی سونی با شارژر(2500 میلی آمپر) به قیمت 35 هزار تومن, یعنی جمعا 460 تومن.

فکر نکنم با این شرایط انتخابهای زیادی داشته باشین.

دوباره تاکید میکنم: فیلمبرداری هیچ دوربین دیجیتالی در شرایط نوری کم راضی کننده نیست.
عکس دوربینی که فیلمبرداری هم بتونه بکنه شاید راضیتون نکنه.

اگه یه روز خواستین عکاسی براتون اولویت 90 درصدی و فیلمبرداری اولویت 10 درصدی داشته باشه, حتما دوستان گزینه های مناسبی رو پیشنهاد خواهند کرد.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از adeliry :
از همین الان مبارک باشه رو از ما داشته باشید.

راستش جناب مهندس میلاد, دوربینی که تاکید روی کیفیت بالای عکاسیش باشه, اکثرا فاقد فیلمبرداری ویا خیلی کیفیت پایین و بصورت محدود ( از نظر زمانی , نه مقدار حافظه) هستند. مثالهاش هم کم نیستند.

دوربینهایی که بصورت نامحدود فیلمبرداری میکنند اکثرا جزو دوربینهای کامپکت رده پایین یا متوسط هستند و عکس هاشون اونجوری که شما دوست عزیز انتظار دارین نیست. بفرض مثال دوربینی که بخواد در شرایط نوری ضعیف مثل داخل ساختمانها و یا موقع شب عکس خوبی تحویل بده باید شرایطی مثل این داشته باشه:

ساپورت کردن ایزوهای بالا و نویز کم در ایزوهای بالا
داشتن فلاش قوی
داشتن auto focus asistant lamp درست و حسابی با pattern کارامد.
........

که این چیزا رو تو دوربینهای کامپکت و حتی در slr like شاید نتونید پیدا کنید.

عملا اگر حتما بخواهید فیلمبرداری راضی کننده داشته باشید( سوای عکس) دوربین شما قیمت بالایی نخواهد داشت و تو رنج 200-450 میتونید پیداش کنید. حالا میمونه اینکه از بین اینهایی که فیلمبرداریشون خوبه , کدومش عکسهاش هم بدک نیست.
من تازگیها برای یکی از دوستام canon 620a گرفتم و بطور قطع میگم اگه یه کارت مموری 80x داشته باشین با 1 گیگ حافظه, در شراط معمولی و غیر حاد( نظیر شب) فیلمبرداریش حرف نداره , مخصوصا که 30 frame/sec با سایز 640*480 فیلمبرداری میکنه که کیفیتش هم خیلی توپه. در ضمن عکسهاش هم که بین این رده دوربینها خیلی خوبه( تاکید میکنم بین این رده دوربینها که قادر به فیلمبرداری نیز هستند) و امکان تنظیمان manual هم داره. قیمتش 340 هزار تومن وبا یه کارت مموری 80X مارک lexar که اونهم میشه 85 تومن واسه 1 گیگ و چهار تا باطری شارژی سونی با شارژر(2500 میلی آمپر) به قیمت 35 هزار تومن, یعنی جمعا 460 تومن.

فکر نکنم با این شرایط انتخابهای زیادی داشته باشین.

دوباره تاکید میکنم: فیلمبرداری هیچ دوربین دیجیتالی در شرایط نوری کم راضی کننده نیست.
عکس دوربینی که فیلمبرداری هم بتونه بکنه شاید راضیتون نکنه.

اگه یه روز خواستین عکاسی براتون اولویت 90 درصدی و فیلمبرداری اولویت 10 درصدی داشته باشه, حتما دوستان گزینه های مناسبی رو پیشنهاد خواهند کرد.
adeliry جان بابت پاسخ کاملتون ممنونم
مشخصات Canon A620 رو دیدم نسبت به قیمتش چیز خوبیه ، نظرت راجبه Canon sd550 چیه ؟ البته فکر کنم فیلمبرداری SD550 بدون صدا باشه درسته ؟ A620 با صدا فیلمبرداری میکنه یا بدون صدا ؟؟ راستی نگفتی Sony DSC-N1 تو ایران اومده یا نه ؟ اگه اومده قیمت چنده ؟ کلا بنظرت Sony DSC-N1 خوبه ؟ تو مقایسه ای که خودم بین A620 و DSC-N1 کردم تو بیشتر چیزا DSC-N1 سرتر بود .
عرضم به خدمتتون که من هم می خوام فیلم خوب بگیره هم عکس ولی به گفته شما اینجوری نمیشه خوب در کل کیفیت عکس برام خیلی مهمتر از کیفیت فیلمش هست ولی نه به نسبتی که شما گفتین (90 درصد عکاسی ، 10 درصد فیلمبرداری ) میشه یه مقدار بیشتر درباره این A620 صحبت کنید مثلا این کیفیت عکس و فیلمش چند درصد ؟ بعد کارت مموری بیشتر از 80X و 1گیگ هم داریم ؟ اگه داریم چه مارکی از همه بهتره و قیمتش چنده ؟ ضمنا باید اینم بگم که می خوام عکس هارو چاپ کنم و برای درست کردن کاتالوگ می خوام بنظرت اون کیفیت رو بهم میده ؟؟ بعد به جز A620 چه چیزی رو پیشنهاد میکنی ؟
پیشاپیش بابت وقتی که میزاری و به سوالات فوق مبتدیانه من جواب میدی تشکر میکنم .
با سپاس فراوان

بالا