• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد دوربين جديد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگه یه روز خواستین عکاسی براتون اولویت 90 درصدی و فیلمبرداری اولویت 10 درصدی داشته باشه, حتما دوستان گزینه های مناسبی رو پیشنهاد خواهند کرد.

رو اين صحبت بيشتر تمركز كنيد !
...
شما ميتونيد يك دوربين معمولي براي عكاسي بگيريد و زياد به فيلم برداريش توجه نكنيد چون در حد هنديكم نيست.
فوكوس كنيد روي عكس چون براي چاپ نياز داريد.
براي دوربين هم احتمالا 900 تومن بيشتر نميتونيد چون حدود از 100 تومن پول مموري 1 گيگ هست.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از fireboy :
رو اين صحبت بيشتر تمركز كنيد !
...
شما ميتونيد يك دوربين معمولي براي عكاسي بگيريد و زياد به فيلم برداريش توجه نكنيد چون در حد هنديكم نيست.
فوكوس كنيد روي عكس چون براي چاپ نياز داريد.
براي دوربين هم احتمالا 900 تومن بيشتر نميتونيد چون حدود از 100 تومن پول مموري 1 گيگ هست.
سلام fireboy جان ممنون از توجهت دوست عزیز شما با این تفاسیر چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنید ؟؟
اگه براتون مقدوره به سوالاتی که در بالا مطرح شده پاسخ بدین :) نظرتون راجبه A620 چیه ؟ آیا فیلم با صدا رکورد میکنه ؟ Sony DSC-N1 چی تو ایران هست یا نه ؟؟
این چند روز از هرکی میپرسم یه چیزی میگه ، یکی میگی سونی رو نمیشه با کانن مقایسه کرد یکی دیگه میگه کانن رو نمیشه با سونی مقایسه کرد البته به نظر خودم همچین مقایسه ای اشتباه چند باید مدل رو با مدل مقایسه کرد تا مارک رو :happy:
اگه لطف کنی یک مقدار درباره مموری ها هم صحبت کنی ممنون میشم مثلا بیشترین چند ایکس چند گیگ چه مارکی بهتره چند قیمته ؟
ممنون :D

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر بتونی دوربین عکاسی و فیلم برداری رو جدا حدا بخری خیلی بهتره !
چون من تا حالا جنس حرفه ای ندیدم اگه چند منظوره باشه

الان مثلا من S2IS دارم کیفیت فیلم برداریش محشره ولی با فرمت AVI ضبط می کنه و حجم خیلی خیلی زیادی از حافظخ رو می گیره فکر کنم اگه با کیفیت بالا و مموری یک گیگ بیشتر از 10 15 دقیقه حالا یه خرده پایین تر بالا تر نتونی ضبط کنی که این اصلا به درد نمی خوره
حالا اگه دوربینی باشه که mpeg ضبط کنه رو دیگه نمی دونم ! ...

فکر کنم اگه یه خورده رو پولت بزاری یه Canon 350D با یه هندی کم سونی بتونی بگیری

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mohandes_milad :
سلام fireboy جان ممنون از توجهت دوست عزیز شما با این تفاسیر چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنید ؟؟
اگه براتون مقدوره به سوالاتی که در بالا مطرح شده پاسخ بدین :) نظرتون راجبه A620 چیه ؟ آیا فیلم با صدا رکورد میکنه ؟ Sony DSC-N1 چی تو ایران هست یا نه ؟؟
این چند روز از هرکی میپرسم یه چیزی میگه ، یکی میگی سونی رو نمیشه با کانن مقایسه کرد یکی دیگه میگه کانن رو نمیشه با سونی مقایسه کرد البته به نظر خودم همچین مقایسه ای اشتباه چند باید مدل رو با مدل مقایسه کرد تا مارک رو :happy:
اگه لطف کنی یک مقدار درباره مموری ها هم صحبت کنی ممنون میشم مثلا بیشترین چند ایکس چند گیگ چه مارکی بهتره چند قیمته ؟
ممنون :D
من پيشنهادم 350D هست و همينطور براي چاپ هم ميتونيد استفاده كنيد ولي فيلم نميگيره.
H1 سوني هم همينطور.
من از قيمت هاي الان اطلاعي ندارم اما فكر كنم f828 سوني مناسب باشه به همراهش ميتونيد حد اقل 1 الي 2 گيگ رم اضافه بگيريد يا 1 گيگ رم + لنز يا لوازم مورد نياز.
دوربيني بگيريد كه حد اقل TIFF يا RAW رو پشتيباني كنه.
..
در مورد سرعتها هم اطلاعاتي ندارم.

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . در بالاي اين صفحه پستي ديدم از رضا كه گفته بود " مشكلاتي كه براي IranG بوجود اومده بود " البته بايد بگم كه براي من مشكل حادي بوجود نيومده بود. من باتري دوربينم زود تموم مي شد چون عادت داشتم به باتري هاي پكي كه ميدونين چقدر خر جونن . و همچنين عادت داشتم به لنز هاي معمولي كه بازميشن و تميز ميشن . واسه همين يه مقدار اين وسط تناقض ايجاد كرده بود البته الان هيچ مشكلي ندارم و اگر بخاطر حرف هاي من توي اون قسمت ممكنه از خريدن كنون S2 صرف نظر كني اين كار رو نكن . 100% ازش راضي خواهي بود و هيچ كمبودي براي كار معمولي توش احساس نميكني. در ضمن دوستان مشكلات من حل شد !!!

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره این مشکلات که واسه Irang پیش اومده بود موردی و شانسی بود !

راستی من هم این پست رو ده بیست دقیقه قبل دیدم ولی الان نیست ! ...

reza1

Guest
لایک‌ها
2
سلام دوستان
IRANG عزيز از نوشته من ناراحت نشده باشي چون من در شرف خريد دوربين هستم و از طرفي در يك مدت كوتاه دو تا مشكل براي s2is شما پيش آمد(همان باطري و لكه آبي كه گفته بودي در عكسها هستش)فكر كردم اين مشكل براي همه پيش آمده. اين بود كه مطرح كردم تا اگر بقيه هم مثل آرتين عزيز تائيد ميكنند s2is از ليستم خارج بشه
الان هم خوشحالم كه دوربينتون كاملا سالمه خدا را شكر

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . جديدا احساس مي كنم كه پست هايي كه من ميگذارم توي اين قسمت فروم پاك ميشه !!! به نظرتون علت چي مي تونه باشه !!!

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزيزم چه ناراحتي ؟؟؟ من فقط گفتم كه اگه قصد خريد اين دوربين رو داري به خاطر اشتباه من از قصدت پشيمون نشي . منظورم اطلاع رساني بود :D

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممكنه دوستاني كه واردتر هستند منو راهنمايي كنند
من در حد توانم دوربين آ620 را مطالعه كردم ميشه بگوئيد چه جور دوربيني هستش و قيمتش چنده؟
اگر در اين سطح دوربين خوب ديگري را ميشناسيد به من معرفي كنيد

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از FCBAYERN :
سلام ممكنه دوستاني كه واردتر هستند منو راهنمايي كنند
من در حد توانم دوربين آ620 را مطالعه كردم ميشه بگوئيد چه جور دوربيني هستش و قيمتش چنده؟
اگر در اين سطح دوربين خوب ديگري را ميشناسيد به من معرفي كنيد
سلام
3q-001.jpg

یکی از دوستان به تازگی این دستگاه رو خریداری کرده میگفت چیزه خوبیه 340 هزار تومن خریده ، البته من خودم اطلاعاتم در این ضمینه زیاد نیست ولی وقتی مشخصات دوربین رو میبینی ، میبنی چیز خوبیه shop.ir هم یه سر بزن اونجا با توجه قیمت هارو زده
Format Compact
Price (street) US$358
Also known as
Camera body
Release Status
Max resolution 3072 x 2304
Low resolution 3072 x 2304, 2592 x 1944, 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x480
Image ratio w:h 4:3
Effective pixels 7.1 million
Sensor photo detectors 7.1 million
Sensor size 1/1.8" (7.18 x 5.32 mm)
Sensor type CCD
Colour filter array RGB
Sensor manufacturer Unknown
ISO rating Auto, 50, 100, 200, 400
Zoom wide (W) 35 mm
Zoom tele (T) 140 mm (4 x)
Digital zoom Yes, 4.0 x
Image stabilization No
Auto Focus Yes
Manual Focus Yes
Auto focus type AiAF TTL 9-point
Normal focus range Unknown
Macro focus range 1 cm
White balance override 8 position plus manual
Aperture range F2.8 - F4.1
Min shutter 15 sec
Max shutter 1/2500 sec
Built-in Flash Yes
Flash guide no. 4.2 m (13.7 ft) 2 m
External flash Yes, Canon High Power Flash (slave)
Flash modes Auto, On, Off, Manual (Red Eye On/Off)
Exposure compensation -2 EV to +2 EV in 1/3 EV steps
Metering Evaluative, Center Weighted, Spot
Aperture priority Yes
Shutter priority Yes
Focal length multiplier
Lens thread Yes, with adapter
Continuous Drive Yes, 1.9 fps
Movie Clips Yes, 640 x 480, 30/15fps, 320 x 240, 60/30/15 fps, 160 x 120 15 fps, audio
Remote control No
Tripod mount Yes
Self-timer 2 or 10 sec
Time-lapse recording No
Orientation sensor Yes
Storage types SD/MMC card
Storage included 32 MB SD card
Uncompressed format No
Compressed format JPEG (EXIF 2.2)
Quality Levels Super-Fine, Fine, Normal
Viewfinder Optical
LCD 2.0 " (flip-out & twist)
LCD Pixels 115,000
Playback zoom Yes
Video out Yes
USB Yes
Firewire (IEEE 1394) No
Battery / Charger No
Battery AA (4) batteries (NiMH recommended)
Weight (inc. batteries) 285 g (10.1 oz)
Dimensions 105 x 66 x 49 mm (4.1 x 2.6 x 1.9 in)​

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خيلي ممنون مهندس ميلاد
اين دوستتون از دوربينش راضيه؟ ميشه ازش بپرسيد چه لوازمي همراه دوربين بوده و چه لوازمي را اضافه خريده با قيمتاش؟

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
جناب mohandes_milad میبخشید که دیر جواب میدم. در مورد دوربین سونی که فرمودید من از نزدیک ندیدم و نظر خاصی ندارم. ولی در مورد canon 620a باید بگم نسبت به دوربینهای همرده اش مثل نیکون 7900 کیفیتش بهتره و مشکلات فوکوس در حالت indoor رو ندارهو امکان تنظیمات دستی اش هم بیشتره.
کارت مموری اگه mmc منظورتون باشه من هفته پیش که از نماینده trancsend تو بازار رضا پرسیدم گفتند حتی 250x هم اومده و برای کارتهای SD هم فعلا 150x موجوده.قیمتهاشون هم خیلی تفاوت ندارند. البته به نقل قول یکی از فروشندگان معتبر( من نظرشون رو تایید یا تکذیب نمیکنم) باید بگم که ایشون میگفتند معمولا برای کارتهای کم سرعت مشکلات کمتری پیش میاد تا پرسرعت ها. نظرشون هم بر مبنای آمار مراجعاتشون بود.

اگه قرار باشه کیفیت عکاسی خیلی مهم باشه من نیکون D70s رو پیشنهاد میکنم.

reza1

Guest
لایک‌ها
2
دوست عزيز سلام البته من جزو كساني كه در زمينه دوربين وارد باشند نيستم بلكه كاملا مبتدي هستم.در مورد آ620 چيزي نميدونم اما فكر كنم با اين دوربينها هم رده هستش
اليمپيوس اس پي 310
كاسيو ex-z750
نيكون كولپيكس 7900
سوني n1
اگر شانس بياري اساتيد اينجا رو نگاه كنند اون وقت حسابي راهنمائيت ميكنند
موفق باشي

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از FCBAYERN :
سلام و خيلي ممنون مهندس ميلاد
اين دوستتون از دوربينش راضيه؟ ميشه ازش بپرسيد چه لوازمي همراه دوربين بوده و چه لوازمي را اضافه خريده با قيمتاش؟
سلام FCBAYERN
این دوربین رو دوست خوبم adeliry عزیز خریداری کرده میتونی ازشون بپرسید . :D :)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از adeliry :
جناب mohandes_milad میبخشید که دیر جواب میدم. در مورد دوربین سونی که فرمودید من از نزدیک ندیدم و نظر خاصی ندارم. ولی در مورد canon 620a باید بگم نسبت به دوربینهای همرده اش مثل نیکون 7900 کیفیتش بهتره و مشکلات فوکوس در حالت indoor رو ندارهو امکان تنظیمات دستی اش هم بیشتره.
کارت مموری اگه mmc منظورتون باشه من هفته پیش که از نماینده trancsend تو بازار رضا پرسیدم گفتند حتی 250x هم اومده و برای کارتهای SD هم فعلا 150x موجوده.قیمتهاشون هم خیلی تفاوت ندارند. البته به نقل قول یکی از فروشندگان معتبر( من نظرشون رو تایید یا تکذیب نمیکنم) باید بگم که ایشون میگفتند معمولا برای کارتهای کم سرعت مشکلات کمتری پیش میاد تا پرسرعت ها. نظرشون هم بر مبنای آمار مراجعاتشون بود.

اگه قرار باشه کیفیت عکاسی خیلی مهم باشه من نیکون D70s رو پیشنهاد میکنم.
adeliry جان خیلی ممنون
بنظرتون Sony DSC-F828 بهتره یا Canon a620 ؟؟؟ یه چیز دیگه من نمونه عکس این a620 رو کجا می تونم ببینم ؟
بازم ممنون

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي دليري اگر براتون ممكنه كمي از دوربينتون آ620 بگوئيد از نقاط ضعف و قدرتش خيلي ممنونم
آقاي مهندس ميلاد نمونه عكس آ620 را ميتوانيد در اين آدرس ببينيد:
http://www.dpreview.com/reviews/canona620/page15.asp
از هر دو هم متشكرم
آقا رضا از كمكتون هم ممنونم منتظر ميشم ببينم اساتيد كي راهنمايي ميكنند

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از mohandes_milad :
بنظرتون Sony DSC-F828 بهتره یا Canon a620 ؟؟؟

ممكنه اساتيد زحمت بكشند جواب بدند كه اساس مقايسه اين دو دوربين درسته يا نه؟
چون فرمت f828 را Compact swivel نوشته ولي a620 فقط Compact است.متشكرم

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از reza1 :
ممكنه اساتيد زحمت بكشند جواب بدند كه اساس مقايسه اين دو دوربين درسته يا نه؟
چون فرمت f828 را Compact swivel نوشته ولي a620 فقط Compact است.متشكرم
آقا رضا فکنم سوتی دادم
68.gif

ممنون میشم اساتید محترم درباره معایب و مزایای این دوربین ها نسبت به هم بگن

بالا