• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد دوربين جديد

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش دوربین خود من Nikon Coolpix 5700 هستش و دوربین canon 620a رو واسه یکی از دوستان خریدیم.
در مورد دوربین sony f828 باید بگم اصلا مقایسش با canon 620a شاید درست نباشه چون این مدل سونی از بهترین دوربینها در رده SLR like ها هست و در ضمن مدیر عزیز این بخش , نیاز خان , دوربینشون همین سونی هست و بهتره ایشون جزییات کاملتر رو در این مورد ارائه بدن.
اما canon 620a در رده دوربینهای زیر 500 تومن دوربین خوبی به حساب میاد وگرنه بالاتر از اون خیلی از دوربینها هستند.

در مورد canon 620a باید بگم عکسهای outdoor اش توپ هستند و عکسهای indoor قابل قبولی میگیره. کیفیت فیلمبرداریش که بصورت نامحدود هست و سایز فیلمبرداریش حتی در سایز 480*640 بصورت 30 فریم در ثانیه هست که کیفیت خیلی خوبی داره و شخصا بهترین کیفیت فیلمبرداری رو که بین دوربینهای دیجیتال دیدم همین دوربین ارائه کرده.

در مورد اون سونی هم باید بگم یکی از مزیتهاش که جالبه همین فوکوس کردن با استفاده از focous ring هست و کار رو خیلی راحت میکنه.
در کل خیلی خیلی سر تر از کانن گفته شده هست ولی فکر نکنم سونی چه از نظر کیفیت و چه از نظر سایز فیلم به پای کانن برسه چون تاکید رو کیفیت عکاسیش هست نه فیلمبرداری.

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي دليري
خيلي ممنون بابت توضيحاتتون
دوستمون آقا رضا چند تا دوربين هم رده براي آ620معرفي كردند نظر شما چيه؟
مابقي اساتيد كمكي نمي كنند.كسي اينجا از اين دوربين نداره كمك فكري كنه

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
من فقط از دوربینهای ذکر شده nikon 7900 رو مناسب میدونم( با اینکه شدیدا طرفدار نیکون هستم),ولی باید خدمتتون عرض کنم کانن امکانات تنظیم بیشتری داره ولی کیفیت عکس هر دوتاشون خوبه, نیکون 7900 کوچیکتر و خیلی سبکتر از کانن 620 هست ولی یه مقدار تو حالت indoor ضعیفتر از کانن عمل میکنه.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز من کنون A620 رو به جای نیکون 7900 پیشنهاد میکنم .تنظیمات دستی, ماکرو 1cm و
حالتهای عكسبرداري متنوعتر:( اتو ماتيك/ دستي /تقدم شاتر / تقدم ديافراگم / برنامه دوربين)
و این که باتری قلمی میخوره (البته 4 تا قلمی)در بربابر نیکون که لیتیوم یون هست و امکان استفاده
از باتری جایگزین قلمی در هر لحظه هست.
این موارد تو این 2 دوربین نظرمو بیشتر جلب کرد البته توضیحات اساتید کارشناسی بود واین نظر
یه آماتور که وزن بیشتر دوربین و هزینه خرید یه شارژر سریع رو به امکانات کمتر نیکون ترجیح میده.
ولی خرید یه دوربین فیلمبرداری رو حتما" در نظر داشته باش.چون کیفیت فیلمبرداریش با دوربین
دیجیتال قابل مقایسه نیشت.
موفق باشی

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز دليري و سياه و سپيد سلام و متشكرم از راهنمايهاي كه كرديد
آقاي دليري دوربين دوستتون با ضمانت آفومار 340 تومان بود يا نه؟اگر قيمت مابقي لوازم را هم ميدونيد برام بنويسيد براي آ620 كارت-باطري-شارژر-كيف
ممنون

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خواهش میکنم FCBAYERN جان
تنها موردی که حتما" به شما و سایر دوستان در خصوص انتخاب شارژر مادام العمر میتونه کمک کنه
این مطلب
هست که توسط یکی از دوستان عزیز در فروم عکاسی تهیه شده .

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از mohandes_milad :
آقا رضا فکنم سوتی دادم
68.gif

ممنون میشم اساتید محترم درباره معایب و مزایای این دوربین ها نسبت به هم بگن

جناب ميلاد سلام
قصدم جسارت يا بي احترامي نبوده فقط براي دونستن سوال كردم سوءتفاهم نشده باشه

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از reza1 :
جناب ميلاد سلام
قصدم جسارت يا بي احترامي نبوده فقط براي دونستن سوال كردم سوءتفاهم نشده باشه
سلام رضا جان آقا این حرفا چیه ما مخلص شما هم هستیم :D

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
سياه و سپيد عزيز خيلي ممنون خيلي مطلب مفيدي بود
راستش من فكرهام كردم و تصميم داشتم يك آ620 بخرم اما دوستي دارم كه اون هم كم و بيش با دوربين ديجيتال آشنا هستش و حدود 2 ماهه كه s2 خريده وقتي از تصميم من آگاه شد كلي به من اصرار كرده كه آ620 نخر و بجاش s2 بخر .من هم چندتايي باهاش عكس گرفتم و كمي هم در موردش مطلب خوندم و review هاشون را با هم چك كردم.
http://www.dpreview.com/reviews/canona620/
http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/
از نظر من هر كدوم از اين دوربينها محاسن و معايب خاصي دارند يا بهتر بگم هر كدومشون توانايي دارند كه اون يكي يا نداره يا ضعيف تره و با اينكه ديدم كه چند تا پست عقبتر دوستمون ميلاد گفته بود 2 تا دوربين را باهم مقايسه كنيد و بعداستاد دليري جواب داد مقايسه اين دو كار صحيحي نيست اما چون واقعا نميدونم بهترين انتخاب بين اين دو چيه اينه كه از اساتيد و با تجربه ها خواهش ميكنم منو با دلايل محكمه پسند راهنمايي كنند
متشكرم كه وقت و انرژيتون را براي جواب دادن به من صرف ميكنيد

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد اين قسمتش را جا گذاشتم تو سايت عكاسي مطلب ميخوندم كه به اينجا رسيدم در ادامه پست قبلي لطفا نظر كارشناسيتون رو در اين مورد هم بگوئيد

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2102&page=2

منظورم پست 13 هستش كه آقاي آرش عاشوري نيا مدير گروه زده در مورد f10-f11فوجي و پاناسونيك fx9 و مقايسه اون با آ620
باز هم ممنونم

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از FCBAYERN :
دوستان عزيز دليري و سياه و سپيد سلام و متشكرم از راهنمايهاي كه كرديد
آقاي دليري دوربين دوستتون با ضمانت آفومار 340 تومان بود يا نه؟اگر قيمت مابقي لوازم را هم ميدونيد برام بنويسيد براي آ620 كارت-باطري-شارژر-كيف
ممنون

دوست عزیز تا جایی که یادمه, با اینکه آوانگار نماینده کانن نیست ولی گارانتیهاش بد نیست و برای دوستم گارانتی آوانگار بود و کلا 340 تومن. از سایت SHOP.IR خرید کردند.

برای شارژر و باطری هم یه PACK باطری شارژی سونی refresh دار با چهار باطری 2500 میلی آمپر خریدند به قیمت 35 هزار تومن و یه کارت حافظه 1 گیگ 80 سرعته به قیمت 78 تومن با مارک transcend.

باز هم میگم که دوربینهای کامپکت بالای 500 تومن اکثرا قابل مقایسه با دوربینهای ذکر شده نیستند و تفاوتهاشون دیگه موارد قابل بیان با عدد و رقم نیست که بشه گفت زوم اینقدری دارند و یا ....
چون کیفیت لنزهاشون و سیستم پردازش مربوطشون بهینه تر از موارد گفته شده هست و خوب واضح هست که با عدد و رقم شاید نشه کاملا این اختلافات رو بیان کرد.
به فرض مثال سیستم AF asistant lamp , Pattern مربوط به دوربین سونی 828 با همین سیستم در دوربین کانن 620 تفاوت آشکاری داره ولی چجوری میشه امتیاز دهی کرد؟

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب دليري ممنون و متشكرم از راهنمائهاي كه ميكنيد
shop.ir را نگاه كردم با ضمانت نورنگار 345 بود و آوانگار نداشت
اما جناب دليري بغير از s2 كه قيمتش كمي بيش از 500 ميشه مابقي كه همگي تقريبا در يك رنج قيمت هستند و براتون اين امكان وجود داره كه نظر شخصيتون رو در اين مورد به من بگوئيد(يعني اگر شما جاي من بوديد بين مدلهاي ذكر شده a620-s2-f10-fx9 كدوم را انتخاب ميكرديد)سوني 828 اصلا جزو انتخابات من نيست

ضمن تشكر مجدد از جناب دليري مابقي اساتيد نيستند يا خرده پاها رو كلا سخت تحويل ميگيريد يا شانس من اينطوري شده كه هيچكس جواب نميده

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FCBAYERN :
سلام دوستان
سياه و سپيد عزيز خيلي ممنون خيلي مطلب مفيدي بود
راستش من فكرهام كردم و تصميم داشتم يك آ620 بخرم اما دوستي دارم كه اون هم كم و بيش با دوربين ديجيتال آشنا هستش و حدود 2 ماهه كه s2 خريده وقتي از تصميم من آگاه شد كلي به من اصرار كرده كه آ620 نخر و بجاش s2 بخر .من هم چندتايي باهاش عكس گرفتم و كمي هم در موردش مطلب خوندم و review هاشون را با هم چك كردم.
از نظر من هر كدوم از اين دوربينها محاسن و معايب خاصي دارند يا بهتر بگم هر كدومشون توانايي دارند كه اون يكي يا نداره يا ضعيف تره و با اينكه ديدم كه چند تا پست عقبتر دوستمون ميلاد گفته بود 2 تا دوربين را باهم مقايسه كنيد و بعداستاد دليري جواب داد مقايسه اين دو كار صحيحي نيست اما چون واقعا نميدونم بهترين انتخاب بين اين دو چيه اينه كه از اساتيد و با تجربه ها خواهش ميكنم منو با دلايل محكمه پسند راهنمايي كنند
FCBAYERN عزیز راستش من در حدی نیستم که بتونم شما رو راهنمایی کنم ولی,اول از همه
من اصلا" فکر نمیکنم معایب S2 IS در حدی باشه که بشه ازش چشم پوشی کرد و همونطور که خودت گفتی
با هم(تفاوت کلاس)قابل مقایسه باشن
هر چند من خودم ایرادی که بتونه این دوربین رو زیر سؤال ببره یا از چشمم بندازه پیدا نکردم,
آخه میدونی من هم قصد خرید دوربین دارم(اگه خدا بخواد)راستش بین چند تا دوربین مونده بودم
که البته در یه رده اند,یه مدل دوربین فوجی که الان یادم نیست,Sony H1,Panasonic FZ20و Canon S2 IS
با راهنمایی دوستان به سمت S2 IS نظرم بیشتر جلب شد .
برتری این مدل داشتن حالت عکاسی دستی(Manual) هست که دیگه نیاز به توضیح نداره (در برابر 620 که تقدم دیافراگم و تقدم شاتر داره)
زوم اپتیکال 12 برابر (که اصلا" قابل مقایسه با 4 برابر در 620 نیست.)
لرزه گیر بسیار عالی.
ماکرو 0cm که به نظر من محشره!
--------
میزان پرتاب فلاش در هر دو یکسانه,ضمن این که من پیکسل بیشتر رو قابل مقایسه با مواردی که این دوربین داره نمیدونم که فکر کنم با من موافق شده باشی:p
تنها ایرادی که داره لامصب قیمتشه:lol: بابا یه جا به من معرفی کنید برم دزدی:f34r: حالا فرقی نداره یا خودشو یا پول خریدشو:blush:
قیمتش هم سه شنبه از جمهوری گرفتم از 445 بود تا 480 / مموری هم فقط کینگستون تو بازار بود 1 گیگ از 49 تا 53

راستی نمیدونم اینا رو خوندی یا نه!؟ معرفی Canon S2 IS
///مرورCanon PowerShot A620
این هم یه مقایسه بین S2IS و A620
موفق باشی دوست عزیز.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
کانن 620 هم بجز تقدم شاتر و دیافراگم حالت manual کامل هم داره. ضمنا من متوجه نمیشم این ماکرو 0 سانتی متر یعنی چه؟

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سياه و سپيد عزيز سلام و خيلي ممنون
تو سايت عكاسي مطلبي ديدم گفتم چون از طرفداران s2 هستي بدوني پست 7 منظورم هستش
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2219
سوال ديگه اينكه من هم وقتي اين دو تا دوربين (a620-s2) را با هم مقايسه ميكردم دوست داشتم اين دو رو كنار هم با هم مقايسه كنم اما نميدونستم چكار بايد بكنم ميشه راهنمايي كنيد چه جوري اين دو رو در كنار هم توي يك صفحه قرار داديد

جناب دليري متشكرم

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از adeliry :
کانن 620 هم بجز تقدم شاتر و دیافراگم حالت manual کامل هم داره. ضمنا من متوجه نمیشم این ماکرو 0 سانتی متر یعنی چه؟
جناب دلیری سلام عرض شد ممنون من نمیدونستم آ620 manual کامل هم داره :)
جسارتا" من متوجه منظورتون نشدم ;) ماکرو چیه یا ماکرو 0 سانتی متر؟

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FCBAYERN :
سياه و سپيد عزيز سلام و خيلي ممنون
تو سايت عكاسي مطلبي ديدم گفتم چون از طرفداران s2 هستي بدوني پست 7 منظورم هستش
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2219
سوال ديگه اينكه من هم وقتي اين دو تا دوربين (a620-s2) را با هم مقايسه ميكردم دوست داشتم اين دو رو كنار هم با هم مقايسه كنم اما نميدونستم چكار بايد بكنم ميشه راهنمايي كنيد چه جوري اين دو رو در كنار هم توي يك صفحه قرار داديد

جناب دليري متشكرم
ممنون دوست عزیز ولی این که مشکلی نیست .

اما اینکه چطوری میشه مقایسه کرد:
Digital Cameras Side-by-Side
نه یک دوربین بلکه چند تا رو میتونید مقایسه بفرمایید.

FCBAYERN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سياه و سپيد عزيز سلام و خيلي ممنون اگر بشه به اين آمارها اطمينان کرد بايد بگيم که هر دو دوربين جزء بهترينها در رده خودشون هستند

بالا