• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

ashkanmm

Registered User
لایک‌ها
13
عزیز، سفارش من چی شد؟ با همین آی دی توی فروم سایتتون سفارش دادم

mamad.2

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز ای دی ت الان تو اد لیستمه دوستان شما چطونه این قدر ... میکنین بابا تخفیف نمیده بهتون:D:D:D

mamad.2

Registered User
لایک‌ها
6
نه من انتظار ندارم که یک جنس 10$ رو 20ت حساب کنی من انتظار دارم سایت هایی رو که مستقیم به ایران میفرسته رو ارزون تر حساب کنی ;)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
دوست عزیز ای دی ت الان تو اد لیستمه دوستان شما چطونه این قدر ... میکنین بابا تخفیف نمیده بهتون:D:D:D

نه من انتظار ندارم که یک جنس 10$ رو 20ت حساب کنی من انتظار دارم سایت هایی رو که مستقیم به ایران میفرسته رو ارزون تر حساب کنی ;)

اینجا پرشین تولزه عزیزم کسی اونقدر ساده نیست که من بخواهم سرش کلاه بزارم و همچنین نه همچنین اونقدر ساده هستند که متوجه صحبت های و منظورهای پشت همچین پست هایی نشن اونم از طرف کسی که 2 تا پست داره .

جدا از همه این مسائل من قیمت هام رو میدهم و هیچ کسی رو مجبور به خرید نمیکنیم من ممکنه بخوام یک جنس 10 تومانی رو 110 تومان قیمت بزنم ( به خاطر هزینه هایی که دوستان ممکنه ازش بی اطلاع باشند مثل مالیات ) ایا این به این معنی هست که شما باید خرید کنی ؟ نه من قیمتم رو میدم کسی مایل بود خرید میکنید و ما در خدمتتون هستیم و کسی هم مایل نبود خرید کنه براش ارزوی موفقیت میکنیم
ضمن اینکه همانطور که همه دارند میبینند دوستانی که میخواهند خرید کنند از همه کسانی که این کار رو انجام میدهند سوال میکنند پس نیازی به این نیست که نگرانی از بابت اینکه من به دوستان گرون فروشی بکنم وجود داشته باشه
حالا من متوجه این دایه مهربان تر از مادر شدن نمیشم امیدوارم اونچیزی که به ذهن من میرسد نباشه .

صحبت در مورد این موضوع برای من تموم شدست و دوستان خریدار لطفا از هر جایی سراغ دارید قیمت بگیرید سپس با اگاهی قبلی از قیمت ها , قیمت ما رو هم مقایسه کنید.

باتشکر
ایران دلیور.

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
دادا چی شد پس این جواب ما

جواب ایمیل را نداد طرف

پ ن : حالا دکتر دوباره می گه لینک بفرست :D:p

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
دادا چی شد پس این جواب ما

جواب ایمیل را نداد طرف

پ ن : حالا دکتر دوباره می گه لینک بفرست :D:p

عزیزم اول اینکارا که به من میگی وظیفه من نیست که با فروشنده شما هماهنگ کنم حالا من دارم این کارو میکنم یک چیزی هم طلب کار شدم :blink:

بهشون ایمیل زدم جواب نمیدن که مشکل من نیست . ضمن اینکه این حوابو هم براتون پ خ کردم که جواب ندادند .

شما هعم اگر حالا سئالی چیزه دیگری و لینک جدید ازلاعات کامل باید به من بدید که بتونم بهتون قیمت بدم و وظیفه من نیست که با فروشنده هماهتگ کنم

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
شرکت Barnes & Noble که بیست درصد بازار کتابخوان های الکترونیک را دراختیار دارد Nook Color را معرفی کرد. نوک جدید یک تبلت ۷ اینچی است که بر پایه سیستم عامل اندروید طراحی شده. می توانید به چشم یک ایبوک ریدر رنگی نگاهش کنید که کار تبلت را هم انجام میدهد
nookc.jpg

این تبلت با ۸ گیگابایت حافظه داخلی و وای فای ارایه میشود اما در حال حاضر فاقد 3G است. نمایشگراش از نوع IPS و با رزولیشن 1024 600 است. روی نمایشگر نوک یک لایه اضافی هم قرار گرفته تا نور دهی را برای خواندن کتاب مناسب کند. تبلت جدید ورودی حافظه میکرو اس دی دارد و وزن اش ۴۴۰ گرم است. باطری در حالتی که وای فای خاموش باشد ۸ ساعت کار می کند.
با اینکه این تبلت در واقع برای خواندن کتاب است اما نرم افزاهای مختلفی هم مانند توییتر،فیس بوک و مرورگر روی ان وجود دارد. در کنار ان به خاطر پیش زمینه قدرتمند این شرکت، مجموعه بزرگی از مجلات و دیگر نشریات الکترونیک روی این تبلت ارایه میشود. به قیمت که میرسیم اوضاع خوشحال کننده است.

در حال حاضر هزینه خرید از سایت مادر و ارسال به ایران 440 هزار تومان میباشد.

دوستان برای سفارش و اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

موفق باشید.

Ar@sh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام داداش
من یه قطعه کامپیوتری میخوام که قیمتش 75 دلار هست و توی چین هم تولید میشه و نماینده تو چین و دبی هم داره.
حالا اگه شما بخواید این قطعه رو به دست ما تو تهران برسونید چقدر تموم میشه؟
اندازه قطعه هم بسیار کوچیکه و یه نوع کارت شبکه هست.
لطفا جوابش رو برام پیام خصوصی کنید.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام داداش
من یه قطعه کامپیوتری میخوام که قیمتش 75 دلار هست و توی چین هم تولید میشه و نماینده تو چین و دبی هم داره.
حالا اگه شما بخواید این قطعه رو به دست ما تو تهران برسونید چقدر تموم میشه؟
اندازه قطعه هم بسیار کوچیکه و یه نوع کارت شبکه هست.
لطفا جوابش رو برام پیام خصوصی کنید.
پ خ شد.

AliRezaSh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همين الان در آدرسي كه گفتم يك كپن تخفيف 20% هست ، فقط كافي است روي دكمه اش كليك كرده تا تخفيف اعمال شود.

اگر قيمت نهاي با در نظر گرفتن شيبينگ رايگان داخل آمريكا ، 1151$ شود ، چقدر بايد بابت تحويل آن در تهران بدهم؟ (لطفا دانشجويي حساب كنيد)

Last edited:

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
همين الان در آدرسي كه گفتم يك كپن تخفيف 20% هست ، فقط كافي است روي دكمه اش كليك كرده تا تخفيف اعمال شود.

اگر قيمت نهاي با در نظر گرفتن شيبينگ رايگان داخل آمريكا ، 1151$ شود ، چقدر بايد بابت تحويل آن در تهران بدهم؟ (لطفا دانشجويي حساب كنيد)

پ خ شد.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام

با توجه به سوالات دوستان در مورد قیمت خرید مدل های مختلف ای بوک ریدر های کیندل مشخصات و قیمت مدل های مختلف رو اینجا براتون قرار میدیم

اگر سوالی هم داستید میتوانید توی همین تاپیک مطرح بفرمایید.

i47090_Untitled.png

قیمت مدل Kindle Wi-Fi حدود 255 تومان میباشد.

قیمت مدل Kindle 3G + Wi-Fi حدود 290 هزار تومان میباشد .

و قمیت مدل Kindle DX حدود 569 تومان میباشد.

دوستان توجه داشته باشند که این قیمت ها ثابت نمیباشد و ممکن است کم و یا زیاد شود برای اطلاعات بیشتر و یا قیمت نهایی در این تاپیک سوال بفرمایید

با تشکر

بالا