• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

ahmad1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خسته نباشید
قیمت این [ame="http://www.amazon.com/Force-Wireless-Digital-Headphone-Surround-360/dp/B002KSPKRS"]هدست [/ame]برای ارسال به ایران چقدر میشه
و چند روز طول میکشه
ممنونم

AliRezaSh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرخ دلار پي پل را همكاران شما 80-60 تومان بالاي نرخ ارز دارن ميفروشند ؟؟؟؟؟

AliRezaSh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم را نخواسم مستقيما بگم ، نخواسم سوء تفاهم بشود.

شما گفتين كه، دلار پی پال هم 1170 زدم براتون که 1190 میدن دوستان.
نرخ فروش دلار ، 1036 تومان است.

1036 + 60 = 1096 تومان
1036 + 80 = 1116 تومان

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
منظورم را نخواسم مستقيما بگم ، نخواسم سوء تفاهم بشود.

شما گفتين كه، دلار پی پال هم 1170 زدم براتون که 1190 میدن دوستان.
نرخ فروش دلار ، 1036 تومان است.

1036 + 60 = 1096 تومان
1036 + 80 = 1116 تومان

سلام

ببینید من قیمت دلار رو بین 1150 تا 1170 برای دوستان حساب میکنم بسته به مبلغ خرید این هم یک مقدار بالاتر از قیمت تهیه خودم هست به خاطر اختلاف قیمت بازار که ممکنه به وجود بیاد / ضمن اینکه شاید شما بتونید دلار رو از دوستانی که رو دستشان مانده 900 هم تهیه کنید دلیلی نداره منم 900 حساب کنم

همچنین من دلیلی نداره بخوام دلار رو مثلا به دوستان 1000 قیمت بدم و در عوض درصد کارمزد خودم رو بالاببرم

در هر صورت فکر میکنم تنها چیزی که توی یک خرید مهم هست قیمت نهایی هست حالا میخواد من دلار رو 1000 با 2000 حساب کنم

ضمن اینکه همانطور که من چندین بار اعلام کردم دوستان سوال میکنند من قیمتم رو میدم و کسی مجبور به خرید نیست شما اگرمیتوانید جای دیگه ارزون تر پیدا کنید این مسئله ارتباطی به من ندارد

موفق باشید

Last edited:

AliRezaSh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روال كاري شما براي دريافت پول چگونه است ؟ اگر بايد ابتدا پول پرداخت شود، تضمين شما براي اينكه من به محصول خريداري شده برسم، چيست؟

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
روال كاري شما براي دريافت پول چگونه است ؟ اگر بايد ابتدا پول پرداخت شود، تضمين شما براي اينكه من به محصول خريداري شده برسم، چيست؟

بله پول رو کامل پیش دریافت میکنیم چون کالا از امارات مستقیما به ادرس خریدار پست میشه و با توجه به اینکه ما شیراز هستیم اپشن دیگری نداریم.

تضمین ما اطلاعات خرید و اطلاعات پستی ( نه همه همیشه و فقط در صورت امکان پذیر بودن ) که در اختیار خریداران میگذاریم و همچنین دوستانی که قبلا از ما خرید داشتند

ضمن اینکه دوستانی که توی پی تی فعال هستند حتما با شومیکس یا pradox1666 اشنا هستند ما با ایشون همکاری داریم

موفق باشید

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سایت های چینی بعضی از محصوات رو بصورت مستقیم به ایران فیری شیپینگ دارند . امکان داره که از این سایت ها خرید کنید /؟ ایا به ادرس خود ما ارسال میشه ؟ هزینه گمرکی مثلا برای لباس چقدر میشه ؟ لباس عروس یا کت و شلوار یا ....

با تشکر

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سایت های چینی بعضی از محصوات رو بصورت مستقیم به ایران فیری شیپینگ دارند . امکان داره که از این سایت ها خرید کنید /؟ ایا به ادرس خود ما ارسال میشه ؟ هزینه گمرکی مثلا برای لباس چقدر میشه ؟ لباس عروس یا کت و شلوار یا ....

با تشکر

پ خ شد

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
شما مکمل های ورزشی هم میتونید خریداری کنید ؟

اونوقت خودمون طرف حساب با گمرک هستیم ؟ یا شما مستقیم به دست خودمون میرسونید ؟

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

پ خ شد

شما مکمل های ورزشی هم میتونید خریداری کنید ؟

اونوقت خودمون طرف حساب با گمرک هستیم ؟ یا شما مستقیم به دست خودمون میرسونید ؟

بله خرید میکنیم و از دبی به ادرستون ارسال میشه اگر رفت گمرک خودتون باید کاراشو بکنید

بالا