• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

اطلاعات خرید رو براتون میفرستم . به نظرم خرید از این سایت منطقی هست چون نوشته تا موقعی که محصول رو دریافت نکردید و ورفای نکردید و از کیفیت راضی نبودید هزینه ای پرداخت نمیکنید و میتونید هزینه رو پس بگیرید . aliexpress

من لینک خرید رو براتون میفرستم . فقط باید سایز و رنگ رو هم موقع خرید شما درست بزنید . که کوچیک و بزرگ نشه . لطفا شماره حساب ملت را برام بفرستید تا بصورت انلاین واریز کنم .

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
اطلاعات خرید رو براتون میفرستم . به نظرم خرید از این سایت منطقی هست چون نوشته تا موقعی که محصول رو دریافت نکردید و ورفای نکردید و از کیفیت راضی نبودید هزینه ای پرداخت نمیکنید و میتونید هزینه رو پس بگیرید . aliexpress

من لینک خرید رو براتون میفرستم . فقط باید سایز و رنگ رو هم موقع خرید شما درست بزنید . که کوچیک و بزرگ نشه . لطفا شماره حساب ملت را برام بفرستید تا بصورت انلاین واریز کنم .

پ خ شد.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

لطفا لینک دقیق کالا رو بهم بدید لینک های بالا لیتک کالا خاصی نیست و از ebay امریکا یا انگلستان لینک بدید لینک های بالا مربوط به المان میباشد.

موفق باشید

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
سلام
قیمت نهایی این چند میشه؟
[ame="http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00003E37F/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A29YSDSYV9O0NS"]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00003E37F/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A29YSDSYV9O0NS[/ame]

shirazfish

Registered User
لایک‌ها
25

danyal.parsa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوست عزيز لطف كنيد ١٠٠ عدد ايفون ٤ را تحويل در دبي و يا تهران قيمت دهيدو زمان انرا بفرماييد

بالا