• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
شما از سایت shopadidas.com هم میتونید خرید کنید بفرسید ایران؟ اگر نه یه سایت معرفی کنید برای خرید کفش های جدید adidas. ممنون میشم

پ خ شد .

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با سلام میخواستم ببینم یه کنسول xbox 360 slim 4gig که تو سایت آمازون به قیمت 199 دلار هست هزینه تموم شده بیرای اینکه تو ایران به دست من برسه توسط شرکت شما چقدر میشه و اینکه اگه تعداد بالا بخوام چطور ؟

شرایط برام پ خ کنید با تشکر

سلام

دوست عزیز خرید کنسول های بازی از داخل کشور مناسب تر در میاد با توجه به وزن بالاشون هزینه پست زیادی میخوره .

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
سلام..
دوست گرامی سفارش بنده رسید.با تشکر از پاسخگویی و پیگیری شما..حتما و بدون شک در صورت نیاز به خرید باز هم مزاحمتون خواهم شد چون بهترین(یا لااقل یکی از بهترین) خرید های اینترنتی رو با شما تجربه کردم..
موفق باشید.

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
سلام ببخشید ایا این دستگاه قابلیت شناختن و کار با اپراتور های موبایل ایرانو داره؟
هم صحبت کردن هم اینترنت.

سلام
ببخشید قیمت این دستگاه با تفکیک هزینه و ارسال چند میشه.ممنونم

Fujitsu Stylistic Q550-30GB

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
پیرو صحبتی که باهاتون داشتم برای خرید از پارتز اکسپرس محصولات مورد نظرم رو انتخاب کردم... با پشتیبانی چک کردم بالای 99 دلار دامستیک فری شیپینگ میدن... یعنی تا به دست شما برسه هیچ هزینه ای نداره... اینارو میخوام لطفا یه محاسبه مجدد بکنید ببینم چقدر میشه تا به دستم برسه:

محصول یک (4 عدد)
محصول دو (2 عدد)
محصول سه (5 پک)
محصول چهار (15 عدد)

جمع کل: 100.51 US$
توجه: محصولات بالای 3-4 تا خرید بشه قیمت کمتر میدن واسه همین 100 دلار و 51 سنت شده... اگه با ماشین حساب بزنی بیشتر میشه ولی واسه تعدادش تخفیف داده!

لطفا به سبد اضافه کن ببین وزن بسته چقدر میشه محاسبه دقیق کن بهم بگو که واریز کنم... کمیته امدادی حساب کن;):p

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
پیرو صحبتی که باهاتون داشتم برای خرید از پارتز اکسپرس محصولات مورد نظرم رو انتخاب کردم... با پشتیبانی چک کردم بالای 99 دلار دامستیک فری شیپینگ میدن... یعنی تا به دست شما برسه هیچ هزینه ای نداره... اینارو میخوام لطفا یه محاسبه مجدد بکنید ببینم چقدر میشه تا به دستم برسه:

محصول یک (4 عدد)
محصول دو (2 عدد)
محصول سه (5 پک)
محصول چهار (15 عدد)

جمع کل: 100.51 US$
توجه: محصولات بالای 3-4 تا خرید بشه قیمت کمتر میدن واسه همین 100 دلار و 51 سنت شده... اگه با ماشین حساب بزنی بیشتر میشه ولی واسه تعدادش تخفیف داده!

لطفا به سبد اضافه کن ببین وزن بسته چقدر میشه محاسبه دقیق کن بهم بگو که واریز کنم... کمیته امدادی حساب کن;):p

بررسی خواهد شد فقط خودتون هم باتوجه به اینکه میدانید چی هست اگر حدود وزن بگی کار من رو راحت تر میکنه در براورد قیمت.

MaJiD Wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد
اين رو ميخواستم بيارين چه قدر ميشه؟
Roland HD1 V Drums Lite Electronic V Drum Set at AmericanMusical.com
در ضمن لطفا اطلاعتش رو هم از جمله وزن و ابعاد بسته و اينكه ايا به اسيا هم شيپينگ ميشه هم برام پ.خ كنيد ممنون
(هر چي قيمت پايين تر، بهتر)

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بررسی خواهد شد فقط خودتون هم باتوجه به اینکه میدانید چی هست اگر حدود وزن بگی کار من رو راحت تر میکنه در براورد قیمت.

طبق وزنی که پارتز اکسپرس در مشخصات محصولات درج کرده و من حساب کردم 2.4 پوند میشه... البته بسته بندی هم ممکنه اضافه بشه یه مقدار... البته چیزای حساسی نیستند بغیر از محصول یک که حتما تو یه پک کوچک ارائه میشه چون سیم پیچ بلندگو هست که حساسه... باز شما واردتری حساب کن خودت فقط تا میشه کمیته امدادی حساب کن ;) بعد میخوام بدونم چند روزه به دستم میرسه... مرسی

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام خسته نباشيد
اين رو ميخواستم بيارين چه قدر ميشه؟
Roland HD1 V Drums Lite Electronic V Drum Set at AmericanMusical.com
در ضمن لطفا اطلاعتش رو هم از جمله وزن و ابعاد بسته و اينكه ايا به اسيا هم شيپينگ ميشه هم برام پ.خ كنيد ممنون
(هر چي قيمت پايين تر، بهتر)

سلام

امکان خربدش نیست . حساب مالی ما رو قبول نمیکنه .

بالا