سلام ببخشید ایا این دستگاه قابلیت شناختن و کار با اپراتور های موبایل ایرانو داره؟
هم صحبت کردن هم اینترنت.
طبق وزنی که پارتز اکسپرس در مشخصات محصولات درج کرده و من حساب کردم 2.4 پوند میشه... البته بسته بندی هم ممکنه اضافه بشه یه مقدار... البته چیزای حساسی نیستند بغیر از محصول یک که حتما تو یه پک کوچک ارائه میشه چون سیم پیچ بلندگو هست که حساسه... باز شما واردتری حساب کن خودت فقط تا میشه کمیته امدادی حساب کن بعد میخوام بدونم چند روزه به دستم میرسه... مرسی
سلام خسته نباشيد
اين رو ميخواستم بيارين چه قدر ميشه؟
Roland HD1 V Drums Lite Electronic V Drum Set at AmericanMusical.com
در ضمن لطفا اطلاعتش رو هم از جمله وزن و ابعاد بسته و اينكه ايا به اسيا هم شيپينگ ميشه هم برام پ.خ كنيد ممنون
(هر چي قيمت پايين تر، بهتر)
سلام
امکان خربدش نیست . حساب مالی ما رو قبول نمیکنه .
این رو چند می تونید به من برسونید؟
Amazon.com: Panasonic HDC-TM900K 3 MOS 3D Compatible Camcorder with 32GB Internal Flash Memory (Black): Camera & Photo
دوربین tm900 پاناسونیک . با قیمت 799 دولار (برای دیدن قیمت باید دکمه ی ادد تو کارت رو بزنید برای خرید نو این محصول)
با تشکر
سلام لطفا" هزینه نهایی این کفش ها را اعلام کنید
الان در حال حاضر یه کفش دارم که کاملا": اندازمه و اینم سایزشه:
us:8/5
uk:8
fr:42
است
Selected Style: White/Black/Sharp Blue | Width - D - Medium
adidas adiZero Aegis 2 - Men's - Running - Shoes - White/Black/Sharp Blue
New Balance 890 - Men's - Running - Shoes - Silver/Blue
adidas adiZero F50 - Women's - Running - Shoes - White/Intense Blue/Slime
Nike LunarEclipse + - Men's - Running - Shoes - Pure Platinum/Wolf Grey/Volt/White
لطفا قیمت تک تک و قیمت نهایی اون یعنی همه هزینه ها رو محاسبه کنید.یکی از این مدل ها رو 100 درصد میخام
سلام
آیا امکان خرید این محصول وجود داره؟
Amazon.com: The Dark Side Of The Moon - Immersion Box Set: Pink Floyd: Music
لطفا قیمت و شرایط را برای من بفرستید
Genius SP-HF1800A 2 Speakers - eBuy.com
قیمتش چند در میاد؟
سلام شماره سریال A621/1192A/LBPA با کورنومتر و آلارم
قیمت لطفا
Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da
یا
CAMEL ACTIVE TRAIL TROPHY CRONO ALARMA A621.1192A.LBPA | eBay
یا
CAMEL ACTIVE
ممنون
سلام دوست عزیز
میخواستم ببینم امکانش هست که این محصول رو خریداری کنین؟ اگه آره لطفا هزینه تمام شدش رو محبت کنین
Compro S900 USB 2.0 DVB-S/S2 TV Tuner Box with Remote Control: Amazon.co.uk: Computers & Accessories