پک اسنوبرد هم می تونین ارسال کنین؟
با هزینه تقریبی 300 تا 400 دلار ، کارمزد شما + هزینه پست چقدر می شود؟
شما میتونید بازی جی تی ای اصلی رو واسم بخرید(از آمازون)
من بازی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City برای Pc
و Red Dead Redemption رو واسه PS3 می خوام
سلام
قیمت یک پارت (1 lot ) از محصول زیر ؟ تو سایتش رده 1 lot تعدادش میشه 100 عدد که به ایران رایگان ارسال میشه
1 US $128.56 4 Days
Wholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com ... 57f7b.html
قیمت 2 عدد ازین هم لطف کنید ...
Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more ... eagview-20
و 10 جفت ازین
Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more ... eagview-20
لطفا هر کدامو تکی و کلی بگید
نحوه محاسبه چطور هست بطور دقیق میخوام که بعدا هم سفارش مجدد بدم
دوست عزیز منم میخام .. با هم بخریم هزینه هاش کمتر بشه البته من بیشتر نظرم هست از ebay بخرم ..شما هم یه نیگا بنداز.. برتون و راید با فیکس و بوتش گذاشتن خونه پر تا 250 200 دلارپک اسنوبرد هم می تونین ارسال کنین؟
با هزینه تقریبی 300 تا 400 دلار ، کارمزد شما + هزینه پست چقدر می شود؟
دوست عزیز میشه حساب کنید قیمت این کالا چقدر درمیاد؟
این نسخه دیجیتالی بازی بتلفیلد 3 هست که بعد از خرید بصورت یه کد به ایمیل صاحب اکانت آمازون ارسال میشه و بعد میشه اون کد رو توی برنامش وارد و بازی کرد پس هزینه پست و گمرک و اینا نداره.
سلام
قیمت نهایی لینک زیر رو می خواستم .
و اینکه چند روزه به دستم می رسه ؟
MusclePharm Get Swole Stack at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Get Swole Stack
Fujitsu LIFEBOOK NH751 VFY:NH751MF042GB | Insight UK
Fujitsu LIFEBOOK NH751 VFY:NH751MF031GB | Insight UK
اينا رو سريع برام قيمت نهايي در خونه ( اصفهان ) كنيد دارم خريد ميكنم، كه اگه اكي هست بدم شما زحمتشو بكشي.
Amazon.com: M-Tech Folding Knife Stiletto Black: Sports & Outdoors
میخواستم ببنیم چاقورو عزیز پست ایران ایراد میگیره ؟ چون پست امریکا مشکلی نداره توی امازون
میشه لطفن دقیق بفزمائئید
راهی هست شما بیارید ؟
سلام. من چند وقتیه میخوا ebook reader بخرم. میخواستم ببینم اگه شما بخواین برام بیارین (از بهترین سایتی که قیمت مناسب تموم بشه) چقدر هزینه میشه؟
مدل های مد نظرم:
1- kindle wifi
2- sony prs-600
3- Kobo touch edition
با تشکر فراوان