اره اسماعیلی جان منظورم همونه متاسفانه منم اسمشو نمیدونم سایت شبکه اموزش هم قاط زده تا بازش میکنم بندری میرقصه :دیشرمنده دیر سر زدم , حقیقتش این چند روزی نمیدونم چرا PT فیلتر بود , منم عجیب سرم شلوغ شده وقت نکردم اکانت *** رو تمدید کنم.
فعلاً که خدارو شکر این مشکل برطرف شده , رضا جان به نظر من هم یه تاپیک موازی تو دیسکاز بزنیم بد نیست, فقط تا مدتی من نمیرسم هر دوتا رو به روز نگه دارم , اگر شما اقدام کنید خیلی عالی میشه![]()
اگر منظورتون همونه که ساعت 9 هر شب میداد و محیطی مثله کلاس داشت اونم به نظرم خیلی عالیه , فقط منم اسمشو نمیدونم , اتفاقاً خودم هم مد نظرم بود بعد از به پایان رسیدن سری کامل این اشتراک یه فکری هم برای اون مجموعه بشه
به نظر من برای خرید این مجموعه هم برنامه ریزی بشه خیلی عالیه
![]()
از بدشانسی منم به همچنین ! سرم شدید شلوغه ، البته الان که پی تی از فی لتر در اومده فوریتی نیست ولی بدم نیست .....شرمنده دیر سر زدم , حقیقتش این چند روزی نمیدونم چرا PT فیلتر بود , منم عجیب سرم شلوغ شده وقت نکردم اکانت *** رو تمدید کنم.
فعلاً که خدارو شکر این مشکل برطرف شده , رضا جان به نظر من هم یه تاپیک موازی تو دیسکاز بزنیم بد نیست, فقط تا مدتی من نمیرسم هر دوتا رو به روز نگه دارم , اگر شما اقدام کنید خیلی عالی میشه![]()
به امید خدا، از امروز استارت تهیه سری دوم این مجموعه را میزنیم!
من امروز مبلغ 120600 تومان به حساب سروش سیما واریز کردم برای تهیه سری دوم و تا شنبه بعدی مجموعه بدستم میرسه.
با توجه به اسقبالی که از این مجموعه شد، تعداد مشارکت کننده را هم برای 2 سری 25 نفر در نظر میگیریم.
چون در سری قبل هزینه سهم اشتراک را 18 نفر در نظر گرفته بودیم، برای اینکه عدالت کاملا رعایت شده باشه، این 7 نفر تا 25 نفر هم، نفری 3700 تومان برای سری اول پرداخت میکنند و مجموع این مبالغ از مبلغ کلی سری دوم کسر میشود.
به این ترتیب هزینه های تهیه سری دوم به این شرح میشود:
7*3700 = 25900 تومان - بانک از سری اول
120600-25900 = 94700 تومان - قیمت کلی سری دوم مجموعه
94700/25 = 3788 تومان ( 3800 تومان) - سهم اشتراک هر نفر
12*300 = 3600 تومان - هزینه دیسک ها
1800 تومان - هزینه پست
-----------------------------------
1800+3800+3600 = 9200 تومان - سهم هر نفر از دوستان
دوستانی هم که سری اول را میخواند، یا الآن میتونند مبلغ 8800 تومان به حساب من واریز کنند و الآن براشون ارسال کنم و یا صبر کنند و همراه سری دوم مبلغ 16800 تومان واریز کنند، که در اینصورت مبلغ 1200 تومان هزینه پست بنفعشون میشه ولی چند وقتی باید صبر کنند تا پخش سری دوم آغاز بشه.
چرا اسم من تو ليست دوم نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko::wacko::blink::hmm::f34r:![]()